¿Crees en el amor a primera vista o tengo que volver a pasar?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Whatever luck I had, I made.
One thought fills immensity.
Fear is a great motivator.
Elimina todo lo que no tenga relevancia en la historia. Si dijiste en el primer capítulo que había un rifle colgado en la pared, en el segundo o tercero este debe ser descolgado inevitablemente. Si no va a ser disparado, no debería haber sido puesto ahí.
★ foglalkozás ★ :
NYU Egyetemista (2)
★ play by ★ :
Benjamin Wadsworth
★ szükségem van rád ★ :
★ hozzászólások száma ★ :
259
★ :
Re: Ricky - Manolo
Szomb. Dec. 09, 2023 7:33 pm
14:55
Kölyök
nagyon ütős pia?
aztán meg vállaljak gyerekfelügyeletet is, nehogy baromságot csinálj?
vésd majd le, ha indulsz, úgy intézem az ügyesbajosokat... aztán ballagok érted
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Elimina todo lo que no tenga relevancia en la historia. Si dijiste en el primer capítulo que había un rifle colgado en la pared, en el segundo o tercero este debe ser descolgado inevitablemente. Si no va a ser disparado, no debería haber sido puesto ahí.
★ foglalkozás ★ :
NYU Egyetemista (2)
★ play by ★ :
Benjamin Wadsworth
★ szükségem van rád ★ :
259
★ :
Re: Ricky - Manolo
Vas. Dec. 03, 2023 5:36 pm
14:44
Kölyök
szevasz
melózok
3kor végzek, megyek a brisardba, este showtime...előtte? Vagy oda jössz? Hátul kimegyek érted.
i need you to tell meeverything will be alright to chase away the voices in the night
when they call my name...
★ foglalkozás ★ :
• wanderers lead vocal
★ play by ★ :
Andy Biersack
156
★ :
The way thatI survived It's a violent world, but todayI'm still alive
Ricky - Manolo
Szomb. Dec. 02, 2023 8:30 pm
Egy olyan csomag került a kezem közé, mellyel olyan emlékek kerültek elő, melyet nem akartam. Csak egy nyugis napot akartam, semmi többet. Mégis ez az egész vérlázító volt. Hogy a faszba volt képe ehhez az egészhez? Nem, képtelen vagyok így megfeledkezni erről az egészről, de valahogy talán meglehet. Egymódon tudhatom meg. Pia. Bár...annyira nem kéne taccsra tennem magam megint, mert baj lesz belőle és elkerülném. De milyen mód tudnék kizökkenni ezen gondolatok közül? Ki segítene nekem? Senki. Ezen nekem kell túl lennem. Szóval túl kell előbb esnem egy teljes külön órán és csak utána adagolhatom magamnak a felejtések kulcsát. Vagy egy jó beszélgetés jobban megoldana bármit? Ki tudja. Szóval sietős léptekkel pötyögtem a mobilomon egy SMS-t majd a megfelelő címzetnek küldtem is... lesz egy bő órája felkészülnie rám. Felkell? Fasz tudja milyen helyzetben van a srác? A mobilomat addig leeresztem a képemből, míg a zebrán áthaladok, mint aki épp késésben van, de azt követően már pötyögök is tovább. Mint akinek az élete múlana ezen az egész találkozón.
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :