New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 89 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 86 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
Roxanne Carlton
tollából
Tegnap 19:53-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

nice to meet you? - Verena and Daniel
TémanyitásRe: nice to meet you? - Verena and Daniel
nice to meet you?  - Verena and Daniel  EmptyTegnap 23:04-kor

Nice To Meet You?

Már abban a pillanatban megbánta a kedves gesztust, amikor megtette azt. Hátat fordítva a férfiaknak undorral teli képet vágva indult vissza a tömegbe, hogy tovább ismerkedhessen, ugyanis bármit megtett volna azért, hogy Daniel Mortonnal ennyiben is maradjon a kommunikációja. Ki nem állhatta a férfit, nem akart vele egy légtérben létezni, de annyira drasztikus volt már ez a gyűlölet, hogy még talán azt sem merész kijelenteni, hogy ha tehette volna, egy levegőt se szívott volna vele. Rettentően unszimpatikusnak találta őt a maga nagyzolásával és nárcisztikus jellemével, ahogy azt az ismeretlen fiatal csajt hozta magával, akárcsak egy pincsikutyát, még jobban ráerősített erre a róla felépített ítéletre.
Nem tudta mégis mit kezdjen magával így, hogy szemmel van tartva. Voltak akkora versenytársak, hogy ezek után esélyesnek látszott, hogy az egész esemény majd abból áll, hogy melyikőjük tud több érdekkapcsolatot szerezni. Ettől lehet sokan megijedtek volna, azonban Verena Tolliver kifejezetten szerette a versenyeket, szerette a kihívásokat és rettenetesen imádott győzedelmeskedni, ugyanis a nő nem igazán vesztett egész életében. Vidéki kiscsaj volt, kinőtte magát, mostanra pedig New York egyik legsikeresebb üzletasszonya, a háta mögött egy hatalmas történettel, amit minden bizonnyal női vállalkozóknak fognak tanítani a jövőben..
Természetesen azonban nincs szerencséje, mert épphogy belekezdene a kis projektjébe, meg is jelenik a túl sokat is emlegetett szamár, ráadásul a retiküljével együtt, aki nevetséges módon inkább rajongóként közelíti meg a nőt. Meg sem szólal még, épp próbálja a meglepettségtől és a nevetése visszatartásától meghőkölve összeszedni a szavait, de hamarabb elzavarja a férfi az újdonsült párját, minthogy reagálnia kéne az odaadó rajongásra.
- Daniel Morton - összegzi röviden válaszolva az apró és rettentő közömbös köszönésre. Elmosolyodik a zavartól, amit a másikon lát, különösen, amikor észreveszi, hogy mennyire kellemetlenül érezheti magát, hiszen még azt is eljátssza, hogy iszik, csakhogy ne kelljen a szemeibe néznie a másiknak. - Mi járatban erre? Nem tudtam, hogy a Newman iroda meghívta az ügyfeleit is ide - csipkelődött szemtelenül, de nem arról volt híres, aki bájcsevegett volna, ha valakit nem kedvelt, annak kimutatta a foga fehérjét, ám mivel úrihölgy volt, minden gondolatát udvarias keretek között fogalmazta meg.

Daniel & Verena • credit
mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  0e1d2a97cd27d5ef36923010f5d403f5
nice to meet you?  - Verena and Daniel  SBLqx
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  SBLqw
★ idézet ★ :
No one can steal your thunder,
when you are the fucking
Storm.

nice to meet you?  - Verena and Daniel  Tumblr_p2x02fIWMh1uz2os4o1_540
★ foglalkozás ★ :
Vállalkozó, a VERENA cég tulajdonosa
★ play by ★ :
Charlize Theron
★ hozzászólások száma ★ :
43
nice to meet you?  - Verena and Daniel  EmptyPént. Nov. 08 2024, 17:01

to Verena

Mégis mikor gondoltam, hogy egy rendezvény olyan könnyen indulhat Verena Tolliver nélkül, nem hiányzott az a nyájas mosoly, amit mindig villogtat, az a kedvesnek tűnő hárpia szerep, amit pontosan ráöltöttek. Hogy mindez csak az én agyam szüleménye lenne? Könnyen meglehet, de egyre jobban hiszem, hogy minden kitaláció mögött ott van a valóság alap, és ez a nő sok minden csak nem az ellenkezője annak, ami a fejemben olyan régóta szöget vert.
Csak ne legyél túl Te.
mozdítja felém a poharat apró koccintásként az ünnepelt, miközben én megint a szőke nő felé pillantok, aki mintha most azt akarná üzenni, hogy ideje fegyverszünetet hirdetni, csak erre az estére. A beszélgetés szinte elkerülhetetlen, miért nehezíteném meg a saját dolgunkat, ha egyszer így sem lesz egyszerű menet, csak a sokadik ital után, amit elég gyorsan igyekszem magamba önteni, miután magamra maradok, hogy mindenki sorra tudja köszönteni az ünnepeltet, akinek ugyan nem a sok ajándékra van szüksége csak egy partira, amit a felesége miatt adhat, mert akármilyen ember is ő, azért a felesége iránt érzett hűség és szeretet az egyik, ami miatt nagyon becsülöm őt.
Minden gondolatom a volt feleségemre terelődik egy pillanatra, ami egyszerre rossz és egyszerre megnyugtató. Hiszen jó volt az a sok év együtt, de ugyanakkor tudom, hogy ez ahogy most van szinte elkerülhetetlen volt annak érdekében, hogy minden jó maradjon köztünk és a családunk intézménye ne sérüljön. Szinte ezután megint Verenára téved a tekintetem, vajon tényleg igazak a pletykák, szinte feláll a szőr a hátamon, amit kedélyesen simít végig az utánfutóm, mint valami romantikus filmben, aminem totálisan nem vagyunk.
Ő ott nem a VERENA cég tulajdonosa? Láttam róla pár újságcikket, meg interjút.
válik izgatottá a nő, aki elvileg az én kísérőm és mégis elindul céltudatosan a szőkeség fele, amire egyszerre kerekedik el a szemem és szögez le a lábam a földbe. Nyilván az én szerencsém, hogy ilyen helyzetbe hoztuk magunkat, vagyis inkább csak magamat.
Máris elkezd csacsogni a nőhöz, és nekem most kellene odamennem és elvezetnem, vagy csak hagyni, hogy az idegesítő énje egy kicsit odacsapjon Verenának is, talán túlságosan is övön aluli ütés lenne és nem teljesen méltó hozzám. Elvileg mindenkit tisztelek, mi több nagyon is nagyra tartom ha egy nő annyit ér el, mint amennyit ő, de a hogy a nem mindegy és ameddig ez nem lesz tisztázva felém, amire persze semmi kötelezettsége senkinek, addig nem hiszem, hogy igaz mosollyal tudom majd közeledni felé, mint ahogy most sem.
Verena Tolliver! Jó téged itt látni.
biccentek felé a fejemmel egyet és inkább belekortyolok a majdnem üres poharamba.
Pen, hoznál nekem egy italt, ez kezd elfogyni?
rám mosolyog, mert lehet, hogy valami furcsa módon, igen idétlen indok miatt, de rajong a nőért, mert van benne valami, ami meg tudna fogni engem is, ha nem ismerném, és nem lenne közösek a köreink. Szép nő, pont olyan, akit ismeretlenül fel akarnék szedni, de nem azért, hogy egy éjszakára megforgassam az ágyban, hanem mert elhiszem róla, hogy több van benne, mint test, ott bujkál agy is, és nem kell megszólalnia hozzá, beszél az arca. De ezt az oldalát egyszer vettem észre, az elején, azóta nem figyelem ilyen szemmel. Sokkal inkább konkurencia volt ő nekem, mint egy potenciális beszélgető partner, vagy egyéb, amibe ha őszinte akarok lenni, enyhén kótyagos fejem már egyre jobban kezd belegabalyodni. Lassabban kellett volna azzal az itallal bánni.
mind álarcot viselünk
Daniel Morton
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  Tumblr_inline_powrytYnfL1u9q28v_250
★ családi állapot ★ :
elvált
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  F7ad8ad6776ecfa6597129e8936f6f8524a664ef
Dread becomes unannounced and then consumes our feelings with its irrational sense of doom.
★ play by ★ :
Adam Demos
33
nice to meet you?  - Verena and Daniel  EmptyPént. Okt. 25 2024, 11:47

Nice To Meet You?

Egy sikeres vállalkozás élén egy vezető legfőbb kötelezettsége, hogy kialakítson érdekkapcsolatokat. Ezt nem szabad szűken értelmezni, ugyanis bármennyire meglepő, nem feltétlenül csak az üzleti szférában dolgozók képesek megkönnyíteni egy cég működését, ide tartozhat bárki ügyvédektől kezdve orvosokon át egészen a kisboltban dolgozó pénztárosokig, így a legfontosabb teendő, hogy akárhányszor lehetőség nyílik rá, az ember részt vegyen olyan rendezvényeken és eseményeken, amelyek közelebb hozhatják őt ismeretlenekhez.
Jason Newman születésnapja így épp kapóra jött, hogy új kapcsolatokat szerezhessen. A középkorú férfi egy híres, kifejezetten polgári joggal foglalkozó ügyvédi irodát vezetett, vállalkozók ezrének szerkesztette és jegyezte ellen a szerződéseit, sokszor busás összegekért akár néhány jogszerűtlen kiskaput is beleszőve a sorok közé - a híres-neves apróbetűs részbe. Nagykutya volt, az a tipikus pár év alatt a csúcsra törő maffiózó, aki egy idő után már csak az illegalitás és legalitás között kötéltáncolva segített azoknak, akik szerették volna kijátszani a rendszert. Mit ad az isten, Jason Verena egyik kedves ismerősére vetett szemet annak idején, Amber Hollow-ra, aki közvetítőként dolgozott több cégnek is, ahogy mások nevezik, kereskedelmi ügynökként tengette a mindennapjait, üzleti partnereket találva munkáltatói számára. Így talán nem is annyira meglepő, hogy Verena Tolliver meghívást kapott a partira, hogy kiélvezhesse a lézengő tömeg adta lehetőségeket egy párszáz dolláros ajándékért cserébe, ami számára olyan érték volt, mint másnak egy akciós darab kenyér a kisboltból: semmilyen, elenyésző, elhasználható.
Az ünnepség egészen addig rendben is volt, amíg meg nem látott egy ismerős arcot kikászálódni a kocsijából. Dekoratív hölggyel érkezett, a pletykák szerint ki tudja melyikkel a sok közül, ruhája lezser, napszemüvege szinte szemtelen egy ennyire formális társaságban. Jól ismerte már, megannyiszor találkoztak különböző eseményeken, amik máig keserű szájízt hagytak maguk után. Daniel Morton, a férfi, aki túl nagyra tartja magát, mert egy informatikai vállalatot vezet. 2024-ben Dunát lehetne rekeszteni a hozzá hasonló alakokkal, a különbség csak az, hogy Morton kiemelkedett közülük, mind az állami, mind pedig a magántámogatások zömét bezsebelve, sokszor azt a VERENA cégtől elcsenve. Ha nem is csak ezért, de volt benne egyfajta unszimpátia, amiért a férfi ennyire magabiztosan mozog a saját szférájában, hab volt a tortán, amikor megtudta, hogy gúnyt is űz abból, hogy egy női vezető elől hoppolja el a jelentős összegeket, kárörvendve Verena veszteségén.
Egyik kezében pezsgővel teli poharát tartotta, a másikban égő cigarettája pihent, ahogy figyelte a házigazda és a férfi beszélgetését. Láthatóan jóba lehettek, vagy csak nagyon jól játszották magukat, ugyanis a lefagyaszthatatlan vigyor mindkettejüknek a főeleme lett abban a pillanatban, hogy kommunikálni kezdtek. Fél percre mindketten Verena felé irányították a tekintetüket, amit a nő csak egy magabiztos mosollyal reagált le, tartva Daniel-el a szemkontaktust, felemelve poharát amolyan köszönésképp. Ez a helyszín nem lehetett harctér, nem engedhették meg maguknak, hogy versengeni kezdjenek, így békét kezdeményezett a gesztusával a hátralévő pár órára.

Daniel & Verena • credit
mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  0e1d2a97cd27d5ef36923010f5d403f5
nice to meet you?  - Verena and Daniel  SBLqx
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  SBLqw
★ idézet ★ :
No one can steal your thunder,
when you are the fucking
Storm.

nice to meet you?  - Verena and Daniel  Tumblr_p2x02fIWMh1uz2os4o1_540
★ foglalkozás ★ :
Vállalkozó, a VERENA cég tulajdonosa
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Témanyitásnice to meet you? - Verena and Daniel
nice to meet you?  - Verena and Daniel  EmptySzomb. Okt. 19 2024, 08:18

to Verena

Olyan az életem, mint a vihar, ami állandóan olyan dolgokat kavar felém, amiket legsz-vesebben kikerülnék. Nem is akarom a legtöbb dolgot megélni, de megtörténik és a végén azt érzem az én hibám volt minden. Az egész este Hartley-val, a válás Kat-el, minden az én hibám és amikor ezek egyzserre fejbe találnak már csak az dob rá egy lapáttal, hogy ma nem rúghatok be azonnal, mert jelenésem van.
Jól nézek ki?
kérdezi megfordulva az ajtóban Penelopé, aki már hetek óta másról sem beszél, csak hogy szeretne szintet lépni. Pedig a mi kapcsolatunk egész egyszerűen kimerült eddig szexben és nem érzem, hogy bármit kezdenénk felé táplálni. Leginkább a nyomulással annyit ért el, hogy még az ágyig sem tudom elvinni, mert minden kedvem elment tőle. A fáradtságra fogom, mert mániája, hogy itt alszik, de úgy voltam vele, egy utolsó este és után véget vetek ennek az egésznek.
Remekül.
villantok felé egy fogkrém reklámot megirigyel mosolyt és bezárom magam mögött az ajtót, és beülünk a kocsiba. Végig beszél az úton és közben azon kattogok, hogy vajon milyen partira megyünk, már nem is tudom kinek a tiszteletére lesz, vagy valamit ünneplünk, netalán valami üzleti megbeszélés gyanánt rittyentett partira vagyunk hivatalosak? Annyira összezavarodik a fejem mostanában, annyi minden jár benne és a legfontosabb dolgok ilyen mélyen elrejtőzni és csak akkor esik le az esemény célja, amikor odaérünk.
Morton, örülök, hogy téged is látunk.
üdvözöl a házigazda, akinek udvariasan átnyújtom az ajándékot, amit az asszisztensem készített a kocsiba.
Boldog születésnapot, hányadik is?
kérdezem nevetve és közben direkt távolodva az utánfutómtól.
Lehet nem fogsz annyira kedvelni, de a feleségem ragaszkodott hozzá, hogy meghívjuk.
biccent az ismerős szőke nőre, aki már hátulról is ismerős, na nem azért mert annyit bámultam volna őt. Ki nem állhatom, állhatatos nőszemély elég sok pletyka terjeng róla, hogy köze volt a férje halálához, bár ezt nem hiszem el, lehet, hogy hárpiának tűnik, olyannak, mint a vígjátékok rosszakarója, a rossz főnök és társai, de kétlem, hogy gyilkos lenne.
Tisztelem azért, amit kihozott a cégéből, de sunyi módon valamiért mindig tudtam, hogy nem jól csinálja amit csinál, eredmény ide vagy oda. Nem értek egyet azzal, amit képvisel vezetőként, erősen megvetem azokat akik a maguk fusztrációját az alkalmazottakra vetítik ki, minde ezek ellenére a bájcsevej mindig megvan köztünk, bár a gúny is olykor megjelenik ritka beszélgetéseink alkalmával, amit én személy szerint igyekszem elkerülni, de mivel nem egy olyan helyen vagyunk, ahol könnyű lavírozni a vendégek között van egy olyan érzésem, hogy ez ma nem fog sikerülni.
Téged kedvellek, tudod, Őt már annyira nem, de ezt  nem fogom a mai napra kivetíteni, jól érezni jöttünk magunkat és nem az üzleti ezen kellemetlen részéről társalogni.
fogom meg a vállát és elveszek két pohár pezsgőt a mellettünk elhaladó pincér tálcájáról, és az egyiket a szülinapos kezébe nyomom és koccintok arra, hogy ez egy remek este lesz, vagy pont az ellenkezője.

mind álarcot viselünk
Daniel Morton
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  Tumblr_inline_powrytYnfL1u9q28v_250
★ családi állapot ★ :
elvált
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
nice to meet you?  - Verena and Daniel  F7ad8ad6776ecfa6597129e8936f6f8524a664ef
Dread becomes unannounced and then consumes our feelings with its irrational sense of doom.
★ play by ★ :
Adam Demos
33
nice to meet you?  - Verena and Daniel  Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

nice to meet you? - Verena and Daniel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» nice to meet you again
» Hey Dad, nice to meet you!
» Ria & Cher ~ nice to meet you again
» Barcelona Bar - nice to meet you... again?
» Hello Brother, nice to meet you!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island-
Ugrás: