New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 474 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 458 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

The Master and his Student
TémanyitásThe Master and his Student
The Master and his Student EmptyVas. Május 19 2024, 18:20
The Master
and his student
Horatio távozása után ideje volt, hogy én is akcióba lendüljek, így, mikor megvolt a kínálkozó lehetőség elő is léptem a parkoló autók sokaságából széles vigyorral arcomon. Már egy ideje szemet vetettem a fiúra, de még nem állt készen, ellenben legutóbbi tette, Kit megölése után most úgy döntöttem már megalapozta a karrierjét az oldalamon. Beért. Átlépte a határt, amire szükségem volt, most már csak be kellett őt fognom, be kellett hálóznom, hogy tökéletes tanítványom legyen, akit saját ízlésem szerint farigcsálhatok.
Beálltam Domi és az anyja elé, majd lekaptam arcomról a karneváli álarcot, bár az igazi arcom így sem látták, csak a festett bohóc arcot. A maszkkal a kezemben hajoltam meg, majd egyenesedtem ki. Nem tartottam elképzelhetetlennek, hogy felismerjenek, hogy ki is vagyok, hiszen gyakran cikkeznek rólam az újságok, meg az internet, bár ezt az arcomat még nem igen látták az emberek. Ez viszonylag új. Nem aggódtam, hogy ha esetleg Dommiel tudja, hogy én vagyok Cale, sejtettem, hogy nem zavarná, sőt, talán még imponálna is neki, hogy egy olyan nagy név keresi meg, mint én. Az már kellemetlenebb lett volna, hogy ha az anyja felismer, vagy a rendőrök, noha szerintem az anyja nem követi annyira aktívan a híreket, hogy túl hamar kapcsoljon, vagy ismerjen onnan. De ki tudja. Jöhettem volna civilben is, azaz smink és jelmez nélkül, de attól tartok akkor még hamarabb lebuktam volna, hiszen a rendes arcomat, a természetes kinézetemet még többen ismerik, azonnal felismert volna mindenki. Ezt a bohóc énemet még viszonylag kevesen ismerik. Felvehettem volna egy teljesen új alteregót, de nem akartam vesződni vele.
- Örvendek a találkozásnak! Hadd mutatkozzam be! Wigeon Nuthatch vagyok a Wigeon cirkusz igazgatója! Porondmester, bűvészmester és komédiás! Szeretném meginvitálni önt Mr. Llyod a cirkuszomba, hogy méltó módon körbevezessem és a tanítványommá fogadjam! Mit szólna, ha a világ egyik legjobb bűvészétől tanulhatna és idővel a cirkusz egyik legnevesebb előadóművésze lehetne és idővel, mikor én már nem leszek, akkor a cirkusz jövendőbeli tulajdonosa is?
De, hogy nehogy azt higgye ezek csak üres szavak, tartok is egy bemutatót, hogy ön is megláthassa a képességeimet! - mondtam, majd üres kezeim megmutatva ujjaim közül előhúztam egy varázspálcát, majd felmutattam újra üres üres tenyerem és a varázspálca elé tettem, majd mikor elhúztam, már volt a pálcán egy gyűrű, amit ujjaim mozgásával a távolból elkezdtem felfelé csalogatni, majd mikor feljött, levettem és markomba zártam. Mikor kinyitottam egy érme volt már benne, nem gyűrű. Újra összezártam ujjaim, majd elkezdtem az öklömbe betuszkolni a varázspálcát a mutató és a hüvelykujjam találkozási pontja között. Ismét kinyitottam a tenyerem, a pálca már sehol sem volt, ellenben már két érme volt a markomban. Fedésnek a tenyeremre tettem másik tenyerem, majd dörzsölni kezdtem, minek hatására, mintha vízesés folyna minden irányból kártyák kezdtek hullani, melyek elkezdtek egymásra hullani pakli formájába, de egy idő után toronyszerűen megálltak egymáson. Láthatóan nem volt sem kötél, sem cérna, ami tartaná őket. A kártya toronyba beütöttem ujjaim, így össze is dőlt, de egy kártya a levegőben maradt és tenyerem felett lebegett. A Joker. Ez a Joker lassan lángra kapott, majd elhamvadt. A hamu a tenyerembe folyt, elfújtam, majd ismét megjelent a két érme, ami eddig a hamvak takarásában volt, de nem is olyan rég még eltűnt és kártyák vették át a helyét.
Ezt a két érmét Domi zsebébe tettem.
- Szuvenír - mosolyogtam. - Mit szól, velem tart a cirkuszba és lesz a tanítványom? Higgyen nekem, ígéretes jövő áll ön előtt - vigyorogtam és bár talán kissé hátborzongatóan pillanthattam magam elé, azért igyekeztem megnyerni őt magamnak, noha olyan érzésem volt, hogy nem kell túlságosan magasra tennem a mércét. Csettintettem ujjaimmal, a földön szanaszét heverő kártyák meggyulladtak, majd egy-egy pénzérme vette át a helyüket, mikor a szél elfújta a hamvakat. - Rengeteg mindent taníthatok és a végén minden, ami utánam marad a magáé lesz. Nem csak a tudás, hanem a cirkusz is.
És ki tudja, talán minden téren magasabb szinte tudom emelni önt
- igen, ebbe bele tartozott a gyilkosság és a bűnözés is.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: The Master and his Student
The Master and his Student EmptyKedd Május 21 2024, 11:51

○ Through the Looking-Glass ○
Madness Returns: Carpenter

Anyám elég hallgatag típus, így nem is vártam el tőle, hogy kioktasson vagy hasonló, inkább öröklétűen a némaságával büntet, de nem zavar. Viszont kaptam tőle egy kinder buenot, ami legalább némi vigaszt nyújtott a benti stresszre, mert azért lássuk be, ilyen unalmas pasasok közt percekig normális maradni... huh... egy örökké valóságnak tűnt. Nem is emeltem fel fejem, míg ki nem értünk, és a kocsinál anya meg nem állt, egy furcsa szerzett pedig nem üdvözölt. Mármint engem. Ez tetszik! Valaki végre nem néz levegőnek! Az mindegy is, hogy idegen vagy ismerős lett volna, bár én nem ismertem, de ez nem újdonság, ha bámulom is a képernyőt vagy horror filmet, vígjátékot vagy mesét nézek. Híreket egyáltalán nem, ha pedig cirkuszra vágyom, biztos nem tévé előtt ülve nézem az előadást. Nekem bejött ez a nem mindennapi megjelenés, pláne, hogy otthon csak az unalom várt, de anya nem volt tőle elragadtatva. Mármint arcán nem látszódott semmi más csak a közömbösség, mint mindig, de őt ismerve, már ment volna tovább, kikerülve a fickót, ha az nem lett volna magasabb nála és ne állta volna utunkat.
Én azt hittem csak egy szimpla bolond valamelyik diliházból, aki kifosztott egy olcsó maskarás boltot vagy egy turit, de mikor kiderült, hogy tán még trükköt is tud, szélesedett a vigyorom. Számomra más erő fitogtatása vagy magas beosztása nem több, mint egy cím, sőt még annál is kevesebb, szinte semmi. Kíváncsian hallgatom az egészen tömör bemutatkozóját, mely alatt még meghívást is kapok. Nem tagadom felkelti érdeklődésem már a mutatvány előtt is, anélkül, hogy megfordulna fejemben, mennyire veszélyes is egy idegennel egyáltalán szóba állni, nem hogy még vele menni. Tanítvány? Nem hangzik rosszul, és ki tudja még mi vár rám... Nem szokásom előre gondolkodni, se aggodalmaskodni, én a pillanatnak élek, mint, ahogy ez ma is történt az irodában. Nincs bűntudatom, nem bánom, amit tettem, sőt örülök neki. Szélesedő vigyorral figyelem a trükköt, ami láthatóan alaposan kidolgozott, már-már varázslatos, az én szemeimnek legalábbis biztosan. Anyát persze nem nyűgözi le, de nem is kell, és őt amúgy sem lehet max a két érmével, s azokkal is inkább csak kíváncsivá tenni kissé. Annak végén pedig magam is a zsebembe nyúltam az egyik érmét kihúzva, hogy magamnak is megnézzem. Fura volt az egész. Mármint nem az érme, hanem az egész szituáció, de mivel, hogy nincs vész harang a fejemben, ellenben kiérzem, hogy sokkal kecsegtetőbb az ajánlat, mint, ahogy itt most előadta, hát hogy a fenébe ne akarnék egy ilyen kalandot magamnak?!
- Király... - felelem, s bár nem ugrálok az örömtől, így is szinte a hipnózisa alá kerülök, főleg annak gondolatában, hogy mekkora baromságokat művelhetnék egy cirkuszban. Meg amúgy is, reggeli karamellás popcornt, ebédre meg vattacukrot enni?! Hülye leszek nemet mondani egy ilyen ajánlat!
Anya addigra már tudta, hogy újabb hülyeségbe keveredem, de nem szólt semmit, csak szemeit forgatva kikerült bennünk és ott hagyott. Én pedig lelkesen vágtam bele ebbe a különös kalandba.
- Mehetünk! - vigyorodtam el. - De ugye nem kell ilyen csúcsos sapit hordanom, meg seprűn fociznom másokkal? - torpantam meg, mielőtt ténylegesen követtem volna. Nincs bajom a Harry Potterrel, de utálom, ha sokat dirigálnak. Arról nem is beszélve, hogy okkal nem ültek boszorkánymesterek seprűre a régi időkben. A seprű nyél és a kuki nem éppen barátok. - Kapok saját lakókocsit is? Lovagolhatok zebrán? Ééés nekem akkor ingyenesek a műsorok? - lelkendezem, mert már is több ezer kérdésem van, amit jó volna tudni, mert mire odaérünk, ezekkel mind élnék is, mint lehetőség.

öltözék: x zene: let me out helyszín: NYPD

The Devil is real, and he’s not a little red man with horns and a tail. He can be beautiful because he’s a fallen angel, and he used to be God’s favorite.
mind álarcot viselünk
Dommiel P. Lloyd
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
The Master and his Student Tumblr_prtj6rykuM1xbakg3o8_1280
The Master and his Student 4
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
I put my armor on, show you how strong I am
I put my armor on, I'll show you that I am

The Master and his Student 48
I'm unstoppable. I'm a Porsche with no brakes
I'm invincible. Yeah, I win every single game
I'm so powerful. I don't need batteries to play
I'm so confident. Yeah, I'm unstoppable today
♫ :
shameless
★ családi állapot ★ :
Break down, only alone I will cry out loud
You'll never see what's hiding out
Hiding out deep down

The Master and his Student 33
I know, I've heard that to let your feelings show
Is the only way to make friendships grow
But I'm too afraid now

The Master and his Student 62lQyJ1
★ lakhely ★ :
◖At his "stepdad"
★ :
The Master and his Student 54
★ play by ★ :
◖Alex Høgh Andersen
★ szükségem van rád ★ :
I love you. There, I said it, not just on some chalkboard.
I would never let anybody or anything hurt you.
I’ve never felt that way about anyone.

The Master and his Student 25
★ hozzászólások száma ★ :
43
The Master and his Student EmptyKedd Május 21 2024, 22:31
The Master
and his student
Nem ért váratlanul, sőt, pont erre a reakcióra számítottam. Sejtettem, hogy a fiút könnyű lenyűgözni és vonzó lesz számára az a világ, az az életforma, amibe bele szeretném csalogatni. Természetesen nem volt minden csak üres ígéret, bizonyos dolgok megvalósíthatóak lesznek, noha nem pusztán a cirkusz és a bűvészes világ lesz az, amit neki szánok. Igaz, szeretném tanítani trükkökre, illúziókra, meg minden, de első sorban nekem a benne rejlő gyilkosra van szükségem és arra, aki, ha elveszti az önkontrollt pusztításokra is képes. Nekem a tomboló arcára van szükségem. Vagyis... arra az arcára is. Irányításom alá akarom vonni a kettős arcát.
Az anyja láthatóan a gondjaimra bízta, bár, ha nem így tett volna sem érdekelt volna, megtaláltam volna a módját miként szerezzem meg a fiút magamnak, egy nő nem fog eltántorítani attól, ami kell nekem. Én mindent és mindenkit megszerzek magamnak.
- Ugyan, dehogy, minek nézel, bohócnak? - tettem fel a felettébb hülye, de komikusnak hatható kérdést. Mi másnak nézne, ha annak vagyok öltözve? Ha nem is feltétlen a hagyományos bohócnak. - Neeem. Nem kell hülyét csinálnod magadból, arra megvannak az embereim - vigyorogtam és megveregettem a vállát. Ebben még volt is őszinteség.
- Hát persze. Lesz saját lakókocsid, lovagolhatsz zebrán és ingyenes lesz a belépő a cirkuszba - mosolyogtam. Már csak zebrát kell szerezni és lakókocsit és máris minden az övé, amit kér.
Elvezettem a fiút a kocsimhoz, ami egy 2020-as Buick Avenir típusú autó volt, melyet nemrég vettem. Nem volt teljesen sötétített az szélvédő és az ablakok, de valamicskét igen. Beültünk, majd levettem a parókát és a hátsó ülésre dobtam. Már nem volt rá szükség, így már látható volt felnyírt barna hajam, amit eddig a hosszú, loboncos paróka takart. A nyakamból is levettem a műgallért. Nem, mintha ezek zavartak volna, de nem akartam, hogy ha kiszúrnak minket a kocsiban, akkor egyből ránk álljanak az illetékesek. Nem most kéne újra forgatni a halálos iramban filmek egyikét, szóval igyekeztem. Az arcfesték és a ruha már nem érdekelt, már így is kevésbé voltam feltűnő az embereknek.
A cirkusz felé vettem az irányt, ami ugyan nem az a cirkusz volt, amit neki ígértem, hiszen az a cirkusz csak interneten létezett weboldalként. Egy egészen már cirkuszba mentünk. A Braxton Cirkuszba. Érni fogja őt egy kis meglepetés, de az legyen a legkevesebb. Azt gondolom még így is jövedelmező lehet a viszonyunk.
Lekanyarodtam egy Staten Islandi erdőbe, majd az ösvényen át a kocsival egészen a fő sátorig mentünk. Volt némi vérnyom a talajon, de szinte elenyésző volt.
- Szeretettel üdvözöllek a cirkuszomban, ifjú Skywalker - nevettem és megpaskoltam a hátát. - Kerülj beljebb! - vezettem be a sátorba, ahol ugyan volt nagy, tágas lelátó a közönségnek, de sajnálatos módon nem voltak nézők, ellenben volt egy véres porond, amire ráfért volna már a takarítás. Amúgy nem emlékszem van-e valahol a környéken hulla, ami nem lett eltakarítva. Feledékeny vagyok. Ebben a sátorban azt hiszem nincs.
- Most nincsenek előadások, de ne tévesszen meg a látszat. Nekem mindig nagy közönségem van - mosolyogtam. - Amekkorát csak szeretnék. Az egész világ az én cirkuszom, Domi.
Tudod eljutott hozzám is a hőstetted
- utaltam itt a gyilkosságra. - És azt mondom belevaló alak vagy! Ez igen! - tapsoltam. - Végre megértél erre is! Tudod... mi ketten hasonlóan gondolkodunk. Én is előszeretettel számolok le emberekkel. Ebben hasonlítunk. Tudod én művész lélek vagyok - simogattam meg a vállát, majd leléptem a porondról és helyet foglaltam a nézőtéren, majd megpaskoltam magam mellett a széket. - De azt hiszem ez látszik is. Hadd mutatkozzam be még egyszer. A nevem Cale Braxton, New York egyedülálló polihisztor bűnözésmenedzser sorozatgyilkosa. Ne keresd a szótárban, ezt a titulust én magam találtam ki - nevettem. - Csak mert olyan jól hangzik és olyan jól leír engem. De nem hazudtam, valóban bűvész vagyok. Bűvészmester. Sőt. Mindenhez értek, ami a cirkuszokkal kapcsolatos és taníthatlak is. Ugyanakkor más terveim is vannak. Tudod szeretném megreformálni a világot és szeretnélek támogatni téged és a képességeidet, a személyiségedet, de cserébe te is segíts nekem. Támogass. Mert azt hiszem közösek a céljaink.
Mit szólsz, Domi? Segítesz nekem megreformálni New Yorkot? Megreformálni a világot? Én naggyá tehetlek, cserébe segíts nekem kinyírni minden rohadékot a városban - nevettem. - Én már dolgozom rajta egy ideje és öröm látni, hogy te is elkezdted. Mit szólsz? Segítesz? Mind a ketten tudjuk, hogy vannak emberek, akiknek nincs joguk az élethez. Olyanok ők... mint egy fajta fertőzés. Mi pedig az antibiotikum - kacagtam.
Persze ez így szépen hangzik, de ez csak részigazság. Bár valóban van igazság abban, hogy szeretnék új világot teremteni és vannak, akiket nem szívesen látnék az új világban, de ez inkább csak takaró, de bízom benne, hogy Domi kap rajta. Igazából csak poén gyilkolni és tombolni, poén, ahogy félnek az emberek, rettegnek, menekülnek, könyörögnek, majd meghalnak. Gyilkolni poén, ez a morális hittérítő duma pedig jó takarónak, ha magyarázkodni kell. De mondja valaki, hogy nem vicces, amikor felfordul valaki egy golyótól. Az a valaki hazudik.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The Master and his Student EmptyPént. Május 31 2024, 17:17

Tetszett a pasas szövege és sötét kisugárzása, ami jó kontrasztba volt hangulatával. El is röhögöm magam abszurd kérdésén.
- Igen. - nevetem jó kedvűen, mert mi más volna, ha épp nem bohóc. Szórakoztató pasas, aki mellett biztos nem lehet unatkozni, és hát ha nem is a barátságát ajánlja, ki tudna nemet mondani egy ilyen jó ajánlatra? Voltak persze kívánságaim, de jobbára csak olyasmik, amikkel nem rontom a cirkuszi hangulatot, és hát alap dolgok, mint a lakókocsi. Ezek sem voltak ellenére, szóval lelkesen követtem a kocsiáig, ahová anyám már nem követett. Talán ekkor döntött úgy, hogy elege volt belőlem...
Ledobtam magam az anyós ülésre és eleinte a kocsi belsejét nézegetve, később őt figyeltem aztán. Oké, nem gondoltam, hogy valóban olyan, amilyen, de kicsit hangulat romboló volt, ahogy szinte átlagos palira vetkőztette magát. Oda a varázs. Se baj. Amíg mentünk, csak eleinte nézelődtem, de mivel a város látványa már jó ideje nem köt le, így a legtöbb fiatalhoz hasonlóan a telefonommal bíbelődtem. Ha meg beszéltünk, néha válaszoltam. Így aztán fel sem tűnt merre megyünk, ahogy az sem, hogy valószínűleg full nem arról a cirkuszról beszélt, a vérnyomokról nem is beszélve.
- Hát ez nem éppen egy szokványos cirkusz. - jegyzem meg kiszállva a kocsiból, eltéve a telefonom, miközben amennyire lehet szétnézek a területen. Se zene, fények... emberek sehol.
- Most szabadságon vagytok, vagy miért van így kiürülve minden? És hol van a többi dolgozó? - kíváncsiskodtam, mert kissé hangulat gyilkos volt ez így, dehát biztos meg van az oka. Lehet mindenki alszik... valahol. Közben azért követtem a nagy sátorban, ami amúgy elég állatul nézett ki, nagy is volt és olyan tipik cirkuszos, csak darkosabb verzióban, viszont itt se voltak, se állatok, se emberek...
- Hős tettem? - kérdeztem elvigyorodva, de kérdőn, mert nem igazán tudtam mire céloz, míg fel nem világosított, sőt, kifejezetten dicsért is. A porondon a vért először csak festéknek hittem, aztán arra gondoltam, hogyha vannak ragadozók, előfordulhat, hogy itt etetik őket, esetleg... embert öltek. Na bum, ilyen a cirkuszi élet.
- Hasonlóak? - kérdek vissza ismételten, mert speciel itt megint nem tudom hová tenni kijelentését, mert, hogy én inkább a különbségeinket látom. De tetszik a hozzáállása, hát még mikor előtte sem tagadja, hogy ölt már embert. Az sem volt teljesen tiszta, hogy jön össze a cirkusz és a világ megreformálása. De álmodozni jó dolog, én pedig adom a stílusát. A gondolatai sincsenek ellenemre. Bár nem kis meló lesz ennyi mindent megvalósítani, de állok elébe.
- Te lökött vagy, de nagyon bírom! - nevettem el magam én is, addigra már mellett ülve, még csak nem is töprengve az ajánlaton. Jobb dolgom úgy sincs. Bár az kicsit fájt, hogy hazudott, de annyi baj legyen. Ismerősebb volt a neve, de nem tudnám megmondani honnan, mert nem nézek tévét.
- Persze, hogy segítek. Túl sok a hülye a világban, csak rontják a levegőt. - nevetem totál támogatva elképzeléseit, mégha eléggé távolinak is tűnnek. - De előbb a trükköket akarom. - tettem azért hozzá vigyorogva, mert a világ hatalomnál jobban érdekel belátni a kulisszák mögé.
Mindeközben viszont odakint a friss levegőn sem zajlott békésen az élet. Bár elsőre teljesen érthetetlen volt az egész, hiszen személyzet nem volt. Ellenben a körhinta még is hallhatóan életre kelt, s nem csak a nóta szólt, de világított és üzemelt is.
- Ez meg mi? Most fogtok nyitni? - kérdeztem mit sem sejtően, de a zenét hallva lelkesen. Ingyen játék!

öltözék: x zene: let me out helyszín: Bra-xton's circus

The Devil is real, and he’s not a little red man with horns and a tail. He can be beautiful because he’s a fallen angel, and he used to be God’s favorite.
mind álarcot viselünk
Dommiel P. Lloyd
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :

♫ :
shameless
★ családi állapot ★ :
Hiding out deep down

But I'm too afraid now

★ lakhely ★ :
◖At his "stepdad"
★ :
★ play by ★ :
◖Alex Høgh Andersen
★ szükségem van rád ★ :

43
The Master and his Student EmptyPént. Május 31 2024, 18:14
The Master
and his student
A dolgok minden bizonnyal akkor váltak izgalmasabbá, érdekesebbé és számára is világosabbá, amikor megérkeztünk a cirkuszba. Messziről látszott, hogy nem egy átlagos cirkusz, ahogy az is, hogy üzemen kívül van, bár igazából soha nem is üzemelt túlságosan. Nem az emberek szórakoztatása volt a cél, mint inkább az emberek megölése. Ez a cirkusz lényegében a mészárszék volt és egyben az a hely, ahová néha elmenekültem a világ elől, ha nagyon kerestek, vagy, ha antiszoc korszakomat éltem.
- Most csak ketten vagyunk. Az állás interjú miatt - feleltem komolytalanul, hiszen előbb-utóbb úgyis minden kérdésre választ fog kapni. Sőt, kérdeznie sem fog kelleni, mindenről fel fogom világosítani időben.
El is kezdtem őt beavatni a dolgokba, bár addigra már biztosan ő is tisztában volt egy-két dologgal, hiszen nem volt annyira hülye, mint látszott. Szerintem nem, de ki tudja, lehet majd mindent a szájába kell rágnom. Ma már semmin sem lepődnék meg.
Való igaz, kicsit lökött voltam, de legalább így fogadott el, azaz, hogy így is szimpatikus voltam neki. Azért ez mennyire szép? De ő sem normálisabb nálam, sőt, én azért magasabb szinten állok. Engem nem kapott még el csak úgy a rendőrség. Na bumm, igaz?
A lényeg amúgy is az, hogy végül is belement az ajánlatomba, hogy szövetkezzen velem. Nagyon helyes, sok más lehetősége úgy sem lett volna. De örültem neki, hogy ilyen frankón jó előre kiszemeltem őt és szinte előre tudtam, hogy ő lesz a tökéletes bűntárs. Tudtam, hogy bele fog menni, szinte éreztem, hogy kit kell megtalálnom a dologgal.
Már éppen vettem volna elő a kártyákat és kezdtem volna el őt tanítani, amikor kintről zene csendült és fények villantak, ami egyből gyanakvásra adott nekem okot. Csak egy valaki állhat mindennek a hátterében. Mogorván és sejtelmesen néztem a sátor bejárata felé, majd felálltam a székemből és elindultam az ajtó felé.
- Nem hiszem el, hogy mindig a legrosszabbkor kell alkalmatlankodnia. Esküszöm van egy ráérző képessége a kis vörösnek, hogy pontosan megérezze, mikor zavar - morogtam. Mint Svájcban, amikor Én, Roman és a lábát eltörő fejsze olyan szépen összejöttünk...
Nem, mintha egyébként nem látnám szívesen, de a múltkor kellően összeakasztottuk a bajszunk ahhoz, hogy azt higgyem kerülni akar majd engem egy ideig, de úgy tűnik mégis csak keresi a társaságom.
Kiléptem a sátor elé, majd szétnéztem.
- Oké, Rowie, mit szeretnél? Légy gyors, mert állásinterjún vagyok - kiabáltam, ha egyébként nem várt volna rám eleve odakinn. Akkor ugye nem lenne értelme hangoskodni...
Igazából meg sem fordult a fejemben, hogy más lehet a felelős. Végül is... ki más? És miért?

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The Master and his Student EmptyPént. Május 31 2024, 20:04

Gonosz volt és szórakozott, de nem tűnt szigorúnak, szóval kifejezetten élveztem a társaságát, pláne az ígéretei nyomán, amiből mondjuk egy-kettőt idejövetelünkkor már nem néznék ki belőle. Aztán lehet, hogy tényleg van zebra... Mivel jobb híján hamar letudtam a nézelődést, a sátorban már teljesen rá figyeltem. Aljas embernek tűnt, olyan, aki kihasznál másokat, viszont úgy voltam, hogyha majd már nem jön be a dolog, egyszerűen odébb állok. Nem mintha gyakran unnék rá dolgokra, és ez kifejezetten jól kecsegtető lehetőség, de attól még benne van a pakliban. De a gyilkolászás előtt, azért szívesen elsajátítanék egy s mást. Nem szeretek tanulni, de ezen ismereteket simán elsajátítanám, hogy később menőzhessek vele. Csak, hogy idáig nem jutottunk el, az én figyelmem pedig hamar elterelte a kinti zenebona. Onnantól pedig kifelé tekingetve, észre sem vettem, hogy nem Cale emberei mászkálnak odakint.
Követtem, mert egyrészt nem éreztem magunk veszélybe, hisz ő sem ijedezett, másrészt meg... körhinta, juppi! Amúgy is nulla a veszély érzékem. Amint kiléptünk, ahol első ránézésre nem volt senki, én gyorsan a körhintához siettem, és mivel amúgy sem ment gyorsan, felléptem rá az egyik oszlopába kapaszkodva és ráültem az egyik lóra.
- Hát ez... kurva jó! De jó lesz itt élni! - vihogtam, ahogy mentem körbe körbe. Nem mintha nem érdekelt volna ki az a vörös Rowie, dehát ugye a fontossági sorrend...
Csak, hogy nem ő volt, aki ismételten beleütötte más dolgába az orrát. Láttam, hogy valaki előlép bőrdzsekiben, sötét farmerben, de a mulatozás jobban lekötött. Vörösnek nem vörös, de attól még lehet, hogy ő rá gondolt a most talán kissé morcos porondmester.
- Megőrültél, bazd meg? - húzta félre, az amúgy addig még egészen mosolyra húzódó ajkait a fickó.
- Jobban hiányolod azt a kis faszt, mint engem? Nem szép dolog... - sétált közelebb, de azért tartva néhány méter távolságot, mikor pedig megállt meg is jelent egy pimasz mosoly pofázmányán. - És mielőtt míg jönne a következő, nem, nem az a gorilla vagyok. Hanem Nate... - forgatta szemeit felsóhajtva, miközben egy pillanatra elsandított felém, ahogy pattogtam a lovon, ami után hamar átmásztam egy kis terepjáróba. - Komolyan? Ez most az új hobbid...? Gyerekek? - csóválta fejét ciccegve. - Ennyire megvénültél? Vagy csak kijöttél a gyakorlatból? - mosolyogta, persze arra kényesen ügyelve, hogy kellő távolságban Cale ne tehessen kárt benne.
- Ne. Ne is kérdezd, hogy bukkantam rád... Rátok. Elég... kínos ez. Viszont most az egyszer, nem azért jöttem elsősorban, hogy kinyírjalak. - felelte sejtelmesen. Mivel nem volt olyan kigyúrt, mint Roman, így lehet, csak kicsivel volna erőfölényben, viszont, mivel Braxie magasabb nála, inkább nem kockáztatott, még biztosan nem.
- Üzenetet hoztam. - tette még hozzá kicsivel később, majd vállat vonva, és száját húzva, meg is forgatta szemeit teljes értetlenkedésében. - Mondjuk olyas valakitől, akit szerintem te nem is ismersz és olyasmi miatt, amibe bele se mennél... Fura... Dehát nekem tök mindegy. Fizettek, és csak egy üzi, szóval jó pénz. - hozakodott elő a dologgal, de azt már nem árulta el közben, hogy miről is van szó. Vagy, hogy egyáltalán kiről... Közben odébb sétált egy oszlophoz vagy aminek neki tud dőlni és rágyújtott.
- De az üzenetért cserébe, én is kérek tőled valamit. - fújta ki a füstöt.

öltözék: x zene: let me out helyszín: Bra-xton's circus

mind álarcot viselünk
Dommiel P. Lloyd
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :

♫ :
shameless
★ családi állapot ★ :
Hiding out deep down

But I'm too afraid now

★ lakhely ★ :
◖At his "stepdad"
★ :
★ play by ★ :
◖Alex Høgh Andersen
★ szükségem van rád ★ :

43
The Master and his Student EmptyPént. Május 31 2024, 21:40
The Master
and his student
Meglepetten libbentem félre, mikor Nate elhúzott, majd alaposan megnéztem magamnak a pasast, de csak grimaszoltam. Legalább nem Rowan, egy fokkal jobb. Az már fel sem tűnt igazán, hogy Domi lelépett játszani. Eskü, Nate mintha tudta volna, hogy kivel vagyok itt és, hogy érheti el, hogy kettesben maradjunk. A kis sunyi.
- Esküszöm, nem értem miért van belőletek ennyi, belőlem pedig csak egy. Pedig mennyivel szebb világot élnénk, ha öten lennék - vigyorogtam. Annyi biztos, megoldódna a túlnépesedés problémája.
- Nem hiányolom őt, de nem gondoltam volna, hogy pont te jössz majd látogatóba, Ő meg amúgy is pipa rám, gondoltam beugrik borsot őrölni az orrom alá, sőt, még át is szitálja, hogy minél finomabb szemcsékben hulljon alá... - imitáltam a szitálást, de azért mosolyt csalt az arcomra, hogy nem mert annyira közel jönni. De megértem. Sokan vannak ezzel így és én is szoktam távolságot tartani a fenyegetéstől. De én most nem hiszem, hogy fenyegetés lennék neki. Amíg nem ad rá okot, miért bántanám, igaz? Leszámítva, hogy egy agresszív szociopata gyilkos vagyok, aki majdnem ezer embert ölt már meg karrierje során a legváltozatosabb módokon.
- Gyerekek? - kérdeztem vissza, majd Domi felé pillantottam, aztán vissza Natere - elmúlt 24 - legyintettem, hiszen már nem volt gyerek. Amúgy meg mi köze hozzá, nem?
- Kínos? Miért volna kínos? Gondolom nem elszórt alsónadrágok nyomát követted, remélve, hogy pucéran találsz a fürdőkádban - nevettem és böktem felé mutató ujjammal. A kis lúzer, még a végén elpirul itt nekem. - Oh megtisztelő, hogy életben akarsz hagyni. Majd megölsz később, mi? Ezek szerint te nem ismered a mondást? "Akit ma megölhetsz, ne halaszd holnapra". De örülök neki, legalább ma még jut nekem vacsora, holnap talán már csak a reggeli - kacagtam. - Csak hát nincs, aki megfőzze, szóval rendelnem kell, vagy keresni valami éttermet. Tudod számtalan előnye van annak, ha valaki ismert sorozatgyilkos. Nem hoznak számlát, mert nem akarnak balhét, de amúgy meg én tök jó arc szoktam lenni és hagyok pár dolcsit az asztalon, ne érje veszteség őket - vigyorogtam. - Tudom-tudom, elképesztően jó lelkű vagyok, de hát valamivel kompenzálni kell a népcsökkentést - hahotáztam. - És, minek köszönhetem, hogy bizonytalan ideig meghosszabbítod szánalmas kis életem? Csak nem randira hívsz? - kérdeztem pislogva.
- Oh üzenet. Nocsak. Rajongói levél? Azt ma már e-mailben is lehet küldeni, vagy írhatnak a fansiteom vendégkönyvébe is - nevettem széles vigyorral. - Csak nem a negyedik klónverziótól? Annyian lesztek a végén, hogy le lehet forgatni veletek egy modern Star Wars filmet. Klón katonák... na egye fene, gyere csevegni - intettem neki be a sátorba. - Nagyon kis kíváncsi lettem, hogy ki és mit akar tőlem és miért nem megyek bele. Mindig vevő vagyok egy kis őrültségre. A szakterületem - kuncogtam, majd a sátorba érve intettem neki, hogy üljön le - mindjárt jövök - mondtam, majd elmentem egy külön kis elkerített részlegbe, ahol lemostam az arcfestéket, majd átöltöztem egy elegáns, de bőrdzsekis ruhába. Nem csak neki van bőrdzsekije és nekem is van ám normális ruhám is. Visszatértem hozzá, majd ismét intettem.
- Na jöjjön Mr. N! - vigyorogtam, majd átkísértem egy konténer házhoz, ami egy irodaszerű társalgó volt. Lehuppantam az asztalom mögötti forgószékbe. - Na mondd, mit szeretnél az üziért cserébe? Vagy dugni akarsz, vagy azt, hogy engedjem el a srácot, mi? Kedvel engem - tártam szét a karjaim. - Na meg mi van akkor, ha helyettem jön majd valami őrült dilidoki és fogva tartja majd valami szanatóriumban és mindenféle vacakkal kezeli majd, amíg ép elméjű nem lesz? Akkor már én is jobb vagyok neki, nem? - nevettem fel.

Music: My dark disquiet | Clothes: Suit| Place: Circus

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The Master and his Student EmptyPént. Május 31 2024, 23:07

○ Big Bad Wolf ○
Nate sztori

Elégedett mosollyal hallgattam kíváncsian, félre biccentett fejjel, míg végül színpadiasan megforgattam szemeim.
- Ha belőled több is volna egy nap, a következő nap már csak egy... vagy még annyi se. Csak összekapnátok a világuralmas őrültségeiden... - közlöm vele a tényeket, de nyugodtan ellenkezzen, ha nem így van.
- Ami pedig a többieket illeti, ch-ch... - ciccegek neki ingatva felé mutatóujjam, jelezvén, hogy az sem úgy van ám. Már nem. - Lehet, hogy Webster és Hemlock még él, de a többieket azért sikerült megtalálnom. - mosolygok sejtelmesen, nem felvilágosítva arról, hogy nem kávézgatni mentem velük. Lehet, hogy a későbbiekben így is vadászni fognak rám, de ha kiiktatom a többieket, nagyobb eséllyel tudok majd beleolvadni a tömeg és akár... átvenni valaki helyét. Mert, hogy akad olyan, akinek elég számomra kedvező élete van. Elhúzom szám Rowan említésére.
- Azt törni szokták... - jegyzem meg laposakat pislogva. - Másrészt meg... hidd el nekem, nem fog keresni. Mondjuk úgy, soha többé... - vonom meg a vállam. Nem csak utána jártam neki, mást is megfigyeltem.
- Jah... - pillantok el megint ezúttal kételkedően az elvileg felnőtt egyedre, aki olyan jól elszórakoztatja magát abban a kis terepjáróban, mintha életében először ülne benne... 4 évesen. - Ha te mondod...
- Te nem hordasz alsógatyát? - húztam el a szám, egyik szemöldököm felvonva. - De azért pelenkát se, ugye? - kérdeztem, persze poénből, de azért próbáltam aggodalmasan kérdő fejet vágni. Egészen elképesztő módon terelődött el az üzenetről a téma a kaja futárokig. De oké, követtem, mire akar kilyukadni. Mármint a lényegig el sem jutok akkor, majd csak eztán.
- Ohóó, kétlem, hogy odáig lenne érted, de biztos ismer valamennyire, ha már fel akar kérni egy munkára. Bááár, gyanítom nem annyira, hogy olyasmit kínáljon, ami még tetszene is neked... Persze valahol megértem... - vonok vállat újfent, s közben rá is gyújtok. - Kivéve, ha többet veszítesz vele, mint nyernél... - húzom fél mosolyra ajkaim, orrlyukaimon kifújva a füstöt, de végül el lököm magam az oszloptól és követem.
- Pff, most komolyan veszel fel alsónacit? Nem maradok sokáig, ne fáradj... - szólok utána, de addigra fel is szívódik. Mire visszatér a cigim is eltaposom a földön, de azért meg kell hagyni, megérte rá várni.
- Nézzenek oda, milyen kis szexi itt valaki... a végén még ikrek leszünk... - odasétálva és igazítva egyet az enyémhez hasonló bőrdzsekijén vigyorogva. Mondjuk ezzel a mellényes, inges dologgal elég furán nézett ki, de abszolút nem volt rossz. Bár én jobb szeretem a pólókat, de ha ez kell, hogy más helyébe léphessek, vállalok én öltöny hordást is.
Na de végül mentem utána a konténerbe, amire inkább nem is tettem megjegyzést, mert még mindig jobb volt, mint egy sátor. Ha van kanapé oda dobom le magam, de végülis mindegy, a lényeg, hogy én sem fogok ácsorogni, jó nekem az asztal is. Mindenesetre el is vigyorodom egyből, ahogy a lényegre tér.
- Ezt már szeretem... Semmi szarakodás... - mert addig úgy sem mondanék semmit, amíg én meg nem kapom a jussom. Legalábbis alkut nem kötünk és részletbe nem kapok valamit cserébe. Viszont a felvázolt lehetőségeken azért elnevetem magam. Nem azért, mert annyira távol állna tőlem egyik másik, inkább azért, mert néha még bele is trafálna.
- Látom ismersz már... - vigyorodtam el, bár végül fejem ráztam, főleg, ahogy előadta, hogy a kölyök önszántából van itt. Nem is csodálom. - Ó, tudom, láttam, hogy az őrsről jött ki, azt is tudom miért volt bent. Amíg nem adsz a kezébe minigunt és nem küldöd a közelembe, totál leszarom mit csináltok vagy mit nem.
- A szexre nem legyintenék, deee kicsit másféle dologra gondoltam, bár az is igaz, hogy ezidáig nem igazán jeleskedtél benne, de hátha most... A feladat pedig egyszerű, mint az egyszer egy, ráadásul igazán a te tereped. Ölni kéne. - dőlök hátra mosolyogva. - A gond ott adódik, hogy azt kéne kinyírni, akinél már többször is bepróbálkoztál, de valamiért sosem sikerült. Öld meg nekem Hemlockot. A miértekkel meg ne foglalkozz, nem lényeges a számodra, meg sok közöd nincs is hozzá. - mert, hogy azért van, ami azt illeti, de ha elárulnám, lehet más végkifejlete lenne az egésznek.
- Tudom, tudom, ez kicsit idő igényes meg minden, de a lényeg, hogy neked kéne megölnöd. Az nem olyan feltűnő. - s mert így nem akasztják a nyakamba a halálát, ergó, tiszta marad a kezem, aminek hasznát vehetem. Roman nem tartozik Shane klónjai közé, ellenben annyi közös azért van bennünk, hogy mindketten borzasztó féltékenyek vagyunk. Csak útban lenne... Az okot viszont azért sem árulnám el Calenek, mert csak felkapná a vizet és vagy kitörne a hiszti, vagy elkezdene öldösni.
- De persze dughatunk is egyet kéz rázás helyett... - teszem hozzá.

öltözék: x zene: Mad World helyszín: Braxie's Circus

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then brother that person is a piece of s***. And I’d like to get as many of them out in the open as possible.
mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
The Master and his Student 4929e2ca48e17e5adbed64bfd9769bc9
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr5dVji91rifr4k_540
“When we stop looking for someone to
complete us, we find completion in ourselves.”
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr4py7Y31rifr4k_540
Life is short. Future doesn’t come
with any guarantees.
You want something in life, you gotta go for it.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr4sL4dQ1rifr4k_540
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr51we761rifr4k_540
667
★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr4vMuEG1rifr4k_540
The Master and his Student EmptySzomb. Jún. 01 2024, 14:18
The Master
and his student
- Szeretnél te is a világ ura lenni - mosolyogtam. - Gondolj csak bele, minden az én, vagy a te kezedben. Hatalom, pénz, ingatlanok, stb. Minden döntést te, vagy én hozhatnánk csak meg és minden egyébhez engedély kellene. Az összes földrészen csak egy valaki uralkodna, az egész földgolyó mindensége egy kézben összpontosulna. Csodálatos egy élet lenne - vigyorogtam. Nevessen csak, ha akar, de akkor is ez egy szép ábránd.
Figyelmesen hallgattam, amint burkoltan kitér arra is, hogy a többi hasonmást már megtalálta, de annyira nem kötött le a gondolat, ellenben rosszallóan húztam a szám, mikor kijavított.
- Igen? Akkor miért az van a tasakra írva, hogy "őrölt bors"? Ha? - mutogattam halántékom felé, mint azon a mémen a néger srác, ám Rowan említése és az arra adott válasza már sokkal jobban érdekelt. - Ugyan miért? Mit tudtál te tenni, ami miatt Rowan már nem fog érdeklődni irántam? - kérdeztem nagyon is kíváncsian, hiszen elég nehéz elhinnem, hogy az a répafejű csak úgy leakadjon rólam. - Tán csak nem kinyuvasztottad? Az vicces lenne - vigyorogtam kicsit tán nevetve is.
A sértegetését és a modortalan kérdéseit figyelem kívül hagyva próbáltam puhatolódzni, hogy vajon mégis ki lehet a megbízó és mik a céljai, de elég homályos választ kaptam. "Kivéve, ha többet veszítesz vele, mint nyernél". Ez érdekes. Miért akarnék elvállalni egy munkát, amin többet vesztek, mint nyerek? Érdekes és furcsa gondolatmenet is ez, amit nem igazán tudok hová tenni, ahogy végül is az is érdekes, hogy miért pont engem bízna meg valaki? Persze jogos, én nem utasítok vissza munkákat, ha valaki megöléséről van szó, de elég rossz hírem van, hiszen könnyen a megbízó ellen is fordulhatok. Velem alkut kötni nem életbiztosítás, talán épp ezért jött Nate és nem a megbízó személyesen. A kis gyáva.
- Miért akarnék elvállalni egy veszteséges megbízást? - kérdeztem vissza befelé menet, majd átöltöztem, ami úgy tűnt nagy hatást gyakorolt rá is.
- Ikrek azért csak nem - kuncogtam, - de örülök, hogy elnyerte a tetszésed a látvány. Látod, én is emberből vagyok - nevettem. Bármennyire is nehéz elhinni, nem vagyok én annyira földöntúli.
Átsasszéztam vele a kontiba, ahol volt számára is kényelmes ülőalkalmatosság, majd meg is kezdtük az eset kibeszélését. Nem kerteltem, a lényegre tértem, mert érdekelt, hogy mire ez a nagy hűhó.
- Ugyan, miért küldeném hozzád minigunnal? - pislogtam. - Egy kindertojásnak álcázott nagy erejű bombával küldeném - röhögtem és imitáltam, amint kinyitja a tojást a játék reményében és BUMM! Jót is kacagtam ismét.
Végre úgy tűnt a lényegre tér. Ölni kéne. Szuper. Abban jó vagyok. A kérdés már csak az, hogy kit. Fel is vontam a szemöldököm, mikor felvázolta, hogy kiről van szó. Nem is azért, mert nehezen hittem a fülemnek, mert hittem és nem is igazán érdekelt, sokkal inkább azért, mert semmi közöm a miértekhez. Pedig érdekelt volna, de úgy voltam vele úgy is meg fogom tudni.
Viszont félre ismert, ha azt hiszi eddig azért nem tudtam megölni, mert béna vagyok, hiszen simán le tudnám szedni őt egy távcsöves puskával. Végtére is profi cirkuszosként a lövészet és a késdobálás a véremben van, viszont túl jól szórakozom vele ahhoz, hogy tényleg meg akarjam ölni. Szükségem van rá, mint Bud Spencernek Terence Hillre, bár így, hogy itt van nekem Nate és Shane, lehet le tudnék mondani Romanről, ha nagyon akarnék, hiszen maradna még két hozzá hasonló játszó társam.
- Mennyire igazad van. Végül is az tényleg feltűnő lenne, ha a tükörképe durrantaná fejbe - nevettem pisztolylövést imitálva ujjaimmal. - De gondolj bele, betörsz hozzá, elbújsz a tükör mögé, majd mikor belenéz, hogy megigazítsa az inggallérját puff! Tratatatata... és már rogy is össze. Senki se sejtene semmit - legyintek a vicces jeleneten. - De nem bánom. Igazad van. Bízd ezt egy profira és ki lenne nálam profibb? - tártam szét karjaim.
Kíváncsian hátra dőltem a fotelban.
- Ennyi? - kérdeztem mit sem reagálva a szex említésére. - Van megkötés, hogy hol és milyen halál legyen? És mit nyerek vele? - kíváncsiskodtam, hátha valamit reagál az üzenet kapcsán, vagy valami kecsegtető ajánlatot tesz.
Hogy gyanakodtam-e valamire? Nem is kicsit. Lehet őrült bolond voltam, de nem hülye. Messziről sikított, hogy sok mindent eltitkolt és csak ki akar használ. Nem gondoltam, hogy megüthetném a bokámat, mert az nem sűrűn fordulhat elő, ellenben nem tetszett, hogy ennyire titkolódzik. Ettől függetlenül el fogom vállalni a munkát, de ha van rá esély, megpróbálok valamit még kiszedni belőle, hogy motiváltabb legyek és tisztábban lássak. Végtére is Roman a klónja, így evidens, hogy ha ő meghal, akkor Nate lesz az, akiről a mit sem sejtő bolondok azt fogják hinni, hogy Ő Roman, mint annak idején, hogy Roman Shane. Tehát Nate egyszerre két ember helyét is át tudja majd venni, csak kérdés az, miért? Mit szeretne elérni? Mihez kéne nekem őt hozzá segítenem? És mit nyerek vele? Miért adjam fel a szórakozásom?

Music: My dark disquiet | Clothes: Suit| Place: Circus

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
The Master and his Student EmptySzomb. Jún. 01 2024, 21:47

○ Big Bad Wolf ○
Nate sztori

Laposakat pislogva hallgattam, de eleinte azt hittem csak viccel. Aztán lehet tényleg csak hülyéskedik.
- Nem vagyok nagy szakács, de azt még én is tudom, hogy létezik tasakos "egész" és "tört" bors is. - pillogok rá egyik szemöldököm felvonva, kételkedve abba, hogy ez most komoly. Mert poénnak is szörnyű. Szerencsére nem akadtunk fent a témán, mert legalább Rowan barátja elterelte róla figyelmét. El is vigyorodom elsősorban arra, hogy ennyire nem tudja a történéseket, másrészt, mert tényleg ezt feltételezi rólam.
- Hát te nem is tudod? - kérdek vissza sejtelmesen, de arról már nem beszélek, hogy miről. Ami azt illeti, idővel ő is rá fog jönni. Utána sem kell nagyon néznie.
- Azt én honnan tudjam. Csak megteszem, amire kértek, amiért fizettek. És ez csupán a saját véleményem... Lehet nem fogod átlátni a dolgokat és azt mondod, persze, vágjunk bele... -feleltem s közben rágyújtottam. A kölyök miatt nem aggódtam. Nem tűnt veszélyesnek, ráadásul nem volt automata stop a kütyün, így vagy addig forog rajta míg le nem ájul, vagy egy pár perc múlva sugárban okádja körbe a cirkuszt. Nem mondta neki senki, hogy üljön fel...
De végül kicsit elvonultunk, bár nem a jóvoltamból, mert nekem édes mindegy, hogy hallja e a kölyök vagy sem.
- Mi más lennél...? - vigyorgom, miközben igazgatok egyet dzsekijén. - Hordhatnál gyakrabban ilyen darabokat, a bohóc sapkán és a piros orron kívül... - feleltem, majd kilépve előle, hagytam, hogy tovább vezessen.
- Tekintve mekkora gyerek, szerintem még ott előtted felrobbantana bennetek... - de nevess csak, kettőnk közül úgy is te húzod a rövidebbet. Ha nem is avattam be mindenbe, azért elmondtam én mit akarok az üziért cserébe. Nem nagy kérés, viszont fontos volna, hogy ne bassza el. Láttam, hogy azért gondolkodik, agyal és nem azon, hogy elfogadja e. A poénkodásai mögött gyanakodott. Érthető, sok mindent nem mondtam el, egy szimpla gyilkossághoz pedig nem kellene a segítsége. A képzelgéseire csak pislogok pár üreset, miközben várom, hogy végülis kinyögje benne van e vagy nincs.
- Na látod. - biccentem oldalra fejem, mondjuk profinak ép nem tartom, de jelenleg ő a legalkalmasabb, aki elvégezhetné a piszkos munkát. Gondoltam, akkor itt be is fejeztük, én pedig léphetek át a B tervre, de mielőtt még egyáltalán felkelhettem volna, jöttek a kérdések.
- Igen... Ennyi. - mi többet akarhat még. Igaz, ezt hamar világossá tette. - Nem, nincs. - legyintek, mert sok a dolgom, és minek részletezzük itt a dolgokat. Aztán javítok a dolgon. - De azért ne húzd soká, legyen gyors. Nem a szenvedése a lényeg, hanem, hogy meghaljon. - felelem, ezzel talán valamicskét elárulva szándékomból. - És ne bazd el... Ez nagyon fontos. Most nem baszhatod el. - böktem felé ujjammal, mert ha én közben kinyírom a kiscsajt, ő meg életben hagyja Romant, az a fasz idővel ráfog jönni mi a helyzet, pláne, ha eljár a szája ennek a csacsogós balféknek. És akkor pápá szép tervek. Aztán jött a csavar. Ja, hogy az üzeneten túl is nyerni akar vele? Kapd be, Cale, ez itt nem egy ördögi kör. Az én kívánságommal lezárul a dolog, nincs több kívánság.
- Az üzin kívül? Ne légy pofátlan, Cale. - dorgálom meg elmosolyodva, félre billentett fejjel. - Kaphatsz mellé egy csokis kekszet, az elég...? - viccelődöm, még el is nevetem magam. - Legyen annyi elég, hogy jófej leszel a szememben, és nem járok a nyakadra... Ez nem elég? Sőt, többé zargatni sem foglak. - mivel nem lesz rá szükség. Carver manipulálhatóbb, megtörhetőbb és több izgalmat rejt. Bekebelezve pedig tökéletes módom lesz, hogy fasza kis birodalmam legyen, amit abból a hatalomból építek majd fel, amit szerzek majd a rendőri és alvilági munkákból. Nálam jobb besúgót úgy sem talál senki, hiszen egy családapa bőrébe bújva élek majd, ráadásul a kölykök nélkül. Az volna csak a parádé, ha még Juliantől is szednék ki információkat azokról a magasabb szintű forrásairól. Nem kérdem meg, hogy mit akar, mert biztosra veszem, hogy csak rontanék a helyzetemen.
- Na áll az alku? Vagy beszartál? - hunyorgok felé kihívóan. De azért közben felállok, mert én sem húznám az időt, meg ő is azt mondta, hogy dolga van...

öltözék: x zene: Mad World helyszín: Braxie's Circus

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then brother that person is a piece of s***. And I’d like to get as many of them out in the open as possible.
mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
The Master and his Student 4929e2ca48e17e5adbed64bfd9769bc9
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr5dVji91rifr4k_540
“When we stop looking for someone to
complete us, we find completion in ourselves.”
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr4py7Y31rifr4k_540
Life is short. Future doesn’t come
with any guarantees.
You want something in life, you gotta go for it.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr4sL4dQ1rifr4k_540
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr51we761rifr4k_540
667
★ :
The Master and his Student Tumblr_inline_oxnr4vMuEG1rifr4k_540
The Master and his Student Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

The Master and his Student
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Master & Follower
» More about Master Wang
» Master of puppets
» Max & Janine ► Teach me, master
» Shane & Mia ~ The Master and his Pupil

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: