A világ kegyetlen, és ezt mind a ketten már tapasztaltuk, bár más-más módon. Téged is sokat bántottak a másságod miatt, amiről igazából nem is tehetsz, csak ilyen vagy és kész. Kevesen tudnak arról, hogy a fiúkat szereted, mert csak a „kiváltságosak” tudnak erről, és még a családodból sem feltétlen mindenki. Igazából engem se akartál beavatni, csak véletlenül jöttem rá egy bulin, ahol mind a ketten ott voltunk. Te egy kicsit talán kétségbe is estél, hogy a tudomásomra jutott, de amikor rájöttél, hogy ez engem mennyire nem zavar, megnyugodtál. Én pedig megígértem, hogy soha nem élnék ezzel vissza, és soha nem fordítanám ellened. Ezt követően kerültél egy darabig, de rájöttél, hogy én azon kevesek közül való vagyok, akit ez tényleg hidegen hagy, mert én mást nézek egy emberben; persze, ha nem a pasimnak akarom Majd szépen összebarátkoztunk, bár ez még nem volt szoros kapcsolat. Ez majd csak akkor jött, amikor történt veled valami, és megjelentél nálam az éjszaka közepén, mert nem tudtál most hova máshova menni.
//A karakter elég szabadon változtatható, aminek a lényege, hogy egy jó barátság alakuljon ki köztünk, bár elég zárkózott vagyok, de ezen valahogy túllépünk, és, hogy kizárólag meleg legyél. A megadott kor lényegében csak annyira fontos, hogy közel legyél az én életkoromhoz, így talán több lehet a közös bennünk. A többi lényegében Rajtad áll, bár az egyeztetést megköszönöm. A csoport is lehet a törvényszegőkön kívül bármi, amihez csak kedved van. A pb-nél is szabadon választható.//