New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 63 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Katherine Warren
tollából
Ma 02:15-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 23:32-kor
Seuna Silived
tollából
Tegnap 23:14-kor
Dr. Sylvanus Arvenson
tollából
Tegnap 22:01-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 21:18-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Nadi és Flor
TémanyitásRe: Nadi és Flor
Nadi és Flor EmptyMa 01:24-kor
Bizonyára sok éve rendezik meg ezt az eseményt, és remélem, hogy sok gyereknek segítettek már ez által, legalább is nagyon bízom benne, hiszen a huszonegyedik században senkinek sem szabadna, hogy döntést hozzanak a feje fölött azok akiket a családjának nevez, mindezt úgy, hogy rájuk nézve legyen megfelelő, tudom, általánosítok, biztos vannak olyanok, akik nem adják el pénzért a lányukat, és mindig támogatják a csemetéjüket, de az én apám nem volt ilyen. Lehetek elfogult, de én csak ezt ismerem. Nem tudom milyen amikor büszkék rád, bár Min - Joon ezzel már egyezer zavarba hozott, nagy tehetsége van abban, hogy megzavarja a fejem.
De én még csak második éve vagyok tagja ennek a megmozdulásnak, és bízom benne, hogy sokakkal tudnak jót tenni, és én is arra biztatok minél több embert, hogy tegye ezt, hiszen nekünk nem kerül semmibe, hogy fellépünk, de az ebből befolyt összegek megmenthetnek pár életet.
Nehéz úgy estélyit találni, amiben el is tudsz vegyülni a tömegben, és a megfelelő pillanatban pedig táncra is tudsz perdülni. Ez az idei évi koreográfiánk, mint egy flashmob. Teljesen általános ruházat és maszk van rajtunk, semmi sem árulja el, hogy nem a közönség tagjai vagyunk. Csak a tánc jelenetek amiket elő fogunk adni a megfelelő zenei betétre. Nem mondom, hogy nem vagyok ideges, mert nagyon, soha nem szoktam azzal törődni, hogy megakad a ruhám, vagy egy lendítésnél állba rúgom aki túl közel van, ezért is örülök, hogy Vincent lesz a partnerem, mert bár nem bírom a pöffeszkedő stílusát, de az évek alatt már teljes lett köztünk az összhang, majd ő csinál helyet ha kell.
Az utolsó simításokat végzem amikor meglátok egy ismerős mosolyt, egy új mégis mintha régi ismerős lenne.
- Szia. Igen, én is örülök. Köszönöm, a tiéd is igazán lenyűgöző. Hogy vagy?
Nem szólítom néven, hiszen ő sem teszi, és ahogy az arcát teljesen elrejtő maszkot vizslatom úgy érzem hasonló indok vezérli, mint engem.
- Valóban a téma az ami ma ide hozott. És ezek szerint téged is. Nem gondoltam volna így elsőre, hogy itt találkozunk ismét.
Túl összeszedett és magabiztos volt amikor láttam. De mindez rólam is elmondható, belül mégis mindennap harc dúl.

121998805_1019551585223192_5287334672873937777_n.gif tumblr_mzhu61ilor1qmx8nto3_250.gif
mind álarcot viselünk
Nadia Romanov
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Nadi és Flor Bogdana-kadritskaya-face-portrait-looking-at-viewer-sean-archer-hd-wallpaper-preview
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Story of my life
★ családi állapot ★ :
A szökött ex menyasszony minek számít?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Nadi és Flor Tumblr_mgqemm9OWB1rg4qbdo1_500

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nadi és Flor Full
★ foglalkozás ★ :
Hivatásos balerina
★ play by ★ :
Bogdana Kadritskaya
★ hozzászólások száma ★ :
69
★ :
Nadi és Flor Tumblr_oh4tv4KrNC1r187pho5_500

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nadi és Flor VB3Oo9

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nadi és Flor Gif-balerine-elegance-Favim.com-7156509
Nadi és Flor EmptyKedd Okt. 01 2024, 21:50

Nadi & Flor

Az időm elég szorosan be van táblázva, de, ha kell, bármire tudok időt szakítani. Ez a mai jótékonysági est pedig úgy tűnik, megérte átszervezni a napjaimat. Ric értem jött, hogy autóval el tudjon hozni engem is az eseményre, amire már pár hete készülünk. Nekem nincs autóm, mert azt már nem bírnám finanszírozni, és a tömegközlekedés, főleg a föld alatt, sokkal gyorsabb, mint az állandó dugókban. De most, hogy lement a délutáni csúcs, könnyedén eljutunk a helyszínre.
Bár jórészt tényleg elkészülve érkezünk, azért néhány utolsó simítás nem árt, mint sminkigazítás, már akinek kellett, vagy hajbeállítás, az utolsó egyeztetések mellett. Nekem is igazít pár tincset Cassie, Ric mennyasszonya a hajamon, mert néhány csatot nem tudtam rendesen rögzíteni. Közben Ric nagyban magyaráz, hogy mire figyeljünk, és egy-egy csapattaggal át is vesz egy-két lépést, tartást, amiről tudja, hogy az adott személynél kisebb fennakadásokat jelent.
Én egy nagy, vörös-fekete, pillangó alakú, csipkéből készült maszkot választottam, mert ez nem csak a szememet takarja, hanem az arcomra is lenyúlik, így kicsit torzítva az eredeti arcvonásaimat. Az épületbe bejönni viszont egy egykezes maszkkal jöttem, amit kölcsön kaptam, hiszen az eredetit egyedül nem tudtam felvenni, mert hátul meg kellett kötni. Na, nem azzal van baj, hogy látatlanban kell megkötni, vagy masnit kötni, hanem, hogy mindig belekötöttem a hajamat is, ami elég fájdalmas volt. Attól pedig, hogy bent az öltözőben felismernek, annyira talán nem is kellett tartanom, mert a mostohabátyám biztosan nem ismert táncost. Legalább is olyan táncost, aki itt fellépne, biztosan nem.
Viszont a „kivonulásig” még van pár percünk, így én veszem a bátorságot, és oda megyek az ismerős lányhoz, mert, amikor találkozik a tekintetünk egy pillanatra, akkor rájövök, valóban Nadi az. - Szia! Örülök, hogy látlak. És, hogy tudtál erre időt szakítani - köszönök neki, de szándékosan nem nevezem a nevén, és remélem, ő is így tesz. - Nagyon szuper a ruhád - nézek végig rajta. Látszik, hogy nála is elsődleges szempont az volt a választásnál, hogy kényelmesen tudjon benne táncolni. - Jól gondolom, hogy a téma fogott meg téged is? - kérdezek rá kedvesen, és jelentőségteljesen elnézek az ide is kirakott hirdetőplakátra.

”Olyanok leszünk, mint a tenger és a csillagok...”
együtt leszünk az örökkévalóságig. Néha viharosan, de tudjuk, mindig kisüt a Nap.
mind álarcot viselünk
Flor Sánchez Moreno
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Nadi és Flor Images?q=tbn:ANd9GcRyPQxtoRB0UE3ah-Z_GbpGBpO15nwmSC-ciw&usqp=CAU
Nadi és Flor Tumblr_pcmx2l81GG1se41pao7_400
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Egy bonyolult háttér
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Nadi és Flor Ec9924886806faddcfa975ab7752ab50
★ idézet ★ :
mindenkinek kell valami szenvedély, ami kikapcsolja, ellazítja, és amit szívből szeret csinálni
★ foglalkozás ★ :
EPA-nál környezetmérnök, másodállásban pincérnő (és spanyolt oktat privátban)
★ play by ★ :
Mariana "Lali" Espósito
★ szükségem van rád ★ :
Férfi a sötét múltamból

Jó barátok
732
★ :
Nadi és Flor Donde-vive-lali-esposito
Nadi és Flor EmptyHétf. Szept. 30 2024, 00:14

Flor & Nadi

original.gif

R

itkán vállalok a társulattól eltérő, különálló fellépéseket, pont azért, mert a szerződésem és a vízumom is hozzájuk tartozik, tisztában vagyok vele, hogy haza már nem mehetek, így bármekkora szám is van, próbálom megtartani magamnak a véleményem és tenni amit mondanak, akkor is ha nincs ínyemre, nem vagyok hajlandó lemondani az életemről senki kedvéért, mondjon ki mit akar, már egészen megkedveltem a létezésem eme szabad formáját, és szándékomban áll még legalább negyven évig megtartani magam épen és egészségesen, és ez csak akkor lehetséges, ha nem toloncolnak vissza Oroszországba, mert ott nincs olyan zug ahova el tudnék bújni a vőlegényem keze elől...
De ez a mai különleges, részint, mert jelmezbál, szóval egész jól el tudok bújni a tömegben, akkor is ha táncolnom kell, hiszen az álarc mindent eltakar, teszek róla, hogy eltakarjon, másrészt pedig hányatott sorsú gyerekeknek gyűjt egy non profit alapítvány, ez az egy aminek nem tudok nemet mondani, na nem azért mert akkora gyerek párti lennék, ebből a csípőből nem jön ki senki az egyszer már biztos, velem fog véget érni a Romanov ház, és ennek én örülök a legjobban a világon. De tudom milyen félni, rettegni, bujkálni és menekülni, szóval ha azzal több ember fizet ha előadom a tudásom, ám legyen, sajnos annyit nekem nem fizetnek a társulatban, hogy egy ilyen helyen jegyet is tudjak venni, de pénzt sem kérek azért, hogy eljöjjek.
Idén többen is osztoztak már a lelkesedésemben, így összetetteb koreográfiákat is elő tudunk adni.
Egy csillogó, kb félcombig érő ezüst ruhát választottam, aminek derekától bokáig érő sifon anyag húzódik, ez elég elegáns egy estélyhez, de pont e miatt elég légies is ahhoz, hogy mozdulni is tudjak benne, mint tudjuk a balett nem arról szól, hogy állunk és nézzük egymást.
Csodálkoztam, hogy Mimi is csatlakozni akart, hiszen elég szeleburdi személyisége van, nehezen tudom Őt elképzelni egy ilyen rangos eseményen, egész életemben ilyenekre lettem nevelve és oktatva, hiszen előre elrendezett kis világot szántak nekem, amivel sosem értettem egyet.
Szokásosan kapucnis felső, szemüveg, fekete farmer és sport cipőben érkeztem, vállamon a ruhás zsákkal, így elsőre nem mondanád meg, hogy ki vagyok és miért jöttem, és nekem ez is a célom, kerülni a felhajtást és a lehetséges ismerősöket.
Az öltözőben most is sok az ismerős arc. és kiszúrok köztük egy vidám mosolyt, amit nemrég ismertem meg, nem értem miért is lepődök meg, hiszen tudtam, hogy Flor is táncol, mégis a véletlen hozott ma ide minket. Felvettem egy fekete csipke maszkot, ami nagyban takarja az arcom és kivételesen leengedve hagytam hosszú barna hajam.

121998805_1019551585223192_5287334672873937777_n.gif tumblr_mzhu61ilor1qmx8nto3_250.gif
mind álarcot viselünk
Nadia Romanov
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Nadi és Flor Bogdana-kadritskaya-face-portrait-looking-at-viewer-sean-archer-hd-wallpaper-preview
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Story of my life
★ családi állapot ★ :
A szökött ex menyasszony minek számít?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Nadi és Flor Tumblr_mgqemm9OWB1rg4qbdo1_500

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nadi és Flor Full
★ foglalkozás ★ :
Hivatásos balerina
★ play by ★ :
Bogdana Kadritskaya
69
★ :
Nadi és Flor Tumblr_oh4tv4KrNC1r187pho5_500

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nadi és Flor VB3Oo9

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nadi és Flor Gif-balerine-elegance-Favim.com-7156509
TémanyitásNadi és Flor
Nadi és Flor EmptyCsüt. Aug. 22 2024, 20:22

Nadi & Flor

A tánc számomra nagyon fontos, mert a zűrzavaros életemben rendet teremt, és ezzel mindig sikeresen el tudom terelni a figyelmemet szinte bármiről, mert ez tényleg kikapcsol. Ráadásul ez egy olyan dolog is, ami hiába gyökerezik a régmúltamban, sosem árnyékolta be semmi sem sötéten, még akkor sem, ha a szüleimre gondolok, mert mindig kedves emlékekhez kötődik. Többek között ezért sem akartam soha, hogy ez valamiféle megélhetési lehetőség legyen, vagy ehhez kötelesség is társuljon.
Ráadásul, ha ebből akarnék megélni, akarva-akaratlanul túl nagy hírnévre is szert tehetnék, legalább is bizonyos körökben, ami egyáltalán nem egészséges a számomra. Ezért is kerülöm a fellépéseket, bár úgy tűnik, hogy ezt egyre gyakrabban szegem meg. Az első hirtelen dolog volt, és a táncpartnerem, a legrégebbi és legjobb barátom szinte elraboltatott, hogy egy jótékonysági esemény megvalósulhasson. Szerencsére nem volt gond azóta sem, és volt egy hatalmas pozitívuma is: megismertem egy csodálatos férfit, akivel lehet, hogy még hosszabb távra is tervezhetek. Vagy legalább is úgy tűnik, hogy egyelőre az érdeklődésünk egymás iránt kölcsönös.
Most egy kicsit szervezettebb a dolog, és nem teljesen készületlenül ér. Az előzőnél rögtönöznöm kellett mindent, még azt is, hogy ne ismerjenek fel, de itt ez most eleve megoldott. Álarcot fogunk viselni, és mivel nincs megkötve, hogy milyen legyen, én egy olyat választottam, ami a lehető legtöbbet takar az arcomból, bár azért arra figyeltem, hogy a táncban ne akadályozzon. Kellemetlen lenne, ha összeakarnék a partneremmel.
A szervezésben én nagyon nem voltam jelen, csak annyira, amennyire a táncok megkövetelték. Az EPA és a kávézói munka, meg a többi mellett, nem volt időm nagyon belefolyni. De most legalább tudom, hogy olyan gyerekeknek gyűjtenek, akik családi bántalmazás áldozatai. Ez valamennyire engem is személyesen érint, bár én már szinte nagykorú voltam, de a saját bőrömön tapasztaltam milyen, ha az a közeg, aminek óvnia, védenie kellene, olyan módon fordul ellened, hogy testileg és lelkileg is megszenveded. Az pedig, hogy ez a testeden vagy a lelkeden, vagy esetleg mindkettőn, hagy tartósabban nyomot, az csak az adott szituációtól függ.
Az eseményre, hogy ne legyen feltűnő, hogy kik a vendégek, és kik a műsoradók, nem lehetett egyen ruhát választani, főleg, hogy álarcosbál, ahová akár be is lehetett/kell öltözni. Én egy spanyolos ruhát választottam, amiben kényelmesen lehet mozogni, akár argentin tangót is táncolni. Ráadásul ennek még vállrésze is van, ami kényelmesebb mozgást is biztosít anélkül, hogy elmozdulna bármi, aminek nem kellene, és ehhez még annyira sem kell meghúzni, hogy ne lehessen benne kényelmesen levegőt venni. Szeretem a pánt nélküli felsőket, de egy teljes ruhánál már nagyon szorosan kell rögzíteni a felsőrészt, hogy csússzon le, de ott már a kényelmes levegővétel, szerintem legalább is, bajos.
Azok, akik felléptek, kaptak a ruhatár mellett egy elég tágas teret, hogy tudjanak még egy végsőt egyeztetni, elvégezni az utolsó simításokat, vagy melegíteni, nyújtani a táncok előtt, ha szükséges, és a szervezőkel is egyeztethettek még pár szóban. A mi csapatunk is most itt veszi át még egyszer a dolgokat, és elvégzi az utolsó simításokat a ruhán, felvesszük a tánccipőket, mert azokban a csodákban, amikben érkeztünk nem lehet táncolni, a tánccipőben meg az utcán menni nem lehet a hasított bőrtalp miatt.
Készülés közben azért végig nézek a csoportokon, mire kiszúrok egy olyat, akik szerintem a mozgásuk alapján balettosok lehetnek. Majd, mintha egy nagyon ismerős alakot és mozgást fedeznék fel köztük, de azért nem mernék megesküdni rá, hogy az, akire gondolok. Mintha az a balerina lenne, aki a múltkor tanított, de nem vagyok azért teljesen meggyőzve. De ez nem biztos, bár nem is kizárt.

”Olyanok leszünk, mint a tenger és a csillagok...”
együtt leszünk az örökkévalóságig. Néha viharosan, de tudjuk, mindig kisüt a Nap.
mind álarcot viselünk
Flor Sánchez Moreno
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Nadi és Flor Images?q=tbn:ANd9GcRyPQxtoRB0UE3ah-Z_GbpGBpO15nwmSC-ciw&usqp=CAU
Nadi és Flor Tumblr_pcmx2l81GG1se41pao7_400
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Egy bonyolult háttér
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Nadi és Flor Ec9924886806faddcfa975ab7752ab50
★ idézet ★ :
mindenkinek kell valami szenvedély, ami kikapcsolja, ellazítja, és amit szívből szeret csinálni
★ foglalkozás ★ :
EPA-nál környezetmérnök, másodállásban pincérnő (és spanyolt oktat privátban)
★ play by ★ :
Mariana "Lali" Espósito
★ szükségem van rád ★ :
Férfi a sötét múltamból

Jó barátok
732
★ :
Nadi és Flor Donde-vive-lali-esposito
Nadi és Flor Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Nadi és Flor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A tánc szerteágazó világa - Nadi & Flor
» Do you know who i am? Ian & Nadi
» And U? Min - Joon & Nadi
» If You Seek Amy! Min - Joon & Nadi
» After the premier night. Min - Joon & Nadi

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: