★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 125 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 108 vendég :: 2 Bots Aidan Guinness, Antonia Ortiz, Aston Miles, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Genevieve Vanderbilt, Harvey Irvine, Jacob Cohen, Jayda Winters, Lambert Schultz, Mallory Duval, Millie Crawford, Seraphine Murphy, Vance Denoir, Wendy Hart, William Roberts, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 7:02 pm-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 6:55 pm-kor Jerome Whitlock
tollából Ma 6:51 pm-kor Harvey Irvine
tollából Ma 6:12 pm-kor Peggy Lynch
tollából Ma 5:49 pm-kor Peggy Lynch
tollából Ma 5:48 pm-kor Thibault Tellier
tollából Ma 5:43 pm-kor Daniel Morton
tollából Ma 4:58 pm-kor Daniel Morton
tollából Ma 4:57 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Re: Sophie & Jack Kedd Márc. 19, 2024 1:03 pm |
|
Volt már olyan, aki ettől megnyugodott? Jó hallgatóság vagyok és az ajtóm mindig nyitva áll neked... Rendben. Gyere, amint tudsz, várlak. Puszi "Will it ever be light again?" - worried the rabbit. "Even the longest night eventually turns to day." said the ox. | |
| |
|
| mind álarcot viselünk Média ranggal rendelkezem ★ :
★ családi állapot ★ : divorced ★ : ★ idézet ★ : “Scars have the strange power to remind us that our past is real.” ★ foglalkozás ★ : presenter & journalist ★ play by ★ : Sienna Miller ★ szükségem van rád ★ : I need pieces of my soul & Kenzo (wise one)
★ hozzászólások száma ★ : 116 ★ : |
| | Re: Sophie & Jack Kedd Márc. 19, 2024 12:53 pm |
|
Ne aggodalmaskodj! Csak kell egy kis beszélgetés... Egy falat se megy le a torkomon :/ Hmmm... Akkor kap valami rágnivalót! Ne engem akarjon elmajszolni | |
| |
|
| mind álarcot viselünk Üzlet ranggal rendelkezem ★ : ★ elõtörténet ★ : Történetem★ családi állapot ★ : Lassan úgy érzem, a munkám a családom. Nős vagyok két "gyerekkel" ★ lakhely ★ : Upper East side Manhattan ★ :
★ foglalkozás ★ : Építész mérnök ★ play by ★ : Gerard Butler ★ hozzászólások száma ★ : 51 ★ : |
| | Re: Sophie & Jack Kedd Márc. 19, 2024 12:46 pm |
|
Kezdek aggódni, remélem nem lesz nagy forgalom és hamar itt leszel... Reggelit készítsek, vagy megelégszer a muffinnal? Tudja, de ha le akarod kenyerezni, akkor hozhatsz neki valamit. Várlak és vigyázz magadra! "Will it ever be light again?" - worried the rabbit. "Even the longest night eventually turns to day." said the ox. | |
| |
|
★ családi állapot ★ : divorced ★ : ★ idézet ★ : “Scars have the strange power to remind us that our past is real.” ★ foglalkozás ★ : presenter & journalist ★ play by ★ : Sienna Miller ★ szükségem van rád ★ : I need pieces of my soul & Kenzo (wise one)
| | Re: Sophie & Jack Kedd Márc. 19, 2024 12:41 pm |
|
Egy tündér vagy! A forgalom fügvényében ott leszek! Talán rám is fér pár pohárkával! Remélem ezt ő is tudja! | |
| |
|
| mind álarcot viselünk Üzlet ranggal rendelkezem ★ : ★ elõtörténet ★ : Történetem★ családi állapot ★ : Lassan úgy érzem, a munkám a családom. Nős vagyok két "gyerekkel" ★ lakhely ★ : Upper East side Manhattan ★ :
★ foglalkozás ★ : Építész mérnök ★ play by ★ : Gerard Butler ★ hozzászólások száma ★ : 51 ★ : |
| | Re: Sophie & Jack Kedd Márc. 19, 2024 12:21 pm |
|
Van Whisky és bor Meg van csomó házi készítésű muffin Az ajtó nyitva lesz és légyszi hozd be a lépcsőről az újságot is. Bocs, el is felejtettem, az illem. Jó reggelt neked is! Várlak! Ne aggódj, Kenzo se fog megenni. "Will it ever be light again?" - worried the rabbit. "Even the longest night eventually turns to day." said the ox. | |
| |
|
| | Sophie & Jack Kedd Márc. 19, 2024 12:08 pm |
|
Szia Soph! Tudom, rohadt korán van még...de… szükségem lenne egy beszélgetésre... Szokatlan tőlem… nem vagyok az a lelkizős fajta...de... Ah.. hülyeség! Felejtsd el! | |
| Sophie L. Collins imádja a posztod |
|
| | Re: Sophie & Jack |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | Sophie & Jack | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |