New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 125 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 114 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Ma 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Ma 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Ma 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Ma 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Ma 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Peggy & Roman // Corpse in the bathroom
TémanyitásRe: Peggy & Roman // Corpse in the bathroom
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyMa 17:49-kor

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
A kis nyomozó sóhajtva, elvörösödve hallgatta Romant és a dumáját az első alkalmukról. Meg amúgy is egészében zavarba ejtette ez az egész dolog. Nem találta kellemesnek a helyzetet, főleg, hogy megint ő szív. Mint általában. És, mint általában, most is belekevert egy szerencsétlen balféket a hülyeségeibe.
Míg Julian az asztalon feküdt, Roman adott neki némi vigaszt a kis paskolással, de a baj már megtörtént, ezen pedig nem változtat semmit a vicceskedő megjegyzése.
- Azt mondod? - fintorgott, a kérdésére pedig csak megingatta a fejét. - Még véletlenül sem. Nem várok sajnálatot, dehogy. Magamnak kerestem, nem? - tárta ki karjait felegyenesedve a széken, közben megállapította saját magáról, hogy, ahogy öregszik, úgy lesz egyre nyomorultabb, noha az még mindig meg tudta lepni, hogy a szokások nem változnak és még mindig képes a fekete felhőket másokra is átragasztani.
Egy kicsit merengenie kellett mit is válaszoljon a kérdésre, mert még maga sem tudta mit szeretne. Amióta elváltak nem volt férfival és már kicsit hiányérzete volt, nameg amúgy is Romanhez kötötték a legjobb emlékei, így végül bólintott. Szánalmasnak érezte magát, de bólintott.
- Menjünk a mosdóba? - kérdezte, mert azért mégse ott helyben kéne, viszont nem is szívesen húzná el estig, így arra gondolt gyorsan lezavarhatnák inkább a mosdóban.

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 6312f54c6078f222b153b1818854199562b971ba
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 81ef303e926883c70d7bd6d444b4621c69a84e3f
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 4800d76406762bf9d70270a227760db7de380397
Clever as the Devil and twice as pretty
♫ :
Daydream is the only good thing in life.
Everything else is vulgar and empty.
★ lakhely ★ :
Manhattan - Upper East Side
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 7b96f7c3885190cb1caea14551abea46a0969e0e
★ idézet ★ :
We are each our own devil, and we make this world our hell.
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
★ hozzászólások száma ★ :
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 4ae2e8363c0ce47505c32c9a4da15c9c8d81a678
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyVas. 17 Nov. - 17:00

Little Red Riding Hood and the Wolf
Peggy & Roman
Pont úgy éreztem magam, mint kölyökként a tévé előtt a kedvenc műsorom nézve, épp csak a nyálam nem folyt, de ezek az izgalmak és drámák, tyűű! Igen, jó volt látni a balfaszkodásuk, hogy mindketten szopnak a másik miatt, mert tudtam, hogy megérdemlik. Egyik jobban, mint a másik. Én meg speciel most moshatom kezem, szóval jah, baromira élveztem! Idővel az asztalra könyökölve két kezemmel, s azokra támasztva állam, mosolygósan figyeltem hol egyiket, hol másikat, és őszintén nehéz is volt eldönteni, melyikük érzi magát szarabbul. Jaj, hát micsoda vígjáték!
- Jaj nem úgy értettem, kis mókus! - legyintettem felé bajszom alatt somolyogva, ahogy még ő van kiakadva. - Nyilván az átlagos mérettel sincs baj. Én csak azt mondom, hogy te nem az a seggbedugis vagy, hanem aki a kukaca helyett is inkább a hátsóját tolja oda. Ő pedig itt - mutatok el Liam felé. - nyilván nem lukra pályázik. - magyarázom meg előző kijelentése, épp csak nem elvigyorodva a végén. - Vagy tévedek? - nézek ismételten Liamre. - Hagyd, ne is válaszolj. - legyintem le. Viszont felcsattanásán azért jót nevetek.
- Nem? Az gáz... akarom mondani kár, mert amúgy nincs rossz teste, meg önmegtartóztatása sem, mielőtt még itt elalélna a bóktól. A kis homofób kb. a második találka után szét kapta a lábait. Jó, hát kellett vele küzdeni egy kicsit, de azaz én hibám volt, mert annyira megörültem, hogy leakartam spórolni az ujjazás idejét. Hát nyilván nem volt jó ötlet... - meséltem gátlástalanul azokról a régi szép emlékekről Liamnek, ha már összeakarták szűrni a levet. Legalább tudja majd, hogy mihez tartsa magát. De aztán újfent elkap a röhögés, ahogy előállok a lehetőségekkel, amire Juju simán mondhatna nemet is, de nem, inkább belemegy, plusz még meg is alázza Liamet, mindenféle köntörfalazás nélkül. Csak egy elfojtott nevetéssel figyeltem, ahogy Liam végül megelégeli a dolgot és a maga csajos módján végül egy kis pofon után lelép. Pff... nem mondtam, hogy elmehet, de jah, talán jobb is, ha nem nézi végig, ahogy épp lecumiznak, ami végett szerintem neki sem lett volna ellene. Na mindegy. Még mindig mosolyogva, de már nevetés nélkül figyeltem ezt a rakás szerencsétlenséget. Na igen, jön a jól ismert önsajnálat...
- Tudod, ha akkor farkad lenne, mint amekkora balfasz vagy, még én is irigykednék... - vigyorodtam el megpaskolva a hátát, amíg még az asztalon feküdt. Úgy vigaszképp, bár kurvára nem érdemelte volna meg.
- És most azt várod, hogy sajnáljalak? Vagy a tükör mögöttiek? Esetleg tanácsokkal lássalak el? - csóválom fejem kuncogva a képtelenségén. Nem azt mondom, hogy ő tehet a válásunkról, mert jócskán odatettem magam, hogy ez végül így érjen végett, viszont attól még szerettem, és fájt, hogy véget vetett neki.
- Hát jah, de legalább ne akasztanád másra is ezt a szarságod, hanem mindenkit megkímélnél tőle... - húzom el a szám a zsebemben cukorka után nézelődve, mert azért bőven adott a mai nap okot rá, hogy dohányozzak vagy igyak.
- Na és akkor most mi lesz, kis mókus? Lecumizol vagy sem? - rúgok finomat a bokájába az asztal alatt. Persze nem kell itt, elmehetünk az irodámba is, de attól még nem az én dolgom ápolgatni a lelkét, elvégre kimondtuk a boldogító nemet, szóval én most már csak a magam dolgával törődök.
hol: NYPD miben: õszi kabát zene: background

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then brother that person is a piece of s***. And I’d like to get as many of them out in the open as possible.

Peggy Lynch ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 4929e2ca48e17e5adbed64bfd9769bc9
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom Tumblr_inline_oxnr5dVji91rifr4k_540
“When we stop looking for someone to
complete us, we find completion in ourselves.”
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom Tumblr_inline_oxnr4py7Y31rifr4k_540
Life is short. Future doesn’t come
with any guarantees.
You want something in life, you gotta go for it.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom Tumblr_inline_oxnr4sL4dQ1rifr4k_540
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom Tumblr_inline_oxnr51we761rifr4k_540
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom Tumblr_inline_oxnr4vMuEG1rifr4k_540
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyCsüt. 14 Nov. - 18:44

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
Julian az életben nem hitte volna, hogy még egyszer egy ilyen hülye helyzetbe keveredjen, de úgy tűnik a sors még mindig szerette arcon köpni és kínos, vagy épp necces helyzetekbe sodorni őt. De hát ez őt tekintve már-már hagyomány volt és most is sikeresen belekevert egy ártatlan személyt. Liamet a saját hülyeségébe, vagy épp a saját szarjába.
Írt egy SMS-t az ételfutárnak, hogy megváltoztatja a kiszállítási címet. Nem nagy eltérés, hiszen a két létesítmény nincs messze egymástól.
- Attól tartok a pia a kocsmában maradt, pedig most kifejezetten jól esne egy whiskey... - motyogta, majd mikor Roman a méreteit kezdte firtatni eltátotta a száját. - Hé! Te sose panaszkodtál! - morogta vörösödve, sértetten. Még, hogy a méreteivel nem dicsekedhet. Bár igaz, Romannek nem a farka, hanem a segge kellett, de na.
Liam is elvörösödött, de ő több más okból is.
- Még nem is láttam őt pucéran! - csattant fel, ám Roman következő szavaira mind a ketten eltátották a szájukat. Erre egyikük sem volt felkészülve, pedig már mind a ketten jól ismerhették Romant. Különösen Julian. Bár a gond itt inkább az, hogy Julian csak kihasználta Romant és semmit sem gondolt komolyan vele szemben. Bár legalább most nosztalgiázik, hogy milyen is volt Roman ágyasának lenni.
- Hát nem bánom - mondta Julian pirongva, mire Liam elképedt.
- Mi? - csattant fel. - Te leszopod?
- Inkább fizetsz? Jut eszembe... csak kamu volt minden...
- Tessék? - sápadt el.
- Csak kihasználtalak, sajnálom. Csak azért foglalkoztam veled, hogy elvezess engem Joshoz, valójában nem akarok tőled semmit... - vallottam be végül, mire Liam felkelt, pofon vágta Juliant, majd kiviharzott. Julian mélyet sóhajtott, majd az asztalra hajolt, hogy koccant a feje.
- Soha nem fog megszűnni az átok... - morogta, majd felkönyökölt és kopogni kezdett ujjaival az asztalon. - Nem igaz, hogy mindent elbaszok. Egyszer nem mehet semmi sem flottul. Nem hiszem el...

Roman W. Hemlock imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 6312f54c6078f222b153b1818854199562b971ba
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 81ef303e926883c70d7bd6d444b4621c69a84e3f
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 4800d76406762bf9d70270a227760db7de380397
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 7b96f7c3885190cb1caea14551abea46a0969e0e
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom 4ae2e8363c0ce47505c32c9a4da15c9c8d81a678
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyKedd 12 Nov. - 0:23

Peggy & Roman
Azt hittem innentől már csak a mogyoró lehet a napom fénypontja, és a bolond megjelenése csak rohamosan elszaratja  a napot, de... asszem egész jól összehoztam. Nem csak a magam szórakozását, de egy fenomenális vígjátékba illő drámát is. Mondjuk mentségemre szóljon, azon túl, hogy beakartam szaratni a kis selyemfiú, nem hittem volna, hogy tényleg sikerül elérnie Juliant. De hogy még be is jöjjön egy olyan megmentéséért, akit faszán lekoptatott... Hű, hát... semmit sem változott. Egy részem baromi gonosznak tartott, de a másik részem, a nagyobbik, szinte megállás nélkül, vigyorogva figyelte, ahogy történnek az események. Ki kellett volna mennem legalább egy pohár forrócsokiért, de nincs az az isten, hogy én ennek az eseménynek egy pillanatát is kihagyjam. A bilincsem eltettem, minek után belépett a jó madár, és rosszul elfojtott mosollyal pillogtam hol egyikre, hol másikra.
- Röff. - köszöntem én is oda, mert jobban izgatott a dolog, hogy mi fog itt lezajlani köztük, mint, hogy mi bármiről is nekiálljunk beszélgetni. A hosszadalmas, számukra kínos pillanat közepette pedig próbáltam nem elröhögni magam. Nem volt könnyű. De a sarokból szereztem még egy széket, amit szintén az asztalhoz húztam, és megpaskoltam.
- Csüccs, te jószág, mert azt hiszem elfog ez tartani egy darabig. Szólj a futárodnak, hogy hozza ide nyugodtan a kajád... - vigyorogtam, és ha leült, ha nem, én érdeklődve figyeltem, hátha egyikük megszólal. Egy bocs? Hűha... hát ezért aztán megérte idejönnie.
- Ne már... Julian, szedd össze magad. Hát hol marad a szerenád, a cuki boci szemek, és a béke pia? - néztem felé, és igen, egy vak is láthatta mennyire élvezem. - Ha már lejjebb adtál az igényeidből, legalább azt a szintet próbáld megtartani... Csalódtam benned. - ciccegtem fejem csóválva, majd Liamre néztem. - Te sem tudom, hogy hová gondoltál... Elég csak ránézni. Tipikusan az a fajta pasas, akinek lehet, hogy szűk a hátsója, de a méreteivel már aligha dicsekedhetne. Te pedig nyilván nem a céllövő párti vagy a páros játékban. - húztam el szám, mintha csak most próbálnék észt verni a fejecskéjébe, de bánom is én mit csinálnak, ha jót szórakozhatok rajtuk. Végül sóhajtok egyet.
- Na jó, elmondom mi lesz, mert láthatóan egyikőtök sem képes többre, a másik bámulásánál. Elengedem coffoskát - bökök itt Liamre. - Ha ez a rakás szerencsétlenség - mutatok róla Julianre - elárulja mit akart Joshtól. De pénzbírságra így is számíthatsz, mert attól még hátráltattál minket azzal, hogy nem szóltál a gyilkoságról. Nem a te dolgod eldönteni, hogy mi kamu és mi nem. Pláne, ha annyira összetojod magad és lelépsz onnan... Vagy tudod mit? Elengedem a bírságot is, ha Julian jófiúként, ha már így elbaszta a te napod és az enyémet is, leszop engem. Végülis elég komoly kapcsolat lehet köztetek, ha randiztatok is, szóval igazán beáldozhatná magát egy mélytorkozásra. Vagy tévedek? - nézek Jujura bájosan mosolyogva.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then brother that person is a piece of s***. And I’d like to get as many of them out in the open as possible.

Peggy Lynch imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyVas. 10 Nov. - 15:31

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
Liam arca hirtelen láng vörös lett Roman szavai hallatára.
- Nem feküdtem le minden vendégemmel... - motyogta, noha azért volt pár kalandja. - Talán kissé félreérthetően beszéltem. Úgy értem kezdetben nem tudtam, hogy ki az a Josh, akiről érdeklődik, csak később vált világossá, hogy az a férfi az én egyik vendégem - javította ki magát és nem is hazudott, csak a stressz miatt beszélt kissé érthetetlenül, összevissza, de igyekezett rendezettebben beszélni, ám mikor a nyomozó újra megszólalt fülig vörösödött. Szinte már haldoklott zavarában, hogy Roman milyen nyíltan és "gátlástalanul" nyilvánul meg a perverz szavaival. De nem ellenkezett, hiszen nem tudta Julianbe mi is üthetett és nem is ismerte olyan jól.
- Mi? - akadt ki. - Mégis milyen nyomozást? Milyen információt? - kérdezte döbbenten. Fogalma sem volt a gyilkosságról, hiszen a rendőr nem mondta neki és Roman sem említette. - Ember, miről beszélsz? Az is lehet csak bohóckodtak, vagy horrorfilmet néztek! - mondta, hiszen ő nem tudhatta, hogy történt a hotelban egy gyilkosság, amit pedig ő hallott, abban nem lehetett biztos. Bármi lehetett. Még ha hívta is volna a rendőrséget, mi a garancia, hogy nem csak téves riasztás lesz?
Nade börtön?
- Várj, mi? Miről beszélsz? - harsant fel rémülten. - Nem csukhatsz le! Nem csináltam semmit!
Kezdett nagyon betojni, főleg, mikor már a bilincs is előkerült. Nem értette Roman miért viselkedik így vele, de nagyon félt és már-már a sírógörcs kerülgette, de igyekezett uralkodni magán.
Elő is kapta a telefonját és rimánkodni kezdett a telefonba, hogy ha nem jön el hozzá, akkor börtönbe kerül, hozzá tette, teljesen ártatlanul, Julian pedig néhány perc múlva át is kocsikázott a laboratóriumi épületből a rendőrkapitányságra, majd megkereste Romant és Liamet, hogy rendet tegyen.
- Épp vacsorát rendeltem - mondta, mikor belépett. - Hello - nézett Romanre, majd Liamre, bár miközben Liamet nézte eléggé kínos volt a képe, hiszen ő legbelül tudta, hogy csak kihasználta Liamet, hogy információkat szerezzen és közelebb kerülhessen Joshoz.
Liam zavartan nézett Julianre, várva, hogy kibökjön végre valamit.
- Am... ehm... bocs?

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptySzomb. 9 Nov. - 22:06

Peggy & Roman
Úgy néztem rá, mint a mozikban a filmek előtti előzetesekre, amikor nem tudom eldönteni, hogy ez most valami dráma vagy vígjáték, esetleg horror. De igyekeztem nem mosolyogni az abszurd dolgok hallatán, noha meg-megálltam így is a mogyi majszolásban. Ha ez igaz, Julian jó lejjebb adott igényeiből, tekintve, hogy anno majd hogy nem homofób volt. Ha összefutok vele, majd jól az orra alá dörgölöm, mondjuk mindenki füle hallatára.
- Bocs, várj, bocs, hogy közbe szólok, de hogy van ez...? - vágok közbe, mert elég furán fogalmaz itt. - Az előbb az mondta, hogy "valami Josh nevű", aztán meg hirtelen a vendége? Láthatóan jól el dumál a vendégeivel, vágja a nevüket, kúr velük, most meg hirtelen nem tudja eldönteni, hogy ki ez a Josh? Oké... na mindegy, folytassa csak. - legyintek, és ezzel együtt újra a sós mogyis zacsiba nyúlok hallgatva őt tovább.
- Ahw, szegénykééém... - biggyesztettem le ajkaim, mintha aztán tényleg sajnálnám. Az ő dolga, dolguk. Ez pedig nem példátlan dolog a világban. - Hát igen. Ezek a mai férfiak... megbizhatatlanok. Pláne a hencegősek. Julian biztos betojcizott a gondolattól, hogy nem őt fogják megdugni, hanem neki kellene betámadnia... Hozzászokott már a kemény seggbe kukikhoz. Na meg ki tudja... lehet azt hitte nunid van. - vonok vállat találgatva, még kezeim is széttárva, aztán hagyom had folytassa, én meg majszolok tovább.
- Aham, szóval fül tanúja volt egy lehetséges gyilkosságnak és ahelyett, hogy mondjuk akár, ha nem is a rendőrségnek, de a recepciósnak szólt volna, lelépett? Szép... Ezt viszont vehetjük úgy, hogy visszatartott információkat, plusz hátráltatta, azaz késleltette a nyomozást, ezzel talán egérutat hagyva a gyilkosnak. Ez is bűn. - tisztázom vele, miközben össze gyűröm az üres zacskót és eldobom magam mögé.
- Hát most még is mit csináljak magával, Liam? Ezek a dolgok börtönbe juttatják. És az nem biztos, hogy jó volna a magának. Tudja, a rosszfiúk miatt... - ciccegek és fejem csóválom, mert igen, amúgy jól szórakozom köszönöm. De alapvetően nem viccelek.
- Kár, hogy faképnél hagyta az exem. Pedig nekem is segített anno, talán magának is segített volna, dehát ez ilyen... Milyen kár, hogy nincs több barátja itt a rendőrségen belül, nem igaz? Bakker, pedig milyen jó volna most egy itteni nyomozó, aki kihúzná a pácból... Mert itt már a kettyós nagybátyus sem fog segíteni, hiszen már köze sincs hozzánk, ráadásul úgy hallottam nem is közkedvelt... Jaj, de kár... - tárom szét kezeim, miközben lassan felkelek és előhúzom a bilincsem.
- Egy telefon még megengedett. Felhívhatja Cartert, hátha berohan segíteni, ha már olyan jól eldumcsiztak... Mondja meg neki, hogy egy seggfej nyomozó leakarja csukni és jöjjön ide azonnal rendet tenni, különben többé nem lesz hajfestés... - mosolyodom el félszegem, kicsit gonoszul, miközben ha látom, hogy előakarja szedni a telefonját, azt még megvárom, és addig is felülök az asztalra. Más különben megbilincselem, elmondom a jogait, és átadom a többieknek, hogy ideiglenesen a zárkába tegyék a többi férfi közé.

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyCsüt. 7 Nov. - 19:45

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
Liam, akarom mondani Lucas meglepetten pillantott Romanre, mikor az rendőri szigorral szólt rá. Valahogy nem erre számított, amikor meglátta, azt hitte megmaradt a régi jópofa viszonyuk, de úgy tűnik most Roman komolyan veszi magát. Hát leült, nem tehetett mást. Nem akart bajt magának.
Szinte kiestek a szavai és elsápadt a hat kiló smink alatt, ahogy a nyomozó nekiállt a kikérdezésének. Egyenesen megrázta Roman szigorú, nyers modora. Valahogy nem ilyen kép élt benne róla még a múltkor.
- Nos... találkozóm volt egy férfival. Ott szálltunk meg a motelban, a szalonban ismerkedtünk meg. Azt hiszem Carternek hívták. Julian Carternek. Bejött hozzám megcsináltatni a haját, beszélgettünk, többek közt a munkánkról, magánügyeinkről, érdeklődött nálam a barátaim felől, a vendégeimről, beszélgettünk valami Josh nevű pasasról. Tudta, hogy közös ismerősünk? Mármint Josh. A vendégem volt, Juliannek meg elvileg régi barátja. Aztán lebeszéltünk egy közös napot Juliannel, voltunk randizni is, majd fizetett egy estét a motelban, ahol az a pasas is kiszúrhatott, de... - harapott ajkába. - Végül faképnél hagyott. A motelban azt mondta van egy kis dolga, nemsokára jön, aztán vártam, vártam, de végül nem jött vissza. Elkezdtem őt keresni, hívtam telefonon is, de nem vette fel, szóval nyilvánvaló volt számomra, hogy felültetett. Vagy nem tetszett neki a randi, nem tudom. Csodálkoztam is, hogy mit akar tőlem valaki, akinek van két doktorija, meg minden. Azt mondta fizikus, meg helyszínelő, meg tudom is én még. Sok mindent mondott, szeretett hencegni. Na mindegy. Aztán, ahogy haladtam a folyosón két lány beszélgetésére figyeltem fel. Arról beszéltek, hogy kinyírtak valakit, vagy legalábbis valaki gyilkosság áldozata lett. Na akkor megijedtem és azt hiszem azért láthatott engem olyannak, hogy szóljon érte a rendőrségnek. El akartam tűnni minél hamarabb és megmondom őszintén az utcán még kerestem Juliant, de nyoma veszett. Hát ennyi történt.

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyKedd 5 Nov. - 16:51

Peggy & Roman
Nehéz távoltartani magam a rossz szokásoktól, korruptságtól és egyebektől, ha jó magam is olyan körökben mozgok. Eddig is abban mozogtam, de mára, így a törvények keblein, olyan válok majd, mint azok, akik már túl magasan ülnek. Mérges kígyók. Szóval jah, én is ítélkezem, de a legtöbb itt lévővel ellentétben, nekem még vannak érzéseim, empátiám. Már amennyi megmaradt az évek során... Nem mondok semmit a bocsánatkérésére, mert szerintem ő se gondolja komolyan. Csupán vetek felé egy sokat mondó pillantást, miközben a fánkot csipegetem, asztalra feltett lábakkal. Aztán távoztával... nos, folytatom ugyanezt a tevékenységet. Idővel pedig a kaja is elfogy, így kénytelen vagyok újfent a munkára koncentrálni. Nagyjából úgy 5 percig. Meg is lep végül, hogy szólnak, hogy befogták a jómadarat, én meg szemeim forgatva nézek a plafon felé, hogy bezzeg most elkezdtek dolgozni, hogy basznák meg. Végül egy zacskó mogyival térek be a kihallgatóba. Lehet, hogy sokat zabálok, de elhízni nem fogok, mert a mozgást sem vetem meg, plusz, a kajálással hellyel közzel kordában tudom tartani a gondjaim.
Hogy felismertem-e a belépőt? Igen, fel. Hogy érdekelt mibe keveredett? Hát... muszáj érdekelnie. Hogy örülök, hogy látom? Nem. Cale ide vagy oda, azt gondolom, akinek fontos a másik, keresi. Szóval azt hiszem nem lesz itt jópofizás, meg jaj, elengedlek, ha meg is öltél valakit. Csendben pillantottam rá, mikor belépve rám köszönt, de csak addig lassultam le a mogyi zabálással, míg beszélt.
- Ül. - közlöm vele az első dolgot, ami kellően zavar, mert okkal van ott szemben a szék. Aztán megvártam míg leül, vagy sem, igazából mindegy. Megköszörültem a torkom, persze teljesen elengedve, hogy ő miket mondott, főleg, mert javarészt én kérdezek elvileg, másrészt pedig elmehet a bús picsába. Merjen csak szemtelenkedni, és vissza sírja majd a homofób kollégát.
- Szóval... Lucas... - emelem meg az adatait tartalmazó aktát, amit még belépése előtt lapoztam fel. - Mit keresett ott a motelnél és mi a búbánatos fasz baja volt, amiért szemet szúrt a tököm tudja kinek...? - néztem rá a kérdést követően, leengedve az aktákat.
- És ajánlom, hogy beszéljen, mert más esetben meg lesz gyanúsítva és mehet a dutyiba. - figyelmeztetem még egy kis szünetet követően, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez tényleg így működik, de aztán tudja fene.

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyHétf. 4 Nov. - 13:32

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
A rendőr nem értette Roman miért olyan ellenszenves vele, hiszen ő csak a munkáját végzi. Természetesen volt alapja annak, amit Roman a fejéhez vágott, hiszen emiatt senkit nem lehet gyilkosnak bélyegezni és őszintén szólva ezt senki nem is mondta. Ő nem azt mondta, hogy az a transzi gyerek a gyilkos, csupán azt, hogy vélhetően lehetett vaj a füle mögött, bár igaz, akár még Romannak is lehetett igaza. Minden esetre ő csak a munkáját végezte.
Mikor a személyeskedés után visszakérdezett a nyomozó, a rendőr kicsit elvörösödött, hiszen rájött, hogy pont előtte nem kellett volna véleményt nyilvánítania erről a témáról.
- Izé... bocsánat. Nem volt helyén való... - motyogta.
Miután kapott egy alapos fejmosást elment behozni Liamet, akivel közel egy óra múlva vissza is tért. Természetesen mit sem változott, egyedül a személyigazolványa alakult át, ugyanis Cale ostoba tréfája után hivatalosan már elhunyt személyként tartják számon Liam Merrittet, így már új személyazonossága van és Lucas Palmer néven szerepel a nyilvántartásban.

Mikor Liam megérkezett a rendőrségre, még mindig értetlen volt és döbbent. Ugyan a rendőrtiszt mondott neki némi információt, de nem mondta el a teljes igazságot, csak árnyalta neki. A tiszt úgy volt vele, hogy Roman dolga legyen közölni vele, amit közölni szeretne. Mikor bebocsátásra került a kihallgatóba meglepetten, de mosolyogva nézett Romanre.
- Szia Romee! Hát te milyen nagy ember lettél?! - vigyorodott el és megbirizgálta homlokába lógó tincseit. Nem volt megbilincselve, lévén, hogy hivatalosan nem egy gyilkosság gyanúsítottja és eddig semmiféle ellenállást nem tanúsított.
- Nem is tudtam, hogy már nyomozó vagy szépfiú - mosolygott és kicsit megillegette magát, majd csípőre tette a kezét. - Miért vagyok itt kicsim? - kérdezte talán személyesebben megszólítva, mint illene, de lévén, hogy egykor szeretők voltak, úgy volt vele ezt megengedheti magának. - A homofób kollégád nem volt túl közlékeny.

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptySzomb. 2 Nov. - 23:07

Peggy & Roman
Sokra nem mentem a dilis nő meséjével, pláne, hogy gyanítom, aki először hazudik, az másodszorra sem tesz másként. Szóval nem tartottam fel, de a bilincset visszakértem azért. Miután pedig elment, mert hát gyanúsítás nélkül nem tarthatom bent, és őszintén szólva nincs is kedvem, így elvonultam az irodámban, főleg fánkot enni, kávét inni, cigizni és persze kicsit dolgozgatni is. Persze miért is volna ilyen egyszerű és békés dolgom, ha fel is baszhatják az idegeim. Azt már meg sem jegyzem az illetően, mert elég hamar belefog a monológba, hogy kopoghatna is. És ha épp kiverem? Mármint valaki más fogát... A fánkon lévő kis csoki darabokat lecsipegetve hallgatom, bár őszintén már az elején elakadok, mert fingom sincs hol van ez az utca és mi közöm nekem ehhez. Ellenben azért az bosszant, hogy lespórolják a csoki darát ezekről a drága pékárukról.
- Ez itt kibaszott New York... mindenki lehet gyanús alak... - sóhajtom, mert el se hiszem, hogy ilyesmikkel keresnek meg. Bazd meg, egyszerre csak egy dologgal tudok - akarok - foglalkozni. És különben is, mi van, ha a gyanús alakot figyelő is egy gyanús alak? Na erre varrjon gombot bárki. - Én is ideges lennék, ha a beakarnék hugyozni és egy sikátorba könnyítenék magamon, aztán valaki állandóan azt lesné merre megyek mit csinálok... - vonom meg a vállam, az utolsó csoki darabot is a számba véve és úgy pillogva unottan a fickóra. - Az volt neki gyanús, hogy alaposan körbe tekintett? Baszki, manapság már az is baj, ha valaki körbenéz a zebra előtt? Vagy ha meglesi, nem e akarja e elcsapni a járdán egy hülye biciklis? Jézusom... - forgatom szemeim, mert még mindig nem tiszta, hogy mi a faszt kéne tennem. Ha ennyire gyanús, faszért nem hozták be... Ha meg nem, akkor a faszért járatja itt a pofáját. Nem ezért lettem nyomozó. Hanem a pénzért, és hogy Horatiohoz hasonlóan faszt se kelljen csinálnom, csak várnom a sült galambot...
- Azta, kolléga, ez a személyes véleménye a dologról? - bólogatok "elismerően" az értelmes és használható személyes megjegyzését hallva. Akkor mit gondolhat rólam? Ezt is fel kéne rúgni, mielőtt még iroda társak leszünk... Nem vettem át a fotót, csak rápillantottam. Tisztában vagyok vele, hogy nem lehetetlen a dolog, ugyanakkor, ha igaz, felmerül néhány igen egyszerű kérdés. Tekintve, hogy meg volt a temetés is és elég creepy lenne a kolléganőnek egy elvileg hulla öribarival dolgozni. És a lakása? Meg a tököm tudja milyen rokona? Ha halott, nyilván a lakása is szabad, ha még be nem költöztek, de oda biztos nem volna már bejelentve, mert hát léteznek olyan dolgok, hogy törvények. A rokon pedig szintén tudomást kellett, hogy szerezzen róla, ergó, szerintem ezzel nem nekem, hanem az ufó szakértőknek kéne foglalkoznia.
- Én sem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy maga áll a gyilkosság mögött, dehát mégse mutogathatunk ujjal egymásra, nem? Ja, de. Akkor mindegy. Gondolom behozni baszták, nekem meg nincs kedvem kocsikázni, és különben is vár rám egy rakatnyi papírmunka, szóvaaal, vagy maguk is megemelik a seggük és csinálnak valamit, vagy szarnak bele, én pedig néhány papír összefirkálása után, szépen haza megyek... - vonogatom a vállam, mert utóbbi nekem is jobban fekszik. Jó, hát estig még van idejük...
hol: egy motelnél brooklynban miben: õszi kabát zene: background

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptySzomb. 2 Nov. - 20:12

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
- De hisz leszúrták, ember. Mégis hogy lehetett volna életben? - kérdeztem vissza szőke módjára, hiszen én nem láttam, hogy leszúrták, ez utólag derült ki. Bár a vér gyanúra adhatott okot. - De ha még nem is halt bele a szúrásba, akkor is a feje a víz alatt volt, tutira bele kellett fulladnia a vízbe. Mégis miért hihettem volna azt, hogy még él? Amúgy meg én ki akartam emelni a vízből, Clara akadékoskodott, hogy ne tegyük. Te sem gondoltad komolyan, hogy majd egyedül emelgetem azt a srácot - vontam meg a vállaim érdektelenül. Amúgy tényleg nem érdekelt Josh sorsa.
Igazából az sem érdekelt mi lesz Claraval. Aki érdekelt, az egyedül én magam voltam. Kicsit sajnáltam, hogy nem Enzo nyomoz az ügyben, ő biztosan másképp bánna velem, mint ez a tapló King Kong.
- Nem tudom. Szerintem mindent elmondtam, amit gondoltam és ha nincs több kérdése, nekem mondandóm sincs. Szóval elmehetek? - kérdeztem, majd mikor engedett, el is mentem.

Kicsit később az egyik nyomozó megkereste Romant, hogy sikerült információkhoz jutnia.
- A David Shore Streeten egy férfi látott egy gyanús alakot. Azt mondta a nő nagyon idegesnek tűnt, színes haja és kalapja volt, vékony termetű. Távolról látta, úgy tűnt nagyon kis mellei voltak. A szemtanú nem ismerte, de azt mondta a moteltól látta, egy sikátorból jött ki. Idegesnek látta, feszültnek, gyorsan közlekedett és mindig alaposan körbetekintett. Kaptunk róla személyleírást is, ám később az is kiderült, hogy a nő, akit a tanú látott nem is nő, hanem egy férfi. Alighanem transvesztita, vagy tudom is én, de biztosan nem komplett, ha így néz ki. A férfi egy Manhattani fodrász, Liam Merritt. Itt a szalonjának és a lakásának is a címe és egy kép a pasasról - nyújtott át egy fotót.
Persze ő nem tudhatta, hogy Roman ezt a férfit már jól ismeri. Túlságosan is jól. És ez is ékes bizonyítéka annak, hogy Cale Braxtonban nem lehet megbízni és anno Roman jól gondolta, hogy Cale nem ölte meg Liamet, csak a bolondját járatta vele.
- De csak óvatosan. A pasas annak a lökött ex FBI-osnak az unokaöccse. Ki tudja, lehet ez a Liam is olyan bolond, mint az a Terry. Sőt, szerintem az egész család beteg. Nem lennék meglepve, ha kiderülne a fodrásznak köze van a gyilkossághoz - mondta rendkívül előítéletesen. Úgy tűnt Terry Scott neve már alapból besározta Liam nevét is. Nameg lássuk be, a Liamhez hasonló homokosokat nem is nagyon szeretik az emberek, szóval a rendőr talán még ez alapján is igen csak szkeptikus abban, hogy a fodrász ép elméjű lenne.

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptySzomb. 2 Nov. - 19:09

Peggy & Roman
Mondanám, hogy jogában áll hallgatni, de minél több ócsárlást hallok öntől, annál nagyobb eséllyel kap majd egy csini, narancs ruhát, és kerül be a többi... nos hölgyeményhez. - felelem egy hangúan, miközben szépen elhagyjuk a motelt és helyette, rendőrkocsival visszagurulunk az őrsre, ott pedig egyenesen a kihallgató terembe. Addig is elengedtem fülem mellett a hülyeségeit, eztán is így fogok tenni, ha nem tanul meg viselkedni. Mondjuk nem, akkor is elengedem őket.
- A világban lehet, de a kihallgatóteremben én, szóval légy jó kislány. - szólok oda, miközben jó magam is ledobom a hátsóm a székre vele szemben és azt hiszem rá is térhetünk a lényegre.
- A száj az száj, nem? - vonok vállat még így utoljára, aztán tényleg belefogtunk beszélgetés értelmesebb részébe, ahol mikor kitért a kicsit sem fontos dolgokra, mint az ő ízlésére, mélyet sóhajtottam, miközben azért jegyzeteltem is, hogy ki, mikor, kivel, hol stb.
- Lehetett? Szóval nem voltak biztosak benne, hogy halott, de mégis a vízalatt hagyták? Ha kiderül, hogy még élt, mikor maguk rátaláltak, maguk is épp úgy bűnösek lesznek, mint, aki elkövette a gyilkosságot. - közlöm a száraz tényeket. Apuci ide vagy oda, attól még a gyilkosokat nem szereti a világ. Max majd ráuszítom Horatiot, hogy járjon ő bíróságra, ha már olyan erős az igazságérzete. Aztán, ha mégis Horatio veszít, legalább örökké az orra alá dörgölhetem, mekkora szerencsétlenség. Így is úgy is nyernék...
- Szívás... - vonok vállat a barátnője elképzeléseire. - Pedig őt is ugyanúgy kifogjuk hallgatni, és ha nem érjük el, akkor majd megkeressük a férjét. Bukta lesz ez mindenhogy... Gondolkodott volna előre... magával együtt... Na mindegy... - szusszanok egyet, megemelve szemöldökeim, miközben még firkantok pár fontosabbnak ítélt dolgot. Például, hogy a faszi kocsijával mentek. Egyre biztosabb, hogy féltékenységből elkövetett gyilkosság történt, de, ki vagyok én, hogy ítélkezzem, nem?
- Jól van. Szeretne még hozzáfűzni valamit a történtekhez? - érdeklődöm, mert ha nem, gondolom útjára engedem, elemzem a dolgokat, írok egy jelentést arról is, hogy hazudott, így legalább a fejére koppintanak, aztán tudja tököm, gondolom napokig kóválygok majd az őrsön hol itt hol ott, hogy ki mit derített ki. Baszki... legalább a kávém behozatalára lenne külön ember...

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyCsüt. 31 Okt. - 17:30

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
- Mégis mit képzel, mit művel maga strici?! - hisztiztem, amikor megbilincselt, közben morcos képpel hallgattam. - Most mit kell ennyire megsértődni? Maga nem túl laza... - morogtam sértődötten.
Miközben a kocsi felé meneteltünk meg is fenyegettem.
- Ha apa ezt megtudja megbánja! Az én apukámnak rengeteg sok pénze van és befolyásos! Egy szavamba kerül és kipereljük magát a nadrágjából is! - oké, lehet nem így van. Apa tényleg nagyon gazdag volt, milliomosok voltunk, hiszen hotelei vannak és a többi, bár nem voltam benne teljesen biztos, hogy ebben az ügyben pert nyernénk, de sose lehet tudni. Apa biztos nem fog jó képet vágni Roman viselkedéséhez. Én Peggy Lynch vagyok, nem fogjuk csak úgy hagyni, hogy így bánjon velem. Mondjuk láthatóan és hallhatóan nem ijedt meg és nem is válaszolt vissza. Bunkó. Már nem is tetszik.
- Maga csak ne akarjon nekem megmondani semmit! - feleseltem. - Ebben a világban a pénz diktál, nem maga! - szóltam határozottan, de nem sűrűn foglalkozott a dumámmal. Leültetett, én pedig leültem. Mást nem is tehettem volna, hiszen erősebb és határozottabb volt nálam. Felállhattam volna, de úgy voltam vele így talán hamarabb mehetek a dolgomra, ha igyekszem kompromisszumkész lenni, szóval megültem a fenekemen és hallgattam.
- Nocsak... nemrég még buzi voltál - mondtam epésen, gunyoros mosollyal, de aztán végül sóhajtottam és mesélni kezdtem. - A Cloverben ismerkedtem meg vele, ahol dolgozom. Dolgozunk. Jó pasi volt, bár kissé fiatal, az idősebbeket jobban bírom. Kedveltem és úgy voltam vele estére kalandnak jó lesz. Aztán Clara is közénk jött és megegyeztünk benne, hogy hármasozni fogunk. A srác kocsijával mentünk, motelt fizetett. Ő fizetett. Nem tűnt gyengének, de kissé szürkés volt a bőre, mintha valami betegsége lenne.
Jó erőben volt, hiszen keményen meg tudott csinálni minket. Szerintem szedett be valami teljesítményfokozót is - mosolyogtam kissé kajánul. - Az aktus után pihentünk, majd elmentünk fürdeni. Mivel kicsi volt a kád, egyesével. Én, Clara és végül a Josh. Jó ideig benn volt, azt hittük nem voltunk neki elég kielégítőek és polírozza a bohócot, de nem. Mikor rátaláltunk, már halott lehetett. Véres volt a kád vizet, ő pedig a víz alatt volt. Nem tudom mi történhetett vele, mi az ágyban voltunk.
Clara félt belekeverni, hiszen neki párja van, a pasija otthon volt, mikor Josh nagyban sepregette a kéményét, szóval érthető, hogy nem akarta, hogy megtudják. Kérte, hogy fedezzem, én pedig fedeztem, amíg tudtam
- mondtam, bár túl sok erőt nem fektettem bele a fedezésébe, hiszen máris beköptem...

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptySzomb. 26 Okt. - 22:53

Peggy & Roman
Nehéz úgy elmerülni egy gyilkossági ügybe, hogy az egyedüli - legalábbis a helyszínen fel lelehető - szemtanú éppen, hogy nem tojik a halottra, annak ellenére is, hogy néhány órával ezelőtt bizonyosan még pontosan úgy csapta neki a szelet, mint nekem. Mély sóhaj és nyugalom Roman. Max átadod az ügyet valami lelkesebb kis tanoncnak. De azt hiszem sikerült letörnöm a szarvait. Ahhoz biztos eléggé, hogy még a válasz adástól is elvegyem a kedvét, noha eddig is jobbára hazudott. Remek... Most már biztos, hogy kettyós, mert a szavaiból ítélve, még egy 16 éves is érettebben állna a dolgokhoz.
- Aham... szóval beteges. - hát ezzel aztán sokra megyek. - És ezt az előző meséjében miért nem tette hozzá, mikor kihagyta a barátnőjét? - vonom fel kérdőn egyik szemöldököm, miközben felírok pár elhangzott dolgot a jegyzetembe.
- Jah, hát eddig nem is volt, de most majd a maga baja lesz. És ha nem ér haza időben, dehát miért is érne, apuci is biztos aggódni fog. - fogom meg karját, és nem erőszakosan, de fordítok rajta egyet, hogy hátát egyik kezemmel kicsit a fal felé nyomva, elővegyem a bilincsem. - A hazugság attól még hazugság. És mivel hazudott, hátráltatja a munkánk és a nyomozást, ami pedig bűn. - durva, mi? Sok szarságot meg kellett tanulnom. - Szóval, ha ennél kicsit szófogadóbban válaszol, akkor talán, de csak talán nem indítunk maga ellen eljárást és haza engedjük a kihallgatás után. De ha nem, akkor bácsi helyett, kap egy néni, akivel játszhat majd egy egészen egyoldalú testüreg motozást, aztán kap egy csúnya kezes lábast és irány a böri. Fiúk nem lesznek, de lányok dögivel. - kattintom rá mindkét kezére a bilincset, gond nélkül. Még akkor is, ha ellenkezni próbál mert lássuk be, elég kis gyengus virágszál a hölgyemény. Aztán felkarja alá fogok és elindulok vele a kocsihoz. Ha pedig minden flottul megy, úgy szépen beültetem hátra, figyelve, hogy a buta kis buksiját ne verje be, aztán irány a rendőrség. Sietni nem sietek, nem kell sziréna, így is oda érünk, és a kocsiban kuss van. Mármint én biztos nem reflektálok semmire, max a rádión keresztül szólnak erről arról.
Aztán beérve az őrsre, szépen ki halászom hátulról és elindulok vele, első sorban a recepcióhoz, ahol feljegyzik az itt létét, annak adatait, aztán húzom tovább a kihallgató teremig.
- A telefont nem vonhatom meg. Viszont én mondom meg mikor lehet, szóval légy jó kislány. - lépek be vele a terembe, természetesen előre terelve, de végig felkarjánál fogva, nem erősen. Aztán lábbal kihúzom az egyik széke, vállánál finoman lenyomva leültetem rá, míg végül én is leülök vele szembe és kényelmesen hátra dőlve, rá is gyújtok.
- Na szóval... kezdjük az elején. Ráérek, szóval nem kell kapkodni. És lehetőleg úgy meséld e a dolgot, ahogy történt. Barátnővel, már onnantól leírva, hogy mi baja volt a faszinak, hogy először megláttad és gondoltad, hogy... beteges. - már tegezem, mert láthatóan ehhez kell mérnem a szintjét. Cigit nem kap. Irigy vagyok és különben sem tett érte semmit, hogy kiérdemelje. Viszont...
- Ha szépen elcsiripeled, amit tudsz, és hasznát is veszem, akkor a kihallgatás után megengedem, hogy lecumizz. - emelem meg szemöldökeim. Mondjuk félig se gondolva komolyan, de tekintve, hogy ott milyen kan... akarom mondani izgatott volt szexuálisan, hátha ez motiválja. Engem a régi időkben biztos motivált volna valami hasonló, főleg, ha mondjuk Julian vagy a kis gumicsonton ajánlkozik fel. És igen, tudom, hogy hallják odaát, bár szerintem senki le se szar minket a tükrös szarság mögött. De már itt is tudják, hogy van egy stílusom, és hogy ezt komolyan mondtam e vagy sem, azt ők nem tudhatják. De hé, azért hasznos volt az a pár hónap, mert a drogokat teljesen elengedtem, a piát meg felváltották a fánkok, meg egyebek.

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptySzomb. 26 Okt. - 16:31

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
Roman valóban jól leírta azt, amit Clara gondolt. Hát én pont erről beszéltem neki, de ő naiv módon azt hitte ez a húzása be fog válni, pedig én tudtam, hogy nem. Bőven elég CSI-t és Poirot néztem ahhoz, hogy tudjam, nem fog beválni a terve és büszke voltam magamra, hogy jó volt a megérzésem és rácseszett.
Kuncogva néztem és hallgattam meglátását, közben ráharaptam kisujjamra is.
- Klassz fiú. És milyen kis okos is - kuncogtam.
Persze eztán kaptam is választ arra, hogy köztem és közte nem lesz semmi. Foglalt és meleg. Ez azért meglepett, sőt, talán még kissé meg is sértődtem. Bosszantott, ha nem kaptam meg, amit akartam és őszintén szólva sértett is a helyzet.
Még kicsit próbálkoztam, hátha csak viccelt, ám ő erre vérig sértett.
- Kikérem magamnak, nem vagyok nemi beteg. És amúgy is gumiban is lehet kefélni - morogtam sértetten, arra pedig, hogy miért lakok még apával meg sem fordult a fejemben, hogy választ adjak. Semmi köze hozzá, az az én magánügyem és nem tartozik a gyilkossághoz.
- Nem kell elhinnie - vontam meg a vállaim. Miért is kéne? Minden embernek a magánügye kinek mit hisz el, nem? - Valóban igaza van. Clara azt hitte, ha elmegy és én fedezni próbálom, akkor majd nyugta lesz. Itt volt velünk, igen. Hármasoztunk egy jót. De nem ő nyírta ki a fickót és tudtommal senki sem járt benn nála rajtunk kívül. Hárman voltunk a lakásban és nem jött be más. Szóval rossz ajtón kopogtat.
A fickó beteges volt kicsit, legalábbis nagyon úgy tűnt, mintha beteg lenne. Talán öngyilkos lett. Nem? Ennyire egyszerű. Nem vagyunk gyilkosok, mi csak szexelni akartunk egy jót, ez minden "bűnünk". Az, hogy ebben ön kételkedik, az már nem az én bajom - vontam meg a vállaim újfent és karba tett kezekkel háttal a falnak dőltem dacos pillantással.

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyHétf. 21 Okt. - 20:58

Peggy & Roman
Mély sóhajjal tudatosítottam magamban, hogy ez van, ezt kell szeretni. És, hogy ez itt New York, sok az őrült. De, hogy mindig bele is botlódjak egybe... Elengedtem fülem mellett engem illető megjegyzéseit, aminek több oka is volt, és igyekeztem az ügyre koncentrálni. Követtem abban a pár lépésnyi távolságban, míg úgy nem döntött, hogy lényegében össze piszkolja a tett helyszínt. Egyik szemöldököm felvonva figyelem, ahogy még a lábait is felhúzza az ágyra, és a kollégák közül is sokan értetlenkedve nézik végig a dolgot, ahogy később kérdőn rám pillantanak. Nem mintha ne volna már is mindegy, mert, ha volt is ott valami, faszán ott lesz az ő mostani nyoma is, de mivel, hogy igyekszem megmaradni a jófiú szerepnél - főleg, mert ki lettem nevezve pártfogónak is - így alkarja alá nyúlva óvatosan, húzom le az ágyról. Ha eddig ment neki a föl-alá mászkálás, ne most akarjon elfáradni. Szóval kivezetem a szobából, míg beszél, és valahol a folyosón állok meg vele, ahol nem vagyunk útban. A végére száj húzva hallgatom, mert amihez igazán jó a szimatom az a hazudozás. Nem feltétlen tudom mindig az igazat, de azt kiszagolom, ha valaki sunnyog. Ha pedig nem látnám kivel beszélek, azt hinném, hogy egy a kisebbik lányommal egykorú, kis gyerek, aki azt hiszi, hogy az unikornis szarja a fagyit.
- Uhum... Okés. Gondolom a harmadik hölgy, akit a recepciós igazolt és, akit minden bizonnyal a kamerákon keresztül is látnánk magukkal bemenni, biztosan a barátnője, aki botor módon azt hitte, ha kihagyja a sztoriból nyugiban élheti majd világát és még véletlen sem fog még nagyobb gyanúba keveredni pont emiatt. - pillantok rá valamelyest kérdőn, valamelyest unottan, mert az egy dolog, hogy ő félvállról sem veszi, sőt láthatóan le se szarja, hogy a "kedvelt típusa" épp a fürdőjükben purcant ki, de, hogy még hazudjon is. Miért kellenek ez a faszom kitérők? De komolyan? Vagy ha már kamuznak, legalább szaga ne legyen... Mindenki tudja, hogy fölös kerülő nekünk, de nyilván le se tojják. Pff, még ki sem száradt a palitól, aki még csak kinézetre sem hasonlít rám, de már lovagolna is tovább. Jesszusom, hány éves ez a nő?
- Bocs, de foglalt és meleg vagyok. - mindegy, hogy ez most így mennyire igaz, de mivel láthatóan nehezen mond le a lehetőségről - igen, tudom, hogy jól nézek ki még ennyi idősen is - kénytelen vagyok a tudtára adni, hogy az ügyön kívül nincs egymással dolgunk. - Ráadásul a nemibetegségek sem vonzanak. - teszem hozzá, ha még mindig erősködne, mert megjegyzése nyomán, tuti biztos, hogy ő is olyan, mint amilyennek anno Jennát képzeltem - míg ki nem derült, hogy amúgy kurvára magas munkakörökben dolgozik -, hogy farokról farokra jár.
- Miért lakik még az apjával? - kérdem, s nem, nem azért, mert érdekel, hogy akkor hová menjünk dugni. Hanem, mert tekintve, hogy már esélyesen elmúlt 18... talán 30 is, és nem tűnik - küllemre legalábbis - fogykosnak vagy piásnak, esetleg segítségre szorulónak, oka van, hogy vele lakik. Általában az értelmileg problémás gyerkőcök ragadnak szülőknél, mégis szabadlábon, ami nem baj, mert akkor kérem a papírkáját és kap egy felmentést, hogyha köze is van a gyilkossághoz, max diliházban zárjuk, dutyiba nem.
- És miért higgyem el, hogy nincs köze az ügyhöz? - kérdezgetem tovább, hátha a "mert nem"-nél kicsit logikusabb választ is kapok. Bár van egy olyan gyanúm, hogy vele sokra nem megyünk. Talán a titkos barátnőjébe több értelem szorult, és némi komolyság, bááár... tekintve, hogy őt bízta meg, hogy mentse a bőrét... Jaj Roman, nyilván neked jut a legidegesítőbb ügy. És akkor ilyenkor ne akarja odahaza whiskyben fürödni, meg Sweet Dreamsel nyakon szúrni magam? Nagyobb sansza van neki, hogy a fickó exe vagy jelenlegi párja volt a hunyó, mégha most nem is találtam hirtelen erre utaló jeleket. A félre kefélésnek sajnos ez a velejárója, ha a megcsalt fél nem normális... vagy túlon túl az.

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptySzomb. 19 Okt. - 10:13

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
Elsőnek néhány járőr érkezett a motelhez, amit a recepciós nem tudott mire venni - hiszen neki nem szóltunk róla mi történt - és biztosították a helyszínt. Feljöttek és előkészítették a terepet a nyomozónak és a helyszínelőknek, majd elkezdték felvenni a vallomásom.
Idővel a halottkém is kiért a helyszínelőkkel, így a fotók és a nyomrögzítések megkezdése után is is emelték a halottat a vízből, akinek egy szúrt seb volt a mellkasán, a rugós kés pedig a víz alatt volt, így minden bizonnyal lőttek az ujjlenyomatoknak. Dr. Tooms nagyban vizsgálta a halottat, mikor Roman nyomozó megérkezett.
Természetesen megrázkódtatás és sokk az nem igazán volt. Igyekeztem a hulla körül téblábolni, vagy épp a rendőröket bosszantani. Az egyiknek el is nyúltam a pisztolya felé, amire mérgesen és rémülten kapott oda.
- Naaa, Jackie, legalább hadd nézzem meg! - ugráltam, toporzékoltam. Azért neveztem Jackienek, mert hasonló keleti pofája volt, mint Jackie Channek. - Vedd akkor elő te és mutasd meg. Még nem láttam stukkert, csak a filmekben! Sokkolód is van? Vipera? Legalább a gumibotot add oda, biztos jó nagy és kemény - vigyorogtam, aztán hozzám sétált a kigyúrt nyomozó. Egészen úgy festett, mint valami tengerész a NCIS-ből. Kedvemre való volt. Egy jó képű, sármos, izmos negyvenes pasas. Milyen kemény kötésű. Jó érzés lehet leteperni.
- Szia szépfiú, hozzám jöttél? - mosolyogtam rá huncutul, mire a hátam mögött álló Jackie mutatta Romannek, hogy nincs ki a négy kerekem. Talán igaza volt.
- Téged is szívesen összeszednélek - vigyorogtam, majd ráharaptam kisujjamra. De akkor legyünk szerepben? Megjátszva, hogy mennyire megrázkódtam az esettől elindultam az ágy felé. Kényelmesebb, mint állni. Le is telepedtem a franciaágyra.
- Dolgoztam. Enyém az esti műszak a Clover Clubban. Ott ismerkedtem meg a pasassal. Josh a neve. Jó pasi, szeretem a hozzá hasonlókat. Egymásra cuppantunk és akartunk egyet hancúrozni, de én nem szívesen vittem volna haza apához, ahogy valamiért ő sem akart engem hazavinni. Kifizette mára ezt a szobát és kufircoltunk. Mivel a kád nem volt elég nagy, külön mosakodtunk. Kicsit furcsa volt, hogy mennyire sokáig van benn. Azt hittem recsizik, gondoltam megyek, segítek, ha már itt vagyok neki. Akkor láttam meg, hogy csupa vér a víz, ő pedig a víz alatt volt. Hívtam a rendőrséget és gondolom emiatt van most maga is itt - meséltem el neki, majd tartottam egy kis hatás szünetet. - Nem én öltem meg, de ha maga bilincselne meg és vinne az őrszobára azt el tudnám viselni - jegyeztem meg pajzán mosollyal, majd mutatóujjamra haraptam és elkuncogtam magam.

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyPént. 18 Okt. - 23:44

Peggy & Roman
Nem mintha akkor nagy szakértelmem lenne már ezekhez a dolgokhoz, de tény, hogy valahol el kell kezdeni. Mondjuk én naivan a korábbi Horian csapatból indultam ki, és azt hittem lesz majd egy társam is, dee... nem, nem lett. Azt most nekem kéne igényelnem, vagy csak szimplán senki sem akarna maga mellé? Megérteném, viszont az itteni rendőrök még elvileg nem is igazán ismernek. Ha maradtam volna ott, ahol, ha nem költözöm el és nem váltok szolgálati helyet, egy kollégától tudom, hogy Horatio irodáját kaptam volna meg. Biztos örült volna neki, ha megtudja. Dehát ugye nem így lett. Változtatni akartam és tartani a jelenlegi dolgokat. Nem eshetek vissza. Túl sokat szarakodtam vele. Felmondani nem akartam, mert jó kis egész napos elfoglaltság, a túlóra miatt sem morognak, de az intézetben azt javasolták, hogyha úgy könnyebb elengedni a múltat, hagyjam hátra a fájó képekkel járó ismerős arcokat. Mint például Juliant. Nem azt mondom, hogy miatta költöztem odébb, de mindenkinek jobb így. Remélem...
A hívást nem én kaptam, de éppen bent voltam az irodába és muffint zabálva - az AA-sok ügyes kis trükkje - nézegettem egy korábbi esetett. Persze asztalra feltett lábakkal, kényelmesen. Ki gondolta volna, hogy idáig jutok majd, ch. Mondjuk nem mondom, hogy nem élvezem. Érdekes munka, és van, mikor dönthetek úgy is, hogy most nem megyek terepre, hanem csak ülök a gép előtt és úgy csinálok, mintha nagyon dolgoznék. Egy kolléga kopogott be, hogy sietősen értesítsen az esetről és - külön kérésemre, mert még kicsit zöldfülű vagyok ez ügyben - arról is, hogy ilyenkor mi a menete a dolgoknak. Mármint, hogy mire odaérek, nem csak én leszek ott, kérdezősködhetek, de a nyúlkálást hagyjam a szakértőkre. Társat ugyan most sem kapok, de idővel szóvá tehetem, bár azt mondták egy néhányan, hogy néha jobban jár az ember, ha egyedül van. Na mindegy, akkor most egyedül megyek.
Kocsiba szálltam, menet közben pedig elszívtam még egy cigit, aztán bíztam benne, hogy nem lesz annyira undi, hogy visszajöjjön a muffin. Mondjuk asszem elég erős gyomrom van hozzá. Ahogy a kolléga mondta, mire kiértem már kint volt a halottkém, néhány rendőr szalagokkal, kordonokkal, ami vicces, mert nem olyan rég még én álltam ott és baszakodtam a rosszul leragasztott rendőr szalagokkal. Elég volt csak felmutatnom a jelvényem és konkrétan külön ember kísért a tett helyszínre. Már voltak páran a szobában és a fürdőből is föl-alá mászkáltak a vízből kihalászott hulla körül keringve, de úgy tűnt még csak szedegetik össze a puzzle darabokat nekem. A szobába belépve, még a sok idegen ember jelenléte és a szellőztetés ellenére is érezni lehetett a kéj szagot, ami a gyűrött lepedőkből és párnákból áradt. Ugyanakkor a fürdő közelében érezni lehetett a párát, a használt szappanok illatát is, meg lehetett különböztetni a női és férfi illatokat. Legalább erre jó volt az a sok évnyi... nos... tapasztalat. Kerülve a füst jelzőket gyújtok rá megint, miközben hallgatom a halottkémet, és egy rendőrt, aki röviden és tömören felvázolja kik lehetnek érintettek, mivel érdemes kezdeni. Nyilván utánuk a szemtanúk kihallgatásával. Akiből... nos elvileg egy van. Gyakorlatilag pedig valami nem stimmel, mert vagy egy napon át tartó dugás zajlódott le az ágyban, vagy többen voltak. Erre ráerősít a vizes törcsik száma is. A rendőr bizonytalan volt a telefonlóval kapcsolatosan, mert azt mondtam elég komolytalan hívásnak tűnt, és biztosra vették, hogy kiskorú az illető, de gyanítom, hogyha ketten is voltak itt a férfival együtt, az sem gyerek volt. Mindenesetre odasétáltam a kisasszonyhoz, hogy felvehessem a vallomását.
- Estét. - köszöntem oda, elő véve a tollam és jegyzet füzetem. Azt mondták rendőrként is jó dolog, ha van, és nyomozóként se árt, ha jegyzetel valaki, szóval megfogadtam a tanácsuk.
- Biztos nagyon megrázó volt szemtanúja lenni a történéseknek és biztos sokk alatt van, bla bla bla, de kérem, hogy összpontosítson, szedje össze magát és próbálja elmesélni részletesen, mi történt. - mondtam, ha unottan is, de legalább fejből a tanultakat, amiket át kell vinni gyakorlatba is, bár szerintem full fölösleges ez a bájolgás szintű akármi, de szeretnék megfelelni nyomozóként, szóval jah, ha ez kell hozzá. Az megint más tészta, hogy felpillantásom alatt sem tűnt ijedtnek, vagy lesokkoltnak, ami nem feltétlen jelenti, hogy ő az elkövető, csak azt, hogy lehet még pszichopata vagy szimplán... nos barnára festeti a haját...

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
TémanyitásPeggy & Roman // Corpse in the bathroom
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom EmptyPént. 18 Okt. - 14:54

Peggy & Roman
Corpse in the bathroom
Egyszerű napnak indult minden a Clover Club esti műszakjában. Végtére is minden simán ment, nagyon szépen telt az idő, a társaság szuper volt, a vendégek kedvemre valóak, találtam is köztük olyat, aki szívesen töltötte volna velem az éjszakáját. Sokat flörtöltünk, közben becsatlakozott egy barátnőm és egyben kolléganőm, Clara is, akivel együtt kezdtük és fogjuk zárni a műszakot és így már ketten voltunk, akik igyekeztünk becserkészni a fickót. Harmincas pasas, kellemes, barna borosta, jól fésült, sármos, egyszerű sportos öltözetben. Sokat mosolygott, szeretem az ilyet.
Műszakzárás után hármasban indultunk útnak, de már a kocsiban beidőzítettünk némi előjátékot. Mivel én nem éreztem okos döntésnek így hármasban hazaállítani apámékhoz, ahogy Clara sem vitte volna haza alvó párja mellé Josht, a srác javaslatára egy motelszoba mellett döntöttünk. Gondolom neki is volt valakije, vagy csak óvatosan ismerkedik, kalandozik. Persze nem lett volna ellenemre a kocsiban sem, de én is elismertem, hogy sokkal kényelmesebb egy szobában és a lehetőségeink is tágabbak, bár az autó talán izgalmasabb.
Mikor megérkeztünk kivettünk egy szobát estére, jobban mondva talán pár órára, amit Josh fizetett és barátnőmmel egyből be is rángattuk a fiút az ágyikóba, ám a dolgok ekkor kezdtek érdekessé válni. Jobban mondva izgalmassá? Ijesztővé.
Eléggé összepiszkítottuk egymást, így szükségét éreztük egy kis fürdésnek, tusolásnak. Clara hamar túlesett rajta, én kicsit jobban elhúztam, mígnem Joshra esett a sor, hogy túlessen a fürdésen. Ment volna az hármasban is, de a kád kicsi volt. Egyszemélyes. Zuhany sajnos nem volt, pedig milyen jó lett volna.
Visszaöltöztünk, majd lefeküdtünk és kicsit nyomkodtuk a telefonunkat, bár egy idő után kezdtünk türelmetlenek lenni, hiszen nő létünkre mi nem pancsoltunk ennyit a kádban.
- Szerinted maszturbál? - kérdeztem barátnőm.
- De ennyi ideig?
- Igen. Ráadásul miért csinálná, ha itt vagyunk neki mi?
- Rosszul lett? - tanakodott.
Mély, talán kissé kelletlen sóhajjal dobtam félre a mobilom.
- Gyere, nézzük meg - ültem fel és Claraval az oldalamon indultam meg a fürdő szoba felé. - Josh bébi. Ha ki akarod verni, abban mi is tudunk segíteni! - mondtam hangosan, majd felkuncogtam.
- Szerintem nincs rendben a srác. Láttad milyen szürke volt, amikor bement?
- Ugyan már, tök jól van. Amúgy meg mit parázol, csak nem nemi beteg?
Beléptünk a fürdőbe, de a fickót nem láttuk sehol. Elsőre legalábbis nem. Mikor közelebb léptünk a kádhoz, akkor láttuk csak, hogy a víz véresre színeződött, Josh pedig a víz alatt volt, csak haja egy része látszódott ki. Barátnőm elsikította magát, én viszont nem. Meglepődtem, ugyanakkor izgatottá váltam és vigyorogni kezdtem.
- De tök izgi! Egy hulla van a "kádunkban" - tapsoltam nagyokat gyermeteg izgatottságomban. - Mindig is imádtam a krimiket!
- Peggy, te meghülyültél? Tudod mit kapunk ezért?
- Ugyan mit? Nem mi nyírtuk ki! - feleltem félvállról véve a helyzetet.
- Ha ezt a pasim megtudja, biztosan ki fog nyírni!
- Kettős gyilkosság?
- Jézusom... - sétált vissza a szobába, majd felém nézett. - Apád mit fog ehhez szólni? - kérdezte, hátha én is bepánikolok majd, bár engem annyira nem érdekelt,
Bár nem tudtam pontosan mi történt. Gyilkosság? Vagy valami más történt vele? Lehet beteg volt és elvérzett.
- Emeljük ki a kádból?
- Bolond vagy!? Hozzá ne érj! Még csak az kéne!
- Hívjuk a rendőrséget?
- Ne! Nem akarok belekeveredni.
- De hisz tudják, hogy itt jártunk. Úgyis hív rendőrt valaki, aki itt dolgozik, ha elmentünk.
- Josh nevén van a szoba. Minket nem ismernek. Én lelépek.
- Mi? Elmész? És a zsaruk?
- Fedezz. Nem voltam itt.
- De hisz ott van a te puncid nedve is az ágyon - feleltem természetesen, mire elvörösödött.
- Ne hülyülj meg! - felelte sápadozva, vagy épp vörösödve. - Csak nem tudják meg belőle ki vagyok. Elvégre nincs priuszom.
- Hát jó! - megvártam, míg elment, majd felhívtam a rendőrséget. Fülemhez emeltem a telefont és mintha csak a barátaimhoz beszélnék elkezdtem csevegni. - Sziasztok. Peggy vagyok. Van egy halott a kádban. Nem tudom mi baja, de nagyon véres a víz. Szerintem belefulladt, ha még nem halt meg mire lemerült. Peggy. Peggy Lynch. Nem tudom mi a neve a motelnak, nem jegyeztem meg, de itt van szemben a Jerry's Burger. Na várjon, meg kell keresnem a kulcsot akkor. Harmadik emelet, kettes szoba. A halott? Nem tudom. Valami Josh. Nem kérdeztem többet, csak szexeltünk egy jót, azt név nélkül is lehet. Megkeressem az iratait? Itt a nacija, talán van benne személyi.

mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
25
★ :
Peggy & Roman // Corpse in the bathroom Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Peggy & Roman // Corpse in the bathroom
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» travis & lucky - bathroom stall poetry
» Peggy Lynch
» Peggy Cooper
» Incident at The Clover Club / Peggy & Enzo
» Roman Weiss

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Lakóhelyek :: Szállodák, hotelek-
Ugrás: