"Minden áldozat új erőt ad, de belül a lelkem örökre rab Átkozott álmok, örök kín, a vörös vér, mi engem hív Senki sem állítja meg az éj urát"
Hát akkor sziasztok
Rég óta nem kerestem már dr. Nolan mellé játszó társakat.
Egy (titkon)tudathasadásos pszichiáter és rendőrségi profilozó.
Akit keresek: Valakit, akit dr. Nolan kezelne, mint orvos. Valakit, aki mellett dr. Nolan profilozóként tudna dolgozni. Valakit, aki ismeri a titkát - hogy a másik énje egy elmebeteg gyilkos - és ennek ellenére is kitartana mellette. (nem, mintha egyébként jó ember lenne Sebastian, mert amúgy is egy haszonleső, érzéketlen alak...) Valakit, akit dr. Nolan alteregója meg akar ölni, vagy bántalmaz. Valakit, aki felvenné a harcot a benne élő, testét használó gonosszal.
De sok másra is vevő vagyok, biztos ki tudunk találni valami izgalmasat, érdekeset, szupert
Danielle Parker, Ruby Watkins and Katherine Warren imádják a posztod
Halihó Már épp eleget pihent a lánykám, így elérkezettnek látom az idejét, hogy ismét játékba bocsájtsam. Amit érdemes tudni róla, hogy kicsit zizis, naív, nem nehéz bele rángatni Őt semmi hülyeségbe, jelenleg még drog függő, és amúgy mindig bele keveredik valamibe, legtöbbször tudtán kívül. Néha megszokásból üzletekből lop - nem bűnőző egyáltalán -, csak mert jól esik neki - vagy fene sem tudja miért -, és képes megijedni az árnyékától is. Szóval egy önmagát rossznak előadó lányka, aki igazából jó, csak mindig rosszkor van rossz helyen és előbb cselekszik, mint azt meggondolná. Igaz, hogy mostanában igyekszik össze szedni magát, elég sok mindenen ment keresztül, ami elgondolkodtatta azon, hogy nem biztos jó úton jár, meg hát valakinek ígéretet is tett , deee... ugye a jó felé vezető út mindig döcögősebb Ha hasonlóan el vagy veszve a világban, vagy épp nagyon unatkoznál, akkor annak függvényében, hogy melyik csoportot erősíted, majd kitalálunk valami jóóót
A warrior fights for what they believe in. A warrior fights for her family.
Nézegettem a napokban a játékosokat és persze a hirdetéseket. Viszont kicsit bátortalan lettem, így ha van valakinek egy szabad helye kissé lassú játékra. Szívesen fogadnám.
Keresném leendő játékospartnereim. Az ötleteimen túl pedig természetesen nyitott vagyok más ötletekre is, ha úgy érzed Hadrien bele passzol az elképzeléseidbe.
Lelkes bulizók - Hadrian önkéntes kísérő, ami, annyit tesz, hogy buli előtt, vagy után hívod (vagy appon rendezed) az alapítvány által megadott számot és taxi helyett, kirendelik a kért helyre, hogy az oldalán juss haza épségben és biztonságban. De oda és vissza is kérheted a "szolgáltatást", ami teljesen ingyenes. Sőt, ha épp nem dolgozik - mert akkor esélyesen mást kapsz magad mellé - nappal is használható dolog ez. Szóval, ha egyedül félsz hazáig sétálni késő este, vagy korábban támadás miatt egymagad képtelen vagy lemenni a boltba, esetleg féltő szülőként szeretnéd, ha a gyerkőcöd biztosan haza érjen a suliból, hívj bátran!
NYPD - Szinte tuti biztos vagyok benne, hogy kevésbé legális munkáimmal vagy valamilyen úton módon, de összefog akadni bajszunk a rendőrséggel. Lehet csupán rosszkor leszek rossz helyen és csak szemtanúként keresnek meg. Esetleg, ha régebbi ismeretségről van szó, diszkrét módon felkeres az érintett őrsön dolgozó, hogy segítsek neki.
Maffia - A jövőmet illetően, valószínűleg belekeveredem a nagykutyák ügyeibe, s mivel látszólag igazi mintapolgár vagyok, mellette pedig még a hackeléshez is értek, egy alkalommal tőrbe csalnak és adnak két olyan opciót, hogy vagy elszegődöm a maffia család lányának/fiának (nem párjaként, férjeként, hanem testőreként!) és esetleg többi tagjának testőreként, vagy kiadnak a zsaruknak és bár ők sem kis pályások, én pedig igazából valós bűncselekményt nem követtem el, csóróságom lévén, nem fogok kockáztatni, s bár minden porcikám ellenekezik, végül belemegyek. Ez egy nagyobb fordulópont lenne a jövőben, így lassú és hosszútávú játék ötletnek szánom.
A hero can be anyone. Even a man doing something as
simple and reassuring as
putting a coat around a little boy’s shoulders
to let him know that the world hadn’t ended.
H a l l o w e e n ; eljövetele alkalmából felteszem én is a képem elit társaim arcai mellé. Nem ígérhetek, nyugalmat, idillikus tartalmat vagy közömbös szájízt. Ha bátor vagy próbáld meg, kitudja mi lesz...persze túléled...a következményekkel azonban számolnod kell.
Majdnem három hetet felölelő itthonlétét pörgetném fel a fiúnak (aztán mendegél vissza terepre). Nők nincsenek előnyben, jelenleg nem vágyik testi és lelki vonzódásokhoz. Unalmas beszélgetős sörözéstől az akciókig majdnem mindenben benne vagyok. Két főt elbírok, feldobnám a fiúcska pillanatait, később úgyis szarabb lesz xD minden mást PM-ben lebokszolunk.
Vállalkozó kedvű partnert keresnék egy lassabb tempójú, de – remélhetőleg – annál izgalmasabb játékhoz. Nincs megkötésem sem kor, sem nem, sem pedig csoport tekintetében, tehát ha úgy érzed, hogy ez neked való, írj rám priviben és megbeszéljük a részleteket.
Úgy érzem, beleférne az életembe még pár játék, és erre keresek lelkes jelentkezőt. Lehet akár egy nyomozás, közös ügy, vagy beülhetünk valahova egy sörre, dumálgatni, vagy épp kezdhetjük elejéről az ismeretségünket Hosszabb, vagy épp rövidebb plott-ra is vevő lennék. Cain életébe elférne egy jó barát, kire mindig számíthat, s persze fordított helyzetben is így lenne. Jó zsaru, a gyilkossági csoport nyomozója, ki nem kis mértékű munkamániával küzd. Megvan a maga stílusa, de ha kiismered, akár még meg is kedvelheted. Hiányzik a nő az életéből, de úgy gondolja a meló mellett nem férne bele, bár ki tudja mit hoz az élet! Jelentkezz bátran!
Frissen járőrből nyomozóvá vált karakterem alig várja, hogy ugorjon a játéktérre. Így elsőre azt mondanám, két játékot simán be merek vállalni - akkor még bőven van is rá esély, hogy 1-2 héten belül valóban tudok reagot írni -, és lényegében bármire kapható vagyok. Layla átment néhány nagyon komoly lelki traumán, de pazarul megy neki a munkába menekülés. Ott sikert sikerre halmoz, azonban a múltjában adva van egy piti bűnözőből gyilkossá vált apa, aki jó régóta rács mögött ül, egy elhidegült anya, aki kiakadt, mert a lányából rendőr lett, és ha mindez nem lett volna elég, 5 éve meghalt a szintén rendőr férje, aztán elveszítette a közös gyereküket is, akinek a létezéséről addig nem is tudott, míg az orvos nem közölte vele a hírt, hogy elment a magzat. Szóval a magánéleti megrázkódtatások után kijelenthetjük, hogy a minimum kárpótlás az élettől az, hogy jól megy a meló.
Járőrként újoncokat is képzett, ebből is ki lehet indulni. Most nyomozó lett. Még nem írtam bele az et-be, pontosan melyik területen, de a gyilkosságiak vagy a kábszeresek felé hajlok. Ha ezek kapcsán van ötlet, szívesen veszem. Bűnözők is jöhetnek kihallgatásra, nem vagyok semminek az elrontója.
Illetve bár a tragédiák óta igencsak zárkózott lett a lelkem, de jöhetnek barátok, kollégák, akár romantikus szál is, bár ha ez utóbbi kopogtatna, akkor azt lassan szeretném felépíteni, hogy Layla azóta is cipelt lelki sebei egy óvatos folyamatban hegedjenek be.
Szóval mindenre nyitott vagyok, keressetek bátran!
Míg várom a történéseket igazán beindító keresettjeim, keresnék egy játékospartnert, mint leendő - lehetőleg hosszútávú - pácienst. Nem feltétlen kórházi esetre gondolok, de valamivel izgalmasabb foglalkozásra, mint egy véget érő párkapcsolat meggyászolása. Nem és kor kötetlen, de érthető okokból - nem kell a nagy felhajtás - híresebb betegeket jelenleg nem tud fogadni, így a média csoportjába tartozók, esetleg más hírességek most kiestek a lehetségesek közül.
I let you know me, see me. I gave you a rare gift, but you didn’t want it.
The essence of the worst in the human
spirit is not found in the crazy sons of
b**ches. Ugliness is found in the faces of the crowd.
Fate has a habit of not letting us choose our own endings.
God can’t save any of us because it’s inelegant. Elegance is more important than suffering. That’s His design.
I’ve always found the idea of death comforting. The thought that my life could end at any moment frees me to fully appreciate the beauty, and art, and horror of everything this world has to offer.
I'm not a monster I am the artistic soul
The mirrors in your mind can reflect the best of yourself, not the worst of someone else.
★ foglalkozás ★ :
Pszichiáter
★ play by ★ :
Daniel Jonathan Stevens
★ szükségem van rád ★ :
The puppet master: Brush strokes
Don’t look at the shadows too long
or a demon might look back
Két játékom már biztos lesz majd, de melléjük keresnék még 1 vagy 2 fő pajtit. (Plottok is jöhetnek, rokonokra nyálzok rá leginkább xD) Bármiben benne vagyok, játszhatunk Queensben, a munkahelyen, lehetek a vendéged egy kávéra. Egy rég látott barátot, exet meglátogathatok....dugjuk össze a fejünket, aztán kitaláljuk miről toljuk. Az ET-re ha kíváncsi vagy, a jellemre, minden megtalálható rajta. Lehetsz barát(nő), lehetünk jóban rosszban...a macskámat vihettem már állatdokihoz és általa talizhattunk.... Lesz majd egy hirdetésem pasi ügyben, hamarosan azzal is jövök.
Mint mindenki, aki ebbe a topicba ír, én is partnert keresek.
Néhány szó Peggyről: - A Columbiára jár ~ közgazdaságtant hallgat, de utálja és csak gazdag szülei "kényszerítése" miatt jár oda, amikor épp nem mellé jár. - A Clover Club nevű Brooklyni bárban dolgozik pultos-pincérnőként. A bár koktéljairól híres és délután 16:00-tól 24:00-ig van nyitva, kivéve pénteken és hétvégén, amikor más a nyitvatartás. Rendszerint ott szokott dekkolni, van, hogy egész sokáig. - Könnyű vérű, de finnyás lány. Főleg az idősebb férfiakra mozdul, de fiatalokkal is szívesen kamatyol, ha szimpatikusnak találja őket. Keresi a nagy szerelmet, de míg nem talál rá, addig kalandozgat. Van benne birtoklási vágy. - Akaratos, erőszakos jellem. Nem tűri, ha nem az van, amit ő akar. Valahogy mindig kierőszakolja, hogy az legyen, amit szeretne. - Bajkeverő, aki alkalomadtán szórakozásból szemétkedik másokkal, vagy épp csinál zűrzavart, hogy szórakoztassa magát. - Bosszúálló és haragtartó, de egyébként alapjáraton cuki lány. - Titokzatos, nehezen kiismerhető. Önmagáról csak mérsékelten beszél, de mindenki mást szeretne nagyon alaposan megismerni. - Dohányzik, iszik (mértékkel), de elkezdte kipróbálni a könnyű drogokat is. - Hajlamos a rossz útra lépni, vonzza őt a sötét oldal, az éjszakai élet. - Megtévesztő jellem, mert amilyen édes ártatlannak tűnik, szépnek és vonzónak, épp annyira romlott is tud lenni.
Aki többet akar tudni róla, olvassa el
Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését és úgy érzi tudna mit kezdeni Peggyvel, az írjon bátran
Még 1-2 játékra lenne kapacitásom, ezért játékostársakat keresnék.
Dustin egy 21 éves srác, aki eléggé rossz körülmények között él. Jelenleg pizzafutár, de titokban nagy álmai vannak, fotós szeretne lenni. Egy életvidám, mosolygós srác, akit nem könnyű letörni. Bármilyen nehézségen ment keresztül (például árvaházban nőtt fel, és sokszor keveredett bajba) mégis megtartotta pozitív, jókedvű énjét. Imádja a kalandokat és a spontaneitást, de egy kicsit zabolátlan is. Szeret viccelődni, bolondozni, és mindig megtalálja az élet napos oldalát, még ha a helyzete nem is éppen fényes. Benne van mindenféle csínyben, és szereti a furcsa ötleteket. Alapvetően jószívű, kedves és segítőkész, de néha elég vakmerő is, és nem riad vissza a kis rosszalkodástól. Mindig próbál kapcsolatokat teremteni, és vágyik arra, hogy valódi barátai legyenek, akikkel megoszthatja a kalandjait.
Pár plot ötlet: - Dustin más fiatalokkal él együtt, akiknek az anyagi helyzete szintén nem túl jó. Esetleg lehetsz te is egy közülük vagy egy barátod élhet ott, aki miatt ismerik egymást. - Lehetsz egy állandó vásárló, akihez gyakran visz ki pizzát Dustin. - Valaki, akit a haverjaival meglopott. - Jöhet akár egy ex is.
Nagyon Halloween lázban égek, szóval valamilyen kicsit izgalmasabb halloweenes vagy horroros játékra is nagyon vevő lennék.
Életvidám, mosolygós, kíváncsi leányzóm mellé keresnék pajtásokat, barátokat. Lehetünk tanuló társak az állatorvosin, kollégák az egyik rendelőben (még képlékeny, hogy hol és merre, mert úgy alakítanék kapcsolatokat blablabla...). Járhatjuk együtt az utcákat (fenti okból kifolyólag még bárhol lehet ez a valahol), ha van kocsid, az előny, és begyűjthetjük a kóborló cicákat, kutyákat. Lehet a kis/nagy kedvenced az egyik leendő páciensem. De bármilyen más játékötletben benne vagyok.
" Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták. " J. Herriot
Bedobnám a srácomat a cápák közé én is! Röviden, hogy mindenkit megkíméljek az ET olvasástól: Lyall katona volt egészen 2021 szeptemberéig, amikor is sérülés érte, így mozgáskoordinációja olyan mértékben romlott, hogy ott kellett hagynia a karrierjét. Az egykoron kedves, szelíd srác a megélt traumái végett egy megtört lélekké vált, aki feleségén és ártatlan embereken tölti ki a benne felgyülemlett dühöt. Mufurc, rideg srác, aki sofőrként keresi meg a mindennapi betevőjét, illetőleg a katonaságon megszerzett készségei miatt az alvilági alakoknak is rendelkezésére áll.
A következőket gondoltam ki hozzá potenciális szálakként - Lelki/fizikai sérülései miatt orvosok, agyturkászok kerestetnek - Kollégák, akár a katonaságról, akár a taxisok közül - Alvilági alakok, akár megbízók, akár hozzá hasonlóak - Barátok, ellenségek, szerelem nem játszik, házas emberről beszélünk - A Bradbury család üzlettel is foglalkozik, így partnerek is kerestetnek, ha valaki kíváncsi lenne Lyall diplomatikus oldalára is, ahogy minden státusszal, presztízzsel, népszerűséggel rendelkező személyt is szívesen fogadok
Ha valaki esetlegesen múltbéli játékokat játszana szívesen a még mentálisan és fizikálisan is épp pasassal, arra is teljesen nyitott vagyok.
Dobj meg egy pm-el, bármilyen ötleted is van, aztán együtt megbeszéljük a részleteket!
Sziasztok Szeretnék én is keresni néhány partnert Audrey mellé.
- Manhattanben lakik, de jár másfelé is. - A Metropolitan Múzeumban tárlatvezető. - Művészetkritikus, blogol. - A Youtuben művészeti vlogja van. - Szereti a szabadtéri és kulturális programokat, de nem veti meg a szórakozóhelyeket sem, bár férje miatt ritkán jár el bulizni. - Szereti a társaságot, barátkozó jellem. - Nem egy túl jó sofőr, parkolni például nem igen tud.. - Kicsit önbizalom hiányos is tud lenni, amit kompenzálni igyekszik teljesítési vággyal.
Akiket keresek: Barátnök, kollégák, müvészetbeliek. Meg úgy bárki, akivel jó plotlehetőségek adódnak. Nem utasítok el senkit, szóval hajrá, aki lát fantáziát benne, írjon
UI.: Nem árulok zsákba macskát, a férje keresett karakter, de mivel tudom, hogy ez lutri és lehet el se viszik, így nyitott vagyok kapcsolatlehetőségekre is. Szóval, ha valakinek tetszik Audrey és a jelleme, az írjon nyugodtan és szívesen lebeszélek egy szerelmi történetet is. Nagyon szeretnék neki egy szerető párt, így ezt a lehetőséget is nyitva hagyom
Játékostársakat keresek hosszabb s rövidebb légvételű játékokra egyaránt.
Josett műkereskedő és művész pártoló is, illetve több kisebb galéria tulajdonosa is. Ha valaki valamilyen műtárgyat szeretne az otthonában, irodájában látni, kérhet tőlem segítséget. Mi lenne az, mit szeretne? Esetleg van-e Josett tarsolyában olyasmi, ami Őt érdekelhetné? Valamit meg kellene szerezni, ez sem szokott gondot okozni. Ha eredeti "kínai" kacatról van szó - igen, ez képzavar - ami giccses mint az unikornis puki, ám legyen, segít. Nem kell az ősrégi eredeti? Valami újat, modernt, fiatalosat keresel? Josett támogat olyan lelkes és ügyes művészeket, akik festenek, rajzolnak, mázolnak, faragnak követ, fát, művelnek fémet; vagy akár írnak dalt, szereznek zenét.
Lehetsz vevő, lehetsz az egyik pártfogolt. Összefuthatunk egy múzeumban, az egyik kiállításomon, beszélgethetünk arról, hogy mi a szép és mi nem, bár ez relatív.
Ui.: szeretnék legalább hetente-két hetente írni egy-egy reagot, hogy ne essem ki a szerepből.
Wang egy számítástechnikai mérnök-üzletember, akinek a cége főleg számítógépekkel, mobilokkal, AI technológiai és egyéb jóságokkal foglalkozik. Akár ezen a szálon is elindulhatunk. Lehet álláskereső, már meglévő alkalmazott, stb.
Viszont Ő ennél sokkal több rétűbb.
Kínában a fiatal korát egy Shaolin templomban töltötte, tizenévesen már Shaolin kungfu - wushu bajnok volt, de a harcművészetekkel és a sporttal azóta sem hagyott fel, élete során egy különösen szívós, kitartó és kőkemény harcossá képezte magát. Ő a sziklaöklű üzletember Talán egy bajba jutott hölgy/srác vagy, akinek pont kapóra jön a kungu mester, hogy megvédje? Vagy tán egy rossz fiú vagy, aki pont rossz emberbe köt bele? Netán ősellenségek vagyunk? Olykor-olykor Wang a legális versenyeken túl részt vesz illegális harcművészeti versenyeken is. Talán ott ismerkedünk meg?
Nem utolsó sorban Wang inkognitóban egy róka álarcos, fehér öltönyös mester tolvaj, aki sokszor valami nagy értékű tárgyat akar meglovasítani. Emellett előszerettel jár feltárásokra is, vagy szervez magának kincskereső expedíciót.
De persze sok más módon is ismerhetjük egymást. Talán a kedvenc éttermem, kávézóm, teaházam egyik alkalmazottja vagy? Vagy barátok vagyunk? Kollégák? Ellenségek? Sok a lehetőség, sok mindenben benne is vagyok. Találjuk ki
Nem tudom ki kelt már el és ki nem, ezért bedobom magam. Maximum 2 db játékot tudnék bevállalni. Lánykám maffia családból származik (akinek a szülei nyilvánosan építészek és gazdagok), de elmenekült tőlük, hogy ne legyen köze illegális dolgokhoz. Egy ideig influencer lett majd úgy döntött kezd valamit az életével és alapított egy saját lemezkiadó céget.
There is no new start. That's the point here.
Every step you take is final. There is no undoing it.
(...) You wake up in the morning
and think that what happened yesterday doesn't matter anymore.
But the fact is, that's all that matters.
Because there is nothing else. That's what life is.
These days. Nothing but the days as they pass.
1-2 játékra keresnék jelentkezőt. A karakterem egy reménytelenül begyepesedett, végtelenül egyszerű, egyetemi professzor akinek az életét kissé fel kéne rázni. Benne lennék bármilyen hülyeségben, múltbeli játékban. Ha látsz benne lehetőséget kérlek írj és ötleteljünk együtt.
Tudom-tudom erre nem feltétlenül kapod fel a fejed, de eskü ki tudunk találni valami jót.
"When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.”
Karakterem új Bronxban, ott tengeti a saját kis szürke mindennapi életét. Úgy gondolom jó lenne színeket belepakolni ebbe a szürkeségbe, feldobni a mindennapjait avagy néha-néha valami kiragadja őt a saját világából. Ehhez szeretném megtalálni a partnereim, rövid vagy hosszútáv, meglátjuk.
Szóval Bronxból, esetleg Manhattanből, szívesen várom azok jelentkezőket pm-be, akik tudnának azzal a helyzettel kezdeni, hogy Arsenio Ford márkaszervízben autószerelő. Emellett másik fontos tudnivaló, hogy nagyon szereti a zenét.
Az eddig egyetlen megkezdett játékom mellé keresek még 1, de maximum 2 játékostársat, viszont előre szeretném jelezni, hogy nem fogok tudni minden nap reagot írni. Rokon, szomszéd, barát, munkatárs, ex egyetemi társ, ex, sport-buddy kerestetik. A jelenlegi njk párja le fog morzsolódni mellőle a játékok folyamán, őt nem is tervezem meghirdetni emiatt (sorry)
Roscoe az egyetemi évei óta él New Yorkban, leginkább abból a káoszból menekült, amit a családja jelent az életében számos rokonnal, akiket a háta közepére sem kíván. Ha a key account manager pozíció, amiben dolgozik, nem mond neked semmit, semmi gond, sales-es leegyszerűsítve. Queensben lakik, a Manhattanben található Maersk irodában dolgozik heti 2 napot, a többit HO-ban tolja. - szereti a hasát aka sokat eszik - emiatt sokat is edz (részletek az et-ben) - tud ehetőt is az asztalra rakni, nem csak moslékot - nem nagyon tudni fóbiáról, félelemről nála - a már halott apja és nagyapja tudós-palántát akartak volna belőle faragni és ha rendelkezik is tudományos tudással, sosem érdekelte annyira az a világ, hogy abban akarjon elhelyezkedni
Párkapcsolatot nem keresek neki, de baráti, munkatársi illetve érdekkapcsolatot (ha kell neked ilyen) igen. Tervezem meghirdetni egy-két unokatestvérét is, ha belejövök a karakterbe, de ha addig az előtörténet elolvasása után bárki jelentkezne egy ilyen pozícióra, ötleteljünk Meg amúgy is, elég sokfelé tudom kanyarítani Roscoet, akár külföld, akár belföld is legyen a cél.
but I won't give up that easy, no No more games I'ma change what you call rage
Gondoltam én is játékra invitálom a kíváncsi lelkeket!
Delroy személyisége születésétől kezdve torzul, ahogy időről időre sérül a lelke, így falakat kényszerül építeni maga köré a védelem érdekében. Mivel rettentő komplex múltja van, így 2 részre szedném a keresőmet.
Múltbéli játékok 1. Delroy fiatal, drogfüggő, elárvult 16 éves srác, aki szeretetre vágyik. (6 évvel ezelőtt) a. Légy egy mentsvár az életében, valaki, akire támaszkodhat, a lényeg, hogy nem lehet happy end a vége a történeteteknek, ennél azért többet kell szenvednie, nem találhatja meg ilyen hamar a boldogságot. - Szerelem - Barát - Apakép/anyakép b. Légy a rossz befolyás, az ember, aki beleviszi a kábítószerek világába, aki készteti őt a fogyasztásra, aki bajba keveri őt c. Légy akadály az élvezetek terén, egy zsaru akit nem bír levakarni a hátáról, egy tanár, aki jelent az anyjának, egy vele egykorú kölyök, aki még mélyebbre löki őt.
2. Delroy 20 évesen elvonóba kényszerül a szabadság érdekében (2 évvel ezelőtt) a. Légy a kezelőorvosa, a pszichiátere/pszichológusa, aki megpróbálja megfejteni a lelkét, mélyebbre ásni benne, kiutat keresve a sötétségből. b. Légy a szobatársa, az intézmény másik lakója, vagy akár egy ott dolgozó személy, akivel megtalálhatja a közös hangot, egy apró boldogságot csempészve az ott töltött időben.
Jelenkori játékok Itt széles a skála, ahol pöröghetnek a szálak, hiszen hatalmas ismeretségi körrel akarom felruházni a srácot. Jöhetnek könnyedebb játékok, ahol barátságok születnek, akár egy hasonló lélekkel akár a faszi szöges ellentétével, lehet szó fogyasztókról, akikkel üzleti viszonyban áll, szerelmek/röpke románcok is teljesen beleférnek a karakterébe. Egyetemista, így jó pár haver is elférne a listán, esetleg egy legjobb barát. Emellett szeretném, ha egyre feljebb lépkedne az alvilág ranglétráján, elhagyva a szedett-vedett drogdíler szerepét, szóval bűnözők jelentkezését is várom, akik segítenék őt így vagy úgy. Egyetemisták, üzletemberek, törvényszegők és a bűnüldözés tagjai a preferáltabb réteg, de természetesen bármilyen ötletre nyitott vagyok.
Ha megtetszettek az alternatívák vagy megláttad a potenciált a pasasban, akkor kukkants rá az ET-re és dobj meg egy PM-el Puszi
Good and evil are a question of perspective. What a massive responsibility, being a moral creature If I cannot bend heaven, I will raise hellmonster
Danielle Parker and Ludovic Vernier imádják a posztod
"Tudja, mindig is furcsállottam, hogy a cirkuszban is akkor tör ki a taps, ha a fakezű késdobáló egyetlen találatra sem képes. Ott áll előtte a nagy trampli, még egy vak is beleállítaná a kést, a mutatványos meg csak szerencsétlenkedik, folyton mellé dob, és ezért még meg is tapsolják."
Ez a veszély Braxtont nem fenyegeti. Ő biztos beletalál. Skizofrén bűvész-porondmester múltú sorozatgyilkos őrültem keresi leendő partnereit. Hogy kiket? Nos bárkit. Aki lát fantáziát egy vihogó, vigyorgó őrült gyilkosban, kinek bűvésztrükkjei emberéletekbe kerülhetnek, akkor mellettem a helyed.
Lehetsz gyilkos, áldozat, cimbora, bajkeverő hülye gyerek, zsernyák, vagy csak egy jelentéktelen porszem a világban, aki rosszkor volt rossz helyen.
Ha kedvet kapnál egy kis bohóckodáshoz, vagy morbid játszadozáshoz van kedved, vagy szeretnéd, ha patakokban folyna a vér, akkor csak egy üzenetet kell küldened nekem - ez a belépő. Lehet vérfagyasztó kalandod egy őrült szörnyeteggel, de lehet egy vicces kalandod is egy morbid bűvésszel. Rajtad áll, mit hozol ki belőle