New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 89 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 72 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Zoey Miles
tollából
Ma 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Ma 20:04-kor
Roxanne Carlton
tollából
Ma 19:53-kor
Bastian Beaumont
tollából
Ma 19:53-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:56-kor
Cesare Palmieri
tollából
Ma 18:48-kor
Aidan Guinness
tollából
Ma 18:43-kor
Aidan Guinness
tollából
Ma 18:38-kor
Jayda Winters
tollából
Ma 18:11-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Karin Bjorge
TémanyitásKarin Bjorge
Karin Bjorge EmptyVas. 4 Okt. - 8:33
KarinBjorge
Ide jöhet egy rövid idézet

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Karin Janne Bjorge
Karin vagy Szöszi
Ide
Születési hely
Oslo (Norvégia)
Születési idõ
2000.01.07.
Kor
20
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
Szingi, futó kapcsolatokkal
Tanulmányok
Cornell University + Légköri tudomány + még tanul
Foglalkozás
kisegítő felszolgáló, alkalmi munkák
Munkahely
Antonio's Trattoria
Hobbi
snow board, túrázás, pszichológia, kutyákkal foglalkozás

Csoportom:
diák

Jellem
Életvidám, társasági személy, akire mindig számíthatnak a barátai. Talán néha még abba is beleüti az orrát, amibe nem kéne, de ez sosem rosszindulatból vagy ártó szándékból teszi, amit általában tudnak is róla. Annak ellenére, hogy gazdagok a szülei nincs elszállva magától, és nem néz le másokat a származásuk miatt. Nagyon érdekli a pszichológia, így belelát az emberekbe, de nem akar ezzel hivatásszerűen foglalkozni. Szeret meghallgatni másokat, és próbál tanácsokat adni, ha úgy érzi, a másiknak arra van szüksége.

Emilie Marie Nereng "Voe"

Múlt
A szüleim fiatalon nem voltak valami gazdagok, bár szegényeknek sem mondanám őket, olyan kényelmes életet éltek. Az egyetemen ismerkedtek meg, és miután elvégezték összeházasodtak és közös vállalkozást nyitottak, ami egészen gyorsan, néhány év alatt elképesztően sikeres lett. A bátyám, aki nálam két évvel idősebb, fogja majd átvenni a cég irányítását. Ez nem kényszer, hanem ő valóban ezzel akar foglalkozni. Szerencsére Anyu és Apu sosem kényszerített minket arra, hogy az ő álmaikat valósítsuk meg vagy vigyük tovább, de nagyon jól esett nekik, hogy ő ezt +szeretné folytatni. Egy ideig én is azt hittem ezzel akarok foglalkozni, így be is iratkoztam a NYU vállalatvezetés szakirányra, de valahogy nem nekem volt való. Így átmentem a Cornellre, éghajlatkutatás szakra.
A középiskola nekem nem volt olyan tragikus, mert voltak nagyon jó barátaim, akikkel még mindig tartom a kapcsolatot, bár a távolság miatt már nem személyesen. Hiányoznak, de nem bántam meg, hogy New Yorkba jöttem, szeretek itt lenni, bár azért hiányzik Oslo és a család. A nyári hőmérséklet is nekem kicsit magas, mert nem ehhez vagyok szokva. Viszont, amikor az itteniek már javában hosszú nadrágban és dzsekiben mászkálnak, én simán képes vagyok egy háromnegyedes vagy rövidnadrágban meg egy szál pólóban flangálni.
Itt valóban nem olcsó mulatság a tanulás, de szerencsére apu megígérte, hogy, ha jó jegyeim lesznek, akkor végig fizeti a tandíjat és a szállást is, és még az sem zavarta, hogy egy félév után váltani akartam. Azt mondta, az a fontos, hogy szeressem a választott szakirányt, mert lehet, egy életen keresztül ezt fogom csinálni. A többit viszont nekem kell állnom, ha ügyes vagyok, akkor az ösztöndíjból, de a munka sem áll tőlem messze. Elvileg mehetnék albérletbe is, mert fizetné, de szerencsére a koliszobák jól felszereltek, és nem is vagyunk túlzsúfolva, hiszen általában kétszemélyesek; én is egy ilyenben lennék, de a lakótársam már inkább a pasijánál lakik, mint a koliban. Tisztára bele van habarodva, de aranyosak is együtt, nekem meg csak fedeznem kell, amit ő is meg szokott tenni értem.
Én még nem akarom elkötelezni magam, így inkább mondom magamat szinglinek, de ez csak annyit jelent, hogy nem veszem túl komolyan a kapcsolatokat. Persze megcsalni sem csalom meg az aktuális fiúmat, és ezt viszont elvárom, de nem tervezek hosszú távra. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy elkötelezzem magam, és már az esküvőn és a családalapításon törjem a fejem. Meg kell ismerni a férfiakat és önmagunkat is, hogy jó döntést hozzunk. Apunak és Anyunak sikerült, így tudom, hogy lehetséges, de ettől nekem még nem kell az egyetem alatt megtalálnom a Nagy Őt.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Karin Bjorge
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Karin Bjorge Emilie+Voe+4

Karin Bjorge 13370769
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
Karin Bjorge Tumblr_m6dga07FCM1r4fem8o1_500
ET
★ családi állapot ★ :
Szingi, futó kapcsolatokkal
★ lakhely ★ :
Mikor hol: Cornell - Manhattan - Oslo
★ :
Karin Bjorge 5121686
★ foglalkozás ★ :
diák, diákmunkás
★ play by ★ :
Emilie Marie Nereng "Voe"
★ szükségem van rád ★ :
Barátok extrákkal
★ hozzászólások száma ★ :
369
★ :
Karin Bjorge Images?q=tbn:ANd9GcSQGBVWJlUBR2LtFo2S8iNoXSFLbk_STGzIBQ&usqp=CAU
TémanyitásRe: Karin Bjorge
Karin Bjorge EmptyVas. 4 Okt. - 9:46
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Karin!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Sokakra talán a szőkékkel szemben tanúsított és nem túl kedves sztereotípiák miatt aggatják a 'Szöszi' becenevet, s ha ez esetedben is így lenne, én bizony felháborodnék rajta. Karin Bjorge 3673325056 A történetedet olvasva viszont azt hiszem sokkal inkább azért illet meg téged ez az aranyos becenév, mert a személyiséged, életvidám hozzáállásod mutatkozik meg benne és az, hogy a fiatalságod valóban arra akarod használni, amire mindenkinek kellene. Élményeket szerezni, megtalálni nem csak azt, amit szeretsz, de ezekben a dolgokban önmagadat is. Ráadásul neked még egy megértő, szerető család is társult hozzá, akik támogatnak abban is, ha nem jött be az első választásod azt illetően, amit tanulni szeretnél.
Sosincs azzal probléma, ha egy gyerek az útját keresi, a legtöbbször inkább a szülői elvárások azok, amelyek feszültté teszek egy helyzetet és a tény, hogy olyan úton akarják terelgetni a csemetéket, amelyet ők maguk szerettek volna végigjárni, de valamilyen oknál fogva, vagy egyszerűen a saját életük alakulása mellett nem voltak rá képesek. Karin Bjorge 2624752903  
Olyan helyzetben vagy most, amikor még minden elérhetőnek tűnik, amikor vannak álmaid és amikor megvan mindahhoz a motiváltság és kedv, hogy ezeket meg is valósítsd. Az, hogy meg merted lépni azt, hogy otthonról New Yorkba gyere, már hatalmas lépésnek számít, azt pedig, hogy mi minden vár még a városban csak a jövő döntheti el, így nem is vesztegetem tovább az idődet és zárom soraimat. Karin Bjorge 2451935670
Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Karin Bjorge 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Karin Bjorge 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Karin Bjorge 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Karin Bjorge 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Karin Bjorge 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Karin Bjorge
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Y.O.L.O. - Karin & Jackie
» Karin & Shelley
» Karin & Yasemin
» Ning és Karin
» Priya & Karin

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Diákok-
Ugrás: