...Délelőtt a mosodában robotolt, esténként pedig egy otthonához közeli bárban volt felszolgáló. Itt ismerte meg későbbi férjét, a rendőrként dolgozó Sebastiant. Viharos, mindent elsöprő szerelem volt. A férfi elfogadta Esther múltját és vele együtt a lányát is. Fél év múlva már egy családként éltek. ... Kétezernégyben egyetemre ment, munka mellett esténként tanult, egy évre rá Esther és Seb összeházasodtak, majd 2006 októberében, három vetélés és milliónyi szívfájdalom után végre negszületett Esther második kislánya Aaliyah. ... Aaliyah születése után még volt két vetélése ami iszonyatosan megviselte őt is és a férjét is, mindketten nagy családot szerettek volna. Ez az a pont, ahol a házasságunk szépen lassan elkezdett megfenekleni. Nem tudnám pontosan, hogy miért, de a folyamatos gyász, a veszteségek nem megerősítettek, hanem eltávolítottak minket. Húztuk ameddig tudtuk, de végül két évvel ezelőtt én voltam az, aki pontot tett az egész végére. Elköltöztem és beadtam a válókeresetet. Másfél évvel ezelőtt pedig az egész végére pont került, amikor végleg elváltunk. Te neheztelsz rám azóta is, eltökélted, hogy mindent megkaparintasz amit csak lehet, a ház, az autó, és a gyerek is nálad maradt.Nem teljesen felhőtlen a viszonyunk, meggyőződésem, hogy a lányunk igen komoly bajban van, de te úgy csinálsz mintha ebből semmit nem látnál. Hiába beszélek neked, hogy nyisd már ki végre a szemed és fogd szigorúbban a lányuknkat, te csak az arcomba röhögsz. Szerinted minden rendben, velem van a probléma. Nem tudom, hogy merre alakul majd a kapcsolatunk, de abban biztos vagyok, hogy Aaliyaht csak úgy tudjuk a jó útra téríteni, ha összefogunk. Mit mondasz? Képesek leszünk a lányunk kedvéért összefogni és újra egy csapatként pontot tenni a züllött életformájára?
livin' in new york
Hypothesis
When love hurts you, dare to love again. When a friend falls, dare to be the first to extend a hand. When there is darkness, dare to be the first to shine a light. When there is injustice, dare to be the first to condemn it.
“Other times, I look at my scars and see something else: a girl who was trying to cope with something horrible that she should never have had to live through at all. My scars show pain and suffering, but they also show my will to survive. They're part of my history that'll always be there.”
Azt mondják, hogy egy apa attól a pillanattól kezdve, hogy ránéz, imádja a lányát. Bárkivé nő fel, neki mindig az a copfos kislány marad. Cserébe egy titkos ígéretet tesz, hogy nem látja tinédzser korának kínos helyzetét, a hibáit vagy az általa őrzött titkokat.
Valamikor oviban kezdődhetett a "csak apa" időszakom, amikor rájöttem, hogy nálad bármit eltudok érni egy kis "udvarlással", míg anyámnál ez semmit sem ért. Persze te mindig is élvezted a személyed iránti rajongást, így nem okozott gondot, hogy anya háta mögött megengedj dolgokat. Te vagy a királyom, én pedig a hercegnőd, és valljuk be elkényeztetted a seggem annyira, hogy mindent akarjak és mindent meg is kapjak. Megtanítottad, hogy értékeljem önmagamat, talán már túlzottan is jól sikerült ez a nevelés. Gyönyörűnek, szokatlanul szépnek hívsz és nem feledkezel meg emlékeztetni arra, hogy én vagyok a legértékesebb dolog az életedben. Imádlak, nem véletlen az sem, hogy másfél éve a válási procedúra során a bíróságon téged választottalak gyámomnak. Ami pedig anyámat illeti, a mai napig nem tudom megbocsátani neki, amiért önző módon kihasznált és elhagyott téged, ezzel tönkre téve a mi tökéletesnek hitt családunkat. Szabadnapjaidon jófej vagy és laza, de amióta előléptettek és megkaptad a nyomozói főnök címet, meg az azzal járó rengeteg felelősséget, egyre kevesebb időt töltünk már együtt. A munka beszippant és már esténként látlak csak, ha épp otthon vagyok, mert amikor buliról van szó tuti kikönyörgöm nálad, hogy ott lehessek. Egyetlen gyerekedként azt hiszem sikerült rendesen az ujjaim köré csavarjalak, anélkül, hogy ebből bármit is észrevennél. Anyám talán már tajtékzik és arról győzköd, hogy valami gond van velem. Azt ecsetelheti, hogy figyelj rám jobban oda, de hidd el nekem mindent tökéletesen csinálsz. Nem vagyok drogfüggő, nincs egy toxikus kapcsolatom és nem én vagyok az egyik legutálatosabb személy a suliban. Ezek csak pletykák.. Ugyan! Nem kell mindent elhinni! Hiszen én vagyok az. A te egyetlen pici lányod, akit úgy imádsz.
Az biztos, hogy van egy múltja a széthullott, kicsit sem zűrmentes családjával @Esther Selassie Aali anyukájával és @Gianna Selassie Aali féltestvérével, ezért nem is szeretnék több mindent megkötni. Nagyon várunk! Gyere mihamarabb!
Shot through the heart
and you're to blame
You give love a bad name
I PLAY MY PART AND YOU PLAY YOUR GAME
★ lakhely ★ :
queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
középiskolás bajkeverő diák
★ play by ★ :
alisha boe
★ szükségem van rád ★ :