WTF hüüüm? És nem is mondod?! Na szép, hogy így kell megtudnom. Mondjuk jobban kiakadnék, ha valami fb postban látom -.-
És jól vagy már? Minden oké?
Nemár... mit csinált Charlie, hogy bevitték? Azért, aggódom érted, nehogy egyszer belekeveredj valami izébe
Haleyt majd egyszer bemutatom, imádni fogod. Én is úgy szeretnék egy sajátot... de egyelőre maradnak a manhattani kölcsönkutyák
Hű, nem is tudom, mit meséljek Caesarről... Tök hihetetlen az egész Annyira awww
Nagyon aranyos, meg kedves, meg helyes, meg ááá tisztára odáig vagyok érte van egy klubja Manhattanben a Central Park közelében, és az egyik kutyás sétám alkalmával botlottam belé, vagy ő belém, nemtom, majdnem ilyen 101 kiskutya feeling volt XDDD tök romi Jesszus, csöpög a nyáltól minden de nem baaaaj
I'm not crazy, my reality is just different, than yours
★ foglalkozás ★ :
dog whisperer
★ play by ★ :
Emma Watson
★ hozzászólások száma ★ :
134
★ :
Re: Ro & Ty texts
Szer. Márc. 27 2024, 18:01
msg to
Tyra baby
Szia ha hiszed, ha nem, a kérdésed relevánsabb, mint bármikor, mert épp hogy csak élek
Volt egy autóbalesetem múlt héten, és csak két napja, hogy kiengedtek a kórházból.
Charlie pedig... hát... épp börtönben van, délután engedik ki, óvadékkal, hogy szabadlábon védekezhessen majd... Huhh, hát igen, elég nagy a felfordulás most minden téren
Legjobb lesz, ha inkább te mesélsz nekem erről a titokzatos idegenről Mit lehet róla tudni?
Awww istenem, mennyire édes kutyus ez a Haley. Gratulálok az új kis családtaghoz
Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?
"For the two of us, home
isn't a place. It is a person.
And we are finally home."
★ lakhely ★ :
Manhattan ↔ Queens
★ :
★ idézet ★ :
If you only live once,
today is as good as any day
to live the life of your dreams.
★ foglalkozás ★ :
studying veterinary medicine
★ play by ★ :
Madison Bailey
★ szükségem van rád ★ :
"You think you're one
of millions, but you're one in a million to me."
★ hozzászólások száma ★ :
164
★ :
Ro & Ty texts
Szer. Márc. 27 2024, 15:29
msg to
Rox
Hahóóó
Mizu? Élsz még?
Mi van a pasiddal? (vagy a szexelős emojit tegyem inkább? )
Ahh, annyi mesélnivalóm van, de meg sem kérdezem, hogy elmenjünk-e vhová, úgysem jön össze, de egyszer tuti, hogy elrángatlak, ha már végképp megelégelem a dolgot -.- De addig meg teleírom itt a képernyőt neked
Képzeld, anyával örökbefogadjuk az egyik ideiglenes kutyát, Haleyt vagyis csak anya... én majd lelki támogatást nyújtok
Meg képzeld, találkoztam egy sráccal cuki nagyooon