a 42 nem rossz, tessék őket megbecsülni különben sosem lesz több
kikérem magamnak... és nem vagyok köcsög
örülök, hogy feldobtam a napodat már csak ennyivel is, pedig túlzottan nem erőltettem meg magam
pedig nem állsz messze az igazságtól...
MMMHMM, csak azért!
nnnna, jól van, kedves kolléga, lépek dolgozni, valakinek azt is kell! épp most esett be egy rakás finn fószer és nem halhatnak szomjan miattam... vagyis miattad.
If you are a giver and you have a big heart, to be truly happy in life, you must learn when to let go. Naturally, you're going to care when you shouldn't, you're going to stay longer than you should, and you're going to give when you have nothing. Know when to stop and let things be.
More than just a boy Trying to stay alive Reaching for the sky When they ask the story about my life Tell 'em "Go figure, go figure" I grew up to be the gravedigger My own gravedigger
Singer of the Reptiles, Mini Boss and Bartender at The Emperor
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
★ hozzászólások száma ★ :
170
★ :
Re: Texts. {Melody x Levi}
Vas. Május 26 2024, 14:24
msg from
don't pick it up. no matter what.
rég volt, lehet, hogy már nem tudom
jobban jársz, ha be is fejezed őket, mielőtt elpártolnak a rajongóid.
nagyon rendes tőled, hogy ilyenekre gondolsz, de még kitalálom, hogy inkább bemutatkozok valakinek vagy pedig veled kezdek. jól van na, befejeztem a vérszívást, bár elég jól szórakozom
arról vagy híres, hogy elpirulsz, igen... már meg is jelent lelki szemeim előtt a pironkodó Levi Thatcher
megengedem, hogy tippelj...
csakis azért írok vissza, hogy fenntartsam a jó viszonyt a kollégámmal, nehogy már szó érje a ház elejét...
If you are a giver and you have a big heart, to be truly happy in life, you must learn when to let go. Naturally, you're going to care when you shouldn't, you're going to stay longer than you should, and you're going to give when you have nothing. Know when to stop and let things be.
Their story: different pasts and different pain.
same heart, same love. perfect for each other.
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
bartender (Hotel Artemis)
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Vas. Május 26 2024, 10:46
msg from
principessa
tudod milyen meggyőző tudok lenni, ha valaki ki akarok érdemelni....
a hallgatás is válasz csak mondom
amennyi félbehagyott dalom van 2 napig tudnám őket nyomni csak az élvezeti faktor nem lenne kifejezetten a helyén...
azt rögtön gondoltam, hogy van társaságod alapból, de pont arra vonatkozott az ajánlatom, hogy a megszokottból szakadj ki.. néha kell egy kis változatosság és legalább velem nem egy bemutatkozással kellene kezdened a beszélgetést.. na mindegy.. jössz ha akarsz az ajtóm nyitva
hmmmm ne udvarolj nekem, mert elpirulok (jó esetben csak elpirulok)
meg sem kérdezem, hogy ha nem a nevem villant fel, akkor hogy a faszba lehetek elmentve...
egy angyal vagy, hogy visszaírtál, tartsd meg ezt a jó szokásod, ha már kárhozatra vagy velem ítélve munkaügyileg
na, de akkor dolgozz nem tartalak fel, mert a végén még ezért is engem baszol le, hogy miattam mész haza később pedig önként üzengetsz
More than just a boy Trying to stay alive Reaching for the sky When they ask the story about my life Tell 'em "Go figure, go figure" I grew up to be the gravedigger My own gravedigger
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
170
★ :
Csüt. Május 16 2024, 12:45
msg from
oké, ezzel azért még én sem szállok vitába...
lehet, hogy még kiérdemelni sem tudnád, de próbálkozni azért lehet. persze csak módjával
ezt sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem tudom, úgyhogy marad a hatalmas kérdőjel éééés szerintem ezzel járunk a legjobban.
hja, csak az idő telik rohadt lassan így...
na, az jó lesz, mert talán egyszer majd eltévedek egy koncertre tényleg, aztán a fél dalokkal nem igazán fogod kitölteni az időt...
akartam mondani, hogy ezt most gondold át még egyszer, bár a szó elszáll, az írás megmarad, tudod... de nem kell tartanod attól, hogy beállítok, nem szoktam unatkozni, ha mégis, van, aki elfoglaljon ¯\_(ツ)_/¯
de egyébként igen, észrevettem, hogy most elég oké vagy, ugyanis már vagy... tíz perce itt pötyögök ahelyett, hogy elmosogatnám a poharakat. pedig mikor felvillant a neved (vagyis hogy te írtál), elgondolkodtam, hogy csak elhúzom az üzeneted, de látod... ma én is elég jófej vagyok.
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Csüt. Május 16 2024, 09:57
msg from
principessa
ja bár akkoriban kicsit kellemesebben teltek az órák és nem a meló miatt izzadtam le
természetesen nekem.. vagy nekem már elérhetetlen a VIP bánásmód?
ennek kihívás szaga van... bár attól tartok hogy inkább te nem akarod a reakciót, amit a fegyvertárad kiváltana... vagy akarod csak tagadod.. ki tudja?
az ember próbálkozik, de ezek szerint most nem jött be
kellenek az ilyen napok is, amikor az ember nem hajtja ki a belét
nem, ma itthon vagyok. úgy volt, hogy a srácokkal gyakorlunk egyet, de közbejött valami. mindegy. van egy rakat megkezdett dal, aminek illene nekiülnöm, szóval bontok egy bort aztán megpróbálok valami használhatót produkálni
mondanám, hogy gyere át, ha nagyon unatkozol este de gondolom előbb kiülnél a járdára kocsikat számolni.. na mindegy azért tudd, hogy a bor behűtve és egész kulturált társaság vagyok ma
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Csüt. Május 16 2024, 08:44
msg from
principessa
van benne valami, de ez már az én bajom
pontosan hogyan is kell azt kiérdemelni?
hééééé! én csak az üzenetet továbbítottam. hálás is lehetnél.. legalább van időd felkészülni a közös estékre
hát na.. ami egyszer bejött azon minek változtatni?
szívesen
hát se kézikönyv se súgó nem áll rendelkezésre ezzel kapcsolatban, ha olyan nagyon mozgatja a fantáziád kezdd el kipróbálni, hogy vajon mondok-e nemet neked bármire..
nem kellett kiforgatni, ott volt az a sorok között
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Kedd Május 14 2024, 10:20
msg from
principessa
nem.. az úgy unalmas, bele is bolondulnék a melóba, ha csak azzal foglalkoznék
franc. pedig már kerestem a tisztábbik edzőcipőmet, hogy bemehessek hozzád azért kicsit fáj, hogy nem lennék a VIP vendéged.. NA MINDEGY
jól van már maradjál magadnak Miss Szemmel agyonverek mindenkit.
Hát ezen most nagyon meghatódtam. Máris dolgozol a jó közérzetemen, milyen kis önzetlen vagy ma
Ez ilyen általános probléma megoldó mechanizmus. ohh hát hogy a picsába ne ismernélek... csak hát honnan tudjam, hogy azóta berozsdásodtál-e..
ha kibassza a biztosítékot küldd el, hogy keressen meg valamit. A legutóbb amikor velem dolgozott és már a fasz kivolt vele megkértem, hogy keresse meg a kétszárú szívószál mosogató fejet.. nem láttam egy fél órán át a gyereket
ne idegelj, hogy ennyire hiányoztam egy szavadba került volna, hogy leváltsam.... csak mondom
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
170
★ :
Hétf. Május 13 2024, 13:04
msg from
VAGY inkább koncentrálj minden esetben a kiszolgálásra
Áh, hagyd csak, épp most tódult be egy fél konferenciányi tömeg, úgyhogy úgysem lenne időm beszélgetni veled mekkora pech
ez a bárány határozottan hasonlít a sértődött fejedre.
11... de gondoltam hozzáteszek a munkakedvedhez egy kicsit a jövőre tekintettel
fogalmam sincs, miért akarsz mindenkit megverni körülöttem, már nem azért... de hidd el, ha valakit le kell ütni, majd megteszem én, nem ismersz?
ja, hát semmit konkrétan, pont ez az, hogy túl éles eszű és mindent jobban tud. Ha nem, akkor is azt hiszi, hogy jobban tudja és kicsit az agyamra ment... abban a műszakban még azon is elgondolkodtam, mennyivel jobb lenne veled egy pultban lenni
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Hétf. Május 13 2024, 09:18
msg from
principessa
már leakasztottam a szögről, hogy meglengessem ne izgulj
#nocomment
vAAAaaaAAaAaaaagy inkább csak én nézlek.. az sokkal jobb felállásnak tűnik nekem. értsd ahogy nem akarod
ahhh... van ilyen munkahely is, hogy ráérsz támasztani a pultot? Jó lehet. Lehet mindjárt beugrok, hogy szórakoztassalak egy kicsit. Gondolom már egyébként is kurvára hiányzom neked.
nem haragszom, de egy kicsit neheztelek
1-10-es skálán mennyire fájt ezt leírni, hogy jó páros vagyunk?
Penge? Nem tudom mi a neve, én így hívom amióta először beszéltem vele, mert olyan éles eszű gyerek. Fájt volna, ha azt mondod vele jobban elvagy... mit művelt az a faszkalap, hogy szinte kiérdemelt egy pofont? Megüssem?
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
170
★ :
Vas. Május 12 2024, 23:54
msg from
van pár liternyi pezsgőm, kösz. Mondjuk nem az enyém, hanem a hotelé, de a főnökség biztos támogat majd az ünneplésben. te is pörgesd meg az örömhír hallatán a nálad lévő bugyimat a fejed fölött
szóval akkor nincs... én már tudom is
szerintem meg hagyd őket, hadd nézzenek, sőt... nézzetek együtt jól van, nem vagyok bunkó.
komolyan dolgozom, csak most kevés a vendég és így akad némi időm arra, hogy visszaírjak olyan embereknek, akiknek egyébként nem is kellene.
ne haragudj már meg, de inkább nem tennék ilyet.
Ha te mondod... te ismered jobban, én még új vagyok. Akkor szívás, de biztos jó páros vagyunk
ühüm... EGÉSZ normálisan! jó, nyilván én sem fogok kiakadni ezen. Amúgy is jobb veled dolgozni, mint a másik sráccal, hogy is hívják... félúton majdnem leütöttem a múltkor
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Vas. Május 12 2024, 23:31
msg from
principessa
szinte látom a lelki szemeim előtt, hogy a bugyidat pörgeted a fejed fölött örömödben... pezsgőd van vagy vigyek egyet gyorsan, hogy rendesen tudj ünnepelni?
tudja a faszom ne velem alkudozz, nem én kértem
talán van problémám a dologgal talán nincs sose fogjuk megtudni... hát édesfaszom baszd el kedvem tényleg.. egy kisebb csoda, hogy eddig nem ütöttem meg egyik seggarcot sem, de erre így valóban hatványozottan megnőtt az esély.
jól van már nem kell a kamu... "dolgozom azért nem írok rögtön"...
ENGEM figyelmen kívül hagyni?
kapd be a faszom
Hát erősen kétlem, hogy ilyesmi lenne a célja. Ha valaki akkor ő biztos nem akar se románcot, de drámát a pult mögött. Repült már pár ember emiatt. Egyszerűen életképesebbek vagyunk ketten, mint a többiek és nem fossuk ketté magunkat ha nyitástól zárásig tart a hajtás.
Egyébként nem vicceltem, én nem fogok ezen hőbörögni. Két napja is csak mérsékelten borult el az agyam, egész jól fejlődök. Mi meg már úgyis egész normálisan elvagyunk, nem?
★ play by ★ :
Lorenzo Zurzolo
170
★ :
Vas. Május 12 2024, 22:55
msg from
SZIA! bocs, csak próbálom örömömet kifejezni a jó hír hallatán és nem tudtam hirtelen, hogy fogalmazzam meg, de:
KURVÁRA ÖRÜLÖK NEKI!
egyébként kihevertem, köszönöm a kérdést, de akkor ezek szerint nem lesz sokáig nyugalom. És ha esetleg elkezdek lajhár tempót produkálni és rosszabb lesz a teljesítmény? Nem lehet ez a megfelelő taktika?
azt ne mondd nekem, hogy nem mersz reklamálni, mert úgysem hiszem el. Véletlenül nem lehet, hogy nincs is problémád ezzel a dologgal? Nézheted majd minden második nap, hogy a "lepraképű szardarabok" bámulnak. Hát, te tudod...
Egyébként meg dolgozom és azért nem válaszolok rögtön, bár megfordult a fejemben, hogy figyelmen kívül hagylak...
Ahh de most komolyan ezt mondta? Remélem nem kerítőt akar játszani?!
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Dance is the hidden
language of the soul.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Ester Exposito
150
★ :
Texts. {Melody x Levi}
Vas. Május 12 2024, 22:14
msg from
principessa
Sikerült kiheverned a közös estét? Hagytam két napot, hogy ne utálj teljesen, amiért megint felkúrtam magam azon, hogy azok a lepraképű szardarabok bámultak..
a 'szia' lemaradt... pedig azzal akartam kezdni
milyen a napod? remélem jó, mert most elbaszom egy kicsit (a változatosság kedvéért).. Kimy szólt, hogy kezdjünk el megbékélni egymással, mert kurva jól pörgetjük a fő termet és többször szeretne minket együtt odaosztani.
Én bólogattam, mint egy jó gyerek, hogy persze tök okés.. van már elég a szarság a listámon, de te nyugodtan reklamálj ha akarsz.. vagy mersz..