Ez a hét nem az én hetem, azt hiszem ezt teljesen joggal jelenthetem ki. Ugyan is, végre egy hétig teljesen egyedül lehetnék. Se Kevin, se a szülei. Nos az anyám teljesen beette magát a new york-i életembe, de most próbálok arról megfeledkezni. De hát nem is tudom mit vártam. Hiszen csak egyet akartam. Hogy végre nyugtom legyen. Ne legyen bűntudatom azért, amiért a vőlegényemre pillantok. Vagy ne keljen az anyámon mérgelődnöm, és elviselnem őt. Így amikor Kevin megemlítette, hogy a családja egy hétre elutazik relaxálni, hát tegyék. Meghívtak engem is, most nem tudom, hogy Kevin unszolására-e vagy pedig sokkal inkább udvariasságból. De nem akartam menni. Leráztam, hogy sok bepótolni valóm van, és ez lényegében nem is volt teljesen hazugság. Mert tényleg a hotelben a munka miatt elhanyagoltam a tanulást. Kell a pénz, nem akarom, hogy az anyja továbbra is azt mondhatja, hogy csak a fia pénzére pályázok. Mert ez egyáltalán nem igaz! DE amilyen szerencsétlen vagyok, naná, hogy az első szabad estémen akartak betörni hozzám, és amilyen béna vagyok még észre sem vettem! Az, hogy nem történt nagyobb baj, egyedül a szemfüles... és igen jóképű zsaru szomszédomnak volt köszönhető. Ezt még valahogy meg is kéne neki hálálnom, de nem is tudom, hogy hogyan, úgy, hogy ne legyen über gáz az egész. Lehet sütök neki valami kis magyar, különleges süteményt. Délután kell be mennem hozzá a kapitányságra, hogy vallomást tegyek. De őszintén szólva nem akarok, és amúgy is feleslegesnek tartom. Mert hát... sok mindent nem is láttam, mivel aludtam. Mire felébredtem már elintézett mindent. Talán Kevinnek sem ártana szólni a dologról, de amilyen hősies, meg lelkiismeretes, tuti azonnal haza repülne. Azt pedig nem akarom. Így amikor reggel beszéltünk hát egyszerűen nem mondtam neki. Meséltem az új munkámról, el se hiszem, hogy végre nem kell levakarni és udvariasnak lennem a részeg macsóknak. A fickó mondjuk eléggé beképzeltnek tűnik, de az asszisztenseként legalább csak az ő hülyeségét kell elviselnem. Így a tanulásra is sokkal jobban tudok koncentrálni. Főleg, hogy sikerült szépen kirúgatnom magam a Lux hotelből. De őszintén szólva, az a rockénekes seggfej túl sokat képzelt magáról. Nem érdekel, hogy azt hiszi mivel a bőre alatt is pénz van, így azt csinál amit akar. Mert ez nincs így. Én megmutattam. Csak, hogy megfenyegette a szálloda bárját, ha nem rúgnak ki, beperli őket. És hiába adtak nekem igazat, én csak egy kis bevándorló senki vagyok ő hozzá képest. Így megértem, és nem vagyok mérges, csak azóta meg egyik bárban sem tudtam megmaradni rendesen. Így hát... kerestem valami mást. Ez talán jobb lesz, majd kiderül, ugyan is holnap lesz az első munkanapom. Teljesen belefeledkezve a gondolataimba piszkáltam a villámmal a paradicsomos tésztát, miközben az egyik könyvem kinyitva hevert a tálcám mellett. Annyira elmerültem a saját világomba, hogy ijedten rezzenek össze amikor észreveszem, hogy letelepszik valaki velem szembe. A srác ismerős, vagyis egy ideje folyton ennél az asztalnál ülünk, vagy ő jön előbb vagy én. A nevünkön kívül nem nagyon osztottunk meg egymással semmit. Talán ideje lenne bővítenem az egyetemen lévő ismeretségeket. Talán egy ilyen egyetemi buliba is elmehetnék, most hogy teljesen rá érek ezen a héten. Leginkább a tanulással és a munkával foglalkozom. Mindig csöndben szoktunk. Most valahogy úgy érzem ideje lenne megtörni ezt a csendet, ami egyébként teljesen jól szokott esni. De most nem akarok gondolkodni. -Hello Felix,- mosolygok rá, ahogy össze csapom a könyvem és mosolyogva pillantok rá, de nem is tudom mit mondhatnék. Mivel általában nem igen beszélgetünk, valami általános témával kéne indítani. Ha nem akar beszélgetni legfeljebb hagyom a dolgot, és megmaradunk néma ebédelőtársaknak. -Milyen a napod?- kíváncsian kezdem méregetni, miközben a tésztámat turkálom. Hát nem igazán rossz, de azért annyira nem is jó, pláne, hogy a szakácsnő a tésztát egy kissé elsózta. -Az itteni szakácsok még egy tésztát sem tudnak rendesen megcsinálni,- jegyzem meg kis fintort vágva, ahogy arrébb tolom a tálcám és a narancsot kezdem helyette hámozni inkább.
Nem keltettem túl jó benyomást elsőre a szakomon... Ugyanis tisztességesen ellógtam azt a napot annak érdekében, hogy Braylennel tölthessem az időmet. Hiába keltettem asszonyokat megszégyenítő lelkesedéssel, végül mind a ketten úgy döntöttünk, hogy az a legjobb, ha be sem megyek az egyetemre. Ennek nem voltak komoly okai, szimplán csak mégis hát... Bő másfél évre eltűntem az életéből és ezek szerint hiányoztam neki. Mivel a legjobb barátomról volt szó, azért valamennyire megmelengette ez a tény a szívem. A tanáraim már kevésbé örültek neki... Ugyanis a tőlem kifejezetten ünnepinek számító, letisztult és egy cseppet sem extravagáns öltözéket csak az első napra szántam. A második alkalommal már olyan fizimiskával mentem be, hogy lényegében begyűjtöttem a teremben mindenki tekintetét a tanáréval együtt... Szerintem egy hét alatt az engem tanító 11 tanárból 9 meg akart buktatni a tárgyából. A másik három csak azért nem, mert ugye nem találkoztunk, de őket is sikerült negatív értelemben lenyűgözni a második héten. Nem akartam nagyon bizonygatni nekik, hogy én mennyire akarom ezt a szakmát. Tudtam, hogy ha arra kerül majd sor, akkor minden kétséget kizáróan le fogom őket nyűgözni. Nem számított nekem a véleményük, hiszen nem ismertem őket, ugyanakkor nem léphették át a hatáskörüket. Nem vagyunk személyes kontaktban, és rengeteg embert tanítanak az előkészítőn... Hiszen négy évfolyam van. Nekem csak annyi a dolgom, hogy megfeleljek nekik. És a félév során nyújtott teljesítményem több volt, mint elég. Hátra volt még legalább öt vizsgám, de az úgymond gyakorlati tárgyaimon a zh-im is jól sikerültek, illetve a feladatokkal sem volt gond. Szerencsére könnyen találtam barátokat is, emiatt pedig már bőven rendelkeztem például állandó csoporttárssal. Sok esetben megengedték nekünk azt, hogy kiválasszuk a biosz, vagy kémiakísérletekre a partnereinket. Egyelőre annak, amit tanultunk, nem sok köze volt az orvosi kar által oktatott követelményekre, mivel még csak az alapokat próbáljuk megugrani. Ebben a négy évben sokkal inkább számít a biosz, a kémia, illetve a matek – remélem abban azért Bray tud majd segíteni, mert ő már jóval előbbre jár a tanulmányai reál részében, mint én – mint mondjuk az anatómia, vagy a latin... Azokkal gondolom majd akkor fogunk szívni, ha már az egyetemi képzést csináljuk, amúgy meg nem tudom, nem néztem mintatervet. Az ebédszünetet sajnos általában a sráctól külön töltöm, mert ő pont erre az időpontra ütemezte be az önkéntes munkáját. Én mondjuk igyekszem éjszaka, vagy hétvégén elvégezni, mert azért így is vannak bizonyos dolgok, amikről nem tudok lemondani... Gondolok itt mondjuk a nőkre és a bulikra. Ja igen, a második szemináriumi hiányzásomat akkor lőttem el, amikor Braylen születésnapja volt. A kórházban is beteget jelentettem két hétre, mert 21 éves lett a srác, így a parti hét nappalon és éjszakán keresztül ment, utána meg legalább ennyi idő kellett nekünk a regenerálódásra. A többiek hamar rájöttek arra, hogy jellemző rám a hasonló megmozdulás, így nevettek, amikor még mindig nem túl fényes állapotban fáradtam be az egyetemre. Tehát lényeg a lényeg, hogy ezt az időszakot megint egyedül töltöttem. Szerettem ablakok mellett ülni, és szerintem az egyik csaj, aki velem szemben foglal helyet, valószínűleg ugyanígy volt vele. Sosem küldtem el őt, mert hát szabad volt a hely és nem is kifejezetten zavartuk egymást. Én ezt az időt általában azzal töltöm el, hogy egyek és valamelyik aktuális barátnőmmel – vagy barátnőimmel – és Rachellel beszélgessek. Szerettem volna már egy épületben lenni Ellie-vel meg Braylennel, de egyelőre erre esélyem sem volt sajnos. - Szia Nicky – én a magam részéről angolosan ejtettem a külföldi lány nevét, miközben igyekeztem kedvesen rámosolyogni. Sosem volt problémám a lánnyal, mert nem is igazán ismertem őt, szimplán köszönőviszonyban voltunk. Tudtam, hogy egy évfolyamra járunk, de az előadások során ritkán sikerült kiszúrnom a termekben. - Minden okés, köszönöm a kérdésed – a hangomban az enyhe dorombolás sokkal inkább annak volt betudható, hogy egy lánnyal beszélgettem, semmi egyéb. Minden csajt igyekeztem lenyűgözni, mert sosem tudhattam, hogy melyik köt majd ki az ágyamban. Nem mintha a nőkre két lábon járó nemi szervekként tekintettem volna, alapvetően sem jellemző rám, hogy paraszt lennék másokkal, vagy lenéznék bárkit. - Kicsit nyomaszt a jövő heti biosz zh, de azt hiszem meg fogok birkózni vele – a kabátomat a székem támlájára terítettem, aztán a táskámból kicsomagoltam a kaját, amit reggel Nath hagyott nekem a pulton. - Veled mi a helyzet? – nagyon el voltam foglalva azzal, hogy különböző dobozokat kipakoljam az asztalra. A mai menü úgy néz ki, hogy bibimbap lesz tojástekercsekkel és jó sok sárga ecetes retekkel, amit kifejezetten szerettem. - Fura, mert azért az ember azt gondolná, hogy a Columbia ennél többet nyújt a diákoknak – én magam is hunyorogva vettem szemügyre a tésztáját, aztán megvontam a vállam – Az egyetemen biztos finomabb az ebéd. A tesómnak étterme van, szóval én nem eszek itt semmit. Sosem szerettem túlzottan felvágni azzal, hogy mennyire gazdag a családom. Egyrészt nem is tartozott rajtunk kívül senkire, másrészt pedig például az, ahogyan öltözködtem, nem sok kivetnivalót hagyott maga után. Az emberek tudták maguktól is anélkül, hogy reklámoztam volna. - Te hogy állsz a felkészüléssel a vizsgákra? – csak közbeékeltem a kérdést, mer úgy tűnt, hogy beszélgetni akar, én pedig nem leszek ez ellen – Megosztanám veled az ebédemet, de nem tudom mennyire rajongasz a koreai ételekért. Ha szereted őket, akkor megfelezhetjük.
I remember the first time I started climbing here, I cried a lot, alone, facing the wall, You suffered with me too, you came to know my pain, I know what it feels like. I’ll make sure you don’t feel that pain
You burnin' through my soul Burnin' something serious, I can't help but feel the rush, U just took control, no need to fight love, nothing gets hotter, hotter than us
♫ :
You taste likecigarettesI hit it every chance I get, girl, you got me dripping sweat, You pull me back every time I quit
“We’re the only two unfortunate souls left here, aren’t we? If you don’t have useless conversations with me, then who will you have them with?”
- Lan Wangji
★ foglalkozás ★ :
egyetemista
★ play by ★ :
Kim Min Jae
★ hozzászólások száma ★ :
44
★ :
Re: Felix&Nikoletta
Szer. Jan. 27 2021, 22:02
Felix and Niki
Nem igazán éreztem értelmét annak, hogy be menjek a rendőrségre. De megígértem Darren-nek, hogy megteszem. Mondjuk nem is tudom mi az amit mondhatnék, mert semmit sem láttam. Még most sem hiszem el azt amit történt. Ez is csak velem történhetett meg. Az, hogy végül már az első estén amikor egyedül legyek egy szerencsétlennek pont akkor jusson eszébe, hogy kirabolja a lakásunkat. Nagy szerencsém volt, hogy a szomszéd, aki mellesleg zsaru pont akkor tartotta a cigiszünetét. Különben... azt hiszem rosszabbul is járhattam volna. De nem szabad erre gondolnom, sokkal inkább arra, hogy ott volt, és e miatt nem történt semmi. Mint egy hős jött és megmentett. Nem tudom, ha Kevin itthon lett volna, ő biztos nem tette volna azt amit. Nem is értem magam, azóta csak rá tudok gondolni, arra a férfias magabiztosságra ami sugárzott belőle, és ami a vőlegényemből mindig is hiányzott. De most nem szabad erre gondolnom, hiszen azért váltottam munkahelyet is, hogy végre a tanulásra tudjak koncentrálni. De most sem tudok. És nem akarok bukni semmiből sem, mert akkor ugrott az ösztöndíj. Főleg, hogy az a beképzelt tanár is olyan fölényesen magyaráz, és látom rajta a véleményét. Hogy mit gondol rólam. De én aztán megmutatom neki és... és Kevin fennhéjázó és beképzelt anyjának is, hogy viszem valamire. Kivéve mondjuk ha megbukok, mert akkor semmire sem. Ráadásul most az anyám is itt van, hogy az agyamra menjen. A másik dolog amit még feldolgozni sem nagyon volt időm. Még mindig nem fér a fejemben, hogy apám, hogy hagyhatta az egészet. És miért csak akkor tudom meg az igazat amikor az anyám közli, hogy a mellett, hogy elválnak anya ide költözik és férjhez megy valakihez. Valakihez, aki véletlenül pont New York-ban él. Így hát hamar szakadt a nyakamba egy új család, akikre egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Anyám nyaggat, hogy ismerjem meg a férjét és újdonsült fiát. Sőt, hihetetlen de apám is azt akarja, hogy béküljek ki anyával. Örülhet, hogy az esküvőjén nem tiltakoztam amikor feltették az evidens kérdést. De hogy jó pofizzak nekik.... na arra aztán nem vesznek rá. Aztán amikor a mai nap már a harmincadik üzenetet kapom anyától, úgy döntök talán ideje meglátogatnom őket. Ha ma este lerendezem a dolgot, akkor talán sokáig békén hagynak. Gondolom nem sokára amúgy is mennének nászútra vagy mi a fenére. Így végül beleegyezem és megírom, hogy nyolcra ott vagyok. De az biztos, hogy egy óránál tovább nem vagyok hajlandó náluk maradni. Így is örülhetnek, hogy végre rá vettek. Akár hogyan próbálkozom nem megy a tanulás, pedig jó lenne ha végre valami ragadna is rám. Aztán amikor meglátom erre felé közeledni legújabb ebédelő társamat, egy hirtelen ötlettől vezérelve beszélgetést kezdeményezzek vele. Már egy ideje együtt ebédelünk ha úgy alakul, de eddig a köszönésen kívül nem jutottunk távolabb. Én pedig amúgy is szeretném elterelni a figyelmem a gondolataimról, meg a gondjaimról. Tudom, hogy Felix-nek hívják. Évfolyamtársak vagyunk, néha még egy egy órán is össze futunk. De most itt az ideje, hogy több mindent megtudjak róla. Általában a nevem majdnem mindenki angolosan ejti ki amiért igazán nem haragszom. Viszonozza a mosolyom, ami talán jó jel. Majd válaszol is a kérdéseimre, miközben lepakolja a kabátját. Majd enyhén felvont szemöldökkel nézem, ahogy aprólékosan pakolássza ki táskájából a dobozokat, amikben feltehetőleg az ebédje van. -Nos az jó, ha így van,- mosolygok rá, miközben próbálok még egy falat tésztát lenyomni a torkomon. De nem igazán sikerül, inkább maradok az egészséges gyümölcsnél, és haza felé veszek majd valamit. -Hát... nekem nem biztos, hogy akkorra szerencsém lesz,- válaszolom őszintén, - először a munkahelyem miatt volt. Nem igazán tudtam koncentrálni, de eljöttem onnan... és igazából így sem jobb a helyzet,- hagyja el ajkaimat egy elkeserítő sóhaj. Miközben nem is tudom miért mesélek a gondjaimról egy srácnak akit biztosan nem is érdekel... meg amúgy sem tudok semmit róla. De a ruháján is látszik, hogy neki nem sok gondja lehet az életben. -Ezzel egyetértek veled, én is azt hittem, hogy így van,- helyesek és mellé még bólintok is egy aprót,- Hát biztosan. Óh valóban? Akkor te szerencsés helyzetben vagy,- kacsintok rá vidáman, ahogy jobban szemügyre veszem a különféle ételeket amiket kipakolt. És rá kell jönnöm, hogy igazából egyikről se nagyon tudom, hogy mi. -Nos.... semmi sem marad meg a fejemben, az utóbbit is elcsesztem.... ennek sikerülnie kell,- sziszegem lemondóan. Majd meglepődve pillantok rá, amikor felajánlja az ebédje felét. -Nos... igazából még soha nem is láttam... ilyen ételt,- intek a kézfejemmel a dobozok felé,- de szeretek új és izgalmas dolgokat kipróbálni,- mosolygok rá ismételten.
Azt hiszem, hogy a magam részéről tényleg tökéletesen megtestesítettem az elkényeztetett gyerek mintapéldáját. Lényegében ez jogos volt, mert én voltam a családom legfiatalabb képviselője, ami miatt majdhogy nem mindent megkaptam. Ha rosszalkodtam, azt cukinak találták, mert „mennyire eleven a gyerek”, ha nőztem, akkor apám oda meg vissza volt, hogy kedvelik a lányok a kisfiát, arról meg nem is beszélve, hogy most kell kiélnem magam! Ha az ivás témája került elő, akkor lényegében ugyanezt mondták, csak emlegették még a házasságot is… Merthogy inkább most rúgjak be hetente Braylennel, és akkor a házasságomba már tökéletes állapotban érkezem meg. Ez pedig elősegíti azt, hogy később tudjam, mitől kell majd megvédeni a lányomat, és a fiamnak is adhatok át tapasztalatokat. Az már teljesen más kérdés, hogy ha Nathan viselkedett volna ugyanígy, akkor minden bizonnyal apáék elkapják őt, mert rossz példát mutat nekem. De én születtem a később, ezért rám nem vonatkoznak azok a bizonyos szabályok, amik mindenki másra igen. Ez pedig így van rendjén, minden családban van hierarchia, aminek az előnyeit általában a legkisebb élvezi leginkább. Az már más kérdés volt, hogy az orvosi pályámban nem voltak biztosak, de ennek ellenére lényegében nem állíthattam azt, hogy nem támogatott a környezetem. Teljesen más kérdés, hogy a bátyám kinevetett, a szüleim aggódtak a döntésem miatt, Rachel és Braylen pedig eléggé meglepődtek. Úgy vettem észre, hogy ennek ellenére is majdhogy nem mind felhőtlenül örültek nekem és a döntésemnek, illetve látnak némi esélyt arra, hogy normális ember legyen belőlem. Nyilván az alapozó évek mások voltak, de így sem mondhattam azt, hogy egyszerű dolgunk volt, mivel az egyetemi szintű, emelt kémia, biosz, matek és fizika kombó, megspékelve az önkéntes munkánkkal nem volt túl egyszerű, és akkor még nem beszéltünk mondjuk a következő félévben megjelenő kötelező statisztikáról, anatómiáról, és társairól, amik még több akadályt gördítenek majd elénk. Szerencsémre azon emberek táborába tartoztam, akik reál beállítottságúak voltak, emiatt pedig nagyon jól ment nekem minden statikus logikára épülő tárgy. Akár magamtól ki tudtam találni egy-két kémiai egyenletet, persze csak miután bevágtam mindennek a hülye vegyjelét. Illetve valamennyire tudtam rajzolni is, és annyira rondán sem írtam, tehát az órákon összeszedett jegyzetek sem voltak teljesen kukák, könnyen tudtam őket használni. Mindenesetre azért az életben voltak alkalmak, amikor az ember nem feltétlenül akart a tanulásra gondolni. Hiába sürgetett ennyire az idő a jövő heti zh-mal kapcsolatban, én egy olyan srác voltam, aki határozottan azt vallotta, hogy ha nincsen semmi, ami hajtaná a motort, akkor tanulni sem lehet rendesen… Meg persze, a halogatásban olyan téren is profil voltam, hogy természetesen rendetlenségben sem lehet arra figyelni, amit az embernek a fejébe kellene vernie. - Én inkább csodállak, hogy van időd dolgozni az önkéntes munka, és a suli mellett – szelíd mosolyt költöztettem az arcomra – Lehet nem tudnám ilyen jól beosztani a dolgokat. Mondjuk az már egy másik kérdés, hogy a legtöbb szaktársunk azt is tudja, hogy erre semmi szükségem nincs. Mivel a szüleim egy elég terjedelmes vagyont gyűjtögettek egy számlán, amit a tanulmányaimra szántak… Meg nem csak arra, hanem lényegében engem úgy indítottak az utamra, hogy saját lakással is rendelkezem már, csak éppenséggel nem használom ki túlzottan, mert jobban szeretek otthon lenni. A kocsimat is maximum a szülinapomra kapott pénzből tudtam volna megvenni, de a hazaérkezésem örömére apa meglepett egyel. Nem indítunk egyenlő kártyákkal, és én próbálom azzal ezt a dolgot enyhíteni, hogy senki szeme előtt nem lóbálom az arany bankkártyámat – fekete azért még nekem sincs, az csak Braynek adatott meg – illetve természetesen adakozom is, ha tehetem. Ettől függetlenül nem fogom magamtól megtagadni esetlegesen a dizájner márkák által tervezett, limitált ruhadarabokat. Pont azért nem, mert van rá pénz és kedvelem a divatot, így nem szorulok egy fast fashion felhozatalra, akik amúgy is gyerekekkel varratják Kambodzsában a ruhákat. - Azért nem nagy a gond, ugye? – nyilvánvalóan nem fogja elmondani, ha mégis az van, de udvariasságból megkérdeztem. Az embereknek jól esik, ha egTy ismerős érdeklődik irántuk, én pedig pont ebből a célból tettem ugyanezt. Talán még segíteni is tudnék neki, ha kiderülne, hogy rendelkezik valami olyan skillel, amit kamatoztatni tud más területen. Azt hiszem hajlandó lennék apának megemlíteni a dolgot, mert azzal mindkét félnek jót tehetek. - Azért anya jobban főz, mint Nath – az arcomon kiült egy a legkedvesebb, széles mosolyaim közül, a szemeim játékosan csillogtak – Csak ezt egyiküknek sem mondom meg. Van egy szint, ami felett az ember már nem figyel oda a határokra. És hát azt sem akarom, hogy anya elbízza magát, vagy a bátyám azt érezze, hogy lebecsülöm az ételt. A végén még kitilt a helyről. Nem lenne meglepő. Azt hiszem mondhatom azt, hogy a családom sokszor nem ért velem egyet rengeteg mindenben. Valószínűleg azért is tarkón vágnának, hogy prostit tartok, de közben a flörtölős hangommal beszélek Nikivel. Alapvetően pedig én csak imádója vagyok a női szépségnek, nem kell ezt túlmisztifikálni. - Ha gondolod, akkor tudok segíteni. Elég jó alapjaim vannak a tárgyból – lustán, félig lecsúszva a székről mondtam neki ezt, el sem engedve a tekintetét. Nem vártam cserébe semmit sem, mivel nekem is tanulnom kellett. Ilyen helyzetben szerintem jó dolog közösen segíteni egymást. - Alapvetően lehetetlenség egyedül megenni az ilyen ételeket – ahogy sorra szedtem le a műanyag tálkákról a tetőket és pakoltam szét az asztalon, gondoskodtam arról, hogy ő is rendesen hozzáférjen az ételekhez – Tudod, mi nem nagyon szeretünk egyedül enni, és általában megosztjuk az ételt másokkal is. Nézd, Nathantől két pár pálcikát is kaptam. Valamilyen szinten megmelengette a szívemet az, hogy a bátyám sem szerette volna, hogy egyedül egyek. Kettőnk közül én vagyok a jobb abban, hogy az érzéseimet kimutassam mások felé, de ezen a ponton azt hiszem tényleg örültem neki, hogy ennyire törődött velem. - Ő lesz a főételünk, de szerintem rájöttél – ezzel a bibimbap felé mutattam a pálcikákkal, aztán a tojástekercsek és a retek felé – Őket csak mellé szoktuk enni. Igazából úgy a legfinomabb, ha valamennyire megpróbálod őket együtt enni. Én pedig a pálcikákkal ügyesen összefogtam némi zöldséget a tésztával és a hússal, aztán a lány felé nyújtottam a pálcikákat, de mielőtt megkóstolhatta volna, gyorsan a kezembe vettem a saját evőeszközeimet, és egy szelet retket még a marha tetejére tettem. - Jó étvágyat! – rámosolyogtam, aztán é is elkezdtem kiszedni az ételből egy adagot magamnak. Elég kemény volt a mai napunk, szóval szükségem volt a kalóriára.
I remember the first time I started climbing here, I cried a lot, alone, facing the wall, You suffered with me too, you came to know my pain, I know what it feels like. I’ll make sure you don’t feel that pain
You burnin' through my soul Burnin' something serious, I can't help but feel the rush, U just took control, no need to fight love, nothing gets hotter, hotter than us
♫ :
You taste likecigarettesI hit it every chance I get, girl, you got me dripping sweat, You pull me back every time I quit