New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 158 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 150 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

PUNK ~ Professional Uncle No Kids
TémanyitásRe: PUNK ~ Professional Uncle No Kids
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  EmptyKedd Jan. 25 2022, 17:11
Jonah Chwe

Play by:
Kim Myung Soo - és akkor hasonlítunk
Születési hely:
New York City
Kor:
26-27
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
csinálj gyereket!
Csoport:
média / művészet
Történetünk:

Azt hiszem a családban te és én vagyunk azok a személyek, akiknek legendásan rossz kapcsolata van. Nem állítom, hogy semmilyen körülmények között nem ülünk le egy asztalhoz, de lehetőség szerint, kölcsönösen kerüljük egymást. Nincs akkora korkülönbség közted és köztem, mint mondjuk John és köztem, ez elég egyértelmű volt. Ugyanakkor John és az én személyiségem sokáig nagyon hasonló volt, ezért jól kijöttünk. Te komolyabb és felnőttesebb vagy nálam, ami miatt rendszerint szeretsz kioktatni az életről. Te vagy az ember az életemben, aki megmondta, hogy mit nem kellene csinálnom. Aki megmondta, hogy nem jó döntés komolyabban foglalkoznom a sporttal, mert a végén úgyis otthagyom. Aki megmondta, hogy mindenbe csak belekezdem azért, mert el lettem kényeztetve és soha semmit nem akartam úgy igazán. Aki azt is megmondta, hogy a szüleinknek több energiát kellett volna fordítani a neveltetésemre, illetve kivételesen nem megmondtad, hanem elmondtad nekem, hogy valójában nem akartak engem annyira, mint Johnt és téged. Ettől a pillanattól kezdve bezártam feléd és egy kicsit elkezdtelek gyűlölni, mivel összetörted a gyerekkorom. Olyannyira rossz a viszony közted és köztem, hogy konkrétan, amikor Madridban nyaraltál, meg sem látogattál engem, emiatt nem tudsz a sérült lábamról sem, ahogyan én sem tudok arról, hogy valójában neked mi nyomja a lelked. Konkrétan úgy élünk bele a nagyvilágba, mint két idegen, hiába osztozunk közös néven és mondják ránk azt, hogy testvérek vagyunk. Ha barátságosan közeledek feléd, akkor te hátrálsz meg, amikor bocsánatot kérsz tőlem, azt már én sem tudom kezelni. Nem veszem észre azt, ha neked fáj valami, ahogyan neked sem tűnt még fel az, hogy megváltozott a járásom. A régi energikus, hosszú lépteim lerövidültek, az egyik lábamra pedig enyhén sántítok. Szeretném megoldani veled ezt az egészet, de nem tudom egyedül elkezdeni. Szóval benne lennél abban, hogy együtt próbáljunk meg egy tiszta lapot indítani?

// szintén kiegészítést írtam Lizzy és John úr posztjához, szóval érkezz kérlek már hamar, és üssük szét egymás fejét, mint az óvodások.  PUNK ~ Professional Uncle No Kids  1261330843
mind álarcot viselünk
Jordan H. Chwe
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
-
★ lakhely ★ :
Bronx
★ play by ★ :
Lee Jae Hyun
★ hozzászólások száma ★ :
64
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  EmptyHétf. Szept. 20 2021, 20:02
Jonah Chwe
Szabad

Play by
Kim Myung-soo (L)
Születési hely
NY
Kor
27
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Ezek szerint egyedülálló : (
Csoport
média / művészet
Történetünk

Elsősorban megemlíteném, hogy az előző poszt (Alice lányom hirdetése) az alapcsomag, én csak kiegészíteném John szemszögével.

Én lennék a bátyád. Nem kicsi kettőnk között a korkülönbség, úgyhogy sohasem volt kérdéses számomra, hogy nem fogok tudni annyira életed része lenni, mint Jordan, az öcséd, pláne, ha azt vesszük, hogy 6-7 évvel vagy idősebb, mint a lányom. Mikor megszülettél, én már gimnazista voltam és eltökélten készültem arra, hogy egykor jogi pályára lépjek. Tanultam, barátnőztem, éltem a fiatalok életét, azonban amikor szüleimnek szüksége volt támogatásra, én ott voltam nekik amolyan bébiszitternek. Nagyjából 4-5 éves volál, mikor én elköltöztem a családtól Sydneybe, ennek tudatában pedig teljesen érthető, hogy kezdetekben nem voltam több számodra egy szülők által oly' sokszor elbüszkélkedett nagytestvér valahol a világ túloldalán.
Én azonban sosem nélkülöztem teljesen a New York-i családomat, rendszeresen tartottam velük a kapcsolatot, még szép, hiszen nekem is pont annyira szükségem volt rátok feleségem halála után, mint reményeim szerint nektek rám. Mikor már tinikorba léptél, gyakran jöttél el hozzánk nyaralni Sydneybe, nekem úgy tűnt, élvezted, hogy kicsit elvonulhatsz a világ elől, tudod, az otthoni nyüzsgő világ elől, amit New York jelentett neked. Nálam kedvedre festhettél bármit és bármikor, még azt is engedtem, hogy a lányom szobáját kedvetekre pingáljátok ki és nem azért tettem, mert ennyire próbáltam jó testvér lenni, hanem mert szimplán jópofa ötletnek tartottam. Szerintem bírod a lazaságomat, azt, hogy mindenhez - legalábbis te talán így gondolod - teljesen flexibilisen állok és mellettem Sydneyben nem kellett merev szabályok és szülői szigor árnyékában élned a napjaidat.
Érdekel mindaz, amit a művészettel mondani akarsz, érdekel mit érzel és bár nagyon különbözünk, gyakran tudunk egymásnak segíteni. Tudod... egy-egy jól irányzott poénnal feldobni a napot. Bízol bennem és tudom, hogy én is számíthatok rád, ahogy az történt, mikor Alice fogta magát és szó nélkül eltűnt Ausztráliából. Ritkán kapok pánikrohamot, de akkor sikerült, s csak akkor tudtam megnyugodni, mikor felhívtál és közölted, hogy megvan Alice... New Yorkban. Sosem felejtem el, amit akkor tettél értem, azt, hogy képes voltál megszakítani spanyolországi utatad egy ilyen incidens miatt.
Meglehet te kicsit más vagy, mint a korban hozzád közelebb állók, Alice és Jordan. Alice sokszor mondja, hogy cukkolod, vagy olyan szavakat mondasz neki olyan hangnemben, amit ő nehezebben tud értékelni, de én ezt a dolgot objektívebben kezelem. Rossz látni, hogy Jordannal mennyire elbeszéltek egymás mellett és egyszerűen nem egy nyelvet beszélek, tényleg teljesen mások vagytok, de héé, a ez nem kellene, hogy gond legyen köztetek, testvérek között.
Már New Yorkban élek. Belátva, hogy Alice jobban akar Amerikában élni az itteni családjával és barátaival, nekem sem volt értelme tovább távol lennem tőletek. Ki tudja, talán jelenlétem segíthet neked jobban megtalálnod és megvalósítanod önmagadat, aztán egy idő után Alice sem csak egy szabályokat hozó, veszekedős mogorva rokont lát majd benned.  

Én is nagyon várlak <3

livin' in new york

No longer husband but still a dad
Identity is a prison you can never escape, but the way to redeem your past is not to run from it, but to try to understand it and use it as a foundation to grow!

mind álarcot viselünk
John M. Chwe
Hivatal
ranggal rendelkezem
★ :
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  5745dac34e510430f6a008eaa04839e164d68c31
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  27e650c83d13dca3a7f80fcf59265292b652ba6c
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
- Dad -
The spider-killing superhero
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  Tumblr_inline_r4mtt5jnM81xfjmbm_500
★ családi állapot ★ :
When you passed away
A piece of my heart passed
away with you
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  D73f1be8eb4a9bc767a06f9dac05a48771a3e188
★ idézet ★ :
To do the useful thing,
to contemplate the beautiful thing,
to say the courageous thing:
that's enough for one man's life.
★ foglalkozás ★ :
Jogi asszisztens
★ play by ★ :
Gong Yoo
★ szükségem van rád ★ :
Jonah (brother)
50
★ :
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  2f45bfc83007ae7dd36e8d5d1fe0bc61cb672d4a
TémanyitásPUNK ~ Professional Uncle No Kids
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  EmptyVas. Szept. 19 2021, 20:23
Jonah Chwe
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
a képen Kim Myung-soo (L)
Születési hely
New York City
Kor
26-27
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
nagyon egyedülálló
Csoport
média / művészet
Történetünk
Tudod, nem is az az életcélom, hogy az idegeidre menjek, akármennyire úgy tűnik!
Nem azért szöktem el otthonról, hogy neked kelljen megkeresned és őszintén, de tényleg nem azért hordok - szerinted - olyan rövid szoknyákat, hogy kihulljon az összes hajad aggodalmadban. Lehet, hogy megzsaroltalak, hogy ne ültess fel egy repülőre és deportálj haza Sydneybe és igen, lehet hogy addig rágtam a füledet, amíg végül beszereztél egy macskát, de mondd, nem jó mulatság?
Emlékszem még rá, milyen voltál gyerekkoromban. Te voltál az az ember, aki elvarázsolt a festő tudásával. Megtanítottál arra hogyan lehet a legszebben lila színt keverni festékekből s te festettél cseresznyevirágokat a szobám ablakára, hogy akkor is mosolyogva ébredjek fel, ha odakint nem sütött a nap.
Kevés közöttünk a korkülönbség, és bár mindig te voltál a felelősségteljes nagyfiú, aki rám szólt, ha gondolkodás nélkül mentem volna át a zebrán, de még emlékszem, hogy rá tudtalak venni arra, hogy ebéd előtt fagyit vegyél nekem és azt is tudtad, hogy nem sírok a lehorzsolt térdem miatt, ha a hátadon viszel haza.

Most is ilyen vagy, csak nem akarod, hogy a világ lássa. Továbbra is mindened az alkotás; odáig vagy a filmművészetért, napokig be tudsz zárkózni, hogy fess és láttam már a fotóidat is. (Ki kellene állítanod őket!) De miért csak ezeken keresztül kommunikálsz?
Nem tudom megmondani mi miatt zárkózol el annyira a külvilágtól, miért nem kommunikálsz néha a körülötted lévő emberekkel és miért élvezed annyira a magányt.
Fejmosást kapok tőled, ha rossz jegyet szerzek, vagy meggondolatlan döntést hozok. Nem ehetek a nappaliban és néha még a reggeli kávéd után is morcos vagy velem, pedig ismerjük egymást, nem igaz? Néha több szabályt hozol, mint apa, és úgy érzem, hogy engem is el akarsz taszítani magadtól, pedig megígérted nekem, hogy együtt nevezzük el a macskádat!

/ Ahogyan fentebb is említettem, Alice elszökött otthonról, Sydneyből, amikor a legeslegjobb ( szívecske ) barátja után utazott annak megtalálásáért, aztán némi ráhatással (visszaszívom a zsarolást, bíró úr!) megegyeztek, hogy Jonahnál marad egy ideig - amibe egyébként a koronavírus is beleszólt. Jonah éppen Spanyolországban tartózkodott, amikor ez történt, szóval az unokahúga miatt kellett megszakítani az útját. Akkor még az egész pár hétnek ígérkezett, azóta Jonah már végig kísérheti, ahogyan Alice és Blayze egymást kerülgeti, na meg megérkezett a bátyja is a városba, John. Jordan, az öccse pedig végig itt volt és Alice nem is érti mi a feszültség tárgya kettejük között, szóval önkéntes mediátorként hajlandó segíteni a kapcsolatuk megjavításában is. PUNK ~ Professional Uncle No Kids  3719483937
Mindez tulajdonképpen csak azért nagyon lényeges, hogy lásd, hogy mennyi mindenkihez csatlakoznál a Chwe család kis történetében. PUNK ~ Professional Uncle No Kids  3673325056
Ezer és egy dolgot tudnék még leírni, de mivel már így is hosszúra nyúlt és egyáltalán örülök, ha eljutottál eddig az olvasásban, inkább itt megállok - és természetesen szívesen mesélek tovább az úriemberről üzenetben, mert van mit. Sok olyan részlet van, ami a megalkotóra van bízva és alakítható, amit nem határoztunk meg előre, hogy legyen mozgástér, ha bármilyen ötlet felmerülne.

A keresztnévnek alapvetően története van - ha regisztrálsz, el is mesélem Razz -, és mivel már mind emlegettük is, örülnék neki, ha maradna. Az arcot illetően tárgyalóképesek vagyunk mindannyian (de direkt olyan képet próbáltam választani, amin tök olyan az úriember, mint Jordan szép kis arca - még egy indok a kibékülésre!), szóval ha van javaslatod, jelezd nyugodtan.
Lényeg a lényeg, hogy ha megtetszett a karakter, ne habozz beregisztrálni, mert ezer meg egy lehetőség van benne és nagyon sokan várjuk (én, Blayze, Jordan, John és biztosan tudunk még ajánlani mást is melléd). Szeretettel várlak/várunk, szóval gyere csak, gyere!  szívecske

livin' in new york

Talking about my dreams one after another
Happy happy happy You You You I can imagine it A future that I’ve drawn That I can gravitate towards, that’s why I've gotta be with you
mind álarcot viselünk
Alice S. Chwe
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  D62878234a76f4fed58fc4db719834e120820edb
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  9976cfea738b4ea47fdd3831727208b8e98168e8
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
floating in daydreams
every day, when I woke up, all flew away waiting around is a waste to be honest, it's easier this way now I'm so lonely I practiced in my dream every day, kiss me
★ családi állapot ★ :
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  E01c118b6437cc1f55a7f73757470e21b44648a0
Im thinkin about you when the rain stops in my heart
I don’t care if it’s a monochrome sky let’s go somewhere together the future will be colorful, I imagine dream expands like a rainbow I wanna share my love, forever
★ lakhely ★ :
❀ Brooklyn
★ :
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  70dca8f105faebc4d197e3abdb1c58f5ca0db7d6
★ idézet ★ :
if someone loves a flower, of which just one exists in all the millions and millions of stars, it is enough to make her happy just to look at the stars
the little prince
★ foglalkozás ★ :
✿ college student
★ play by ★ :
❀ Kim Ye Rim
81
★ :
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  Cbb86ba3025e1150aa302412663c151e9ed998d3
PUNK ~ Professional Uncle No Kids  Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

PUNK ~ Professional Uncle No Kids
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» How to choose a professional killer?
» Souvenir kids
» Flor & Juliet - Like the cool kids
» We just a couple of kids living the life | Jennie & Natan

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: