New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 520 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 509 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Hey hey hey. Karin-Caesar
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
TémanyitásHey hey hey. Karin-Caesar
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyKedd Jan. 24 2023, 09:14

Karin

Buliból buliba.
Az egyik barátom a születésnapját ünnepli, én meg még az Emperorban gürizek, hogy minden faszán sínen legyen mielőtt lelépek. 22:00-kor úgy döntök eljött az én időm. Kimy lelkére bízom, hogy hívjon, ha baj van, mert akkor bármikor vissza tudok jönni, de csak egy szemforgatást és hesegető kézmozdulatot kapot. Nem ez az első este, amit nélkülem csinál végig a hely, mégis minden alkalommal kellemetlenül érzem magam, ha lelépek. Márpedig most mennem kell. Intek a szekusoknak kifelé menet és beülök a kocsimba. Sosem iszok. Sehol, így bátran közlekedhetek autóval bárhol és bármikor. 15 perc alatt átkeveredek a másik helyhez és még 15 percembe kerül, hogy találjak egy helyet, ahol biztonságban van az autóm. Leparkolok és soron kívül átjutok a bejáraton, majd a VIP szektor felé veszem az irányt. Egy rövid lépcsősor vezet fel a teraszos kialakítású VIP részhez. Külön mini tánctér, asztalok, kanapék, a korláton túl pedig lent táncoló testek hullámoznak a dj pult előtt.
-Hééééééj!-tárom szét karomat, amint meglátom a haveromat, akit éppen ünneplünk. Rövid, ölelkezés, pacsi. Jön a klasszikus kérdés. 'Mit iszol?'. Intek, hogy semmit, amiért kapok egy csalódott legyintést. Kikérek magamnak egy üdítőt, hogy elkerüljem a további érdeklődést majd a kanapék fel veszem az irányt. Minden hely foglalt, egy szőke csinos lány mellett van még egy hely. Az egyike azon keveseknek, akiket nem ismerek a társaságból, de ezen könnyen lehet segíteni.
-Szia! Leülhetek?-ha megengedi le is ülök mellé és lerakom magam elé az asztalra a poharamat.
-Caesar vagyok!-nyújtom a lány felé a kezemet.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar 313774399dd5fc9d161252ca091f43ed8c2f486c
Hey hey hey. Karin-Caesar F5f06d57675a37bb80d631f8d3fb2b53c1382189
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar 437551ee5c9477cae6e69715b6825621ab05947f
★ családi állapot ★ :
hers..
Hey hey hey. Karin-Caesar 714cc3a42f12d22ca8da8db46d7776814f421c2d
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar 030b71ba70b98fd99a99828a161248d70e7b4421
★ idézet ★ :
I am absolutely my own biggest critic.
★ foglalkozás ★ :
Owner of Emperor. Heir of the Harlow family business.
★ play by ★ :
Lando Norris.
★ hozzászólások száma ★ :
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar 932f611028a1d313becbbc108677ac0343240d96
TémanyitásRe: Hey hey hey. Karin-Caesar
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptySzer. Jan. 25 2023, 20:13

Caesar és Karin

Az elmúlt két hétben zh ért zh-t, és szinte már álmomban is fizikai képletekkel, meg légörvényekkel álmodtam. A hétvégi munkáim egy részét pedig nem tudtam lemondani, így ott is, ha tehettem, tanultam. Bár nagyon szeretek szórakozni, bulizni, estére vagy annyira fáradt voltam már, hogy alig vártam, hogy ágyat érjek, vagy addig tanultam, amíg már az olvasott szavakat sem fogtam fel. A jegyzetek felett azért nem aludtam el, de lehet, valamilyen szintű alvásnak lehet tekinteni azt is, ha csak nézed a betűket a fehér lapokon, és nem állnak össze értelmes szavakká és/vagy jelentésekké. Általában valahol itt éreztem azt, hogy abba kell hagyni a tanulást, mert már nincs értelme, és, ha csak pár órát is, de aludni kell. A szakkal és a tárgyakkal nincs baj, de néha nagyon tömény a sok fizikai összefüggés, ami a légköri folyamatokhoz kell, meg az egyéb szakmai rész, amit a tanárok elmondanak. Most vettük például a felső légköri villámlások formáit, és bár nagyon érdekesek és látványosak, amikor a fejembe próbáltam beletölteni ezeket a jelenségeket az egyik éjszaka, azon kaptam magamat, hogy az elnevezések miatt, trollok, elfek, szellemek, gnómok, inkább éreztem magam egy otthoni mesében, amit az ősi legendák ihlettek, mint a modern világban.
De tegnap letudtam az összes dolgozatot, ami a negyedévet zárta, és a tárgy elengedhetetlen részét képezi. Már akkora lett volna egy buli a Cornell kollégiumában, de én inkább lemondtam, és még csütörtök éjjel gépre szálltam, és New York városáig meg sem álltam azzal a barátnőmmel, akinél a mostani hétvégét töltöm. Ő is legalább annyira fáradt volt, mint én, és egy gyors zuhany után, meg azzal a vacsival, amit a gépen ettünk, egyből ágyba is dőltünk. Azt hiszem, hogy arra, ahogy mi elaludtunk, joggal lehet mondani, hogy KO. Bár két hét nem alvás után, vagy csak minimális, néhány órás alvással, lehet, ezen nagyon nem kéne csodálkozni.
Reggel kicsit elaludtam, így gyorsan kellett elkészülni, hogy odaérjek a babysitter állásomba, ahol a szülők közül az egyik hivatásos mentős, a másik meg tűzoltó. Most gőzöm sincs, hogy melyikük lesz otthon, aki átadja a kisfiút délutánig, de nem akarom, hogy miattam kapjon megrovást a főnökeitől. Sűrű mentegetőzések közepette veszem át a felügyeletet, de megnyugtat, hogy még éppen időben érkeztem, nem fog elkésni. Nem számítottam rá, hogy nyugodt napom lesz, de nem is volt annyira fárasztó, mint amilyen szokott. Valamilyen mese-DVD-t kapott, ami leragasztotta a képernyő elé. Majd egy kis játék, ebéd és alvás, és már anyu haza is ért.
Délután a barátnőmmel elmentünk kicsit vásárolni, mert este egy szülinapi buliba vagyunk hivatalosak. Vivi, a barátnőm, egyik régi barátnőjének a bátya ünnepelte a születésnapját.
Este pedig teljes menetfelszerelésben indultunk meg taxival a megadott címre.
Értünk a VIP részlegből jöttek ki, így elég gyorsan bejutottunk a klubba. Beszélgettünk, táncoltunk, és iszogattunk. Még nagyon korán volt, így én mindössze még csak egy nagyon gyenge vodka-narancsot ittam, bár még annak is megvolt a jó háromnegyede.
Olyan féltizenegy magasságában pedig befut még egy vendég. Úgy tűnik, hogy elég jól ismeri a társaság nagy részét, ami rólam ez az első percekben még nem volt elmondható. Most már úgy részben kirajzolódott előttem, hogy ki kinek a kije, de azért még vannak rendesen hiányosságok.
Mivel a mellettem lévő helyen kívül nem igazán van most szabad hely, értelem szerűen jön oda hozzám. - Szia! Persze, gyere! - mondom mosolyogva, és egy kicsit arrébb is húzódok, hogy kényelmesen el tudjon helyezkedni.
- Karin - fogadom el a felém nyújtott jobbot. - Antialkoholista vagy? - kérdezem a pohara felé biccentve, egy kedves mosoly kíséretében. Na, nem mintha ezzel bármi bajom lenne, de elég nagy csalódottságot váltott ki az előbb, így feltűnt, hogy nem fogyaszt alkoholt.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar Emilie+Voe+4

Hey hey hey. Karin-Caesar 13370769
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar Tumblr_m6dga07FCM1r4fem8o1_500
ET
★ családi állapot ★ :
Szingi, futó kapcsolatokkal
★ lakhely ★ :
Mikor hol: Cornell - Manhattan - Oslo
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar 5121686
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
Emilie Marie Nereng "Voe"
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar Images?q=tbn:ANd9GcSQGBVWJlUBR2LtFo2S8iNoXSFLbk_STGzIBQ&usqp=CAU
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyCsüt. Jan. 26 2023, 08:52

Karin

Megtehetném, hogy nem dolgozok. Mégis valahogy a lelkiismeretem nem engedi, hogy ne segítsek be az embereimnek mielőtt lelépek. Őszintén nyugodtabb lennék, ha az Emperorban maradhattam volna, de Stevennek sem akartam csalódást okozni azzal, hogy kihagyom a születésnapját. Az én szempontomból egyszerűbb lett volna, ha kapásból én biztosíthatom a helyszínt, de mivel hozzám csak a meghívó érkezett, így nem állt módomban ezt a helyzetet megoldani. Kimy persze nem csinált belőle nagy ügyet, nem ez az első este, amit nélkülem kell végigcsináljanak, de mégis szarul érzem magam. Kimy még örült is, hogy végre szórakozok egyet, így amikor egy rövid időre fontolgattam, hogy visszautasítom a meghívást azt hittem seggbe fog rúgni és megfenyegetett, hogy ha nem megyek el, akkor felmond. Nélküle pedig igencsak nehezen boldogulnék az Emperorral.
A férfilét egy hihetetlenül nagy előnye, hogy nem kell fele akkora hangsúlyt sem fordítani az előkészületekre. Konkrétan ugyanabban a szettben tovább mehetek megünnepelni egy születésnapot, mint amiben elindultam dolgozni. Húzós hét volt. Miket is beszélek? Húzós hónap volt, így biztos ami biztos legurítok egy energiaitalt vezetés közben, ezzel megszegve a saját nincs evés-ivás a kocsiban szabályomat, de így legalább csak magamat okolhatom, ha valahova kiborul az ital. Még zúg a dobhártyám a a zenétől. Talán itt lenne az ideje, hogy kivegyek egy hét szabadságot és lelépjek valahova. Úgyis rég utaztam már és ha túl sokáig vagyok egy helyen esélyes, hogy idővel megbolondulok a mókuskerékben.
A szórakozóhely előtt megállok egy pillanatra. Veszek egy mély levegőt. Ha szar lesz a buli úgyis lelépek 2 óra után és akkor legalább pihenek egyet.
Bent kikérem az üdítőmet miután letudtuk a szokásos mé' nem iszol velünk haver köröket, de már rég nem tud rosszul érinteni az ilyesmi. Megszoktam. Részemről pedig ez az én döntésem.
Inkább vegyülök egy kicsit. Egy kedves mosolyt kapok a szőke lánytól. Csinos. Nagyon is. Karin, mint megtudom.
-Valami olyasmi.-bólintok és rámosolygok.
-Elég embert láttam már szétcsúszni.-teszem hozzá. Persze van emögött más is, de az nem az a téma, amit közvetlen a bemutatkozás után felemlegetek. Nem is tudom, hogy mikor beszéltem róla utoljára.
-Te nem amerikai vagy ugye?-a neve gyanús, meg van egy nagyon enyhe, tényleg alig észrevehető akcentusa. Aztán lehet, hogy egyébként Katherina és Karinnak becézik és szimplán egy másik államból jött.
Valószínűleg még új lehet a társaságban. De nem is baj. Ránk fért egy kis vérfrissítés.
-Tanulsz vagy dolgozol? Vagy is-is?

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyPént. Jan. 27 2023, 06:13

Caesar és Karin

Bár nő vagyok, és azért néha nálam is előáll a teli szekrény előtt állva az a gondom, hogy „nincs egy ruhám sem”, nem minden bulira veszek új szerelést. A szüleim bár támogatnak engem is, és a bátyámat is, azért mindig is az ésszerűség határian belül igyekeztek tartani minket. Persze nem szenvedtünk semmiben sem hiányt, de bizonyos dolgokért meg kellett dolgoznunk. Én most a szüleim pénzén tanulok, ahogy a kolit is ők fizetik, illetve az alap létszükségleti dolgokat, mint a kaja egy része, és a ruházkodás egy része ők finanszírozzák. A bulikhoz, túrákhoz, és egyéb szórakozáshoz viszont már nekem kell megteremtenem a szükséges pénzösszeget, mint ahogy ezt a bátyámnak is meg kell ezt tennie otthon. Szóval most egy régebbi, kedvenc fekete, mini ruhámat veszem elő, hogy abban menjek a szülinapi partira.
Az, hogy mit akarok az estétől, még nem körvonalazódott a fejemben. Az biztos, hogy ki akarom engedni egy kicsit a gőzt, mert szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Ennek a formája viszont már nagyon kérdéses. Talán igazán fel sem tudtam még fogni, hogy buli lesz, mert az elmúlt időszakban csak sodródtam a tennivalók között, és igyekeztem semmilyen határidőből sem kifutni. De az is lehet, hogy még nem sikerült igazán kipihennem magam, így kicsit még lassabb vagyok, mint szoktam.
A bulira azért kicsit magamhoz térek, hála a kávéknak, amit megiszok a nap folyamán. Bár általában az olaszokat tartájk kávézós nemzetnek, azért mi, norvégok jóval több kávét iszunk napi szinten. Szóval egészen szépen felveszem estére a buli hangulatát és a beszélgetések fonalát. Az új arcot pedig már egészen élének fogadom. Egészen helyes srác, és egyelőre kedvesnek és közvetlennek is tűnik, így hamar beszélgetésbe elegyedünk.
Bár nem vetem meg az italt, tudok én bulizni pia nélkül is, de azért mégis fura volt, hogy itt a legális alkoholfogyasztás korhatára huszonegy éves kor, mert nálunk gyengébb alkoholokat tizennyolc éves korunktól tudunk fogyasztani. Szóval nekem most ezt az italt egy idősebb srác kérte ki, hogy ne legyen fennakadás. Eddig pedig még itt nem nagyon találkoztam olyan korombelivel, aki ne fogyasztott volna alkoholt. Talán ezért lep meg egy kicsit, hogy ő nem kér piát, de ebben semmi elítélő szándék nincs a részemről. Ha ő így érzi jól magát, akkor senkinek sincs ebbe beleszólása.
- Néha egyeseknek nehéz megtartani azt a határt, ahol csak oldódik az ember, de még mindenek a tudatában van. De egyet értek, hogy elrettentő példa tud lenni, ha ilyenekkel találkozunk - mondom mosolyogva.
- Nem - válaszolok mosolyogva. - Osloból származom. Nagyon érződik a beszédemen? - kérdezem kicsit zavartan. Tudom magmaról, hogy, ha fáradt vagyok, akkor jobban kijön rajtam az akcentus. Meg azt is, hogy ilyenkor, meg, amikor néha gyorsan akarok mondani valamit, akkor csak norvégul jutnak eszembe a szavak, kifejezések. - És Te, törzsgyökeres New Yorki vagy? - érdeklődök kedvesen. Néhány New Yorki még a városrészt is kikérik maguknak, ha téved a másik, de én sosem tudom eldönteni, hogy ki igazán New Yorki, vagy ki származik az ország más részéből.
- Is-is. Diákmunkákat vállalok péntektől vasárnapig, mert egyébként a Cornellen vagyok hallgató - válaszolok a kérdésére. - És Te? - kérdezek vissza ismét. Közben pedig kicsit segítek az egyik srácnak elvenni a poharát az asztalról, ami elkeveredett tőle. Nem ivott sokat, de a székek és asztalok közötti szűk hely miatt, így is belerúgott az egyik szék lábába, így nem kísérletezett tovább.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar Images?q=tbn:ANd9GcSQGBVWJlUBR2LtFo2S8iNoXSFLbk_STGzIBQ&usqp=CAU
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyPént. Jan. 27 2023, 09:25

Karin

Az a legnagyobb megkönnyebbülésem az egész partyval kapcsolatban, hogy még azelőtt odaérek, hogy mindenki csatakosra ázott volna, így még van esélyem egy kicsit jól érezni magamat. Karin pedig úgy tűnik vevő a társaságomra és nagy szerencsémre nem kezdi el azt, amit a legtöbb lány, "na igyál velem a két szép szememért".
-Upf.. ne is mondd. Nem mellesleg pedig szeretek a saját sofőröm lenni, úgyhogy van még ok a józanság mellett.-nevetek egyet.
Szóval Oslo. A norvég lányok híresen szépek és ezt a teóriát Karin is gyönyörűen alátámasztja.
-Nem, nem. Dehogyis. Épp csak feltűnt.-rázom meg a fejemet. Ez egy mérhetetlenül kellemetlen helyzet lett volna, ha egyébként ő is amerikai, de az akcentusát sem szerettem volna egy pillanatig sem kritizálni, hiszen tényleg alig feltűnő.
-És mi csábított ide New Yorkba?--Oslo gyönyörű. Egyszer volt szerencsém ott tölteni egy hetet. Bizony nem csak trúpusi helyszínekre szeretek utazni. Néhány éven belül még Izlandra is szeretnék eljutni. Azt mondják a sarki fény kihagyhatatlan.
-Én? Hát fogjuk rá. Az ükapám még Olaszországból jött, de a felesége is amerikai volt, szóval a családomnak az az ága szinte már történelemkönyvekbe való. Azt a részt az életemben, amire emlékszem is, azt már itt töltöttem. Los Angelesben születtem, de hát.. talán 5-6 éves lehettem, amikor ideköltöztünk a családi vállalkozás miatt.-szóval a lényegi részek már itt történtek.
-De sokszor utazunk vissza, mert a nagyszüleim még ott élnek.-Sokszor? Egy évben négyszer ötször biztos látogatjuk őket. Ők már nem szívesen utazgatnak, így nekünk kell menni, de nem is bánom. Los Angeles olyan, mintha egy másik világ lenne, de mégis ugyanazt a nyelvet beszélük. Egyébként is imádom az örök nyár hangulatát, amiben ott élnek az emberek.
-A Cornellen? Borostyán ligás egyetem. Az nem semmi. Szóval okos is vagy nem csak szép. Milyen szakon tanulsz?-egyre jobban érdekel ez a norvég szépség.
-Dolgozok. A családom vállalkozásának köszönhetően nem volt szükségem tovább tanulásra. Elvégeztem néhány képzést, amire szükségem lesz majd, de inkább tapasztalatot akartam, mint diplomát. Illetve van egy klubbom itt Manhattanben. Az Emperor. Valamikor meglátogathatnál ott.-kacsintok rá mosolyogva. Közben még arra is figyel, hogy valaki bénázik a poharával. Iszok megint egy kortyot az üdítőmből.
-A Cornell nincs túl közel nem? Mármint, az állam másik felén van, ha jól emlékszem ugye? Sokszor vagy a városban, vagy csak ekkora szerencsém van?-biztosan jól emlékszem, a fejem olyan, mint a Google Maps, de azért rákérdezek. Kérlek Istenem add, hogy sokszor legyen a városban. Szeretném még látni.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptySzomb. Jan. 28 2023, 10:05

Caesar és Karin

Azért örülök, hogy nem csak én leszek az, aki a nem akar a tudatvesztés állapotába kerülni. Egy dolgot azért bizton állíthatok, szín józanon nem egyszerű elviselni egy teljesen elázott társaságot. Voltam már így, és… nem volt jó buli. Nem azt mondom, hogy annyira el kell ázni, mint a társaság, de egy-egy pohár valami, szerintem legalább is, emeli a „hülyeség-tűrés” szintjét. - Félre ne érts, mert mindössze a kíváncsiság hajt, de… ha Te nem szoktál inni a bulikon, amiken részt veszel, akkor mennyire szoktad élvezni a bulit, ha körülötted mindenki részeg? - teszem fel a kérdést érdeklődve, alaposan megválogatva a szavaimat, mert még véletlen sem akarok senkit sem megbántani. Nálunk és itt is engedik, hogy minimális alkohol legyen a szervezeteben, ha valaki vezet, de cserébe felelősségteljesebb vezetést várnak. Nálunk, ha ittasabban vezetsz, mint a megengedett, és elkapnak, akkor az alapjövedelemhez mérten határozzák meg a bírságot, de ezek mellett akár még felfüggesztett szabadságvesztést is megállapíthatnak. Itt, ha jól tudom, akkor van a legnagyobb baj, ha baleset szereplője vagy, mert akkor mérlegelés nélkül az ittas sofőr a hibás. - Illetve, Téged mi tart vissza, hogy a megengedett alkoholszinttel se ülj autóba, ha nem vagyok indiszkrét? - érdeklődök.
- Nyugi! - intem nyugalomra kedvesen. - Nem veszem zokon, mert tudom, hogy van. Minél fáradtabb vagyok, annál rosszabb, meg, ha hirtelen akarok sok mindent mondani - árulom el mosolyogva. Ez nem szégyen számomra, mert én még mindig norvégnak tartom magam, aki csak tanulni jött ide.
- Igazából a tanulás. Na, nem mintha otthon nem lehetett volna, de eredetileg egy kis színt akartam vinni a családi üzletbe. Vállalatvezetést akartam itt tanulni, de egy félév alatt rájöttem, hogy nem nekem való. Szinte úgy éreztem, mintha kínaiul beszéltek volna a tanárok - mondom mosolyogva. Most már mosolyogva. - Hogy váltottam, most már sokkal jobb - teszem hozzá csendesen. - Te jártál már Osloban, vagy Norvégiában bárhol? - kérdezem érdeklődve.
- Akkor azért Ti is jó messzire mentetek az otthontól - állapítom meg L.A-re célozva, talán hamarabb, mint kéne. - Vagy tévedek? - kérdezem meg a biztonság kedvéért.
- Nincs honvágyad? - kérdezem hirtelen. - Mármint a családod jó része ezek szerint az ország másik végében él… - hagyom nyitva a mondatot, mert így már bízom benne, hogy érti, mire akarok kilyukadni. - Még nem jártam Kaliforniában. Miben másabb, vagy, lehet az jobb kérdés, hogy van hasonlóság New Yorkkal? - pontosítok kicsit. A filmek alapján nagyon más az ottani és az itteni élet, de nem feltétlen abból kell kiindulni, ha a valóságot keresem.
Először még csak félszege bólogatok, majd el is pirulok a bók hallatán. - Köszönöm! - mondom szerényen. Viszont meg is akasztja a gondolataimat egy pillanatra, mert ő is nagyon vonzó. - Te sem panaszkodhatsz - csúszik ki a számon halkan. - Mmm… légköri tudományok szakon - válaszolok pillanatnyi zavartság után.
- Az Emperol? - kérdezek vissza meglepetten. - Oda már annyiszor akartam menni, de valahogy sosem jött össze - mondom kicsit csalódottan. Hallottam már róla, nem is egyszer, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy oda is érjek. - Feltétlen meglátogatlak ott - mondom lelkesen. - De, ha nem vagyok indiszkrét, akkor milyen vállalkozás a családi? - érdeklődök tovább.
- Igen, elég messze van. Lényegében repülővel kell utaznom mindig, ha ide jövök. Szóval erősen gyűjtöm a kilométerpontokat, mert minden héten péntektől vasárnapig itt vagyok. A diákmunkáim ide kötnek - válaszolok mosolyogva. - Furán hangzik, de itt jobban fizetnek, és még így is jobban megéri, hogy sokat utazok - vallom be őszintén. Bár a szüleim fizetik a tanulást, és igazából nem is gond nekik, de nincs szívem többet kérni tőlük. Szórakozásra semmiképpen, még akkor sem, ha az ösztöndíjam is besegít. - Világutazó vagy, hogy így kiszúrtad? Csak, mert ezt nem sokan állapították meg, akik nem oda járnak, jártak - indoklom is a kérdésem miértjét. Sok emberrel szoktam beszélgetni, és általában nem szokott nekik feltűnni, hogy a sulim mennyire messze van New York városától.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyVas. Jan. 29 2023, 14:20

Karin

-Hát mivel csak a saját társaságommal vagyok hajlandó kimozdulni, így a szórakozással nem szokott baj lenni.. általában én vagyok a felelős a fotódokumentációért. Illetve általában valakit mindig "örökbefogadok" és akkor felveszem a felelősségteljes nagytesó szerepét, mármint testi épség megőrzés és biztonságos hazajutás szempontjából.-esélyem sincs unatkozni általában ezek között az állatok mellett, nem egy renderőségi ügyet úsztak már meg azért, mert valaki még emlékezett a világban érvényben lévő szabályokra/törvényekre.
-Nem rizikózom a jogosítványom. Nem szeretnék tippelgetni, hogy mi az ami még belefér, és mi az ami már túllépi a megengedettet, illetve.. hát most megkapod az igazi pasi választ.. a kocsim. Belehalnék, ha a saját faszságom miatt kárt tennék benne.-Nem mintha én fizettem volna. Viszont ajándék volt apámtól és egy pasinak mindig a gyengepontja az autója. Én pedig erre különösen érzékeny vagyok.
-Na majd akkor figyelek, hogy mi az a szint, amikor kibukik az első norvég kifejezés.-mosolygok rá.
-Ahh.. ezt átérzem. Ezért nem mentem egyetemre. Az a sok felesleges szarság, amivel tömik az ember fejét.. a felére nincs szükség.-bólintok rá. Nem mintha lenne különösebb személyes tapasztalatom, elég volt átnézni, hogy milyen témákat érintenek és milyen szintű tudást kellene visszaböfögni és már tudtam is, hogy nem lesz az én világom.
-Igen, Osloban voltam. Egy hetet töltöttem ott néhány éve. Minden évben próbálok legalább 2-3 helyre eljutni a világban.-imádok utazni.
-Igen, nagy költözés volt. Mivel itt éltem le az életem jelentős részét, így én New Yorkot tekintem az otthonomnak. Igen, gyakorlatilag az összes rokon ott van, de gyakran utazunk oda. Ha megtehetjük általában nyáron 1 hónapot ott töltünk... bár ez inkább addig volt jellemző, amíg kisebb voltam. Ohh.. mindenben más. Nagyon más a két hely hangulata. Los Angeles nekem az örök nyár.. New York pedig. Sokkal hidegebb, sokkal töményebb, sokkal... sietősebb? Nem is tudom, hogy ez így jó kifejezés-e.-nevetek fel. Na még a végén kiderül, hogy én nem beszélem normálisan a nyelvet.
Elpirul, de nem látom túl jól. Rámosolygok.
-Légköri tudományok? Ez mit jelent pontosan? Mármint milyen körben tudsz elhelyezkedni?-így lesz az ember meteorológus? Vagy teljesen a homályban tapogatózik az agyam?
-Majd felrakatlak a listára, hogy ne kelljen sorba állnod.-bólintok. Szóval már hallott róla. Ez jól esik.
-A Valentina's Garage a családomé. Az egy országos autószervíz lánc, minden államban jelen vagyunk, illetve a Harlow Industries, ami egy alkatrészgyár. Tulajdonképp a gyár miatt költöztünk ide. New Jersey-ben építettük fel, illetve a környéken van a legtöbb szervízünk, így apám ide tervezte áthelyezni a cégközpontot.-magyarázom.
Szóval a munka hozza ide. Ez jó hír. A hétvége New Yorké. Ez nem rossz felállás.
-Ohh.. értem. Igen elég sokat vagyok úton.. kocsival, repülővel, államon belül, az országban, a világban.. örökké utazok.. már amikor a kötelességem elenged.-nevetek egyet.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyHétf. Jan. 30 2023, 18:49

Caesar és Karin

- Azért az nem mindig egyszerű - jegyzem meg kedvesen. - Legalább is az én tapasztalataim ezt mutatják. De egyébként ez nagyon rendes tőled - mosolygok rá. Felelősséget vállalni valakiért normál esetben sem egyszerű, de, ha részeg az illető, akkor meg még nehezebb. De ez sok mindent elárul róla, mármint a személyiségéről. Kevesen vállalnak felelősséget másokért, csak pusztán jó szándékból. Főleg egy piás társaság esetében, bár lehet, ez csak azért van, mert addigra, mire felelősséget kell vállalni, a többiek is hadi lábon állnak ezzel a dologgal.
- Végül is ez a józan gondolkodás - mosolygok. - A mostani férfiaknak olyan a kocsi, mint régen a hajó volt. Női neveket adtak nekik a tulajok, kapitányok, hogy sose felejtsék el, hogyan kell bánni velük - szélesedik ki a mosolyom. Azon pedig nem akadok fenn, hogy férfiként így gondolja. - Kérdezném, hogy milyen kocsid van, de nem valószínű, hogy a márka és a típus sokat mondana nekem, így tudnál esetleg egy képet mutatni róla? - kérdezem kíváncsian. Nálunk a bátyám tekinthető kocsiőrültnek, és fontolgatja is, hogy másoddiplomának az autógépészetet választja, de még a mostanit végét gyötri otthon.
- Megegyeztünk - nevetek halkan.
- Az egyetemi tanulás már nagyon más, mint az elemi vagy a középsulis. Már eleve sokat segít a dolgon, hogy azon a területen vagy, ami érdekel, de ehhez még hozzájön, hogy olyanokkal vagy körülvéve, akik hozzád hasonló érdeklődési körűek - érvelek a főiskola mellett. - De tény, hogy nem mindenkinek való - teszem még hozzá. Én pont nem az vagyok, aki bárkit lenéz, ha nincs diplomája, mert nálunk, otthon egy szülő sem erőlteti ezt, hanem hagyja, hogy a gyereke azt csinálja majd, amit szeret, amiben sikerélménye lesz. Viszont sokszor hallom, hogy „azért nem mentem főiskolára, mert már nincs kedvem minden nap tanulni”, de igazából ott nem is feltétlen kell. Tiltva nincs, de elég a vizsgára tudni.
- Szuper dolog megismerni más helyeket, kultúrákat igaz? - kérdezem elmélázva, végig futtatva, hogy én is milyen sok helyen jártam már.
- Sok minden megváltozik, amikor felnövünk -húzom el egy picit szomorkásan a számat. - Azt nem tudom, hogy jó kifejezés-e, de értettem, hogy mire akarsz kilyukadni - vigyorgok. Fura ez a nyelv-dolog, mert nálunk, amikor tanultam az angolt, azért ragaszkodtak, hogy pontosan, a megfelelő szavakkal fejezzük ki magunkat, de igazából néha még a saját anyanyelvén sem mindig a legmegfelelőbb szót használja a z ember, és mégis megérti a hallgatóság. - Itt túl nagy a nyüzsgés, a rohanás, de nem vagyok meggyőzve, hogy a nagy igyekezetben előrébb is jutnak - jegyzem meg. Oslo is nagyváros, de mégis élhetőbbnek nevezném, mint New Yorkot, főleg Manhattant. Most még itt jól érzem magam, de nem biztos, hogy hosszabb távon nekem való lenne-e ez az állandó „ébrenlét”.
- Viszonylag nagy az elhelyezkedés területe, mert lényegében minden beletartozik, ami a légkörhöz és a meteorológiához kapcsolódik. Az időjárás-elemzés és előrejelzés, ezek megfigyelése, mérése, de ehhez tartozik az éghajlat és a globális felmelegedés is. Hogy utána ezekkel ki mit kezd… - hagyok egy kis szünetet, - az már egyénfüggő. Van, aki, ha nem is a tévés meteorológus, de a mögötte lévő megfigyeléseket, elemzéseket végzi, és van viharvadásznak áll. Szóval elég változatos lehetőségek vannak - magyarázom a szakomat.
- Óh, köszönöm! - mondom lelkesen.
- Arról hallottam is a bátyám jóvoltából. A családban ő a nagy autóőrült, de egyelőre csak otthon bütykölget. De tervezi, hogy autógépészetből is diplomát szerez, de az még arrébb van - mesélek. - De ez egy nagyon hasznos foglalkozás. Főleg, aki annyira ért a kocsikhoz, mint én, az egyből ilyenekhez fut, ha gond van. Elromlott az „izé”, a „bigyó” meg a „valami”, és „nem tetszik a hangja” leírásokkal nem igazán lehet mit kezdeni - nevetem el magam, amikor eszembe jut, hogy miként is szoktam megpróbálni leírni a bátyámnak a hibákat. Persze ő már ezen nem akad fenn, de azért húzzuk egymást vele. A beszélgetéseink általában így kezdődnek: „- Bryan, elromlott valami a kocsimban.” - „Tudom, az az „izé”, ugye?” „Pontosan! Honnan tudtad?” Persze tudjuk, hogy egy gondolattal nem került közelebb a megoldáshoz a probléma, mert én mindent „izének”, „micsodának” és „valaminek” hívok, főleg, ha az a motorházban van.
- Akkor nem unatkozol. És hol jártál már, - érdeklődök. - Osloban már tudom, hogy voltál - mosolygok, jelezve, hogy figyelek.

[/color]
mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyHétf. Feb. 13 2023, 10:22

Karin

-Igyekszik az ember.-mosolygok rá. Már jó ideje így járok szórakozni, úgyhogy van benne tapasztalatom... minél többször csinálja az ember annál könnyebb minden ilyen este. Nem mellesleg pedig ebben is lehet jó szórakozást találni.
Igaza van. Bár kapcsolatom nem sok volt, mármint amit tényleg párkapcsolatnak lehet nevezni nem csak futó kalandnak, de azt biztosan tudom, hogy a vigyázok annyira a kocsimra, mint a barátnőimre.
Szinte ott helyben belészeretek amikor képet szeretne látni a kocsimról.
-Persze!-vágom rá egyből és előtúrom a telefonomat a zsebemből. Már mutatom is neki a képet.
-Ha nem alakul máshogy az estéd hazavihetlek majd..-ajánlom fel, ha esetleg élőben is szeretné látni a gépet.... az én büszkeségemet..
Bár sokszor érzem úgy, hogy ilyen estéken jobban járnék egy kisbusszal, de akkor az utolsó örömcseppeket is kiölném a bulis estékből. Arról nem is beszélve, hogy ha valakit haza akarok vinni... mármint hozzám haza.
-Ne is mondd... tök érdekes megismerni, hogy a különböző kultúrákban mennyivel másabbak az emberek.. mennyire más a hétköznap és a boldogság meg persze a szórakozás.-bólintok rá.
Érti miről beszélek.. az a lényeg. Miért ennyire könnyű ezzel a lánnyal beszélgetnem?
-Hát mindenki a saját mókuskerekének a rabja..-értek vele egyet. Én szerencsés vagyok. a hátterem miatt megtehetem, hogy csak olyan dolgokra fókuszáljak, amik valóban boldoggá tesznek. Nem kell robotolnom olyan helyeken, amik alig fizetnek, nem kell olyan dolgokra áldoznom az időmet a fennmaradásért, amik kicsinálják az ember lelkét.
-Ohh értem... és te már választottál? Hogy melyik rész érdekelne ezek közül?-tényleg elég széles a skála, ahova folytathatja az útját és ilyen fiatalon talán még ő sem tudja pontosan, hogy mihez is szeretne tényleg kezdeni a tudással, amit megszerez. Az ismerőseim nagyja a 20-as évei közepén még mindig nem tudja, hogy mit is akar az életétől és valahogy kételkedem benne, hogy Karin idősebb lenne nálam, így van még bőven ideje kitalálni. Akár még az egyetem után is.
-Az egyik lány ismerősöm egyszer nekem azt mondta, hogy a kocsim valahol elöl azt mondja, hogy "cinciri".. úgyhogy ebben már nekem is van tapasztalatom.-nevetek fel.
-A bátyád is itt van Amerikában? Ha tényleg olyan ügyes lehet tudnék neki egy jó munkahelyet...-mosolygok rá. Mindig szükség van a jó munkaerőre, főleg ha tényleg ennyire érti a dolgát és a hozzá nem értő embereket.
-Az államok nagyjában már voltam.. Hawaii, Hong Kong, Tokió, Thaiföld, Oroszország, Egyiptom, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Párizs, London.. sok... tényleg sok helyen voltam és ez még nem is minden. Ezek közül egy pár körút volt az országban, volt ahol csak egy-egy városban voltam.-belegondolni is jó, hogy mennyi helyen voltam.
-Te is szoktál utazgatni? Vagy arra már nincs idő a suli meg a munka miatt?-érdeklődök.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyKedd Feb. 14 2023, 22:29

Caesar és Karin

Megjegyzésére csak kedvesen elmosolyodok. Tényleg ritka manapság az így gondolkozó ember, főleg az én korosztályomban. Caesar pedig nem lehet nálam sokkal több. Legfeljebb három év, ha van köztünk.
- WOW! - körülbelül ennyi értelem szorul belém első körbe, amikor meglátom az autócsodát. - Nagyon vagány! - ámulok még mindig. - Milyen típusú? - kérdezem első körben, mert azért a legtöbb márkát felismerem, ha másról nem, akkor az emblémájáról, de ez most totál homály. Mármint nem az embléma, hanem a fejemben a márka. - Kipróbáltad már a csúcssebességét? - kérdezem, de azt hiszem, tudom a választ. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy hol haljotta meg. Képtelenségnek tartom, hogy bárki képes legyen egy ilyen kocsit anélkül vezetni, hogy meg ne hajtaná.
Felajánlásában kicsit más felhangot is érzek, mint azt pusztán a szavaiból következtetni lehetne, így egy pillanatig csak nézek rá. - Köszönöm! - mondom mosolyogva, és az én szavaimból sem lehet mást következtetni, mint az övéiből, de nálam a mosolyom az, ami árulkodó. Jó pasi. Nagyon is.
- Néha olyan, mintha nem is ugyanazon a bolygón járnánk - gondolok bele. Néha még Norvégián belül is máshogy élnek az emberek, főleg egészen ékszakon. És kicsit bele is veszek a gondolataimba, és kezd honvágyam lenni. Talán ezért is örülök, hogy gyorsan átlendülünk egy kicsit másabb irányba a beszélgetésünk fonalában.
- Igaz, bár azért ez elég elkeserítő. Vagy csak én látom így? - kérdezem bizonytalanul. Nekem most még talán egészen jó, mert nagyon pörög körülöttem minden a suli, a munka és túrázások miatt, de valahol ez is egy mókuskerék, amiben a túrák jelentik a kiutat, legalább is ideiglenesen így szoktam érezni.
- Nem - mondom nevetve. - Jelenleg mindegyik érdekel, bár most az egész csoportom „viharvadász-lázban” ég, mert a következő félévben lesz ilyen óránk, de minden tanár azt mondja, hogy ez számukra nem meglepő. Viszont azt is hozzá szokták tenni, hogy sokan az első terepi munka után alig várják, hogy vége legyen - húzom meg a vállamat. Én még nem igazán értem, hogy mire gondolnak, pontosabban tudom, de mint mondani szokták, más elméletben és más gyakorlatban. Én sok balesetet láttam már a téli sportok miatt, néha olyan töréseket, hogy lehet, sok baleseti orvos is kevesebbet látott, így jelenleg nem tudok olyat elképzelni, ami váratlanul érne. Aztán majd élesben kiderül.
Ezen még én is elnevetem magam. - Nem mondhatod, hogy nem volt kreatív!- nevetek tovább. - Egyébként ez a jobb, már mintha így próbáljuk meg leírni, vagy, ha megmondjuk, hogy mi szerintünk a probléma? És most nem arra gondolok, hogy „nem működik az elektromos ablak bal hátsó oldalon”, hanem mondjuk, a szerintünk megoldást mondja a vendég - kérdezem, bár nem biztos, hogy sikerült megértetnem magam. Ha a bátyámmal vagy Apuval vittem néha a kocsit szervízbe, akkor másoktól sokszor hallottam, hogy konkrétan megmondták mit kell javítani szerintük. Én sosem voltam biztos abban, hogy ez nem viszi félre a szerelőt. Én általában elmondom, mit tapasztalok, hogy mi volt régen, és mit lett most, de nem akarom magát a megoldást is megmondani, mert félek, hülyeséget mondok, és félre viszem a javítást.
- Nem, ő Osloban van. Egyelőre a családi vállalkozásban dolgozik, mert kell a gyakorlat a sulijához. Ha lediplomázott utána tervezi ezt az új sulit. Azt mondta, egyszerre egy elég, főleg, hogy a mérnökin sokat kell rajzolni, tervezni és most nem férne neki bele a napjaiba, amit meg is értek - bólogatok megerősítendően a saját szavaimra. Nálunk is vannak különböző mérnökök, akik terveznek, rajzolnak, maketteznek, és róluk már külső szemmel is látszik, hogy mikor van az ilyen projektek beadási határideje, mert olyankor szinte nem is alszanak, csak dolgoznak. A srácoknak ilyenkor nem néhány napos, hanem van, hogy egy-két hetes borostájuk, szakálluk is van, mert semmire sincs idejük. A bátyám ezt most nem tudja bevállalni, mert neki is huszonnégy órából áll egy nap, és most már a diplomamunkáján kell dolgoznia gőzerővel. Még mindig tervezi, hogy majd átveszi a céget, az autós sulival meg lehet, garázst nyit, de ebből már annyi verziót hallottam, hogy már számon sem tudom tartani. - De köszi, majd azért megemlítem neki - mondom mosolyogva, bár én nem igazán látok rá esélyt, hogy egy ilyen munkát most vállalna. De lehet, hogy később, első körben gyakorlati helynek nem veti el.
- Hűű! Tényleg jó sok helyen jártál már - lepődök meg, aminek hangot is adok. - Ezek szerint tényleg nem unatkozol[/color] - ismerem el mosolyogva. - A norvégokból a természet szeretetét nem lehet kiölni. A mai napig megyek kirándulni, túrázni, téli szünetekben snowboardozni. Régen kicsit többet, de azért most sem panaszkodhatok. Lényegében Európa szerintem összes síparadicsomát bejártuk, és itt Észak-Amerikában is jó sok helyen megfordultunk már. Kanadában több helyen is, Svájc, Németország, Franciaország, Olaszország, Románia, Finnország, Észtország - sorolom a teljesség igénye nélkül. Az szerintem ezek után egyértelmű, hogy otthon mindent bejárunk, így nem is említem. - De New York állam és a környező államokban szerintem minden túrahelyet lassan bejárok, de voltam már a Sziklás-helységben is. Bár az kicsit messze van egy hétvégére - jegyzem meg csendesen. Gyönyörű hely, de, ha több az odautazás, mint az ottani túraidő, akkor nekem nem éri meg. - Volt kedvenced, ahova többször visszamentél, vagy még feltétlen szeretnél visszamenni? - kérdezem kíváncsian.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptySzer. Feb. 15 2023, 08:49

Karin

-Ez egy McLaren 720s.-nem vagyok benne biztos, hogy ez sokkal több információt biztosít a számára, de rettenetesen értékelem, hogy továbbra is érdekli a téma. Rendesen megdobogtatja atyai szívemet.
-Kissé szégyellem is bevallani, de igen.. Olyan 340km/h körül van a vége.. 3 másodperc alatt van 100-on.. olyan 7-8 másodperc a 200..-nevetek fel. 300 fölött már nem néztem a műszerfalat csak kapaszkodtam a kormányba, hogy ne dobjam el a gépet.
-Kimentünk két haverral... az egyik előre ellenörzött egy szakaszt, hogy ne legyenek zsaruk.. a másik hátulról követett.. már amíg bírt.-annyi hülyeséget csináltunk, hogy megszámolni is fárasztó lenne. De minden ilyennél, amikor az én fejemből pattant ki az ötlet igyekeztem egyedül végigcsinálni a dolgot. Mármint ha nézik azzal nincs bajom. Ezt a mutatványt biztos nem csináltam volna meg, ha valaki ül az anyóson. Mindig van rizikófaktor, így jobb szeretek csak a saját életemért felelni.
-Igen és pont ezért olyan lenyűgöző nem? Minek is utaznánk, ha mindenhol csak ugyanazt lehetne látni?-már az államok is olyanok mint a különböző országok.
-Nem csak te.-rázom meg a fejemet.
-Rohadt nagy mázlista vagyok, hogy nekem sosem kellett így élnem.-és valószínűleg soha nem is kell majd. Talán ezért van az, hogy nem félek attól a naptól amikor majd be kell lépnem a családi cégbe. Sosem láttam, hogy apámnak teher lenne az üzlet vezetése és mindig tudott mellette időt szakítani valami másra, amiben kiélhette magát. Egy ekkora céget már egyénként sem lehet egyedül igazgatni és biztos vagyok benne, hogy több tucat ember van a vezetők között, akik sokkal jobban fogják érteni a működést, mint én. Ezzel nincs is baj. Amíg nincs visszaélés.
-Szóval kis viharvadász leszel ideiglenesen. Mindig tök érdekes videókat látok viharvadászoktól, de biztos, hogy én nem csinálnám.-pedig nem vagyok egy beszari ember, de a természet erőivel nincs bírás, amikor beindul a buli. Ha jönne egy tornádó én biztos az ellenkező irányba mennék.
-Inkább ezer 'cinciri', mint a netről szerelő okostojások.-rázom meg a fejemet. Egy próbakör úgyis elmond mindent. Aki ért hozzá 50 méteren belül tudja, hogy utána hol keresse a problémát.
Mosolyogva hallgatom ahogyan a testvéréről mesél. Mindig nagyra becsültem azokat az embereket, akik nagy hangsúlyt fektetnek a tanulmányaikra attól függetlenül, hogy nekem nem jött be a dolog.
-Ha 5 év múlva keres fel akkor is lesz neki hely. Ennyi iskola mellett pedig nem is szar pozíciókat tudnék ajánlani.-mindig hozzáértő embereket kerestünk a szervízek élére. Ha csak üzletvezetőket keresnénk, akkor az a minőség kárára menne. Hiszen mi bosszantana egy szakember, mint a hozzá nem értő vezetőség?
Elámulva hallgatom a kalandjairól.
-Szóval te ilyen sportoló utazó vagy. Az király.-ez egy egészen más megközelítése az utazásnak. Én mindig arra törekszem, hogy magát a helyet ismerjem meg. Snowboardozni általában mindig ugyanoda járunk. Mármint van több bejáratott helyünk, de ahányszor egy új helyet próbáltunk annyiszor lett az a vége, hogy pár nap után átcuccoltunk a jól megszokott helyszínre. Sok ismerősöm van. Nekik pedig sok nyaralójuk van különböző helyeken. Ausztriában nekünk is van egy hegyi házunk, azt is rendszeresen látogatjuk.
-Nem sokszor ismétlek, mert az nekem olyan mintha elvenném a lehetőséget valami újtól. De .. hát talán Portugália. Gyönyörű a part, jók a bulik és szépek a lányok.-mondjuk ez a legtöbb helyről elmondható, de valahogy imádtam a hangulatot.
-És neked van valami cél ahova szeretnél eljutni?-érdeklődök én is.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyCsüt. Feb. 16 2023, 21:02

Caesar és Karin

- Akkor ezért nem volt ismerős - világosodok meg. - A… hogy is mondjam… hétköznapibb… - de ezt nem érzem megfelelőnek - szélesebb körben ismert? - kérdezem bizonytalanul, mert nem tudom, hogy a megfelelő kifejezést találtam-e meg - márkákat ismerem, de ez nagyon nem volt ismerős - mosolygok a kék szemeibe nézve. A McLaren inkább a Forma-1-es versenyautók szerelmeseinek lehet ismerős, nekem is csak azért, mert a médiában időről időre emlegetik az autóversenyfutamok miatt.
Hatalmasra tágult szemekkel hallgatom az autója, bár nem vagyok biztos benne, hogy ezek után is ez-e a megfelelő szó rá, teljesítményét. - Az EF5-ös tornádók szélsebessége is háromszázhuszonkettőtől indul… - csúszik ki a számon halkan döbbenetemben, és igazából többet nem is tudok a témához hozzátenni. Legalább is autók oldaláról. Azért figyelmesen hallgatom a továbbiakban is. - Mondhatjuk, hogy szerencsétek is volt? - kérdezem inkább arra célozva, hogy senki más sem volt a környéken, mint a zsarus megjegyzésére. - Tényleg nem értek hozzá, de… nincsenek olyan ellenőrzött pályák, ahol ilyen mutatványokat lehet csinálni, és civilek is bejutnak, de nem kell tilosban járni? - kérdezem. - Már, ha nem vagy Te magad is versenyző - jut eszembe hirtelen, hogy még ez sem kizárt, de akkor bárhova bejuthat.
- Teljesen egyet értek - mondom kedvesen. - Kell a változatosság, hogy legyen mit felfedezni, legyen mire rácsodálkozni - mosolygok. Az élet unalmas lenne ezek nélkül, de néha mégis megdöbbentő, hogy mennyire változatos is körülöttünk a világ.
- Akkor tényleg mézlista vagy - értek egyet vele mosolyogva. Bár pszichológiából tanultuk, hogy az állandóság, a napi ritmus, napi periodicitás viszont szükséges, hogy biztonságban érezzük magunkat, hogy az idegeink pihenni tudjanak. De ehhez persze kell az is, hogy ki tudjunk szakadni a mókuskerékből időről időre.
- Igen - mondom széles mosollyal, amikor a közeljövőmet összegezi. - Veszélyes persze, de, ha a megfelelő felszereléssel mész, akkor a kockázat is kisebb, és rendkívül fontos adatokat szerezhetnek, ha szerencsések, amik életeket menthetnek - érvelek a dolog mellett. Bár azt hozzá kell tennem, hogy sosem értettem, és valószínűleg sosem fogom megérteni, hogy tornádóövezetben miért ragaszkodnak az emberek a könnyűszerkezetes lakásokhoz, épületekhez. Persze értem, hogy az az olcsó, és könnyű, gyors vele építkezni, de, ha évente újat kell építeni, mert mindig összedől, akkor már nem vagyok meggyőzve, hogy annyira olcsó lenne. Az EF5-ös tornádó ellen persze csak a csoda menthet meg mindenent, de azok nem túl gyakoriak. Legalább is eddig nem voltak gyakoriak. - Azért ez kicsit meglep - mondom komolyan. - Én személy szerint egy cseppet sem érzem kevésbé veszélyesnek, mint háromszáznegyvennel száguldozni autóval - gondolkozok hangosan. Lehet, hogy tudja indokolni, hogy miért érez így, de én nem igazán látom az okot. Bízom benne, hogy elárulja, hogy szerinte mi a különbség. Ellenszenvet nem érezhet rajtam, mert nincs bennem, mindössze szeretem megismerni mások véleményét, még akkor is, ha az az enyémtől teljesen különbözik.
Elnevetem magam, amikor megerősít, hogy az én nézőpontom volt a helyes az autóprobléma-leírás esetében. - Akkor megnyugodtam. Így mentesülök, hogy meg kelljen rendesen tanulnom a műszaki részt - vigyorgok. Igazi szőkenősen hangzik, de nagy valószínűség szerint, ha a városban az úton állna le alattam a kocsi, akkor első körben az jutna eszembe megoldásként, hogy megállok a kocsi mellett, és szépen mosolygok, hátha megáll valaki segíteni. Persze telefonálni is telefonálnék, de lehet gyorsabb „az első” megoldás.
- Köszi! - mondom hálásan. - Egyébként most vállalatvezetést tanul, szóval nem kapcsolódik még a tanulmánya a kocsikhoz - teszem azért hozzá a biztonság kedvéért, mielőtt azt hiszi, hogy jelenleg is autós-szakmai dolgokat tanul.
- Mondhatni, de nálunk a téli sportok olyanok, mint a mediterrán égövnél a tengerben való fürdőzés - mosolygok. - Mondhatni síléccel a lábunkon jövünk a világra - vigyorgok, amikor eszembe jut egy külföldi jellemzése rólunk. Lehet benne valami, mert mi már egészen kicsi gyerekként sítalpon is közlekedünk, mert sokszor nem is lehet mással. Nekünk ez a természetes közegünk, hogy hatalmas hó van, és nagyon hideg.
Mosolyogva hallgatom a válaszát. - Még sosem jártam mediterrán országban. Lehet, nekem az kicsit már meleg lenne - gondolok bele. Nekem még itt is meleg van, New Yorkban. - De azért ott is lenyűgöző helyek vannak - értek egyet azért.
- Nos, Új-Zélandon van egy barlang, a Waipu-barlang, amiben olyan férgek, vagy mik élnek, amik világítanak a sötétben, és mivel a mennyezeten vannak, olyan, minta csillagok lennének. Azt egyszer szeretném élőben is látni - gondolok bele a lehetőségekbe.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyPént. Feb. 17 2023, 11:04

Karin

-Értelek.-bólogatok mosolyogva. Mindig odavoltam a sportkocsikért. Anyám még így is szerencsésnek mondhatja magát, hogy a motorozást végül elengedtem. Karosszéria nélkül hamarabb hal meg az ember.
Látom a csodálkozást a szemeiben, így csak szélesebbé válik a mosolyom. A kis információ morzsára pedig én kapom fel a fejemet.
-Hát ezt megjegyzem. Így még menőbb.-nevetem el magam. Gyorsabb voltam, mint egy tornádó. Azt, hogy az EF5 mekkorának számít a skálán azt már megtippelni sem tudom, de majd mindenképp utánanézek a dolognak.
-Uff.. de még mennyire. A mázlifaktor mindig fontos.-bólintok egyetértően. Ezért a húzásért nem csak büntetőpontok jártak volna, hanem egy fél életre búcsút inthettem volna a jogosítványomnak, ha nem tiltanak el egy életre. De óvatosak voltunk. Nem a tempóval, hanem az előkészületekkel.
-Vannak.. de ez egy klasszikus férfi "hang vagy kipróbálni" megszólalás után történt. Szóval nem nagyon húztuk az időt ilyesmivel.-nem vagyok rá teljes mértékig büszke. De megcsináltuk, megúsztuk, nem voltam hang, nem okoztunk balesetet. De tény, hogy okleveles barmok módjára játszottunk.
-Nem vagyok sajnos. Talán egy másik életben, amikor anyám engedélyével játszhatok majd ilyeneket.-vonom meg a vállamat. Mire elég idős lettem, hogy ilyen szempontból kiálljak a saját dolgaimért már rég túl idős voltam ahhoz, hogy nekikezdjek a autósportnak. Szóval maradt a közúti szabálysértés. Azt legalább nem kell bevallanom, így anyámnak nem kell izgulnia értem. Szerintem ha 40 éves leszek még akkor is tövig fogja rágni értem a körmét.
Igen. Tényleg szerencsés vagyok az életemmel. Az olyanok mint én 3 életútból választhatnak. Egész gyerekkorukban készülnek a rájuk váró felelősségre. Lázadnak és mégis beállnak a sorba. Vagy vannak azok, akik a világ végére tudnának menekülni a családjuk és a kötelesség elől. Mindenkinek szíve joga dönteni.
Tudom, hogy a viharvadászat főleg az adatok gyűjtéséről szól, de biztos vagyok benne, hogy sokan csak az adrenalint kergetik, de nekem ez már kicsit indokolatlan kockáztatásnak tűnik. De persze a tudományos oldalt száz százalékig megértem.
-A gyorshajtásban kevesebb a halálos tényező..-legalábbis én így látom. A természet erői kiszámíthatatlanok. Egy tornádó bármikor fordulhat és erősen kétlem, hogy olyan kocsikkal lennének ott, amik el tudnak menekülni. Az autóvezetés viszont csak fizika. De lehet, hogy tévedek. A kettőből csak egyet próbáltam.
-Ha szeretnéd még igazolást is írok a felmentésedről.-nevetek fel. Nem kell az embereknek mindenhez érteni. Ha mindenki értene az autókhoz, akkor mi nem élnénk meg a szervizelésből.
-Az is fontos.-bólintok a bátya tanulmányaira. Jó irányba halad a srác. Így látatlanul is elismerésem neki.
Én mindig jobban kedveltem a meleg helyeken. Mocskosul fázós tudok lenni, de persze, ha valaki Osloból származik, akkor a meleg a nagy ellenfél.
-Akkor ebben ellentétek vagyunk.-bólogatok. Nem mondom, hogy nem járok hideg helyekre, de közel sem időzök ott annyit, mint az óceán- és tengerpartokon.
-Hát ez zseniálisan hangzik.-mosolygok rá. Hát ennek mindenképp utána kell járnom majd.
-Én a sarki fénnyel vagyok így... csak még valahogy meg kellene győznöm magam, hogy ennyit legyek a hidegben.-felhúzom az orrom egy pillanatra. Tényleg nem kívánnám a jeges uticélt, de a látványt biztosan kárpótolna minden halálrafagyott pillanatért.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptySzomb. Feb. 18 2023, 17:19

Caesar és Karin

- Ööö… - gondolom végig, hogy mit is mondtam, mert a reakciója megzavar - a besorolás kezdő sebessége - pontosítok az előző mondaton. - Rosszul mondtam az előbb? - kérdezek vissza zavartan. Az EF5-ös tornádó a legpusztítóbb a módosított Fujita-skálán is, így nincs felső határa; legfeljebb annyit tudunk mondani, amennyit eddig mértünk, de mindig van esélye egy „az előzőnél erősebbre”. Ez még a vasbeton szerkezetekben is kárt tesz, így nem teljesen értem, hogy mi ebben a menő. Bár az is lehet, hogy más irányból gondolkodunk ebben az esetben.
Férfi gondolkodás, amihez én kicsi vagyok, így csak egy mosollyal reagálok. Van, amikor kell, hogy mázlink legyen, de nagyban, vagy kizárólag erre alapozni… nos, biztosan nem az én világom.
- Azért csak óvatosan az ilyen gondolkodással, mert az őrangyalainknak is van egy határa - csóválom a fejemet kicsit hitetlenkedve. Eddig a megfontolt, felelősségteljes énjét mutatta, de úgy tűnik, azért ő sem gondolja mindig végig a dolgokat.
Akaratlanul is elnevetem magam, amikor elárulja, az anyja miatt nem versenyezhet. - Ilyenek ezek az anyák - mondom most már mosolyogva. - De sose bánd! Legalább tudod, hogy szeret, mert ilyen egy jó anyuka - próbálok kicsit fordítani a dolgon.
- Nem is tudom… - gondolkozok el. - Szerintem sokkal többen halnak meg a gyorshajtók közül, mint a viharvadászok közül. A gyorshajtók lényegében csak a saját reflexeikben bízhatnak, míg azok, akik a tornádókat űzik, mindig rengeteg felszereléssel és „háttéremberrel” mennek, akik és amik a légmozgásokat, ciklonokat figyelik és elemzik. Ezen felül az esetek döntő többségében mindig van velük tapasztalt vadász is - gondolkozok hangosan. Az utakon napi szinten halnak meg az emberek, még akkor is, ha csak egy államot, országot veszünk alapul. Egy-egy vadászidényben viszont ehhez képest jóval kevesebb vadász hal meg tornádó miatt.
- Vigyázz, még a szavadon foglak! - nevetem el magam én is. Apa és Bryan tudják, hogy nem értek hozzá, így nem is fárasztanak annál jobban vele, mint, ami feltétlen szükséges. Szerintük, és szerintem is, elég, ha meg tudom nézni a motor olajszintjét, a hűtővizet, meg a szélvédőmosót, és feltöltésnél nem keverem őket össze, persze a tankoláson kívül. - Szerinted nálad a kocsik iránti szenvedély örökölt vagy tanult? - kérdezem. - Mármint magadtól kezdtél érdeklődni utána, vagy volt egy kis terelgetés? - érdeklődök. Nincs hátsó gondolatom most sem, csak kíváncsiság, mert nálunk a bátyám a legnagyobb rajongó, mert apu is leginkább „hétköznapi” tudással rendelkezik ezen a téren.
- Valóban, de errefelé ezt tapasztalom - mosolygok. Én valahogy mindig úgy éreztem, hogy a hideg ellen tudok védekezni, még akkor is, ha nagyon hideg van, mert felöltözök, viszont a meleg ellen egy bizonyos szint után már nem igazán lehet mit tenni. Ha egy szál bikiniben vagyok a tengerparton, és majd’ megsülök, hova öltözzek le jobban? A melegérzeten nem változtatna.
- Még nem hallottál róla? - érdeklődök. - Várj, mutatok képet - veszem elő a telefonomat, és gyorsan kikeresem a képtáramból a letöltött képeket. -Ilyesmi, ha nem árasztják el nagyon fénnyel - mutatok egy képet.
- Valóban elég hideg van, de az ilyen helyeken egyszerűen máshogy kell öltözködni. Meg nem mindegy, hogy hol vagy - gondolom gyorsan végig nálunk a lehetőségeket. - Tromsø-ban például januárban az átlag hőmérséklet mínusz négy egész négy tized Celsiusfok, valahol itt is ennyi körül mozog. És ez nálunk a legkedveltebb hely a sarki-fény megfigyelésére - mondom alternatívaként -, ami egyébként tényleg lenyűgöző - mondom teljesen átszellemülve. - Illetve, ha rétegesen, megfelelő minőségű ruhákba öltözöl, akkor máris nincs olyan nagy baj - mosolygok. - Egyébként Tromsø-ban még a szállodai szobádból is nézheted, ha nem akarsz kimenni - mosolygok. Nálunk ezt a várost tartják kiemelt helyszínre ennek a céljából, és sok külföldi is érkezik ide kifejezetten ezért. - De természetesen Izlandon is rengeteg erre alkalmas hely van, ahol még akár plusz tíz fokban is nézheted, de nekem eddig kényelmesebb volt Tromsø - szélesedik ki a mosolyom. - És amíg az eszemben van - jut eszmbe egy fontos adat. - Ha maximalizálni akarod az esélyeidet, hogy láss ilyet, akkor a legalkalmasabb a napkitörések gyakorisága miatt a 2024-2025-ös év téli időszaka - hívom fel rá a figyelmét. Ezek olyan adatok, amiket jó, ha elraktároz, ha valóban szeretne egy ilyet látni, de, hogy mit kezd ezekkel, az már csak rajta múlik.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyHétf. Feb. 20 2023, 09:57

Karin

-Nem nem. Értettelek. Csak az jutott eszembe, hogy olyan gyorsan mentem mint a tornádó.-nevetem el magam. Nyílván szörnyű, hogy az ilyen természeti katasztrófák hány életet vesznek el és mennyi mindent döntenek romba, de most egy kicsit más irányból gondolkoztam ezen.
Hát aznap még pont bírták a szárnyai a tempót.-mosolygok rá. Értem nem kell aggódni. Sok életveszélyes marhaságot csináltam már életemben és többi kevésbe meg is úsztam őket karcolás nélkül. A legnagyobb sérülésem kamaszkoromban volt, amikor cross motorral vagy 2 bordámat eltörtem és zúzódott a kulcscsontom. Mondjuk abba apám keze is benne volt. Lelkesen támogatta az érdeklődésemet. Még a kisebb horzsolásokat ki lehetett dumálni anyámnál... de egy kórházi bulit már nem.
-Az én szememben a legjobb.-bólogatok egyetértően. Sosem vettem zokon a féltését. Mindig csak a legjobbat akarta nekem.
-Ebben igazad van.. de bármikor dönthetsz úgy, hogy elveszed a lábad a gázról.. ha feléd rongyol egy tornádó akkor késő azt mondani, hogy inkább hazamegyek..-gondolom én, már amennyire értek ezekhez a dolgokhoz. Van fönt egy csomó videó, amikor a viharvadászok elszámolják a dolgokat és mennyire tök esélytelen kijutni onnan. A kocsiban bármikor dönthetek úgy, hogy ez rossz ötlet.
-Szerintem ez tanult dolog. Amikor az ember még gyerek felnéz azokra a dolgokra, amik érdeklik a szüleit. Apám rengetek helyre hordott magával. Old Timer találkozók, sportautó bemutatók, műhelyek.. én ebben nőttem fel. Van egy igen jelentős saját gyűjteménye is. Szóval nekem erről szólt a gyerekkorom...-vonom meg a vállamat. Az, hogy szülők a minták az ösztön.. az érdeklődési kör tanult. Aztán, hogy később változik-e az ember személyisége miatt az már más kérdés.
Megértem őt az úticélok kapcsán.. én mégis izzadni jobban szeretek, mint fázni. Ez egészen biztosan emberfüggő.
Amikor előveszi a telefonját közelebb csúszok hozzá.
-Ohh VÁÓ. Ez valami zseniális. Fel is írom a bakancslistámra.-tényleg nagyon jól néz ki. Nem is értem, hogy ez eddig hogyan kerülhette el a figyelmemet.
Figyelmesen hallgatom, hogy hogyan tudnám megúszni a halálrafagyást.
-Szállodából? Király. Megmentettél!-mosolygok rá. Akkor legalább ki is sétálhatok, hogy üveg nélkül is megcsodálhassam a látványt, de akkor megyek vissza amikor csak akarok.
-Akkor ez nem idei túra lesz.-bólogatok. El kell napolnom egy kicsit ezt az utazást a maximális élmény kedvéért.
-Jajj jut eszembe nem akarok ám egész este rajtad lógni.. elvégre bulizni jöttél. Ha gondolod csatlakozz nyugodtan a társaságodhoz vagy én is szívesen táncolok veled... vagy hozzak neked valamit inni?-kérdezem. Most jut eszembe, hogy már elég régóta feltartom, bár nem úgy néz ki, mint aki menekülne a beszélgetésből.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyKedd Feb. 21 2023, 19:29

Caesar és Karin

- Jó, akkor megnyugodtam - mondom mosolyogva. - Csak néha nem mindig azt a szót találom meg, amit keresek, és így néha rosszul fejezem ki magam - húzom el a számat. Ezt általában az idegen nyelvnek tulajdonítom, csak, ha én ilyenben tévedek, akkor annak bukás is lehet a vége, ezért is kellett a megerősítés. - De azért óvatosan, a legerősebb, legpusztítóbb tornádó sebességet nem biztos, hogy egészséges lekörözni - kacsintok rá. Értem én, hogy nagyon vagány dolog ilyen autóval száguldozni, de nem egy életbiztosítás. - Egyébként milyen érzés volt? - kérdezem azért kíváncsian. Bár én sosem ülnék be egy ilyen vállalkozásra, azért kíváncsi vagyok.
Szeretem hallani, ha egy „gyerek” így beszél a szüleiről, és ez valószínűleg az arcomon is meglátszik.
- Nos, azért a legtöbb ilyen helyzetbe keveredő személy, kifejezetten erre a célra kitalált, ennek megfelelően megerősített autóba ül, vagy, ha nem, igyekszik minél távolabb lenni a veszélyzónától - gondolok bele. Törhetetlen üveg a kocsiablakok helyén, olyan áramvonalas forma, hogy a szél az úthoz szorítsa a járművet, és ne tudjon alákapni, és felemelni.
- És sosem érezted úgy, hogy más érdekel, vagy ez mégsem érdekel annyira, mint kezdetben gondoltad? - kérdezem. - Félre ne érst! Eredetileg én is a családi vállalkozásban láttam a jövőmet, csak utána kiderült, hogy mégsem nekem való annyira, mint gondoltam. És most igazából azért is érdeklődök, hogy ez mennyire szokványos, vagy éppen ellenkezőleg, ritka - mosolygok, és indokolom a kíváncsiskodásomat. Meg érdekel is a válasza.
Ahogy közelebb csúszik, kicsit én is mozdulok felé, hogy még jobban lássa a képet, így végül már kicsit összeér a karunk.
- Ugye? - kérdezem kicsit átszellemülve, ahogy ismét rácsodálkozok én is. - Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet - mondom kedvesen, és fel sem tűnik, minkét sikerült megfogalmaznom a mondatot.
- Látod, csak egy kis helyismeret - mosolygok vissza. A helyismeret nagyon fontos, nem csak ebben, de ezért is jó tájékozódni minél szélesebb körben. Most Caesarnak szerencséje volt, mert kijött rá a szó, és szívesen segítek. Kizárólag azért lemaradni egy ilyenről, mert kevés az infója, az nem lenne túl szerencsés. - Nos, nem kizárt, hogy most is szerencséd lehet, de csillagászatilag elvileg ez a legjobb időpont, de a napkitörések elég kiszámíthatatlanok - húzom el a számat. - De nem lehetetlen vállalkozás ilyet látni téli időszakokban, csak télen kell lenni a megfelelő zónában - mosolygok.
A következő mondatára ösztönösen nézek körül, és elég sokan hiányoznak már az asztaltársaságtól, bár valószínűleg még visszajönnek, mert a cuccaik még itt vannak. - Köszi, de még van italom - hárítom kedvesen az italajánlatot, és kicsit bele is iszok. - De szívesen táncolnék veled - nézek rá a másik ajánlatát elfogadva. Ahogy felállok, nem feltűnően, de kicsit igazítok is a szoknyámon, mert ülve mindig feljebb csúszik.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyVas. Feb. 26 2023, 16:20

Karin

-Kicsit olyan volt, mint amikor felszáll egy repülőgép. Csak egyre jobban paszíroznak az erők az ülésbe és mintha a vér is elkezdene visszajönni a karodból és a lábaidból. Valami eszméletlen volt.-nem tudom eldönteni, hogy izgatja vagy elborzasztja a dolog, de egy biztos, hogy nekem valami fenomenális élmény volt. Még azután is hosszú percekig dübörgött az adrenalin bennem, amikor már felengedtem a gázpedált.
-Ohh értem.-ennyire sosem néztem utána ennek a témának és nyílván azok a videók szárnyalnak az internetem, amikor valami balul sül el, hiszen arra kíváncsiságból mindenki rákattint. Bár nem tudom, hogy egy autó tényleg mennyit bír ki még akkor is ha meg van erősítve. A tornádók házakat döntenek romba. De hiszek neki. Ebben a témában ő a jártas.
-Őszintén? Nem. Nekem nagyon bejön ez a világ, kényelmesen mozgok benne, hatalmas az ismertségi körünk és van abban nekem valami, hogy a családi céget vihetem tovább. A dédapám a semmiből építette fel ezt az egészet. Szóval én ezt tényleg szeretném is tovább vinni.-nekem ez sosem volt teher. Illetve nem is kényszerítették. Egyszerűen szerettem ezt a világot és ahogy apámat elnézem azért ő sem szakad bele a munkába. Nem mondom voltak olyan esték, hogy én buliból értem haza ő meg még az íróasztalnál görnyedt a papírmunka fölött.
-Neked mi az örökséged?-érdeklődök. Mondjuk neki talán olyan szempontból más, hogy van testvére. Én egyke vagyok. Vagy én viszem a céget vagy senki.
A megfogalmazásnál csak rámosolygok. Annyira belefeledkeztem a beszélgetésbe, hogy el is felejtettem, hogy nem csak azért ültem pont mellé, hogy a számat jártassam. Bár gondolom nem arra célzott, amire én most épp gondolok.
-Áhh.. hiszek neked. Kivárom a megfelelő évet. Legyen megismételhetetlen az élmény.-rázom meg egy kicsit a fejemet. Nem hiszem, hogy sokszor nekiindulnék a fényvadászatnak, hiszen mint említettem nem nagyon ismétlek utazási célt. Akkor hogy maradna idő minden másra a világon?
Amikor feláll én még iszok egy kicsit az üdítőmből addig is jobb a kilátásom a fenekére majd én is felállok és felé nyújtom a kezemet. Ha elfogadja elindulok vele a tánctér felé. Egészen be az emberek sűrűjébe. Ez ismerős terep így rutinosan és könnyen mozgok a testek között. Ahol találok egy szusszanásnyi helyet megállok és felé fordulok mielőtt közelebb húzom magamhoz. Ha engedi akkor a kezeim a csípőjére csúsznak. Nem szeretném ha elkeveredne ennyi ember között.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyHétf. Feb. 27 2023, 22:03

Caesar és Karin

- Mondhatjuk, hogy benned egyfajta sebesség- és adrenalinfüggés kezdene kialakulni, ha anyukád engedné? - kérdezem egy egészen kicsit incselkedve. Valami hasonló lehet bennem is van, de az csak a sípályákra koncentrálódik. Valahogy néha én is a rabja leszek, hogy a hódeszkámmal minél gyorsabban tudjak menni, már, ha nem a trükkökre van igényem.
Csak magabiztosan bólintok, hogy persze, csak is őszintén válaszoljon. Nem őt megítélni akarom, hanem a helyére tenni néhány dolgot a fejemben. - Akkor Te tényleg szerencsés vagy, mert így mondhatni, a véredben van ez a szakma, és nem csak a cég tulajdonjogát öröklöd, hanem az ez iránti szenvedélyt is - mosolygok, ahogy összegezni próbálom.
- Anyu és Apu is önmaga alapította a családi céget, ami először inkább a természetes, egészséges élelmiszer-alapanyagokra épült. Persze vannak köztük vitaminok, és ehhez hasonló étrendkiegészítők, de mindegyik a lehető legnagyobb mértékben mellőzi a mesterséges anyagokat. Azóta pedig az egészségmegőrzés egyéb eszközeit is árulják, mint egy-egy sporteszköz, mint mondjuk fittneszlabda, kisebb kézi- és lábsúlyzók, nyújtásra használható eszközök. Ez persze nem azt jeleni, hogy ellenezzük az orvosi dolgokat, gyógyszereket, csak igyekszünk megelőzni, hogy oda kerüljenek az emberek, meg a rengeteg méreganyagot, ami a környezetünkben van, és bekerül a szervezetünkbe, azokat ellensúlyozni - vázolom fel az örökségemet, ahogy ő fogalmazott. - Nekünk nem célunk megvezetni az embereket, vagy elfordítani őket az orvosoktól, sőt. Néha mi magunk mondjuk, hogy inkább menjenek orvoshoz, mert mi ezeket vagy megelőzésnek szánjuk vagy a gyógyszerek kiegészítésének. Egy csonttörés orvosi ellátást követően, a felépülést ki tudjuk egészíteni feketenadálytő krémmel, ami helyileg fokozza a vérkeringést, így gyorsítja a gyógyulást. Persze csak a gipsz lekerülése után, amikor még érzékeny a sérülés helye. De egyéb betegségekre, sérülésekre is szoktunk javasolni kiegészítő kezelést, vagy olyan szert, amivel csökkenthető a szükséges gyógyszer mennyisége - megyek bele kicsit jobban a dologba. Az már nem említem, hogy már egy égészen nagy vállalat, és online külföldről is rendelhetnek tőlünk.
- A maximális élményre hajtasz, értem és érthető - mondom kedvesen. Ha ki tudja várni, akkor valóban megéri ezt tennie. Én mindössze azt akartam elkerülni, hogy esetleg azt érezze, el akarom neki ezt húzni, és lebeszélni, ha esetleg minél előbb látni szeretné. Én úgy vagyok vele, hogy jó döntést mindig csak akkor tudunk hozni, ha a legtöbb infó a rendelkezésünkre áll, és én most ezt akartam megadni neki.
Mielőtt elindulnánk a pakettre, még én is beleiszok a poharamba, mert a sok beszédtől kicsit kiszáradt a szám és a torkom. Meg ez egészen jól sikerült ital, de mivel most felügyelet nélkül marad a pohár, így nem valószínű, hogy újból innék belőle. Amikor a menetirányba fordulok, elfogadom a felém nyújtott kezet, így együtt megyünk le a táncoló tömegbe. Hagyom, hogy megtalálja a szerinte megfelelő helyet, és amikor felém fordul jelezve, hogy ez megtörtént, közelebb lépek hozzá. Hogy ő húzott előbb magához, vagy én léptem hozzá előbb közel, az erősen kérdéses, de azt hiszem, hogy ez nem is igazán lényeges. Ahogy a kezét a csípőmre helyezi, én is átölelem a nyakát, jelezve a körülöttünk lévőknek, hogy Vele vagyok. Jól mozog, és én hagyom, hogy a ritmusra vezessen.
Egy idő után viszont kezdem elveszíteni az időérzékemet, és már nem is tudom, hogy mennyi zenét táncoltunk már végig együtt. Persze ezt az is nehezíti, hogy a DJ szinte teljesen eltünteti az egyes zenék közötti szüneteket. De igazából ez nem is zavar.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyKedd Feb. 28 2023, 12:47

Karin

-Ha anyám nem tartott volna vissza mindentől, akkor valószínűleg autóversenyző lennék...-az se lett volna egy rossz élet. Most, hogy már önálló felnőtt vagyok hiába kezdenék neki, így marad nekem a közúti szabályok felrúgása hobbinak.
-Abszolút. Nekem ez a világ nagyon testhezálló.-bólintok. Tényleg szerencsésnek érzem magam a hozzám hasonlóak között. Én kényelmesen úszok a nekem szánt közegben csupán azon kell gondolkoznom, hogy mivel tudok majd ténylegesen nevet szerezni és előrébb lépni.
Kíváncsian hallgatom miközben beszél. Igen becsülendőnek tartom, hogy igyekeznek segíteni az emberek egészségét vagy éppen a rehabilitációt gyorsítják fel.
-Pedig ez érdekes téma és úgy látom elég kényelmesen mozogsz benne, hiszen nem rendezted le két szóval..-ez persze nem panasz, örülök, hogy elmesélte.
-Így nehéz egy kicsit elhinnem, hogy nem szeretnéd átvenni a céget, hogy ennyire otthonosan mozogsz benne. Miért nem szeretnéd átvenni?-ez nem számonkérés egyszerűen kíváncsi vagyok. Megértem azokat is akik egyszerűen meg akarják találni a saját útjukat. Tényleg tudom, hogy mekkora mázlim van.
-Hmm.. lejjebb nem is adnám.-kacsintok rá.
Keze a kezembe csúszik, így könnyedén vezethetem az emberek közé. Szívesen beszélgettem volna még vele, de szeretném kideríteni, hogy vajon más is érdekelné-e az este folytatásában, vagy ennyire kapható. Nem olyan volt, mint a többi lány, akivel eddig dolgom volt, nem tűnik annak a kifejezetten egyéjszakás darabnak, de még meglepődhetek. Ennél többre viszont én nem vagyok kapható. Nem randizok és senkinek nem vagyok a pasija.. és nem is leszek.
Kezeim a csípőjén, ő pedig átkarolja a nyakamat. Nagyon rég nem jövök már zavarba az ilyen helyzetektől, de ő sem tűnik egy szégyellős kiscsajnak, bár ez már beszélgetés körben is kiderült róla.
Már egy ideje táncolunk, amikor az egyik kezem lejjebb vándorol a csípőjéről és közelebb húzom magamhoz. A füléhez hajolok.
-Nincs kedved lelépni?.. hozzám?-nem veszem a szívemre ha visszautasít, de ideje vadász üzemmódra váltani.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptySzer. Márc. 01 2023, 20:02

Caesar és Karin

- Félre ne érts, de lehet így a jobb. A világot így is bejárod, autók közelében vagy, előfordulhat, hogy így még többet is tudsz róluk, mint egy versenyző, bár ebbe egyáltalán nem látok bele. Ha betérsz egy hivatalos pályára, akkor még a sebességet is megkaphatod leglálisan, ha pedig van néhány hozzád hasonló barátod, akkor még a versenyélményt is lehet, megkaphatod. Persze csak titokban, hogy ne tudjon róla mindenki, bár nem hiszem, hogy azt a múltkorit Anyukád orrára kötötted - teszem hozzá egy mindent tudó mosollyal. A többivel pedig lehet, vitába tud szállni, de én most ezzel kapcsolatban, bármiben teljesen meggyőzhető vagyok. - Ezt viszont örömmel hallom - mosolyodok el kedvesen, amikor elárulja, az autók világát neki találták ki.
- Nem is arról van szó, hogy nem érdekel. A téma is érdekel, meg jónak és hasznosnak is tartom. Inkább a cégvezetés az, ami nem nekem való - vallom be őszintén. - Ha találnak nekem egy olyan részt, ahol nem kell az irányítással foglalkoznom, akkor természetesen segítek, de nem, mint vezető. Egy céget vezetni… nos, nem az az életpálya, amiben önmagamat látom a jövőben - igyekszek jól megfogalmazni, de nem biztos, hogy sikerült. Érdekel a téma, szívesen utána is olvasok a dolgoknak ezzel kapcsolatban, ha kell még orvosokkal is szívesen elbeszélek, vagy olyanokkal, akik szakértők, mondjuk a gyógynövényekben, de a magasabb szintű dolgok, amik egy vezető dolgai, azok nagyon nem mennek. Még bemagolni sem voltam képes, nem hogy azt használni és kamatoztatni.
A következő mondatát pedig pszichológián órákig tudnánk elemezni, de elfogadom. Ha valaki tényleg odafigyel a beszélgető partnerére, rengeteg dologra rájöhet vele kapcsolatban, hogy hogyan él, mit tart fontosnak, és mit nem. Caesar egy kicsit kettős nekem, mert valahol egy nagyon felelősségteljes srác, valahol pedig inkább egy élvhajhász személyiség, aki a pillanatnak él, és nem foglalkozik a következményekkel. Így erre a megjegyzésére mindössze egy kedves mosollyal válaszolok.
A táncparketten viszont valami magával ragad benne, és bár tervben nem volt, hogy nem oda térek vissza, ahonnan elindultunk, azaz a barátnőm lakására aludni, mégis erre érzek most nagyobb esélyt. Főleg, amikor a kezei lejjebb vándorolnak. Viszont van egy határ, amit én sosem lépek át, és ez a „foglalt” témakör. Sosem voltam, és nem is leszek az a bizonyos „harmadik”. Ha kapcsolatban vagyok, akkor pedig ugyan ezt várom el a páromtól, még, ha az csak futó kaland, akkor is. Inkább szakítsunk, minthogy egy hármas felállás jöjjön létre, ami sosem lesz szép emlék. Egy kicsit elhúzódok tőle, de csak annyira, hogy lássam az arcát. - És mit szól ehhez a többi lány ismerősöd? - kérdezem a lényegre térve, mert ezen áll vagy bukik minden. Tudom, mit kell figyelni a reakciójában, így figyelem a mimikáját és a hanghordozását is. Ha éppen két hódítása között van, akkor nincs ellenemre, de ne legyen átfedés, vagy, ha van is, én ne legyek a részese, még néhány órányira sem.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyCsüt. Márc. 02 2023, 08:16

Karin

-Az autókról talán, de sajnos a vezetésről semmiképp. Sajnos annál jobban féltem az autómat a haveroktól, mint hogy leálljak velük versenyezni.. sajnos ismerem a képességeiket. Abban igazad van, hogy a múltkoriról anyám semmit sem sejt.-mármint remélem. Ő nem az a visszafogott nő, aki ne kérdezne rá, ha akár csak a gyanú felmerül benne, hogy valami ilyes hülyeséget csináltam és bár lapul a telefonomban egy videó az esetről és mivel a haveroknak is megvan így biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos rétegben körbe is járt az interneten, de ha jól emlékszem az arcom nincs rajta, így tagadni még mindig tudnám a dolgot.
-Ohh.. már mindent értek.-bólintok. Nem mindenki akar vezető szerepben tündökölni, hiszen óriási a felelősség nehezedik az ember vállára legyen szó bármekkora cégről. Talán a neveltetésem, talán a személyiségem, talán az ahogyan felnőttem nem is tudom melyik járulhatott hozzá a legnagyobb mértékben, de én már el sem tudnám képzelni, hogy valaki fölöttem álljon a ranglétrán. A klubban is Kimy a társam leginkább, de én vagyok a tulajdonos még akkor is, ha sosem fitogtatom az erőmet ezzel.
Mindig igyekeztem megtalálni az egyensúlyt a magánéletem és a munka között. Ez nem azt jelentette, hogy sosem billent el a mérleg egyik irányba sem, de bizonyos időközönként muszáj vagyok valamelyikre nagyobb hangsúlyt fektetni, hogy megőrizzem a mentális egészségemet. Van, hogy mással sem foglalkozok csak az Emperorral, mert muszáj, hogy fejlődjön és olyan állapotra hozzam fel, hogy ne igényelje a folyamatos jelenlétemet. Van amikor meg néhány bulira, kilométerre és lányra van szükségem ahhoz, hogy ne fejeljek be teljesen a folyamatos szervezésbe és igazgatásba.
Nagyon finoman kérdez rá, hogy vajon éppen hány vasat tartok a tűzbe. Nem szoktam hazudni. Úgy vagyok vele, hogy joguk van tudni, hogy mire számítsanak tőlem.
Elmosolyodok.
-Nem vagyok foglalt, ha erre gondolsz. Se időm, se energiám elköteleződni és ezzel minden lány ismerősöm tisztában van, akiket esetleg haza is viszek.-a legtöbb esetben nem is keresem ugyanazt a lányt kétszer, hogy még véletlenül se értsék félre a szándékaimat. A legtöbb esetben ez nem visszatartó erő a partnereim számára, mert legalább nyíltan játszok.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyPént. Márc. 03 2023, 06:06

Caesar és Karin

- Így már érthető - mondom arra, hogy miért is nem versenyez még így sem. - Ilyenre egyébként lehetne tanárt, oktatót találni? - kérdezem kíváncsian. A normál, közúti jogosítvány megszerzését oktató szakik, legalább is én úgy érzem, valahogy nem akarják annyira profin megtanítani a diákokat, hogy minden helyzetet meg tudjanak oldani, hanem arra hajtanak, hogy a vizsgára felkészítsék a tanulóikat, utána meg már „oldják meg, ahogy akarják” elvet követik. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem vezethet mindenki úgy, mint egy autóversenyző, mert ahhoz képességek kellenek, de sokkal jobban is oktathatnák a vezetést. Ezért is lennék kíváncsi, hogy a versenyzőknek külön oktatójuk van-e vagy, hogy ez hogyan is működik. Még az is meglehet, hogy én is vennék néhány órát egy olyantól, aki nem a tömegoktatást csinálja, mert tudom, hogy vannak hiányosságaim. Hála az égnek sosem fordult még elő, és ne is forduljon, de a hirtelen fékezés, majd a hirtelen elindulást képtelennek érzem megcsinálni. Bár nálunk nem automata váltósok a kocsik, mint itt, amivel könnyebb, azért otthon is szükségem lenne erre a tudásra.
Most képtelen vagyok leolvasni az arcáról, hogy e miatt mit gondol rólam. Nem vagyok vezető alkat, bár szükség esetén, ahogy a túrákon is szinte bármikor át tudom, tudnám venni az irányítást. De a piaci ügyeskedés, a pénzügyi mérleg és ahhoz tartozó csűröm-csavarom, a jogszabályokban történő profi eligazodás, és ehhez hasonlók nekem túl kesze-kuszák, hogy átlássam őket. A bátyám ebben sokkal ügyesebb. Majd, ha oda kerülünk, hogy ránk marad a cég, majd komolyabban is elgondolkozunk, hogy miként maradhat nálunk a tulajdonjog és a vezetés; és, ha kell, akkor teljes vállszélességgel ott leszek Bryan mögött. Neki dolgozni nem fog gondot okozni. Viszont másnál, aki nem közeli családtag, látni a céget… nos, az rémisztő. Majd kialakul, hogy mi lesz. Egyelőre marad úgy, hogy én mást tanulok, és a háttérben követem a termékeket, és a hozzájuk kapcsolódó anyagokat.
- Részben erre. Meg arra is, hogy kell-e akár most vagy a jövőben gyilkos pillantásokkal, vagy megnyilvánulásokkal találkoznom, megbirkóznom, ha most igent mondanék. Létezik az a jelenség, hogy barátság-extrákkal, csak az egyik territoriálisabb, mint a másik. És én ennek nem akarok a résztvevője lenni - mondom el őszintén, hogy mire is gondolok. Ha már ő is őszinte volt, akkor én is az leszek. Jó pasi. tényleg nagyon jó pasi, de nekem nem éri meg senkivel sem egy éjszaka vagy akár egy futó kaland miatt megküzdeni érte. Ez a mostani dolog nem a „Nagy Ő” megtalálásáról szól, hanem a szórakozásról. Viszont, ha szórakozok, akkor utána nem akarok kellemetlenséget. Legalább is ilyet nem.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyPént. Márc. 03 2023, 22:21

Karin

-Ohh persze. Van egy csomó ilyesmire lehetőség. Sok kiöregedett versenyző kezd el oktatni és mentorálni.. csak tudod ismerem magam.. ha ennyi időt, pénzt és energiát belefektetnék, akkor tuti előbb vagy utóbb elkezdenék versenyezni is.-nevetem el magam. Biztos vagyok benne, hogy nem bírnám ki, anyám akkor viszont biztos megölne, mert akkor legalább biztos lehetne benne, hogy nyugton maradok és nem próbálom meg összetörni magamat mindenáron ráadásul önszántamból. Nem mondom, hogy nem gondolkoztam már ilyesmin, de ez egy olyan dolog lenne, amit félgőzzel nem szeretnék csinálni, most pedig valahogy nem férne bele az életembe. Nem tudnék még erre is időt szorítani a klub mellett, akkor viszont bosszantana, hogy nem megy úgy a dolog ahogyan elvárnám magamtól. Csalódni pedig nem szeretnék se magamban sem pedig a vezetésben. Elég nekem az az öröm, amit így okoz. Egy sikeres karrierhez pedig már tényleg öreg vagyok. Hogyan tudnám felvenni a versenyt olyanokkal akik 6-7 éves koruk óta gokartoznak és ütik vágják a sportot.
Hamarosan pedig Karinnal ellentétben nekem mindenképp be kell szállnom a családi vállalkozásba. Én tisztelem benne, hogy a saját útját járja és nem vállalkozik olyanra, ami tényleg nagyon távol áll tőle. Én tényleg szeretném majd vinni a vállalkozást és már a tervek is megvannak, hogy hogyan tudnék majd nagyot villantani, de az megint egy olyan projekt, amire rengeteg időt kell majd szánnom, amivel persze semmi probléma. Így azonban tényleg nem köteleződhetek el senki és semmi más mellett.
-Hát szépségem, azt nem tudom mondani, hogy senkitől nem kapsz majd gyilkos pillantást, de én tényleg nem tartozom senkihez.. ha valaki mást állít rólam az hazudik. Azt azonban jobb ha tudod, hogy én mindig két kaland között vagyok éppen, de ezt sosem titkolom senki elől.-rám ne várjon senki. Nem vagyok szőke herceg fehér lovon. Egyszer persze biztosan jön majd egy lány, aki az egészet felrúgja és sutba dobom majd érte ezt a gondolkodásmódomat, de egyelőre semmi ilyenre nem hajtok. Rengeteget dolgozok és ezt nem tehetem félre.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyHétf. Márc. 06 2023, 05:59

Caesar és Karin

- Ez megértem, de nem is feltétlen arra gondoltam, hogy Neked lenne erre szükséged - mosolyodok el szélesen. - Hanem arra, hogy a haverjaid, vagy… esetleg magamnak, mert a normál oktatáson nagyon sok mindent nem tanítanak, ami egyébként nagyon hasznos lenne… vagy pontosabban életmentő - gondolok bele jobban.
A táncparketten viszont nagyon másabb hangulat leng körbe minket, így a beszélgetés menete is jócskán eltér attól, amit fent folytattunk.
- Ez így tiszta - mosolyodok el végül elégedetten. Én mindössze azt akarom elkerülni, amit valószínűleg ő is, hogy összetűzésbe keveredek valakivel, aki a magáénak gondolja, mert féltékeny, hogy „mit csináltam én a párjával”. - Akkor? - hagyok egy kis hatásszünetet, közben pedig egészen közel húzódok hozzá, hogy teljesen összesimuljunk. - Megyünk a cuccainkért? - kérdezem kicsit már másabb hangszínnel, mint ahogy az előbb beszéltem.

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
ET
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
★ :
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
369
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar EmptyHétf. Márc. 06 2023, 13:58

Karin

-Ohh értem. Akkor félreértettem. Egyébként vannak rutinpályák... csúszós utat szimulálnak, bármit ami váratlanul érhet vezetés közben és akkor az oktató átsegít ezeken. Azután már kevés meglepetés várhat az utakon.-sokan nem szereznek kellő rutint amíg megszerzik a jogosítványt vagy éppen egy jó időre szüneteltetik a vezetést az engedély megszerzése után van egy nagyobb kihagyás így kiesnek teljesen a ritmusból és szükségük van egy kis ismétlésre, hogy visszaszerezzék az önbizalmukat az úton.
A táncparketten őszinte vagyok vele. Sosem hülyítem a lányokat olyan ígéretekkel, amit nem tartok be. Ha véletlen mégis lenne folytatás vagy ismétlés akkor maximum pozitívan csalódnak bennem, de ha felszívódok ahogyan megígértem akkor legalább nem mondhatják, hogy behülyítettem őket.
Amikor tart egy kis hatásszünetet már szinte biztos vagyok benne, hogy kosarat kapok tőle, de tévedek.
-Menjünk.-bólintok vigyorogva és megfogom a kezét, hogy kivezessem az emberek közül. Visszatérünk a VIP részre. Igazából nekem minden cuccom már nálam van, így megyek, hogy elköszönjek az ünnepelttől.
Utána megvárom Karint, akinek gondolom szintén el kell köszönnie, hogy a barátnői ne rémüljenek halálra, ha nem találják itt majd egy óra múlva.
Ha mellém lép átkarolom a derekánál.
-Kész vagy?-kérdezem és ha a válasz igen akkor már távozhatunk is. A kocsim kint parkol a szórakozóhely előtt, így egyenesen oda vezetem és kinyitom neki az ajtót, hogy be tudjon ülni az anyósülésre.

mind álarcot viselünk
Caesar Harlow
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
hers..
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Lando Norris.
506
★ :
Hey hey hey. Karin-Caesar Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Hey hey hey. Karin-Caesar
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Caesar
» let's have some fun - Caesar&&Maxim
» stresszlevezetés - Caesar & Wendy
» in Monaco - Caesar and Savannah
» Disneyland! Lin & Caesar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: