New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 273 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 265 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Gabriel
TémanyitásGabriel
Gabriel EmptySzomb. Okt. 31 2020, 11:35
Gabriel Dupont

Play by:
Zachary Levi
Születési hely:
Bordeaux
Kor:
40
Lakhely:
Egyelőre a repülőn tart ide
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
házas
Csoport:
üzlet, borász
Történetünk:

Nagyon egyszerűen induló kis történet ez kettőnk között Gabriel. Te vagy a férjem, a hitves uram, csak éppen nem osztozkodunk egy ágyon, és már nem is élünk együtt, de az eskü örökké hozzád köt. Mi történt a romantikus kapcsolatunkkal, a hévvel, amiről azt hittem egy életen át kitart? Hol is kezdjem? Lassan tíz éve, hogy megláttalak a Sorbonne-on, és azzal a lendülettel vettél le a lábamról. Vendégelőadóként jelentél meg, és véletlenül összefutottunk a folyosón. Az irataim elrepültek, de ahogyan a szemedbe néztem, minden problémám elszállt. Pillangók repdestek a hasamban, furán szédelegve segítettél fel, és viszonzásként meghívtál egy kávéra. Nem vártam túlzottan a nagy Ő-re, de ugye a szerelmesek városának mindig megvolt a maga varázsa, hogy összehozzon két embert. Kettőnkkel is ez történt…és mire belemerültem volna az álomba, máris az ujjamra húztad az eljegyzési gyűrűt. Megadtad a módját a násznak is, egy különleges, ám annál egyedibb cipővel leptél meg az esküvőre (cipőmániában szenvedek). A családunk hagyományai szerint a huszonnegyedik születésnapom előtt férjhez kellett mennem, és ezt a kis babonát sem nevetted ki, hanem a kedvemért teljesítetted. Fülig szerelmes voltam beléd, sosem láttam volna meg a hibáidat, melyeket jól őriztél előttem. Vakon írtam alá a házassági szerződést is, ami kikötötte, hogy mindenképpen utódot kell szülnöm neked, ha nem akarom, hogy válással végződjön a kapcsolatunk. Mélyen vallásos családban nőttem fel, ezért szóba sem jöhetett a válás, azzal a múltamat köptem volna szembe. Tűrtem melletted, mert, hogy ez következett. A borászat egy jó kis ürügy volt neked, hogy titokban a sötét vágyaidnak élj. A nő számodra nem szent, nem egy társ, hanem egy tárgy, egy létszükséglet. Szolgaként működtem melletted, elvártad, hogy kiszolgáljanak, és ha éppen úgy tartotta kedved, akkor ágyba vittél az akaratom ellenére is. A látszat ellenére nem vagyok annyira elveszett, gyűjtögettem az évek alatt, aztán három évvel ezelőtt egyetlen búcsú nélkül léptem ki az életedből. Még a kontinensről is elköltöztem, hogy ne akadj a nyomomra. Három éve egy másik férfi mellett dolgozom éjjel és nappal is, de aztán történik valami. Felhívsz a semmiből, és a szerződést követeled, különben válsz…igen csak én balesetet szenvedek, és mindent elfelejtek az égvilágon. Itt az esélyed, hogy behajtsd rajtam az ígéretedet!

A közös gifek miatt támogatnám a PB alany megtartását, egyéb kikötésem nincsen, szeretném, ha a megalkotója magáénak érezné a karaktert. Nagyon várlak.  Gabriel 2624752903
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Gabriel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gabriel
» Gabriel Slade
» when we first met - Gabriel and Sierra
» maybe, maybe not - Perla & Gabriel
» Gabriel Burns

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: