Anya szerint azért tűntél egy egyik napról a másikra, amikor megszült engem, mert még nem szerettél volna apa lenni. Szerintem meg inkább az ő hibája, amilyen elviselhetetlen perszóna tud lenni. Az a helyzet, hogy az igazságot senki sem tudja: egyedül csak te. Eddig még soha sem láttalak, csak hallottam rólad. Viszont eltökélt szándékom volt mindig is, hogy egyszer találkozzak veled és elmeséld nekem a te szemszögedet az eltűnéseddel kapcsolatban.
Mae nagyooon kíváncsi az apjára és mivel az édesanyjával nem jó a kapcsolata, ezért arra számít, hogy majd vele az lesz. (Annak ellenére, hogy a születésekor ugyebár elhagyta...) És szó szerint bármit képes azért megtenni, hogy ez tényleg így legyen. Brianként volt említve a lány múltjában, de természetesen a név változtatható. Amúgy sok elképzelés nincs még róla, egyedül annyi, hogy a nyomozás alkalmával Mae egyszercsak @Lorenzo Vercotti sztriptízbárjában köt ki, ahol anno az édesapja is sokszor megfordult: a pontos miért nyilván a személyiségén meg a foglalkozásán is múlik majd, de a jövőbeli dráma miatt jó lenne, ha a férfi mindenképp egy korrupt ember lenne, aki akár a családját is képes feláldozni ezért-azért. (Tehát nem egy tökéletes apa-lánya kapcsolat lesz majd a későbbi találkozás vége.)
livin' in new york
a másik család
Szabad
Play by
bárki
Csoport
bármi
Történet
Bár csak az édesapámat nem ismerem, de talán él mellette egy olyan család is, akiket eddig szintén a homály fedett el. Mostohaanya, féltestvérek, minden mi szem-szájnak ingere.
A lehetséges másik családnál abszolút nincs megszabva semmi és senki! Hogyha esetleg van már olyan játékos karaktered, akinek belefér a koncepciójába egy tékozló apa, aki vagy egyszercsak eltűnt az életéből és visszatért, vagy utólag alapította meg az új családját, miután valahol egy lánya született, az is tökéletes történetszál lenne ebben a koncepcionálisan működésképtelen famíliában.