Thank you for giving me everything I wanted, love that consumes me, passion and adventure.
Mindig is jó gyerek voltam, becsületes, nem voltam szabályszegő, betartottam a takarodókat, mondhatni minta gyerek voltam és ez felnőtt koromra se változott túl sokat szimplán csak idősebb lettem. Keményen megdolgoztam az egyetemi pénzemért, évekbe telt mire összekapartam, de sikerült. Kiváló tanuló vagyok és egy órát se mulasztok el, minden előadásra bejárok, tökéletesen szoktam levizsgázni. Becsületes vagyok, jó titoktartó és remek hallgatóság. Szeretek másokon segíteni, hiába vagyok zárkózott fajta, de ha nem muszáj rögtön puszipajtásnak lennünk akkor bármikor szívesen segítek, legyen szó bármiről.
I have not even thanked you (...).
Thank you for giving me everything I wanted,
love that consumes me, passion and adventure.
There is nothing I want more than for this to last forever. But I can't.
This is the last time I can see you,
we must say goodbye, I love you, but I must let you go.
★ foglalkozás ★ :
student
★ play by ★ :
tristin mays
★ hozzászólások száma ★ :
10
★ :
Re: rapunzel's games
Hétf. Feb. 05, 2024 12:30 pm
Drea Torres
Laughter is the cure for everything
A gimiben egyszerre voltam népszerű és stréber. Kitünő tanuló voltam, hiszen tudtam, hogy hova akarok bekerülni, de közben sikerült fel is hívnom magamra mások figyelmét, így együtt lóghattam a népszerű emberekkel ezáltal pedig én is népszerű lettem. Mindvégig segítőkész voltam és vagyok is a mai napig. Például ha a húgom megkér, hogy játsszunk modelleset akkor én szívesen modellkedek neki, ha segíteni kell a tanulásban akkor tanulok vele. Magabiztos vagyok. Mindig tudom mit akarok elérni és tisztán látom a céljaimat. Azokért pedig igyekszem mindent megtenni. Bátor vagyok. Általában nem félek semmitől. Sőt, imádok fejest ugrani az ismeretlenbe. Szeretem a kihívásokat, szeretek új dolgokat kipróbálni és új embereket megismerni.
❝Life has no order. Although time moves in one direc- tion, we do not have to live within its boundaries.❞
★ foglalkozás ★ :
♔ rezidens
★ play by ★ :
♔ victoria justice
★ szükségem van rád ★ :
Few people can tell you the exact moment
they realisedthey wanted to wake up
next to the same person every morning.
32
★ :
Re: rapunzel's games
Csüt. Aug. 24, 2023 3:52 pm
Kendra Chemblar
like a model
A modellkedés számomra több, mint csupán egy tevékenység. A kifutón vagy a kamera előtt való megjelenés lehetőséget ad nekem arra, hogy önmagamat kifejezzem és másokat inspiráljak. Az elegancia és a stílus fontos számomra, és mindig gondosan válogatom ki a ruháimat, hogy azok tükrözzék a belső szépségemet és egyediségemet. A modellkedés során megtanultam elfogadni és szeretni a testemet, valamint megtalálni a saját szépségemet.
HAPPINESS IS LIKE A BUTTERFLY; THE MORE YOU CHASE IT, THE MORE IT WILL ELUDE YOU, BUT IF YOU TURN YOUR ATTENTION TO OTHER THINGS, IT WILL COME AND SIT SOFTLY ON YOUR SHOULDER
Azokban a röpke pillanatokban amikor megadatik a szabadság az ember arra vágyik, hogy ne legyen szabad testestül-lelkestül tartozni akar valakihez.
★ foglalkozás ★ :
modell
★ play by ★ :
palvin barbara
32
★ :
rapunzel's games
Szer. Aug. 23, 2023 8:29 pm
Danielle Parker
Blonde princess
Okos vagyok és magabiztos, céltudatos, amit a fejembe veszek azt mindenféleképpen végig is viszem. Nem szeretem a cél előtt feladni. Igyekszem mindenből kihozni a maximumot. Ha van egy munkám akkor abból is megpróbálom a legjobbat és legtöbbet kihozni.
There is no new start. That's the point here.
Every step you take is final. There is no undoing it.
(...) You wake up in the morning
and think that what happened yesterday doesn't matter anymore.
But the fact is, that's all that matters.
Because there is nothing else. That's what life is.
These days. Nothing but the days as they pass.