Zsír, akkor a világvége esetére nekem egyetlen terv kell... megtalálni téged és kész. XD
Sima. Viszek energiaitalt!
IGENIS!
Kurva ciki lesz ha lötyögni fog rajtad akármennyire is szeretném látni, hogy leszánkózol egy poros domboldalon tűzijátékkal a seggedben SAJNOS ellőttük mindet csillagszar viszont még esélyesen van, szóval ha ragaszkodsz hozzá, hogy a lehető legtöbb módon próbáljunk meg felgyújtani téged, akkor azt is vihetem
Taco, gyros, hambi.. tök mindegy.. de ha lehet valami olyan helyről hozd, hogy mindenképp átfossam a kajától magam a túlvilágra holnap
Nuh-uh.²⁴
It's okay to date a younger guy, sweetheart. We never grow up anyway.
★ lakhely ★ :
Harlem.
★ :
★ foglalkozás ★ :
Student.
★ play by ★ :
Griffin Gluck.
★ hozzászólások száma ★ :
27
★ :
Re: Keith - Brad - SMS
Szomb. Aug. 03 2024, 14:58
2024.0~13:10 to
Kh Dawson
Egy esetleges zombi/ufó támadásra is akad tervem...
jó, csak intézd úgy, hogy hosszas terepszemlére megyünk, megetetjük azt is.
Ami van, mindent hozz el.
Elemet és egyéb bazárt viszek. A csúcsot is hozd, illeni fog rám te marha! Tűzijáték és petárda nem maradt esetleg? Vagy műhó? Szánkó? Csillagszar? Mire vagy éhes?
Nuh-uh.²⁴
It's okay to date a younger guy, sweetheart. We never grow up anyway.
★ lakhely ★ :
Harlem.
★ :
★ foglalkozás ★ :
Student.
★ play by ★ :
Griffin Gluck.
★ hozzászólások száma ★ :
27
★ :
Re: Keith - Brad - SMS
Szomb. Aug. 03 2024, 13:56
2024.0~13:10 to
Kh Dawson
Akadhat programváltozás... de...ezt megéri nem kihagyni!
bankrabláshoz egy tankot viszünk majd, nem ügy. Anyád roncsa is elég lesz ehhez, talán a 170 is kiviszi...majd megtudod!
Van valami fejlámpád, egyéb lámpátok?
Díszkivilágítás esetleg? Bármilyen forma, fajta és szín megteszi. 19:00 tali a szokásos helyen, onnan pedig lépünk egy helyre! Jó lesz! És hozhatnál valami fedélzeti kamerát is...talán még akad nekem is.