There comes a time when you have to choose between turning the page and closing the book.
Karakter típusa: keresett Teljes név: Dawn Nova Ray Becenevek: Dawn Születési hely, idő:Brooklyn, 2001. február 17. Kor: 17 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: egyedül álló Csoport: diák Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Ha dolgozik//Munkabeosztás: tanuló Ha dolgozik// Munkahely: Uncommon Schools Excellence Girls Charter School Hobbi: dohányzás, fényképezés
Pozitív tulajdonságaim: - kitartó - vicces (ha hasonló humorérzékkel rendelkezel, mint én) - szorgalmas
Negatív tulajdonságaim: - makacs, mint az öszvér - haragtartó
Hobbijaim: - tüdőm erős fokú szétcseszése (más néven dohányzás) - táncolás, de csakis zárt ajtók mögött - hangos rikácsolás a zuhany alatt (én éneklésnek hívom) - szeretek képeket készíteni tájakról, természeti csodákról stb.
Sometimes you just have to get rid of all the toxic people in your life... even if it's your own "family".
Az életem már a születésem óta elcseszett, de sosem gondoltam volna, hogy ennyire. Kiskoromban -mint, ahogy többnyire az összes gyerek- anyával éltem, viszont csak vele. A "drága" apám, Robert Ray sosem vette a fáradtságot, hogy törődjön velem. Elhagyott minket már születésemkor. Ez volt az a pillanat, amikor anya élete fenekestül felfordult. Egyedülállóként igen nehéz volt neki összeszedni a pénzt bármire is, mivel apám nem fizetett gyerektartást. Miért is fizetett volna? Elvégre mi nem voltunk a családja. Anya csak egy kaland volt neki, amivel jött egy kis baleset is: ÉN. Egész életemben szűkösen éltünk, ezért is fordítok sok időt a tanulásra. Ki akarom magunkat hozni ebből a gyászos helyzetből. Nem ezt az életet szánom magamnak és a jövendőbeli családomnak, illetve anyán is minden erőmmel segíteni akarok. Ő túl remek ember ahhoz, hogy soha se kapjon valami jót ettől a világtól. Céljaim elérése érdekében döntöttem úgy, hogy iskolát váltok. Tudtam, hogy anya sose menne bele, hogy másik iskolába menjek, amikor már ezt elkezdtem, ezért egy kis csellel zűrös dolgok tömegét zúdítottam magamra, hogy végre eltanácsoljanak. Anyának ezt sosem árultam el. Nos a tervem a hírnevemnek nem tett jót, de nem érdekel, a tervem sikeres volt. Az életem akkor vett egy hatalmas fordulatot -negatív irányba-, amikor kint cigiztem a többiekkel az új suliban. Odajött egy lány, akit kezdetben bírtam, ám kiderült, hogy az a lány nem csak az iskolatársam, hanem az eltitkolt nővérem is. Az eltitkolt nővérem és a francos anyja, aki miatt apa otthagyott minket. Ez az Istenverte család az oka annak, ahogy és amiben fel kellett nőnöm. Miattuk nem volt normális gyerekkorom és miattuk gyötröm most is magam. A testvérem...még kimondani is rossz... a testvérem, Hazel Megan Ray azt akarja, hogy ismerkedjünk meg jobban, viszont ebből soha nem lesz semmi, mert nem tudom neki és a családjának megbocsájtani azt amit velünk tettek. Nem tudom és nem is akarom.
Kedves Dawn! Köszönjük szépen a korváltoztatást, így már oké lesz a pb a karakterhez A jellemzésed jól áttekinthetőre sikeredett, bár én szívesen olvastam volna több tulajdonságot rólad, hogy jobban megismerjelek, azonban erre mindenkinek van lehetősége a játéktéren is, s így kicsit titokzatosnak maradsz meg mások előtt Sajnálom, hogy nem volt könnyű életed, az apád egy szemétláda, hogy így cserben hagyta az anyukádat és téged is egy másik nőért, akit ráadásul el is vett, jól értelmeztem? :wow: Nem tudom, miket műveltél azért, hogy kicsapjanak, de lehet nem volt túl jó ötlet, hiszen ez biztos bekerül a felvételi lapodba Azt viszont nagyra becsülöm benned, hogy a tanulással szeretnél előbbre kerülni, s így jobb életet biztosítani magadnak és az édesanyádnak, hajrá csajszi! Kíváncsi vagyok, milyen kapcsolat alakul majd ki végül közted és az állítólagos testvéred között, menj foglalózni, ha még nem tetted, aztán vesd bele magad a játéktérbe!