Az egyik támogatóm vagy, aki segít nekem felhajtani bűnözőket és elmebetegeket az emberkísérleteimhez és segítesz magukban a kísérletekben és fejlesztésekben is. Félre értés ne essék, nem a rossz szándék vezérel. A kutatásaim és kísérleteim célja, hogy új gyógymódokat, gyógyszereket, terápiákat és hatóanyagokat fejlesszek ki a különböző mentális betegségekre, személyiségzavarokra, viselkedészavarokra és más pszichés problémákra. Te magad is belátod, hogy ez a szükséges rossz, de vannak pillanatok, amikor messzire megyek, olyankor lázadsz és hőbörögsz, hogy nem tehetem. Pedig megtehetem.
Nem egyszer akartál már kiszállni és messzire menni tőlem, főleg, mikor halálos áldozatai is lettek a kísérleteimnek, de sosem engedtem, hogy elhagyj, nameg, van, amikor magadtól is visszajössz, mert tudod, hogy én vagyok az, aki elhozhatja a szebb jövőt és a megváltó módszereket. Neked is az a célod, ami nekem, csak nem viseled jól a rizikót.
A kísérleteimet úgyis támogatják hatóságok és elmegyógyintézetek, tehát túl sok félni valónk nincs, a rendőrség mellettünk áll.
Sok veszekedésünk volt már, főleg elvi kérdésekben és voltak kemény összecsapásaink, minden bizonnyal lesznek is még, de tudod, hogy én vagyok a jövő és mellettem a helyed, ha meg akarjuk reformálni az egészségügy jövőjét.
Tisztában vagy a tudathasadásommal és félsz is, nehogy egyszer annyira felhergelj engem, hogy előbújjon belőlem a szörnyeteg, aki gondolkodás nélkül fog végezni veled. Vékony jégen sétálsz mellettem, de minden bizonnyal megéri.
Egyebek
- Minden bizonnyal orvosi végzettséged van, vagy hasonló.
- Harcias, konok, erős jellem vagy, ahogy én is.
- Sajnos jó nagy igazságérzeted van és sokszor lelkis vagy.
Nyugodtan bontakozz ki, tervezd meg a karaktert
A lényegi irányt már megkaptad tőlem.
A név változtatható, de a PB jó lenne, ha maradna,
de kiegyezhetünk valaki másban is szerintem, csak nekem Sendhil elég szimpi és van hozzá néhány közös anyag is a neten, mivel közös sorozatban szerepeltek és azokat lehet fel tudjuk használni
.