New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 56 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 55 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Melissa & Killian || The Krampus
TémanyitásMelissa & Killian || The Krampus
Melissa & Killian || The Krampus EmptyTegnap 22:30-kor

In search of missing children
He is the shadow of Saint Nicholas
Mindenki gondolt már arra, hogy megöl valakit. - léptem ki íróasztalom takarásából a vetítő mellé, amely az óra közelgő vége miatt már sötét. - Akár saját kezével, akár isten keze által. - sétálok közelebb a diákokhoz, de a leghátsók felé is eltekintve, mert az óra nem csak az elölülőknek szól. A téma pedig lehet olyan érdekes, hogy figyeljenek rám. A mai óra is átment a kriminológia és a pszichológia közt, mellyel egyszerre szűrhetjük ki, a megszállott rosszakarókat és a jövő detektíveit. - Gondolkodjanak Mr. Fergusson halálán. Mivel szolgált rá erre? Mondják el a tervüket, mondják el kik maguk. - adom fel a házi feladatot, finoman jelezve, hogy ne várjanak csengő szóra, mert az óra akkor ér véget, mikor a feladatot átadtam, ez olykor pedig sokkal gördülékenyebb, ha olyan a téma. Ők pedig szótfogadóan, lassan, és csendesen felkelnek a holmijaikat hónuk alá csapva, hogy kisoroljanak a sorokból és elindulhassanak kifelé. Mr. Fergusson egy mondhatni mezei gyilkosság áldozatának tűnt, de, ahogy nyomozóink jobban belemerültek a történetbe, sok minden kiderült. Erre igyekszem kiélezni a diákjaim is. Hogy ne mindig a tankönyvekben látott esetekből induljanak ki, mert egy eset sem egy forma. Lehetnek hasonlóak, de egyik sem ugyanaz.
Pár röpke percig csak figyeltem, ahogy a tömeg fele lassan eltűnik az ajtó mögött, míg végül én is hátra fordulok, hogy összeszedjem holmijaim és egy röpke szünetet követően készülhessek a következő órámra.
Fel sem tűnik a tömegből kivált alak, aki ellenkező irányba, azaz felém indul már akkor kabátja mélyébe nyúlva jelvényéért egy gyors igazolás végett, mikor én még csak a telefonom után nyúlok, hogy rákérdezhessek Horationál, hogy ebédelünk e együtt a szünetben. De még a kérdés felénél sem tartok, mikor megszólal a férfi.
- Dr. Killian Grimwald? Egykori profilozó? - érdeklődött, de sokkalta inkább parancs szerűen várva a választ, semmint elfogadva bármiféle véleményt mellé. Ezért is válik aggodalmassá arcom. Egyrészt. Másrészt pedig azért, mert ez nem csak önmagában hordozza a rossz hírt, de, ahogy én neki, úgy ő nekem se ismerős, pedig az őrsön sokakat ismertem a tábori mészárlás előtt. Sok az új, és a kölcsönkapott munkaerő, akik nem osztoznak azon a baráti megnyilvánuláson, ami az én egykori munkahelyemen már meg volt a dolgozók közt. Mondhatni szinte bizalmi partnerek voltunk. Most viszont...
- Sajnálom, de bárki is ajánlott be, tévesen tette. Már nem vállalok ügyeket. - hisz akkor is jobbára azért tettem, mert Horatio még ott dolgozott, s mert sokszor voltam a segítsége, de úgy érzem ideje volna, hogy tényleg boldoguljanak nélkülünk. Mégha nem is a legmagabiztosabban adom tudtára, hogy nem kérek a további információkból, nem tűnik meghatottnak, sem empatikusnak, mert lényegében meg sem hallja, mit mondok.
- Jöjjön. - intett szabad kezével, és ha nem tűnne kőkemény szabálykövetőnek, biztos lennék benne, hogy azért tartja felém karját, hogy derekamra simítva vezessen ki a teremből. De nem így történik és a tekintete sem azt sugallja, hogy bármikor is helye volna itt ilyesminek vagy poénkodásnak. A holmijaim el sincs időm rakni, egyedül a telefonom tudom a zakóm zsebébe süllyeszteni a megkezdett, de el nem küldött üzenetemmel. Hamar kiérünk ugyan a folyosóra, de félek kérdezősködni, és még félelmetesebb a hallgatása. Olykor oldalra pillantok, hátha meglátom Horatiot, de bízom benne, hogy nem ő van bajban. Aztán kocsiba ülünk és még az iskola zsivaj is kizáródik a kis helyen, így néma csendben utazunk a rendőrségig. Ha nem láttam volna a jelvényét azt hinném, hogy valami FBI szintű ügybe akarnak belekeverni és ezért ez a nagy csend, de így megkockáztatom, hogy csupán valami extrém szörnyűség, aminek hallattán a teremből is kimenekültem volna, így pedig majd szemtől szemben talán fotókkal is majd emészthetem magam, ha nemet mondok. De azt kell mondjak. Megbeszéltük Horatioval és most ténylegesen szükségünk volna a nyugalomra.

Mikor az őrsre érünk, ahol a kinti tégla falakat és oszlopokat már javában díszítgetik a karácsonyi égőkkel és girlanddal, belépve elsőre úgy tűnik semmi sem változott. Maximum a dolgozók egy nagy része. Nincs már a recepcióssal való mosolygós köszönés, vagy a mellettünk elhaladó kollégákkal való barátságos oda biccentés. Akik felismernek sem köszönnek hangosan, sőt jobbára csak egy pillanatra néznek rám, aztán visszabújnak a munkájukba. Tudom, tudom, ez egy rendőrség, nem egy bár vagy egy családias kis üzlet, de, ha az ember, már a saját kollégáira is úgy tekint, mintha maguk is gyanúsítottak lennének... nos... az hosszútávon nagyon nem egészséges. Így is épp elég a paranoiás nyomozó.
Egy irodába kísér, ami jelenleg úgy tűnik lakatlan. Legalábbis az ajtón szereplő személy sem tartózkodik odabent. Oké, ezen a ponton kezdek el igazán aggódni, és emiatt kelletlenül kezdem igazgatni a zakóm magamon.
- Üljön le. Mindjárt jönnek még. - biccentett az ülő alkalmatosságok felé, amim mondjuk a kollégákkal ellentétben elég régiek voltak. Nem akaródzom, de végül szó nélkül teszem, amire... nos, amire parancsol. Többesszámba beszélt, vajon kik jönnek még és miért kellek én ide? Nem traktál több dologgal, hanem elhagyja a helyiséget. Az asztal mögött csak egy szék van, így elképzelhető, hogy egy nyomozó lesz, aki beavat majd az ügy rejtelmeiben, de mellettem akad még egy szék. Ha nem tudnám, hogy Horatio még az egyetemen tart órát, azt hinném neki pihen itt a szék. Ezek szerint... lesz egy társam?

Sometimes we are what we are, and we should embrace that. It’s nice when someone sees us, Horatio. Or has the ability to see us. It requires trust.

Melissa Hanley imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Killian B. Grimwald
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Melissa & Killian || The Krampus C94cc302df072a0347186c6e348c27dc04ae336d
Melissa & Killian || The Krampus B09e8da2bb217e4bf241b037bd5664ad1b220e66
★ kor ★ :
46
★ elõtörténet ★ :
Melissa & Killian || The Krampus Cba0931588575bca910bf85240462c24c41428de
Its one of the great tragedies of life
something always changes.
♫ :
- Jailbait -
★ családi állapot ★ :
The cutest couple in the world
Horian

Melissa & Killian || The Krampus HwWFM4n
or life with an OCD, narcissistic detective
★ lakhely ★ :
☾ Manhattan
★ :
Melissa & Killian || The Krampus 4a4167f6966e4a6980fd1809a7588cddc7816bda
★ foglalkozás ★ :
☾ Egyetemi tanár
★ play by ★ :
☾ Tom Ellis
★ hozzászólások száma ★ :
220

Melissa & Killian || The Krampus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Melissa Madsen
» Melissa Shepherd
» Melissa Hanley
» Colin & Melissa > to believe in chance or not
» Halloween is a big adventure ~ Thibault & Melissa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: