★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 273 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 265 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Gabriel Szomb. Okt. 31 2020, 11:35 |
| Gabriel Dupont | Play by: Zachary Levi Születési hely: Bordeaux Kor: 40 Lakhely: Egyelőre a repülőn tart ide Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: házas Csoport: üzlet, borász Történetünk: Nagyon egyszerűen induló kis történet ez kettőnk között Gabriel. Te vagy a férjem, a hitves uram, csak éppen nem osztozkodunk egy ágyon, és már nem is élünk együtt, de az eskü örökké hozzád köt. Mi történt a romantikus kapcsolatunkkal, a hévvel, amiről azt hittem egy életen át kitart? Hol is kezdjem? Lassan tíz éve, hogy megláttalak a Sorbonne-on, és azzal a lendülettel vettél le a lábamról. Vendégelőadóként jelentél meg, és véletlenül összefutottunk a folyosón. Az irataim elrepültek, de ahogyan a szemedbe néztem, minden problémám elszállt. Pillangók repdestek a hasamban, furán szédelegve segítettél fel, és viszonzásként meghívtál egy kávéra. Nem vártam túlzottan a nagy Ő-re, de ugye a szerelmesek városának mindig megvolt a maga varázsa, hogy összehozzon két embert. Kettőnkkel is ez történt…és mire belemerültem volna az álomba, máris az ujjamra húztad az eljegyzési gyűrűt. Megadtad a módját a násznak is, egy különleges, ám annál egyedibb cipővel leptél meg az esküvőre (cipőmániában szenvedek). A családunk hagyományai szerint a huszonnegyedik születésnapom előtt férjhez kellett mennem, és ezt a kis babonát sem nevetted ki, hanem a kedvemért teljesítetted. Fülig szerelmes voltam beléd, sosem láttam volna meg a hibáidat, melyeket jól őriztél előttem. Vakon írtam alá a házassági szerződést is, ami kikötötte, hogy mindenképpen utódot kell szülnöm neked, ha nem akarom, hogy válással végződjön a kapcsolatunk. Mélyen vallásos családban nőttem fel, ezért szóba sem jöhetett a válás, azzal a múltamat köptem volna szembe. Tűrtem melletted, mert, hogy ez következett. A borászat egy jó kis ürügy volt neked, hogy titokban a sötét vágyaidnak élj. A nő számodra nem szent, nem egy társ, hanem egy tárgy, egy létszükséglet. Szolgaként működtem melletted, elvártad, hogy kiszolgáljanak, és ha éppen úgy tartotta kedved, akkor ágyba vittél az akaratom ellenére is. A látszat ellenére nem vagyok annyira elveszett, gyűjtögettem az évek alatt, aztán három évvel ezelőtt egyetlen búcsú nélkül léptem ki az életedből. Még a kontinensről is elköltöztem, hogy ne akadj a nyomomra. Három éve egy másik férfi mellett dolgozom éjjel és nappal is, de aztán történik valami. Felhívsz a semmiből, és a szerződést követeled, különben válsz…igen csak én balesetet szenvedek, és mindent elfelejtek az égvilágon. Itt az esélyed, hogy behajtsd rajtam az ígéretedet! A közös gifek miatt támogatnám a PB alany megtartását, egyéb kikötésem nincsen, szeretném, ha a megalkotója magáénak érezné a karaktert. Nagyon várlak. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Gabriel | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |