New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 83 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Kiki & Bradley
TémanyitásRe: Kiki & Bradley
Kiki & Bradley EmptyTegnap 19:02-kor

-Kiki-

Hogy mennyi minden múlhat egyetlen egy döntésen...megtapasztalhattam a rossz és a jó dolgok kavalkádját belőle. Tudom, megízleltem az érzést, mik ezzel járnak. Ám most ez ennél rosszabb érzéssel jár. Döntésképtelenségem végett és mert túl nőt mindez rajtam, ezek együttes hatalmával kerültem a nőhöz, akitől időt kértem, hogy rendezni tudjam az érzéseimet. Öt hónap külön lét... de mégis nem ez miatt jöttem ide, hanem hogy kimondjam magamból azokat, amik nyomasztanak. És hogy megpihenjek. Agyilag, lelkileg. Érzelmileg. Anya eltitkolt igazsága nem épp nekem kedvezett, bár így, hogy kezdek megnyugodni, talán gondolkodni is elfogok tudni a dolgokon. Már pedig jó lenne tudni, hogy mit is szeretnék ebből az egészből. Az meg hogy itt is maradhatnék egy kicsit... megnyugtat, de ugyanúgy nyugtalanít, hiszen dolga lehet. Nem kevés. De persze erre is hamar választ kapok. Elsőbbséget élvezek. S ezen szavak melegséget öntenek végig a testemen. Szinte megolvadok, hogy rövid idő alatt ennyire...hogy is mondhatnám? Pár hónap alatt remekül összepasszoltunk, másfél év különlét pedig egyáltalán nem azt jelentette, hogy ne gondoltunk volna a másikra. Rengeteget járt a fejemben, sokszor sírtam vissza azt az időszakot, mondjuk volt, aki elterelte erről a figyelmem... de... A pihenő és gondolkodásra szánt idő pedig felgyújtotta a rengeteg kérdőjelet bennem. Csókot hintek kézfejére, tulajdonképpen ennél hálásabb nem is lehetnék most. Ölelésembe bújik, így érzem magam végül teljesnek. A hajába szagolok, mély levegőt veszek, közben mesélek a biológiai apám helyzetéről is. Bonyolult és veszélyes. Nekem sem mondott az anyám többet erről, így ezt meg is értettem. Nem adhatja tovább a részleteket, mert vagy titkos, vagy ő sem tud mindenről. És igen, a kérdésemmel csak megerősítem a saját válaszom. Tudom jól, hogy mit szeretnék, hogy mit is akarok. Csak tisztán kell látnom hozzá, időt kell adnom magamnak, erre pedig itt időm is lesz. Nem akarok elhamarkodott döntést hozni, nem akarom rávágni, hogy engem hagyjon békén az a férfi. Így inkább csak elmosolyodok, hálásan pillantok rá Kikire, még meg is szólítom, bár teljesen máshol járok agyilag, mint amit szívemből akarok. Mégis megcsókolom, s ő viszonozza. Mintha ez tökre normális lenne...bár még választ sem adtam neki. De... a nehezén mintha már túl lennék. Mintha minden is könnyebb lenne és nem a bor tette meg ezt az áldást rám. Ő és a jelenléte. Kérdésemre pedig válaszol is, az utolsó szavakra apró nevetés csúszik ki.
- Tudod...jót tenne egy hátmosás...ott a legmocskosabb most. - somolygok az orrom alatt kicsit eltűnődve a lány arcán, a mosolyán, a pohár borra kalandozok, így érte nyúlok, hogy a maradékot leküldjem. Nem pazarolunk. Jól esően csúszik le a maradék ital, újra a lányra pillantok.
- Segítek vacsorát csinálni... mit ennél? - kérdezem, közben a pólóm aljához érek, hogy levegyem magamról egy mozdulattal, kicsit összébb hajtva pakolom is le a kanapé szélére. Újra rápillantok, a hajamba túrok...hiszen most, hogy majdnem mindenen túl vagyok...talán beszélhetnénk rólunk is. 
- Tartozok neked egy válasszal. Úgy rémlik, hogy időt kértem. - kezdek bele ebbe, de tovább nem is fűzők hozzá semmit sem. Nem véletlenül vagyok itt, a sors furcsa mizériája mindez, hogy egybe rendezzem le a dolgokat. Talán a biológiai apám felbukkanása is egy jel volt, bár ez nem azt jelenti, hogy apámat máris elfelejtettem volna. Hiányzik. De elkell őt engednem, hogy mást is beengedjek az életembe. Attól még nem fogom pofán csapni apa emlékeit, ugye? Sose tennék ekkora baromságot. 
- Eljössz velem fürödni? - érdeklődöm csendesen, tényleg érdeklődő tekintettel, hiszen talán ebben az egy kérdésben benne van a válaszom is. Ha nem akarnám őt mezítelenül látni, akkor nem kérném ilyesmire. De mivel újra látni akarom és érezni akarom a bőrének puhaságát...meg kell próbálnunk. Újra. És ebben már nem akadályozhat meg semmi. Beszélnünk kell.
- Kiki...nem érdekel az, hogy dolgozol, hogy tanulsz...tanulunk... mindenki érdemel még egy esélyt. Még Mi is. - szólalok meg a gondolataimat elé tárva majd a pohárra mutatok. Ennyitől még nem kólintott fejbe az a két pohár bor, ennél több kell, hogy segg részegre igyam magam. De olyat még egyszer nem akarok. Józan életet akarok élni, leakarok több dologból is vizsgázni, szóval komolyan kell vennem most már az életet. Ahogyan ezt is és Kikit is komolyan kell vennem és a múltkori vallomását is. Amit 5 hónappal ezelőtt tett felém, hogy hiányzok és meg kellene próbálnunk, hogy működne. Hogy a kérdőjeleire választ kaphasson. Válaszokat akarok neki adni és az sem akadályoz meg igazán, hogy mi is vetett véget ennek a kapcsolatnak.
- Rohadtul nem a bor van rám hatással, hanem Te és a közelséged. - mosolyodok el szélesen, őszintén, majdnem csak felnevetve, még mielőtt hülyének nézne, vagy félre értene. De letámadni meg nem fogom, az nem rám vallana, akkor csapnám magam igazán arcul, ha ezt tenném. 
- Nélküled nem megy... - vallom be csendesen az igazságot és a valóságot az irányába sok sok hónap után elösször szemtől szemben a szemeibe pillantva. 

-Öltözet -

Bradley
mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Kiki & Bradley 8548b96bc8f24918d9f0b1c7f4fb7350bb49f8b4
Kiki & Bradley 1731c2e031d9dd1c5add7dd535aa2ae8f1e7e400
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
When you have a great pain in your life, you need a greater purpose.
Kiki & Bradley D275a0ecbbd411fbb834233c3d899cd44755ef25
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
Kiki & Bradley 8e0f6415e4653c4cdc13aa30933cc6bfbb3e006b
★ idézet ★ :
Kiki & Bradley 19800ec59c2742a03dae9fffa6d730ff7217a36f
It`s often just enough to be with someone.
I don`t need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
Önkéntes adminisztrátor - Hotel Artemis / NYU Egyetemista
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
Kiki & Bradley Which-artist-looked-so-good-in-their-music-video-it-was-v0-vc05043m70vb1
KIKI
Kiki & Bradley 0721cf7d178f60688802ed197969f5da
Really important meetings are planned by the souls long before the bodies see each other.
DAD
★ hozzászólások száma ★ :
116
★ :
Kiki & Bradley 6eeaf1608b97a549f293b9c476053afd4746da00
Kiki & Bradley EmptyVas. Nov. 17 2024, 17:57

Through the  highs and the lows.

Bradley and Kiki.

Érzem, hogy szépen lassan leenged, valamennyi elhalványulni látszik abból a kétségbeesett zavarból, amivel megérkezett hozzám. Ettől én is fellélegzem, hiszen ezek szerint még mindig hatással tudok lenni rá, így pedig tényleg a segítségére lehetek. Legalábbis remélem.
Bosszantó. Ez egy igen kedvesen letompított jelző a jelenlegi helyzetére. Nagyjából ezerféle érzelem tombolhat benne egyszerre a történtekkel kapcsolatban, mindez egyszerre, felváltva vagy éppen egybe olvadva.
Összeszedem magam, már amennyire ez lehetséges. Támogatni akarom ehhez viszont szükségem van a teljes lelki jelenlétemre, ami néhány percre megingott a hírek hallatán. Akár együtt vagyunk akár nem, mindig azt éreztem, hogy Brad a másik felem. Egy része hozzám tartozik éppen ahogy az én egyik részem hozzá. A szeretetnek ezer formája van és most arra van szüksége, hogy ezt megerősítésként, támogatásként fejezzem ki és ezt meg is teszem. Idő kell neki. Nem hozhat elhamarkodott döntést most sem. Akármit is lép majd az anyukája felé, a biológiai apja felé abban teljes mértékben biztosnak kell lennie, mert különben később megbánhatja. A biztonsága szeretnék lenni, a megnyugvása és emiatt kötelességem ebbe az irányba terelni, hogy hallgat-e rám az persze az ő döntése.
Felajánlom neki, hogy maradhat, a lakásom ugyan nem túl nagy, de még bőven kényelmes lenne kettőnknek is.
-Van dolgom, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne rád időm. Prioritás, Brad... és te is tudod, hogy hol állsz az én listámon.-mondom neki szelíden miközben halvány mosolyra görbülnek az ajkaim, ahogyan édes, apró csókokkal borítja a kézfejem.-Egyébként meg bízhatnál annyira az ítélőképességemben, hogy nem ajánlanék fel ilyesmit, ha nem férne bele a napjaimba. Maradhatsz. Amíg szükséged van rá.-próbálom megnyugtatni ezzel kapcsolatban, hogy nekem aztán tényleg nem lenne az utamban. Sőt engem kifejezetten megnyugtatna, ha szemmel tudnám őt egy kicsit tartani. Ahogy magához ölel, úgy teljesen hozzábújok köré fonva a karjaimat.
-Ohh basszus... úgy sajnálom.-ez még inkább megbonyolítja egyébként sem egyszerű helyzetét. Hiába dönt bármelyik lehetőség mellett lehet, hogy az univerzum úgy osztja a lapokat, hogy végül Brad-nek még őt is el kell veszítenie. Nem vagyok vallásos, de azt hiszem ma imádkozni fogok, hogy ez ne történjen meg.
-Szerintem erre te magad is tudod a választ.-válaszolom gyengéden. Erősen kételkedem benne, hogy hagyná elúszni ezt a lehetőséget, hogy tényleg megismerje az apját.-Csak egy kis idő kell, hogy belenyugodj, hogy megkaptad ezt az esélyt.-teszem még hozzá miközben ő a hajammal játszik, én pedig lány tekintettel figyelem arcának minden egyes rezdülését. Még csak nem is bánom, hogy a szívem ennyire kitartóan kapaszkodik belé. Ha valaki, akkor ő biztosan megérdemelt minden csepp szerelmet, amit valaha éreztem iránta és az az igazság, hogy bármennyit vártam volna rá, ha ő arra kér.
-Tessék?-szinte csak suttogom miután kimondta a nevemet. Igyekszem olvasni a tekintetében, de még nem megy. Ahhoz túl sok minden kavarog benne.
Kérdését hallva halkan nevetve bólintok egyet.
-Persze.. akarom én tudni, hogy merre jártál és mit műveltél?-kérdezem. Amikor közelebb hajol nem térek ki előle. Úgy viszonozom a rövid, gyengéd csókot, mintha ez mindennapos lenne közöttünk.
Figyelem ahogy végül feláll mellőlem és finoman az ajkamba harapva gondolkozom el egy kicsit.
-Törölközőt találsz a csap alatti kis szekrényben, de ismered a járást még..gondolom. Szólj, ha kell társaság.-nevetek, mintha viccelnék, de nem mondanám, hogy nem komoly az ajánlat.

szavak száma: 520 szó zene: Powerful megjegyzés: outfit

"Problem is when I'm with you, I'm an addict
And I need some relief, my skin in your teeth
Can't see the forest through the trees
Got me down on my knees, darlin' please, oh.
I  lose control.”

Bradley R. Fitzgerald imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kiki C. González
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Kiki & Bradley 9a0c818acac0a632e5e5edd77001d1bd97a154ad
Kiki & Bradley 585daba71e70deb06e21a0d0805567bbda45028b
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Hopelessly devoted.
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
Kiki & Bradley 43a6485693fd25a80929b113a85594fdf011ac9b
★ foglalkozás ★ :
Riporter & Diák
★ play by ★ :
Madison Beer.
★ szükségem van rád ★ :
Kiki & Bradley 173d7ed5d27d7d8004ec7126d961426dfd32b925
69
★ :
Kiki & Bradley 2c2d4cfab9426425a75053cb396bbd72f82791e2
Kiki & Bradley EmptyHétf. Nov. 04 2024, 18:10

-Kiki-

Teljesen kivagyok érzelmileg és valószínűleg testileg is. Az energiáim messze szállnak, a napom extra vagányan telt, dúl bennem még az adrenalin ezek miatt még, a kétségbeesés pedig az anyám korábbi vallomásai miatt jelen vannak még mindig. Ami nem csillapodik, nem tudom másfelé terelni a gondolataimat, ami megijeszt és a megállóm Kiki, a lány pedig be is enged magához. Fogalmam sincs, hogy meddig bírtam volna ezzel a tempóval, de a jelenléte teljesen megnyugtat, ahogy leülhetek mellé, ahogy az illatát is megtalálom. A szavak pedig ömlenek belőlem, persze szegény köpni nyelni nem tud a hirtelen érkező híráradattól, de tanácsot akarok, vagy valami megnyugtató hasonlatot. Persze az alkohol sem maradhat ki, de az leginkább most szomjoltónak van jelen, mint tényleges lerészegedés miatt. És ha már megnyugtatás...Ő itt van és így máris minden rendben. Hónapokkal ezelőtt beszéltünk a kapcsolatunkról és ez úgy tűnik nem akasztotta meg egyikünket sem. Nem akartam bántani őt és ezzel tisztában is van. Szerinte is jogos volt a dolog, nem is értem anya hogyan tudta eltitkolni mindezt...Kiki miért nem tudta eltitkolni előlem a terhességét bő másfél évvel ezelőtt? Mert mindkettőnknek fontos volt a másik véleménye. Anya miért nem tudott akkor nap helyesen cselekedni? Miért kellett 20 év ahhoz, hogy a szőnyeg szélére kényszerüljön? Totál nem értem. Kiki közelsége megolvasztja a szívemet és máris majdnem minden gondolatom az illatával foglalkozik. A szavait iszom magamba és ez már bőven sok segítség, amit jelenleg tesz velem. A puszikkal együtt. Az elpirulás nem jellemző már rám, Kikit ismerem már, így ezt tök természetesnek veszem, még ha nem is annak kellene lennie. Pedig az.
- Bosszantó... - mormogom, ahogy megszólal és ahogy helyezkedni kezdünk. Persze nem Ő a bosszantó, hanem az egész helyzet, amibe keveredtem és ezt ő is tudja. Számomra ő minden volt, csak nem negatív személy, nem kaptam tőle sosem nem tetsző érzelmeket. Tökéletesen együtt működtünk. Végül érkezik egy hosszabb tanáccsal is, amit rá pillantva hallgatok végig, az arcát és a szemeit figyelve. Adjak időt magamnak... igen, valóban azt kellene tennem. Anyámmal beszélnem, mit szeretnék...nem tudom. Talán ha visszatér erről a küldetésről...ha anya elmondja neki is...lehet nem is lesz többé esélyem találkozni vele. Sokként fogja érni ez a titok? Egyáltalán mi volt a “miértje” anyának hogy a titkolózást választotta akkor nagyon rég? Annyira sok kérdésem van még anyám felé is, hogy szinte belerobban a fejem, így tényleg jobbnak látom, hogyha ebbe nem fogok most találgatni. Kiki szavai térítenek vissza a jelenbe. Maradhatok...
- Nem akarok útban lenni. Biztos csomó fontos dolgod van, mint a lelkem gyógyítgatása pár napig. - húzom magamhoz a karját, azt amelyiket a mellkasához szorította, csókokkal hintettem el a kézfejét, majd lassan mozdultam, hogy a borospohárért nyúljak, hogy pár kortyort eltüntessek belőle, végül azt visszatéve már úgy helyezkedtem, hogy magamhoz húzzam a nőt. Az ölelésembe vonom és nagy levegőt veszek, kifújom.
- Tudod mi a legrosszabb az egészben? Hogy anya fél, mert lehet nem látja többé Őt. Veszélyes küldetésen van, ami lehet az életébe kerül majd. - magyaráztam csendesen, amúgy ez az apró részlet engem is bánt, de anya mégis kibökte, vagyis hát már tudtam, csak egy erőteljesebb vissza igazolásra volt szükségem tőle. Szóval most ha Timothée nem tér vissza...akkor egy újabb személyt húzhatok ki a szeretteim listájáról. Ráadásul őt még megismerni sem tudtam...de ennyire nem akarok előre szaladni. Talán még nem járunk ott, hogy temetni kelljen.
- Amúgy...mindig is kíváncsi voltam arra, hogy ki a biológiai apám...most, hogy tudom...izgatott vagyok és nem is tudom...mi van, ha elbizonytalanodom most, hogy ilyen közel járok? - piszkálok bele a hajába az ujjaimmal játékosan, a kérdésemet nem is tartom fontosnak, leginkább költői kérdés, hiszen olyan nincs, hogy én elbizonytalanodjak bármivel kapcsolatban is. A nők az megint más kérdés persze...de a kérdésem kétértelmű is lehetne, hiszen elbizonytalanodhatok itt jelen pillanatban Vele? Hiszen most már tudom, hogy mit is akarok, hiszen időt kértem és most... az arcára simítom az ujjaimat, hogy hol az ajkait, hol a zemeit tartsam felügyelet alatt. 
- Kiki. - kezdek bele és nagyot nyelek, hiszen úgy érzem, hogy az érzelmeim ugyan még ezer felé vannak, de már azt biztosan tudom, mit érzek iránta. Nem múlt el végleg a szerelem érzése felé, most hogy vége a gyásznak, nagyjából sikerült túljutnom rajta...bár itt van még Timothée...ez most nem zavar bele most már. Tudom nagyjából mit akarok... kibeszéltem magamból. 
- Elmehetnék lefürdeni? Úgy érzem bűzlök...nem régen meghódítottam a deszkával egy bizonyos útszakaszt... - halkulok el egyre jobban, ahogy elbájol és elbűvöl a tekintete, apró mosollyal fürkészem, majd ha engedi, akkor apró csókot hintek ajkára, ha elhajol, akkor nem erőszakoskodom, elengedem a dolgot, de ezzel fel is kelek a helyemről lassan, hogyha igent mondott, akkor neki tudjak vetkőzni. Izzadt vagyok és nem túl kellemes ez az egész...nem akarom, hogy undorodjon tőlem. Sajnálatos, hogy így érkeztem meg hozzá, de nem tudnék tovább menni sem motorral, sem gyalog. A lábaim nem visznek tovább, meg úgy az egész testem sem akar tovább menni, a lelkem és érzelmeim itt ragadtak. 

Bradley

Kiki C. González imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
Kiki & Bradley Which-artist-looked-so-good-in-their-music-video-it-was-v0-vc05043m70vb1
KIKI
Really important meetings are planned by the souls long before the bodies see each other.
DAD
116
★ :
Kiki & Bradley EmptyVas. Nov. 03 2024, 17:54

Bradley and Kiki.

Örülök, hogy itt van, hogy hozzám jött bármi is nyomja a lelkét. Időt kért tőlem, türelmet és megértést, ezeket pedig minden rossz érzés nélkül megadtam neki. Igazából nekem is éppen erre volt szükségem. Hiba lett volna akkor engedni az impulzív késztetésnek, hogy azonnal ugorjunk bele valamibe, ami nem feltétlen végződött volna jól.
Elmesélem neki a terveket a jövőmmel kapcsolatban. Jó utat találtam. Kevesebb utazás, de az jóval minőségibb lesz. Izgatott vagyok és várom, hogy mit tartogat számomra az élet. Hogy ennek Brad a részese lesz-e és ha igen akkor milyen formában az még rejtély. De most a jelen számít. Az, hogy baj van és emiatt aggódok érte. A szeretetem iránta kicsit sem fakult meg.
És aztán belekezd... már az első néhány szóra leesne az állam, ha nem tudnék uralkodni a vonásaimon, de abban biztos vagyok, hogy a szemeim elkerekednek. Ha nem hallanám ezt a szájából, akkor biztosra venném, hogy ilyenek csak a filmekben történnek és nem pedig a hétköznapokban. El sem tudom képzelni, hogy mennyire elveszett és tanácstalan lehet. A tudomására jutott egy ilyen információ és gyakorlatilag meg vannak kötve a kezei. Mégis mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? Lehet bármit csinálni vagy a "felnőttekre kell bízni"? Brad sem gyerek már. Kell, hogy legyen valamilyen beleszólása a dologba. Csendben hallgatom végig, mert nem akarom megzavarni a gondolatmenetét. Szótlanul figyelem ahogyan újra tölti a poharat és amikor visszadől mellém. Kérdését hallva el kell gondolkoznom, mert nem tudom mi a jó válasz. Létezik ilyenkor jó válasz? Tudom, hogy nem tőlem várja el, hogy megváltsam az életét, de szeretnék neki segíteni. Borzasztóan szeretném valahogy átsegíteni ezen.
-Először is szeretnélek abban megerősíteni, hogy jogosan akadtál ki.... szerintem neked és a ... biológiai apukádnak is joga lenne erről tudni... mármint... basszus...-sóhajtok egyet és ahogy nekem dől, felhúzom a lábaimat a kanapéra és még közelebb bújok hozzá.
A feje az enyémnek támaszkodik és a homlokomat a halántékának fordítom, hogy tudjak néhány kisebb puszit adni az arcára.
-Sajnálom... tudom mennyi minden nyomott már így is és most még ez is...-suttogom miközben a mellkasomhoz ölelem a felém eső karját.
-Őszintén nem tudom mit csinálnék a helyedben.. vagy hát... huhh.... szerintem adj magadnak egy kis időt... hogy legyen lehetőséged higgadtan átgondolni mi az amit TE szeretnél.. megakarod-e ismerni ezt az embert, mint az apádat, vagy köszönöd szépen, de nem kérsz belőle. Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd, akkor beszélj először anyukáddal neked ez a döntésed... amit tiszteletben kell tartania és segítenie ebben... én legalábbis ezt tenném... azt hiszem.-jobb tanácsom nincs. Azt tudom, hogy elhamarkodottan nem szabad ilyenkor reagálni.
-Ha szeretnéd lehetsz itt, amíg otthon lecsillapodnak egy kicsit a dolgok. Meg ha szükséged van egy kis távollétre.-ajánlom fel neki.

szavak száma: 438 szó zene: Powerful megjegyzés: outfit

I  lose control.”

mind álarcot viselünk
Kiki C. González
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Hopelessly devoted.
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ foglalkozás ★ :
Riporter & Diák
★ play by ★ :
Madison Beer.
★ szükségem van rád ★ :
69
★ :
Kiki & Bradley EmptyHétf. Szept. 23 2024, 18:05

-Kiki-

Nem zavarom. Ezt vajon minden betérőnek megejti? Vagy én vagyok nagy ritkán az egyetlen vendége? Akárhogy is van, nem akarom, hogy másé is legyen, még akkor sem, mikor bennem ezernyi kérdések cikáznak különféle platformon. Bár valamiféle könnyed megnyugvás telepszik rám, hogy egyedül van és jelenleg nem zavarom még akkor sem, mikor nagy munkában lenne. Bort kérek az ölelése közben, bár nehezemre esik eleresztenem őt, mellette jelenleg minden pokoli gondolat megszűnik és erre szükségem is lenne. Tudom, hogy működne, hogy meghallgatna, hiszen a kapcsolatunk zűrös és amolyan se veled se nélkülednek hathat. Hiszen amilyen mód elválltunk a terhessége kiderülésekor és amikor csattant a csók és a vallomás és az idő kérése...mi más lehet mindez? Újra itt vagyok és ő is boldog a társaságomban... Elresztem, ahogy elindul összeszedni a dolgokat, addig lehuppanok a kanapéra, hogy később csatlakozzon ő is mellém. Nem akartam zavarni semmiben sem, és hiába nyugtat meg...nem segít. Tudom, hogy ezer meg egy dolga van és hogy jöhetek bármikor...azért ez nem így van. Vagy én már nem is tudom mit gondoljak...szükségem van rá ez biztos. Megismertem már annyira, hogy bizalmat adjak neki több téren is. Ahogy az őszinteségemet is neki tudom elmondani, meg ami a lelkemet is nyomja. Átveszem egy hálás mosollyal a poharat és kortyolok is belőle, az üveget pedig nem teszi el. Előre látó. Bár arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy miben is zavartam meg, hiszen az apró rendetlenség látható körülöttünk. Bár ez nekem nem okoz gondot, szóval nem is kellene összepakolnia. Nem vendégként vagyok itt...vagyis hát...nem tudom. Csak jöttem kicsit megnyugodni és nem hosszútávra akarok maradni. Hallgatom őt rápillantva, mosollyal az arcomon. Már a jövőt tervezi és ez hordoz magában némi félelmet is, de egyben jókedély is költözik elém. Ő már megtalálta az utat, amit be kell járnia és meg is találja az oda vezető ösvényen. Elfog menni. Bár ebbe annyi beleszólásom van, hogy szinte semmi.
- Jól hangzik. - rendet tenni mindenhol. Nekem is ilyet kellene tennem, de nem tudom, hogyan vergődhetnék zöld ágra. A kezemben érzem az ő kacsóját, így ráfogok finoman és mosoly kúszik az arcomra. Ám a kérdése, hogy mesélek-e...már nem borít meg, már nem hozza rám a frászt a vallomás. Kiakarom mondani azt, ami nyomaszt belülről és már nem várhat. Így is kikészültem tőle.
- A biológiai apámról van szó... - nézek magam elé lesújtottan és a boromba kortyolok, hiszen nem tudom mit mondhatnék...de jelenleg bármivel megelégszek, csak hadd beszéljek erről valakinek. Ki kell magamból adnom, mert megkergülök.
- Anya ex pasija még az egyetemről való időkből. Sokáig együtt voltak és most valami katonai küldetésen van...a vicc az egészben, hogy egy incidens miatt hívta át hozzánk, hogy segítsen...és nem szólt neki rólam. Én is csak tegnap tudtam meg, de már kapizsgáltam... - magyaráztam és lehúztam a pohár bort, hogy magam is emésszem még kicsit.
- Kiakadtam anyára. Nem mondta el neki...bár fogalmam sincs, hogy elfogja-e... - felelem kicsit idegesen, elengedem a lány kezét, hogy a borért nyúljak és tele töltsem a poharat, leteszem az asztalra, visszateszem az üveget is és visszadőlök Kiki mellé, hogy újra megfogjam a kezét.
- És azt sem tudom, hogy mi a túrót csináljak ezzel az információval...Húsz évig megvoltam nélküle...mi van, ha nem akar apa lenni? De... Mi van, ha megakar ismerni? - kérdezem sorjában a legnagyobb ijesztő kételyeimet a plafont fürkészve...aggódok tulajdonképpen...mi van, ha ebből a küldetésből nem tér vissza? És sosem ismerhetem meg? Persze, kedvelem őt, mint Timothée-t és nem mint apámat... Kurvára nehéz helyzetben vagyok most. És akkor mi van, ha anya nem mond neki kukkot sem, mikor visszatér? Akkor sem az én dolgom lenne beavatni ebbe a...minek nevezem? Titokba... A hajamba túrok két kézzel és fújok egy nagyot. Előre dőlök, hogy a pohár boromért nyúljak, hogy belekortyolva keveset tegyem azt vissza és dőljek Kikinek neki, koppan finoman a fejem az övének, miközben elmerengek.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Kiki & Bradley EmptyVas. Szept. 22 2024, 11:42

Bradley and Kiki.

Velünk talán ez már mindig így lesz. Hagyjuk, hogy lecsillapodjanak a dolgok mielőtt újra és újra felkavarnánk az álló vizet, de a felszín alatt mindig ott lesz valami. Egyfajta láthatatlan kötődés, ami miatt még mindig megtaláljuk egymás és ha más nem, akkor az univerzum sodor minket egymás útjába, mint azon a bizonyos bulin... mintha csak az orrom alá akarná dörgölni az ég, hogy még bizony akad bőven gyengeségem, hiába érzem azt, hogy képes vagyok uralni a káoszt. Elég egyetlen szikra és minden újra lángra lobban körülöttem, az én két lábon járó szikrám pedig éppen az ajtómban áll. Meg sem fordul a fejemben, hogy elküldjem vagy tartózkodó legyek vele szemben, hiszen amint meglátom, hogy valami nagyon nem stimmel egyfajta védelmező ösztön ébred fel bennem és amint a lakás biztonságában tudom őt, máris a karjaimba vonom. Hagyom, hogy a testem melegében megnyugvást keressen és akkor sem kezdek el türelmetlenkedni, amikor a válaszára várnom kell. Talán éppen csak ennyire volt szüksége, egy ölelésre, ami visszarántja őt a földre.
-Sosem zavarsz.-erősítem meg abban, hogy ez most tényleg egy biztonságos terep a számára, közben kezeim gyengéden simogatják a hátát, hiszen még mindig úgy kapaszkodik, mintha én magam lennék a horgonya.
-Akkor bor.-bólintok egy aprót és kicsivel szorosabban ölelem, amikor még inkább keresi a közelségemet... és már megint megtörténik éppen ugyanaz. Az ismerős melegség elönti a mellkasom mindegy egyes zegzugát.
Ahogy egy kicsit elhúzódik tőlem nagy őzike szemekkel pillantok fel az arcára végigmérve, kissé fáradt vonásait.
-Van időnk. Elmesélhetsz mindent amit csak szeretnél.-simítom egy pillanatra az arcára a kezemet mielőtt elengedjük egymást. Amíg ő vetkőzik én a konyha felé veszem az irányt, hogy a hűtőből kivegyem a már tegnap megbontott boromat és egy pohárral összefogva indulok a nappali felé. Útközben magamhoz veszem a kávémat az étkezőasztalról a jegyzetek mellől és végül csatlakozom hozzá.
-Ne kérj bocsánatot. Az ajtóm mindig nyitva áll előtted.-Töltök és a poharat felé nyújtom és miután átvette tőlem a dugót visszanyomom az üvegbe valamennyire, de ott hagyom a közelben, hiszen van egy olyan megérzésem, hogy még kelleni fog. Leülök mellé. Nem túl közel és nem túl távol. Jól esik, hogy még mindig a menedéke vagyok, bár tényleg megijeszt, hogy valami olyan történt, ami miatt erre volt szüksége.
-Egészség.-mosolygok rá én pedig a kávémból kortyolok egyet. Kérdésére hátrapillantok az étkezőasztalra majd vissza rá.
-Igazából semmi halaszthatatlanban. Próbálom valahogy fejben összerakni az évet. Optimalizálni a versenyek és a szabad hétvégék arányát, hogy se a műsor, se pedig az utolsó év az egyetemen ne kerüljön háttérbe. Már igazából nagyjából kész vagyok vele, csak szépítgettem, hogy ne legyen olyan ellenszenves és rideg az egész. Kis szerencsével jövő ilyenkor már a TV-ben leszek.-vázolom neki nagyjából a helyzetet. Kortyolok még egyet a kávéból mielőtt lerakom az asztalra az indokolatlan nagyságú bögrémet majd hátradőlök a kanapén. Szabad kezébe csúsztatom az enyémet, hogy adjak neki némi biztonságérzetet.
-Mesélsz nekem?-kérdezem óvatosan.

szavak száma: 469 szó zene: Powerful megjegyzés: outfit

I  lose control.”

mind álarcot viselünk
Kiki C. González
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Hopelessly devoted.
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ foglalkozás ★ :
Riporter & Diák
★ play by ★ :
Madison Beer.
★ szükségem van rád ★ :
69
★ :
Kiki & Bradley EmptyVas. Szept. 08 2024, 15:37

-Kiki-

Szükségem van némi pihenésre, testileg és lelkileg is, némi megnyugvásra. Kiki jut szembe első sorban, holott hónapok óta nem beszéltünk, mióta kiadtam magamból az érzéseim kusza sokaságát. Zavart és frusztrált vagyok, utolért a félelem is, szóval míg az ajtóban várakozok, hogy beengedjen, addig lever a víz is. Amint beenged már lépek is be pár öblös lépéssel és a földre ejtek mindent, ami a kezemet lefoglalja. A kulcsot és a bukósisakot is. Nem az az első, hogy körbe nézzek a lakásán, jártam már itt több alkalommal is a szakításunk előtt. Az persze nem azt jelenti, hogy minden ugyanaz, mi akkor volt, de most egyszerűen nem tudok ilyennel foglalkozni. A hajamba túrok, nagy levegőt veszek, hogy kifújam azt, bár nem nagyon segít a dolog. Kiki egyből magához ölel, kezeim a mellkasán találnak megnyugvást, ám a szívverésem még így is rettenetesen szapora. Arcomat a lány nyakába fúrom, mély levegőt veszek, érzem a bőrének illatát, hallom végre a hangját is. Erre próbálok inkább figyelni és nem a gondolatom sokaságára. Megismétlem a folyamatot, de még mindig nem válaszoltam a kérdéseire. Tekintetem ide oda jár, de aztán lehunyom és próbálom köré összpontosítani minden figyelmemet. Túl sok minden került egyszerre elő és túl kevés idő állt rendelkezésre ahhoz, hogy megemésszem. Ilyen hamar apám halálhíre ütött még csak le ennyire. Kiki hangja s bőrének illata, maga az a jelenlét, hogy a közelemben van némiképp megnyugtat és a légvételem is megnyugszik. Csupán percek telnek el ebben a magatehetetlen állapotban, míg végül meg tudok szólalni.
- Nem zavarok? - ez az első kétségbe esett kérdésem, ami eszembe jut hirtelen, hiszen szinte csak úgy rárontottam és felsem tudtam mérni a terepet, hogy van-e nála még valaki más is esetleg. Vagy hogy egyáltalán ráér-e pár perc erejéig, míg nyugodalmat találok nála. A kérdés közben még mindig nem eresztem el, most túl jó ez az egész, megnyugtat és eltereli a figyelmemet minden másról, ami felkavarta a nyugodtságomat. Bár az adrenalin még mindig nem távozott, de már nem annyira erősen van jelen, mint eddig.
- Bort... tisztán... - szólalok meg végül és a kérdésre is válaszolok. Az egyikre. Újabb mély levegőt kell vennem, szinte az orromat bele passzírozom a nyakába, hogy még közelebbinek érezzem őt magamhoz, reszketegen eresztem ki a levegőt és távolodok el tőle annyira, hogy láthassam az arcát is. Annyira megnyugtató és annyira más a közelében lenni...
- Annyi mindent kell elmondanom mióta nem találkoztunk... - szakad ki belőlem egy nevetésféle, bár inkább keserűség uralja a szemeimet. Nem eresztem el egykönnyen, de végül megteszem ezt az egy lépést és leeresztem a kezeimet róla. Hogyha gondolja, akkor kitudja tölteni az egy vagy esetleg kettő pohár bort közben. Inkább mással foglalkozom, leveszem magamról a vékony bőrkabátot és a cipőmet is leszedem a lábaimról pár mozdulattal. A kabáttal vissza sétálok az ajtó mellé kihelyezett fogashoz, hogy egy mozdulattal felhelyezzem rá az anyagot. Újra a hajamba túrok, a cipőimet is odébb helyezgetem a fal mellé, ahogy a kobakot is. A kulcsot pedig a fogasra helyezett kabátba helyezem vissza. Amíg ezekkel elterelem a figyelmem, addig semmi gond, két kézzel a hajamba túrok, nagy levegőt veszek és kifújom azt.
- Sajnálom, hogy csak így rád törtem, de már nem tudtam tovább menni...- fordultam felé és lassú léptekkel megindultam a kanapé felé. Nem tudok talpon maradni, így az ülőalkalmatosságról kicsit odébb helyezem a takarót és leteszem magam rá. Olyan kényelmes és olyan jó végre leülni... mintha a gondjaim egy része eltűntek volna messzire. Pedig ez nem így van, csak másra koncentrálok, mint ezekre. Hátra dőlők és bambulok magam elé, figyelem a falakat, az azokon elhelyező dolgokat és a csend megnyugtat. Nem kavarognak előttem rémképek és ez valahogy...megnyugtat. Ha a lány a pohárral érkezett mellém, akkor felegyenesedtem ültemben és elvettem tőle a borral teli poharat, melybe azonnal ajkamhoz emelve két kortyot el is tűntettem. Ekkor tudtam végre rajta is végig nézni úgy igazán, de mag is akadt rajta a pillantásom. Torkot köszörülve vettem erőt magamon, hogy máshova nézzek, róla erőszakkal nézve máshova.
- Köszönöm. - pillantottam rá végül egy hálás mosollyal, miközben leengedtem a poharat is. Össze kell szednem magam, talán még sosem látott ilyen állapotban, de megijeszteni sem akarom...pedig épp most tettem meg.  
- Miben zavartalak épp meg? - kérdeztem, hiszen ha fontos dologgal foglalkozik, akkor tényleg nem maradok sokáig. Pár percet pihenek, kibeszélem magamból a sok szart és lelépek...haza. Amit annyira nem akarok most. Mindenhol a legjobb most, de otthon az most végképp nem. Nem vágyom arra, hogy haza kerüljek.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Kiki & Bradley EmptyVas. Szept. 08 2024, 11:17

Bradley and Kiki.

Utolsó év az egyetemen. Már csak egy nagy hajtás választ el attól, hogy legalább egy terhet letehessek a vállaimról és kitaláljam mivel is fogom tölteni a következő néhány évet és ehhez előteremtsek minden szükséges feltételt. Szerencsémre egyre komolyabb hangsúlyt helyeznek arra, hogy teret adjanak a nőknek az autósportban szakemberként is, így azt hiszem, ha továbbra is szárnyal a kis műsorom és jól sikerül a diplomám, akkor szerintem esélyesen pályázhatok meg egy televíziós kommentátori pozíciót. Kevesebbet kellene utaznom, azt is teljes körűen finanszírozva a munkáltató által és lehetne egy stabil helyem, ahol még mindig azt csinálhatom, amit igazán szeretek.
Ennek érdekében elkezdtem rendbe szedni a kis naptáramat, a főbb, nagyobb versenyekre összpontosítani, megtolni a minőséget a mennyiség helyett. Már elég sokan követnek ahhoz, hogy ne kelljen mindenhol promóznom magam, szóval megtehetem, hogy kihagynak igazán messzi helyszíneket és az igazán fontosakra koncentráljak. Így több időm marad majd az itthoni dolgaimra és tudok célorientáltan haladni a tervek megvalósítása felé.
A tableten díszítgetem a következő és egyben utolsó tanévemet lefedő jegyzeteket még egyszer végigfutva, hogy ne legyen ütközés, bár ezek egyelőre csak nagyívű tervek, hiszen a tanmenet módosíthat még ezeken. Sajnos ez lesz az az időszak, hogy be kell vállalnom, hogy néhány dologról lemaradok a diplomám érdekében. Egy jegeskávét iszogatok a lakásom csendjébe temetkezve, de ezt a szinte hangtalan nyugalmat élesen töri meg a kopogások hosszú, türelmetlen sora.
-Hát ez meg?-pillantok fel meglepetten a kijelzőről és felállok az üveg étkezőasztalhoz, hogy gyorsan meglessem ki is keres ennyire engem. Barna tincseimet hátrasimítom az arcomból, mielőtt a kukucskálón keresztül kipillantanék. Brad? Az aggodalom egyből kiül az arcomra miközben már nyúlok is a kulcsért és gyorsan kinyitom előtte az ajtót.
Ezerféle dolgot látok kavarogni az arcán, ami számomra veszettül kétségbeejtő.
-Szia!-mérem végig gyorsan még egyszer mielőtt észbe kapok és szélesebbre tárom előtte az ajtót.
-Gyere csak..-engedem be gyorsan őt menedéket nyújtva számára akármi is legyen az, ami egészen a lakásomig kergette.
-Bocsi a rendetlenségért...-pillantok hátra miközben becsukom az ajtót. Az a kupi konkrétan annyiból áll, hogy laptop, a tablet és három különböző füzet meg vagy tíz toll szét van terítve az asztalon, illetve a kanapén csak le van hányva a bolyhos takaróm ahelyett, hogy összehajtogatva pihenne a háttámlán.
-Mit csináljak? Tea? Kávé? Bor? Vagy beszélgessünk?-kérdezem miközben magamhoz ölelem. Látom rajta, hogy mennyire zaklatott, de most hirtelen azt se tudom mit kezdjek magammal és hogyan legyek a segítségére.

szavak száma: 390 szó zene: Powerful megjegyzés: outfit

I  lose control.”

mind álarcot viselünk
Kiki C. González
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Hopelessly devoted.
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ foglalkozás ★ :
Riporter & Diák
★ play by ★ :
Madison Beer.
★ szükségem van rád ★ :
69
★ :
TémanyitásKiki & Bradley
Kiki & Bradley EmptySzomb. Szept. 07 2024, 10:56

-Kiki-

Keithhel való műveletünk sikerrel zárult, egy újabb bakancslistás sort húzhatok ki a többi közül. Meredek volt a helyzet, de senkinek sem esett baja. Ám az adrenalin haza felé a motoron még mindig zúg bennem, Keith haza ment, így a hangja sem hatol az elmémbe már. Nem tudok másra gondolni, csak arra, amit anya mondott az apámmal kapcsolatban. Fájni kezd a fejem, könnyezek, gyomorgörcsben a hasam, hánynom kell, ahogy az egész végig pörög bennem. Az igazság sokszor fáj. Dehogy ennyire? Ordítani tudnék a kíntól, főleg most, hogy csakis ez van a fejemben, a gondolataimban és csak monoton zúg bennem. Mint a magnószalag. Húsz tetves év kellett neki a vallomáshoz. Zaklatott vagyok, a szívem turbómód iramot diktál és már az út is elmosódik, vészvillogó kapcsol az agyamba, a környék azonban ismerős, így kanyarodok is a megfelelő irányba, hogy a megfelelő épület előtt majd megálljak. Nem tudok tovább menni, egyszerűen a hányás közelében vagyok, émelygek, mint mikor valami rosszat evett az ember. Pedig csak a görcs bánt, ahogy egszívesebben kiadnám magamból a keserűséget, amit anya okozott. Ő okozta. Hiszen megfosztott a biológiai apámtól. De nem vagyok rá mérges, egyszerűen csak csalódtam. Le kell vezetnem a feszültséget, különben megpusztulok és még az adrenalin sem távozott ki a szervezetemből. És nagyon szar érzés, hogy megkell állnom félúton haza felé, mert ha karambolozok ez miatt, ott hagyhatom a fogam is. Még legalább képben vagyok, nem gyűrt maga alá a pánikroham, egyszerűen csak levegőhöz kell juttatnom magam...de nem hívhatok sem mentőt, sem anyámat-kizártnak tartom. Más sem jut eszembe hirtelen...ráadásul Joy-t sem akarom, hogy ráparázzon az állapotomat hallva és látva a kinézetem...csak aggódna ő is, a legutóbbi óta inkább nem hagyom, hogy így lásson. Letámasztom az ismerős épület előtt a motort és az ajtóhoz sietek kezemben a motorkulccsal és a sisakkal, ismerem a járást, a lélegzetem gyors, az izzadásom kiakaszt és ebben azállapotban kopogok az ajtón is be. Hosszasan, kitartóan, talán türelmetlenül, hiszen lassan oda a tűrőképességem és nincs más mód, hogy nyugodalmat találjak. Egy hideg fürdő...az tökéletesen megteszi. Az ajtó zárja kattan, majd nyílik és máris szembe találom magam a lánnyal. A lánnyal, aki egykor a világot jelentette számomra és talán jelenti ma is, de elnyomom a világ elől, előle és magam elől is.  
- Szia. - bukik ki belőlem egy zaklatott mosoly keretében, a mellkasom szaporán ereszkdik ennek ellenére is. Egyszerűen nem múik el a kétségbeesésem és beszélnem kell valakivel...

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Kiki & Bradley Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Kiki & Bradley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kiki & Bradley
» Kiki & Bradley
» see u again ‒ Dale & Kiki
» Kiki C. González
» instagram.com/kiki

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek :: Házak-
Ugrás: