★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 141 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 134 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Diane N. Miles
tollából Ma 06:01-kor Mallory Duval
tollából Ma 05:27-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Dean Carter Kedd Jan. 02 2018, 14:49 |
| Dean Carter Ide jön az idézet Karakter típusa:keresett Teljes név: Dean Carter Becenevek: - Születési hely, idő:válasz ide Kor: válasz ide Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Egyedülálló Csoport: üzlet Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:már végzett Ha dolgozik//Munkabeosztás: - Ha dolgozik// Munkahely:- Hobbi: Másokat romba dönteni
Én vagyok az az ember aki mindenedet elveszi és észre sem veszed . Szánalmas vagy tudd meg , a figyelmed olyan könnyen elterelhető ,mint egy ovis kislányé akinek elég egy pillangó is. Hazudok,csalok ,és tönkreteszlek. Számomra játék ,ami neked az életedbe kerülhet. Belerúgok a szépen felépített kártyaváradba ,amit gondosan építgettél ,és bár tudtad ingatag lábon áll mégis úgy villogtál vele ,mint egy sarki kurva a hátsójával. Nekem az egész életem hazugságon alapul,azon hogy téged kiszemeltemet manipuláljalak ,addig amíg azt nem akarod amit én. Kizsebellek ,és mire észbe kapsz én már egy repülőn ülök a pénzeddel és céged hivatalos papírjaival. Óó,mennyire is szeretem én ,az elkényeztetett feleségeket ,akik tárt lábakkal várnak. Számukra titokzatos vagyok ,és elérhetetlen a rossz fiú aki egy nap talán majd miattuk változik meg. El kell hogy szomorítsalak ,ez nem fog megtörténni. Rühellem az elit embereket ,amire meg van az okom is ,persze ezt nem fogom az orrodra kötni. Mára már egy egész hálózatom van ami csak ugyan a szemfényvesztésen és a hazugságon alapul. Mondhatni ,én is emberekkel foglalkozom akár az orvosok ,vagy bármi más ,csak egy kicsit más módszerrel. Félreértés ne essék nem én vagyok a kicseszett Robin Hood ,nem osztozkodom senkivel . Még apámmal sem ,igaz Ő indított el ezen az úton ,és tisztelem is ezért. De ettől még megtartom magamnak ami nekem jár ,ezek az én érdemeim,senki másé. Most biztos azon gondolkodsz valaki összetörte a szívemet egyéb nyálas maszlag ,nem talált egészen egyszerű a magyarázat erre én ilyen vagyok. Az hogy az emberek bedőlnek nekem ,az az Ő szégyenük. Több nagymenő üzletemberrel fogadtam már ,és rá ment a házuk kocsijuk gyakorlatilag mindenük. Úgy gondolom az emberek túl nagy hangsúlyt fektetnek a bizalomba ,pedig inkább óvatosnak kéne lenniük. Összeakadsz egy ilyen link alakkal mint én ,és véged .Mivel nincs lelkiismeretem ,nem nagyon érdekel mi fog történni az emberekkel ,csak a saját életem érdekel amivel már egy ideje kötéltáncot járok ,de túl profi vagyok hogy idő előtt meghaljak . Még mindig ködös számodra hogy mivel foglalkozom ? Üzleteket,cégeket vásárlók fel majd az én nevem alatt futtatom őket. Ha az utamba kerülsz ? Átgázolok rajtad ,vagy ha annyira jelentéktelenül kis ember vagy esetleg átlépek és megkímélem nyomorult életednek azon részét ,amiben még talán látok fantáziát. Amúgy ne számíts tőlem túl sok jóra. Nos ez lennék én nagy vonalakban ,tudnám maga fényezni évekig azt hiszem ,de Te sem hinnéd el hisz nem tudod mikor hazudok avagy mikor nem. Így csak annyit tudok neked kedves olvasó kívánni hogy sok szerencsét ,és kerülj el,mert rá mehet a gatyád ..vagy a szoknyád . Ide jön az idézet Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Dean Carter | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |