Lényegében csak féltestvérek vagyunk, ugyanis te vagy apánk elsőszülött gyereke. Pont ezért, engem nem ismerhettél. Magam sem tudom pontosan miért, de apánk kettős életet élt. Volt a családja, aztán amikor - gondolom én - azt megunta, talált egy másik nőt, akit felcsinált. Sokat dolgozott, de odafigyelt rám, tényleg elég jól gondoskodott rólam, egészen 14 éves koromig. Persze voltak jelek, amiket előtte nem érthettem meg, mert nagyon fiatal voltam... De fokozatosan eltávolodtam a férfitől, aki egész életemben a hősöm volt. Végül téged és az anyádat választotta, minket meg magunkra hagyott. Hogy mikor értesültél rólam először? Amikor 17 voltam, és magamra maradtam. Ekkor kerestem fel apánkat és lényegében közöltem vele, hogy anya meghalt. Ő azt is letagadta, hogy a gyereke vagyok, én pedig igazából nem is akartam hozzá menni. Ekkor kerültem az utcára, veled meg isten tudja, hogy mi a fene történt. Azt tudom, hogy a temetésre eljöttél, bár nem közelítettél meg. Idővel gondolom apánk el tudta hitetni veled is, hogy lényegében semmi közünk nincs egymáshoz, holott egy picikét talán hasonlítunk is egymásra... Még ha nem is túlságosan. Azóta eltűntem az életedből, viszont valamilyen oknál fogva, most megkerestél és fel akarod venni velem a kapcsolatot. Erre én pedig határozottan nem vagyok vevő.
// Igazából semmi megkötés nincs a karakterben a sztorin kívül, lényegében még azt se szeretném túlságosan befolyásolni. A PB szabad választás, viszonylag lehet magas - azaz mindenképpen 178 centi felett legyen akit szeretnél - és idősebb, inkább karakteresen jóképű, mint klasszikus értelemben vett... De igazából ha van ajánlatod rá, ezen sem fogunk összeveszni.
and I'm still so blue
I thought we were the same, birds of a feather, now I'm ashamed, I told you a lie, désolé, mon amour, I'm trying my best, don't know what's in store, open up the door, in the back of my mind, I'm still overseas, a bird in a cage, thought you were made for me, I try to live in black and white, but I'm so blue but, I'm not what you need, I'd like not what you need, to mean it when I say I'm over you, but that's still not true
Sinking into the night Between endless darkness, I drown in your thoughts and breathe to survive, it became my dream, during my time in my small day, while waiting for you who I can’t see, survive, survive
"Yeah?" "You looked so pretty like always, and you were coming toward me in a white dress. The closer you got to me, the more you cried. And when you were close enough, I grabbed your hand." ....
"... After the minister said a prayer, I told you how beautiful you were."
★ foglalkozás ★ :
Színész, revütáncos
★ play by ★ :
Lee Sang Yeon
★ szükségem van rád ★ :
Sometimes I'm beaten, sometimes I'm broken, 'cause sometimes this is nothing but smoke, is there a secret? Is there a code? Can we make it better?