New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Brooks Harte
TémanyitásBrooks Harte
Brooks Harte EmptyKedd Okt. 22 2024, 16:28
Brooks Harte
sleep won't save you from the night

Karakter típusa
Keresett/Saját
Teljes Név
Brooks Harte
Becenév
Brooks
Születési hely
Portland, Oregon
Születési idõ
1988. december 29.
Kor
36
Lakhely
Bronx
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Elvált
Tanulmányok
University of Portland
Arts Administration B.S.
(grad. 2010)
Foglalkozás
fehérgalléros mindenes
produkciós asszisztens
Munkahely
Lehman Center for the Performing Arts
Bronx, NYC
Hobbi
a macskája

Csoportom:
Média, mûvészet és sport

Jellem

• b - buddhista, bukott, bágyadt, bús, badar, bámulatos, békés

• r - rafkós, rendetlen, racionális, ragyogó, rapszodikus, rebellis, rugalmas

• o - oldott, obszcén, okoskodó, oktondi, odaadó, optimista, ordenáré

• o - olcsó, olcsó, olcsó, olcsó, olcsó, olcsó, olcsó

• k - kényelmes, kerge, kevély, kedélyes, kesernyés, képmutató, konok

• s - stramm, stresszes, smucig, sok, sötét, spicces, spontán

• h - hangadó, helyettesíthető, hisztérikus, holdkóros, hiú, házias, holtfáradt

• a - analóg, aluszékony, antropogén, amondó, arcátlan, autodidakta, avítt

• r - rest, rideg, robbanékony, romantikus, ráfizetéses, részrehajló, rátarti

• t - talpraesett, tapasztalt, testvéries, titkolózó, tétlen, trágár, tisztességtelen

• e - egocentrikus, elvont, epés, eszes, eltompult, elhivatott, ellentétes

Brandon Flowers

Múlt
I.
Néha emlékeztetnem kell magamat, hogy álmaim hivatását űzöm. Néha másnak kell emlékeztetnie engem arra, hogy amit csinálok, az valójában nem igazi munka.
De hogy ne lenne igazi a munka, ha egyszer adót kell fizetnem utána, meg aztán a megkapott léből még lakbért is, meg kaját, meg macska kaját, meg…? Jó, hát, nagyjából erre elég. De erre bőségesen!
Azért persze-persze, lehetne jobb is.
Néha, mikor már kivan a tököm a kellékessel, mert megint túlköltött a centre kicentizett kereten egy vörös cowboy csizma miatt – aminek különös módon premierre szőrén-szálán nyoma is veszett, mondom, hogy minden színész tolvaj, vagy hát az időmet biztos csak rabolják – akkor a rendező asszisztens általában engem talál meg az igazgató irodájában, hogy aztán leordítsa a fejemet, mert nem tudom, ilyen napja van, így kelt fel, vagy mert a kevés diplomás dolgozó közül az én térdem remeg meg egyedül, ha bárki kiejti a hűtlenkezelés szót a száján. És ennél is ritkábban, mikor már nem csak a kellékesből van elegem, lehet, hogy a rendező asszisztens nem pusztán az igazgató irodájában talál, hanem ott egyenesen a zongora alatt, mert épp szükségem van öt nyugodt percre, miután a prima primissima velem akarta átíratni a szövegkönyvet, mert azt hitte, közöm van hozzá, pedig csak a súgót helyettesítettem, amíg ő… tudom is én. Ilyen esetekben a rendező asszisztens persze rendre gálánsan leereszkedik a szintemre egy teátrális sóhaj és egy közepesen erős ital társaságában. A zongora alatt végül is nem rossz.
Persze-persze, tényleg lehetne jobb is.
A rendező asszisztenst a múlt héten rúgták ki – lebukott, hogy rendszeresen iszik a munkában.
A kellékes ugyanezen a héten újabb száz dollárral húzta le a színházat – mintha nem számolnánk.
A prima primissima nevére megint nem emlékezett senki – de ez már igazán nem az én hibám.

II.
A házasságomnál már csak a válásom ment simábban.
Mondanám, hogy legalább sok dolgot tanultam belőle, bár őszintén szólva még mindig csak a tintát szárítom az ügyvédi papírokon. Még bőven van mit tanulnom. De kéretlen tanácsaim már most is vannak a frissen házasodni készülőknek. Tudjátok, még mielőtt túl nagyot hibáznátok.
Szóval, srácok, soha, de soha ne vegyetek el olyan nőt, akinek gazdagabb a családja a tiéteknél. A szerelem semmilyen akadályt nem győz le, csak még többet teremt. Egy életre kiszolgáltatott helyzetbe hozzátok magatokat azzal, ha olyasvalakinek fogadtok örök hűséget, aki pár nulla miatt azt hiszi, hogy a világon bármire használhat titeket és a földkerekségen mindent eljátszhat veletek. Ez persze első blikkre lehet akár még szexi is – végül is, mit tagadjuk? Aztán, ha a következő pillanatban azon kapjátok magatokat, hogy ugyan a nő lépett félre, de titeket raknak ki a házból, csak mert azt a nagyapja vette neki és a gyerekének, a gyerekünknek, akkor még mindig bánhatjátok, hogy nem születtetek tősgyökeres New Yorkinak. A lehetőségeitek ezután pedig bődületesen gyorsan közel nullázódnak.
A gyermekelhelyezési perekben nevetségesen könnyű zárójelbe rakni az apát. Az senkit nem érdekel, hogy a nő lépett félre, és ezután inkább az új emberét látná a házában. Vagy dehogynem érdekel senkit, ha egyszer így lett. De ehelyett azon is lehet csámcsogni, hogy amint megtudtam, hogy megcsalt, a szomszédba költöztem Mikah-hoz. Aztán jó hosszan magyarázkodtam a bíróságon, hogy nem élek élettársi kapcsolatban vele, mármint én sosem csalnám meg a nejemet, vagy legalábbis nem vele, vagy ha mégis vele, akkor biztos nem így, és – összegezve – végül a saját ügyvédem sem nevetett. Velem.
Jaj, várjatok, tanácsokat ígértem, ugye? Újrakezdhetem?

livin' in new york

Jayda Winters and Malakai Kyrie imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Brooks Harte
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Brooks Harte ?u=https%3A%2F%2Fmedia.tenor.com%2FUsuaLbnv7RQAAAAC%2Fbrandon-flowers-the-killers
★ elõtörténet ★ :
link
★ lakhely ★ :
bronx
★ foglalkozás ★ :
produkciós asszisztens - lehman center for the performing art
★ play by ★ :
Brandon Flowers
★ hozzászólások száma ★ :
11
TémanyitásRe: Brooks Harte
Brooks Harte EmptySzer. Okt. 23 2024, 10:32
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Brooks!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Kifejezetten tetszett a jellemzésed. Bizonyítja azt is, hogy a kevesebb néha több, mert ebben az esetben nagyon is így van. Könnyedén és gyorsan megismerhettem a karaktered jellemét, azt mindenképpen megtudtam belőle, hogy Brooks olcsó. Razz
A karaktered maga pedig nagyon érdekes. Első ránézésre egyszerű, de aztán ahogy tovább olvastam, kiderült, hogy semmi sem egyszerű az életében és ő maga sem az. Én valójában még a válására sem mondanám, hogy az simán ment, mert egyértelműen nem ment simán, bár lehet simábban, mint maga a házassága. Ezen lehetne vitatkozni egy ideig, mindenesetre tényleg hoppon maradt Brooks, szomorú is ha kisemmizik az embert, elvesznek tőle mindent ami számított vagy amit szeretett és még őt állítják be bűnbaknak is. Őszintén remélem, hogy idővel sikerülni fog összeszednie magát és újra talpra állni, megmutatni annak az ex-feleségnek, hogy abszolút semmi szüksége nincs rá, vagy épp a pénzére.  Brooks Harte 2624752903
Na de nem is szaporítom tovább itt a szót, elfogadlak és egyben sok szerencsét is kívánok a továbbiakhoz! Köszönöm, hogy olvashattalak!  cukika

Színt és rangot majd valamelyik csodás admin ad neked, addig is nyugodtan foglalózz és irány a játéktér!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

Jayda

Winters
mind álarcot viselünk
Jayda Winters
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Brooks Harte Tumblr_inline_p83vojZV6n1r9qs9w_540
Brooks Harte 9da23b75565b7c25ac0d0d6714154f5405b39ba9
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
There's only one truth.
♫ :
There's darkness in the distance
From the way that I've been livin'
But I know I can't resist it.
★ családi állapot ★ :
Brooks Harte 162f1df7da0d6d190f46c32ce0e6015f07288e28
You are my sunshine on a cloudy day.
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
Brooks Harte 72b4ce11cd6d2131353f044366845bbcd40d0a2f
★ idézet ★ :
“You must never be fearful about
what you are doing when its right.
★ foglalkozás ★ :
Detective
★ play by ★ :
Jennifer Lawrence
★ hozzászólások száma ★ :
423
★ :
Brooks Harte 464cc33c83f150d0cb5bb1a3acc305c6e216ad64

Brooks Harte
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Marianne Brooks
» Gwendolyn Brooks
» Emily Brooks
» Aisling Brooks
» Caroline T. Brooks

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Média, mûvészet és sport-
Ugrás: