Karakter típusa: keresett Teljes név: Raymond Boyd Becenevek: Ray Születési hely, idő:New York Kor: 25 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: szingli Csoport: Média Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: már végzett Ha dolgozik//Munkabeosztás: Szereptől függően változik Ha dolgozik// Munkahely: Filmszínész Hobbi: filmnézés, sportolás
Vígjáték: Elég jó humorom van... legalábbis azt szokták mondani. Szeretek a középpontban lenni és ez általában így is van. Be nem áll a szám, folyamatosan csak beszélek és lövöm a jobbnál jobb poénokat.
Akció: Elég könnyen felkapom a vizet, bár próbálom ezt nem kimutatni. Színészként könnyen el tudom rejteni a valós érzelmeim, de volt már, hogy nálam is elszakadt a cérna. A sport mindig is fontos része volt az életemnek és az is számított, hogy ki hogy néz ki a vásznon. Nem vagyok egy izomagy, inkább vékonyabb, szálkásabb srácnak tartom magam. Lehetnék sokkal izmosabb is, de nincs idő a sok forgatás mellett ilyenekre.
Dráma: Tudok nagyon komoly és érzelmes is lenni, de ezt az oldalam nagyon kevesen láthatják. Csak a két legjobb barátom és az öcsém, de ők se teljesen. Nem túl vidám és szuper az életem, de próbálok úgy tenni, mintha az lenne. A szüleim elvesztése nagyon megviselt. Remek család voltunk és itt hagytak minket. De nem volt szabad elvonulnom a világ elől és egy kicsit gyászolni. Nekem kell nevelnem az öcsémet, már hivatalosan is én lettem a gyámja.
Animációs: Sokszor mondják rám, hogy még nem nőtt be a fejem lágya, elég éretlen, gyerekes vagyok. Ez talán részben igaz is, de ez inkább csak látszat. Szeretek bolondozni és nevetni. Egy színész soha sem nő fel teljesen, hisz állandóan játszik.
Ide jön az idézet
Az óriási reflektorok hirtelen felkapcsolódtak és mindent bevilágítottak. Mindenki a helyére sietett. Én már rég beálltam az ajtó mögé, aminek a túloldalán egy kitűnően kivitelezett irodai díszlet állt. Előre tudtam, hogy mi hol helyezkedett el és a színésznő kollégám épp az asztala előtt áll és telefonál. Legalábbis úgy tett, mint aki telefonált. A rendező elkiáltotta magát. A kamerák piros jelzői felvillantak és elkezdődött. A bent lévő színészhölgy jó pár évvel idősebb volt tőlem. - Sajnálom James...megértem, hogy el akarsz válni, de hallgass végig. - mondta zokogós hangon. Profinak számított a szakmában és örültem, hogy vele szerepelhettem egy darabban. Egy nagy puffanást hallottam és sírást. Ez volt a jel. Benyitottam az hamis irodába és beléptem. - Tűnj innen David! Minden a te hibád! - kiabálta nekem. Én játszottam David-et a jóképű srácot a szomszédból, aki nemrég költözött oda és teljesen felborította a nő életét. - Ugyan... te hívtál át magadhoz mindig valamilyen ürüggyel. - válaszoltam egy félvigyor kíséretében. A nő felállt és el akart lökni magától, de amint a mellkasomhoz ért én elkaptam a csuklóját, hogy magamhoz húzzam. - Tudom, hogy te is akartad. Az a hülye nem érdemelt meg. Én tényleg szeretlek. - suttogtam, miközben a kezéről az arcára vándorolt a kezem és közelebb hajoltam hozzá. Egymás szemeibe néztünk és megcsókolt. Én viszonoztam, hisz ez volt megírva. Ezek már a film utolsó percei voltak, de már tervben volt egy következő rész, hogy hogyan alakul az idős nő és a tini srác között. Mindig is fiatalabbnak néztek, szóval általában a filmekben is fiatalabb szerepeket kaptam. Azonban a rendező perverzsége miatt a jelenet még itt nem ért véget. A kezem levándorolt a derekára, majd megragadtam a felsőjét és lehúztam róla. A kora ellenére még mindig csinos volt, szóval nem csoda hogy elvállalta. Rajtam ing volt, amit ő gyorsan kigombolt, vagyis inkább széttépett. Nem voltam szégyenlős, szóval nem zavart, ha félmeztelenül kellett szerepelnem. Ebben a filmben már kellett kevesebb ruhában is lennem, szóval ez már tényleg nem számított. Még a szürke ötven árnyalata szexjeleneteinek a számát is lekörözte ez a film, de még is tetszett az embereknek. A csók hevesebb lett és rádőltünk az asztalra. A kamerák leálltak és a rendező tapsolva állt fel a székből. Óvatosan lemásztam a nőről. Ez volt az utolsó jelenet, amit felvettünk. Ilyenkor jött az ünneplés. Amíg visszahúztam a nadrágom és felkaptam az inget, behozták a kajás asztalokat. Mindenféle étel és ital fel volt sorakoztatva és csak ránk várt. Össze se gomboltam az ingem, hanem egyből rászabadítottam magam az italos asztalra. Az egész stáb megrohamozta, de én pár üveg alkoholos italt megszereztem és elvittem magammal. Szerettem inni, mert akkor minden gondom elfelejtettem. Egyedül mentem fel a stúdió tetejére, mert nem igazán volt kedvem semmihez. A külvilág azt látta, hogy mindig vidám vagyok és semmi gondom az életben, de ez egyáltalán nem így volt. A szüleim pár éve meghaltak és az öcsémet nekem kellett egyedül nevelnem. Kamasz korba lépett és nem volt könnyű vele. A színészhivatás meg nem volt egy leányálom. Az eleje szörnyű volt. Nagyon kevés pénzt kaptam és nagyon sokat kellett melóznom. Nem bírtam a szüleim nélkül ezt a nagy megterhelést, szóval hamar rászoktam a piára és egy-két drog is előkerült. Mikor már sikerült befutnom és lettek támogató cégek, akik minden félét küldtek, meg többe kerültem a rendezőknek, egész jól kerestem, de annyira elkábított, hogy hatalmas költekezésbe kezdtem. Nem tud megmaradni nálam a pénz. Már a felfelé vezető úton elfogyott az egyik üveg, szóval nehezen sikerült feljutnom. Kicsit hideg volt odafen, de nem zavart. Inkább az volt a gond, hogy megpillantottam egy másik alakot is a tetőn. A falnak dőlve egy lány, mellette egy fecskendő. Közelebb mentem a bedrogozott alakhoz, aki igazából a színésznő kollégám volt, akivel fél órája még lent forgattunk. - Gyere csak közelebb!- intett felém. Én engedelmeskedtem neki és közelebb mentem. Amint elég közel kerültem, elkapta a két kezével az ingem és magára húzott miközben az ajkai az enyémre tapadtak. Kicsit meglepődtem, de viszonoztam és ennyinél nem álltam meg. Már rendesen is a magamévá akartam tenni, nem csak a vásznon.
Hajnalban értem haza, összetúrt hajjal, széttépett, lógó inggel és alkoholtól bűzölögve. Az ajtóval szembe ott aludt az öcsém egy fotelben. Bizonyára várt arra, hogy hazaérjek, de már bealudt. Bekóvályogtam a szobámba és levetkőztem, majd bedőltem az ágyamba. Alig telt el néhány perc és az öcsém megjelent a küszöbön. Nem szólt egy szót sem, csak befeküdt mellém az ágyba és átölelt. Tudta, hogy nekem se könnyű és igazából nagyon szeretett. Kicsit bántotta is a tudat, hogy talán miatt iszok, de én voltam a hülye, nem ő.
Nem kellett sok idő és a menedzserem el is intézett egy castingot egy újabb filmhez. Nem is akármilyen filmbe. Régi nagy álmom volt, hogy szerepeljek egy szuperhősös filmben és az öcsém is ezzel nyaggatott már egy ideje. Nagyon boldogan léptem be a terembe, ahol a rendező, a producer és más fontos emberek egy asztal mögül figyelték, ahogy eljátszok egy jelenetet, amit ők adtak ki nekem. Az egyik meg is tapsolt a végén, de a rendező fura fejet vágott. - Nem pont ilyen srácot képzeltem el... - mondta komoran és eléggé megrémültem. - Értem én, hogy fiatal a pofid, de nem annyira, mint amennyire kéne. Meg nem látni azt a csillogást a szemedben, ami a fiataloknak van. Meg...vedd csak le a pólód. - még mindig ugyan olyan komolyan mondta, mint az előzőt. Ez nem volt meglepő kérdés, a rendezőknek mindig is sokat számított a külső. Egyesek még mást is kértek, mert kíváncsiak voltak, hogy mennyire akarjuk, vagy csak nem tudták máshol kiélni perverz mivoltjukat. Meg én elégedett voltam magammal, szóval nem igazán okozott problémát levenni előttük a pólóm, amit meg is tettem. - Hmm... igen, ahogy gondoltam. Nincs rossz tested. Látszik, hogy volt foglalkozva vele, de eléggé le vagy fogyva. Legalábbis a feszülős jelmezekhez ez az alkat nagyon vékony. Lógna rajtad a ruha. - Ebben teljesen igaza volt. A sok meló mellett nem volt időm edzeni és le is fogytam. Még azért volt rajtam izom, de kicsit kellett volna növelnem a tömegemen. - De ígéretes vagy és szeretnek az emberek, szóval kapsz három hónapot. Addig elkészítünk mindent és utána éjjel-nappal forgatni fogunk. De csak akkor, ha addigra formába hozod magad. - Ajánlotta fel és egyből belementem. Kezdődhetett a rengeteg edzés...
Köszönöm, hogy meghoztad a keresettemet, bízom benne, hogy izgalmas játékaink lesznek együtt és nem hagysz majd csak úgy nyerni, ha versenyzünk, hanem ugyanúgy mindent beleadsz majd mint én Nagyon tetszett a jellemleírásod, hogy filmtípusokon keresztül ismerhettük meg a karakteredet. Igazán illett hozzá ez a jellemzésmód, szóval ott sikeresen levettél a lábamról a kreativitásoddal Örülök, hogy nem egy kis rövidke szerepjátékos példát hoztál, hanem egy hosszabb, összetettebb részletet az életedből, amiben voltak összefüggések és válaszok is néhány miértre vagy hogyanra. Külön tetszett még az, hogy milyent jelentést is adtál annak, hogy ott kuksolsz a ondiban akárcsak én, úgy érzem a karaktered még saját karakterként is simán megállná a helyét, aminek külön örülök Foglalókat mindenképp látogass játék előtt, aztán kápráztasd el az embereket a játéktéren, én is leintelek ám egy körre minimum