Ambitchous (adj.) The desire to becoma a better bitch.
Dean .......
Vas. 2 Jún. - 22:45
Dean......
Szabad • Stoppolt • Foglalt
Play by
Jacob Elordi (pls )
Születési hely
??
Kor
19-20
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
kapcsolatban
Csoport
diák
Történetünk
Az osztálytársam, Heather kanja vagy. A filmekből ismert sablon sportolók cárja, aki úgy tűnik a pompomlánykát fogja elvenni feleségül, csak mert a szüleid ezt bizony támogatják. Te meg nem mondasz ellent, mert így nem zárul el a pénz csap, furikázhatsz a legjobb kocsikkal, tarthatod a legjobb bulikat. Meg persze van pénzed a titokban kedvelt kis drogjaidra. Itt jövök én a képbe, merthogy szüleimnek hála, nálam mindig van valami. Nem vagy kemény drogos – fű, eki -, nem is akarsz az lenni, és igazán függő sem vagy. De a fűtől jobban megy a tanulás, az eki meg ellazít és felpörget a buliban, mert anélkül a karót nyelt seggedbe túl sok megfelelési vágyat tömködött fel a jóatyád, mintsem élvezni tudnád. Dugtunk. Te se lepődsz meg ezen mi? Nem is egyszer. Ezen már annál inkább. Én lazán kezelem, míg te láthatóan feszengsz, tudván a kis karon csüngő csibéddel nem vagyunk puszipajtások. A zabszem ott szorong a seggedben, mikor használom ki az afférjainkat a liba ellen. Ami azt illeti nem áll szándékomban – bármily meglepő is. Én csak élvezem, hogy én tudom. Meg talán egy-két bennfentes haverom, akik amúgy sem legyeskednek a zsebibabád körül. Na meg élvezem, amit művelünk. Neked ingyen van a cucc, nekem meg mosolyoghatnékom van egy hétig. Elég jó alku, ha engem kérdezel. Persze néha előjönnek a démonjaid amikor együtt vagyunk. Megosztasz velem ezt-azt, mert ezt a tökéletes játékbabáddal nem tudod, ugyanis ő épp olyan felszínes, mint amilyennek kinéz. Mint amilyenek egyébként a szüleid is. Apád egy irányításmániás segg, így téged is arra nevel, anyád meg hagyja, mert élvezi a pénzt, meg hogy tenyéren van cipelve. Heather is ezt keresi benned, engem meg mindez úgy taszít, hogy hánynom kell. De a kettős élet kettős ént is kialakít. És a maszkod mögött elég beteg egy fasz vagy. Slussz poén, hogy nem Dean vagy. (Mivel az oldalon már van egy…) Drew,Donovan, Dante…mindenképp D betűs, ám én Deannek hívlak. Csak mert rohadtul nem jegyeztem meg az elején a neved, most meg már poénból is ez maradsz.
Röviden ennyi volna, a karaktert el tudom képzelni végzősnek is, mint Fau, vagy akár kezdő egyetemistának is, aki vissza-vissza jár a középiskolába akár a csaja, akár egy fiatalabb tesója, akár csak a sport miatt. Jellemre jóval árnyaltabb, mint egy filmes klisé, ám mégis keményen hozza a vonalat – igen Eufória felütésekkel, kövezz meg. Szeretném ha jó kis horro-hullámvasutas kettős lenne ez a páros, nem feltétlen egy happy end-es végállomással! Sok-sok játék ötletem van, köztük már megtörténten/folyamatban, hogy kicsit....kirabollak – na, hát nekem is vannak csóró barátaim.... Gyere és keserítsük meg egymás életét! Rúgd rám az ajtót pls minél hamarabb.