Úgy tűnik, elvesztettem önmagam. Rosszúl lettem a melóban, haza zavartak. Remélem hamar átmegy rajtam ez a vacak, bár miközben majd megfagyok a közel harminc fokban, nehezen hiszem Igyekszek visszatérni, és pótolni ami elmaradt. Én sem így terveztem. Köszönöm a megértést!
Flor Sánchez Moreno, Abraham C. Hyde, Yasemin Miray Arslan, Jayda Winters, Ariel Hella Wright and Cosette Delgado ölelést küldtek
Úgy alakult a helyzet, hogy holnap hazautazom családlátogatóba, így aztán a jövő hét végéig csak elvétve leszek majd, nem ígérek sokat az aktivitásom terén, de pm-ben és discordon bármikor elértek ha kellenék. Viiiiiszont amint visszaértem, egy várva-várt külföldre való költözés fog fogadni, tehát talán a továbbiakban sem leszek hiperaktív, de eskü igyekszem majd lassan írogatni, meg mindent is csinálni.
Bevésem magam ide javarészt előre is.Szóval az van,hogy az élet csöppet összeszaladt megint.Eddig sem voltam gyors és ez a tendencia nem változik július végéig biztosan.Házfelújítás közepén,kerti munkák,kezdődő tanfolyam,egy ADHD-s kisiskolás mindennapjainak menedzselése(egyszerre élmény és agyelfolyás),időnkénti ihletgyűjtési igény és ez csak pár apróság.Szeretem a karaktereimet nem mondok le róluk,ha ti sem rólam,azt a lassú de igényességre törekvő reagjaimmal hálálom meg. Köszönöm.
Én meg én és Shelley
A really strong woman
ACCEPTS THE WAR SHE WENT THROUGH AND IS ENNOBLED BY HER SCARS
Sziasztok! A következő héten se igazán számítsatok tőlem reagra, leghamarabb a hétvégén fogok tudni írni. A játékostársaim szíves megértéséért ezer hála és köszönet!
Üdv, Alden, Amarilla, Seth
It's the stage that made me Superman but it’s the earth that makes me Human.
A következő 2 hétben nyaralás, utazás és annak tartozékai miatt nem leszek. Ha mégis kellenék, discordon elérhető leszek, de reagok és egyebek nem várhatóak ebben az időben. Addig is csók a családnak
Holnapután elutazok ismételten külföldre (másik kontinensre is). A következő két hétben biztosan nem leszek és utána is kell majd egy kis idő, hogy akklimatizálódjak, így a május ismételten hézagos lesz, de cserébe megismerem a keleti régiót.
Minden játékostársamtól egy kis türelmet kérnék és addig is jó játékot, amíg nem vagyok.
It's so easy to...
think about love, to talk about love, to wish for love.
But it's not always easy...
to recognize love even when we hold it in our hands.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
Nagyon finom műszer a lélek és bizonyos dolgok megbéklyózzák.
A bűntudat például vagy ha magunkba fojtjuk az érzéseinket, titkolózunk: óriási teher a léleknek.
Az efféle emberi eredetű súlyok ráakaszkodnak
és elnehezítik.
Üdv! Bocsánat,hogy utólag jelzem.Távollétem oka rendeződik,szépen lassan visszatérek rendesen. Bár villámgyorsaságot továbbra sem ígérek,de vagyok.Köszönöm.
Szeretnék pár nap türelmet kérni a reagok megválaszolásával, mert nem érzem magam a legjobban. Ha meggyógyultam, pótlom az elmaradásaimat Remélem ez legkésőbb a jövő hét közepén meg tud valósulni
Addig is köszönöm a játékostársaim türelmét!
Flor
Köszönöm a türelmet!
”Olyanok leszünk, mint a tenger és a csillagok...”
együtt leszünk az örökkévalóságig. Néha viharosan, de tudjuk, mindig kisüt a Nap.
Közeledik a húsvét illetve aztán majd egy utazàs is nekem. Ennek fényében 2-3 hétig nem nagyon leszek, illetve szükségem van egy kis alkotásmentes időszakra is, hogy tudjak töltődni.
Bízom benne, hogy április második felében màr aktívabb leszek.
It's so easy to...
think about love, to talk about love, to wish for love.
But it's not always easy...
to recognize love even when we hold it in our hands.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
Nagyon finom műszer a lélek és bizonyos dolgok megbéklyózzák.
A bűntudat például vagy ha magunkba fojtjuk az érzéseinket, titkolózunk: óriási teher a léleknek.
Az efféle emberi eredetű súlyok ráakaszkodnak
és elnehezítik.
A következő két hetem kicsit sűrűbben alakul majd, így emiatt én is kevesebbet leszek. Előfordulhat, hogy sikerül reagot írnom, de ez közben majd kiderül.
A szöszi és a feltörekvő popsztárok.
Raelyn J. Winters, Isabel Marquina, Demian I. Dragun, Jennifer Adler, Sophie L. Collins, Emmalynn Larson, Jayda Winters and Dahlia Sanders ölelést küldtek
Mostanság amúgy sem az aktivitásomról vagyok híres, amit őszintén sajnálok. Egészségügyi okok miatt azonban most pár napig biztos nem leszek elérhető. Köszi a megértést és a türelmet. Puszi pacsi Hobbs és a többi nőstényördög.
Elnézésetek kérem, egészségügyi okok miatt nem voltam mostanában és nem is írtam reagot, de hamarosan visszatérek és pótlom a tartozásaimat, még icipici türelmeteket kérem.
Az egyetemi kimerültség totál levert amihez 3napja folyamatos láz is társul…szinte semmi energiám, nem is tudom laptop közelében mikor voltam utoljára. Akikkel játékom van azoktól kérnék egy kis türelmet és amint jobban leszek, visszatérek.
There is no new start. That's the point here.
Every step you take is final. There is no undoing it.
(...) You wake up in the morning
and think that what happened yesterday doesn't matter anymore.
But the fact is, that's all that matters.
Because there is nothing else. That's what life is.
These days. Nothing but the days as they pass.
Tudom, tudom megint én, de most legalább már többedmagammal tudok jelentkezni, ugyanis @Isabel Marquina és én a hétvégén (meg valószínűleg hétfőn) nem leszünk elérhetőek, amiért megint a házaséletünket éljük Illetve nekem a héten lesznek vendégeim is, ami miatt nem fogok tudni száz százalékban itt lenni, de igyekszem azért majd elfogadni/reagolni ha belefér az időbe Hamarosan érkezünk ismét
Kai és a többiek
Taking my path step by step, it ain’t so bad
I left my home with any hesitation, I left it all behind me Nothing in my pocket, only my dream for music Feeling horrible especially when l know I wasn’t good enough But “I'm fine, no worries, all good, I’m not lonely”
I was the worst, and deep in my heart I was trapped by something like a wall, when loneliness came to wake me up, I pleaded for it to stay away, you were the only one in my life, yet I bury you in darkness
Azt hiszem, jobb lesz, ha ide biggyesztek inkább egy posztot, minthogy mindenkit sorjában végig járok. xD Az aktivitásom az elmúlt héten kicsit csökkent, ez még a jövő hét végéig is ki fog tartani sajnos, elég hektikus a hónapom első fele. Elnézést kérek minden játszópajtimtól és türelmeteket kérem, ahogy tudok, pótolok!
Alden, Rilla, Seth
It's the stage that made me Superman but it’s the earth that makes me Human.
Deborah Winchester, Jayda Winters and Tyra Greene ölelést küldtek
Azt hiszem, mindenkinek sikkantottam már ez ügyben, de a biztonság kedvéért jelzem itt is, hogy jövőhéten elutazom, ezért sajnos (és szerencsére) megnövekedett várakozási időre kell számítani.
Az utóbbi másfél hónapban eléggé megcsappant az aktivitásom, ami leginkább annak köszönhető, hogy még mindig szezonban vagyunk, így elég nagy a nyüzsgés a munkahelyemen. Március-április környékén remélhetőleg már csökken a nyomás, de igyekszem még előtte visszatérni. Még egy pindurka türelmet kérnék, illetve köszönöm a játékostársaimnak, hogy ez idáig csendesen szemet hunytak a hiányos jelenlétem felett! Visszatérés folyamatban, köszönöm a türelmet!
Ugyan már néhányan tudjátok, de gondoltam az a legtisztább ha kiírom ide is és így minden játszótársamhoz eljut a hír. A holnapi nap folyamán elutazom, huzamosabb időre... Minimum két hétre, de valószínűbb, hogy csak húsvét után jövök haza. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem leszek, de az aktivitásom nagyban csökkenni fog az elkövetkezendő hetekben, így a reagok és egyben elfogadók is sokkal lassabban fognak érkezni. Természetesen discordon vagy pm-ben bármikor elértek.
Jayda, Mirabella, Samuel és Meadow
Jayda
Winters
Madelaine Lester-Riggs, Millie Crawford, Min Ye Na, Sophie L. Collins and Emmalynn Larson ölelést küldtek
Raelyn J. Winters, Katniss Jimenes, Tyra Greene and Alden Lindvall imádják a posztod
A staff tagoknak ugyan már jeleztem ezt, de nem akartam úgy eltűnni, hogy nem ejtek meg ide egy gyors posztot, mivel pontosan tudom, hogy a hiátusom körülbelül meddig tarthat. Szóval a munkahelyemen most kisebb-nagyobb problémák léptek fel, ami röviden annyit jelent, hogy a vezetőnk az szabadságon van, a helyettese lebetegedett, és a harmadik emberünk is már ezerrel túlórázik, gyakorlatilag én maradtam az a személy, akire a maradék elvégzendő munkamennyiség maradt. Ennek főként az az oka, hogy nyárra már a munkahelyemen is szerencsém lesz a vezetők csapatát erősíteni, emiatt amúgy is sokat dolgozom, mert a betanításom zajlik arra az esetre, ha a mostanihoz hasonló állna fel a jövőben. Mivel általában egész napokat dolgozom végig, ezért fixen szokott lenni heti három szabadnapom, de elég stresszes a munkahelyem, mert a cég, akihez tartozik a boltunk az irodisták, felsővezetők kedvenc szórakozóhelye.
Na de lényeg a lényeg: az elkövetkezendő két hétben a túlóráimat töltöm, de ettől függetlenül fogok feljárni az oldalra, viszont elfogadók, reagok szórványosan várhatóak csak sajnos. A márciusi hónapom jobb lesz, akkor igyekszem nagyon aktívan részt venni az oldal életében, mivel a cég - nyilván - túlórát nem fizet és a 196 órám csúsztatása is zajlani fog, plusz szabadságolok is. Most nem biztos, hogy hipergyorsasággal válaszolnék pm-ekre, de keressetek bizalommal, főleg az évünk harmadik hónapjától. Köszönöm a türelmet és, hogy végigolvastad a ventillálásom!
Kai és a többiek
Taking my path step by step, it ain’t so bad
I left my home with any hesitation, I left it all behind me Nothing in my pocket, only my dream for music Feeling horrible especially when l know I wasn’t good enough But “I'm fine, no worries, all good, I’m not lonely”
I was the worst, and deep in my heart I was trapped by something like a wall, when loneliness came to wake me up, I pleaded for it to stay away, you were the only one in my life, yet I bury you in darkness
Nem szokásom ideírni, de a múltkori esetből tanulva, inkább megteszem. Szóval a dolog úgy adódott, hogy most szombattól kövi hét csütörtökig (02.10.-02.15.) munka, munka, munka, és magamból kiindulva nagy esélyt látok rá, hogy nem nagyon lesz erőm írni. Szóval eme röpke pár napban valószínűleg szünetelnek a napi reagok és a pm-re sem biztos, hogy fogok tudni válaszolni Ne tessék érte haragudni, se megijedni, mert nem tűnök el
Sziasztok A jövő hetem besűrűsödik (02.05-02.09) , szóval nagyon ritkán leszek, de akkor is csak discordon leszek. Reagok nem lesznek jövő héten, egy kettő becsúszhat ha ihlet akad az este felé, de inkább péntekre ígérem magam. Akkor is csak estére.
Köszönöm a türelmet mindenki részéről, ma ahova tudok még írkálok. Legyen szép jövő hetetek.
¿Crees en el amor a primera vista o tengo que volver a pasar?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Whatever luck I had, I made.
One thought fills immensity.
Fear is a great motivator.
Elimina todo lo que no tenga relevancia en la historia. Si dijiste en el primer capítulo que había un rifle colgado en la pared, en el segundo o tercero este debe ser descolgado inevitablemente. Si no va a ser disparado, no debería haber sido puesto ahí.
November óta sajnos annyira besűrűsödött a munka a fejem felett, hogy esélyem se lett volna bármit kezdeni a játéktéren, ezt pedig nagyon röstellem. Előreláthatólag február vége fele már ki fogok tudni ebből az állapotból lábalni, és akkor vissza fogok tudni teljes erővel a játéktérre <3 Csak mindenképp informálni szerettem volna azelőtt azokat, akik rám várnak mostanában.
Da-ni, Alexis, Min-jae
All of this time sitting inside, sitting in the dark, and every night I can see why you could never stop, lying is hard, and the truth comes out anyway, you're going way too far, gonna drop-dead at this rate, bave you way too many chances, you ran through 'em all, got everything I could want, but it wasn't enough, nobody left for me to talk to, nobody to call
My secrets are burning a hole through my heart, and my bones catch a fever, when it cuts you up this deep, it's hard to find a way to breathe, your eyes are swallowing me, mirrors start to whisper, shadows start to sing, my skin's smothering me
I finally feel like I'm growing, I'm growing stronger now, it came to an end, I woke up and found out you were nothing but a lie, whenever we fought, I hope you will hold my hand like you did it yesterday, whenever we die, I hope you will always be, always be by my side
★ lakhely ★ :
Jones Point, New York
★ :
★ idézet ★ :
Do you feel the chill, clawing at the back of your neck? I start to spill, Did you really think that you could fix me? They'll sell your bones for another roll, Well, sharpen your teeth, Tell yourself that it's just business
- and the snakes start to sing
★ foglalkozás ★ :
ékszerkészítő
★ play by ★ :
Hwang Mi Young "Tiffany"
★ szükségem van rád ★ :
I know the pain that you hide behind the smile on your face, And not a day goes by where I don't think I feel the same
Az utóbbi egy évben sajnos nagyon komoly problémák ütötték fel a fejüket az életemben, ami miatt nemhogy a száz százalékot nem tudtam hozni az oldalon, hanem jóformán semmit se nyújtottam, amit nagyon restellek, mert hiányoznak a játékok, a játékostársaim. Ezt a posztot is félig-meddig szégyenkezve írom meg ide, mert rengeteg türelmet kaptam a stafftól ebben az időszakban. Összességében próbáltam a kis terveimmel összehangolni az oldalt, amiből született is egy csodás karakter pluszba, de 2023 egyáltalán nem az én évem volt, remélem ez 2024-re megváltozik. Emiatt ha még van rá lehetőség egy icipici türelmet szeretnék kérni mindenkitől, de el fogom fogadni azt is, ha a karaktereim inaktív státuszba kerülnének. Nagyjából február 10-e után vissza tudnám hozni a régi formám, de senki bizalmával, jóindulatával nem akarok szórakozni az oldalon. Köszönöm a megértést mindenkinek!
India, Yindee, Elisheva
Ha lehet akkor Aroon regisztrációját szeretném megtartani, mert már a húga is itt van az oldalon
You're way too hot to be acting like that
Who's that knocking at four in the morning? Cause it don't rain, but tonight it's pouring, uh, you like it more when I ignore it, and since I left, L.A. got boring
You've been my muse for a long time You get me through every dark night, I'm always gone, out on the go, I'm on the run and you're home alone, I'm too consumed with my own life, are we too young for this? Feels like I can't move
If it's just a summer fling, if it's all experimental, and you go back to safer things, but I swore hands were made for fighting, I swore eyes were made to cry, but you're the first person that I've seen, who's proven that might be a lie
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“Oh, Kitten, see, I try not to say bad things.” “What?” The grin spread. “I would say size doesn’t matter but it does. I would know.”
- Daemon Black
★ foglalkozás ★ :
fotós, drámainstruktor, rendezőasszisztens
★ play by ★ :
Phoebe Dynevor
★ szükségem van rád ★ :
❝ I need a partner, well, are you out tonight? It's harder and harder to get you to listen, more I get through the gears, incapable of makin' ❞ alright decisions, and havin' bad ideas
Tudom, eddig sem arról voltam híres, hogy ezrével írjam a reagokat, viszont úgy érzem a kisebb magánéleti válságom lassan rendeződni látszik és vissza fogok tudni térni az oldalhoz és a lányokhoz is. A játékostársaimtól további türelmet, az AC-t illetően pedig haladékot szeretnék kérni, csak amíg minden stabilan a helyére kerül.
Am I lingering or am I just used to it I don't feel complete Saying that "We're going to meet the right one" Doesn't mean anything to me anymore Start over and fall in love You're the only one
On rainy nights or on lonely daytimes Color me with your shining light Be my only one The name I want to call you Let's hold hands and walk along I want to lean on you I want to have you
Nagyon aktívan indult az idei év és ez a hónapban rám szakadó munkamennyiségben is meglátszik, ami eléggé befolyásolja a szabadidőmet, illetve azt is, hogy mennyi időm marad az írásra. Épp ezért szeretnék némi időt kérni az activity checkben, a játékostársaimtól pedig egy kis türelmet, hogy februárban visszatérhessek minden erőmmel és kreativitásommal a játéktérre.