────────◊◊◊──────── But mama, i'm in love with a criminal
And this type of love isn't rational, it's physical
Mama, please don't cry, i will be alright
All reason aside, I just can't deny, love the guy ──────────────────
Their story: different pasts and different pain.
same heart, same love. perfect for each other.
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
bartender (Hotel Artemis)
★ play by ★ :
Ester Exposito
★ hozzászólások száma ★ :
150
★ :
Re: Chirping sounds || Melody & Ashley
Szomb. Feb. 10, 2024 8:08 pm
msg from
Melody
Nagyon szomorú vagyok, de megértem, ne aggódj <3 Csak valahogy éld túl a vasárnapot :/
Lehet egyszerűbb lesz, ha megosztjuk egymással a naptárainkat és foglalok időpontot arra a napra, amikor mindkettőnknek jó. Bár lehet megijednék a te naptáradtól
Vagy... látsz valamikor egy kis szabadidőt, amikor el tudnánk menni? Nem muszáj amúgy squash, lehet olyan is, ahova nem kell időpontra menni, csak velem kell majd számolnod, ha érted megyek edzés előtt
Ne izgulj, tuti kijössz majd jól vele is. Hátha valami szexi pasi lesz, aztán haza se akarsz majd menni a munkából.
persze, hogy tudom, de azért néha emlékeztethetsz!
Próbálkozom tartani azért nagyon, azon leszek, hogy minden a tervek szerint alakuljon. (: de azért marha ügyesen gyakorlod rám a nyomást, hát ki akar téged szomorúnak látni?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Hétf. Feb. 05, 2024 1:08 pm
msg from
Melody
Túl jól sminkelsz ahhoz, hogy láthatóak legyenek azok a karikák
Élvezem a munkát, néha azért lezsibbasztja az agyam, de ettől függetlenül tényleg örülök, hogy ezt a szakmát választottam és amúgy is jó ugródeszka lehet majd a későbbiekben az a pozíció, amiben most vagyok. Csak úgy néz ki, hogy változik a főnököm személye, úgyhogy most egy picit izgulok, mi lesz.
Imádlak, ugye tudod?
Ezaz, már csinálom is a foglalást vasárnapra. Hé, nyugi, pontosan tudom, hogy milyen sűrűek a napjaid, nem fogok sárkány lenni, ha mégsem jönne össze. (Csak egy ici picit szomorú.)
Hé, és a karikáimat nem irigyled, amik a szemem alá költöztek?
Duplikálódnod kellene. Mondjuk ez nem is hülye ötlet, nekem sem ártana sokszor, ha egyszerre tudnék két helyen lenni. Amúgy remélem, ettől függetlenül még mindig élvezed, amit csinálsz, mert tudod! Az nagyon fontos!!!
Ja, hogy az! Így szippant be a mókuskerék.
Az a főnökömet nem hiszem, hogy érdekli... hm, de legyen akkor a squash vasárnap, aztán ha be akarnak hívni, majd megpróbálok szépen nézni. Úgysem árt, ha kiadom magamból a feszkót kicsit. Máshogy mostanában úgysem megy
Foglalsz mondjuk vasárnap 10-re? Az úgy egész okénak tűnik. De ha mégis közbejön valami, nem harapod le a fejem! Tényleg kiszámíthatatlan minden...
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Hétf. Feb. 05, 2024 8:32 am
msg from
Melody
Még mindig lenyűgöz a sok energiád, amit egyúttal annyira szeretek benned
Jó, majd mesélj mindenképpen.
Hát igen, de azért már megszoktam, hogy a tárgyalások csak nagyon ritkán érnek véget az előre kitűzött időben, úgyhogy annyira már nem lep meg. Csak akkor van kínos helyzet, ha nincs sok idő a következő tárgyalásomig és egyszerre kellene két helyen is lennem.
Sz_a_b_a_d_i_d_ő, tudod, olyan időszak, amikor az ember épp nem dolgozik, vagy alszik és jut idő egyéb, hobbiszerű tevékenységek űzésére is. Legyen akkor csak sima kondizás? Akkor nem vagyunk előre lejelentett időhöz kötve. Bár lehet pont az kellene neked, hogy termet foglaljunk squashra és a főnöködnek azt tudd mondani, hogy "bocsánat, foglalásom van".
Most már tényleg hiányzik a fejed, úgyhogy jól is tetted, hogy írtál, én is akartam már, csak elvesztem menet közben valahol.
Fejlemények azok vannak azért, de majd személyesen elmondom, mert holnapig írhatnám a sorokat.
Gondolom boldog voltál tőle, hogy borult a terved.
A röpke mimben? Egyébként átérzem a helyzeted, én is így vagyok vele már elég rég, fosul érzem magam a saját testemben, szóval nyomjuk az edzést mindenképp, nem kell sokáig rágni a fülem, csak... basszus tényleg nem tudom, mikor. DE megoldom valahogy, oké?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Vas. Feb. 04, 2024 10:29 pm
msg from
Melody
Atya-gatya Ezt még olvasni is kemény. Azért ne hajszold túl magad, mert tudom, hogy képes vagy rá, de akkor is, ez brutálisan hangzik.
Persze, tudom, ez most így alakul, meg amúgy sem rajtad múlt a legtöbb dolog :/
Tegnap értem vissza Salt Lake Cityből, előbb akartam visszaérni, de elhúzódott egy tárgyalás. Ma épp a csúszó óráimat töltöm itthon, úgyhogy gondoltam megkérdezem már, van esetleg valami fejlemény úgy bármiről.
Nade, oké, bevallom, tisztára elfogott a depi, hogy már megint nem tudtam normálisan mozogni vagy két hete a munka miatt, úgyhogy mondom, mostmár csinálnom kellene valamit, mert kezdem rosszul érezni magam a testemben. Szóval jöttem rágni a füled és szépen pislogni neked, hogy elmehetnénk picit mozogni valamit együtt. Squash, zumba, úszás, vagy csak valami kondi esetleg valamikor a röpke szabadidődben? #nagyonlégyszí
Uh, hát... Hétfő-kedd-szerda a hotelben melózok, csütörtök-szombat pedig az Emperorban, pénteken el kell kísérnem Briant dokihoz, vasárnap még kérdéses, hogy nem kell-e beugranom az egyik kollégám helyére, de... jó lenne összefutni nagyon!!!
Egyébként nincs semmi különös, csak mint látod, nem unatkozom.