New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 251 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 242 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jayda Winters
tollából
Ma 23:13-kor
Karin Bjorge
tollából
Ma 22:09-kor
Karin Bjorge
tollából
Ma 22:09-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 19:15-kor
Shelley Lane
tollából
Ma 19:04-kor
Dream Hidalgo-Montoya
tollából
Ma 18:55-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 18:44-kor
Dream Hidalgo-Montoya
tollából
Ma 17:21-kor
Conrad Henderson
tollából
Ma 16:44-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
47
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
40
Üzlet
23
26
Összesen
241
228

something always happens
Témanyitássomething always happens
something always happens EmptyMa 15:30-kor

to Hartley

Amint hazaértem ledobtam magamról mindent, lezuhanyoztam, próbáltam a nap mocskát és azokat a gondolatokat, amiket nem akartam eltüntetni. Köztük Hart megjegyzését, arról az estéről, amiről nem kell beszélnünk, és azt, hogy képes voltam belemenni a játékba. Nem vagyok normális, már régen rá kellett volna jönnöm, hogy ő nem az a lány, aki miatt a lányomat háttérbe szorítom, nem hiszem hogy bármi jövője lenne ha belemennénk, egy menetért, emg kár megrontani a kapcsolatot.
Lehet, hogy ez a mai este is hiba lesz, ha átjön akkor nekem megint szembesülnöm kell azzal, hogy a szomszéd szobában alszik, a ház üres és akár tényleg senki nem tudná meg, de bennünk ott lenne örökre.
Felvettem egy nadrágot, de mielőtt lementem volna a konyhába eszembe jutott, hogy egy felső nem ártana, mert több réteg kevesebb esély arra, hogy bármi legyen. Nem jó felfogás, ha csak ez gátolna meg bárkit, akkor mennyivel könnyebb lenne minden.
Amikor megszólal a csengő azt érzem, hogy nem lesz jó, minden rossz gondolat megfordul a fejemben, nem kellene itt aludnia, talán egy hotelt bérlek neki amíg nem javul meg a meleg víz.
Lemegyek a lépcsőn, nem sietek, közben mégis izgatott leszek egy kicsit, miért is? Amikor ajtót nyitok nem Hartley áll előttem, hanem csinos ruhában, extra sminkben, és kajával a kezében lép be Penelopé, akiről már azt is elfelejtettem, hogy létezik. Egy éjszakának indult, majd több lett belőle, néha átjön, de csak szexelni, a kaja eddig elmaradt és ma semmiképpen sem lehet szex az egyenletben.
Amikor megcsókol, még szótlanul állok előtte, beengedi magát szinte én meg ellálok az útjából és vissza csukom az ajtót. Azt hittem lesz elég bajom azzal, hogy Hartley mától ideköltözik és majd játszanunk kell a jó lakótársakat, mosolyogni stb., de még ez is egy kicsit azt érzem, mintha minden eddig bűnöm rám zúdult volna.
Szivi, tudom, hogy a ma este nem volt megbeszélve, de hoztam vacsit és gondoltam lehetnénk egy kicsit kettesben.
már a konyhába is megy, ahol lepakol, mintha otthon lenne, és pontosan ezért nem szeretek többször egy nővel lenni, nem vágyom semmi komolyra, és megbántani sem szeretnék senkit, messze áll tőlem, de ezzel csak azt érem el, hogy mindig magányos leszek, vagy hasonló helyzeteket alakítok ki magamnak. Remek.
Igazából, ma nagyon nem jó, beköltözik Rachel dadusa és nem annyira lenne jó, ha itt akarnál lógni az este.
én a mindenkori szexuális kapcsolatunkra célzok, amibe részemről nincs több, de abbahagyja a pakolást és mosolyogva néz rám.
Örömmel megismerném őt is.
az orrnyergemet dörzsölve engedem el az egészet, úgyse fog elmenni és már túl fáradt vagyok ahhoz, hogy vittakozzak, jöjjön, aminek jönnie kell, én töltök magamnak egy italt, már megint és inkább leülök a fotelbe, hogy megemésszem, ami most történni fog, már jó előre.

mind álarcot viselünk
Daniel Morton
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
something always happens Tumblr_inline_powrytYnfL1u9q28v_250
★ családi állapot ★ :
elvált
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
something always happens F7ad8ad6776ecfa6597129e8936f6f8524a664ef
Dread becomes unannounced and then consumes our feelings with its irrational sense of doom.
★ play by ★ :
Adam Demos
★ hozzászólások száma ★ :
33

something always happens
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek-
Ugrás: