New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 248 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 233 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 8:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Felix S. Han
TémanyitásFelix S. Han
Felix S. Han EmptyPént. 15 Május - 7:34
Han Se Joo "Felix"

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Han Se Joo, ismertebb nevén Felix Han
Becenevek:
Lix, Lixie
Születési hely, idő:
L.A. 2000. 05. 15
Kor:
20
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
poliamoriára törekedik
Csoport:
diákok
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Columbia College;; School of General Studies;; Premedical Curriculum
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
önkéntes munkákat végez a tanulmányaihoz
Ha dolgozik//Munkahely:
feketekártyája van Presbyterian Hospital
Hobbi:
ivás, csajozás szociális életének tökéletes bővítése - már amennyire az ideje engedi - amúgy szeret  túrázgatni, meglepően sokat olvas, különböző sportokat űz - könnyen ráun dolgokra - és rengeteget utazik
Play by:
Kim Min Jae

Jellem

Habitusa
▹ Alapvetően jó személyiséggel megáldott, kedves srác
▹ Nyugodt természetű, nehezen mozdítható ki a komfortzónájából
▹ Jó kedélyű, alapvetően mindenből képes viccet csinálni
▹ Egy kölyökkutya pajkosságával operál a mindennapokban
▹ Igyekszik minden körülmények között megőrizni a mosolyát

Minden, amit előnyként hoznak fel vele kapcsolatban
▹ Jó családból származik, a szülei tisztességes úton szerezték meg a társadalmi státuszukat
▹ Hihetetlenül okos, képes volt két óra alatt felkészülni a legtöbb középiskolai tárgyára
▹ Gyorsan tanul, illetve szorgalmas is - második gyerekként jól kell teljesítenie, hogy a bátyja mellett ő is a porondon maradhasson
▹ Stílusosabb, mint egy-két nő - lényegében bármiben jól néz ki, mert magabiztosan visel mindent
▹ Szégyentelensége miatt bármit ki mer mondani és meg mer tenni
▹ Kellemes, mély hangszíne van, általában lassan és érthetően beszél

Dolgok, amiket nehezen viselnek tőle a szerettei
▹ Sokszor döntésképtelen. Még arra is képtelen, hogy a számára legízletesebb fagylaltot gyorsan kiválassza
▹ Túlságosan hedonista és mindenki mást is erre az életmódra bíztat. Aggódnak érte, hogy el fog kallódni idő előtt
▹ Máig nem tudja pontosan mit akar kezdeni az életével, lényegében újraértelmezte a Carpe Diem mondást és a saját elvei szerint tart lépést a világgal
▹ Még egyetlen olyan nőt sem vitt haza, akire jó szemmel nézett volna a családja
▹ Életéből legalább öt teljes évet alkoholmámorban vagy más tudatmódosító szer hatása alatt töltött el
▹ Sosem alszik kétszer ugyanazzal a lánnyal
▹ Többet hisztizik, mint egy nő, amivel rendszerint kikészíti a környezetét
▹ Gyerekes, csökönyös, és az esetek 99,9%-ában azt hiszi, hogy neki van igaza, mindenki más pedig egy idióta

Minden, ami miatt mégis képtelenség nem szeretni őt
▹ Sosem akart az apja nyakán élősködni és az elitből diktálni az akaratát
▹ Olyan hivatást akart magának, ami egyszerre fényűző és az emberek segítségére lehet vele
▹ Rengeteget önkénteskedik, jótékonykodik
▹ 16 éves korában hozott létre egy saját brand-et pusztán unalomból, majd a bevétel teljes egészét gyermekkórházaknak adományozta
▹ A  legtöbb embert szórakoztatja a pimaszkás, mindig vidám stílusa
▹ Gyűlöli és fellép az erőszakos viselkedés ellen
▹ Mindig minden körülmények között megvédi azokat, akiket szeret
▹ Soha nem hagyja magára a barátait vagy a családját tartósan
▹ Nem akar okosabb lenni a szeretteinél és mindenkinek megmondani azt, hogy mit kéne tenniük, inkább csak támaszként van jelen a nehéz időkben

Azon dolgai, amiktől a környezetét kiveri a víz
▹ Nyílt titok, hogy olykor rendel magának luxus prostituáltakat
▹ Sosem tartja be a dresszkódokat, mert ő "több és jobb annál, hogy úgy nézzen ki, mint mindenki más"
▹ Ha valamit nagyon akar, akkor úgy viselkedik, mint egy mániákus
▹ A meggondolatlanság mintapéldája, mindent azért csinál, mert "jó ötletnek tűnt" számára
▹ Az óvatosságot hírből sem ismeri, lényegében a lelkesedése viszi előre
▹ Amikor egyedül ment Japánba, minden este elmondott egy imát érte a családja annak ellenére, hogy nem vallásosak
▹ Az öregeknek további őszhajszálakat okozott, ugyanis kijelentette, hogy ő már nagyfiú, és nem akar otthon élni.
▹ Csak azzal a feltétellel engedték különköltözni, hogy hetente egyszer hazalátogat, és anyai felügyelet alatt van a lakása
Múlt
- Hogy hova mész? – dobtam le magamról a takarót, hirtelen megfeledkezve arról, hogy éppenséggel betegnek tetettem magam. Ez az információ számomra is új volt. Nem voltam felkészülve arra, hogy a bátyám egyszerűen csak lelépjen mellőlem. Egyedüli gyereknek lenni egy ekkora házban minden bizonnyal unalmas lenne... Anyáék pedig már öregek ahhoz, hogy egy magamfajta tinédzserrel játszadozzanak.
- Most mondtam... Húgyagyú – ahogy rám nézett villant a tekintete, de után rögtön egy kissé gúnyos vigyor jelent meg az arcán. Egy ideje már ilyen a kapcsolatunk. Nem az aranyos gyerek vagyok neki, mint kiskoromban. Most már sokkal inkább próbál kikezdeni engem. Állítása szerint az életre nevel. Szerintem csak gusztustalan, hogy csal minden egyes UNO-zásunk alkalmával és nekem rossz lapokat oszt, ő meg felveszi az összes szívatósat. Utána pedig még le is tagadja az egészet ártatlan arccal. Van hozzá mersze.
- És belegondoltál abba, hogy mi lesz velem, ha még egyszer lebetegedek? – épphogy nem vertem a seggemet a földhöz, miközben törökülésbe küzdöttem magam – Ki fog vigyázni rám? Ki fog odafigyelni arra, hogy ne száradjak ki és legyen itthon elég KFC-s kaja? Ki fogja letagadni anyáéknak azt, hogy nem piszkáltam ki a zöldségeket a kajából?
- Lix, nem vagy már bébike – szólt kifejezetten nyugodt hangon hozzám Ellie, de én mégis pánikba esett arccal néztem rá. Az ő arcán nem láttam hasonlónak nyomát, egyszerűen csak a szomorúság csillant meg a tekintetében. Ő sem örült neki, hogy a bátyám elmegy, azonban nem akarta befolyásolni. Én tudtam, hogy a végsőkig képes lennék kitartani a maradása mellett... Viszont inkább Franciaország, mint a sereg, nem? Akkor legalább tudni fogjuk, hogy életben van és nem esett nagy baja.
- Végülis... – motyogtam végül magam elé lehajtott fejjel. Éppen arra készültem, hogy folytassam, amikor megéreztem a testvérem kezét a tarkómon. Talán pont ezért emeltem fel mosolyogva a fejem és mondtam ki az első dolgot, ami Franciaországról eszembe jutott – Franciául úgyis tudsz, tehát attól nem kell félnünk, hogy nem fog menni a croissant kérés a pékségben. Meg majd elmondhatod, hogy milyen volt a csiga, én biztos kipróbálnám, ha már ott lennék. Viszont arra vigyázz, hogy a francia nők nem fürdenek eleget ezért használnak annyi parfü...
Egyetlen tompa hang szakította félbe a mondandómat. Én magam mondjuk nem ezért kussoltam be, egyszerűen csak olyan erős volt a tarkómban érzett fájdalom, hogy attól menten megzavarodtam.
- Szar lehet a fejedben lenni – jegyezte meg végül Nath, viszont én még mielőtt befejezhettem volna a mondatomat, Rachel elkapta az állam és maga felé fordította az arcomat.
- Felix, te mióta vagy ilyen hímsoviniszta? – komoly kétségek és aggódás tükröződött a tekintetében, a hangjából kiérződött egyfajta él, de én valamiért mégis kedvesnek találtam. Bár akkor is kedvesnek találtam, amikor éppenséggel tőle kaptam meg a tockosadagomat.
- Parfümöt. Ezt akartam mondani. – némi torokköszörülés után engedtem csak el végül a szót, de pár pillanattal később kénytelen voltam felállni és elmenekülni az engem kergető nőszemély előtt. Igazából nem volt semmi bajom, csak azt akartam, hogy egy kicsit többet törődjenek velem a hétvégén.

- Japánba megyek – ismételtem meg megint, miközben az ujjaimmal az előttem heverő üvegpohár oldalát piszkálgattam. Amióta Nathan elment, lényegében rajtam volt a több figyelem. Nyilvánvalóan nem tetszett a családomnak, hogy érettségire való tanulás helyett a barátaimmal töltöttem el az időt. Úgy érezték, hogy elpazarolom a tehetségemet, holott én csak egy kis szabadságra vágytam. Egy ideje már kinőttem abból a szerepből, hogy a pici fiuk legyek... És talán pont ez volt az, ami megrémítette őket.
- Miért? Miért kell odamenned? – vonta össze a szemöldökét Rachel, majd amikor láthatóan a pincérnő irányába tereltem a figyelmem, ő a csuklómra fogott. Ezért én lényegében képtelen voltam nem ránézni. Pedig ha valamit, akkor most az ő csalódott arcát egyáltalán nem szerettem volna látni.
- Csak tanulni megyek. Tapasztalni, egyedül élni, nyelvet és kultúrát magamba szippantani... Pihenni – az ujjaimon számoltam le az indokokat, mintha nem lenne teljesen egyértelmű, hogy miért készülök elhagyni az Államokat – Sok volt a nyüzsi, anyáék pedig azt javasolták, hogy nyugodt környezetben kellene lennem. Vagy Japán volt a választási lehetőség, vagy a nagyiék, de az ki van zárva.
- Jobban örülnék, ha a nagyidhoz mennél – egyre inkább acélosnak tűnt a pillantása, aztán egyszerűen csak rányúlt a kezemben tartott pohárra és a szájához emelte. Figyelmeztetni akartam arra, hogy ez nem egy édeskés koktél amiket ő iszik, de már késő volt. A kinyújtott kezem megállt a levegőben, a szemeim elkerekedtek. Lényegében így figyeltem, ahogyan lassan grimaszba torzul a szép kis arca.
- Miért iszol ilyen keserű szarokat? – pislogott rám, én pedig csak megvontam a vállam. Arra inkább nem tettem megjegyzést, hogy az általa kellemetlennek titulált ízt nem egy gyümölcsös - amúgy szintén magas alkoholtartalmú - koktéllal kellett volna leöblíteni. Sokkal inkább éreztem szükségét annak, hogy kidüllesztett mellkassal, felszegett állal, büszke hangon a következőt mondjam neki:
- Mert férfi vagyok – ő pedig majdnem belefulladt az italába. Ez pedig erősebben zúzta össze az önbecsülésem, mintha ágyékon rúgott volna. Az érzés ugyanaz volt: én már csak keresztapa lehetek.
- Ettől függetlenül hízelgő, hogy hiányozni fogok neked – váltottam inkább gyorsan témát, és talán egy kicsit illetlenül közel is hajoltam hozzá, miközben átvetettem a vállán az egyik karomat. Őt nem zavarta. Kicsi korunk óta jó barátságban vagyunk.
- Majd meglátogatlak néha, és hozok neked mindent amit szeretnél – támaszkodtam meg mellette a pulton, aztán finoman megérintettem az orra hegyét – Úgyis visszajövök. Csak egy év az egész. Maximum másfél. A legrosszabb esetben kettő... Vagy talán három...
- Felfogtam – fakadt ki végül és a karomat eltolta magától – Remélem megvan még a flancos hitelkártyád, amit az orrunk előtt ráztál két nappal ezelőtt. Ki foglak forgatni minden vagyonodból.
- És ezt úgy teszed, hogy én semmit sem kapok cserébe? – biggyesztettem le az ajkaim, de csak egyetlen pillanat erejéig – Nem szép dolog kihasználni a védtelen férfiakat. Kivéve persze ha hozzám jössz feleségül...
- Aztán elválok tőled és ténylegesen az anyagi csőd szélére küldelek, ha még egy ilyen hülyeség kiesik a szádon – sóhajtott fel halkan, de én még mindig csak mosolyogtam. Tudtam, hogy ez az utolsó alkalom, amikor együtt leszünk, mert holnap minden bizonnyal aludni fog, amikor a gépem felszáll. Így a mai este folyamán én fizettem mindent... Míg a végén a lány annyira részeg volt, hogy a karjaimban kellett felvinnem a szobámba. Ő egész éjjel jól aludt, én pedig csak figyeltem egy darabig. Hosszú idők óta ez volt az első alkalom, hogy valaki tényleg csak együtt aludtam.

I wanted to get rid of everything but
I remember the first time I started climbing here, I cried a lot, alone, facing the wall, You suffered with me too, you  came to know my pain, I know what it feels like. I’ll make sure you don’t feel that pain

Jamie Seo, Rachel Han and Caleb W. Sohn imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Felix S. Han
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Felix S. Han AT0Itwf
Felix S. Han JQRCe1S
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
You burnin' through my soul
Burnin' something serious, I can't help but feel the rush, U just took control, no need to fight love, nothing gets hotter, hotter than us
♫ :
You taste likecigarettes I hit it every chance I get, girl, you got me dripping sweat, You pull me back every time I quit
★ családi állapot ★ :
married, since: '21. 07. 13.

Felix S. Han XDAz6vM
I love it when we misbehave
They say that we got issues, but girl, that's why I'm with you, And we only break up, just so we can make up, and I can hear you call my name
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Felix S. Han Ergj50b
★ idézet ★ :
“We’re the only two unfortunate souls left here, aren’t we? If you don’t have useless conversations with me, then who will you have them with?”
- Lan Wangji
★ foglalkozás ★ :
egyetemista
★ play by ★ :
Kim Min Jae
★ hozzászólások száma ★ :
44
★ :
Felix S. Han WOKOyso
TémanyitásRe: Felix S. Han
Felix S. Han EmptyPént. 15 Május - 20:15
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Felix!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Bevallom őszintén, az jutott rólad eszembe, hogy néha olyan lehetsz, mint azok a játékok, amiket általában ajándékba kapnak a gyerekek, olyanoktól, akiknek még nincs saját gyerekük. Egészen pontosan azokra gondolok, amik mindenféle hangot adnak ki magukból és jellemzően az éjszaka közepén, félálomban a nappaliban botorkálva éppen azokra sikerül rálépnünk, onnantól kezdve pedig nincs megállás. A hangoskodás felkelti a gyereket, de ki örülne annak, ha felkeltik álmából, szóval az egésznek sírás lesz a vége... A játékot viszont nem lehet kidobni, mert függetlenül attól, hogy nem is a legszebb, és a hangja is idegesítő, de a gyerek kedvence lett. Felix S. Han 3673325056 Így képzellek el téged is; egy energiabombaként, akinek mindenre megvan a válasza, akkor is az övé az utolsó szó, amikor senki nem kérdezte és bizony néha a legrosszabb pillanatokban is csak tovább beszél.  Laughing
Nevezhetnénk akár feltűnési viszketegségnek is, sőt afelől sincs kétségem, hogy hívtak már dilibogyónak is - nem csak húgyagyúnak, mint a bátyád. De csak mert az életet nem veszed túlságosan komolyan - amit ilyen fiatalon nem is feltétlenül kell még -, nem jelenti azt, hogy ne lenne több a duracell nyuszi viselkedés mögött. Jelentőségteljes hivatásban gondolkodsz, támasz vagy a szeretteid számára és a jó kedélyűséged talán mások számára egyfajta boldogságvitamin lehet. Habár a múlt egy pontján úgy tűnik azok az emberek, akik fontosak számodra, mint a szélrózsa különböző irányaiban landoltak, idővel talán minden visszakerül a régi kerékvágásba.  Felix S. Han 2624752903
Színt és rangot hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Felix S. Han 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Felix S. Han 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Felix S. Han 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Felix S. Han 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Felix S. Han 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Felix S. Han
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Felix&Nikoletta
» lie to me ~ Felix & Rachel
» tell me who you want to be ⇾ Caleb & Felix
» Felix J. Bianchi
» we're so different | Ellie & Felix

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: