Ezúton is szeretném jelezni, hogy abbahagyom a szerepjátékot így közel 20 év után (kisebb-nagyobb megszakítások voltak persze).
Jelenleg úgy alakult az életem, hogy nem fér bele a játék, illetve tudom, hogy milyen minőséget szeretnék nyújtani a játékostársaimnak, amire az utóbbi időben képtelen vagyok egyéb okok miatt. Ezért döntöttem úgy, hogy abbahagyom.
Természetesen messengeren és PM-ben elérhető vagyok bárkinek, de játszani biztos, hogy nem fogok jó darabig.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, akivel volt és van is játékom, imádtam veletek játszani és remélem, hogy sokkal jobb minőségemben tudok később visszatérni.
Már megint és még mindig én. Elnézést akik várnak rám kezdővel/reaggal bármelyik felemtől. Még mindig házfelújítás,utazás,őszi szünet,”anyalegózzunk”,”anyagitártszeretnék”,anyaPSezzünk”…csodadolgok között mozgom mint a gejlert kapott billiárdgolyó.Sajnos az írásra kevés időm marad,mert közben olvasással töltöm újra az ihletem. Kérem mindenki türelmét akivel egyeztettem.Itt vagyok,itt leszek,ha lassan is de jövök. Köszönöm.
A really strong woman
ACCEPTS THE WAR SHE WENT THROUGH AND IS ENNOBLED BY HER SCARS
Szervusztok! Eredendően nem akartam ebbe a topikba írni, mert úgy voltam vele, hogy a hétvégén/hét elején tudok írni a játékaimba, de sajnos ez már kérdőjelessé vált. Kicsit zsúfolt nekem ez az október. Szerdán elutazom, s szombatig elő sem kerülök. Az erre való készülődés sok szabadidőm elviszi. Ennek ellenére igyekszem reaglani, ahova tartozom, ha nem sikerül, vagy nem sikerül mindenhova, úgy elnézést kérek az érintett játékostársaimtól. Legyen kellemes hetetek, majd jövök.
Nyilván egyre jobban nyilvánvalóvá válik, hogy a jelenlétem az oldalon már kissé megcsappant, ennek leginkább most az az oka, hogy idegösszeroppanásból esek agyvérzésbe a szorgalmi időszak által - négy zh-t írtam meg az első negyedév alatt, minden órára házifeladat van, mint a gimiben, vagy szóbeli felkérdezés és társai), és ez valószínűleg még egy kicsit folytatódni fog, aztán összesen nyolc vizsga vár még rám amellett, hogy műszakvezetői feladataimat is ellátom egy másodállás mellett. Nem tudom, hogy ez az állapot meddig fog kitartani, reagok biztosan nem fognak tőlem érkezni most egy jódarabig, szeretnék csak az elfogadásra fókuszálni, amikor van egy kis szabadidőm. Ezt a játékostársaimmal megbeszéltem, csak akartam hagyni egy kis szösszenetet itt, hogy az emberek tudjanak róla, hogy pontosan mi a távollétem oka.
Mindenki másnak továbbra is kellemes játékokat és időtöltést kívánok az oldalon!
Ah In
It might be pretty, it might be beautiful
It might be grand, this might be right, this might be justice, but I sing to death the song of lies, dance along to death the dance of the devils, the center of the grand feast, under the big guillotine, to whom does the rolling head belong
I can wait for you at the bottom I can stay away if you want me to,I'm not afraid of the war you've come to wage against my sins, I'm not okay, but I can try my best to just pretend, I know the pain that you hide behind the smile on your face, and not a day goes by where I don't think I feel the same
Standing next to you, afterglow leave ya body golden like the sun and the moon, You know that all night long we rock to this, screaming, I testify this lovin', all night long we flock to this, screaming, I testify that we'll survive the test of time, they can't deny our love, they can't divide us, we'll survive the test of time, I swear that I'll be right here
★ lakhely ★ :
Manhattan Greenwich Village (West Village)
★ :
★ foglalkozás ★ :
egyetemi hallgató - c&m
★ play by ★ :
Jeon Jeong Guk
★ szükségem van rád ★ :
Brother let’s cry, cry and get it over with I don’t know much about sadness, but I’m gonna cry anyway, because I feel like dying, when my brother is sad, when my brother is sick, it hurts more than when I’m sick
Ez a hónap még előre láthatólag őrültek háza lesz mind a munkában, mind a magánéletemben, ahogy az eddigiek is voltak. Előre láthatólag novemberben térek vissza normálisan, legalábbis én ezt tervezem és igyekszem is ehhez tartani magam.
Szeretnék tőletek még egy kis időt és persze türelmet kérni, senki nincs elfelejtve.
Ha közben valaki mégis meggondolta volna magát, akkor sincs probléma, csak szóljatok és zárom a megkezdett játékot.
Egészségügyi problémák miatt sajnos kicsit várni kell rám. Remélem minél hamarabb tudok majd írni, de sajnos most nagyon máshol jár az agyam. Szóval egy kis türelmet kérek a játszótársaimtól.
Jövő héttől, várhatóan október elejéig újabb felújítási hullám veszi kezdetét nálunk.Ennek okán az eddig sem túl bántó gyorsaságom még inkább visszavesz a tempóból. Reagok érkezni fognak, és az üzenetekre is próbálok válaszolni ( ha valakit napokon át hanyagolnék üzenet fronton, koppintson nyugodtan a fejemre ) Töretlen türelmetekért köszönet.
S&M
A really strong woman
Update: nem igazán akarnak csöndesedni a viharok, de most egy kis felüdülés gyanánt 2 utazás is vár rám. Szeptember 8 és 16 között, illetve 22 és 27 között biztosan nem leszek. A köztes időben próbálom összekaparni magam, de terveim szerint a hónap végén már leszek rendesen, ha a csillagok állása is úgy akarja.
Millie Crawford írta:
Sziasztok!
Szerettem volna elkerülni ezt a bejegyzést, de most már itt az ideje. Nem voltam mostanában túl aktív, ami egyelőre nem is fog változni sajnos. Eltűnni nem fogok, viszont a fókuszom most teljesen máshol van, az írásra/olvasásra nagyon nehezen koncentrálok. Nem szeretnék határidőt írni, mert egyelőre még én sem látom ennek az IRL shit shownak a végét, de igyekszem minél előbb összeszedni magam és visszatérni.
Gondoltam előre beírom magam ide mielőtt elfelejteném, szóval szept 6-szept 12-ig reagok egyáltalán nem fognak születni, mivel utazunk Horvátországba párommal, max pm-re fogok tudni válaszolni telefonról.
I have not even thanked you (...).
Thank you for giving me everything I wanted,
love that consumes me, passion and adventure.
There is nothing I want more than for this to last forever. But I can't.
This is the last time I can see you,
we must say goodbye, I love you, but I must let you go.
Így egyszerűbb, pénteken reggel egy ügyetlen manőver után sikeresen eltörtem a csuklómat. Így türelmet kérnék a játszópartnereimtől, ugyanis félkézzel az élet is nehéz, nemhogy a reagok írása.
Üzenetekre természetesen megpróbálok emberi időben vissza pötyögni.
Ez nem is igazi hiányzásbejelentés lesz, inkább csak tájékoztatás. Mostanában megint kicsit érzem azt, amit régebben is, hogy zsibbadás van egy-egy ujjamban és néha kicsit fáj a csuklóm és a kézfejem is. Még nem vészes, csak nem akarom túl erőltetni.
A reagok továbbra is menni fognak, de előfordulhat, hogy nem olyan sűrűn, mint eddig. Akik megszoktak tőlem egy gyors tempót és sok írást, azoktól elnézést kérek. Kicsit most lassúbb leszek, biztos néha várni is kell majd rám, de ha rendbe jön a kezem, akkor ismét többet fognak kapni.
Köszönöm a megértést.
Horatio, Julian, Caspian, Gleeson, Waylon, Sebastian, Alastair, Wang
Dorian J. Lester, Aleyna Poyraz, Rowan W. Mills, Drea Torres, Lambert Schultz and Diana Armenis ölelést küldtek
Szerettem volna elkerülni ezt a bejegyzést, de most már itt az ideje. Nem voltam mostanában túl aktív, ami egyelőre nem is fog változni sajnos. Eltűnni nem fogok, viszont a fókuszom most teljesen máshol van, az írásra/olvasásra nagyon nehezen koncentrálok. Nem szeretnék határidőt írni, mert egyelőre még én sem látom ennek az IRL shit shownak a végét, de igyekszem minél előbb összeszedni magam és visszatérni.
Nem akartam újra itt rontani a levegőt, de mivel mostanában olyan vagyok mint a hátrafelé menet, így elengedhetetlen, hisz előreláthatólag ez szeptemberig màr nem is fog változni. Reagok szempontjából nem ígérek semmit, de elveszni sem fogok teljesen, így bármire szükségetek lenne tudjàtok hol találtok.
Alig vàrom, hogy vissza tudjak térni hozzátok.
Millie Crawford, Kaiden N. Dubois, Abraham C. Hyde, Mallory Duval, Sophie L. Collins, Shelley Lane, Deborah Winchester and ölelést küldtek
Gondoltam mielőtt még elfelejtem, jelzem felétek, hogy jövő héten, nem leszek elérhető, a többiek, és én kicsit megyünk a családdal, és boldogítjuk egymást DC-n olykor felkukkantok, de reagokat nem ígéretek. Igyekszem visszatérni! Kéz csókom, pacsim!
Joe Weaver
Hold fast to dreams, for if dreams die, life is a broken-winged bird that cannot fly. ...
Raelyn J. Winters, Bluebell Muray and Fauna Kelley ölelést küldtek
Még május végén hagytam discordon a hiányzásnaplóban egy üzenetet arról, hogy családi gondok léptek fel az életemben, és amíg sínre nem kerülök újra, bizonytalan ideig a jelenlétem is bizonytalan marad. A helyzet azóta javult már egy kicsit, de közben elfoglaltabb lettem, és sajnos hullámzó, hogy mikor mennyi időm, energiám, ihletem van jelen lenni, plusz kicsit sűrű is ez a nyár, mindig van valami. Jelenleg épp betegeskednek a gyerekeim, a fiam, szegény nagyon komolyan bele került valami vírusosba, magas lázzal, és egyéb kellemetlen tünetekkel küzdünk vele napok óta. Jövőhéten pedig utazom Angliába a kedves húgom esküvőjére, és szórakoztatjuk is egymást ott a családdal egy hétig. Aztán pikk-pakk itt a nyár vége, és a sulikezdés a kis leendő elsősömmel. (Én egyértelműen jobban izgulok emiatt, mint ő. ) Szóval a lényeg: én igyekszem nem nagyon eltűnni, és jelentkezni reagokkal, vagy épp admini minőségben, amikor csak tudok, de sajnos továbbra sem leszek száz százalékos. Köszönöm, ha megértitek.
crazy
about you
Dorian J. Lester, Abraham C. Hyde, Jonathan Danvers, Tate Sterling, Shelley Lane, Deborah Winchester, Jayda Winters and ölelést küldtek
Én is beírom magamat, mert az elmúlt egy hónapban rettenetesen belassultam és várhatóan, ez még tartani is fog egy ideig (#adulthood). A héten már igyekeztem nekiülni a reagoknak, úgyhogy jövőhéten - remélhetőleg - pótolom is őket. PM-ben pedig bármikor, bárkinek elérhető a testem.
Csók a buksitokra! Dina
Raelyn J. Winters and Jayda Winters ölelést küldtek
"There is a stubbornness about me that never can bear to be frightened at the will of others. My courage always rises at every attempt to intimidate me." ― Jane Austen, Pride and Prejudice
Mint azt már néhányan tudjátok, kevesebb, mint három héten belül lesz az én Nagy napom, aminek köszönhetően mostmár nem kifejezetten tudok írásra vagy elfogadásokra koncentrálni, általában csak épp amit két pánikroham között sikerül alkotni. Szóval most úgy döntöttem, hogy egyenlőre, a következő 3-4 hétre kispadra teszem magam. Valójában teljesen eltűnni augusztus 21-28 között fogok, akkor - szerencsére - itt lesz az egész család és bulizunk egy nagyot, viszont a jelenlegi lelkiállapotomra tekintve az előtte való hetekben sem fogok túl sokat jelen lenni, csak éppen amennyit sikerül. Legfőképpen a játszótársaimét, de mindenki türelmét is kérem most egy picit, igyekszem majd visszatérni és nem elveszíteni addig a fejem.
Mivel mostanság én is belassultam, jobbnak látom, ha beírok ide. Így nyár végére eléggé feltorlódtak az otthoni dolgok, illetve ott a munka, és nem tagadom, engem taccsra tesz ez a nagy meleg is, szóval lehetséges, hogy eléggé lassú leszek, valamint sokkal ritkábban tudok írni, mint szoktam. Köszönöm szépen a megértést, illetve, ha valakinek van játéka valamelyik fejemmel, ami mondjuk most főleg Aly, és így nem szeretné folytatni, teljes mértékben megértem!
Köszi szépen a megértést!
Reilly&the gang
"Look, the world is just shit sometimes. And you live with it.
“Voltam már az íjász és a tükörben a célpont.
Voltam már az ütés és a kettérepedt szegycsont. Voltam már a megoldás, voltam én a hiba.
Voltam már a hitetlenek szájában az ima.”
♫ :
“Sweet victory, with everything I do.
With every talent,
I'm so much more talented than you.
Every time I try, I crush it and succeed. Me, I'm totally the best.
Me, me, super cool me, handsome guy
Hm, ya', go f*ck yourself.”
Magánéleti okok miatt már egy ideje kevésbé voltam aktív, mint ahogy azt páran tőlem megszokhatták. Bizonytalan ideig, sajnos extrém esetben még az is lehet, hogy szeptemberig csak nagyon ritkán fogok tudni írni, vagy egyáltalán nem. Ezt még nem látom előre, így inkább beírom magam ide, hogy hivatalos legyen az "eltűnésem". Igyekszem minél előbb összeszedni magam minden fronton!
A játékostársaimnak előre is köszönöm a türelmet!
Remy és a többi ápolt xd
“Generally the best things in life are also the worst things in life. It’s just like how people’s best qualities are always their worst qualities. It’s also a little hard, too, but I’ll take it. In terms of hard things, the opportunities are worth it.” - J.K.
Melody Sharp, Abraham C. Hyde, Ricky Simmons, Jayda Winters, Sierra Larson, Kiara Hernández and Ariel Hella Wright ölelést küldtek
Július 20-tól Augusztus 12-ig nagyon ritkássan leszek, megrohamozom a család többi tagját (120 km távolság ) így esténként leszek csak elérhető. Hirtelen jött üziváltásoknak hála gyorstempós pakolásban vagyok most is. Mivel nem biztos hogy tudok írni reagokat, vagy bármit ebben az időszakban, kis türelmet kérnék a reagok terén. Attól függ mennyire fáradok le a család kisebb nagyobb tagjaitól és a túrákban. Ami pedig egy keresett karakter életét érinti, ülni rajta és várakoztatni sem szeretnék vele senkit, így őt szeretném töröltetni. Köszönöm az eddigieket a keresőnek cuppantom azt a szőrös nyakát Új játékokba és a kik kezdőt várnak, azok most felszusszanhatnak, majd csak augusztus végén tudunk összehozni valamit.
Szeretném jelezni, hogy július 20-tól, várhatóan augusztus 3-ig családi elfoglaltságok, nyaralás okán nem leszek jelen az oldalon, legalábbis ami a reagokat illeti. Üzenetekre is korlátozottan, leginkább röviden tudok reflektálni.
Minden jelenlévő karakteremmel türelmet és megértést kérek szépen.Vissza fogok térni, csak idő kérdése. Addig is igyekszem eljutni mindenkihez, akihez tudok.
Köszönöm Kellemes és (picit)mérsékeltebb nyarat mindenkinek!
A really strong woman
Remington Fellowes and Dok Min-Joon ölelést küldtek
Elérkeztünk ahhoz az időszakhoz, ahol a rokonság másik felét is boldogítanom kell egy keveset, (akaratuk ellenére is ) így holnaptól egészen következő hét péntekig nem nagyon leszek. Ha mégis szükségetek lenne rám, napközben discordon elérhettek, az oldalra meg ha úgy alakul esténként fel tudok nézni.
Addig is viselkedjetek jól és ahogy 10-ből 9 vámpír is ajánlja: ne legyetek sokat napon.
A játékostársaimnak már igyekeztem szólni, de itt is szeretném jelezni, hogy július 15-től külföldön vagyok, és kb. a következő hét közepén érek haza. Nem igazán lesz lehetőségem nethez jutni, így nem valószínű, hogy fel fogok tudni jönni.
De addig is jó játékot kívánok mindenkinek, és, amint tudok jövök vissza
Köszönöm!
Flor
Hazaértem
”Olyanok leszünk, mint a tenger és a csillagok...”
együtt leszünk az örökkévalóságig. Néha viharosan, de tudjuk, mindig kisüt a Nap.
Az elmúlt időszakban betegség miatt sikerült egy kicsit lelassulnom, de igyekszem visszatérni belőle és reagokkal is jönni a játékostársaimnak. Addig is még egy kis türelmet szeretnék kérni, minden téren.
Cornelia & Janni
A beating heart of stone you gotta be so cold
To make it in this world Will somebody Let me see the light within the dark trees shadowing What's happening? Looking through the glass find the wrong within the past knowing Oh, we are the youth
Everything you say is just a lie And now I'm leaving To the city where the people Are awake to chase a dream Just wanna change a lot And sign our name after the dot☁
Rose-colored boy I hear you making all that noise About the world you want to see And oh, I'm so annoyed 'Cause I just killed off what was left of the optimist in me ☁
★ lakhely ★ :
Woodhaven; Brooklyn ☁
★ :
★ idézet ★ :
" and her heart was like a forest on fire and if rain had a color, then it was captured well within her eyes "
06.11-06.20.-ig nem leszek elérhető, nyaralni megyek Törökországba, szóval írni nem igazán tudok, majd csak a 22.-i hétvégén. DC-n azért elérhető leszek, ha valaki keresne ám.
Alden brancs voltam
It's the stage that made me Superman but it’s the earth that makes me Human.