Sziasztok! Még mindig nagyon várom azt a srácot, akivel jó barátság mellett egy kicsit másabb kapcsolat is lehet A lenti leírás lényegében csak ötletek, ahogy a megadott pm-kkel is alkuképes vagyok
Tayler Lautner vagy Park Ji-min "Jimin" /csak ötletek/
Születési hely
szabadon választható
Kor
21-23
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
Heteró
Családi állapot
egyedül álló
Csoport
diák
Történetünk
Egy buliban ismerkedtünk meg közös batárok révén. Te egy komoly (vagy annak tűnő) kapcsolat után voltál, és nem akartál semmi hasonlót. Én sem, mert nem érzem magam készen erre, mert még túl fiatal vagyok. Ettől függetlenül jól elvoltunk, és összehaverkodtunk. Majd később is találkozgattunk, majd egy újabb buliban, jó néhány pohár után, összegabalyodtunk, bár nem terveztük. Bár reggel mind a ketten kicsit zavartak voltunk, de meg tudtuk beszélni, hogy ez semmit komolyat nem jelent, csak el vagyunk, mint „különleges barátok”.
Szereted ugratni a környezetedet, főleg, ha vevő is rá a másik, és ezt sosem úgy teszed, hogy bántó legyen. Általában jófejnek tartanak, és a tanáraid sem igazán tudnak rólad rosszat mondani, (bár mindenhol van 1-2 olyan, akinek még egy szent sem felelne meg).
/Nem akarom nagyon behatárolni a karaktert, így tényleg csak egy vázlatot írtam. Nem eminens tanuló kell, csak, hogy ne a törvényszegők között végezze, ha felnő XD Amennyire lehet tényleg szabadon alakítható a kari, és a pb sem kőbe vésett, de egyeztessünk. Cserébe viszont szeretném, ha olyan ember vinni, aki hosszú távra tervez, és nem tűnik el egyik pillanatról a másikra./