New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 246 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 234 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Ma 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Ma 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 18:51-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

something always happens
TémanyitásRe: something always happens
something always happens EmptyMa 16:56-kor

to Hartley

Biztosan hibáztam valami nagyot az életben, hogy most egyszerre akar minden a feje tetejére állni és megszivatni engem úgy, hogy ne tudjam helyrebillenteni. Nem számítok más társaságra, hosszabb távon, mint Hartley-ra, de ő is külön utakon kell, hogy járjon a házamban, teljesen mindegy, hogy az én házam. Nem akarom pesztrálni, de amikor megjelenik Pen azt érzem, hogy már én magam sem tudom kezelni az egész helyzetet, pánik szerű érzés fog el, ami rettenetes, de csak állom és nem fejezem ki, hát akkor legyen ahogy lennie kell, úgy fog lenni, ahogy majd alakítjuk. Katasztrófa lesz.
A kopogásra tudom, hogy most akkor vagy megoldjuk, vagy megoldjuk, majd felmegy vagy isten tudja mi lesz ebből. Mély levegőt veszek és ajtót nyitok. Nem vágok semmilyen arcot, nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem akarom, hogy itt legyen, de a túlzott meleg fogadtatás most elég érdekesen jönne ki.
Szia Hartley. Igazán kedves tőled.
mint valami jó vendégváró, de amikor újra beszélni kezd észreveszi Pent, aki tesz vesz mintha itthon lenne, pedig nagyon nem így van, de elküldeni nem akarom, nem lenne helyénvaló, ha itt marad, akkor Hartleyval szemben menne félre amit mondtam. Egyik sem jó, nem akarok senkit megbántani és ez lesz az én vesztem egyszer.
Várj Hartley, nem zavarsz, gyere nyugodtan, Pen nem hinném, hogy diálig marad, csak hozott vacsorát.
ahha meg a nagy francokat, csak mit tudok mást mondani, ki tudja meddig marad ez a nő, mert én nem vagyok elég tökös, hogy megmondjam neki, hogy nem vágyom másra csak szexre. Akkor az jn majd le, hogy én kihasználtam, pedig eszem ágában sem volt.
Szia, te biztosa a dada vagy.
jön oda kedves mosolyával mögém Pen és hozzám ér, látványosan, amit nem tudok csak úgy hagyni, ellépek előle, és intek Hartley-nak, hogy jöjjön beljebb. Rém kellemetlen az egész, de ezek felnőtt létemre felül kell kerekednem és megoldani a helyzetet.
Hartley-nak hívják, gyere Hartley, Pen hozott vacsorát, vacsorázol velünk?
azt, hogy megbeszéljük a korábbiakat nem kérdezem meg, mert ez kettőnkre tartozik, de ahogy a kérdésemre mindkét lány arca megváltozik, nem tetsző érzés fog el, akárcsak őket, de nem hiszem, hogy bárki ellenkezni fog.
A konyhapulthoz lépve, most csak bort veszek elő, mert a rövid az nagyon erős lenne.
Valaki italt?
szinte biztos voltam benne, hogy mindenkinek kelleni fog, így ki is töltök három pohárba és az asztalra teszem, majd leülök a már megterített részhez.
Úgy örülök, hogy megismerhetlek. Azt hallottam, hogy remek dada vagy.
mosolyog Pen a lányra, pedig nem meséltem neki róla semmit, egyszer említettem, hogy létezik, de minden olyan kapcsolat így kezdődik, amit csak az egyik fél akar. Az erőszakkal, nyájasan egymásra való hatás, amit nekem kell megszakítani, csak fogalmam sincs még hogy.
Nem csak annak remek.
kacsintok rá, hirtelen ötlettől vezérelve, mert azt érzem, hogy ha nem lépek valami nagyot, akkor egyre kellemetlenebb lesz a helyzet. Pen arca elfehéredik, Hartley-ra rá sem merek nézni. Elmosolyodok és inkább iszok még egy pohárral, mert anélkül ez a színjáték nem fog menni. Mégis mikor süllyedtem oda, hogy egy nőt egy másikkal kelljen elzavarni, ráadásul óriási lódítással.

mind álarcot viselünk
Daniel Morton
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
something always happens Tumblr_inline_powrytYnfL1u9q28v_250
★ családi állapot ★ :
elvált
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
something always happens F7ad8ad6776ecfa6597129e8936f6f8524a664ef
Dread becomes unannounced and then consumes our feelings with its irrational sense of doom.
★ play by ★ :
Adam Demos
★ hozzászólások száma ★ :
36
something always happens EmptyPént. Nov. 15 2024, 17:46
Hartley Knight írta:

Hartley & Daniel
So Difficult

Fellépek a verandára, és megborzongok az esti hidegtől. Elengedem a gurulós táskám fogantyúját, hogy megigazítsam a kezemben a muffinos tálat. Egész délután tökéletesítettem a sütőtökös-fahéjas muffin receptemet, hogy meglephessem vele Daniel-t, amolyan béke jobbként. Elszeretném simítani azt a kis feszültséget köztünk, és előröl kezdeni az egészet. Ráadásul azzal a céllal jöttem korábban, hogy mielőtt egy forró fürdőt vennék, megosszam vele az ötleteimet Rachel kapcsán. Sok mindent feljegyeztem magamnak a gyermeki kreativitás fejlesztésének témájában, és igazán érdekel a véleménye.
Hangosan kopogok az ajtón, és próbálom értelmezni a bentről kiszűrődő hangokat. Meleg fény árad az ablakokból, és tudom, hogy hamarosan otthonos meleg fogad, különleges illat, begyújtott kandalló. Tökéletes egy béke szerződés megkötéséhez.
Amikor Daniel kinyitja az ajtót, őszinte, széles mosolyt villantok rá, miközben ártatlan tekintettel figyelem őt.
- Szia - húzom magamhoz a muffinokat. - Kicsit korán jöttem, ne haragudj.
Egy kézzel egyensúlyozva megragadom a táskám, és belépek a melegre. Fejemet hátra kell döntenem, hogy felnézhessek rá.
- Sütöttem neked muffint - nyújtom felé a tálat. - Arra gondoltam, hogy előröl kezdhetnénk és beszélhetnénk kicsit. Van pár öteletem Rachel kapcsán és...
Akkor pedig felfigyelek az árnyra az étkezőben, és már felkészülnék arra, hogy biztosítsam főnökömet arról, hogy egy szellem garázdálkodik a házában, és hívnunk kellene egy papot, meglátom a kecses női alakot, amin az betölti az étkező bejáratát. A gyönyörű modell szépség rám szegezi tekintetét, én pedig nagyot nyelek. Olyan otthonosan mozog itt, hogy egy pillanatra megdermedem. Óvatos pillantást lövellek Daniel felé.
- Én... nem akartam zavarni, bocsánat - nyögöm ki.
A fenébe. Említette, hogy jön valaki hozzá? Azt hiszem, igen. A francba, francba, francba!
A muffinos tálat bámulom, aztán az étkező asztalon tornyosuló vacsorát. Amit én készítettem, ahhoz képest semmi. A nő biztosan egy konyhatündér, és még tökéletesen is fent mellé. Az én hajam végén egy kis liszt és fahéj csücsül, és még a kötött pulcsim is nyúzott a nagy sütögetés után.
Fogalmam sincs hányadik nő, amióta Daniel-t megismertem, de nem is érdekel. Epés íz kavarog a torkomban, és kellemetlen örvény kering a mellkasomban, amiért bezavartam egy nyilvánvaló randiba. Mi a fenéért mondta akkor, hogy ma beköltözhetek?
Emlékeke darabkái között kutakodom valamiféle hasznos információ morzsa után, de nem találom.
Nagyot nyelek, mert valami kezd körvonalazódni bennem, és letisztulni. A kissé égető érzés a gyomromban, nem a sav, ha nem nagyon, de nagyon rég látott érzés.
A féltékenység.

thx.
[/color]

Hartley Knight
ARTISTS ARE JUST ARTISTS
THAT I LOSE ALL CONTROL :tm:

mind álarcot viselünk
Hartley Knight
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
something always happens 68799bc8b58a0f0bd495cc3cbd2ba8d88ef9ea99
★ elõtörténet ★ :
something always happens 162d9fdd2c88dadab9f4577b8ee8d6aba17860f2
★ családi állapot ★ :
I love u, Jerk...
something always happens Kennedy-walsh-kennedy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
something always happens Aab82b6c478fc60a8cc8a474d3f442ad6bf16f57
★ foglalkozás ★ :
Blogger, Designer, Nanny
★ play by ★ :
Kennedy Walsh
35
★ :
something always happens D5e6ca79ed8bc196081e694a1ec855bb97e9ac3d
Témanyitássomething always happens
something always happens EmptyCsüt. Nov. 14 2024, 15:30

to Hartley

Amint hazaértem ledobtam magamról mindent, lezuhanyoztam, próbáltam a nap mocskát és azokat a gondolatokat, amiket nem akartam eltüntetni. Köztük Hart megjegyzését, arról az estéről, amiről nem kell beszélnünk, és azt, hogy képes voltam belemenni a játékba. Nem vagyok normális, már régen rá kellett volna jönnöm, hogy ő nem az a lány, aki miatt a lányomat háttérbe szorítom, nem hiszem hogy bármi jövője lenne ha belemennénk, egy menetért, emg kár megrontani a kapcsolatot.
Lehet, hogy ez a mai este is hiba lesz, ha átjön akkor nekem megint szembesülnöm kell azzal, hogy a szomszéd szobában alszik, a ház üres és akár tényleg senki nem tudná meg, de bennünk ott lenne örökre.
Felvettem egy nadrágot, de mielőtt lementem volna a konyhába eszembe jutott, hogy egy felső nem ártana, mert több réteg kevesebb esély arra, hogy bármi legyen. Nem jó felfogás, ha csak ez gátolna meg bárkit, akkor mennyivel könnyebb lenne minden.
Amikor megszólal a csengő azt érzem, hogy nem lesz jó, minden rossz gondolat megfordul a fejemben, nem kellene itt aludnia, talán egy hotelt bérlek neki amíg nem javul meg a meleg víz.
Lemegyek a lépcsőn, nem sietek, közben mégis izgatott leszek egy kicsit, miért is? Amikor ajtót nyitok nem Hartley áll előttem, hanem csinos ruhában, extra sminkben, és kajával a kezében lép be Penelopé, akiről már azt is elfelejtettem, hogy létezik. Egy éjszakának indult, majd több lett belőle, néha átjön, de csak szexelni, a kaja eddig elmaradt és ma semmiképpen sem lehet szex az egyenletben.
Amikor megcsókol, még szótlanul állok előtte, beengedi magát szinte én meg ellálok az útjából és vissza csukom az ajtót. Azt hittem lesz elég bajom azzal, hogy Hartley mától ideköltözik és majd játszanunk kell a jó lakótársakat, mosolyogni stb., de még ez is egy kicsit azt érzem, mintha minden eddig bűnöm rám zúdult volna.
Szivi, tudom, hogy a ma este nem volt megbeszélve, de hoztam vacsit és gondoltam lehetnénk egy kicsit kettesben.
már a konyhába is megy, ahol lepakol, mintha otthon lenne, és pontosan ezért nem szeretek többször egy nővel lenni, nem vágyom semmi komolyra, és megbántani sem szeretnék senkit, messze áll tőlem, de ezzel csak azt érem el, hogy mindig magányos leszek, vagy hasonló helyzeteket alakítok ki magamnak. Remek.
Igazából, ma nagyon nem jó, beköltözik Rachel dadusa és nem annyira lenne jó, ha itt akarnál lógni az este.
én a mindenkori szexuális kapcsolatunkra célzok, amibe részemről nincs több, de abbahagyja a pakolást és mosolyogva néz rám.
Örömmel megismerném őt is.
az orrnyergemet dörzsölve engedem el az egészet, úgyse fog elmenni és már túl fáradt vagyok ahhoz, hogy vittakozzak, jöjjön, aminek jönnie kell, én töltök magamnak egy italt, már megint és inkább leülök a fotelbe, hogy megemésszem, ami most történni fog, már jó előre.

mind álarcot viselünk
Daniel Morton
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
something always happens Tumblr_inline_powrytYnfL1u9q28v_250
★ családi állapot ★ :
elvált
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
something always happens F7ad8ad6776ecfa6597129e8936f6f8524a664ef
Dread becomes unannounced and then consumes our feelings with its irrational sense of doom.
★ play by ★ :
Adam Demos
36
something always happens Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

something always happens
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek-
Ugrás: