New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 118 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 105 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deidre Doherty
tollából
Ma 09:35-kor
Jaidee Amarin
tollából
Ma 09:10-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:27-kor
Dean Calver
tollából
Ma 07:25-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Trust in me / Danielle & Harvey 2020
TémanyitásRe: Trust in me / Danielle & Harvey 2020
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 EmptyHétf. Okt. 21 2024, 18:34
trust in me
Utáltam várni. Nem voltam egy türelmes jellem, így a vezetés a csúcsforgalomban felért egy rémálommal. Minden egyes kis dolog elkezdett idegesíteni: ahogy szépen komotósan döcögtünk, ahogy láttam magam előtt a szépen lassan párolgó benzinemet, az elpazarolt dollárokat, a fuccsba ment időt, a foglalásunkat, amit ha így folytatjuk szépen vissza is fognak vonni és átadják másnak a helyünket.
Birmingham egy luxuskategóriás éttermébe szerettem volna megvacsoráztatni a partneremet, megköszönve neki, hogy tolerálja a sporthoz fűzött szenvedélyemet és támogat minden lépésemben. Bőven kijárt neki ez az ajándék, hisz elképzelni sem tudom, mivel érdemeltem ki, hogy ennyire megértő legyen felém, mindezek ellenére azonban, ahogy ketyegett az óra, az én kedvem is egyre rosszabb lett, ami szépen lassan elrontotta a hangulatunkat is.
- Nem vagyok gondterhelt bébi, csak korog a gyomrom és már egy helyben állunk 10 perce - sóhajtottam fel, kezemmel körkörös mozdulatokkal simogatva a combját. - Nézd meg azt a fehér volvot, hogy beengedte a parasztot, aki a leállósávban kikerülte az egész dugót! - ordítottam fel, magam elé mutogatva, hirtelen indulatossá válva. Na igen. Ezt mondtam. A türelem meg én nem vagyunk jó barátok. - De most komolyan, az ilyeneket miért kell bátorítani, hogy ekkora taplók legyenek? Ennyi erővel én is végigmegyek ott, ha valaki nem enged be, annak meg nekimegyek - vettem mély levegőt, kidühöngve magamat. Nehéz volt nyugodtnak maradni ebben a szituációban, olyan érzetem volt, mintha minden azt akarná, hogy igazán feszült legyek, az egyetlen aki nem az az érzelmeim áldozata volt és itt ült mellettem az anyósülésen. - Ne haragudj szívem, tudod, hogy utálom az ilyesmit - pillantottam rá bocsánatkérően, majd áthajolva hozzá egy puszit nyomtam az arcára. Szerencsémre ebben a pillanatban meg is indulhattunk, ami miatt az én negatív érzéseim is elkezdtek elpárologni.
Hosszas utazás vette kezdetét, mely normális körülmények között mindössze 10 perc lett volna, ebben a forgalomban teljes pontossággal 38 és fél percünkbe került. Leparkoltam az autót az étteremnél, majd kiszállva a kocsiból az anyósüléshez szaladtam, hogy ajtót nyithassak a partneremnek, akinek megfogva a kezét meg is indultam befelé. Hála az égnek még a foglalási időn belül voltunk, ami csak azért volt ilyen hosszú idősáv, mert busás összeget hagytam itt, hogy biztosítsák a helyünket.
- Mr és Mrs Irvine, üdvözlöm Önöket - mosolygott ránk a pultnál egy elegáns kinézetű, fiatal férfi, széles vigyorral végignézve rajtunk. Szokás volt mindenkit így megnevezni itt, így elfogadva a házaspárokhoz hasonló megszólítást nem is tettünk megjegyzést a furcsa kifejezésmódra. - Csodásan festenek ma. A szokásos hely megfelel? - kérdezte, de tökéletesen tudta mi lesz a válaszunk. Már negyedjére jöttünk ide Danielle-el, szerettük a helyet, mind a ketten teletömtük a hasunkat, megittunk egy finom pohár bort, beszélgettünk pár órát, aztán hazamenve testiségekbe feledkezve kiadhattuk a feszkót egymáson. Nem tagadta egyikünk se, hogy mennyire szexuális lények voltunk, nem volt szokásunk romantikázni, gyengédnek lenni egymással, a kapcsolatunk azért tudott működni, mert mindketten hevességre és vadságra vágytunk, amit meg is kaptunk, így pedig tökéletes harmoniában telhetett az együtt töltött idő.

Danielle & Harvey / 2020 / Birmingham

Danielle Parker imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Harvey Irvine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 0e5919a0045e684bcba3340d09778883c2bb4a1e
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 101c3d0e747855bda002575229d14a75f0686287
★ kor ★ :
25
★ családi állapot ★ :
You're running through my veins
Boiling my blood

Trust in me / Danielle & Harvey 2020 C671a107c5f167bce910884c169835d2ad75688f
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 8680e590390d42ec0568ac10e626bb66d97ed2b1
★ idézet ★ :
Well fed devils behave better than famished saints.
★ foglalkozás ★ :
Entrepreneur, football player
★ play by ★ :
Damian Hardung
★ szükségem van rád ★ :
You get on my nerves so much,
That I can't even decide if I want you to shut up
Or If
I want to shut you up.

Trust in me / Danielle & Harvey 2020 SG9tj
★ hozzászólások száma ★ :
25
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 0fa3bf959034bc7973ff3c8539f71c8f07b0585e
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 EmptyVas. Okt. 20 2024, 20:36

Gyakran mondják, hogy az igazságtól függetlenül az emberek azt látják, amit látni akarnak. Néhányan talán visszalépnek, és rájönnek, hogy ugyanazt a nagy képet nézegették egész végig. Néhányan talán látják, hogy a hazugságaik majdnem utolérték őket. Néhányan látják, ami ott volt előttük végig. És aztán ott van a többi ember, akik olyan messze futnak, amennyire csak tudnak, hogy ne kelljen egymásra nézniük.
Harvey & Danielle

N ehéz egy olyan családban felnőni ahol mindent megterveztek már előre a szüleid. Nos, néha úgy gondolom, hogy az én családom már előre eltervezte az egész életemet. Kivel jöjjek össze, kivel házasodjak majd és kivel alapítsak majd családot. Lényegében Harvey-val is olyan, mintha már egy előre eltervezett dolog lenne az egész. Persze nem azt mondom, hogy ellenemre lenne együtt lenni ezzel a sráccal, mert hát na, láttátok már, hogy hogyan néz ki? Egy görög isten a csávó. Az a gyönyörű szem és a tekintete ahogyan rám tud nézni, mintha a vesémig hatolna a tekintete. A mosolya és a nevetése amitől szinte rögtön jobb kedve lesz az embernek. A dús barna haja amibe imádok beletúrni. Na meg nem utolsósorban a hasizma se semmi amit sokszor látok nyáron az edzéseken, miközben mi is edzünk a csajokkal a pálya mellett. Szerencsére mindig is sok időt töltöttünk együtt, mivel szinte mindig ugyanakkor volt a srácok meg a szurkolólányok edzése is, így lopva rá szoktam pillantani edzés közben. Hát na, büszke vagyok arra, hogy ő az enyém. Na meg olyan szépen is nézünk ki egymás mellett, mintha minket egymásnak találtak volna ki.
Sosem szenvedtem semmiben hiányt, a családom igyekszik mindig mindent megadni nekem, bár azt nem tudom, hogy meddig tudom még elviselni azt amit csinálnak. Hiába annak, hogy híres építészek és lakberendezők (apa építész, anya lakberendező), de nekik még így sem elég ez az élet ezért úgy döntöttek, hogy elkezdenek az alvilágban is üzletelgetni. Nem mutatom egyenlőre nekik, de nagyon zavar engem amit csinálnak. Nem akarom, hogy közöm legyen bármihez ami illegális.
Harvey-val ma randizni megyünk, így gyorsan kiverem a fejemből az összes problémámat és elkezdek készülődni. Először kisminkelem magamat és kivasalom a hajamat, majd felveszek egy rövid egyberuhát és egy fekete magassarkút. Szerencsére a sors tökéletes alakkal áldott meg, sosem kellett diétáznom vagy fogyokúráznom, bármit ehetek nem látszik meg rajtam, és tudom, hogy a kocsiban mellettem ülő srác a külsőm miatt (is) van velem. Külső megfog belső megtart, hah?
- Semmi baj, nem hittem volna, hogy még most is ekkora dugó lesz. – bőrömet melegség járja át ott ahol a keze a combomon pihen. Nem nagyon szoktunk romantikusak lenni, jobban szeretjük a szenvedélyes dolgokat.
- Gondterheltnek tűnsz... – húzom el a számat, majd a fejtámlának döntöm a fejemet és úgy pillantok rá a szerelmemre.

mind álarcot viselünk
Danielle Parker
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 Aa9a3fe729bf15a019783f5ce9488f1c72fef3a2
♫ :
.ılılılllıılılıllllıılılllıllı.
0:24 -2:56
II
★ családi állapot ★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 MTQ3Mzg2Mg
★ lakhely ★ :
upper east side
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 37048f146c35706e01f6627aedab29e392868969
★ idézet ★ :
There is no new start. That's the point here.
Every step you take is final. There is no undoing it.
(...) You wake up in the morning
and think that what happened yesterday
doesn't matter anymore.
But the fact is, that's all that matters.
Because there is nothing else. That's what life is.
These days.
Nothing but the days as they pass.
★ foglalkozás ★ :
influencer
★ play by ★ :
valentina zenere
28
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 7df96ad710aa0a9e61cfe7ac2b99c552715dc568
TémanyitásTrust in me / Danielle & Harvey 2020
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 EmptyCsüt. Okt. 17 2024, 20:12
trust in me
A szezon rettenetesen megterhelte a szervezetemet. Minden napom abból állt, hogy kora reggel felkeltem, elmentem edzeni, sajgó izmokkal rohantam az óráimra, aztán minden folytatódhatott elölről. Szinte már alig éreztem a lábaimat, mire oda jutottam, hogy végre meccsezni is kezdünk. Bizonyítanom kellett, ha meg akartam szerezni a sport ösztöndíjat, máskülönben nem mehettem egyetemre úgy, mint a többiek, ezt apám is kikötötte. Ahhoz képest, hogy szinte már szemet szúrt mekkora vagyonunk van, természetesen a családfő azt nem osztogatta olyan könnyen, még akkor se, ha tanulmányokról lett volna szó. Tízszer ki tudta volna perkálni a tandíjamat, de azt akarta, hogy fejlődjek és hajtsam magamat, ahogy elmondása szerint annak idején ő tette. Mindig elmeséli, hogy ő még gyerekként száraz kenyéren és vizen élt, hogy az ő szülei napról napra tudták csak összeszedni a fejadagjaikat és, hogy a testvéreikkel kamasz korukig együtt aludtak, hogy ne fagyjanak halálra éjszakánként. Bár ezt sokszor még anyám sem hiszi el neki, természetesen nem lehet megkérdőjelezni az állításait, ugyanis akkor pofon csattan, ami pedig felesleges kör. Nem szeretem húzogatni a bajszát, így hát egy-két kérlelés után beadtam neki a derekamat és tényleg minden szabadidőmet a focinak szenteltem, ami rettenetesen ráment a Danival való kapcsolatomra. Már bő 1 éve együtt voltunk, így legalább eljutottunk arra a szintre, hogy meg kellett szoknia a buzgómócsing időket, de úgy éreztem, kijár már nekünk, hogy elmenjünk valahova kettesben, így hát meg is jelentem a házánál egy csokor rózsával, egy széles, Irvine féle vigyorral és meginvitáltam őt vacsorázni apuci pénzéből.
Szerencsémre Danielle is ugyanolyan körülmények között nevelkedett, így egyáltalán nem érezte felvágósnak azt a fajta prűd stílust, amit minden egyes ruhadarabom vagy a háza előtt álló kocsim sugárzott magából. Neki és nekem is ez megszokott volt, normális, ha nem így lettek volna a dolgok, még furcsálltuk is volna.
Már a hely felé tartottunk, a tipikus birminghami dugót élvezve egy kicsit halasztva a vacsoránk kezdetét. Egyik kezem a kormányon pihent, a másik a barátnőm combján, ahogy türelmetlenül vártam, hogy haladjunk. Szerencsémre egy kicsit enyhítette a kedélyeket, hogy Dani most is tökéletesen nézett ki. Azok a feszes combok, az a dekoltázs, kárpótoltak a fejtörést okozó tényezőkért.
- Sajnálom bébi, biztosan éhes vagy már - sóhajtottam fel, rápillantva.

Danielle & Harvey / 2020 / Birmingham

Danielle Parker imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Harvey Irvine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 0e5919a0045e684bcba3340d09778883c2bb4a1e
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 101c3d0e747855bda002575229d14a75f0686287
★ kor ★ :
25
★ családi állapot ★ :
You're running through my veins
Boiling my blood

Trust in me / Danielle & Harvey 2020 C671a107c5f167bce910884c169835d2ad75688f
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 8680e590390d42ec0568ac10e626bb66d97ed2b1
★ idézet ★ :
Well fed devils behave better than famished saints.
★ foglalkozás ★ :
Entrepreneur, football player
★ play by ★ :
Damian Hardung
★ szükségem van rád ★ :
You get on my nerves so much,
That I can't even decide if I want you to shut up
Or If
I want to shut you up.

Trust in me / Danielle & Harvey 2020 SG9tj
25
★ :
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 0fa3bf959034bc7973ff3c8539f71c8f07b0585e
Trust in me / Danielle & Harvey 2020 Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Trust in me / Danielle & Harvey 2020
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Larisa & Chad -2020. szilveszter
» I love you so ~ Carlos & Cassidy [2020, tavasza]
» Can you trust me? ✮✩
» Never trust a stranger
» Lia × Léa | Never trust a man cause they all hungry

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: Múlt és jövõ-
Ugrás: