Életvidám, társasági személy, akire mindig számíthatnak a barátai. Talán néha még abba is beleüti az orrát, amibe nem kéne, de ez sosem rosszindulatból vagy ártó szándékból teszi, amit általában tudnak is róla. Annak ellenére, hogy gazdagok a szülei nincs elszállva magától, és nem néz le másokat a származásuk miatt. Nagyon érdekli a pszichológia, így belelát az emberekbe, de nem akar ezzel hivatásszerűen foglalkozni. Szeret meghallgatni másokat, és próbál tanácsokat adni, ha úgy érzi, a másiknak arra van szüksége.
Emilie Marie Nereng "Voe"
Múlt
A szüleim fiatalon nem voltak valami gazdagok, bár szegényeknek sem mondanám őket, olyan kényelmes életet éltek. Az egyetemen ismerkedtek meg, és miután elvégezték összeházasodtak és közös vállalkozást nyitottak, ami egészen gyorsan, néhány év alatt elképesztően sikeres lett. A bátyám, aki nálam két évvel idősebb, fogja majd átvenni a cég irányítását. Ez nem kényszer, hanem ő valóban ezzel akar foglalkozni. Szerencsére Anyu és Apu sosem kényszerített minket arra, hogy az ő álmaikat valósítsuk meg vagy vigyük tovább, de nagyon jól esett nekik, hogy ő ezt +szeretné folytatni. Egy ideig én is azt hittem ezzel akarok foglalkozni, így be is iratkoztam a NYU vállalatvezetés szakirányra, de valahogy nem nekem volt való. Így átmentem a Cornellre, éghajlatkutatás szakra. A középiskola nekem nem volt olyan tragikus, mert voltak nagyon jó barátaim, akikkel még mindig tartom a kapcsolatot, bár a távolság miatt már nem személyesen. Hiányoznak, de nem bántam meg, hogy New Yorkba jöttem, szeretek itt lenni, bár azért hiányzik Oslo és a család. A nyári hőmérséklet is nekem kicsit magas, mert nem ehhez vagyok szokva. Viszont, amikor az itteniek már javában hosszú nadrágban és dzsekiben mászkálnak, én simán képes vagyok egy háromnegyedes vagy rövidnadrágban meg egy szál pólóban flangálni. Itt valóban nem olcsó mulatság a tanulás, de szerencsére apu megígérte, hogy, ha jó jegyeim lesznek, akkor végig fizeti a tandíjat és a szállást is, és még az sem zavarta, hogy egy félév után váltani akartam. Azt mondta, az a fontos, hogy szeressem a választott szakirányt, mert lehet, egy életen keresztül ezt fogom csinálni. A többit viszont nekem kell állnom, ha ügyes vagyok, akkor az ösztöndíjból, de a munka sem áll tőlem messze. Elvileg mehetnék albérletbe is, mert fizetné, de szerencsére a koliszobák jól felszereltek, és nem is vagyunk túlzsúfolva, hiszen általában kétszemélyesek; én is egy ilyenben lennék, de a lakótársam már inkább a pasijánál lakik, mint a koliban. Tisztára bele van habarodva, de aranyosak is együtt, nekem meg csak fedeznem kell, amit ő is meg szokott tenni értem. Én még nem akarom elkötelezni magam, így inkább mondom magamat szinglinek, de ez csak annyit jelent, hogy nem veszem túl komolyan a kapcsolatokat. Persze megcsalni sem csalom meg az aktuális fiúmat, és ezt viszont elvárom, de nem tervezek hosszú távra. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy elkötelezzem magam, és már az esküvőn és a családalapításon törjem a fejem. Meg kell ismerni a férfiakat és önmagunkat is, hogy jó döntést hozzunk. Apunak és Anyunak sikerült, így tudom, hogy lehetséges, de ettől nekem még nem kell az egyetem alatt megtalálnom a Nagy Őt.
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Sokakra talán a szőkékkel szemben tanúsított és nem túl kedves sztereotípiák miatt aggatják a 'Szöszi' becenevet, s ha ez esetedben is így lenne, én bizony felháborodnék rajta. A történetedet olvasva viszont azt hiszem sokkal inkább azért illet meg téged ez az aranyos becenév, mert a személyiséged, életvidám hozzáállásod mutatkozik meg benne és az, hogy a fiatalságod valóban arra akarod használni, amire mindenkinek kellene. Élményeket szerezni, megtalálni nem csak azt, amit szeretsz, de ezekben a dolgokban önmagadat is. Ráadásul neked még egy megértő, szerető család is társult hozzá, akik támogatnak abban is, ha nem jött be az első választásod azt illetően, amit tanulni szeretnél. Sosincs azzal probléma, ha egy gyerek az útját keresi, a legtöbbször inkább a szülői elvárások azok, amelyek feszültté teszek egy helyzetet és a tény, hogy olyan úton akarják terelgetni a csemetéket, amelyet ők maguk szerettek volna végigjárni, de valamilyen oknál fogva, vagy egyszerűen a saját életük alakulása mellett nem voltak rá képesek. Olyan helyzetben vagy most, amikor még minden elérhetőnek tűnik, amikor vannak álmaid és amikor megvan mindahhoz a motiváltság és kedv, hogy ezeket meg is valósítsd. Az, hogy meg merted lépni azt, hogy otthonról New Yorkba gyere, már hatalmas lépésnek számít, azt pedig, hogy mi minden vár még a városban csak a jövő döntheti el, így nem is vesztegetem tovább az idődet és zárom soraimat. Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.