New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 192 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 191 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Welcome to a world where the air I breathe is mine
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
TémanyitásWelcome to a world where the air I breathe is mine
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Feb. 24 2024, 13:47
Tamsyn Fellowes
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
-
Kor
~50-55
Lakhely
Evanston
Családi állapot
házas
Foglalkozás
Tanárnő (Evanston)

Minden, ami még fontos:
- Remington anyja.
- Általános iskolás korú gyerekeket tanít, illetve osztályfőnök is.
- Van egy bátyja, Robert. Neki és a feleségének, Helen-nek van egy panzió&étterem vendéglátóhelye Chicago-ban. Remy és a testvérei gyerekként gyakran töltötték náluk a nyarakat.

Dr. Daniel Fellowes
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
-
Kor
~50-55
Lakhely
Evanston
Családi állapot
házas
Foglalkozás
állatorvos (Evanston)

Minden, ami még fontos:
- Remington apja.
- Állatorvosként dolgozik az evantson-i állatkórházban.
- Caroline a szeme fénye.
- Az egyik kollégája szintén amolyan hobbizenész, és anno ő és a bandája tanítgatták Remy-t gitározni és dobolni, amikor még Evanston-ban lakott.

Dr. Caroline Fellowes
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
-
Kor
~28
Lakhely
Evanston
Családi állapot
kapcsolatban
Foglalkozás
állatorvos

Minden, ami még fontos:
- Remington legidősebb húga.
- Állatorvosként dolgozik az evantson-i állatkórházban az apjuk mellett.
- Vidékre szeretne költözni, ott egy klinikán dolgozni, később sajátot üzemeltetni. Kijárni farmokra és segíteni a gazdák munkáját.

Ottiline Fellowes
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
-
Kor
~27
Lakhely
Evanston
Családi állapot
egyedülálló (?)
Foglalkozás
szépségszakértő

Minden, ami még fontos:
- Remington fiatalabbik húga.
- Remy mellett ő az igazi lázadó a családban.
- Már elvégzett mindenféle tanfolyamot. Fodrásznak tanult, aztán kozmetikusnak, mellette körmösnek, sminkelni is tud, már a franc se számolja.
- Álma, hogy saját szépségszalont nyithasson Chicago-ban. Úgy néz ki, hogy talán összejöhet neki.
- Hobbiból fest.

Indy Fellowes
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
Thelma
Kor
~5
Lakhely
New York, Queens, Remy lakása
Családi állapot
Remy örök szerelme
Foglalkozás
legfontosabb családtag kutya?

Minden, ami még fontos:
- Remington kutyája.
- Ausztrál juhászkutya. (nőstény)
- Caroline a főfelvigyázója és egyben állatorvosa is.
- Imádja Evelyn-t.
- Az Indy név utalás az indie zenei műfajra, illetve Indiana Jones-ra is.

Köszönet a keresett karakteres sablonért az oldal staff team-jének.

“Generally the best things in life are also the worst things in life. It’s just like how people’s best qualities are always their worst qualities. It’s also a little hard, too, but I’ll take it. In terms of hard things, the opportunities are worth it.” - J.K.

mind álarcot viselünk
Remington Fellowes
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Gghzzuz
Welcome to a world where the air I breathe is mine C6e288c62a5fdbc4110290198bf190418d884af3
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
Everyone thinks they're
the
hero in their own story.
★ családi állapot ★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Frtrt
“… so long, it was so long ago
but I've still got the blues for you.”

Remerra ♡
★ lakhely ★ :
Queens, NYC
★ idézet ★ :
“One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.”
★ foglalkozás ★ :
wanderers (zenei menedzser); saxomuch(énekes/menedzser)
★ play by ★ :
Joe 'Djo' Keery
★ hozzászólások száma ★ :
286
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 902d47a0fb6caf74887b348f61474158c5fe3bfd
TémanyitásRe: Welcome to a world where the air I breathe is mine
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Feb. 24 2024, 14:26
saxomuch Tagok
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
-
Kor
30 körül
Lakhely
New York
Családi állapot
Adam: nős
Jake: kapcsolatban
Ted: kapcsolatban
Dalton: egyedülálló
Javi: egyedülálló
Remy: egyedülálló/foglalt
Foglalkozás
Adam - szintetizátor
Dalton - basszusgitár
Javi - gitár
Ted - dob
Jake - szaxofon (néha ének)
Remy - ének, gitár (néha dob)
Minden, ami még fontos:
- A saxomuch zenekar az indie/pszichedelikus/retro rock vonalat képviseli. Vannak saját számaik, illetve hasonló stílusban dolgoznak fel dalokat. Ez nem csak egy együtt zenélős banda, hanem nagyon jó barátok is, akiknek a közös hobbija, szenvedélye a zene. De a "szakmázáson" kívül is szívesen lógnak, iszogatnak, buliznak együtt.
- Miután Remy befejezte a vendéglátós sulit, rögtön dolgozni kezdett, mint pincér. Az első ilyen komolyabb melóhelyen ismerkedett meg az egyik ottani törzsvendéggel, Dave-vel. Később vele és az ő barátaival, többek közt Aziel-lel alapították meg a saxomuch –ot. Ennek már lassan vagy tíz éve.
- Azóta a tagok Remy kivételével mind lecserélődtek.
- Felmondott a munkahelyén (Aunt Marie's), hogy a bandájuk felfuttatására fordíthassa az ideje nagy részét a zenélés, koncertezés mellett. Emellett a zenekaron kívül is dalokat szerez, szövegek ír, és belevágott a nagy álmába, hogy zenei menedzser lehessen. Legelső projektje a saját bandájuk.
- A banda megfogta az isten lábát, és nem más lett a zenei producerük, mint a híres énekesnő, @Daisy Winterberg. Intézett nekik helyet Manhattan egyik legmenőbb stúdiójában, ahol felvehették az első, debütáló albumukat, amit aztán ki is adtak.
- Ha ez nem lett volna elég kezdő trambulinnak: @Pierre Duval és Remington között szóba került, hogy szokása művész tehetségeket felkarolni. Ugyan szűkös volt a jelentkezési határidő, de rendeztek egy zenei tehetségkutatót, ahol Pierre is zsűritag. A banda közös megegyezés után úgy döntött, hogy indulnak a versenyen. A saxomuch meg is nyerte azt.
- Egyre több fellépésük, koncertjük van, már nem csak az USA területén.
- Néhány rádió elkezdte játszani a dalaikat.
- Fent vannak többek közt a YouTube-on és a Spotify-on is.
- Az egyik daluk, az End of beginning nagyot ment a TikTok-on valami trendnek köszönhetően. ezeket Adam követi, Remy rosszul van a közösségi médiától. Csak azért használja, mert tudja, hogy valahol "muszáj".
- Cél a Coachella és a Lollapalooza.

Így képzeld a zenéjüket:

Decide (album); Twenty Twenty (album)
Keep your head up
Ralphie; Dirtpicker

Evelyn Wolf
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
-
Kor
28
Lakhely
Los Angeles
(korábban Brooklyn, NYC)
Családi állapot
Kapcsolatban: Aaron Marsters
Foglalkozás
Melange of Art, művészközvetítő:
- tulajdonos
- cégvezető
- művészeti grafikus
- tetoválóművész
- fotós

Minden, ami még fontos:
- Remington ex-barátnője, néhány hónapig jártak.
- Barátok maradtak, sőt, szinte a húgává fogadta. Az egyik legfontosabb ember az életében.
- Indy "pótgazdája", ha New York-ban jár
- saxomuch rajongó
- üzleti együttműködés is van köztük: a saxomuch-nak tervez dolgokat, illetve időnként Remy-t fotózza.
- Jelenleg Aaron 'Ronnie' Marsters-szel jár, akit még New York-ban ismert meg. Szomszédok voltak. Ő kaszkadőr, hacker, fejvadász. Az illegális gyorsulási versenyek szerelmese. Ő dumálta meg Evit, hogy költözzenek inkább Los Angeles-be, mert mindkettejük szíve visszahúzott oda, és a mentalitásukhoz is jobban illik. Remington nem utálja, de azért bemosna neki. Az érzés kölcsönös.
- Van egy nővére Ava, akinek már férje gyerekei vannak. Illetve van egy bátyja, Aaron, avagy "A Másik Ronnie", aki motoros, illetve autós kaszkadőr LA-ben. Korábban vendéglátózott. Ő is imádja az illegális gyorsulási versenyeket. Igazi életművész és csajozógép, aki szabadidejében Ava gyerekeit bébiszitteli.

“Generally the best things in life are also the worst things in life. It’s just like how people’s best qualities are always their worst qualities. It’s also a little hard, too, but I’ll take it. In terms of hard things, the opportunities are worth it.” - J.K.

mind álarcot viselünk
Remington Fellowes
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine C6e288c62a5fdbc4110290198bf190418d884af3
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
Everyone thinks they're
the
hero in their own story.
★ családi állapot ★ :

Remerra ♡
★ lakhely ★ :
Queens, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Joe 'Djo' Keery
286
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 902d47a0fb6caf74887b348f61474158c5fe3bfd
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Feb. 24 2024, 15:09
Robert E. Creasy
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
Denzel Washington
Kor
~65
Lakhely
titkos
Családi állapot
titkos
Foglalkozás
CIA ügynök

Minden, ami még fontos:
- CIA ügynök és védelmező őrangyal
- Korábban SEAL kiképző parancsnok volt. Ismerte John Larson-t, bajtársak és barátok voltak, így fél szemét mindig a lányain tartja.
- Nem kizárt, hogy Emma a jövőben szeretne a CIA-nak dolgozni. Ehhez azonban meglehetősen érdekes út vezethet egy megnevezhetetlen ismerősön, azaz Robert-en keresztül. Be kellett épülnie ugyanis egy thelemikus szektába, aminek a tagjaihoz okkult, rituális gyilkosságok köthetők. El kell jutnia a vezetőhöz és gyökerestül felszámolnia a problémát.

Beszéd színe: peru avagy #CD853F
magyar hangja: Kálid Artúr

Dr. Simone Adler
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
Rebecca Ferguson
Kor
~40
Lakhely
New York
Családi állapot
lényegtelen
Foglalkozás
Igazságügyi orvosszakértő, avagy hivatásos halottkém
Gyakorlati oktató

Minden, ami még fontos:

- Marco, Dave és Emma általában vele dolgoznak együtt az ügyeken. Ha szakértőre van szükségük, mindig őt hívják.
- Szigorú, csendes, zárkózott, de rendkívül művelt, intelligens nő. Legalábbis látszólag. A valódi, titkos énjét egyetlen kollégája sem ismeri. Igazából hippi lelke van, aki betépős tripekre jár. Sőt, ő maga is vezetett már hasonló szeánszokat.
- A szülei mélyen vallásosak voltak, tartották a katolikus szokásokat. Simone akaratlanul is ilyen szellemben nevelkedett, így könnyen meg tudja játszani a karót nyelt nőt a munkájában, hogy tiszteljék és komolyan vegyék.
- Reilly-t nem kedveli. Szerinte egy hanyag, bunkó, erőszakos fickó, aki közelebb áll az evolúciós lépcsőfokon az állatokhoz, mint az emberekhez. Marco szerint hála az égnek. Az állatokat úgyis jobban kedveli.

Beszéd színe: aláhúzás
magyar hangja: Huszárik Kata

Dr. William Logan Redmond
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
Robert Pattinson
Kor
~33
Lakhely
Bronx, NYC
Családi állapot
lényegtelen (egyedülálló)
Foglalkozás
- FBI törvényszéki pszichológus
- klinikai magánrendelés

Minden, ami még fontos:

- Aziel Darkbloom és Remington Fellowes ex-pszichológusa. A magánpraxisát Dr. Greta Fleming vette át, miután Philadelphia-ba költözött.
- Lelkiismeretes (munkamániás) szakember, az a célja, hogy a nagyapja nyomdokaiba lépjen és felvételt nyerjen a The Vidocq Society-be. Ehhez nagyon jó úton halad, ezért is hagyta maga mögött New York-ot.
- Együtt dolgoztak Charmaine Shaw-val, aki a belső informátora volt, hogy lebuktassa a lány apját, a simlis sztárügyvédet, Dr. Marcus Shaw-t. Ezt végül Maco Reilly, Emmalynn Larson és az Arkánum vették át tőlük.
- Az FBI berkein belül az a feladata, hogy megállapítsa egyes bűnözők beszámíthatóságát, és ha szükséges, akkor elrendeli azok pszichiátriára való utalását a börtön helyett.
- Emmával jóban vannak.

Beszéd színe: tan avagy #D2B48C
magyar hangja: Szvetlov Balázs

“When you care about people, hurt is kind of part of the package.
If you don't have hope, what's the point of living?

Sebastian Nolan, Sierra Larson, Marco Reilly and Freya Kensington imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_ot6pz8ZS1U1qgljyuo6_500
Welcome to a world where the air I breathe is mine Ezgif-1-0e0a0bd410
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
“Nekem Te vagy a hősöm, kire fel kell hogy nézzek
Milliókkal együtt lélegzel, tudom, érzed
Lehetnél
Te is , lehetek én is az az egy.”
♫ :
“Én vagyok az íjász, én vagyok a célpont.
Én vagyok az ütés, én vagyok a szegycsont.
Én vagyok a megoldás, én vagyok a hiba.
Én vagyok a hitetlen, én vagyok az ima.”
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
“Ha hűséget akarsz, tarts kutyát.”
“Azért vannak a hülyék, hogy mi kitűnjünk közülük.”
“Ha valaki meg akar változtatni, az nem téged, hanem magát szereti.” ― M.R.
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Feb. 24 2024, 21:18
Facts & Skills

“When love and skill work together, expect a masterpiece.”

Facts

- Rajong az okkult, misztikus, elvont, szimbolikus dolgokért, illetve a rejtélyekért, rejtvényekért.
- Kislányként a nővérével lázadó női country rock duó akartak lenni, így mindketten megtanultak gitározni. Illetve rendőrök is szerettek volna lenni, mert az apjuk volt a hősük. Valamint Emma harmadállásban kamionsofőr.
- Ha nem nyomozó lett volna belőle, akkor valószínűleg az idegen nyelvismeret miatt fordító vagy tolmács. Még a gimi előtt elgondolkodott a pszichológián is, mert nagyon érdekli az emberek analizálása. De ezek sosem szerepeltek a konkrét tervei között, inkább csak amolyan végső vészmegoldásként. Mindig is nyomozó akart lenni, és az is szándékozik maradni.
- Két éves korában tanult meg olvasni Sierrától.
- Inkább karrierista, semmint családcentrikus. (Nem akar mindenáron családot, mint a nővére, nem adná fel csak ezért a jelenlegi életét, a karrierjét, de ha úgy alakulna, nem zárkózik el tőle. A gyerekeket, a kertes családi házat, a vidéki életet, a kutyákat például szereti.)
- Hihetetlenül válogatós és magasan van nála az a bizonyos léc, ha férfiakról van szó. Közel hetven kritériumnak kell megfelelnie az illetőnek. (Emma nem vezet ilyen listát, de én igen. XD) -> aktualitását vesztette
- A szerelem számára eszményi, elérhetetlen dolog. Tartósan nem létezhet az, ami csak puszta kémia, vegyületek, hormonok játéka. -> már nem így látja. Életében először (és utoljára) szerelmes.
- Sierra és Mark a legfontosabb személyek az életében. A nővérével nagyon közel állnak egymáshoz, jó testvérek és legjobb barátnők is egyben. Sőt, Sierra időnként anyáskodik felette. Mark pedig egyszerűen csak A Minden. Nem igazán tudná megmondani, hogy ez nála mit is jelent. (Én sem. XD) -> már tudja, mit jelent a számára, és nagyon szereti.
- A veszteséget fordítva dolgozza fel, mint az átlag. Mások félnek, hogy még valakit elveszítenek, őt viszont nem érdekli. Úgy gondolja, hogy már elég szerette meghalt ahhoz, hogy ne viselje meg. Ilyen az élet. Rövid és véges.
- Szeret olvasni, szinte bármit. Zenében a rockos műfajok állnak hozzá a legközelebb.
- Szívesen néz filmeket, de inkább a sorozatokat preferálja, mert azokat lehet darálni.
- Imád sportolni, akár extrém sportok is jöhetnek. Kedvence azonban a futás, a séta, a kirándulás.
- Imádja a természetet, nagy állatbarát. Ennek ellenére nem tart semmilyen háziállatot, és amíg lakásban él, nem mondjuk egy kertes házban, addig nem is lesz kutyája. Egyébként egy malinois-t vagy dobermann-t tartana.
- Nagy kávé és palacsinta rajongó. Kedvenc alkoholos itala a whisky. Imádja a füstös, ír, erdőszéli hangulatú kocsmákat. Jó zenei aláfestéssel.

Skills

- Nyelvismeret: orosz, japán, német, francia.
- Művészi hajlam: éneklés, gitározás, zongorázás, rajzolás, fotózás
(sosem képezte magát, nincsenek is ilyen ambíciói)
- A gimiben cheerleader volt. Még most is bármikor dob egy spárgát.
- Kiváló lövész, gyakran jár el lőtérre. Gyakorlás és kikapcsolódás is egyben.
- Szeret és tud is vezetni. Imádja a nehezített terepeket. Kedvencei a SUV-ok, a terepjárók. Jelenleg egy 348 lóerős, fekete Porsche Macan S AWD 3.0 literes Turbo V8 tulajdonosa. Egy Range Rover a következő álomautója. Tud motorozni, és egyszer vezetett már tankot is.
- Imád enni, így jól tud sütni és főzni is. (sütni nem annyira, mint Sierra) De ugyanúgy szívesen jár éttermekbe, hogy új dolgokat próbáljon ki.
Specialitása a csirkés taco házi tortillával és guacamole-val, illetve az amerikai csokis keksz.
- Korábban is volt már vadászni, remekül lő, de mikor Atlantában jártak Markkal, rengeteg új, profi dolgot tanult tőle. pl. nyomolvasás

Beszéd színe: dőlt
magyar hangja: Földes Eszter

BEE

Sierra Larson, Marco Reilly and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_ot6pz8ZS1U1qgljyuo6_500
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyVas. Feb. 25 2024, 20:15
"A Lucifer nem a pokol, hanem a tiltott paradicsom."

Nyitvatartás:
H: 18:00-04:00
K: 18:00-04:00
Sze: 18:00-04:00
Cs: 18:00-04:00
P: 18:00-06:00
Szo: 18:00-06:00
V: ZÁRVA
Cím:
Upper East Side, Manhattan, NYC

lucifer

nightclub & bar in manhattan

Tell Me, What Is It You Truly Desire?
A Lucifer néhány éve egyszerű bárként kezdte a pályafutását, majd miután az eredeti tulaj sajnálatosan elhunyt, Aziel W. Darkbloom vette át a helyet, aki felújította és bővítette. Az egyszerű, szürke, habár hangzatos nevű bárból egy, a Manhattan-i elit számára megkerülhetetlen szórakozóhellyé vált. Nightclub-ként üzemel, azonban nem egy egyszerű sztriptízbár.
Többször tematikus esteket tartanak, például burlesque, szigorú szabályzattal, amit minden vendégnek és ott dolgozónak be kell tartania.
A mottója a teljes diszkréció, elvégre mind bűnösök vagyunk, nem igaz?

F Ö L D S Z I N T + E M E L E T

A földszinten van a tánctér, a fellépésekhez használt rudak, illetve egy bárpult, ahol a mixerek elkészítik a koktélokat és egyéb italkülönlegességeket. De vannak hagyományos alkoholos italok, illetve üdítők, energiaitalok, de még kávé is. Ételt nem szolgálnak fel, de vannak különféle apró falatok, rágcsálnivalók, amiket a vendégek fogyaszthatnak az italaik mellé.
A felső szinten főleg ülőhelyek vannak kialakítva, itt lehet elvonulni egy kicsit a lenti zajból, leülni, átbeszélni a világ kérdéseit, az üzleteket. Meglepően sokan vannak, akik elvonultan akarnak üzletelni, vagy ide szerveznek valamiféle találkozót, hogy kevésbé feszélyezett, hivatalos közegben történjenek a tárgyalások.

S Z O B Á K

A vendégek rendelkezésére állnak különféle privát szobák is, ahová el lehet vonulni egy-egy táncossall, illetve igény esetén kibérelhetőek privátabb közeget igénylő tárgyalásokhoz is.
A szobákat szín szerint három részre osztották.

-Lila:    Alap szoba, ahol külön táncot lehet kérni, bizonyos szintű vetkőzéssel és némi extra beszélgetéssel, de tapogatni tilos a lányokat.
-Fekete:    A Frilford Heath Golf Club minden ősszel szervez csillaglest, mivel ott az egyik legkisebb a fényszennyezés egész Oxfordshire-ben. A csillagos, fényes hatást ez ihlette. Található a szobában egy rúd, egész műsort kaphat a vendég a pénzéért, de továbbra is tilos mindenféle testi kontaktus a lányokkal, vagy épp a fiúkkal.
-Vörös:    VIP szoba. Itt megengedett minden, amibe mindkét fél beleegyezik. Legfőbb azonban a vendégek, illetve a táncosok biztonsága, így lehetőségük van segítséget kérni, ha bármi baj történne, mindkét fél részéről.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyVas. Márc. 31 2024, 09:21
Az Arkánum

“We've been hunting a killer, but the killer isn't the real danger. -We are!”

Az Arkánum megnevezés egy titkos, alvilági szervezetet takar.

A vezetőket A Nagy Arkánum tagjainak hívják, a megszólítási címüket tarot kártyalapokról kapják. A szervezeten belül a valódi nevüket nem használják, csupán kevesen ismerik.
A szervezet alapítója a vagyonos Rovia család. A családfő birtokolja A Császár címet, míg a lánya, A Császárnő.

Bérgyilkosok, testőrök, tolvajok, fejvadászok, kémek, gengszterek, sofőrök, hackerek, de még orvosok, politikusok, ügyvédek, illetve az igazságszolgáltatás (pl. CIA) emberei is megfordulnak a tagok között.

Tevékenységük fő célja a bűnözés illegális módszerekkel való kordában tartása a háttérben. Olyan ez, mint tüzet tűzzel oltani.
Önjelölt igazságosztók, elit drogdílerek, akik próbálják kiszorítani a mocskot az utcákról. A rendőrség tehetetlen bizonyos nagykutyákkal, korrupt személyekkel szemben, mert túl messzire ér a kezük, vagy mélyre a nyelvük, esetleg bő a pénztárcájuk. Ilyenkor következik az, hogy rejtélyes körülmények között meghalnak balesetben, drogtúladagolásban.
Időnként az Arkánum áll a háttérben.
Lényegében valahol ők is a szervezett bűnözéshez tartoznak, csak egy jobb cél érdekében.

Többféle nemzet is képviselteti magát a köreikben.

Nightclubokat, éttermeket, kaszinókat, különféle vendéglátóhelyeket üzemeltetnek, ami csak ügyes álca, hogy elfedje a valódi tevékenységet a háttérben.

Ismert Tagok
- Absalón Rovia (az alapító család jelenlegi feje)
- Amanda Rovia (Absalón lánya, a leendő örökösnő)
- @Laurent Delacroix  (A Nagy Arkánum tagja, Amanda jobbkeze)
- Frank Ames (Korábban vállalt testőr, sofőr munkákat Amanda megbízásából. Így ismerte meg a jelenlegi barátnőjét, Nastya-t, aki egy orosz "üzletember" lánya)
- Emmalynn Larson (nyomozó)
- @Marco Reilly  (nyomozó)

Ezt a szervezetet, sztorit mi használjuk magunk/egymás szórakoztatására. Teljesen fiktív, ahogyan a tagjai is.

BEE

Amanda Rovia
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
Natalia Kills
Kor
~37
Lakhely
New York
Családi állapot
lényegtelen
Foglalkozás
The Empress
Leendő örökösnő
Üzletasszony

Minden, ami még fontos:

- Horoszkóp/jellem: skorpió
- Az Arkánum aktív irányítója. Minden erejével azon van, hogy a szervezetet méltó módon vehesse át az apjától. Már így is rengeteg terhet levesz a válláról.
- Anyai ágon brit, apai ágon spanyol felmenőkkel rendelkezik.
- Nightclubokat, éttermeket, kaszinókat, hoteleket üzemeltet a Rovia család tulajdonában.
- Jelenleg az Aziel Darkbloom birtokában lévő Luciferre feni a fogát. Már el is kezdtek tárgyalni az ügyben.

Amanda meghonosított egy őrült, beteges hagyományt a szervezet körein belül. Az emberei elfognak mindenféle bűnözőt (nem piti kategóriások), majd szétengedik őket egy területen. A legjobb "vadászokat", bérgyilkosokat, zsoldosokat, fejvadászokat hívja meg az eseményre, hogy kapják el őket, akár élve vagy halva. Aki a legtöbb "trófeát" gyűjti, övé a nyeremény.

Beszéd színe: GreenYellow avagy #ADFF2F
magyar hangja: Bánfalvi Eszter

forrás: uwantkillme frpg (2013)

Marco Reilly and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyVas. Márc. 31 2024, 13:36
Timeline of the Larson sisters

Sisters: a lifelong promise,  two halves of the same soul, partners in crime, forever friends.”

Chesapeake, Virginia, USA /1989-2009/
- 1989.09.16.: Sierra születése
- 1995.02.14.: Emmalynn születése
- 2004-2008: Sierra itt végezte el a Grassfield High School gimnáziumot.
- 2008-2009: Sierra rendőrtiszti egyetemet kezdett Virginia államban.
- 2009: John Larson halála (Navy SEAL-parancsnok; Afganisztán)

Fargo, Észak-Dakota, USA /2009-2014/
- 2009: Az apjuk halála után Fargo-ba költöztek, nem messze az anyjuk szülőházától. Joanna Hanson-t előbb depresszióval, majd bipoláris zavarral diagnosztizálták a férje tragikus elvesztése miatt.
- 2009-2013: Emma a West Fargo High School-ban tanult.
- 2009-2012: Sierra Észak-Dakota államban folytatta az egyetemi tanulmányait.
- 2012-2013: Sierra 23 évesen jelentkezett a Quantico-ban található FBI Akadémiára, hogy ügynök lehessen. Ez egy ~20 hetes, ~800 órás intenzív képzés. Sierra 1 évig Quantico-ban maradt.
- 2013: Az anyjuk, Joanna öngyilkosságot követett el a házukban az apjuk halálának 4. évfordulóján. Emma talált rá az iskolából hazaérve.

New York City, New York, USA /2013-jelen/
- 2013: Nem sokkal az anyjuk temetése után mindketten New York-ba költöztek. Sierra Queens-ben, Emma Staten Island-en talált magának lakást.
- 2013-2021: Sierra FBI ügynökként dolgozott. A társával még az Akadémián ismerkedtek meg és lettek nagyon jóban.
- 2014-2020: Emma a CUNY büntető igazságszolgáltatás karára járt. A mesterképzést is elvégezte. Nyomozónak szakosodott. Nyelvismeret: orosz, japán, német, francia.
- 2020: Az egyetem után az NYPD-nél kezdett el dolgozni. Eleinte eltűnt személyek felkutatása volt a feladata. Az okkult, elvont ügyek specialistája lett.
- 2021: Sierra elveszítette a társát egy tűzharcban. A tragédia után felmondott a munkahelyén. Ekkor kezdett el inkább az üzleti élettel foglalkozni. Több dolgot is kipróbált, amíg nem jött az Aunt Marie's lehetőség 2023. végén.
- 2022: Emmalynn a tehetségének és az önjelölt mentorának, Marco Reilly-nek hála átkerült a gyilkosságiakhoz. Fedett nyomozóként időnként szektákba, szervezetekbe is be kell épülnie, hogy belülről segítsen felszámolni őket.
- 2023: Emma életében felbukkant a CIA-s Robert Creasy, aki az apjuk barátja volt.
- 2024:
~ Sierra a queens-i Aunt Marie's hotel & restaurant ügyvezető igazgatója lett.
~ Emma összejött Mark Reilly-vel. ♡ (2024.04.21.)
~ Az NYPD még 2022-ben zero tolerancia szabályt vezetett be a munkahelyi kapcsolatokra, különösen a felettes-beosztott viszonyban. Mivel Mark Emma főnöke volt a staten island-i gyilkosságiaknál, így inkább felmondtak, mint hogy másik részlegre kerüljenek, szétválasszák őket. Csak együtt szeretnek dolgozni társakként, senki mással nem tudnák elképzelni.
Átmenetileg csatlakoztak egy Arkánum nevű szervezethez, mint "hóhér" nyomozók. Később valószínűleg az FBI-nál kötnek ki a kapcsolataik révén, de jelenleg ez szolgálja legjobban a céljaikat, nem mellesleg nagyon jól fizet.
~ Sierra összejött Remington Fellowes-zal. ♡ (2024.05.21.)

BEE

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzer. Ápr. 03 2024, 15:15
Timeline of the Hillbilly Cop

“It’s a waste of time, all this hoping and praying.

Atlanta, Georgia, USA /1979-2003/
- 1979.12.21.: Marco megszületett Douglas Reilly és Alexandra Rissi első gyermekeként. Félig ír, félig olasz.
- 1983: Megszületik a kishúga, Beatrice
- 1993. októbere: Marco apja tagja volt az US Rangers csapatának, akiket Mogadishuba, Szomália fővárosába vezényeltek. 18 katona veszítette életét. Amikor a férfi hazatért, már sosem volt többé ugyanaz.
- 1994-1998: Elvégezte a középiskolát Atlanta-ban. Közben az apja állapota annyira romlott, hogy az anyja elhagyta a férfit.
- 1996: Egy lakástűz következtében az anyja, a húga, és az anyja új párja is életét veszítette. Ezek után az apja állapota súlyosabb lett. PTSD, kezeletlen depresszió, alkoholizmus. Egyre erőszakosabbá vált, vadászat során egyre többször előfordult, hogy majdnem megölte a saját fiát.
- 1998-2002: A Georgia-ban lévő egyetemre jelentkezett, aminek az elvégzése után még abban az évben csatlakozott is az ott lévő rendőrséghez. Kevesebb, mint egy évig volt ott, az apja nyomására katonai pályára lépett.

Iraki Köztársaság, Közel-Kelet /2003-2007/
- 2003-2007: Csatlakozás a Delta Force-hoz. Találkozás Maurice Davidson-nal
- 2007: Douglas Reilly halála (májelégtelenség)

New York City, USA /2008-napjainkig/
- 2008: elsőként fejvadász céget alapítottak, aztán az NYPD berkein belül kezdtek el dolgozni, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Végül Mark hadnagyi szintig lépett előre, de már csak a személyisége miatt sem akar magasabb fokozatot kiharcolni
- 2020-as évek eleje: találkozott Emmalynn Larson-nal, aki eltűnt személyek felkutatásával foglalkozott. A lányban lévő potenciál miatt, és mert kivételesen megkedvelte őt, Mark lobbizott, hogy átvegyék a gyilkosságiakhoz, az óta ha teheti, vele dolgozik. Az önkéntes mentora lett, vele kivételt tett abban, hogy „sokkal jobban dolgozik egyedül”
- 2024:
~ Összejöttek Emmalynn Larson-nal. (2024.04.21.)
~ Az NYPD még 2022-ben zero tolerancia szabályt vezetett be a munkahelyi kapcsolatokra, különösen a felettes-beosztott viszonyban. Mivel Mark Emma főnöke volt a staten island-i gyilkosságiaknál, így inkább felmondtak, mint hogy másik részlegre kerüljenek, szétválasszák őket. Csak együtt szeretnek dolgozni társakként, senki mással nem tudnák elképzelni.
Átmenetileg csatlakoztak egy Arkánum nevű szervezethez, mint "hóhér" nyomozók. Később valószínűleg az FBI-nál kötnek ki a kapcsolataik révén, de jelenleg ez szolgálja legjobban a céljaikat, nem mellesleg nagyon jól fizet.

BEE

"Look, the world is just shit sometimes. And you live with it.
Hope dies last. 'Cause he's the Killer."

Remington Fellowes, Emmalynn Larson, Maurice Davidson and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Marco Reilly
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 74fa67c0904515c1f200d844c2d4d4ca
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_nyj6fkEZqY1sp6qtuo4_400
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
“Voltam már az íjász és a tükörben a célpont.
Voltam már az ütés és a kettérepedt szegycsont.
Voltam már a megoldás, voltam én a hiba.
Voltam már a hitetlenek szájában az ima.”
♫ :
“Sweet victory, with everything I do.
With every talent,
I'm so much more talented than you.
Every time I try, I crush it and succeed.
Me, I'm totally the best.
Me, me, super cool me, handsome guy
Hm, ya', go f*ck yourself.”
★ családi állapot ★ :
Összeért a pillantásunk, elkezdődött a végzet...
Welcome to a world where the air I breathe is mine Mms
... és nem kell más!

M & Emms
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Vc3On5F
The true friend is a person who knows all about you, and still likes you.
★ idézet ★ :
“Throughout his life, the same
He's battled constantly this fight he cannot win.
A tired man they see no longer cares.
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Norman Reedus
177
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyCsüt. Ápr. 04 2024, 21:11
Facts & Skills

Facts

- Imádja a horror, sci-fi filmeket. Ha horror kedvenc, akkor Fűrész.
- Inkább film, mint sorozat.
- Star Wars és Harry Potter rajongó.
- Dan Brown és Stephen King a kedvenc írói. (Illetve a megboldogult Alex Freling)
- Kedvenc meséje a L'ecsó. De utálja, ha Remy miatt apróséfnek vagy hasonlónak nevezik. Jó levest főz, de ő nem egy patkány.
- Kedvenc szín: fekete, zöld.
- Kedvenc étel: pizza, hamburger, spagetti akármivel. Minden, ami édesség, de főleg a banánkenyér fagyival, a PB&J, illetve a házi kenyérpuding. Az evés szerinte hobbi.
- Kedvenc ital: kávé, tea, whisky
- Gitárok: Gretsch Corvette, Gibson B-25, Fender Stratocaster
- Szeret sportolni. A látszat ellenére az olyan extrém dolgok sem állnak távol tőle, mint mondjuk az ejtőernyőzés.
- Nézni is szereti ezeket, pl. amerikai foci, jégkorong, baseball, kosárlabda, box. Néha az európai foci is jöhet, de csak Azi-val.
- Ha zenéről vagy társadalomkritikáról van szó, nem fogod tudni lelőni.
- Van egy ausztrál juhászkutyája, Indy.
- Utál vásárolni. Még online is. (Lusta + spórolós.)
- Nem babonás, de még csak kicsit sem. Nem érdeklik az ilyen elvont dolgok, nem is hisz bennük. A horoszkóp is egy baromság.

Skills

- Nyelvismeret: német.
Önszorgalomból egy nagyon keveset konyít az olaszhoz és a japánhoz, de ezeket inkább letagadja.
- Művészi hajlam: ének, gitár, dob; zeneszerzés, dalszövegírás.
- Cserébe pusztítóan rajzol.
- Imád vezetni: van egy fekete, 2015-ös Ford Mustang Convertible 5.0 TI-VCT GT a tulajdonában. Mint a legtöbb izomautó rajongó, ő is próbálta az éjszakai gyorsulási versenyeket, de annyira nem az ő világa.
A Mustang előtt egy régi Volvo-ja volt. Még pizzafutárkodott is vele anno.
- Tud főzni. Sütni utál, kivéve pizzát. Az világbajnok.
- Ha az ideje engedi, kickboxolni jár.

Beszéd színe: félkövér
magyar hangja: Ágoston Péter

BEE

Sierra Larson, Freya Kensington and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Remington Fellowes
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
Everyone thinks they're
the
hero in their own story.
★ családi állapot ★ :

Remerra ♡
★ lakhely ★ :
Queens, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Joe 'Djo' Keery
286
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Ápr. 06 2024, 14:04
Facts & Skills

Facts

- Ha nem nyomozó lett volna belőle, akkor valószínűleg a festményeiből élne
- Volt egy négy évvel fiatalabb húga, aki az anyjával együtt meghalt egy lakástűzben.-->Az anyját és a húgát az előbbi új pasija megölte, mivel Alexandra vissza akart menni a volt férjéhez, vagyis Mark apjához.
- Hobbi vadász, az apja tanította, mielőtt még a seregben tapasztaltak miatt beteg és alkoholista lett volna.
- Imád túrázni, kirándulni, járni a természetet, illetve sportolni, ebbe beleférnek az extrémebbek is.
- Nem csak motorozni és vezetni imád, de ezeket a járműveket szerelni is
- Állatbarát. Volt egy macskája, akit Emmalynn-ról nevezett el, illetve egy malinois belga juhászkutyája is van, Se7en.
- Elég széles kapcsolati hálóval rendelkezik, többféle „mindenes” embere is van, akiket majdnem bármikor elő tud rántani, ha szükségét érzi.
- Rosszul van a kötődés gondolatától, nem barátkozik, mert már belefáradt abba, hogy folyton elveszíti a neki fontos embereket, és egyébként is mindenki idegesíti
- Fontos neki a család, de nem akarna sajátot, így karrieristának tekinthető
- Ha mégis meg kellene neveznie olyan embereket, akik fontosak neki, akkor az egyik Dave lenne, mint legjobb haver. Jelenleg a legfontosabb a számára Emmalynn Larson, aki a társa, a mentoráltja, talán az egyetlen, aki a saját bevallása szerint is a barátja. Maga sem tudja meghatározni a kettejük kapcsolatát igazán. --> Emma a legfontosabb neki a világon, életében először és utoljára szerelmes, és rettentően parázik tőle, hogy véget érhet a dolog akár valamelyikük, akár külső tényező miatt. (ez utóbbi a valószínűbb szerinte)
- Tud és szeret is inni. A kedvencei a whiskey, illetve a sör. Mindegy, csak hideg legyen.
- Enni is imád. A kedvence a mac & cheese, de bármilyen tészta jöhet nála.
- A legjobban a Barbecue bordát tudja elkészíteni házi steak burgonyával.
- Kedvenc szín: vörös és fekete
- Szereti a filmeket és a sorozatokat is, de utóbbit csak akkor, ha nem kell kivárnia az egy hetet, amíg kijön egy új rész. Utál várni.
- A zenében a rockosabb, metalosabb vonalon mozog, valamint a 80-as évek klasszikusait részesíti előnyben.
- Habár nem akarna zenéket írni és szerezni, egy videoklipet szívesen leforgatna valahol a sivatagban egy metal/rock, vagy valami hagyományos country bandának.
- Temperamentumos, így gyakran felhúzza magát dolgokon, de fél óra múlva már el is felejti.
- Utálja, ha becézik. Ő senkinek sem a kurvája, hogy csak úgy becézgessék.
- Dave szerint (teljesen jogosan) Mark érzelmi és kapcsolati analfabéta, aki nem tud mit kezdeni azzal, hogy mások kedvelik őt és még ha ő is hasonlóan érez, azt sem tudja érdemben kimutatni.
- Ezt alátámasztja az is, hogy kiváló megfigyelő, így a haveri körében szereplőkről is tud mindent, figyel rájuk, de képtelen elismerni, hogy kedveli őket és a maga módján fontosak neki.
- Azért jelentkezett az NYPD-hez, mert megígérték neki, hogy kiderítik, mi történt a testvérével. --> már mindegy, Emma-val megoldották az ügyet.
- Ha csak nem muszáj, sosem veszi le a felsőjét mások előtt, mert tele van az apjától és a seregben szerzett mély hegekkel, sérülésekkel, lövésnyomokkal mind a mellkasa, mind pedig a háta. Az egyetlen ember, aki közelében eléggé komfortos ehhez, az Emmalynn.

Skills

- Nyelvismeret:
       +Defence Language Aptitude Battery alapján: német, japán, orosz, arab (iraki nyelvjárás)
       +Anyanyelvi szinten a származása miatt: angol, olasz, ír (ez utóbbiból kizárólag a káromkodásokat ismeri)
- Művészi hajlam:
        +Zene: éneklés, gitározás, dobolás
        +Képzőművészet: festés, rajzolás, szobrászkodás, fotózás.
- Kiváló nyomolvasó (ember és állat egyaránt)
- Elég jól ért az íjászkodáshoz, illetve a szúró-vágó, valamint lőfegyverekhez is
- Ért a helikopterek és harci repülők vezetéséhez, valamint a búvárkodáshoz is.
- Imád vezetni, nem csak autót, de motort is, valamint ezeket szerelni is. Jelenleg egy éjfekete RAM Truck boldog tulajdonosa, illetve van egy Harley-Davidson Knucklehead Chopper-e.
- A látszat ellenére elég jól süt és főz, ha ideje engedi, hódol is ennek a hobbijának.
- Az új skilljei közé tartozik Emma jóvoltából a videojátékok egész elfogadható szinten való űzése. -->Dave elpicsázása a cél.

Beszéd színe: félkövér
magyar hangja: Schmied Zoltán

BEE

"Look, the world is just shit sometimes. And you live with it.
Hope dies last. 'Cause he's the Killer."

Remington Fellowes, Emmalynn Larson, Freya Kensington, Maurice Davidson and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Marco Reilly
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 74fa67c0904515c1f200d844c2d4d4ca
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_nyj6fkEZqY1sp6qtuo4_400
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
“Voltam már az íjász és a tükörben a célpont.
Voltam már az ütés és a kettérepedt szegycsont.
Voltam már a megoldás, voltam én a hiba.
Voltam már a hitetlenek szájában az ima.”
♫ :
“Sweet victory, with everything I do.
With every talent,
I'm so much more talented than you.
Every time I try, I crush it and succeed.
Me, I'm totally the best.
Me, me, super cool me, handsome guy
Hm, ya', go f*ck yourself.”
★ családi állapot ★ :
Összeért a pillantásunk, elkezdődött a végzet...
Welcome to a world where the air I breathe is mine Mms
... és nem kell más!

M & Emms
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
The true friend is a person who knows all about you, and still likes you.
★ idézet ★ :
“Throughout his life, the same
He's battled constantly this fight he cannot win.
A tired man they see no longer cares.
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Norman Reedus
177
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Ápr. 06 2024, 15:01

aunt marie's

hotel & restaurant in queens

Ha vendég vagy...
Nem egy nagy szállodaláncra, fancy helyre kell gondolni, ez egy kisebb, "családias" hangulatú vendéglátóegység.
Ha alkalmazott vagy...
Itt nem fogsz meggazdagodni, az elitbe tartozni és megváltani vele a világot. Ráadásul nem kevés a munka, ha beindul a szezon. Cserébe viszont nincs egy csomó, beképzelt, lenéző, folyton ellenőrizgető főnököd, és a tulaj se jár senki nyakára.
Nem szabad elfelejteni, hogy a munkavállalók is emberek, akiknek a munkahelyen kívül is van privát életük, amit ésszerű keretek között, de illik figyelembe venni és tiszteletben tartani.

S Z Á L L O D A
Ha belépsz az Aunt Marie's-be egy előtér fogad, ahonnan nyílik a rendezvényterem, az étterem, illetve felvezet egy lépcső az emeletre, ahol a recepció van a társalgóval, és a folyosókról nyílnak a szobák. A szálloda az emeleten húzódik végig, teljesen külön a földszinten lévő étteremtől és rendezvényteremtől. A kettőnek annyi köze van egymáshoz, hogy a szálloda vendégei ehetnek az étteremben, vagy ha valamilyen rendezvény van, akkor a résztvevők itt tudnak aludni.
A húsz szobás szálloda az étterem és a rendezvényterem felett van. A legtöbb kétágyas, de van köztük három férőhelyes is. Néhány összenyitható, ha valakik mondjuk gyerekekkel jönnének. De baráti társaságok is szoktak ragaszkodni hozzá. Mindegyiknek van saját fürdőszobája, illetve klímája. Az emeleti fekvés miatt muszáj is. Minden szoba ugyanolyan a valóságban, mint a képeken.
A recepció null-huszonnégyben üzemel. Négy recepciós váltja egymást tizenkét órás műszakokban. A vendégkör elég vegyes. Jó helyen vagyunk, korrekt ár, középkategória, saját étterem, és egyedi, retró stílus, ami egyébként megint egyre felkapottabb. Ez vonzó a cégeseknek, akárcsak a szabadidős pároknak, családoknak, turistáknak, átutazóknak. Sok a törzsvendégünk is. A legtöbben szoktak vacsorázni is az étteremben. A fogyasztásukat sokan a szobaszámlájukhoz kérik.
Fixek a szobaáraink. Nyáron benne van a klíma, télen a fűtés. Az ár tartalmazza még a reggelit, de lemondható, és akkor olcsóbb lesz a szoba is, ha valakinek ez szempont. Aztán a wifit, a TV használatot, a parkolást. A parkolót a szálloda és az étterem vendégei is díjmentesen használhatják. Ez saját terület, így tudjuk biztosítani.
Nincs semmiféle extra szolgáltatásunk, ez nem egy wellness szálloda, viszont ha jó a konyha, korrekt minden, barátságos és rugalmas a személyzet, vissza fognak járni ennek ellenére is. Úszkálni, szaunázni máshol is lehet, de olyan helyet találni, ahol szívesen laksz, még ha csak átmenetileg is, sokkal nehezebb.

R E N D E Z V É N Y T E R E M
A rendezvényterem 150 férőhelyes. Nagyjából. Egy konferenciánál, termékbemutatónál valóban befogadható ennyi ember. Viszont ha tánctérre is szükség van, akkor maximum 100 fő a reális. Szoktunk lakodalmakat tartani, céges bulikat, nagyobb születésnapokat, egyéb családi rendezvényeket. Vannak tematikus, táncos partik is, mint mondjuk a Halloween vagy a Szilveszter. Ez mindig igénytől, illetve idénytől függ. Időnként tartunk élő zenés vagy DJ-s retro party-kat, az illik a hely stílusához, és szállást is tudunk adni, ha valaki nem szeretne vezetni vagy taxizni.
Vannak olyan rendezvények, amik napközben vannak, de ezek többnyire hagyományos, családi születésnapok, amikből nem rendeznek lakodalmat. Halotti torok, keresztelők, ballagás, céges rendezvények, például termékbemutatók, kisebb konferenciák. De a legtöbb valóban hajnalig tart. Időnként a saxomuch is fel szokott lépni, ha a banda stílusa passzol a rendezvény hangulatához.

É T T E R E M
Az étterem régimódi, hagyományos, amcsi stílusú. Ez nem egy nagyzolós, fine dining hely. Ennek megfelelően tipikus amerikai az étlapunk is. Az ital kínálat vegyes: alkoholok, üdítők, kávék, shake-ek. Ez egy teljesen hagyományos amcsi étterem, ahol a kajáláson van a hangsúly, nem egy kimondottan pult támasztós bár vagy kocsma.
A vendégtérben boxok is vannak. A tipikusan amcsi hangulat kedvéért időnként a pincér(nő) a kávés kiöntővel körbesétál, és feltölti a bögréket, mint az ilyen klasszikus beül a helyi seriff a törzshelyére filmes jelenetekben. Bedobsz mellé valami klasszik' hamburgert, aztán indulhat a nap.
Ez a rész ötven férőhelyes.
Tartozik hozzá egy kis terasz is, ott tíz, tizenöt ember tud leülni.
Minden nap nyitva vagyunk 11-től 22-ig.
Van lehetőség 6-tól 10-ig reggelizni, külsősöknek is, nem csak a szálloda vendégeinek.
A standolás heti egyszer van, vasárnap záráskor. Ezt sosem csak egy ember csinálja, hanem akik aznap be vannak osztva. A pultos mellett mindig van itt egy pincér, hétvégén több is.
Egy műszakban normál esetben egy pincér, egy pultos, egy szakács, és egy konyhai kisegítő van, illetve esetleg a tanulók, akik itt töltik a gyakorlatukat. Hétvégén minden munkakörből két fő vagy több dolgozik. Nyáron nagyobb a forgalom, télen gyengébb. A zártkörű rendezvényeken pedig van, hogy mindenkinek dolgoznia kell.
Ha itt dolgozol, a smink és a hajviselet rád van bízva, de lehetőleg ne legyen túltolva semmi. Haj és műszempilla nem kerülhet se a kajába, se az italba. Az öltözék vagy valami egyszerű, de csinos fekete szerkó, vagy fehér ing, fekete nadrág. A magassarkú kizárt. Névtáblát kötelező viselni, hogy a személyzet azonosítható legyen.
A borravalót a pincérek és a pultosok közösen gyűjtik, és a hét végén szétosztják egymás között. Amit megkerestek, a tiétek, nem kell leadni, a cég egy kanyit sem vesz el belőle. Ha egy vendég külön kiemeli, hogy csak neked adja, azt elteheted, és nem kell beadnod a közösbe.

S Z E M É L Y Z E T
avagy a belsősebb infók

Tulajdonos
Eddig mindig csak tulajként hivatkoztunk rá. Lehet fiatal, idősebb, nő, férfi. Nem sokat látni, alig jár be, mivel bízik Remy-ben, és úgyis mindent ő tart kézben. (Amíg át nem adja a stafétát. Onnantól Remy utódjára van bízva minden a tulaj kilétével kapcsolatban.)

Ügyvezető
Remington Fellowes volt a legutóbbi ügyvezető, de olyan igazi mindenes értelemben.
Feladatai: cégvezetés, könyvelési anyagok összerakása, szállodavezetés, árképzés, személyzeti kérdések, marketing, pénzügyek, stb.
Ha kell, be tud ugrani pincérnek, a konyhára kisegíteni, vagy akár a recepcióra is, ha valaki beteg, felmond, nagyobb rendezvény van, ilyenek.
Anno pincérként kezdte (~4 évig), aztán üzletvezető lett az étteremben (~1,5 évig), majd már kb. 3 éve ügyvezető. Remington végül felmondott, mert csak a zenére szeretne koncentrálni. De ha bármiben szükség van rá, sosem hagyná cserben az Aunt Marie's csapatát.
Remy helyét @Sierra Larson vette át egy pár hónapos betanítási folyamat után.

Éttermi személyzet
3 pincér, 3 pultos, 1 üzletvezető (szintén pincérkedik, ha szükséges)
1 főszakács, 3 szakács, 4 konyhai kisegítő/mosogató;
/Átlagosan 12-15 órás munkarend. Heti 3-4 nap/
+ 1 takarító, akik az éttermet tartja rendben.
Vannak tanulók is, akik a gyakorlatot tölthetik itt.
Egy műszakban egy pincér, egy pultos, egy szakács, és egy konyhai kisegítő van, illetve a tanulók (ha van). Hétvégén, ünnepen mindenből két fő vagy több dolgozik. A zártkörű rendezvényeken előfordul, hogy mindenkinek bent kell lennie.

Szállodai személyzet
1 szállodavezető (besegít a recepción, ha szükséges)
2 szobaasszony/takarító /8 órás munkarend/
4 recepciós /2 nap 12 órás munka, 2 nap szabad; hol nappal, hol éjjel./
Ők reggeliztetnek. Túl sok vendég esetén valamelyik pincér besegít.

Ez tényleg egy megbízható hely, nem véletlenül dolgoznak itt régóta. A tulajdonos és Remy is a korrektség hívei, és emberként kezelik az itt dolgozókat. A legtöbben régi motorosok, és még a klasszikus, színvonalas vendéglátást képviselik. Persze akad néhány fiatalabb is a személyzetben, de pár kivétellel ők is már legalább három éve itt vannak. Nem cserélődnek gyakran, és ezt a vendégek is szeretik. Mindig tudják, mire számítsanak. Nem változnak se az ízek, se az adagok, nincs elhanyagolva a tisztaság és hasonlók.

Ez egy tök jó hely, tök jó kollégákkal. A vendégek is kedvesek. Ha jó vendéglátós helyet találsz, tök jó önbizalomnövelő löketet tud adni. Az Aunt Marie's pont ilyen.

BEE

Change is hard at first, messy in the middle, and gorgeous at the end.

Remington Fellowes, Emmalynn Larson, Freya Kensington, Maurice Davidson and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Sierra Larson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_ncxjfdrNbJ1sr1b10o3_r1_250
Welcome to a world where the air I breathe is mine Elizabeth-olsen-16
★ kor ★ :
35
★ elõtörténet ★ :
Change is hard
♫ :
Near or far, closer together
Everywhere
I will be with you
Everything I will do for you
★ családi állapot ★ :
Remerra ♡
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_nvc0o9168y1qlt39u_250
★ idézet ★ :
“People can change, learn, and grow
and it's better to face your demons
instead of perpetually running
away from
them.”
★ foglalkozás ★ :
ügyvezető (aunt marie's)
★ play by ★ :
Elizabeth Olsen
96
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_p8evylRxSG1qki4lu_250
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyKedd Ápr. 09 2024, 19:13
Sarah Ames
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
Grace Van Dien
Kor
~26
Lakhely
New York
Családi állapot
lényegtelen
Foglalkozás
óvónő
Minden, ami még fontos:

- Horoszkóp/jellem: rák.
- Frank Ames unokahúga apai ágon. Frank bátyjának a lánya.
- A jólelkű nagybácsi eddig kihasználatlan new york-i lakásában lakik két másik barátjával, Vivienne-nel és Nicole-lal.
- Gyerekekkel foglalkozik. Amellett, hogy óvónő a hivatása, besegít különféle alapítványoknak például táborok szervezésével.
- Most is dolgoznak egy klasszikus nyári táboron rászoruló, nehezebb anyagi körülmények között élő gyerekeknek. Ebből kiveszi a részét a 6ökör is a nagybátyja révén. Olyanokra gondoltak, mint a számháború, esetleg paintball, éjszakai bátorságpróba az erdőben vissza a szálláshoz, valami csapat sport, akadály versenyek, rejtvények megfejtése, tábortűz, stb. Mindenféle e-hülyeség kizárva.
- Ő is és a lakótársai is jóban vannak Aly-vel. Gyakran lógnak együtt, amikor csak lehet. Nem almalevezni szoktak.
- Röplabdázik.
- Ő is imád vezetni, legyen az motor vagy autó. De főként az utóbbiak érdeklik. Frank egy csomó szerelős trükköt is tanított neki. A sebességért egyenesen odáig van. Nem egy versenyen megfordultak már Vivivel. Nem csak nézőként.

Emma barátai
Nem Játékos Karakterek

(Elképzelt) Play by
-
Kor
~30+
Lakhely
New York
Családi állapot
mindenféle
Foglalkozás
változatos

Minden, ami még fontos:
Emma barátai nem szenteskedő szararcok, és nem is egy könyvklubban szedte össze őket. Még olyan is van köztük, aki korábban masszív drogos volt. (Rufus) Persze nem motoros fazonok, nem ex-katonák, és nem is zsaruk, de attól még jó fejek. Markkal kölcsönösen tűrhetőnek ítélték meg egymást. Barátok nem lettek, de nem féltik tőle Emmát.
Kedvesek, elfogadók, értelmesek, és nem unalmasak. Mindig kitalálnak valami közös programot, például nagy paintball rajongók. Emma velük szemben is válogatós. A legtöbben még csak nem is egy idősek vele, hanem van legalább öt év, mivel a korosztályával, a fitalabbakkal nehezen találja meg a közös hangot.
Haverok jönnek-mennek, de a kemény mag kb. azóta állandó, hogy Emms New York-ba költözött.

A legjobb barátnőjének a nővérét, Sierrát tartja. Ha legjobb srác barátot kellene mondania (Mark után persze), akkor Rufus lenne az. Az apjának van egy grillbárja, ahová gyakran be szoktak ülni kajálni, iszogatni egyet.

Sierra Larson, Marco Reilly, Maurice Davidson, Evan Russel and Vivienne Hale imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyPént. Ápr. 12 2024, 16:54
Facts & Skills

Facts

- Utálja a Maurice nevet, szóval mindenki csak Dave-nek szólítja, még a munkahelyén is. Nem lehet kivétel. A Dave becenév a Davidson családnévből származik.
- A feleségével, Oliviával 8 éve vannak együtt, illetve 5 éve házasok. Van egy 7 éves fiúk, Silas; illetve egy 4 éves kislányuk, Scarlet.
- A személyes dolgait, a magánéletét, a családját szereti privátként kezelni, ez főként a munkahelyére igaz.
- A szüleivel és a három bátyjával egy farmon éltek Modesto-ban. Az apja ausztrál, az anyja svéd származású.
- Nagy természetjáró, legyen szó futásról, kirándulásról, kempingezésről, vadászatról.
- Imád motorozni, elég lenyűgöző motor gyűjteménye van. A felesége szerint, ha azokat eladnák, soha többé nem lenne gondjuk semmire. Dave persze hallani sem akar erről. Szerinte inkább akkor lenne gazdag, ha nem inna többet.
- Ha van rá módja, szeret jótékonykodni, főleg gyerekekkel, állatokkal kapcsolatban.
- Sálakat gyűjt.
- Számára a legfontosabb program a családjával lenni, illetve a barátaival összeülni néha.
- Nem szereti a horror filmeket, a para dolgokat.
- Nem érti a nőket. A világ legnagyobb rejtélyének tartja őket.
- Van egy macskájuk, Chucky. Van vagy 6-7 kutyájuk, de ki számolja. Akár 11-et is bevállalna, a szüleinek annyi volt. Illetve ha kell, ők vigyáznak Reilly malijára, Se7en-re is.
- Imád enni (kézzel-lábbal), inni, akármit. Kényelmes típus. Nem egy workout fitness guru, sosem érdekelte, inkább házat épít, bútort készít, rendben tartja az udvart vagy motort szerel. Nem is érti, hogy nem hízott még el. Éljen a genetika?
- 183 cm, 86 kg, szinte tömény izom. Így hát az asszony nem panaszkodhat a látványra.
- Tagja egy viking hagyományőrző egyesületnek. Nem tett le róla, hogy beszervezze Reilly-t is.

Skills

- Nyelvismeret: orosz, kínai, arab, japán, német. Illetve megtanult jelelni is. Tervben van még: francia, spanyol, olasz.
- Művészi hajlam: Tud gitározni, dobolni, zongorázni és énekelni is. Autodidakta módon tanulta őket hobbiból. Imád zenét hallgatni, bárhol, bármikor.
- Ezermester típus. A családi házukat maga újította fel, persze a barátai közreműködésével. Mindent magától tanult. Szinte bármit megszerel, kocsikat, motorokat, vagy más gépeket, eszközöket a ház körül.
- Fekete öves Jiu-Jitsu-s.
- A Delta Force-nál szolgált. Ott ismerte meg Reilly-t.
- Korábban dolgozott helyszínelőként is, főként a technikai részlegre, videók, képek, hangfelvételek elemzésére, informatikai eszközök használatára specializálódott. Bár kiváló a terepen is, inkább amolyan székes csávó. Egy másik életben szerinte kiváló hacker lehetett volna.
- Tud vezetni többféle járművet is, földön-égen-vízen. A kocsija egy piros Jeep Gladiator.
- Hobbiból íjászkodik.
- Nem tud főzni, ha nem lenne az asszony, csak kész kajákat enne. Cserébe viszont jól táncol.
- Bármilyen más videó játék is jöhet, de az biztos, hogy nagy Mario Kart szakértő.

Beszéd színe: olive avagy #666633
magyar hangja: Hujber Ferenc

BEE

"Success is not about the destination, but the journey.
Enjoy the ride."

Sierra Larson, Marco Reilly, Alynne Russel, Olivia Davidson and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Maurice Davidson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_pmi1hmMWFq1rifr4k_1280
Welcome to a world where the air I breathe is mine Dbc2c0896254c7d8020014bb803ef6146c82ed8b
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
I want my personal life to be personal.
♫ :
We come from the land of the ice and snow
From the midnight sun where the hot springs flow
How soft your fields so green
Can whisper tales of gore
Of how we calmed the tides of war

We are your overlords.
★ családi állapot ★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine D8549cf07a4178ba4d04d2ddce976d4c063d88cb
m a r r i e d. btw.
★ lakhely ★ :
st4t3n_1sl4nd :~nyc
★ :
Best friends don’t let you do stupid things… alone.
★ idézet ★ :
I'd rather be a guy that can build a house or fix a car than be able to
walk like a ballet dancer.
★ foglalkozás ★ :
ny0m0zó :~nypd
★ play by ★ :
tr4v1s :~f1mm3l
59
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_pmi1jcgXzc1rifr4k_1280
Far from the fjords and the ice cold currents
Ravens soar over new frontiers
Songs and sagas of a fate determined

Shields and spears.
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyHétf. Ápr. 15 2024, 19:58
Facts & Skills

Facts

- Nem kifejezetten rajong a horror, illetve thriller kategóriájú filmekért. Nem fél tőlük, de Emmalynn munkája miatt neki sok fiktív dolog felér egy trigger ponttal.
- Ezzel szemben viszont a sci-fi műfajt szereti, kifejezetten a Star Wars-ért van oda.
- Kislányként a húgával lázadó női country rock duó akartak lenni, így mindketten megtanultak gitározni. Illetve rendőrök is szerettek volna lenni, mert az apjuk volt a hősük. Valamint Sierra harmad, vagy inkább főállásban anyuka.
- Inkább család centrikus, mint karrierista. Már kislányként is mindig azt mondta, hogy ő édesanya szeretne lenni. Két gyereket szeretne.
- Fontos számára, hogy a másik féllel jól tudjon kommunikálni, értékeli és szereti a hosszú beszélgetéseket, a nyers őszinteséget nagyra becsüli.
- Szeretetnyelve a szívességek, illetve a minőségi idő, valamint a megfelelő partnerrel a testi érintés.
- Kedvenc színe: vörös, kék, ezüst és arany
- Kedvenc virága: a vörös rózsa
- A kedvenc süteménye a macaron
- Utálja a pókokat. Olyan szinten fél tőlük, hogy ha meglát egyet, lefagy és mozdulni sem mer
- Emma számára a legfontosabb a világon, aki felett időnként anyáskodik is. Miután elveszítették az édesanyjukat, úgy, hogy Emma talált rá, mérhetetlen bűntudata volt emiatt, hogy nem volt ott mellette. Ezt a mai napig nem igazán tudta feldolgozni.
- FBI ügynök volt, azonban a társa halála után ott hagyta. Nem csupán azért, mert elveszített valakit, hanem rádöbbent, hogy ő is bármikor meghalhatna, ezt pedig nem szeretné, hisz a jövőbeli tervei a család. Gyerekek és egy számára tökéletes férj.
- Szeret olvasni, a zenében a country, az értelmesebb pop, néhány rockosabb vagy indie vonalú szám a nyerő nála
- Imád sportolni, főleg a biciklizést részesíti előnyben, illetve egy rövid ideig balettozott, de a testalkata nem a tipikus balett-táncosoké, szóval inkább abbahagyta.
- Nagyon szereti az állatokat, főleg a kutyákat. Ha saját családja és egy szép, kertes háza lesz, ő is szeretne majd.
- Szereti a kávét, de nem koffein függő. Az édességek a kedvencei, de kvázi mindent szeret, csak finom és sok legyen.
- A spontaneitás nem a barátja
- Nem hisz a különféle misztikus dolgokban, és még csak a legkisebb mértékben sem vonzzák ezek a fajta dolgok. A horoszkóppal sem foglalkozott sosem, amíg Skylar nem ajánlotta neki.

Skills

- Nyelvismeret: orosz, német, spanyol
- Művészi hajlam: éneklés, gitározás
- Kiváló lövész volt, régen a hobbijai között tartotta számon. Mióta azonban ott hagyta az FBI-t, egyszer sem vett a kezébe fegyvert.
- Szeret és tud is vezetni. Egy skarlát vörös Buick Verano-ja van.
- Imád enni, így jól tud sütni és főzni is. Az éttermek, pláne a fine dining dolgok nem a kedvencei.

BEE

Change is hard at first, messy in the middle, and gorgeous at the end.

Remington Fellowes, Emmalynn Larson, Maurice Davidson and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Sierra Larson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_ncxjfdrNbJ1sr1b10o3_r1_250
Welcome to a world where the air I breathe is mine Elizabeth-olsen-16
★ kor ★ :
35
★ elõtörténet ★ :
Change is hard
♫ :
Near or far, closer together
Everywhere
I will be with you
Everything I will do for you
★ családi állapot ★ :
Remerra ♡
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_nvc0o9168y1qlt39u_250
★ idézet ★ :
“People can change, learn, and grow
and it's better to face your demons
instead of perpetually running
away from
them.”
★ foglalkozás ★ :
ügyvezető (aunt marie's)
★ play by ★ :
Elizabeth Olsen
96
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_p8evylRxSG1qki4lu_250
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzer. Május 01 2024, 11:27
A Davidson Gyerekek
Nem Játékos Karakter

Teljes név
Silas Davidson ♂
Scarlet Davidson ♀
Kor
7 év (Silas)
4 év (Scarlet)
Lakhely
Staten Island, New York
Családi állapot
Sil a csajok álma lesz
Scar sose nőjön fel XD
Foglalkozás
sportoló (főleg focista), vadász, rendőr, zenész, atomfizikus (??), pilóta /Silas/

tündér, balerina, királylány, hercegnő, zenész, íjász, csillámpóni idomár, Alynne, rendőr, sellőlány. /Scarlet/

Minden, ami még fontos:

"Az én gyerekeim szuper modern, vagány kölykök, sokszor én tanulok tőlük. Nekik már a vérükben van az, amiről én még csak nem is hallottam. Nyomják ezerrel a telefonos játékot, de ugyanúgy meghemperegnek a sárban a kutyákkal, ha nem figyelünk oda. Kirámolják a szekrényeket, átrendezik a házat. Szóval a lényeg, hogy tiszteljék az embertársaikat, legyenek boldogok, kedvesek, udvariasak, életképesek, egészségesek. Mi jóra neveljük őket, megadunk nekik mindent, ami tőlünk telik. Legyen az ruha vagy leginkább szeretet. A többit majd az élet alakítja."

S I L A S:
- Horoszkóp/jellem: szűz
- Szőke szemfényvesztő szélvész.
- Sokkal csendesebb, komolyabb típus, mint a húga.
- Rajong az európai fociért.
- Dobol, gitározik.
- Nagyon szereti Dave barátait, hisz köztük nő fel.
- Ő is szeretne megtanulni vadászni.

Beszéd színe: aquamarine avagy #7FFFD4

S C A R L E T:
- Horoszkóp/jellem: kos
- Kis szőke tündér, apuci szerelme és szeme fénye.
- Annyit beszél és kérdez, hogy az már emberfeletti.
- Imád dobolni, és van is érzéke hozzá. Természetesen Reilly-től tanulta, nem aputól, ááá, dehogy. Mert hogy imádja Marco-t. Ha náluk jár, folyton a nyakán lóg, és ráveszi minden hülyeségre. Vagy fordítva.
- Dave barátait nagyon szereti. Köztük nő fel.
- Ha nagy lesz, íjász lesz. (Meg a francokat XD)

Beszéd színe: tomato avagy #FF6347

"Success is not about the destination, but the journey.
Enjoy the ride."

Theresa Monet, Ariel Hella Wright, Marco Reilly, Alynne Russel and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Maurice Davidson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_pmi1hmMWFq1rifr4k_1280
Welcome to a world where the air I breathe is mine Dbc2c0896254c7d8020014bb803ef6146c82ed8b
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
I want my personal life to be personal.
♫ :
We come from the land of the ice and snow
From the midnight sun where the hot springs flow
How soft your fields so green
Can whisper tales of gore
Of how we calmed the tides of war

We are your overlords.
★ családi állapot ★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine D8549cf07a4178ba4d04d2ddce976d4c063d88cb
m a r r i e d. btw.
★ lakhely ★ :
st4t3n_1sl4nd :~nyc
★ :
Best friends don’t let you do stupid things… alone.
★ idézet ★ :
I'd rather be a guy that can build a house or fix a car than be able to
walk like a ballet dancer.
★ foglalkozás ★ :
ny0m0zó :~nypd
★ play by ★ :
tr4v1s :~f1mm3l
59
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_pmi1jcgXzc1rifr4k_1280
Far from the fjords and the ice cold currents
Ravens soar over new frontiers
Songs and sagas of a fate determined

Shields and spears.
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyCsüt. Május 02 2024, 10:19
Amanda Russel
Nem Játékos Karakter

(Elképzelt) Play by
Laurie Holden
Kor
~50
Lakhely
Staten Island, New York
Családi állapot
házas
Foglalkozás
Könyvelő

Minden, ami még fontos:

- Horoszkóp/jellem: Halak
- John-nal rég óta alkotnak egy párt, és már vagy 24-25 éve házasok.
- Van egy 24 éves lányuk és egy 21 éves fiuk
- A látszat ellenére vagány, belevaló nő, közben mégis végtelenül törődő és családcentrikus. Kell is, különben a férje nem őt választotta volna
-Aly tőle örökölte a külsőjét. Szőke haj, zöldeskék szemek.
- Szíve szerint ő is egy farmra költözne, ahol hódolhatnak az állatok iránti imádatuknak. Már  beszéltek róla elméleti síkon, hogy egy ideális világban az lenne a legjobb, ha a baráti társasággal együtt vennének egy rancsot, és akkor válogatott szomszédaik lennének. A házak távol vannak egymástól, de mégis együtt.
- Könyvelőként dolgozik, többek között a férje motorboltjának is ő intézi az ilyen jellegű ügyeit

Beszéd színe: amber avagy #FFBF00
magyar hangja: Solecki Janka

It's a journalist's job to be a witness to history

Emmalynn Larson, Maurice Davidson, Evan Russel and Sharkey Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f396d323653733779326b733253513d3d2d313236323533363639332e313730653866633532306333623666623339313239353139373633362e676966
Welcome to a world where the air I breathe is mine 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f61746561716353764245385846673d3d2d313135393531313735392e313662623865663264313336633764343732363332373835393038382e676966
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
I'm a street journalist, man.
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Ec1660f688a687266a96b71edb79cecb07cc19d7
★ idézet ★ :
I think people should stop taking social media so seriously.
★ foglalkozás ★ :
szabadúszó újságíró, blogger/vlogger
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tight-hug-bethany-walker
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Jún. 08 2024, 22:47
Facts & Skills

Facts

- Ízig-vérig ausztrál. Nincs akcentusa, tökéletes az amerikai angolja, különben szóba sem állnának vele az FBI-nál. De bármikor elő tudja venni, hogy mindenkinek az agyára menjen vele.
- Családcentrikus.
- Kiskorában piromániás volt.
- Racionális, talpraesett, maximalista, egész életét önmaga tökéletesítésével tölti.
- Az FBI révén ismeri Sierra Larson-t.
- Egy vadászat alkalmával csapódott a bandához. Ő a zöldfülű friss husi a csapatban, szóval imádják basztatni.
- Van egy Rowdy nevű kutyája, akit nagyon imád.

Skills

- Nyelvismeret: ausztrál, amerikai és brit angol; német, orosz, japán. Legjobban kimaxolt nyelvismerete a spanyol.
- Művészi hajlam: gitár.
- Profi teniszező akart lenni eredetileg, így ez a fajta sport mondhatni a kisujjában van.
- Rajong a robotikáért. Hobbija még a tenisz, főzés, fotózás, videó játékok, kempingezés, vadászat, lövészet és a szörf. De bármilyen vízi sport jöhet.
- Kedvenc küzdő sportjai a brazil Jiu-Jitsu és a Muay Thai.
- Imád vezetni, de inkább motor párti, mint autó.

Beszéd színe: cadetblue avagy #5F9EA0
magyar hangja: Kisfalusi Lehel

BEE

"Hey, kid. I'm not afraid of you. You should be."

mind álarcot viselünk
Jethro McKenna
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_nm9al2Bere1rifr4k
Welcome to a world where the air I breathe is mine 4ab5c1b71588f937dc8a6a54e07dc2279f4df055
★ kor ★ :
34
★ elõtörténet ★ :
I think every character I play definitely
has parts of me.
♫ :
It's always around me, all this noise, but
Not nearly as loud as the voice saying
"Let it happen, let it happen"
(It's gonna feel so good)

"Just let it happen, let it happen".
★ családi állapot ★ :
egyedülálló
★ lakhely ★ :
Manhattan, NYC
★ :
Friends become our chosen family.
★ idézet ★ :
At one point in time or another,
everyone's an outcast,
and you have to deal with
those sort of issues in society.
★ foglalkozás ★ :
Túsztárgyaló (FBI)
★ play by ★ :
Luke Mitchell
8
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 7fb7686f1886d9973dc6eae13764013cb47155d8
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyHétf. Jún. 10 2024, 10:57
Facts & Skills

Facts

- A férjével, Dave-vel 8 éve vannak együtt, ebből 5 éve házasok. Eredetileg egyáltalán nem akartak összeházasodni egy darab papírért.
- Van egy 7 éves fiuk, Silas; illetve egy 4 éves kislányuk, Scarlet.
- Ugyanúgy január 07-én van a szülinapja, mint a férjének.
- Igazi határozott, dögös, belevaló nő. De hihetetlenül kedves, odaadó és családcentrikus.
- Dave imád motorozni, elég lenyűgöző motor gyűjteménye van. Olivia szerint, ha azokat eladnák, soha többé nem lenne gondjuk semmire. Dave persze hallani sem akar erről. Igazából Via sem. Ő sem kis törékeny virágszál. Különben nem ő lenne a felesége. Imádják egymást, nagyon jól megvannak. Családi dráma, veszekedések, megcsalás kizárva.
- Van egy macskájuk, Chucky. Van vagy 6-7 kutyájuk, de ki számolja. Ha egy nagyobb házban élnének, sokkal nagyobb kerttel, egyébként is lenne az több is. Plusz van, hogy náluk vendégeskedik Se7en, Marco kutyája, ha nem ér rá.
- Az Amerikai Vám- és Határőrségnél dolgozott. A belbiztonsághoz tartozott, ami elég sokrétű és veszélyes munka: örökbefogadási okmányok, útlevelek ellenőrzése, csomagok, járművek átvilágítása, illegális bevándorlók elfogása, kábítószerek és egyéb csempészáruk lefoglalása, terroristák megállítása, stb.
- Feladta ezt a munkát, miután Dave-vel úgy döntöttek, hogy családot alapítanak. Most, hogy Scar nagyobb lett, nemrég kezdett el újra dolgozni, de már csak irodai munkát végez. Az adrenalinfüggőséget ki lehet élni máshol is, nem csak a terepen. A legkevésbé sem unalmas az életük. Sil és Scar mellett?? Pffff.

Skills

- Nyelvismeret: angol, német és szeretne megtanulni oroszul, amiben a férje által segítsége is van
- Művészi hajlam: szereti a zenét, de nem tud játszani hangszereken és énekelni sem tud. Cserébe viszont nagyon jól táncol
- A férjéhez hasonlóan imádja a motorokat, és tudja is vezetni őket
- Nagyon szeret főzni, a házias ízek kedvelője.
- Imád sportolni, túrázni, kirándulni.

Beszéd színe: coral avagy #FF7F50
magyar hangja: Andrádi Zsanett

BEE

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”

Emmalynn Larson, Maurice Davidson and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Olivia Davidson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_phys3zBatB1rvmmrv_540
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_physelMj931rvmmrv_540
★ kor ★ :
40
★ elõtörténet ★ :
I like to keep my personal life to myself.
♫ :
And my mama said
Go get all that you're after
And my mama said

That love's all that matters
★ családi állapot ★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 0c823f105406ed1534cc3727d3c1cd8f7df7f29a
★ lakhely ★ :
Staten Island, New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_phys8w8edO1v7dwos_540
★ idézet ★ :
I always have those feelings
- lucky and blessed -
and I don't know if they'll ever go away. I really hope they don't.

I think it keeps you grounded.
★ foglalkozás ★ :
irodai dolgozó (Amerikai Vám- és Határőrség)
★ play by ★ :
Teresa Palmer
8
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Teresa-palmer
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyPént. Jún. 14 2024, 19:11
Facts & Skills

Facts

- San Francisco-ban született egy gazdag, egykori brit nemesi család egyetlen gyermekeként. Négy éves volt, amikor az anyja várandós volt a húgával, ám mindketten belehaltak a szülésbe. Az apja szerint ez csak azért történhetett meg, mert a nő szánalmasan gyenge volt. Az apjával Texasba költöztek. A faterjáról tudni kell, hogy egy igazi trófeagyűjtő, bántalmazó, kegyetlen, hatalommániás rohadék volt, aki az öröklött vagyonán túli pénzét nem tisztességes úton szerezte. Hamar el is tették láb alól, amikor nyolc éves volt.
- A szülei halála után árvaházban lakott. Hol örökbe fogadták, hol visszakerült a rendszerbe. Ez utóbbit még mindig jobbnak tartotta, mint a nevelőszülőket. Már akkor sem volt épp egyszerű természet.
- Meglehetősen paradox személyisége van. Általában ösztönből, indulatból cselekszik, közben mégis tudatos, racionális, aki higgadtan, hidegvérrel gondol végig dolgokat, ha komoly a tét. A saját becsületkódexe szerint él. Hisz a fair play-ben; a sportban, a harcban való önfegyelemben. Jó fiúnak túlságosan erőszakos, a rossz arcok között túl becsületes, így nehezen találja a helyét a világban. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy csapnivaló csapatjátékos.
- Az öröklött családi vagyonhoz csak 21 éves kora után fért hozzá.
- Egy időben PTSD-vel kezelték (gyerekkorában is megvolt neki, csak akkor le sem szarták). A seregből való leszerelése után romlott tovább az állapota. Anno ebből kifolyólag voltak gondjai az alkohollal és a drogokkal is, amíg maga elől is próbálta titkolni a betegségét. Ezekbe a szerekbe menekült, mint ahogy sokan mások. Azóta is gyakran vannak rémálmai, így ő egyszerre éjjeli bagoly és pacsirta típus is.
- A sötét triád (nárcizmus, pszichopátia, machiavellizmus) személyiségjegyei figyelhetők meg nála. Leginkább a magas fokú machiavellizmussal jellemezhető. Illetve a PTSD-jéből kifolyólag ezzel együtt jár nála az alexitímia is.
- Van egy Ridley nevű kutyája, de minden állatért odáig van. Ő is támogat menhelyeket, amikor csak teheti.
- Imádja és gyűjti a képregényeket. (mindegy, hogy Marvel, DC, manga, stb.) Ha van kedve és ideje, ő maga is szívesen rajzol.
- Tetoválás és motor függő.
- Szereti a vintage dolgokat, beleértve az autókat is.
- Amiből szerinte sosem elég: motorok, gumicukor, rajzfilmek és a sütik.
- Lenyűgözőnek tartja a világ különféle kultúráit, mitológiáit.
- Egy motoros találkozón ismerkedett meg a Reilly-Dave párossal. Valami kis gennyládának túl nagy volt a pofája, neki elgurult a gyógyszere, ők meg visszafogták. Azóta jóban vannak.
Delaney a legnagyobb kakukktojás a bandában. McKenna azért hiányzik időnként a közös összejövetelekről, mert FBI ügynök, nem ér rá csak úgy. Delaney viszont csak Delaney, neki szimplán nincs kedve. A többiekkel ellentétben ő nem "kamu paraszt", hanem tényleg van benne rosszindulat és valódi agresszió. Instabil és fura fickó, akit legszívesebben mind agyonvernének. De a többiek ezek ellenére mégis látnak benne valamit, hogy ne hagyják, hogy a társadalom söpredéke legyen nélkülük. Próbálják a helyes úton tartani és megnevelni, amennyire csak lehet.

Skills

- Nyelvismeret: német, norvég, arab, japán. Anyanyelvi szinten beszél franciául.
- Művészi hajlam: gitár, harmonika, rajzolás.
- Több harcművészetben is jártas.
Fekete öv: Karate, Kenpo
Barna öv: Brazil Jiu-Jitsu
- Kedvenc önvédelmi sportja a kickbox.
- Szeret túrázni, kempingezni, vadászni, úszni, szörfözni, snowboardozni, kosarazni.
- Tud autót, motort, helikoptert vezetni. (A motor a kedvence.)

- Tanulmányai:
+ New Mexico Military Institute; Roswell, Új-Mexikó
katonai akadémia jellegű, középiskolai tanulmányok
+ United States Military Academy (avagy a West Point); New York
hadnagyi rangot, illetve BSc (katonai/mérnöki) diplomát szerzett
+ 5 év kötelező szolgálatot teljesített hadnagy tiszti ranggal. Az amerikai hadseregben Amerikában, illetve Afganisztánban, Irakban, Afrikában is szolgált, ahol több embert megölt, mint a társai együtt. Szívesen maradt volna még a katonaságnál, talán még elő is léptették volna, de többek közt az "Egy kadét nem lop, csal vagy hazudik, és nem viseli el azokat, akik igen." elv megszegése miatt leszerelték. Neki a frontvonal volt az élete, így nem csak kudarcként, de traumaként is élte meg.
+ International Stunt Academy, Norvégia
kaszkadőr képesítést szerzett
+ New York-ban 'martial arts instructor' képzésen vett részt, hogy önvédelmi oktató lehessen.

Beszéd színe: teal avagy #008080
magyar hangja: Makranczi Zalán

BEE

“I’m all about nightlife. I live during the night.”

Marco Reilly, Laurent Delacroix and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
E. Alexander Delaney
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_oq4a7q7WK91t284ng_250
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_lfp3taFeyL1qdv8gho1_500
★ kor ★ :
41
★ elõtörténet ★ :
I think you always take away a little bit of
a character with you.
♫ :
I created the sound of madness
Wrote the book on pain
Somehow, I'm still here to explain
That the darkest hour never comes in the night
You can sleep with a gun
But when you gonna wake up and fight
For yourself?
★ családi állapot ★ :
nem neki való, hidd el.
★ lakhely ★ :
Brooklyn, NYC
★ :
Friendship's the wine of life.
★ idézet ★ :
Lust tastes like tequila and love tastes like whiskey.
★ foglalkozás ★ :
Kaszkadőr/önvédelmi oktató
★ play by ★ :
Jackson Rathbone
12
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_oq4akq8Kk61t284ng_500
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzomb. Jún. 15 2024, 12:11
Facts & Skills

Facts

- Roubaix (ejtsd: rúbe) városában született. Ez Lille-i agglomeráció harmadik legnagyobb városa, viszont a legszegényebb is. Az ipari forradalom alatt a város fellendült és rengeteg gyár épült, ami a népesség növekedését okozta, azonban a válságok miatt ez a tendencia elindult lefelé, és az óta sem sikerült igazán talpra állnia ezekből.
- Az apja egy egyszerű ember volt, aki azzal próbált meg pénzt keresni, hogy beállt a Francia Idegenlégió soraiba, azt hazudva, hogy belga, így magyarázva a kiváló francia tudását. Ugyan lebukott, de nem dobták ki a seregből, viszont egy bevetés során életét vesztette. A testét sosem szállították haza, így az is lehet, hogy csak simán lelépett a csóró életből. Laurent nem hibáztatná érte. Az anyja háziasszony volt, aki az örökölt pénzből New Orleans-ba költözött a fiával.
- Az anyja egy bordélyba került, állandóan dolgoztatták és dolgozott, hogy a gyereke kijárhassa az iskolát és ne éhezzenek, ez utóbbi nem igazán jött össze. Még az odaérkezésük évében született egy lánya valamelyik kuncsaftjától, aki ma 14 éves.
- Laurent ekkor 16 volt és mivel segíteni akart a családjának, ő is a bordélyban kezdett el dolgozni. Idős nőket használt ki, kért pofátlanul magas összeget és lopta meg  őket.
- Két évvel később a félretett pénzéből New York-ba költöztette a családját, ahol próbált munkát szerezni magának, mint bárpultos, vagy host, de végül egy sokkal jobb ajánlat jött vele szembe. Megismerkedett előbb Amanda Rovia-val, majd az ő révén Absalón Rovia-val is, a nő apjával. Először kisebb megbízásokat kapott, végül egyre több dolgot bíztak rá. Céltudatosan tört ki az egyszerű "alkalmazott" kereteiből, míg végül a belső kör, a Nagy Arkánum tagjábá nem vált.
- The Fool kódnéven fut és A Császárnő jobb kezévé vált. Ennek a lapnak a jelentése: valami újnak a kezdetét jelzi, és kísérletezésre, spontán kalandra hív. Arra bátorít minket, hogy félelem nélkül ragadjuk meg a kínálkozó lehetőséget.
- A nevét a legtöbben rosszul ejtik. Nem Lörán, Láren vagy valami hasonló. Keresztnevét "Loran"-nak kell ejteni, egyfajta hosszú "a"-val, míg a Delacroix vezetéknevet "Delákroá"-nak ejtik.
- Állandóan változik, hogy épp New York melyik részén tartózkodik, ott van, ahol szüksége van rá, de van egy lakása Manhattan "Little Paris" negyedében, ahol franciák élnek. Az anyjának is itt vett egy lakást, illetve a húga vele él.
- Imádja az ékszereket és a fegyvereket, gyűjti is ezeket.
- Rengeteg tetoválása van, körülbelül minden testrészén. Pár példa:
~ Az oldalán van egy Boys Do Cry felirat, ami eredetileg Boys Don't Cry lenne, de áthúzatta a Don't szót. Sírni nem gáz, csak nem mindegy, mikor csinálod
~ A vállán van egy rózsa, ami alatt a "mama" felirat látható
~ A kulcscsontján ott virít egy olasz felirat, mely szerint 'IL BALLO DELLA VITA' azaz "Az élet tánca"
~ A felsőtestén van két septumot viselő kopasz macska, egy alma köré tekeredett kígyó.
~ A medencéje felett van egy idézet Vegas Jones-tól, aki egy olasz rapper: ‘for that pair of golden wings, paid all the gold in the world’
- Ismeri és jóban van Shaw lányával, Char-ral.

Skills

- Nyelvismeret: francia anyanyelvi szinten, illetve angol, de ezt még mindig némi akcentussal beszéli. Ha akarná, tudná anélkül is, csak hát... nem akarja. Ismeri a cajun szlenget. Ezen kívül tud olaszul is.
- Művészi hajlam: imád énekelni, és egészen jó hangja van, de sose akart ezzel foglalkozni. Tud gitározni és zongorázni
- Tud és szeret főzni, de ritkán van rá ideje
- Ért a lőfegyverekhez, illetve elég jól tud célba dobni késekkel, mivel egyszer megkérte Ames-t, hogy tanítsa meg rá
- Tud motort és autót vezetni
- Egy mindenes. Bármit meg tud szerezni, legyen az fegyver, ember, valami használati tárgy, vagy egyéb. Mark-nak is szerzett egy tankot, szóval tud valamit
- Több harcművészetben is jártas, a kedvence a Wing-tsun kung-fu
- Bármilyen hülyén hangzik, ért az alkoholokhoz. Tudja az összetételüket és azt, hogy mi mivel illik össze. Néha unalomból mixerként dolgozik az Arkánum egyes bárjaiban.

Beszéd színe: red avagy #FF0000

BEE

Emmalynn Larson, E. Alexander Delaney, Frank Ames and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Laurent Delacroix
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine C95a1097dc3b9042758b70ac734855a1b8ef7eb4
Welcome to a world where the air I breathe is mine A4a106bda46f0b452647d0c799a6b22d1e84bbbb
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
Back to the remedy
♫ :
Thirteen's my lucky number,
To you it means stay inside.
Black cat done crossed my path,
No reason to run and hide.
★ családi állapot ★ :
Don't Waste My Time
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine SYtsT
★ idézet ★ :
"...has a natural charisma, he knows it and knows how to use it."
★ foglalkozás ★ :
Mindenes
★ play by ★ :
Damiano David
15
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f5546316a64614252587a303953513d3d2d313038373737373630392e313638613231343332316237613031363838313730333430393837352e676966
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyHétf. Jún. 24 2024, 08:33
Facts & Skills

Facts

- Teljesen átlagos, középosztálybeli családban nevelkedett a bátyjával együtt.
- Egy éve kapcsolatban él egy orosz nővel, Nastya-val. Az apja simlis alak, de a lánya egy igazi dögös modell, akinek nem lehet ellenállni. Az Arkánum révén ismerték meg egymást.
- Jelenleg szabadúszó személyi testőrként, illetve időnként kidobóként dolgozik. Korábban az Arkánummal bizniszelt, néha még most is vállal beugrós melókat szívességből Amandának.
-  Van egy unokahúga, Sarah Ames, aki az egyik eddig kihasználatlan new york-i lakásában lakik két másik barátjával.
- Vannak kapcsolatai alvilági körökben.
- Szerencsejáték függő volt.
- Több kutyát is tart. A másik nagy kedvencei a lovak.
- Évekkel ezelőtt egyszer gyanúba keveredett egy gyilkossági ügyben, de tisztázták az ártatlanságát. Reilly és Dave voltak a nyomozók, innen ismerik egymást.

Skills

- Nyelvismeret: Több nyelv mellett folyékonyan beszél oroszul.
- Művészi hajlam: önszórakoztatásból regényeket ír.
- Imádja a késeket, kiválóan bánik velük.
- A Zöldsapkásokként emlegetett különleges alakulat (hivatalos nevén az Egyesült Államok Hadseregének Különleges Egysége) mesterlövészeként szolgált.  A "Q-kurzus" alatt megtanulnak többek közt ejtőernyőzni, mesterlövészkedni, búvárkodni és harcjárműveket vezetni is.
- Fekete öves harcművész.
- Profi sofőr.
- Imádja a motorokat, de inkább a kocsikat választaná.
- Hobbija a sziklamászás, illetve méhészkedik is.

Beszéd színe: chocolate avagy #D2691E
magyar hangja: Epres Attila

BEE

"Do something today that your future self will thank you for."

Marco Reilly, Laurent Delacroix, Evan Russel and Vivienne Hale imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Frank Ames
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 59bcbdea68f5d480eb14c4c7034ee92892598183
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_ox4lfgFV7Z1txm9sv_540
★ kor ★ :
46
★ elõtörténet ★ :
You are the writer of your life.
♫ :
I'm gonna' grab your throat
I'm gonna' take your worth
I'm gonna' tell you something
Something you've never heard
★ családi állapot ★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_n7rz3nWy3C1rc7xs7o8_400
Kapcsolatban: Nastya
(spoiler alert: még)
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
No friendship is an accident.
★ idézet ★ :
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves.
★ foglalkozás ★ :
Személyi testőr/kidobó
★ play by ★ :
Keanu Reeves
4
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine NegativeHauntingGrouse-size_restricted
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyKedd Jún. 25 2024, 16:19
Facts & Skills

Facts

- A szülei nagyjából 25 éve házasok, amiből ő, illetve a három évvel fiatalabb, huszonegy éves öccse született
- Külsőre inkább az anyukájára ütött a szőke hajával és a zöldeskék szemeivel, de a személyisége sokszor inkább az apjára hajaz. Imádja őt, rá tényleg igaz, hogy apuci kislánya. Emiatt régen egyébként voltak is viták közte és az öccse között.
- Kislányként is imádott pörögni, kíváncsi természet volt, aki mindent tudni akart mindenről és mindenkiről. Mindig is érdekelték a különféle cikkek, riportok, igényesen megírt interjúk, így nem volt kérdés, hogy újságírói pályára lép majd.
- Az NYU média, kultúra és kommunikációs szakán végzett, idén kapta meg a diplomáját.
- Van egy blogja, ami Street Journalist néven fut. Különféle interjúk, városi legendák és egyebek tárháza. Érdemes lecsekkolni ; )
- Emmalynn Larson az egyik, ha nem a legnagyobb példaképe. Okos, talpraesett, kemény nő, aki ráadásul gyönyörű is.
- Flor, a pincérnő és környezetmérnők tanácsára, valamint Emma megerősítésére beadta a jelentkezését több újsághoz is, hogy legyen egy biztos állása
- Imádja a Wanderers és a Saxomuch bandákat, a koncertjeik rendszeres látogatója, illetve készített már interjút nem kevés közbenjárással Ricky Simmons frontemberrel, akit meg is hívott egy családi sütögetésre zenekarostól-mindenestől. Illetve a jövőben szeretne egy hosszabb interjút/beszélgetést Remington Fellowes-zal is.
- Imádja a kecskéket, egy kicsit talán jobban is, mint az alpakákat
- Elég sok barátja van, könnyen is barátkozik. Kifejezetten jóban van Frank Ames unokahúgával, Sarah-val, illetve az ő lakótársaival.
- Bírja az apja haverjait, de nem ugyanolyan mértékben mindet. Marco Reilly sokszor vigyázott rá, amikor még kisgyerek volt, de amióta már felnőtt, nem igazán találják a közös hangot. Frank Ames igazából semleges a számára, vele inkább Sarah miatt szokott kommunikálni. Az abszolút kedvence Dave bácsi. Tőle tanult meg gitározni is, és egyszerűen rajong érte, tekintve, hogy a látszat ellenére nagyon nem egy szexista állat. Mégis a legjobban talán McKenna-val találja meg a közös hangot, hisz ő nem annyira "öreg", mint a többiek, és a legvisszafogottabb is ő.  Ha épp valamiért kell, elbeszélget vele, de ő kifejezetten fél Delaney-től. Nem tudja elmagyarázni, de nem szeretne vele találkozni egy sötét sikátorban, egyszerűen csak van valami rossz a kisugárzásában.
- Nem egy tipikus huszonéves csaj, akit bármilyen pasi elvarázsol és aki mások ágyában ébred egy alkalom után. A családi háttere és a környezete miatt nagy jelentőséget tulajdonít a kapcsolatoknak. Annak az egynek nagyon különlegesnek kell lennie, hogy felkeltse az érdeklődését.
- Munkaorientált.
- Imádja Dave gyerekeit, főleg a kislányát. Nagyon szeret rá/rájuk vigyázni
-Nagyon szeret olvasni és zenét hallgatni

Skills

- Nyelvismeret: angol. Tervben van, hogy megtanul többet is, de ő nem egy szuper katona vagy rendvédelmis. Ha valamit nem ért, ott a Google fordító. Szívesen az infót.
- Művészi hajlam: tud énekelni, elég jó hangja is van, illetve Dave megtanította gitározni is. Illetve ő inkább képzőművész típus. Tud rajzolni és festeni, illetve nagyon pro a gyöngyfűzésben is.
- Mint a család/baráti kör legtöbb tagja, ő is szereti a motorokat, illetve az autókat. Meg általánosságban vezetni.
- Az anyukája, Amy próbálta főzni tanítani, ami sikerült is, de állítása szerint túlságosan is gyorsan éli az életét ehhez. A mikró az élete értelme.
- Imád sportolni, túrázni, kirándulni. Az öccsével imádja ezeket a legjobban csinálni, illetve együtt szoktak kutyát sétáltatni is
- De neki talán a legnagyobb skillje az, hogy kedves és közvetlen, mégis nyersen őszinte. Nagyon megragadó személyiség, akit nem lehet nem szeretni. Igazi napsütéses jellem.

Beszéd színe: dőlt

BEE

It's a journalist's job to be a witness to history

Ricky Simmons, Emmalynn Larson, Maurice Davidson and Sharkey Russel ölelést küldtek

Remington Fellowes, Jethro McKenna, E. Alexander Delaney, Frank Ames and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f396d323653733779326b733253513d3d2d313236323533363639332e313730653866633532306333623666623339313239353139373633362e676966
Welcome to a world where the air I breathe is mine 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f61746561716353764245385846673d3d2d313135393531313735392e313662623865663264313336633764343732363332373835393038382e676966
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
I'm a street journalist, man.
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Ec1660f688a687266a96b71edb79cecb07cc19d7
★ idézet ★ :
I think people should stop taking social media so seriously.
★ foglalkozás ★ :
szabadúszó újságíró, blogger/vlogger
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tight-hug-bethany-walker
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyKedd Jún. 25 2024, 17:37
Facts & Skills

Facts

- New York-ban, egészen pontosan Bronx városrészen született egy meglehetősen tehetős, és nem kevésbé sznob családba.
- Az anyja orosz származású ex-modell és jogász volt, az apja pedig agysebészként dolgozott, amíg autóbalesetben meg nem haltak.
- Van egy öccse, aki szintén orvosi pályára lépett, de ő az apai hagyományokat követve agysebész lett.
- Kislányként magántanuló volt, és nem is igazán engedték, hogy kibontakozhasson a gyerekkora. Kapott babákat, illetve mindenféle szép, rózsaszín, habos ruhát, de alapvetően nem egy tipikus női szerepre készítették fel. Elvárás volt, hogy doktori címet szerezzen, így végül pszichológiát kezdett el hallgatni az egyetemen. Ennek köszönhetően ismerkedett meg William Redmond-al, aki alatta járt pár évvel.
- Az egyetem után még Pennsylvania-ban maradt és ott dolgozott, majd Manhattan-be költözött ahol praktizálni kezdett
- Egyszer eljegyezték, de végül felbontotta azt, amikor kiderült, hogy a férfi csak a szülei után örökölt vagyonra pályázott.
- Még huszonéves korában kezdett el komolyabban érdeklődni a tánc iránt, rengeteg vállfaját elsajátította. A társastáncoktól kezdve a modernen és a baletten át a rúdtáncig elég sok mindent.
- Miután Will meghívást kapott a The Vidocq Society köreibe, Greta vette át a praxisát. Megvette a lakását, hisz ahhoz már tartozott egy iroda is, a sajátját pedig eladta.
- Imád vásárolni, szereti és követi a divatot. Kifinomult, visszafogottan szexi stílus jellemzi, amit szeret keverni kislányosan bájos elemekkel, például masnikkal a ruha nyakán, stb. A sminkeléssel sincs problémája, az anyja megtanította ennek minden fortéjára, hogy tudja hangsúlyossá tenni azt, amivel megáldották. Gyakran használ erőteljes, vörös rúzst, illetve tust és szempillaspirált.
-Gyermekotthonokat és különféle gyermekjogi szervezeteket támogat. Részt vesz a Sarah Ames által szervezett, hátrányos helyzetű gyerekeknek szóló tábor szervezésében és lebonyolításában is.

Skills

- Nyelvismeret: folyékonyan beszéli az angol, orosz nyelveket, társalgási szinten tud franciául és olaszul, illetve szakmai szinten latinul
- Művészi hajlam: zongora, tánc, ének
- Kislányként megtanult lovagolni is
- Tud és amikor ideje engedi, főz, illetve süt
- Szeret sportolni, főleg táncolni, futni, úszni és lovagolni. Ezek kitartást, szép és kecses tartást, sportos testalkatot eredményeznek
- Tud autót vezetni. Az autója egy 2014-es Chevrolet Corvette Stingray, éjfekete színben.
- Tud kötni és horgolni

Beszéd színe: #702963 vagy Byzantium
magyar hangja: Csondor Kata

BEE

I'm happiest when I have something to focus my energy on.

Maurice Davidson, Frank Ames and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Greta Fleming
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_p6397i70Dt1t6dlp2_540
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_p639cquXF91t6dlp2_540
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
Dr. Greta Fleming
♫ :
If it’s a man’s world bringing me down
If it’s a man’s world wearing the crown
If it’s a man’s world
I wanna be, I wanna be

King
★ családi állapot ★ :
Hajadon
★ lakhely ★ :
Bronx, New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_p6397gw2af1t6dlp2_540
★ idézet ★ :
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.
★ foglalkozás ★ :
Klinikai szakpszichológus
★ play by ★ :
Scarlett Johansson
8
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_nvzlk5qUqu1tdgr1p_250
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptyPént. Jún. 28 2024, 18:08
Facts & Skills

Facts

- A feleségével, Amy-vel már 25 éve házasok. Két gyerekük született, Alynne és Evander.
- Delta Force-os volt, de nem onnan ismerik egymást Reilly-vel és Dave-vel. Anno, amikor még megvolt a fejvadász cégük, Sharkey pedig még kapcsolatban volt a katonasággal, dolgoztatott velük.
- Visszavonult, motorboltot nyitott, családot alapított, és mindenki hagyja békén.
- Később egy farmon szeretne élni (a világ végén), ahol csirkéket, teheneket, kecskéket, szamarat, alpakákat, meg mindenféle állatot tarthatnak, na meg növényeket termeszthetnek. Mármint ő meg az asszony, a gyerekektől nem vár el semmi ilyesmit.
- Mindenféle állatmenhelyet támogat.
- Nagyon bírja a The Undertones nevű ír punk együttest. Egy időben mindenkinek az agyára ment vele. Innen a Sharkey becenév.
- Napszemüvegeket gyűjt, vannak köztük igazi ritkaságok, gyűjtői darabok is.
- Imádja a westernfilmeket.

Skills

- Nyelvismeret: Delta Force által elvárt nyelvek.
- Művészi hajlam: a legkevésbé sincs.
- Az iskolás évei alatt kosarazott.
- Imád repülni, de főleg, ha ő a pilóta.
- Hobbijai a motorozás, szerelés, kertészkedés, állattartás, zene hallgatás, haverokkal iszogatás, meccsnézés.
- Bár nem úgy néz ki, de szeret co-op módban kockulni a gyökér barátaival. Abszolút kedvence a Call of Duty.

Beszéd színe: gold avagy #FFD700
magyar hangja: Zágoni Zsolt

BEE

"I don't know why I do the things I do. Never did.
I'm a damn mystery to me."  "I'm Mary Poppins, y'all!"

Marco Reilly, Alynne Russel and Evan Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Sharkey Russel
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_nyeg2fZ0Bo1s0sn5co2_400
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_inline_p7q3j4j1hw1s50qig_400
★ kor ★ :
57
★ elõtörténet ★ :
You know how it is, somebody will see your work and like it and remember it.
♫ :
I don't need no excuse
You like it fast and loose.
★ családi állapot ★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Ezgif-1-815fbd9f98
married with a virago
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ :
The best mirror is an old friend.
★ idézet ★ :
Time is definitely money, so if you screw up a day,
you may not get a chance to go back
and redo that day.
★ foglalkozás ★ :
Motorbolt tulaj / Mindenki apja
★ play by ★ :
Michael Rooker
6
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Tumblr_noohp3DwYk1s0sn5co2_400
Welcome to a world where the air I breathe is mine EmptySzer. Júl. 03 2024, 15:55
Facts & Skills

Facts

- Szülei 25 éve házasok, apja tipikus vadnyugati hős típus, akire egy gyerek felnézhet, anyja pedig végtelenül kedves, melegszívű, ezen felül van egy nővére, akit nagyon szeret, de sokszor túl vadnak tartja saját nyugodt természetéhez képest, ő Alynne.
- Evander visszahúzódó, túlságosan illedelmes és béke párti, nem kedveli az erőszakot
- Külsőre mindkét szülőtől kapott egyaránt egy keveset, de sármját tuti az apjától örökölte
- Gyerekként is inkább antiszociális volt, ha csend volt körülötte, a szülei tudták, hogy valamit éppen szétszed, rendkívül kíváncsi természet volt és ez mára sem kopott ki belőle
- Nehezen ismerkedik, félszeg és bár adja a menő srácot, a lányokkal sokszor nem tud mit kezdeni
- NYU IT és hálózatépítő szakán végzett, de tervben van a webfejlesztő és programozó szak is, hogy Alynnek tudjon csinálni egy stílusos weboldalt
- Felnéz az apjára, mert ő kemény és határozott, issza a szavait és bár nem olyan nagy hobbi szerelő, mindig ott szorgoskodik körülötte, ha bármit csinál a ház körül
- Apjával és nővérével ellentétben utálja a motorokat, hangosak és túl gyorsak neki, autóra van jogsija, de azt is utálja vezetni, mert szerinte túl sok a hülye az utakon, ő görcsösen betart minden szabályt, amivel a frászt hozza a családjára. (Nem szeretik, ha ő vezet)
- Félszegsége miatt és mert a suliban gyakran bántották, apja elvitte karatézni, amit a mai napig profi módon űz, tavaly érte el a fekete övet, szereti csinálni, de utálja, ha alkalmaznia kell
- Titkon odavan Ames bácsi unokahúgáért Sarah-ért, de titkolja és valószínűleg magával viszi a sírba ezt a titkot
- Szeret sportolni, futni, úszni és kajakozni, amit pedig lehet a nővérével űz, mert ilyenkor minőségi időt tudnak együtt tölteni
- Mondhatni igazi kocka, imádja az informatika minden területét, megrögzött képregénygyűjtő és imád videójátékozni, apjával és a haverjaival is szokott online játszani
- Apja haverjai közül Dave bácsival van el a legjobban, informatika és a videójátékoknak köszönhetően mindig van témájuk
- Dave bácsi megígérte neki, hogy majd ha nagyobb lesz, megtanítja hackerkedni, apja hallani sem akar erről
- Ames bácsitól kicsit tart, de barátnőjét is furcsának gondolja, a társaságukban szorong
- Szereti az állatokat és osztja apja azon tervét, hogy vidékre költözzenek, vágya egy saját ló, akit majd Thornak fog elnevezni
- A retro zenéket kedveli, jó hangja van, sokszor ad duettet Alyvel, főleg Disney témában, amivel sokszor szórakoztatják a családot
- Kedveli a Saxomuch és a Wanderers zenekarokat, őket Aly lévén ismerte meg, eljár a bulijaikba, de csak ritkán, legtöbbször ha nővére elrángatja
- Imádja az ázsiai konyhát  

Skills

- Nyelvismeret: Angol és Spanyol, tervben van neki a japán (Egyszer ki akar jutni egy cseresznyefavirágzásra)
- Művészi hajlam: Jó hangja van, szokott is énekelni, zongorázni tanul, táncolni nem tud, béna benne
- Nem szereti a motorokat, de szívesen szereli őket apja társaságában
- Küzdősport: Karate fekete öv, nemsoká elkezdi a Kick-boxot is (Véres játék című film hatására)
- Szeret sportolni, emiatt kidolgozott izomzata van (úszás, kajakozás, küzdősportok, futás, testedzés)
- IT és hálózatépítői tudás, de bármiben kell otthon a segítsége, mindenhez van véleménye
- Imád főzni, videókból és könyvekből tanul, a kínai a specialitása (Még nem engedték neki, hogy ő főzzön egy családi ebéden, de sokszor segít apjának és anyjának a bulikon)
- Zavarban van, ha lányokkal kell beszélnie, legyen az idősebb vagy fiatalabb, bénán csajozik

Beszéd színe: CARAMEL avagy #C68E17
magyar hangja: Jéger Zsombor

BEE

Maurice Davidson, Alynne Russel, E. Alexander Delaney and Sharkey Russel imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Evan Russel
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Thor-thor-infinity-war

Welcome to a world where the air I breathe is mine 278a28666bb4c3da716d6c4a6a2bd652c7291b3b
★ elõtörténet ★ :
Not to Exciting
♫ :
♫♪Carry On Wayward Son♪♫
★ családi állapot ★ :
The doors always open.
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine B153285234963e6c1b87a820394eb78e02e94522
★ idézet ★ :
Get it wrong is human habit. Blaming the computer is even more human.
★ foglalkozás ★ :
Tanul/rendszergazda
★ play by ★ :
Tanner Buchanan
18
★ :
Welcome to a world where the air I breathe is mine Fcba375a690908ecc711da5d88d4e749009e1cd1
Welcome to a world where the air I breathe is mine Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Welcome to a world where the air I breathe is mine
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» breathe you in - Patrizia & Fabrizzio
» 『 it's hard to find a way to breathe 』Bray & Sky
» you're still the oxygen I breathe. | Tess&Ethan
» you have something of mine - R&H
» Right hand of mine

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum-
Ugrás: