New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 120 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 102 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Luana Machado
tollából
Ma 17:52-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:57-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:56-kor
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Lord of Chaos & Master of Anarchy
TémanyitásLord of Chaos & Master of Anarchy
Lord of Chaos & Master of Anarchy EmptyPént. Nov. 15 2024, 20:41

Vincent Hayden
Az elme határán egyensúlyozunk mind.

Karakter típusa
Saját és keresett is Lord of Chaos & Master of Anarchy 1159569709
Teljes Név
Vincent Hayden
Becenév
Vin, Vince, Vee, Vino, Vigyori, Vigyorgó.
Születési hely
New York; Long Island
Születési idő
1994. 03. 28.
Kor
Harminc éves
Lakhely
Long Island, de alkalomadtán a The Manhattan Psychiatric Center...
Szexuális beállítottság
Pánszexuális
Családi állapot
Kapcsolatban
@Danielle Parker
Tanulmányok
ATLAS High School - Befejezett.
Columbia University - fizika és kémia szakok, de kicsaptak.
Foglalkozás
Elítélt Gyilkos
A Vigyorgók nevű anarchista-terrorista banda vezetője.
Munkahely
A lényeg, hogy jól fizessen Lord of Chaos & Master of Anarchy 2451935670
Hobbi
Jobb, ha nem tudod...
Tényleg...

Csoportom:
Törvényszegő

Jellem
Azt gondolom anyám jobb sorsot szánt nekem, mikor megszülettem és apámnak is nagyobb tervei voltak velem, mégis valami félre siklott, ahogy nőttem. Gazdag szülők gyermeke voltam, mindenből a legjobbat kaptam, el lettem kényeztetve, de már egészen ovis koromban agresszívnek nyilvánítottak, kisiskolás koromban pedig megvolt az első ügyem a rendőrséggel, amikor bántalmaztam egy osztálytársam, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettem. Szerencsémre akkoriban elég zűrös volt otthon minden, mivel a szüleim épp váltak, így a pszichológusom, aki az eset miatt vizsgált engem a családi hátteremre fogott mindent. Az elkényeztetett fiú, aki a szülei válása okozta stressz miatt tette, amit tett, pedig ez nem így volt, de nekem pont kapóra jött, hogy ne kezdjenek tovább vizsgálni engem. Egy jó ideig pszichológushoz jártam, ám idővel ez elmaradt.
Tanulási nehézségeim sosem voltak, viszont viselkedészavarosnak tartottak, engedetlennek és hiperaktívnak, figyelemhiányosnak és még aggattak rám jó pár jelzőt, amiknek még volt is igazságtartalmuk.
Tovább léptem a középiskolába, ám magas intelligenciám miatt igen hamar osztályt ugrottam. Egy IQ szint mérésem során az orvos százhatvanötös IQ szintet mért nálam, ám egy későbbi mérés már kicsivel többet mutatott. A tesztek kimutatták, hogy fotografikus memóriám van és rendkívül fogékony vagyok a természettudományokra és a képzőművészetre is. Nem csak a matematikához és a fogalomértelmezéshez van kiemelkedő képességem, hanem a festészethez és a rajzhoz, illetve a térábrázoláshoz is, azonban ezzel szemben a szociális képességeim elképesztően rosszak. Képtelen voltam beilleszkedni a társadalomba és eleget tenni annak írott és íratlan elvárásainak.
Mindig is érdekelt a művészet és a tudomány, főleg a kémia és a fizika, de előszeretettel alkottam vászonra is, vagy fejtettem rejtvényeket. Nyertem bajnokságokat is különböző ifjúsági szellemi és művészeti vetélkedőkön, ám a középiskola elvégzése után több erőszakos bűncselekmény miatt a rendőrség végül lekapcsolt, a bűnügyi pszichológus pedig elmebetegnek nyilvánított és a The Manhattan Psychiatric Center-be szállíttatott, ahol egy pszichiáter vizsgált és próbált meg kezelni is.
A pszichiátrián több személyiségzavart és mentális betegséget is megállapítottak nálam, többek között az Asperger-szindrómát, a savant-szindrómát, Monomániát, hangulatzavarokat, paranoid gondolkodást, nárcizmust és részlegesen az antiszociális személyiségzavart, melyeket gyógyszerekkel és terápiákkal igyekeztek kezelni, hogy idővel visszaengedhessenek a társadalomba.
Eltöltöttem benn néhány évet, majd szabadlábra helyeztek. A szüleim addigra meghaltak egy balesetben, én pedig megörököltem mindent utánuk. Jelentkeztem a Columbia University-re fizika-kémia szakra, ahol megismerkedtem életem szerelmével, @Danielle Parker -el, akivel össze is jöttem. Jó pár módjára még a széltől is igyekeztem óvni, így megvertem, vagy csúnyább módon számoltam le mindenkivel, aki csak egy rossz szót is szólt neki, vagy illetlen módon viselkedett a lánnyal, akit szerettem.
Mindig is anarchistának tartottam magam, aki túlontúl szabad szellemű és szabadság párti. Elítéltem és bíráltam a modern hierarchia alapú társadalmat és több kormány ellenes tüntetésen is részt vettem, vagy épp olyan tüntetésen, mely a társadalmat és a kormányt bírálta. Néhány barátommal, vagy épp anarchista társammal megalapítottuk a Vigyorgók nevű Anarchista bandát - szektát. A társaimmal Több merényletet is véghez vittünk, melyekkel a hierarchia és a rendszer ellenességünket igyekeztünk megmutatni erőszakos formában.
Sosem hagytuk, hogy lássák az arcunk, nem hagytunk ujjnyomokat és mindig lopott kocsit használtunk, hogy ne tudjanak a nyomunkra bukkanni, vagy lekövetni minket. Nem voltunk hülyék, főleg, hogy én voltam a bandavezér. Illetve vagyok is, hiszen ez egy ma is élő banda. Voltak, akik lázongtak néha ellenem és a módszereim ellen, de ők nem voltak hosszú életű tagok...
Az egyetemen csillogtattam a tudásom és boldogan éltük napjainkat, heteinket Danivel, ám a viselkedésem miatt kicsaptak az egyetemről és a rendőrség is újra elkezdett felém kacsintgatni. Dühömben és a bosszúvágytól vezérelve később lőfegyverrel álltam bosszút azokon, akik sérelmet okoztak nekem, ám később visszakerültem az elmegyógyintézetbe.
Ha voltak dolgok, amikben kiemelkedőnek számítottam, az a manipuláció és a karizmám. Másként miként lennék képes egy egész anarchista bandát irányítani és elérni azt, hogy szinte mindig nekem kedvezzenek a dolgok? Isten adta kisugárzásom és képességem van ahhoz, hogy embereket, sőt, embertömegeket legyek képes mozgósítani és befolyásolni.
Az intézményben elkezdtem manipulálni a pácienseket és az ápolókat, nameg az orvosomat. Hamarosan az ujjam köré is csavartam az orvosomat, így ő intézett egy papírt, hogy a megfelelő gyógyszerek szedése mellett szabadon bocsátható vagyok, így újra kiengedtek a diliházból, nekem pedig első utam Danielle-hoz vezetett, hogy újra láthassam és ott folytassuk az életünket, ahol abbahagytam, de fejben közben elkezdtem szervezni, hogy ha újra a bandámmal lehetek, akkor kikre csapjunk le. Meg kell bosszulnom, hogy bezárattak, így mindenképpen a rendőrség ellen szeretnék leszervezni egy akciót. Meg akarom ölni azokat, akik elfogtak, sőt, fel akarom égetni a pszichiátriát is.
Vincent Hayden nem felejt és nem bocsát meg...

Egyebek, amiket érdemes tudni rólam:
- Előszeretettel hallgatok-nézek Stand up komikusokat és szeretem a filmvígjátékokat is.
- Gyermekkoromban vegyész szerettem volna lenni, vagy tűzszerész.
- Közel áll hozzám a nihilista gondolkodás.
- Jártas vagyok küzdősportokban és a lövészetet is sokat gyakoroltam.
- Autodidakta módon elsajátítottam a bombakészítést és a különböző gyúlékony vegyszerek legyártását, használatát.
- Értek a mérgekhez.
- Szívesen olvasok drámákat.
- A kedvenc íróim Csehov és Bulgakov.
- Nagyon szeretem Charlie Chaplint, sok filmje megvan DVD-én, vagy letöltve.
- Kedvenc énekeseim Frank Sinatra és Jimmy Durante, gyakran hallgatom a dalaikat, néha már csak a zenei alap miatt is, de a szövegeit is szeretem.

Rhys Wakefield

Múlt
Miért lennék én az őrült?
A rend pusztít, de a káosz teremt.

És hát lássuk be, nem ez az igazság? Gondoljunk csak bele, a vízben és a levegőben semmilyen rendet nem tudunk felfedezni, mégis mennyire működőképes minden. A levegő részecskéi szabadon mozoghatnak, kedvükre változtathatják a helyüket, ahogy a vízrészecskék is. Mégis mennyire tökéletesek. Ahogy "isten" megalkotta őket. Az ember, ha akarna se tudna beavatkozni a működésükbe. És akkor nézzünk rá magunkra, emberekre. Szabadok voltunk. Valaha szabadok. Elfoglaltuk a Föld bolygót és kezdetben éltünk korlátok nélkül, ám, ahogy a "civilizáció" fejlődött, úgy fejlődött a társadalom is. Elkezdtünk vezetőket kijelölni, magunk fölé emelni embereket, akik végül maguk alá helyeztek embereket. Kialakult a hierarchia rendszere és innen már nem volt messze a politika gondolata sem. Létrejöttek a szabályok, a törvények, rendeletek, szerződések és szép lassan elkezdte megölni magát a civilizáció. Pont attól fosztottuk meg magunkat, ami a legfontosabb lenne az életben: A Szabadságtól. Lekorlátoztuk saját magunkat. Miért? - kérdem én.
Miért tettük? Azt hisszük ezzel segítjük a társadalmat? Vagy, hogy megvédjük magunkat? Mitől?
Gondoljunk csak bele, hányszor szegjük meg mindannyian a törvényeket? Nézd csak meg a társadalmunkat napról napra. A közlekedésben megszegik a sebességkorlátozásokat, a kanyarodási szabályokat, a boltban az eladó drágábban számol, mint a rendes ár, ahogy csalnak az akciós árakkal is, vagy épp nem kasszáznak le egyes termékeket, csak eladják zsebre. Az emberek lopnak és hazudnak, sikkasztanak. Egyesek ölnek, bántalmaznak, erőszakolnak.
Mit ér akkor a törvény? A nagy elődeink, akik lefektették a mai modern társadalmunk alapköveit azt hitték helyesen cselekszenek, hogy szabályok és korlátok közé zárnak minket, de tévedtek.
Pontosan az teszi tönkre a társadalmat, az emberek életét, amitől a jobb életet remélték. Nem segítenek, hanem ártanak, nem építenek, hanem rombolnak. Idő kérdése és összeomlik ez a "modern világ", mert tarthatatlan az állapot. És mi a megoldás, ha egy törvény nem válik be? Hoznak egy új törvényt. Majd aztán ha az is becsődöl, hoznak egy másik rendeletet. És ezt a véget nem érő játékot játsszák újra és újra. De vajon meddig életképes?
Most pedig képzeld el a világot törvények nélkül. Korlátok nélkül. Hierarchia nélkül. Árak nélkül. Ugye milyen szép az élet? Mindenki egyenlő és nincs semmi, ami befolyásolná az életed. Nincs, ki megmondja mi helyes és helytelen. Nincs senki és semmi, aki beleszólna az életedbe. Bármikor megszerezhetsz bármit, amit szeretnél.
Érzed, hogy lebegsz? Érzed már milyen a szabadság?
Mint a levegő. Kötetlen, szabad. Az lehetsz, aki lenni szeretnél. Olyan életet élhetsz, amilyen életet szeretnél. Mert szárnyalhatsz, akár csak a múlt embere. Az az ember, aki akkor élt, amikor még a jog és a törvény gondolata sem létezett. Az abszolút boldogság és szabadság. Ezt a célt szolgálom én.

- Ezek az én gondolataim. Ilyen világban szeretnék élni. Te nem szeretnél? - kérdem én, mire Ő hevesen bólogat, hogy "Igen!" Ez a legcsodálatosabb életkép, amit valaha hallott. - Akkor hát csatlakozz hozzám és harcoljunk együtt a szebb és szabadabb jövőért.
Légy te a víz. Tudod miért éppen a víz?
- kérdeztem. - Azért, mert a víz a legerősebb dolog a világon. Legyőzhetetlen. Mindig utat tör magának és bejut mindenhová. Megállíthatatlan. Láttad már a hegyoldalakat és a völgyeket? A vizek formálták. A vízfolyás mosta őket olyanná, amilyennek ma látod őket. Addig csordogált a hegyoldalon, amíg le nem csiszolta, addig mosta a földet, amíg völgyet nem mosott, amíg árkokat nem vájt. És amikor a víz jéggé fagy, még a legnagyobb hegyet is ketté tudja repeszteni. Érted már, miért a víz a leghatalmasabb erő a Földön? És te most víz lehetsz, ha mellém állsz!
- Ha ilyen erő birtokában vagyok, akkor bármit megteszek, mester! - tette össze kezeit. - Tanítson meg hegyeket kettérepeszteni, sziklát koptatni és völgyet mosni! Segítek megreformálni a Világot, ha segít felszínre juttatni a képességemet! Én leszek a legjobb tanítványa!

- Szeretlek, Dani - mondtam és finoman álla alá nyúlva ujjammal megemeltem kicsit a fejét, hogy jobban a szemeibe nézhessek. - Jó napod volt? Mondd meg őszintén, ha bántott valaki, tudod, hogy megbánja, ha megteszi. Nem tűröm el, hogy bárki is csak egy ujjal is hozzád érjen, vagy megbántson. Te az én kis virágszálam vagy és az én virágaimra senki sem léphet rá és nem téphetik le a szirmait - mosolyogtam a legkedvesebb mosolyommal, majd csókot nyomtam ajkaira és átöleltem.
Igazából belegondoltam abba is, hogy talán nem lesz velem őszinte. Ez a gondolat nyugtalanított. Talán tényleg paranoid voltam kicsit, de belegondoltam mi van, ha valaki bántotta, csak nekem nem akarja elmondani? A múltkor is összetörtem az arcát a srácnak, aki rácsapott a fenekére. Betörtem az orrát, majd annyira összevertem az arcát, hogy szanaszét szakadt a bőr a képén. De annyira felhúztam magam rajta. Mocskos disznó. Megérdemelte. Ennek ellenére bíztam benne, hogy őszinte és bármi van, szól nekem és hagyja, hogy megvédjem, hagyja, hogy kiálljak érte, hagyja, hogy igazságot szolgáltassak.
- Nagyon megijesztettelek a múltkor, igaz? Nem akartam. Nem kellett volna látnod. Sajnálom - simogattam a hátát. - De ha rólad van szó, nehezen kontrollálom magam. Nem engedhetem, hogy akárki akármit megtegyen veled, csak mert erősebbnek hiszi magát nálad és vagánynak érzi magát. Téged senki sem molesztálhat, amíg én itt vagyok. Nem engedem. Nem akartalak felzaklatni - pusziltam meg arcát és arcom arcához simítottam.
- Képzeld, a Broadhurst Theatre-ben ma fellép Stephen Fry és Hugh Laurie. Elmegyünk megnézni őket? Után elviszlek téged egy étterembe vacsorázni. Mit szólsz? - kérdeztem, de csak annyira húzódtam el tőle, hogy kényelmesen a szemeibe tudjak nézni, közben lágyan simítottam hátára és tarkójára, kicsit beletúrva, de össze nem kócolva szőke tincsit, melyekből néhányat ujjaim közé is vettem, hogy finoman megtekergessem. Kellemes, megnyugtató volt a hajának játéka.
- Már nagyon vártam, hogy veled tölthessem az estét. Szeretném, ha boldog lennél velem - csókoltam meg ismételten és arcára simítottam.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Vincent Hayden
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy Tumblr_mxpt6za6DS1ryrhuco1_250
Lord of Chaos & Master of Anarchy Tumblr_n54kogq3cx1so84eqo1_250
The world is burning, but I watch happily
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy Tumblr_n54kogq3cx1so84eqo7_250
Why would I be crazy?
Order destroys, but chaos creates
♫ :
Anarchy
★ családi állapot ★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy 31530affcad2ede45ba68bd92611b40282d50466
★ lakhely ★ :
Long Island
★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy Tumblr_n54kogq3cx1so84eqo6_250
I laugh as I watch everything fall to pieces
★ idézet ★ :
I killed the king
Of deceit
Now I sleep in Anarchy
★ foglalkozás ★ :
Anarchista Terrorista és gyilkos
★ play by ★ :
Rhys Wakefield
★ hozzászólások száma ★ :
4
★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy Tumblr_n54kogq3cx1so84eqo5_250
I'm a Clown, but you're the Joke
TémanyitásRe: Lord of Chaos & Master of Anarchy
Lord of Chaos & Master of Anarchy EmptyVas. Nov. 17 2024, 15:55
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Vincent!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A zsenialitás és az ép elme sajnos nem mindig járnak kéz a kézben, erre pedig te vagy az élő példa. Hogy vajon mi eredményezte azt, hogy az ártatlan gyermekkor sem volt számodra makulátlan talán sosem derül ki. Talán, ha az első jeleknél megkaptad volna a kellő segítséget, akkor nem olyan felnőtté váltál volna amilyenné.  Lord of Chaos & Master of Anarchy 2624752903
Az anarchia és a káosz vágya uralkodik rajtad, egy ideális jövőképet látsz a totális destrukcióban, azt gondolod, hogy ez a megoldás mindenre. Én ebben személy szerint őszintén kételkedem, hiszen így is elég borzalom van a világban, szabályok nélkül pedig ez nem eltűnne, hanem a sokszorosára növekedne.  Lord of Chaos & Master of Anarchy 3719483937
Azért abban reménykedem, hogy a barátnőd hatására találsz egy másik utat, hiszen látszódik, hogy az erőszakos hajlam mellett ő képes előcsalogatni egy egészen más oldaladat, ha pedig nem... hát ebbe én inkább bele sem szeretnék gondolni.  Lord of Chaos & Master of Anarchy 1556694851
Sok sikert kívánok az utad keresésében.  Lord of Chaos & Master of Anarchy 3673325056

Színt és rangot admintól kapsz majd, a foglalókat és a játékteret azonban máris beveheted. New York már a tiéd is!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

caesar
Before I met you, I never knew what it was like to be able to look at someone and smile for no reason.

Vincent Hayden imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy 313774399dd5fc9d161252ca091f43ed8c2f486c
Lord of Chaos & Master of Anarchy F5f06d57675a37bb80d631f8d3fb2b53c1382189
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy 437551ee5c9477cae6e69715b6825621ab05947f
★ családi állapot ★ :
hers..
Lord of Chaos & Master of Anarchy 714cc3a42f12d22ca8da8db46d7776814f421c2d
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy 030b71ba70b98fd99a99828a161248d70e7b4421
★ idézet ★ :
I am absolutely my own biggest critic.
★ foglalkozás ★ :
Owner of Emperor. Heir of the Harlow family business.
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
506
★ :
Lord of Chaos & Master of Anarchy 932f611028a1d313becbbc108677ac0343240d96

Lord of Chaos & Master of Anarchy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Miss Cooper & Lord Kingsbury
» The Master and his Student
» More about Master Wang
» Master of puppets
» Master & Follower

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Törvényszegõk és munkanélküliek-
Ugrás: