New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 137 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 125 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deidre Doherty
tollából
Ma 9:35 am-kor
Jaidee Amarin
tollából
Ma 9:10 am-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 7:27 am-kor
Dean Calver
tollából
Ma 7:25 am-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 4:50 am-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 1:56 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 1:24 am-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 12:14 am-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 11:43 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder
TémanyitásRe: Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder EmptyPént. Nov. 15, 2024 9:30 pm

ARMENIS

“How could you be faithful to yourself when you don't even know what you want, where you came from, who you are, and where you are going?Why should I be afraid of the next day? I am not sure I will see it.”

Nem terveztem ma elkapatni magam és ezután sem tervezek hasonlókat. Egyszerű dolognak néztem elébe mégis megbonyolítják nekem. Egy fiatal csajt küldenek utánam, elgondolkodtató, hogy nem ismernek annyira, mint a legtöbben. Ha tudnák, mit ők...akkor a csajt nem egyedül küldik utánam. Ugyanis nem vagyok épp lovagias, képes vagyok nőt is ütni, nem épp a lovagias fajtához tartozok. Érzékenységről beszél, amire felvonom a szemöldökömet.
- Úgy beszélsz, mintha már 40 éve fixen terepen nyomnád. - nyomom meg az éveket, hogy kicsit az eszébe véssem, hogy túl fiatal ehhez a melóhoz...még talán az iskolapadban lenne a helye, vagy valami extra oktatáson. De itt biztos nincs helye. Józan ész nem küldte volna ide. Nem vagyok veszélyes alkat, de az óvatlanokat megbüntetik, ezt teszem én magam is, bár teljesen értetlenül állok az ő ittléte előtt. Sok a kérdés és nem válaszolja meg senki sem. Szóval magamnak kell kiderítenem, hogy mi is a helyzet ezzel az istenverte nőszeméllyel. Ám a szavai amiket elém tár... felszöknek a szemöldökeim...most épp aranyos? Valamelyik lábujjára gondol, hiszen ő minden, csak nem aranyos. Egy 2 éves talán aranyos, de hogy ő? Leakar sittelni, leakar csukatni és ezt nézzem el számára...nézzem mindezt mosolyogva és tegyem a kezem magam elé, hogy megkönnyítsem számára a helyzetet. Még mit nem! Bár az, amit még mond, kicsit kecsegtető, meg is lep, hogy hirtelen ezzel köpi fel a talajt előttem...
- Mi a buktató ebben? - kérdezek vissza meglepődve, de aztán a szigor vissza is tér az arcberendezésemre. Azt hiszi, hogy beszem ezt a maszlagot? Egyáltalán tudnak erről a fordulatról a kis társai, vagy csak most dobta be, hogy engedelmes pincsije legyek?
- Ebben hol a szopatás nőszemély?! - vágok vissza ingerülten, szinte már bele ordítva kettőnk közé a térbe. Mégis miért kell megnehezíteni? Miért nem lehet az utamra engedni, miért nem mondhatja, hogy eltűntem mint szürke szamár abban a bizonyos ködben. Vagy magamnak nehezítem meg azzal, hogy nem megyek bele a játékába? Miféle csalfa játékot akar ezzel űzni?
- Mit kapsz te azért, hogyha elkapsz? - kérdezem költőien, bár a választ is megsúgom, nem hinném, hogy érdekelné mindez. - Pár buksi simi, csak megsúgom. - kacsintok rá egy félszeg vigyorral... de tényleg, miért pont én?
- És én mit kapok? - újabb költői kérdés, bár ezúttal a kezem a levegőt végig súrolja tagadva ezt az egészet. Frusztrál már a felvetés is, miféle ötletet eszelt ez ki? És miért? Miért kell neki szem és fül az utcára? Milyen szarba tenyerelt bele, amibe engem is bele rángatna?
- Lófaszt nem nyerek ezzel az egésszel! - fújtatok, szinte dühöngök és megkörnyékezem a nőt, a fegyver csöve elé lépek, súrlódik a szerkezet a mellkasommal, de nem hátrálok. Figyelem a nőt mozdulatlan... rezdületlen arccal fixirozom.
- Ha átbaszás az egész...megbánod. - fordul a kocka, fogadom el az egész bizonytalanságot. Miért? Fogalmam sincs, talán, de csak talán jól járok én is. Bár ennek egész csekély esélyét látom. Miért van olyan érzésem, hogy hívhatom a nagytestvért húzzon ki a szarból? A rosszat látom ebben az egészben, a negatívot....a pozitívnak ír magját se látom. 

Abraham Caleb Hyde
WAKE UP

Diana Armenis imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Abraham C. Hyde
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 7f9c67741ffb2039c2a529d2b8a8ad40f42267ff
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 84166a72807debd1067894a617feda8221d4b2a5
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 66e060b29057030d2162915554c7053bfda507c4
Your past does not equal your future.
♫ :
Wake Up
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder Tumblr_px81e3pgUp1qdxr9mo8_r1_250sq
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder D5b7be112a1e31ec7ad493753d01d9071f479ff9
★ foglalkozás ★ :
Weaver Flight - Fedélzeti takarító
★ play by ★ :
Taren Egerton
★ hozzászólások száma ★ :
178
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder Ac0f0b4f5ae7aa1981fa3ceb3ab4403ab084fc8a
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder EmptySzomb. Okt. 05, 2024 8:21 pm
Hyde e Armenis
“If time is not real, then the dividing line between this world and eternity, between suffering and bliss, between good and evil, is also an illusion.”

Az egész egy elfuserált helyzet és már majdnem egy atomjaira szakadó ostoba vicc, DE – még ha ezen nagyvonalúan túl is tenném magamat, merthát (valljuk be) mindig vannak idióta helyzetek – a hab a tortára meg a cseresznye az egész shitshownak a tetejére az, hogy mégis csak úgy érzem most magamat, mintha egy elbaszott Tom és Jerry epizód különkiadásábanlennék. [#TeamTom] És hát, mivel a ranglétra alján pattogok, kénytelen vagyok felszedni az ilyen leeső szemetet és utána eredni, pedig… Elgondolkozom ám azon, hogy hagyhatnám a picsába – mondván – hogy lerázott és tolhatnék valami jó kis töltött fánkot, merthogy az egyik kedvenc helyem – Sprinkle Heaven – itt van néhány saroknyira. Hmm… Miért is ne? Egy pillanatra valósággal kokettálok a gondolattal, de aztán az a kurva becsületem – vagy valami arra emlékeztető, irritáló duruzsolás – nem engedi. (Nyilván nem. A rohadt életbe.) Úgyhogy, úgy tűnik, hogy jelenleg mégis csak az a célom, hogy elkapjak valami kis svindlis pancsert és szerezzek egy… verebetminiontbesúgót… khm, szemet és fület az utcákra.

Úgyhogy magam előtt biztosítva és figyelve az utat fordulok be a kis utcába, ahol eltűnt, amelynek nyúlüregén keresztül cirkálva folyamatosan aszerint pozícionálom magamat, hogy a hátam se legyen sose védtelenül, merthát… nem csípem az ilyenféle meglepetéseket. (Bár, erőteljesen kétlem azt, hogy az ő köreiből bárki is kockáztatna néhány extra év börtönt azért, hogy innen már menessze a seggét. De hát, a bajtársiasság fura helyeken ütheti fel a fejét, úgyhogy sosem tudhatod.) Olykor megállok, elmondom a kötelező kis monológomat, várok, majd indulok tovább. Aztán megunom. Nem annyira vagyok jó abban, hogy szépen csöndben maradjak meg a seggemen, úgyhogy inkább amellett határozok, hogy kiugrasszam a nyulat a bokorból patkányt a szemétből, némi ego masszázs segítségével. Bejött.

Egy túlzóan cinikus mosolyt ejtek meg, amikor előrébb lép.
Ahj pedig már beleéltem magam, hogy ennél keményebb dió lesz előcsalni.
– Ugyan, ne szívd már ennyire mellre…! – Csóválom meg a fejemet. – Hihetetlen, hogy milyen érzékenyek ma már ezek a bűnözők is… – Jóhonyem kikéri magának, hogy utána eredtem. Mi a fasz?!?! Az ártatlan kis bűnözői lélek, hogy a bokámra ne fossak. Mik nincsenek, komolyan.
Tulajdonképpen, együtt érzek vele: a fasza ki van, ahogy nekem is. De – erősen idézőjelesen – együtt vagyunk benne ebben a szituációban és a kis szoporonc szerencséjére van választási lehetősége, hogy miként oldódjon meg a jelen helyzet, mégha nem is éppen olyan, amihez neki akár kicsit fűlne is a foga. De a helyzet az, hogy az ilyenek szeretik azt hinni, hogy övék a világ és mindannyian valamiféle tévképzetben élnek a saját helyzetük okán, mert valamiért még a legpitiánerebb bűnöző is azt hiszi, hogy ő szarta a spanyol viaszt.

Nem annyira ijeszt meg azzal, hogy közelebb lép.
Azzal meg mindketten tisztában vagyunk, hogy mindaddig, amíg ő nem lép fel erőszakosabban, mint egy kósza közelebb lépés, nem húzhatom meg a ravaszt. (Bármennyire is egyszerű lenne csak így menedzselni a problémát. Őt. Sajnos, ez egy kicsit más színtér, mint a front.) Elnyomok egy sóhajt és elengedem a fülem mellett a beszólásnak szánt vagdalkozását. Szinte mindennapra jut egy – sok – ilyen vagy valami ehhez hasonló próbálkozás, aminek már a kezdettől fogva nem akarok és nem is szándékozom felülni.
– Leegyszerűsítem számodra a helyzetet, hogy ne raboljuk sokáig egymás idejét: megnehezítheted a helyzetet magad számára és megpróbálhatsz megtámadni, de rohadtul beviszlek utána és rohadtul nem leszek jófej, mert most még aranyos kedvemben találtál. Vagy, mivel ennyire aranyos kedvemben vagyok, beviszlek, kötünk egy egyeszséget és a rendes kis szemem és fülem leszel az utcán, cserébe, ha szarba keveredsz, megpróbállak kiszedni belőle és a többi, talán még karácsonyra is küldök valami ajándékot. – Persze, lehet ezt még cizellálni meg cifrázni, de felesleges. A történet vége szerint, ma bekerül a sittre, ha tetszik neki, ha nem, de eldöntheti hogyan. Rövid úton és egyszerűen vagy túlbonyolíthatja és megszophatja. Nekem mindegy. Hozzám az erősítés hamar ideérhet, még akkor is, ha a kis barátai megpróbálják kiszedni a szar helyzetből, de a tapasztalat általában azt mutatja, hogy a betyárbecsület ezen a ponton, már nem létezik. (De, mint ahogy mondtam: ki tudja?)

BEE

Abraham C. Hyde imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Diana Armenis
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 648c0d3cdce042b06e37566fe6e49150ccf483b5
★ kor ★ :
29
★ családi állapot ★ :
in a relationship
★ lakhely ★ :
new york, brooklyn
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 17e56c2c5285e0757a02be2082a11ff1ad10b601
★ idézet ★ :
"There is a stubbornness about me that never can bear to be frightened at the will of others. My courage always rises at every attempt to intimidate me." ― Jane Austen, Pride and Prejudice
★ foglalkozás ★ :
detective
★ play by ★ :
florence pugh
64
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 00dd9e5ebf64df6714c083e3903db06b5905fd37
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder EmptyPént. Szept. 20, 2024 10:47 pm

ARMENIS

“How could you be faithful to yourself when you don't even know what you want, where you came from, who you are, and where you are going?Why should I be afraid of the next day? I am not sure I will see it.”

Nem hiszem azt, hogy három rendőr elől elmenekülhetek. De azt jól tudom, hogy ha egy elől meglépek, attól még lehet nyert ügyem. Főleg ha nem ismerik a pofázmányom. Az lenne a legjobb az egészben. De nem reménykedek effélében...elég nekem, ha a nevem nem tudják. Szintén szívás...visszakereshetnek és odahaza is kattanhat a bilincs. Bár sok kedvem nincs ma a lóti futihoz, főleg egy nő elől, de szeretem a macska egér játszmákat. És valóban! A libát küldték utánam. Hm...hát nem tudják rólam a dolgokat valóban? Mit hisznek? Hogy nem emelek kezet nőkre? Téveszme. Őket is ugyanúgy gyomorba rúgok, mint bármely más hapsit. Vagy ezzel mi a céljuk? Tud valami trükköt a nő, mint valami pincsi? Mindenesetre ismerek majdnem minden utcát, sarkot, konténert, villanyoszlopot, óriásreklámtáblát...de levakarhatatlan. Mint egy rohadt matrica, vagy pióca...vagy mint egy felfuvalkodott daganat a gyomrodban.... hánynom kell tőle. Törtet itt, mintha valami jó pontért hunyászkodna meg a többi előtt. Pattog, mint valami nikkelbolha... nekem ne mondja meg senki, hogy ki után rohanjak, vagy kit kapjak el. A magam ura vagyok, a magam döntései szerint élek. Veszélyesen. Mindenesetre jár a pacsi, hiszen sarokba szorított. Hiszi ezt. Szavaira szemet forgatok...nevetséges hajkurászást művelünk...miért is? Tököm tudja. De mikor közli, hogy nincs esélyem...elpattan a cérna, ökölbe szorulnak kezeim, ajkam vékony vonallá préselődik.
- Mi a faszt parancsolsz?! - vakkanok oda ingerülten, miközben kilépek a jobb láthatósága érdekében. Fegyvert tart az irányomba, bár ez nem igazán rettent meg az felé, hogy máris kezet emeljek. Ugyan már! Rohadtul egyedül van, kicsit fáradt, kicsit nő és kicsit olyan mai darabka. Nekem kedvez a szerencse...szóval nincs mit tenni...el kell engednie önszántából, vagy a fogsora bánja. Nem fogok úgy pattogni, ahogy a másik fütyül...és a farkamat sem fogom egyből csóválni, csak mert egy fegyver csöve szegeződik rám.
- Hogy lehet egy ilyen kis porbafingó zsernyák? Hogy nevezheted magad annak, ha elkapni sem tudsz egy hozzám hasonlót? - durrantok oda neki egyelőre szavakkal, bár lépésekkel felé is megzaklatom fegyver ide vagy oda, nem izgat annyira. Túl közel úgy sem megyek, eszem azért még van attól függetlenül, hogy felcseszte az agyam pár szócskával. Rohadtul nincs sok kedvem ehhez. Ezer meg egy dolog van, amit csinálnom kellene, kurvára nem érek erre rá. Egérutat kell nyernem...ennél azért kicsit nagyobbat. De hogy érjem el, hogy lekopjon rólam? Gondolkozz!
- Mi a tököm kell?! - kérdezem unottan, szinte már fájón szöknek ki a szavaim, hiszen mit akarhat tőlem pont ez, hiszen csak parancsot teljesítve loholt utánam. Essünk túl a formaságiakon, aztán menjen mindenki a maga dolgára. Felhajtást csapnak egy kis esti autótolvajlásból. Elveszik az ember kedvét még az élni akarástól is!  

Kinézet-megjelenés

Abraham Caleb Hyde
WAKE UP

mind álarcot viselünk
Abraham C. Hyde
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 7f9c67741ffb2039c2a529d2b8a8ad40f42267ff
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 84166a72807debd1067894a617feda8221d4b2a5
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 66e060b29057030d2162915554c7053bfda507c4
♫ :
Wake Up
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder Tumblr_px81e3pgUp1qdxr9mo8_r1_250sq
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder D5b7be112a1e31ec7ad493753d01d9071f479ff9
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Taren Egerton
178
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder Ac0f0b4f5ae7aa1981fa3ceb3ab4403ab084fc8a
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder EmptyKedd Aug. 20, 2024 9:18 am
Hyde e Armenis
“If time is not real, then the dividing line between this world and eternity, between suffering and bliss, between good and evil, is also an illusion.”

Az autó mögött félig térdelő pozícióból figyelem azt, ahogy Micah előrébb vonul és – szinte – jámbor türelemmel, igazán ráérősen (az időt elbaszva) megvárja, amíg a járműben bütykölő felismeri, hogy társasága van. (Hamarabb, mint azt feltételezni mertem volna.) Persze, azt könnyű leszűrni, hogy: nem éppen első bálozó kezdve már csak azzal is, hogy nem tűnik éppen egy mai csirkének, illetve azzal, hogy valamivel korábban Richie is megjegyezte, hogy nem ő az emberünk. (Bár pontos választ azóta sem kaptam, de meglennék lepődve, ha egyébként szándékában állna beavatni abba, hogy pontosan mi is folyik itt, hiszen jelenleg én még mindig csak egy kis taknyos szintjén vagyok, hiába a tapasztalataim mennyisége, számukra ugyanolyan újonc vagyok. Csak rosszabb.) Úgyhogy ja, meglehet, hogy csak rosszkor van rossz helyen, de jelenleg, bárhogy is nézem, eléggé rossz helyen van.

Tekintetem meg sem rebben, amikor „poénkodva” megszólal a világ legtipikusabb mondatával karöltve; éppencsak nem horkantok fel és forgatom meg a szemeimet, de ha ezen párosnak adni lehetne hangszínt az tökéletesen leírná éppencsak elhangzó, nem annyira elbájolt kijelentésemet. – Aranyos. – De persze nem telik bele sok időbe, amíg a dolgok újra mozgásba lendülnek, hiszen bár már nem ül a kocsiban az események sorozata még bőven visszavan; tekintetem követi az övét és abban a pillanatban jön is hozzá a felismerés: kurvára nem egyedül dolgozik, majd ezt megerősítendően nem sokkal azután, hogy a keze a magasban leírt néhány kört, hangzavar támad. – A picsába. – Morgom magam elé és, mivel Micah pont annyira meglepődik, a srácnak lehetősége van eliszkolni. Fantasztikus!
Micah későn nyúl utána, Richie pedig kijelentette: nem miatta vagyunk itt.
– Ezt el tudjuk intézni kette, menj utána és kapd el. – Fordul felém Richie. Az a helyzet, hogy már túlvagyok pár kisebb kihágáson – ellenszegülésen –, hogy azt mondjam: jelenleg a karrierem fontosabb és mivel az eredeti tervnek nevezett valamiben nem Ő volt a célpontunk, nem indulok utána rögtön, megvárom a kiképzőtisztem engedélyét. (Kibaszott gáz, hah?)

Mindenesetre nem is szarozok tovább, még nem jár olyan messze és abban egy pillanatnyi kétségem sincsen, hogy ha kell, lenyomom. (Persze, választhatja a könnyebbik opciót és a szebbik utat is, de gyanítva és ismerva a "fajtáját" nem fogja. Hát: R.I.P.) Én meg legalább lekocogom a kora esti vacsorát. A fegyvert visszarakom a markolatába, hiszen ha nem lő rám, nem lőhetek rá. És egyébként is azért a futáshoz mindkét kezemre is szükség van, úgyhogy nagy lendülettel szegődöm a nyomába, s mivel az utcák kihaltak, egészen jól látom, hogy merre haladt és hol fordult be. Tekintetem folyamatosan pásztázza a terepet, hogy hol tudok elébe vágni.

Néhány utcát követően üldözöm, miközben olykor felkiáltok, hogy: RENDŐRSÉG ÁLLJ!, majd aztán egy utcaba befordulva már nem látom. A lámpák gyér fényben világítanak be, de egészen biztos vagyok abban, hogy másfelé nem mehetett. (Nem volt másfelé.) Tekintetem élesen pásztázza a környezetet, bármilyen mozgásra utaló jelre figyelve és folyamatosan igyekszem valaminek a takarásában maradni, merthát azt nem tudhatom, hogy van-e nála fegyver, de azért én is magam előtt tartom az enyémet. – Folytathatjuk még a bújócskát, de hacsak nemvagy superman... Nincs sok esélyed. – Olykor árthat a túlzott magabiztosság, de azért remélem, hogy valamilyen szinten tudok hatni az egójára.

BEE

mind álarcot viselünk
Diana Armenis
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 648c0d3cdce042b06e37566fe6e49150ccf483b5
★ kor ★ :
29
★ családi állapot ★ :
in a relationship
★ lakhely ★ :
new york, brooklyn
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 17e56c2c5285e0757a02be2082a11ff1ad10b601
★ idézet ★ :
"There is a stubbornness about me that never can bear to be frightened at the will of others. My courage always rises at every attempt to intimidate me." ― Jane Austen, Pride and Prejudice
★ foglalkozás ★ :
detective
★ play by ★ :
florence pugh
64
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder 00dd9e5ebf64df6714c083e3903db06b5905fd37
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder EmptyPént. Júl. 19, 2024 9:59 am

ARMENIS

Sejthettem volna, hogy nem lesz könnyű menet és hogy akadnak majd hátráltató tényezők. Jó, persze már hozzá szoktam, hogy valami mindig közbe jön és akadályoztatnak a terveimben. De most elég korán rajtakaptak...vagy már eleve tudták, hogy itt leszek? Fülest kaptak valahonnan ezek a kopók, vagy mi a tököm? Ha ez a nagy büdös helyzet, akkor ki kell derítenem, hogy ki köpött és csak jól meg kell gyepálnom érte, nem ügy. Van pár sejtésem, hogy ki köpte ki a nevem, de meg sem rágta és ezt visszatömöm majd a pofájába. Csak 3 ember tudott erről az akcióról és pont a harmadik ipse nem jött el...bár a másik kettő is ludas lehet. Úgyhogy...most kurva nagy szarban vagyok... szemezek a fegyverrel és a kezemet is emelem. Tiszta mindkettő, így lassan fel is állok a kényelemből, hogy kilépjek a lopásra ítélt autóból. Szemmel tartom a 3 rendőr hamisítványt egytől egyik végig nézem őket tetőtől talpig és mocskos mosolyra húzódnak ajkaim. Hárman. Ennyi. Nem több. Lehet nem is értem jöttek, csak az útjukba akadtam. Akkor húzzunk elő valami mesét a tarsolyunkból...milyen hazugsággal dobáljam meg őket? Adjuk be a szokásos mesét? Ezeket még nem láttam a környéken, nem láttam őket ezen a területen és másfelé sem nagyon jártak. Újak lehetnek? Ha igen, akkor bármit bemesélhetek nekik, kurvára nem ismerik -remélem- az élettörténetemet. Hogy jobb ha nem hisznek el nekem semmit, hiszen a csillagokat is képes vagyok lehazudni az égről, vagy bemesélhetek akármit számukra. Aki rendszeresen találkozik velem, az kurva jól ismer...a friss husik, sajnos nagyon hamar bedőlnek nekem és az áldozatommá válnak. Iyan ez a szakma, döcögős, de ha kemény vagy, akkor túléled bármilyen helyzetben. Évek óta élek ekképp, nem ma fogom feladni az életritmusomat. Túl könnyű lenne ebbe a csapdába belesétálni. Túl könnyű és túl unalmas. A puha pöcsüek táborát erősíteném meg ezzel a lépéssel. És az nem is én lennék.
-Mi járatban? Hogy ityeg? A saját kocsimmal babrálok, beletört a kulcs...Van probléma?! - próbálok improvizálni, ahogy a csajra siklik a tekintetem, hiszen 2 hapekkel érkezett. A kérdés igenis piszkálja a fantáziámat, hogy mennyire friss a nőcske és hogy ő most talpat nyal, vagy vele akarják demonstrálni ezt az egészet, hogy nők nem kellenek ilyen esetekhez. Jó lenne, ha nem lenne ebben a szakmában egy sem... hiszen nőket verni nem szép dolog, nem igaz? Egyenesen rusnya teremtésnek kell lennie valakinek, aki ehhez folyamodik. Kezet foghat majd velem... visszatérve a tervhez...kezd viszketni a tenyerem.  És az sosem jó jel. Kéne egy rögtönzött elterelés...  a felemelt kezem egyikén mozogni kezdtek az ujjaim. Sunyi mosollyal figyeltem a környéket, hiszen várható lesz egy kis mozgolódás. Ám várni kellett kicsit, míg a nő környékéről pár konténert el nem kezdett püfölni az egyik cinkostársam. Szóval a pillanatnyi figyelemzavart felhasználva hátráltam ki a célkeresztségből, hogy meglógjak, hogy futni kezdjek, hogy biztos távolságba érjek ezektől a kutyáktól. Nem gyávaság, pusztán szeretem a friss levegőt és semmi kedvem egy cellában kikötni, ahol hányás és izzadságszag keveredik, ez minden. Talán egyszer fordulok hátra, hogy ellenőrizzem, hogy követ-e valaki...persze ha nem jutottam el semeddig sem, akkor csak a szúrós tekintetemmel nézhettek farkas szemet.  

Kinézet-megjelenés

Abraham Caleb Hyde
WAKE UP

mind álarcot viselünk
Abraham C. Hyde
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Wake Up
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Taren Egerton
178
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder EmptySzer. Júl. 17, 2024 8:37 pm
Hyde e Armenis

Nem azt mondom, hogy az úgynevezett türelem nem tartozik szerény erényeim közé – bár, hazugság lenne azt állítani, hogy deDE mondjuk úgy, hogy (ezt) a fogalmat (is) sajátosan értelmezem. (Rugalmasan.) Mert, ha kell akkor órákon keresztül tudok – tudtam – mozdulatlanul lapulni egy afganisztáni viskó rogyadozó tetején, hogy több száz méterről tökéletes lövéssel likvidáljam a célszemélyt, azonban azt már komolyan nehezemre esik megvárni, hogy – mondjuk – egy piros lámpa végre megkegyelmezzen és zöldre váltson.

A sötét rejtekből kémlelek ki az utcafrontra, miközben lassan fújom ki a levegőt. Csönd van a környéken, átkozottul nagy csönd. Az egyik lakásban éppenséggel nagyon jól szórakoznak az ott lakói, amíg egy másikban valami ócska nyári ABBA szám szól. Unottan fordítom a fejemet a kiképzőtisztem irányába, de a tekintetem egy pillanatra sem lankad látva a kibontakozó jelenetet.
– Nem kellene már csinálunk valamit? – Tudakolom a telefonon keresztül az egy szinttel lejjebb lévőtől.
az, hogy az évek múltával újra éles bevétésen lehetek – mégha a körülmények nem is feltétlenül ugyan azok – megfeszít bennem valamit. Tettvágyat? Ja, valami olyasmit. És mellé társul az értetlenség, hogy miért nem teszünk még semmit sem, hiszen nem osztotta meg velem az est részleteit. (Pontosabban, valamit elárult, de a miértek egyikét sem kötötte az orromra.) Úgyhogy, többedik alkalommal vetődik fel bennem a Miért? kérdés, miközben még az is felmerül bennem, hogy talán ez egy istenverte teszt vagy valami rettenetesen elbaszott vizsga, hogy felmérje azt, hogy önmagamtól milyen döntéseket hoznék.
– Elindulok. – Közlöm vele.
– Maradj a picsádon, Armenis. – Morran rám azonnal, amire kérdés nélkül emelem meg a szemöldökömet, amit persze nem láthat, ugyanakkor a csönd árulkodó lehet, hogy most már – tik-tak – ideje magyarázatot adnia. Erőteljesen.
– Állok.

A helyzet az, hogy négy év seggelés után – azon az agyba-főbe szívatós büntetőjogon – nem éppen azt várja az ember lánya, hogy további „seggelés” következzen. Ha őszinte akarok lenni: rohadtul nem akarok a picsámon maradni – hogy idézzem a szerzőt és éljek a változtatás jogával. Akcióra vágyom és érzem is, hogy a vér ezért lelkesen lüktet az ereimben, mintha azt kiáltaná: végre. A gyomrom megfeszül az izgalom és a várakozás keverékétől, ami tettrekészségre sarkall és megfeszíti minden érzékszervemet. Nem bírom, hogy így akarnak ugráltatni. (Vagyis… pont, hogy azt nem.)
– Avass be, Richie.
– Ő csak egy kis tolvaj. Semmi extra. Nem ő az emberünk.
– Ha az, ha nem az, lopni akkor sem túl legális cselekedet. – A fal és a függöny szegélyezte résen újra kipillantok. – Tudtommal.
– Én nem miatta vagyok itt, de ígérem, hogy a szépfiú a tiéd lehet. – A szemeimet forgatom. – Ha nyomozó akarsz lenni, nem fog ártani egy-két besúgó. – A fogaim egymásnak feszülnek. Tulajdonképpen, ez volt az egyetlen egy oka annak, hogy úgy döntöttem, hogy végig szopom az alapkiképzést is. (Valljuk be, hogy a katonai múlttal és a büntetőjoggal a hátam mögött, technikailag tényleg semmi szükségem nem lenne arra, hogy kiképzőtiszt kelljen mellém vagy egyáltalán végig kelljen baktatnom a rendőri tréningen. De megvannak az előnyei. Nem is kevés.) – Ha már itt tartunk, mi a helyzet veled?
– Komolyan ezzel akarod elütni az időt? Elég gyenge próbálkozás.

Nos, hát a magánéletem amióta leszereltem a seregből, olyan mint a Góbi-sivatag. (Kipusztult.) Ami pedig mégis akad, akkor is beérem az egyéjszakás, komolytalan kapcsolatokkal. Semmi elköteleződés, semmi bizalom. Ez az, ami jelenleg (legyen bármilyen szánalmas is), de tökéletesen megfelel.
– Semmi komoly. Csak olyan, amibe egyik este belépek, majd reggel kilépek. – Azt, hogy ez csak számomra hangzik szomorúnak vagy tényleg az, nem tudom és nem is tudom megfogni, minek miután a szépfiú alighogy becsattant az autóba, láthatóan társaságot is fog kapni, hamarabb mint ő azt szeretné. – Mehetünk? – Tudakolom. – Fedezlek. – Gondolom az új jövevények azok, akikre vártunk mindeddig és mivel (végre) nem ütközök ellenállásba, lerakom a telefont és megindulok a lépcsőn lefelé.

Az épületet biztosítottuk, úgyhogy innen hátulról nem kaphatunk potenciális vendégeket. Az ajtón kilépve a fegyvert magam előtt tartva, Micah mögött haladva, de kissé lemaradva fedezem.
– Fel a kezeket, rendőrség! Fegyvert eldobni! – Richie úgy pozícionálja magát, hogy egy kuka mögött leljen fedezékre, míg én az egyik parkoló autó mellől fedezem.

BEE

mind álarcot viselünk
Diana Armenis
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ családi állapot ★ :
in a relationship
★ lakhely ★ :
new york, brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
detective
★ play by ★ :
florence pugh
64
★ :
TémanyitásArmenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder EmptySzomb. Júl. 06, 2024 11:02 pm

ARMENIS

A Norton leánnyal való találkozás felkavarta az állóvizet, az eddigi hitványabb életem még silányabbá lett. Az, hogy a fejemhez dörgölte azt, hogy tulajdonképpen egy gyilkos vagyok...nem mondott újat, ám ez nem a teljes igazság. Megöltem a nővérét. Tulajdonképpen 19 éves voltam, mikor elhangzott tőlem, hogy feleségül akarom venni...de ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Én túléltem, őt meg a mai napig gyászolom. És van, ki még mindig engem okol érte. Visszatérve a Nortonhoz, azt hittem én balga, hogy lesz esélyem ezek után nekem is túllépni ezen az egészen. De persze hogy nem, hiszen pár nap alatt lelépett a városból és üzenni sem volt képes. Elszidtam az egész családfáját, elhordtam mindennek, satu részegre ittam magam és közben a halott majdnem mennyasszonyomat is csúnyán a számra vettem párszor. Nem vagyok szent, sosem voltam és talán sosem leszek. Egyszerűen nem látom az alagút végén a fényt. Nem tudok megkapaszkodni semmiben sem, mely kihúzna ebből a maszlagból, melybe kerültem. Csak mondom, magamnak köszönhetem megint. Így tervezni kezdtem a srácokkal, az utca zűrös alakjai, akik pont ugyanúgy autóversenyzésben keresik a kenyerüket, vagy pont rosszabban. És így teljes is az életem. Nekem megfelel. Ma már a második doboz bűzös rudamat szívom, abból is talán az utolsó szállal van még meg... de kellene egy következő dobozzal is, ezért járom az utcákat, tarhálok, akitől csak tudok, esetleg arcról ismerek...csak amíg nem tudok egy teljes csomaggal venni. Pfff’ az meg kitudja mikor lesz még, így, hogy parkolófiúként vagyok bejelentve, egész gáz keresetem van, főleg, hogy szabadnapos vagyok. Egy újabb lopásba gondolok bele, már a jármű is meg van, tervezések vannak a fejemben, hogy melyik nap és milyen órában. Hogy egyedül megyek, de kellenek a füleim is, akik jeleznek, ha gáz lesz a helyzet. Persze ezeket is nekem kell kiválasztanom, hogy kikben bízok meg annyira, hogy valóban jelezzenek a gáz szitukban. Már a sokadik hívást nem vettem fel egyik bátyámtól sem, nem jelentkeztem semmilyen módon sem és otthon sem tartózkodtam napok óta. Az agyam zúgott a gondolatoktól és tervektől és nem akartam egyáltalán Maisire és a testvérére gondolni egy percre sem. Bőven elég az, hogy az utóbbi kanja feljelentett testi sértését, de mivel bizonyitani nem tudta, hogy én voltam, mindez abba maradt. Persze ennek nem én ittam meg a levét, szerencsére, hanem Norton leány, így talán ez miatt is sunnyogott el. Nem baj, így legalább nem fogja elterelni a gondolataim, így is az a pár óra együttlét bűnös élvezetekre vitt és rohadtul messzire kalandoztak a gondolataim az eredeti céljaimtól. Nem akartam lekötni magam senki mellett. Jó volt nekem ez a kicsapongás, amit megadott nekem az élet a születésemtől. Talán a sors akarta így, már ha hinnék ennek a sors mizériának. A munka nehezére próbálok figyelni fixen, hogy a számba vett zseblámpa fénye a megfelelő helyre világítson. A zárt a megszokott eszközökkel töröm fel. Az áldozatom jelenleg egy hibrid Grand Cherokee, valami gazdagabb muksóé, bár ő sem tiszta lapokkal dolgozik. Nem értek a munkájához, az viszont biztos, hogy nőket futtat és olykor merészebb bizonyos dolgokban. Hallottam ezt azt róla és képes voltam napokig lecsekkolni, hogy mikor merre jár, mikor hagyja ott valahol hosszabb távra a kicsikéjét. Most mondjuk, ezekben az időkben egy másik kocsival járja a város másik végét... Ám most nem ez miatt vagyok itt, hiszen az ajtó zár kattan, nyitom is a járművet ki, hogy bevágódjak az ülésre és a műszerfal alatt kezdjek matatni. Figyelem a kábeleket, figyelem mely kábel merre szalad és hogy mi nem tiszta ezzel az egésszel. Mintha...túl könnyű lenne... és miért...? Hallom a sürgető hangokat és azt is, hogy egy idegen hang is feltűnik, minden más elhalkul, így fel kell üljek egyenesbe és egy fegyver csöve kezd bámulni a képembe. Kell egy rövid idő, mire a tulajdonosa is feltűnik...kinyögök egy cinikus hmm'-t, merész vigyort tolok a képemre és lassan felemelem a kezeimet, hogy látható is legyen a másik számára.

Kinézet-megjelenés

Abraham Caleb Hyde
WAKE UP

mind álarcot viselünk
Abraham C. Hyde
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
♫ :
Wake Up
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Taren Egerton
178
★ :
Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Armenis & Hyde - 2022 the middle road is always rounder
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Diana Armenis
» Rainy - 2022.május
» Accident - 2022.június
» Dad and Kenneth - 2022 Június
» in Japan - 2022 // Mera && Andy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: Múlt és jövõ-
Ugrás: