New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 18:51-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

it's never the right time - Eddie & Gabriel
TémanyitásRe: it's never the right time - Eddie & Gabriel
it's never the right time - Eddie & Gabriel EmptyPént. Aug. 25 2023, 22:15

Sejtette, hogy ez lesz a másik választása, valószínűleg pontosan ezért ajánlotta fel a lehetőséget. Egy pillanatig erejéig, hogy át tudja gondolni a nap hátralévő részét, meg az átrakandó megbeszéléseket, nem válaszol, legalábbis nem azonnal. Megejt egy telefont, illetve rögtön kettőt is, áttesz mindent délutánról olyan időpontokra, amikor nincsen rá máshol szükség, és csak akkor küldi a következő üzenetet, amikor biztos benne, hogy semmi sem zavarhatja meg őket a kosarazásban délután.
Mikor legyek ott?
Lehet, ha Eddie életének a része lett volna mindig is, ez a kérdés fel sem merülne a részéről, hiszen tudná, mikor és milyen elfoglaltságai vannak a fiának. Nem akar azonban úgy tenni, mintha részese lett volna valaminek, aminek nem lehetett, úgyhogy inkább kérdez, nehogy elmenjenek egymás mellett, mert bár a kezdeményezés őt illeti, nem teheti meg azt minden alkalommal, ha nem jelenik meg rögtön a legelsőn. Ha már Perla nem hisz a szavának, akkor azt szeretné, ha Eddie ezt bátran és kétségek nélkül tudná idővel megtenni.
Rendben, legyen így. Nem is zavarlak tovább.
Odaírja még az üzenet végére azt is, hogy várja az együtt töltött időt, de aztán annyira furcsának, már-már ostobának hat a szemében - természetesen saját maga miatt -, hogy visszatörli, és vesz egy mély levegőt, hogy ne akarjon előrébb szaladni, mint ahol tartanak. Amíg a következő üzenet nem érkezik meg, elfoglalja magát, mert lassan valószínűleg indulnia kell majd haza, hogy átöltözzön, és időben ott legyen a kosárpályán. A google térkép a két monitorja közül elfoglalja most az egyiket, hogy keresgéljen, de tényleg semmibe nem tart neki megtalálni a helyszínt, ahol majd találkozni fognak.

Eddie Rivera imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Gabriel Castro-Vega
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel Tumblr_inline_pt7b1iVFg81twd62e_500
it's never the right time - Eddie & Gabriel Tumblr_inline_pt7x5xfaav1twd62e_540
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
Keep going, keep growing
★ családi állapot ★ :
And I'm so far underwater
But then I feel your hand
it's never the right time - Eddie & Gabriel 0c779f2db5e71dab28bac1ff23624829df4e1899
Will you be the one to save me?
Oh tell me that you can
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

it's never the right time - Eddie & Gabriel 06dda19532d14b57f09b980c2cc61aae8d75e291
Take me to the stars above,
cause I can't go on feeling heartless
★ foglalkozás ★ :
Cégtulajdonos, építész
★ play by ★ :
Jay Hernandez
★ szükségem van rád ★ :
♡ little sister
it's never the right time - Eddie & Gabriel 2ae3edaec2e3f9f92f1272111c189eb58485daf6
I'll be anything you want me to be,
but how could we rebuild
when you ignore me?
★ hozzászólások száma ★ :
152
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel Tumblr_inline_pph23krYuW1twd62e_400
it's never the right time - Eddie & Gabriel EmptyPént. Aug. 25 2023, 19:05

Nincs jól. Miattam nincs jól. Nem akartam, hogy így legyen. Nem azért jöttem el otthonról, hogy fájdalmat okozzak anyámnak, de most nem is szeretnék erre gondolni sem, hisz ő meg egész életemben hazudott nekem. Mégsem tud hidegen hagyni a dolog. Szeretnék válaszolni valamit, de igazából fogalmam sincs mit, és egyébként is, bármit is mondanék most ezzel kapcsolatban, azt anyámnak kellene, nem Gabrielnek. Szóval végül csak annyiban hagyom.

Helyette inkább elgondolkodom, hogy akarok-e esélyt adni ennek a találkozásnak, és ha igen, akkor milyen formában. Mert az, hogy csak úgy leüljek és nyugiban beszélgessek bármelyikükkel, szerintem még mindig nem menne. Egy laza kosarazás viszont olyan opciónak tűnik, amivel remélhetőleg meg tudnék birkózni. Akármilyen idegennek is hat a gondolat egyelőre, hogy kosarazni fogok az apámmal.

Találkozzunk ott!

Elég ha csak elképzelem, ahogy Gabriel bevágódik értem a suli elé egy puccos kocsival, és gyorsan meghozom a döntést ezzel kapcsolatban, mert tudom, hogy a látvány, ahogy beülök mellé, azonnal pletykákat indítana a Trinityben. A diáktársaim imádnak pletykálni. Én viszont még nem állok rá készen, hogy ezer kérdésre válaszoljak és a részletekről beszéljek másoknak. Ez alól csak Kershawék voltak kivételek.

Egyeztetek a srácokkal a próbáról, aztán megírom, hogy mikor lenne jó.

Kezdődik a biosz óra.

Once I rose above the noise and confusion, just to get a glimpse beyond this illusion. I was soaring ever higher. But I flew too high.

Gabriel Castro-Vega imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Eddie Rivera
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel 5a60e57f06f52fc370a5e5b0bb939a5f45a80768
it's never the right time - Eddie & Gabriel 4cb99b9c1450d8fbd9e6bcdb7ee5e612e7ff1599
★ kor ★ :
19
♫ :
Or maybe I'm different,
and maybe my ADHD got me trippin'
And maybe I'm just everything
that you missin', yeah
★ családi állapot ★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel F013e00b85be616cb369d7f0725cc4158583f8a3
I shouldn't have fallen in love with HER
It's been nothing but trouble 'til now
I shouldn't have fallen in love at all
But I couldn't stop myself
What gives her the right to tear up my life?
How dare she be so perfect?
What did I do to deserve this?
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel 96f00a941cf7c8722bc8e9f67c4b39711bfe09ca
★ idézet ★ :
I'm on the outside looking through
I know I'm not the same as you.
★ foglalkozás ★ :
high school student, bass player, intern architect
★ play by ★ :
Maxence Danet-Fauvel
146
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel 7da16b67096b951f26c700c0c9da6d1e128552ca
it's never the right time - Eddie & Gabriel EmptyPént. Aug. 25 2023, 13:46

Nem szólt Perlának arról, hogy kettesben akarna beszélgetni Eddie-vel, mert a legutóbbi alkalom óta úgy érzi, a nő nem bízik a szavában. Így, legyen bármilyen eredménye a mai találkozásnak, azt Gabriel el fogja tudni fogadni, hiszen továbbra is tudják, hol van a fiuk, hajlandó most beszélni is vele, úgyhogy a férfi tényleg úgy gondolja, itt semmi sem megoldhatatlan.
Igen. Csak te és én.
Emögött nincsen hátsó szándék, Gabrielt valóban érdekli, hogyan éli meg ennyi idő elteltével az elhangzottakat a másik, illetve tökéletesen tisztában van azzal, hogy jó ideig majd szinte minden lehetőséget neki kell kezdeményeznie. Ő ezzel megbarátkozott gondolatban, nem is csinál belőle ügyet egyáltalán, valahol pedig el kell kezdeni ezt. Tökéletes alkalom sohasem lesz, ahogy semmire sincsen, ezt már régen megtanulta, úgyhogy ez ugyanolyan jó lehet bármire, mint akármelyik másik.
Nincsen jól, de türelmesen vár haza.
Nem, mintha Perlának lenne választása, illetve a türelmében sem tökéletesen biztos, minden esetre valóban kénytelen rá, hogy várjon, és mindketten tudják, hogy ez még egy ideig így lesz. Gabriel könnyebben viseli, és nem hazudna, ha Eddie rákérdezne, de teljesen természetes, hogy nem róla kérdezett.
Elmosolyodik a telefon felett, és eszébe jutnak képek a gyermekkorából; sok időt töltött a környék kosárlabda pályáján, hiszen egyetlen labda árából - amit mindig valaki más vitt haza, hogy igazságos legyen, hiszen közösen dobták össze rá a pénzt - nagyon hosszú órákig tudtak szórakozni, miközben a környék - köztük pedig Perla is - őket nézte, ahogy pontokért és győzelemért küzdenek, néha már talán túlbuzgó, kissé felesleges módon. Nagyon régen eszébe sem jutott ez, pedig jó emlék.
Az órájára néz, hogy haza tud-e még a dolga után menni valami lazábbat magára kapni, aztán megírja a választ.
Persze. Ott találkozzunk, vagy felvegyelek? Szerintem megtalálnám.
Próbálja éreztetni, hogy semmilyen módon nem fog rátelepedni a másikra, és semmibe nem tart neki egy google térképet felcsapni, hogy a környéken megtalálja a kosárpályát. Ha más nem, kér némi útbaigazítást, de valószínűleg meg fogja tudni oldani.

mind álarcot viselünk
Gabriel Castro-Vega
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
Keep going, keep growing
★ családi állapot ★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel 0c779f2db5e71dab28bac1ff23624829df4e1899
Oh tell me that you can
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

it's never the right time - Eddie & Gabriel 06dda19532d14b57f09b980c2cc61aae8d75e291
★ foglalkozás ★ :
Cégtulajdonos, építész
★ play by ★ :
Jay Hernandez
★ szükségem van rád ★ :
♡ little sister
it's never the right time - Eddie & Gabriel 2ae3edaec2e3f9f92f1272111c189eb58485daf6
but how could we rebuild
when you ignore me?
152
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel EmptyPént. Aug. 25 2023, 09:08

Meglepetten olvasom a kijelzőn az új üzenetet. Hát tényleg gyorsan a tárgyra tért.
Csak mi ketten?

Nem is tudom... Úgy volt, órák után próbálni fogunk a bandával.

Persze nem jelentené a világ végét, ha átszervezném a napomat, valószínűleg mindenki megértené egyébként is, csak még nem tudom, hogy akarom-e. Részben mert még mindig nehéz úgy gondolnom Vegára, mint az apámra, és nem elsősorban mint a főnökömre, akinek nem mondhatok nemet. Talán pont emiatt szeretnék ellenkezni. Emiatt is.

Anyám hogy van?

Feltételezem, hogy ők beszélnek. Bár fogalmam sincs, miért kérdezem, vagy hogy tényleg akarom-e tudni. Legszívesebben azonnal törölném is a kérdést, ahogy elküldtem. Igazából szerintem amúgy is tudom a választ, csak nem biztos, hogy kéne ezzel most foglalkoznom, amíg a saját érzéseimen sem tudok kiigazodni.

Tudsz kosarazni? Van egy régi kosárpálya nem messze a sulitól...

Konkrétan görcsben van a gyomrom, ahogy elküldöm az üzenetet. De nem kerülhetem el örökké a találkozást, nem is akarom, és akkor már inkább így, ha hajlandó rá egyáltalán, minthogy beüljünk valahová. Úgy érzem, baromira kínos lenne a szitu, csak ülni egymással szemben, miközben igazán ott sem akarok lenni.

Once I rose above the noise and confusion, just to get a glimpse beyond this illusion. I was soaring ever higher. But I flew too high.

mind álarcot viselünk
Eddie Rivera
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel 5a60e57f06f52fc370a5e5b0bb939a5f45a80768
it's never the right time - Eddie & Gabriel 4cb99b9c1450d8fbd9e6bcdb7ee5e612e7ff1599
★ kor ★ :
19
♫ :
Or maybe I'm different,
that you missin', yeah
★ családi állapot ★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel F013e00b85be616cb369d7f0725cc4158583f8a3
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel 96f00a941cf7c8722bc8e9f67c4b39711bfe09ca
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Maxence Danet-Fauvel
146
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel 7da16b67096b951f26c700c0c9da6d1e128552ca
it's never the right time - Eddie & Gabriel EmptyPént. Aug. 25 2023, 06:53

Gabriel általában mindent megfontoltan, előre átgondolva tesz meg, de ez most nem feltétlenül, vagy teljesen igaz; keresgéli magában a szavakat, amikor az üzenetére érkezik válasz, és egyfajta fiatalos izgalommal meg lelkesedéssel fogadja, hiszen ez már most sokkal több kontaktus, mint amire egyébként számított. Azt hitte, Eddie válaszolni sem fog az üzenetére, hiszen minden joga megvan rá, hogy a szívére hallgasson, és őszintén? Ha Gabrielt szembesítették volna az ő helyében arról, hogy az apja igenis életben van ennyi év után, ráadásul a főnöke, ő meglehet van annyira makacs, hogy nem méltatott volna senkit válaszra, akinek a történethez köze van. Közben meg lehet ezzel hazudik most magának, hiszen ő mindenkit maga elé helyezve szokott a problémák megoldására törekedni. Még őt is összezavarja ez az egész.
Akkor tényleg nem zavarok sokáig. Szeretném tudni, hogy érzed magad. Beülnél velem valahova suli után?
Ha volt bármilyen terve, akkor az mindenképpen személyes találkozóra vonatkozott volna, hiszen nem gondolja, hogy ezek az üzenetek, vagy az üzenetek általánosságban nagy áttörést tudnak elérni. Nem látja Eddie arcát, amikor pötyögni kezdi a választ, tehát semmilyen érdemi kapcsolódás nem alakulhat ki, ezzel pedig Gabriel nem tud a mai modern korban még mit kezdeni. Ő a tettek, meg a személyes találkozók embere, és lehet, hogy kicsit üzleties a felfogás azzal kapcsolatban, hogy üljenek be valahova, de az apaszerep friss, míg üzletember majdnem, hogy egész életében volt és még lesz is. Most ez a legjobb tőle, egyelőre.

mind álarcot viselünk
Gabriel Castro-Vega
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
Keep going, keep growing
★ családi állapot ★ :
Oh tell me that you can
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ foglalkozás ★ :
Cégtulajdonos, építész
★ play by ★ :
Jay Hernandez
★ szükségem van rád ★ :
♡ little sister
but how could we rebuild
when you ignore me?
152
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel EmptyCsüt. Aug. 24 2023, 23:24

Már több mint két napja nem jártam Bronxnak még csak a közelében sem. Két napja, hogy kerülöm a szüleimet, hogy próbálom kitisztítani a fejemet, és rendbe tenni benne a hétfő estét, meg úgy az egész eddigi életemet. Nem sok sikerrel. Persze már nem vagyok annyira feldúlt, mint mikor eljöttem otthonról, de még mindig nem tudom, mit kéne kezdenem a helyzettel. Vagy hogy hogyan nézzek újra szembe anyámmal. Vagy Gabriellel. Tegnap éppen ezért nem mentem be dolgozni sem a cégéhez. Még nem álltam rá készen. Pedig nagyon sokáig viaskodott bennem az érzés, hogy távolságot kell tartanom, és a kötelességtudatom. Ám végül az előbbi győzött. Úgy döntöttem, inkább adok magamnak még egy-két napot, amikor inkább gondolni sem fogok rájuk, félreteszek mindent, és valóban csak jól érzem magam a barátaimmal. Aztán most matek és biosz között egyszer csak jön az üzenet. Nem válaszolok azonnal. Nem azért, mert nem akarok. Ellenkezőleg. Már az első pillanatban tudom, hogy vissza fogok írni, mégis percekig csak bámulom a telefonom kijelzőjét, mert nem tudom, hogy mit, mennyit, hogyan... És amikor végre elkezdem megfogalmazni az üzenetet, az is sok törléssel és gondolkodással jár. Nem áll szándékomban elutasítónak lenni – valahogy mégis annak érzem magamat, akárhogy is rakom össze a szavakat. Aztán végül csak ennyit küldök el:

Szia.
Hamarosan órám lesz.
De figyelek...

mind álarcot viselünk
Eddie Rivera
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
19
♫ :
Or maybe I'm different,
that you missin', yeah
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Maxence Danet-Fauvel
146
★ :
Témanyitásit's never the right time - Eddie & Gabriel
it's never the right time - Eddie & Gabriel EmptyCsüt. Aug. 24 2023, 22:49

Nem sikerült valami sokat aludnia az elmúlt pár napban, különösen a tegnap éjszakát nem kívánná senkinek, ugyanis szerda lett volna a napja, hogy újra lássa a fiát, legalábbis egy naiv elképzelés elhitette vele, hogy a gyakornoki napon majd meg fog jelenni, és akkor talán válthat vele néhány szót. Jerry nem sokkal az iroda nyitását követően tájékoztatta róla, ez nem fog megtörténni, és ez elég kellemetlenül érinti Gabrielt, lévén nem neki szólt erről Eddie, hanem Jerrynek. Ő eddig nem kereste a másikat, szeretett volna teret adni neki, amennyire ez lehetséges, de a lelkét eléggé gyötri az, amilyen állapotban Perla van jelenleg, és egyre inkább kínozza az érzés is, hogy helyrehozzon mindent, így amikor csütörtökön már egy órája ül mindenféle produktivitást mellőzve az irodájában, akkor ráveszi magát arra, hogy keresse a fiát.
Szia Eddie, itt Gabriel. Tudnál kérlek rám szánni néhány percet? Rövid leszek.
Valóban nem az a fajta, aki túl sok körítést adna bizonyos dolgoknak, meglehet most arra lenne szükség, hiszen nem tudhatja, hányadán áll így két és fél nappal később Eddie. És talán utóbbi miatt írja oda megerősítésként, hogy rövid lesz, mert ha arra jutott, még mindig nem kér a két felnőttből, akkor az a legjobb, ha egyenesen leírja majd, mire gondol.

mind álarcot viselünk
Gabriel Castro-Vega
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
Keep going, keep growing
★ családi állapot ★ :
Oh tell me that you can
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ foglalkozás ★ :
Cégtulajdonos, építész
★ play by ★ :
Jay Hernandez
★ szükségem van rád ★ :
♡ little sister
but how could we rebuild
when you ignore me?
152
★ :
it's never the right time - Eddie & Gabriel Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

it's never the right time - Eddie & Gabriel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» no turning back - Perla, Eddie & Gabriel
» Long time since the last time - Levi & JJ
» Gabriel
» Gabriel
» maybe, maybe not - Perla & Gabriel

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: A technika csodái :: Telefon, sms, chat-
Ugrás: