Roman W. Hemlock
Múlt
Itt nem a születés a lényeg. Nem azok az érdektelen kis apró pontok, amik évekkel késõbb maximum egy megsárgult fotón köszönnek vissza. Hanem az idáig megtett út, és azok, amikhez kézzel fogható emlékre sincs szükség, hogy mélyen belül örökké megragadjanak és jó vagy rossz érzéssel töltsenek el, ha épp felrémlenek a pillanatai.
The script of life
2000. |
Lassan beletörődik a család a helyzetébeJenna végleg lelépett, bár eddig sem volt túl aktív anya, így én maradtam az 5 gyerekre. Eleinte állati nehéz volt, pláne pénz szempontjából, de éppenséggel a nevelés sem volt az erősségem, de idővel valahogy minden megszokottá vált...
2018. 03. 10. |
Ki ez te?A már-már egyhangú, sok illegális dologgal megtűzdelt életembe hirtelen belepottyant egy nagyképű dráma királynő, alias kismókus, alias Juju.
Julian kibaszott Carter. Akkor nem is tűnt olyan fickónak, aki több lesz egy-két pofonnál, bár a bárban az öltönyével és leereszkedő stílusával igencsak hamar megutáltatta magát. Ki akart herélni, mert volt egy drog ügyletem a sok közül, aminél pont elcsípett. De nem kötötte az orromra egyből, én meg imádtam vele szócsatázni és elhatároztam, hogy az este végére letöröm a kis szarvacskáit. Meg is történt... Még aznap elcsattant az első csókunk, bár nem hittem, hogy valaha látni fogom még.
2018. 03. 14. |
Már megint?A kismókus látogatása káros volt a Valhalla Bar & Caféra, ahol dolgoztam pultosként, ugyanis a cimborája nem bírta a stukiját a gatyájában tartani és szétlőtte a helyet. Kényszerszabira lettünk küldve. Sejtettem is már akkor, hogy szopó lesz, főleg pénzkiesés szempontjából, ezért dörzsölt csóróként még aznap lenyúltam a tárcáját, ami nem meglepő módon tele volt zsével, meg kártyákkal. Volt is habzsi-dőzsi pár napig. A gyerekeknek és nekem is. Végül egy klubban bukkant rám, mert ahelyett, hogy letiltotta volna a kártyákat, inkább úgy döntött hiányzom neki. Persze ő ezt tagadta, pláne, hogy állítása szerint ő ízig vérig heteró. Jó kihívásnak tűnt, bár tudtam, hogy napok kérdése és úgy is felavatom odalent. De jófej volt, mert nem hajtotta be rajtam a tartozásom - amit a mai napig nem tudnék visszafizetni - és még abban is segített, hogy kihozzuk a gyerkőcöket a fogdából, amiért már megint nem bírtak nyugton maradni. Kapott is érte a végén egy nyelves smaccantást. Persze szokásomhoz híven azért csaptam a szelet másfelé is. Nyílt titok volt, hogy rengeteg szeretőm volt akkoriban.
2018. 03. 20. |
A tigris színrelép (korhatáros változatban)Nem mondom, hogy nem járt olykor a fejemben, hogy mi van vele, merre jár, miért fosik ennyire a bárban dolgozóktól, akik nyilvánvalóan kiakarják fordítani, de idővel ahogy Jennánál, úgy Jujunál is ráhagytam a dolgot. Én igyekeztem totál őszintén hozzáállni, s ha ő tovább állt, minek rohanjak után, nem?
Végülis kiderült, hogy nem ment ő sehova. A hülyéje a frászt hozta rám, mikor egy idegen kocsiból kémkedett utánam, lévén, hogy sok rosszfiúval üzleteltem akkoriban. Kiderült, hogy azért várt a bár előtt órák hosszat, hogy közölje velem, hogy már nem akar lecsukatni és bajba sodorni. Édes, mi? És ezért töltött félnapot egy talán full levegőtlen kocsiban késő éjszaka. De sose volt igazán a szavak embere, és lássuk be, még magának sem akarta ott bevallani, hogy bejövök neki és farok hiánya van, még akkor is, ha eddig sosem volt. De olyan édesen próbálta a tudtomra adni, hogy velem akarja tölteni az idejét, hogy egyből levett a lábamról.
Hozzám nem mehettünk, aludtak a gyerekek, sétálni nem akart... meg én se ilyen műszak után, ezért felmentünk hozzá. Nyilván tudom, hogy nem adott a dolog, hogyha felmész valahová, akkor dugni fogtok, de mivel már a második találkozásunkkor tudtam, hogy befogom bizonyítani, hogy ő sem olyan nagyon heteró, nem féltem kacérkodni vele. Mind a mellett, hogy kiderült, neki sincs épp túl szép élete, ráadásul full egyedül van, még több okom volt rá, hogy kicsit oldjam a feszkót.
A nagy csajpárti aztán nem is sokat ellenkezett, én pedig nem épp túl kíméletesen, de megmutattam neki, milyen is a jó szex. Persze előtte szaroztunk pár percet, hogy ne hagyjam el utána, meg ne dugjak félre egyből, de tudom, hogy csak a para szólt belőle. Megjegyzem azelőtt sosem hallottam még heteró, vagy bi férfit így sikoltozni. Lehet egy picit túl vadul csináltam...?
2018. 04. 05. |
LehetőségekEgykori kollégám Evelyn is gyakran látogatott el a bárba és ezúttal igazán jó alkut kötöttünk egymással. Ő szívesen dobta volna fel a bárt falfestményekkel, én pedig még nagyobb örömmel ajánlottam fel magam tetkó kísérletekre. A főnök is örült neki, és amúgy is ápoltam vele olyan jó kapcsolatot, hogy tartjuk a kapcsolatot, noha ő már jó ideje nincs New Yorkban. Emlékszem ő volt az első, aki lepattintott magáról, anélkül, hogy végül rosszban lettünk volna. Onnantól tényleg úgy bántam vele, mint legjobb barinővel, vagy lányommal.
2018. 05. 12. |
Roman Hemlock magánnyomozóJaj hát az egy fenomenális nap volt, az eleje legalábbis. Még anno előző egyik este poénkodtunk vele, hogy beugorhatna helyettem erre az apa napra vagy mi, ahol, bemutatja, milyen menő munkája van. Aztán nesze... Tényleg megcsinálta! Édes istenem, komolyan sajnálom, hogy nem lehettem ott, dehát ugye dolgom is volt, meg hát nem lehet ott két Roman Hemlock. Az előadást viszont imádták, Lucy pedig még arra is rávette, hogy vezethesse a kocsit.
Aztán estére fostengerbe találtuk magunk. Akkor találkoztunk először személyesen Rex-el. Hát az se volt piskóta. Ő se fogta vissza magát, meg én se. Neki is feszültünk egymásnak és végül én ütöttem meg. Közben az is kiderült, hogy Cale Braxie boy összekever a halott szeretőjével és esélyesen pályázni fog rám. Hogy azért, hogy megöljön vagy, mert visszaakar kapni, tudja tököm. Úgy voltam vele, hogy hagyjon engem békén, van elég bajom. De nyilván neki nem, mert még este felgyújtotta a házunk... Édes istenem az a kurva este... El is raboltak végül minket, meg is kínoztak, szóval... nem mondanám, hogy fasza egy nap volt...
2018. 07. 01. |
Remelin, avagy dúl a szerelemJó volt látni, hogy Evelynnél is izgalmasan telnek a napok, és pozitívabb irányban, mint a miénk. Büszke voltam rá, mégha igazából nem is a lányom, mert sokat küzdött és elérte végül céljait, sőt, még annál is többet. Csupán arra kell felhívnom rá figyelmem, hogy ne feledje el, hogy az élet nem csak munkából áll. Ezt kellett magyaráznunk a pasijának is, mikor meglátogattak a bárban, hogy pontosítsuk a festés munkálatait. Jófej volt a srác is, mert meghívott minket Juliannel a retró hoteljébe, noha oda végül... soha nem jutottunk el.
2018. 08. 14. |
Hupsz!Jó, oké, oké, jó, azért ez nem ilyen egyszerű. Juliannel egyre jobban mélyült a kapcsolatunk és én így le is mondtam az addigi partnereimről. De mikor megjelent Cale új kinézettel és adta magát, meg amúgy is dolgok mögé láttam, így tudtam, mit kell tennem, nem tudtam ellenállni, hogy hát...
Jó poénnak és bosszúnak indult, amit szerintem mindketten élveztünk és pont ez a bökkenő. Hiba volt... Nem kedveltem meg, de a fellángolás nyomán, amit akkor nyújtott nekem a klubban, végül ragaszkodóvá tett. Bár ezt soha senkinek nem árulnám el...
2018. 09. 11. |
Szarból szarbaBörtönbe kerültem. Nos, ez tulajdonképpen nem újdonság. Annyi különbség volt, hogy mostmár nem vitte el a gyámhivatal a kölyköket, hanem Juliannél és a furcsa, de jól főző barátjánál éltek Ellienél. Annak ellenére is, hogy előzőleg voltak vitáink és kórházban is volt, én meg mellette félrejártam Calehez... Kibaszott függőségek...
Aztán jött egy lehetőség. Kiengednek, sőt még pénzt is kapok, ha elvállalok egy munkát. No hát, tekintve, hogy 10 évtől szabadítanának meg, és nem keveset fizettnek, tudtam, hogy elvből nemet kéne mondanom. De Roman vagyok, az nálam nem opció ilyenkor. Valaki alteregója kellett, hogy legyek, míg kiderül kik akarják kinyírni a faszit. Jött velem persze Julian is, meg valami öreg fószer. Hát nem mondom, hogy örömteli hetek voltak, pedig addig is nagy puccban éltünk és kölykök nélkül, csak ugye... nem adhattam magam. Mindegy is. A dolog megoldódott és mehettünk haza.
2018. 10. 11. |
Téli sapka, vérfarkas és JennaHavas nyaralásnak indult gyerkőcök nélkül, hogy kicsit jobban összekovácsolódjunk, mert mostanában elég sok volt a vitánk, annak ellenére, hogy szerettük egymást. Dehát, hogy a faszba is lenne már minden szép és jó, nem igaz? Pihenni jöttünk, de nyomozásba torkollott a dolog, miután valami barom, kutyának öltözve elkezdte lemészárolni az embereket. Mindeközben belebotlottunk az ex - pontosabban jelenlegi - nejembe, Jennába, akiről némi színjáték után kiderült, hogy FBI nyomozó, s hogy ennek okán nem tért vissza hozzánk soha többé. Kurva száját... Jenna rá is akaszkodott Julianre, aki őszintén szólva szerintem vegyes érzelmeket táplált iránta. De én sem unatkoztam... Belefutottam egy nyomi nyomozóba, aki hasonlított Calere, csak kevésbé volt vérszomjas. Az ösztönöeimnek pedig nem tudok megálljt mondani, szóval elkezdtem csapni a szelet neki, akkor láthatóan teljesen feleslegesen, de ma már tudom... hogy nagyon is jól tettem...
A nyomozás jó pár hullával, de sikeresen lezárult. Jenna furcsa barátságot kötött Jujuval. Engem pedig elrabolt a rézfaszú bagoly... Viccelek. Megint Cale bukkant fel a világ másik felén. Hát nem fura...? Vonzom a betegeket és a veszélyes helyzeteket is... Most mondanám, hogy szimplán leráztam, deee... de nem. Veszekedtünk ez biztos, és a lábam is eltörte, ez is biztos, de köztük, azért alaposan meg is tömtem. Össze is zavart a szövegelésével és már-már én is kezdtem azt hinni, hogy az vagyok, akinek mond engem. Bazd meg Cale! És ha ez még nem elég, átadott annak a nyomorult Rowannek.
2018. 11. 11. |
Bocsánatkérés... ja várj, legénykérésEléggé elharapództak a dolgok Julian és köztem. Őszintén szólva, ha rajtam múlt volna, Rowan ki is nyírhatott volna, mert neki fontosabb volt a munka, mint engem megkeresni. Haragudtam rá, mint a picsa, mert azért ez elég fasz húzás volt. Viszont tekintve, hogy én sem voltam vele mindig szent, ezek most valamelyest enyhítő körülményeknek tekinthetők. A lényeg, hogy meglepetés bocsánatkérést szervezet egy bárban, amit túlzónak találtam, de ő szexi volt és aranyos, így elviseltem a csilli-villi dolgokat. Ráadásul volt pia is. Viszont teljesen képtelen voltam elengedni a történteket, ezért megígértettem vele, hogy csak akkor megyek vissza hozzá, ha felmond a szakmájában. Én akartam az első helyen lenni. Nehezen, de belement, ezzel nem kis áldozatot hozva, hiszen ő eddig is a munkájának élt. Aztán kicsit túllőttem a piával és balhéztam a helyen másokkal. Rendőr hívtak rám, és hát kik jöttek, ha nem Rex és Alie baba. Nehéz volt megállni, hogy ne másszak rá, arra a kis majomfejűre, de mégis csak most bocsájtottam meg Juliannek. Viszont Horatioval lepofoztuk egymást alaposan, amit végül szívjóságból én adtam fel, ő pedig így hagyott elmenni. Julian morcos volt és azt hiszem aggódott is, én meg részeg voltam és közben nagyon szerettem. Ezért megkértem a kezét...
2019. 01. 07. |
LábjegyzetÉn ugyan nem voltam jelen, de megkértem Juliant, hogy utazzon el Julieval és irassák alá Jennával a válási papírokat, mert, hogy... papíron még házasok voltunk, így pedig addig nincs esküvő a kismókussal. Büszke vagyok rá, mert sikeresen véghez vitte. Igaz egy szokásos fostengerrel a nyakában, de ügyes fiú volt.
2019. 02. 12. |
Party in the ValhallaA bárban tartottunk egy kis privát ünnepséget, hogy megünnepeljük a közelgő esküvőt, és így alkalmam nyílt bemutatni Evelynnek is a kis mókusom, aki sok év után végül elcsavarta a fejem. Mai napig legenda járja körbe a kapcsolatunk, pedig sok bárban dolgozó saját szemével láthatta, hogyan történt. Mindegy... kurva boldogok voltunk és kurvára férjemül akartam venni. El is határoztam, hogy jobb ember leszek, mert vele szeretném leélni az életem. A háta mögött elkezdtem tanfolyamokra kiképzésekre járni, hogy rendőr lehessek - bár ez amúgy nélküle sosem sikerült volna...
- és nagyon koncentráltam rá, hogy hűséges, de tényleg totál hűséges legyek hozzá.
2019. 03. 01. |
Sose bízz a gyógyszerészben!Bár Julian eleinte nem örült, hogy én lemondattam vele a magánnyomozói állását, én meg beálltam jófiúnak, de nem a vele való kiszúrás volt a cél, hanem, hogy lássa, hogy érte akarok megváltozni. Lemondani a drogokról, nagyjából a piáról és a másokkal való kufircról. Egy szó ,mint száz, a tanfolyamok pénzbe kerültek, nekem meg nem volt annyi, így kénytelen voltam elvállalni egy kísérletet. Rowan húzása óta rohadtul nem fűlött hozzá a fogam, de mi mást tehettem volna?
Fel is vettek, miután eljátszottam milyen kis depis vagyok stb. De arra nem számítottam, hogy egy szadista állat kezei közé kerülök. Elvileg Mengele már halott, nem?! Nem is bírtam sokáig, és meg is kellett küzdenem a dokival, meg a gyógyszerhatásaival, amik nem tettek túl jót, de legalább lett pénzem.
2019. 04. 07. |
FütyikeA gyerekeim sátán fajzatok, ez eddig sem volt meglepő, de a kisebbik lányomnak fétise volt állandóan befesteni a hajam, mikor aludtam. Már pedig közelgett az esküvő, és napok kérdése volt a rendőrségi pszichológia teszt, amin nem jelenhettem meg rózsaszín hajjal. Szóval elmentem egy fodrászhoz. Igazából tartozott nekem az egyik drog ügylet kapcsán, ám ő éppen nem volt ott, ellenben a cimborája. Liam a számomra tipikusan egy plüss nyúl volt. A homiság gyengébbik véglete, de nem zavart, mert én alapvetően sem ítélkezem. Eldumálgattunk erről arról, míg megígérte, hogyha már a barátnője baszott kárpótolni, majd ő. Tudom, itt most majd jön egy újabb szemforgatás a részedről, pláne, mert megígértem, hogy megváltozom, de aznap, tényleg megígértem, hogy az lesz az utolsó. Szóval még a haj rendbe rakása előtt felavattuk ily módon is a fodrászatot, azóta is tudom, hogy a balzsam és olaj, nem csak a hajra jó, de síkósítónak is fasza.
2019. 04. 11. |
Félhulla a fürdőbenKicsivel később akadt még egy kalandunk, de abból sokra egyikünk sem emlékezett. Ellenben másnap elég zavaros eseményeknek néztünk elébe. Könnyebb lett volna megoldani Juliannel, de majd pont neki fogok szólni, hogy megcsaltam és kikéne nyomozni, ki az a félig hulla a fürdőben, nem? De Liam nagybátyja is okozott elég fejfájást. Hála égnek, hogy full kettyós volt a csávó. Na mindegy, onnantól óvatosabbak voltunk, és Liam sem kereste már annyira a társaságom.
2019. 12. 25. |
OlaszországBaszottul szép volt az esküvőnk, és Julian is nagyon jól nézett ki. A hely, a kaják, a piák és a vendégek is, minden fasza volt. Örültem, hogy olyan papot találtunk, aki nem viszolygott a melegektől, sőt örömmel adott össze minket. Abban a pillanatban, azon a napon én tényleg hittem, hogy ez örökké fog tartani, mert a sok kín ellenére, mindig visszataláltunk egymáshoz.
2020. 01. 07. |
Mi a fasz?Cale a városban kelt járt, a cirkuszában cseszte a rezet, én pedig Juliannek köszönhetően rendőr lettem, így gondoltam tiszteletem teszem annál a baromnál és életemben először, legálisan is elpicsázom. Volt is cica harc, ugyanakkor, ott szembesültem vele, hogy nem poénkodott a hülyéje. Tényleg létezik egy alteregóm. Pontosabban, akiről azt hittük halott, mégis élt. Túl sokáig persze nem kellett élveznem a társaságuk, mert hamar odébb álltak. El Franciaországba, ahonnan később... ki tudja miért, Cale elszökött.
2020. 04. 04. |
A BábjátékosNem hallottál róla? Pedig elég nagy hírt kavart. Egy baráti táborozásra hívták meg a város rendőreit és nyomozóit, hogy kicsit komfortosabbá tegyék a kapcsolatot a rendőrségek közt, mert amúgy kurvára nem szerettük egymást. Engem mondjuk senki. Szóval még Rex és Killian is tiszteletét tette, ahol is megismerkedtek Cadeel, akivel én már korábban az akadémián ismertük egymást, de jófej faszinak tűnt.
Kicsit zavaró volt, de idővel Julian és Julie is felbukkant, pedig semmi keresnivalójuk nem lett volna, hiszen ez munkahelyi program. Ezért néhány morcos puszi után vissza is tessékeltem őket a kocsiba. Dehát ugye semmi sem úgy alakult, ahogy kellett volna.
Már az érkeztükkor is volt baj, mert Horatio hülye feje allergiás lett, de miután odébb álltak, elkezdtek hullani a rendőrök is. Valaki gyilkolászta őket. Mondanom sem kell, komolyan agyfasz volt az egész, vérrel, belezéssel és egyéb kibaszottul undorító dologgal. Utólag tudtam meg, mikor már a halottakat azonosították, hogy voltak civilek is, és köztük volt Jenna is. Végül a gyilkosságokat Horatiora fogták, és elég komolyan produkálta magát, szóval én sem tudtam mi az igazság. Bezárták egy diliházba, én meg örülhettem, hogy élek.
2020. 05. 12. |
Én kis gumicsontom, avagy a maki visszatértEl se ment, mert nem itt élt, de valamilyen oknál fogva New Yorkba költözött Alaistar. Ráadásul pontosan ott, ahol én is dolgoztam, csak ő másik szinten volt, lévén, hogy én járőr voltam, ő meg nyomozó. Khm... még mindig azok vagyunk. Na mindegy. Ilyen véletlenek nem igazán vannak, én meg ugye megint nem tudtam megálljt parancsolni magamnak, ráadásul Julian sem volt a környéken, ezért gondoltam a magam módján beköszönök Alie babához. Nem örült nekem eleinte, meg utána se, de nem ellenkezett, mikor az irodaasztal alatt kielégítettem. Mondjuk nem is tudott volna, mivel épp beszélt. Megjegyzem, nekem köszönheti, hogy most sokkal nagyobb asztala van.
2020. 05. 24. |
Megint Cale...Nyilván rossz néven vette, hogy mégha Julian mellett is eljárok, akkor sem hozzá. Gondolom dühös lett vagy tudja a faszom, de kihúzta a gyufát. Elrabolta és megkínozta Juliant és Juliet is, ráadásul megölte Liamet. Nem hatott meg a vénséges képe, bár először nem esett le, hogy ő az. S ha ez még nem elég, miután majdnem kinyírtam, megjelent még valaki, noha én is riasztottam az én segítségeimet, igaz, azóta az egyik kurvára a halálos ellenségem lett. Megoldottuk volna a dolgot, de persze figyelve voltunk, mivel ez csupán a csapda csapdája volt. Így kerültünk megint a szadi doki kezei közé. Zavaros egy nap volt, de legalább elengedtek. Engem legalábbis... a többieket meg kit érdekelnek. Julie és Juliant pedig sikerült kórházba szállítani.
2020. 06. 01. |
Nyomozni jó. Ja, nem.Hála égnek gyorsan felépültek a sérüléseikből, és Juliant fel is keresték egy nyomozás ügyében, ahol én is épp biztosítottam a helyszínt. Nem haragudtam rá, mert épp eléggé elbasztam már sok mindent, de kissé feszélyezve éreztem magam, lévén, hogy itt eddig szabadon csaphattam Alie babának a szelet. De csak neki. Mindkettejüket szerettem, és másra nem is volt szükségem.
A nyomozás végül ismét sikeresen zárult, a két kópé nem keveredett össze, viszont Jenna anno indított egy pert ellenem, annak fényében, hogy vegyék el a gyerekeim, mert veszélyes életet élek és nincsenek biztonságban. Plusz több önkárosító szenvedélyem is van. Nos, a bíróság végül döntött és elvették őket tőlem. Annyival vígasztalódtam, hogy a két kisebbik az anyjuk testvéréhez került egy gazdag franciaországi házba, Julie szerelmes volt Julianbe, így maradt velünk, a másik kettő pedig felnőtt volt, így elkezdték élni a saját életük.
2020. 06. 04. |
Meglepetés!Ez a dolog köztem és Alie között, nos... kényelmetlenül komollyá vált. Úgy értem, nem csak dugni akartam vele, hanem tényleg beleszerettem. Azért volt ez necces, mert házas voltam, és épp úgy szerettem Juliant is. Tudtam, hogy nem okés ilyet tenni, de mióta elengedett a doki abból a kínzó laborból, másként éreztem magam. Kevésbé csak a szexre koncentráltam és azt hiszem ez zavart be. Ezért titokban elkezdtem Aliehoz járni. Már az első alkalommal sem dugni mentem, hanem... pff... ahh, de gáz, ezt így kimondani... randizni mentem. Igaz, betörtem hozzá, szóval kikényszerítettem, de olyan otthoni randi volt, és jó volt. Ő is biztosan élvezte, mert ugyan sokszor lett bizonytalan, végül nem ellenkezett. Ez pedig egyre gyakoribbá vált. Nem akartam elveszíteni, és ami azt illeti Juliant sem, ezért őrlődni kezdtem, hogy mit csináljak.
2020. 06. 12. |
JulieA bíróságnak igaza volt, én pedig utálom is magam miatta. Annyira lekötött ez a kettős szerelmi dolog, hogy nem figyeltem fel a jelekre. Fáradt is voltam, nyűgös is, Julian idő közben megint kórházba került, szóval megint jól elbasztam. Egy este, ahogy haza értem síri csend fogadott, pedig Julie hangos csajszi. El is kezdtem keresgélni, bár bennem volt, hogy talán megint rosszban sántikál, de végül... a szobájában találtam rá vérben fagyva. El se akartam hinni, hogy megölték a lányom. De amint felbukkant a lakásban Cale, egyből neki estem. Persze ő is nekem. Kiderült, hogy nem ő ölte meg, de valószínűleg rá akarták kenni. Az is kiderült, hogy ez a valaki Nate volt. az, aki szintén kiköpött olyan, mint én, csak kurvára egy szörnyeteg. Nem szívesen, de a dühtől elvakulva alkut kötöttem Caleel, hogy csaljuk csapdába és nyírjuk ki Natet. Benne volt, de mivel addigra mi is elég ramaty állapotban voltunk, örülhettünk, hogy nem nyírt ki, nem, hogy még ő sérüljön meg. A felsülést követően kénytelen voltam orvoshoz cipelni Calet is, s mivel így akárkihez nem mehettünk, Shanet kerestük fel, aki szájáthúzva, de végül ellátott minket. Hogy azután pontosan mi történt nem tudom... mivel a lábadozás alatt, az a barom arc Cale leütött. De az bizonyos, hogy Shanet nem bántotta, mert hát... nem és kész.
2020. 06. 28. |
Alie baba és a stresszűzésMondanom sem kell, Julie halála után voltam csak igazán a béka segge alatt. Úgy éreztem, ha nem vagyok ott mindenki mellett, elveszítem őket. Amúgy is társasági ember vagyok, így még inkább kerestem, hol Julian, hol Alastair társaságát. Még egy nyomozása alatt, a kihallgatás közepette is elkaptam, hogy a szünetjében megtömjen. Tudtam, hogy veszélyes és rossz is, amit teszek, de Julian épp dolgozott, Aliet is szerettem, és szükségem lett volna rá, hogy valaki foglalkozzon velem.
2020. 07. 01. |
Kapcsolat javító nyaralásAzt hiszem annak szántuk, de már én sem emlékszem, mert nyilván egy nyomozás végül teljesen eltérítette a dolgokat. Szeretem Juliant a mai napig, de akkor ott tudtam, hogy nem tarthatom tovább magamban a dolgokat. Azt hiszem elég részeg voltam, így nem emlékszem, hogy végülis veszekedésbe torkollott-e a dolog, vagy egyszerűen csak szép csendben odébb álltunk, de bevallottam neki, hogy szeretem, és megcsalom Alastairral - kár lett volna a múltidő, hiszen nem tudtam volna lezárni -, annak ellenére, hogy őt is szeretem. Érthető, hogy ez neki nem volt jó, és hogy csalódottnak érezte magát. Fel sem mertem ajánlani, hogy mit szólna, ha hármasban próbálnánk meg a dolgokat, mert őt sem akarom elveszteni, de végül így is válás let a vége, amit törvényesen 5.-én mondtak ki.
Nem lakom Alienál, egyenlőre mindenki saját helyén van, de ez a sok szarság, plusz, hogy Julian is ott dolgozik már helyszínelőként a rendőrségen így majdnem mindig látjuk egymást, annyira taccsra vágott, hogy visszatértem a régi életmódomhoz. Drog, pia és szex.
2020. 10. 09. | Calestair
Semmit sem tart sokáig. De mint mindig biztos az én hibám ez is. Egy élőlény sem bírja ki mellettem túl sokáig, ki tudja mi okán. Alie végül teljesen bedilizett és lelépett, én pedig kómába kerültem egy... nos... fogalmazzunk úgy, hogy elég egyoldalúharc végett.
De felépültem. És úgy döntöttem változásokra lesz szükségem. Igaz, nem is volt sok választásam, minek után beutaltattak egy elvonóra.
2024. 10. 10. | Visszatérés