New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Waylon Hudson
tollából
Tegnap 21:50-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 21:18-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:57-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 20:55-kor
Yara Noalie Walker
tollából
Tegnap 19:33-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 18:40-kor
Cain Blackstone
tollából
Tegnap 17:56-kor
Yara Noalie Walker
tollából
Tegnap 17:07-kor
Danielle Parker
tollából
Tegnap 13:55-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
47
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
40
Üzlet
23
26
Összesen
241
228

Karin & AJ - Kalandra fel
TémanyitásKarin & AJ - Kalandra fel
Karin & AJ - Kalandra fel EmptyKedd Nov. 12 2024, 21:18
A buli másnapján küldtem egy üzenetet Karin-nak, hogy nagyon jól éreztem magam és alig vártam, hogy újra összefussunk. Ahogy telt az idő, és egyre több üzenetet váltottunk, észrevettem, hogy valami változik bennem. Az első találkozásunk emlékei még mindig élénken táncoltak a szemeim előtt. Egyre izgatottabb lettem, minden alkalommal, amikor a telefonom pittyent. Még így üzenetben is olyan, mintha itt lenne mellettem és személyesen beszélgetnénk. Még engem is meglep, hogy mennyire el tudja terelni a figyelmemet és egy folytában a képernyőre szegeződik a figyelmem. Ez a barátaimnak is felkeltette az érdeklődését és most pont Mikey lép oda hozzám, átkarolva a vállamat.
- Csak nem összejöttetek? - Hallom a hangján az örömet, pedig erről szó sincs. Még mindig bízok abban, hogy a volt barátnőm visszajön hozzám, viszont a srác nem hagyja, hogy ez a gondolat nagyon sokáig ott maradjon a fejemben.
- Kivel?! - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, miközben oldalra fordítom egy picit a fejemet, hogy a szemem sarkából lássam azt a megcsillanó sunyiságot a szemeiben.
- Hát a szőkével. Mondtam, hogy bomba csaj. - Veregeti meg a vállamat elismerően. Én pedig csak megforgatom a szemeimet, amit ő nem lát ebben a pozícióban.
- Nem jöttünk össze. Csak barátkozunk. - Rántom meg unottan a vállaimat, bár mintha hallanám a hangjában, hogy ezt nem hiszi el. Viszont végre elenged, így felé tudok fordulni, de ekkor rezzen meg a telefonom és tekintek le rá. Karin üzent, hogy akár a hétvégén a túrázást meg is szervezhetjük, ha van hozzá kedvem. A többi részét nem láttam az üzenetnek, csak épp annyit, amennyit a feldobó ablak megmutatott. Észrevettem, hogy Mikey is a telefonom kijelzőjét nézi.
- Ez csak baráti találkozó. - Mondom határozottan, ahogy a szemeibe nézek, de szinte látom a fogaskerekeket a fejében, hogy hogyan kombinál minket össze. Az a kaján vigyor sem tetszik, ami épp az arcára ül.
- Persze-persze... Ezért maradtál ott reggel, hogy takaríts. - Gyanúsan néz rám, de ez engem egyáltalán nem tör meg, hisz nem csináltunk semmit. Szinte nem is aludtam, mert amint eljutottunk oda, hogy vége lett a bulinak, már jócskán reggeledett. Viszont azt meg kell hagyni, hogy tényleg jó buli volt és nagyon is szeretném megismételni.
- Csak rendes voltam és segítettem. - Sóhajtok egyet és újból megforgatom a szemeimet. Már nem is próbálom meggyőzni, hogy nincs köztünk semmi és szimplán barátok vagyunk vagy legalábbis barátság alakul ki köztünk.
- Ahhhaaa... - Nyújtsa el, én pedig finoman taszítok rajta, miközben megkerülöm és elsétálok. Még csak az kéne, hogy lássa, hogy mit írt nekem Karin. Miután biztos távolságba kerültem mindenkitől, megnyitom az üzenetét és elolvasom. Nem is tűnik fel, hogy végig mosoly van az arcomon, ahogy olvasom. Végül azért válaszolok neki, hogy nekem nagyon is megfelel és tetszik az ötlet. Aztán egy gyorsabb üzenet váltás után, az időpontot is véglegesítjük.
Az idő lassan vánszorgott, de végül, eljött a szombat reggel. Hevesen dobogó szívvel keltem ki az ágyból, magamhoz képest szokatlanul is korán, amit anyum nem is értett. Gyorsan vettem elő pár szelet kenyeret, vajat és felvágottat a hűtőből. Azért jó lenne ha nem halnék éhen mire eljutunk valahova, ahol tudunk is enni. A hátam mögött álló nő tekintetét érzem a tarkómon és azt is tudom, hogy legszívesebben megkérdezné, hogy miért sertepertélek ilyen korán a konyhában, hova készülök, kivel és mikor jövök haza. Viszont semmilyen hang sem hagyja el a száját és azért kicsit hálás vagyok neki. Tűkön ülök mire végre idő van, hogy elindulhassak, azért a lelkesedésem nem hagyott alább, viszont érzem a korán kelés vele járóját és már most rám jött az álmosság. Mielőtt viszont kilépnék az ajtón, egy forró kávét is készítek elviteles papír pohárba, hogy meg tudjam inni az úton. Gyorsan átvizsgálom a táskámat, üditő, szendvicsek, nasi, minden benne van, amire szükségem lehet egy ilyenfajta túrán. Egy nagyot kortyolok a kávéból, mikor becsukom kivülről az ajtót.
Végig utazom a várost, egészen a találkozóhelyig. Szerencsére semmire se kellett várni és ahhoz képest, hogy szombat van, még tömeg sem volt. Gondolom ilyenkor még mindenki ébredezik, ami nekem nem próbléma, így legalább nem nyomorogtam. Leszállva a buszról, sétálok oda a megbeszélt helyre, mire már messziről kiszúrom a lányt. Rápillantok az órámra, nem vagyok késésben, így egy kicsit megnyugszok. Viszont azt látom, hogy nem felém figyel, így talán meg tudom lepni. Odasettenkedek a háta mögé és kicsit mélyebb hangon szólalok meg, miközben közelebb hajolok hozzá, hogy tudja, hogy hozzá beszélnek.
- Ne haragudjon kedvesem, tudja, hogy merre van a reptér? - Próbálok benne maradni a szerepemben, egészen addig amig nem válaszol vagy meg nem fordul. Ha ez megtörténik, akkor elnevetem magam, mert már így is alig bírom megállni, hogy ne tegyem.
- Van twixem. - Vigyorogva húzom elő a zsebemből és ki is bontom. - Szereted ugye? - Kérdőn összeráncolom a homlokomat miközben az egyik rudat felé nyújtom. Kell a csoki a túrázás előtt, így meg is eszem az én részemet.
- Szóval, merre megyünk? - Igazítom meg a táskámat és készen állva várok rá. Már megittam a kávémat, bár remélem, hogy azért útközben majd egy mosdót is be tudunk iktatni valahol.
mind álarcot viselünk
Aaron Cunnigham
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Karin & AJ - Kalandra fel 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ kor ★ :
22
★ családi állapot ★ :
Szingli
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Karin & AJ - Kalandra fel Tumblr_nau6ho9UIy1r9nwfzo6_250
★ idézet ★ :
Missing out on me means missing out on the best part of your day!
★ foglalkozás ★ :
Diák, Gyakornok rendszermérnök
★ play by ★ :
Jeremy Irvine
★ szükségem van rád ★ :
Nővérkém < 3
★ hozzászólások száma ★ :
26
★ :
Karin & AJ - Kalandra fel 54deba468729f340f5b40dc2829c7fb861b8dfbf

Karin & AJ - Kalandra fel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Y.O.L.O. - Karin & Jackie
» Karin & Shelley
» Karin & Yasemin
» Ning és Karin
» Priya & Karin

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: