Marco Vega (így kaptak el, és Vega néven fogadtatok örökbe) de megváltoztathattad
Születési hely:
szabadon választható
Kor:
30-31
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
heteró
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
Törvényszegők
Történetünk:
Nagyon gazdag bűnöző családból származol, a családi vagyon csempészetből származik, és a repertoár elég széles skálán mozgott technikai eszközöktől kezdve a fegyvereken át egészen a drogokig, amelyet Puerto Ricoba vagy azon keresztül vittek az USA-ba vagy éppen onnan ki. Kettős állampolgár vagy, így könnyen tudsz mozogni a két „ország” között. A karaktered jól beszéli a spanyolt (is). Az mostohabátyám vagy. Engem Puerto Ricoban fogadtatok örökbe, mert ti is itt éltetek évekig, de sokat utaztatok az Államokba (is). Az örökbefogadás a te ötleted volt, mert - hivatalosan - szerettél volna egy kistestvért, de igazából szerettél volna egy olyan személyt, akin kiélheted magad, mert kiszolgáltatott helyzetben van veled szemben. Ebből kifolyólag a karakter lényege, hogy az alatt a rövid idő alatt, amíg meg nem szöktem tőletek 17 évesen (kevesebb, mint 1 év után), nagyban megkeserítetted az életemet, mind fizikailag, mind lelkileg terrorizáltál. Bűnrészesség miatt, 10 év után most szabadulsz Washington egyik börtönéből, ahova én juttattalak (az FBI segítségével) a szüleiddel együtt, de ők életfogytiglanit kaptak egy szigorított fegyházban a „családi biznisz” miatt. Egyébként 2, max 3 évvel vagy idősebb nálam. Feltételezed (és jogosan), hogy az FBI továbbra is rajtam tartja a szemét, így óvatos vagy, amikor revansot akarsz rajtam venni. (Az FBI ügynök, akinek a védelme alatt álltam, amíg az eljárásotok folyt, örökbe fogadott, hogy ne kerüljek árvaházba, de a „nyakán” maradtam - közös megegyezés alapján – és most, hogy én New Yorkba költöztem megkérte egy barátját, Ryan J. Craiget, hogy vigyázzon rám.) Ebből kifolyólag Ryan J. Craig az ellenséged lesz.