New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 56 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 55 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:53-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 23:32-kor
Seuna Silived
tollából
Tegnap 23:14-kor
Dr. Sylvanus Arvenson
tollából
Tegnap 22:01-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Hidden Truth ~ Roman & Amber
TémanyitásHidden Truth ~ Roman & Amber
Hidden Truth ~ Roman & Amber EmptyMa 01:56-kor

Roman & Amber
Time cannot erase the bonds of the heart.

Mary csak rábeszélt arra a fránya osztálytalálkozóra. És bár napokig rágtam magam azon, hogy mégis melyik barátomra sózhatnám rá az én csodaédes fiamat, sajnos vagy nem ért rá az, akire rá mertem volna bízni, vagy csak azok maradtak, akik önmagukat is csak épphogy képesek életben tartani, én meg véletlenül sem arra akarok hazaérni, hogy temetni kell a gyereket, én meg börtönben végzem, mert kinyírom az akkor már csak volt jó barátomat. Az apámat érthető okokból eszem ágában sincs felkeresni. Az unokája létezéséről sem tud, ha minden igaz, és a legjobb, ha ez így is marad. Magammal nem viszem el egy ilyen hosszú útra, az kizárt. Maga a repülőút kb. 5 óra hossza, Jeremy meg másfél éves. Ráérek neki később megmutatni a világot. Na meg vinném magammal az Alcatrazba, mi? "Nézd csak kisfiam, ez itt régen börtön volt, ahol számos veszélyes bűnöző vendégeskedett, gyere, totyogj be szépen ide, én fogom a kis kezed." Hogy is ne, én lennék az év anyja... a pokolban. Szóval jó néhány napot aludtam rá, átgondoltam alaposan, vettem megszámlálhatatlanul sok mély lélegzetet és most itt vagyok Queensben és percek óta ácsorgok egy rendőrőrs előtt. Az Ő őrse előtt. Már két éve nem találkoztunk, Jeremy létezéséről nem is tud. Én meg csak így megjelenek, hogy rádobjam ezt... hát, lényegében az atomot. Ez totál fel fogja forgatni Roman életét. És mi van, ha ismét összeomlik? Mi van, ha ezzel egy olyan terhet teszek rá, amit nem bír el? Vagy ha egyszerűen elüldöz, mert nem kíváncsi rám és a fiára? Vagy ha el sem hiszi? Persze utóbbin könnyen segíthetünk, van DNS-teszt a világon, én meg akkoriban senki mással nem feküdtem le, sőt... igazából Roman óta egyetlen egy alkalommal voltam pasival, vele is úgy féléve. Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve. Plusz ott van Jeremy, a munka és mellette randizni maga a lehetetlen küldetés. De mit húzom itt az időt? Ideje végre belépnem az épületbe. Tudom, merre kell menni, köszönhetően egy kedves rendőrnek. Már az irodája ajtaja előtt állok, és a kezem a levegőben van, kopogásra készen. Megérintem az ajtót, de nem kopogok be, helyette szépen visszafordulok és jó néhány lépést teszek visszafelé a folyosón. Nem lehetek ennyire gyáva nyuszi. Most szépen felszívom magam és bemegyek. A fiunkért teszem, elvégre. Igen ám, de már akkor eszmélek rá, hogy nem is kopogtam, amikor már bent vagyok. Hoppá, azt hiszem, túl magabiztossá szívtam fel magam.
- Oh... jé, ez befelé nyílik. Mondjuk logikus. Öhm... szia, idegen. - A jó dolog abban, ha valami irgalmatlanul kínosan indul, hogy onnan már csak felfelé lehet fejlődni. Úristen, de jóképű. - Csak szerintem van itt nagyon meleg? Nincs légkondi? - Tévedtem, mindig van lejjebb.

mind álarcot viselünk
Amber Fleming
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Hidden Truth ~ Roman & Amber Tumblr_pnyc3a8UWL1xwgezao8_r1_400
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
the whole world is about the bottom line.

Hidden Truth ~ Roman & Amber Bb888fc35e334d9ef188cb6f1362afa9312e36ac
★ családi állapot ★ :
♡ in love with her son
★ lakhely ★ :
♡ Brooklyn
★ :
Hidden Truth ~ Roman & Amber 6bbbe9f577cb6e3bf08829a6aff785105d888f16
★ foglalkozás ★ :
♡ addiktológiai ápolónő
★ play by ★ :
♡ Emily VanCamp
★ szükségem van rád ★ :
am i addicted to you?

Hidden Truth ~ Roman & Amber XvFkkoR
★ hozzászólások száma ★ :
3
★ :
Hidden Truth ~ Roman & Amber Ac90ada4730fc0bed9f7ac78ffc30dbc7b93f39c

Hidden Truth ~ Roman & Amber
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Amber Fitzgerald
» Amber Fleming
» Hidden treasures
» Hidden Sanctuary - Mabel & Alden
» Hidden Secrets ~ Rhett & Marianne

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Queens-
Ugrás: