New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Jack Lawen
TémanyitásJack Lawen
Jack Lawen EmptySzomb. Ápr. 27 2019, 23:02
Jack Lawen

Karakter típusa:
Saját
Teljes név:
Jack Lawen
Becenevek:
Jackie, Tréfa
Születési hely, idő:
New York, Brooklyn 1990.11.10
Kor:
28
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Egyedül
Csoport:
Törvényszegő
Ha dolgozik//Munkahely:
New York Baby!
Suli:
State Univercity-New York: Brooklyn-Műszaki és kémiai kar.
Hobbi:
Ő izé, szeretem a késeket.
Play by:
Cameron Monaghan

Jellem
Ki is vagyok? Pontosan már talán én sem tudom. Mások szerint egy őrült, de én nem gondolom magam annak. Különc vagyok aki a saját szabályait követi. Őszinte vagyok, mert gyűlölöm ahogy az emberek hazugságok mögé bújnak. Én nem bujkálok. A világ egy cirkusz és enyém a show. Konkrét célom nincs, mindig improvizálok, azt teszem amit abban a pillanatban jónak tartok és általában nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. A mindennapi embereknek a káosz egy félelmetes katyvasz amiben térdelve rettegnek, de én a káoszban születtem barátom! Senkiben nem bízom, épp ezért többnyire egyedül "dolgozom", ha mégis látsz körülöttem embereket akkor ők a parasztok a sakktáblámon. A zsaruk még nem tekintenek rám valószínűleg nagy ellenfélnek, de az leszek hidd el. Értek a műszaki dolgokhoz, a fegyverekhez, imádom a késeket, kisebb eltereléseket, bombákat. Oh igen, imádok robbantgatni! Lehet, hogy ebből most még nem ismertél ki, de örülj neki, hogy legalább még nem találkoztunk. Hahahaha....

Múlt

A múltamból egyetlen nap az ami igazán érdekes, hisz ezen a napon váltam azzá aki vagyok. Mondhatni ezen a napon születtem. Átlagos fiatal voltam, na jó majdnem átlagos. A szüleim gazdagok voltak, menő suliba küldtek, az életem a buli volt és a műszaki egyetem. Egészen addig a rohadt napig...

2011.február.23

Az egyetemről tartottam hazafelé. Volt kocsim de gyalog mentem. Nem mondhatnám, hogy szerettem otthon lenni, a szüleim igazi villás reggelis sznobok voltak, engem is próbáltak ilyenre nevelni és azt hitték sikerült is nekik.A sztorihoz hozzá kell tennem, hogy kiemelkedő tanuló voltam, végig jeles a szakmai tárgyakból. Úgy gondolták, hogy a tehetségem komoly irányt mutathat majd a világnak, valahogy én mégis végig éreztem belül, hogy nem így lesz. Mintha egy szörny élne benned elzárva ami várja, hogy kiszabaduljon és pusztíthasson.

Na szóval haza értem, beültem a szobámban az asztalomhoz. Anyuék épp ebédeltek amikor egy sötét furgon állt meg a ház előtt. Pár maszkos fickó tört be fegyverrel a kezükben és mindegyikünket földre kényszerítettek. Amikor a pisztolyt a tarkómhoz nyomták rettegtem, többek között ezért a mai napig elvetem az akkori énem. Nem volt életrevaló, nem lett volna képes megbirkózni azokkal a problémákkal amikkel szembesülnie kellett volna. Végül is nem is tudott, hiszen így jöttem létre.

A símaszkos fickók azt akarták, hogy gyártsak egy bombát nekik, különben végeznek a szüleimmel, így úgy döntöttem ahogy muszáj volt választanom. Kipakolták a furgonból a cuccokat, apámékat megkötözték és bezárták a garázsba én pedig a szobámban elkezdtem csinálni amihez értek.

Egy csomó C4 volt ott, indító szerkezet, visszaszámláló óra. Szép lassan haladva egyre közelebb értem az összerakásához órákon belül. Közben egy terv is körvonalazódni kezdett bennem. Az lett volna a lényeg, hogy a bombát akkor, és ott robbantom fel, mellettem volt az ablak még lett volna időm túl élni ha szerencsém van, a szüleimnek pedig főleg, hisz a garázs maximum megremegett volna az irányított detonációtól. Úgy tűnt minden jól is alakult, elindítottam a visszaszámlálót. Harminc másodpercünk volt és ők mit sem sejtettek róla. Csakhogy keresztülhúzták a számításaim. Apám valahogy kiszabadította magát és anyut is és ahelyett, hogy zsarut hívtak volna megpróbálták megakadályozni, hogy legyártsak nekik valamit aztán megöljenek. Berohantak a házba, hallottam a hangjukat így felugorva és félre lökve a férfit aki rám felügyelt futni kezdtem. A sors fura fintora, hogy a menekülés közben kaptam egy golyót a bal vállamba amitől neki estem a jobb oldalt mellettem levő kamra ajtónak, majd mikor az az ütéstől kinyílt legurultam a lépcsőn és elvesztettem az eszméletem. A ház felrobbant. A lövések miatt kijöttek a zsaruk és a tűzoltók is de a családom már esélyük sem volt megmenteni. Csak engem találtak meg és mivel a támadóknak nyoma sem volt én pedig érthettem az ilyesmihez csak arra vártak, hogy felépüljek és lecsukhassanak. A nyakamba akartak varrni mindent.

Amikor megtudtam, hogy a családom meghalt a támadók pedig mintha ott sem lettek volna eltűntek. Nos akkor, abban a pillanatban lett úrrá rajtam az a dolog amit mások őrületnek neveznek. Nem tudtam felfogni, hogyan tudtak lelépni. A kihallgatások egymást követték. Henrick Colton vezette az ügyet, így csak vele beszélhettem és csak ő tudta azt is, hogy éppen hol vagyok. Úgy kezeltek, mint a legutolsó férget akitől mindenkinek félnie kell.

Hárman voltunk a kihallgatóban. Én, az ügyvédem és a nyomozó, aki meg sem próbált ártatlannak vélni.
-Ez az utolsó esélye Jack. Vallja be amit tett, mondja el végre, hogy miért gyilkolta meg a szüleit ilyen kegyetlen módon. Mondja el, hogyan lesz egy magafajta jeles diák gyilkos?

Csak ültem ott, a szemébe néztem. Tudtam mindegy lenne mit mondok csak a saját igaza érdekli. Nem bírtam komoly maradni, elröhögtem magam.
Jack Lawen PertinentSourClam-size_restricted

Nem tartott sokáig a beszélgetés. Robbanás hallatszott, aztán még egy, majd egy utolsó. Én bilincsben voltam... még. A nyomozó kirohant, az "ügyvédem" pedig segített kiszabadulni egy csípőfogó és egy feszítőkés segítségével. Nem sokkal később lövöldözés és vér szag járt át mindent. Pár fegyveres berúgta az ajtót.
-Tréfa, ideje menni. -Szólt a maffiózó aki könnyedén kiadta magát a jogi képviselőmnek. Ám én még nem akartam lelépni.
-Még van egy kis dolgom. Várjatok. A késed pedig kölcsönveszem.

A szemközti irodába vettem az irányt, berúgtam az ajtót. Az előbbi nyomozó volt odabent, azt hitte megúszhatja. Rögtön fegyvert szegezett rám, én gyorsan kitértem előle majd az imént elvett szúrófegyvert a csuklójába döftem és kicsavartam a kezéből a revolvert aztán fejbe vertem vele.
-Ezt nem úszhatja meg! Mindenki tudja, hogy mit tett! El fogják kapni magát Jack! -Dadogott valami értelmetlen szavakat amiket meg sem hallottam, tudta mi vár rá. Közben kiürítettem a kezembe a forgótárat majd egyetlen töltényt vissza tettem, megpörgettem és becsuktam.
-Maga szerint engem érdekel egyáltalán mit mond? Egyikünk marad ma élve Colton nyomozó.
-Tudja, évek óta keresünk egy sorozatgyilkost. Ha volt is szemtanú csak egy ördögi vigyorra emlékezett és egy álnévre. Tréfa... Maga az igaz Jack?
A fejemhez emeltem a fegyvert és meghúztam a ravaszt. Kattant egyet.
Jack Lawen ERYk

-Tudja, a szüleim igazi zsarnokok voltak. Aznap mikor megöltem őket beszedtem egy csomó nyugtatót, hogy ne halljam ahogy ebéd közben ordibálnak egymással. A gyógyszer okozta mellékhatás következtében megjelentek a támadók. A haragom, a bosszúm, a gyűlöletem és az elpazarolt éveim amiket nekik köszönhetek.
-Maga segítségre szorul Jack! Kérem, hagyja abba és engedje, hogy segítsek.
-Köszi, de nem kérek a segítségéből. Viszont mivel már tudja ki vagyok, hol vagyok, hogy nézek ki. Így ön jön.
Meghúztam a ravaszt, de kattant egyet. Kinyitotta a szemét, én pedig újra meghúztam. Az agya talán még ma is díszíti a radiátor hátulját ahova befröccsent a nagy része. Iszonyatosan jót nevettem. Még jó, hogy sosem bízom a szerencsére.
Becsuktam magam mögött az ajtót majd elmentünk. Kaptam hamis személyazonosságot és új címet Manhattan-ban. Idő közben a segítőimet levadásztam, hisz ők sem tudhatják ki vagyok. Tréfaként mindig színes kontaktlencsét, fehér púdert és kék hajfestéket használok. A hajam amúgy vörös az arcom pedig teljesen normális színű.

Napjainkban

Az emberek azt hiszik nincsenek veszélyben. Piti tolvajok és magukat "maffiának" hívó személyek, szervezetek mögé bújnak. Esetleg éppen egy jelvény mögé. Én viszont a káosz vagyok ami mindig ott lesz ha szükség van rá. Vigyázz hát New York, mert elszabadulok.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Jack Lawen
Jack Lawen EmptyVas. Ápr. 28 2019, 18:56
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Jack!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Bármilyen jó szándékaink is vannak, mindig lesznek emberek, akik a saját érdekükben igyekeznek kihasználni és nálad ez a legrosszabb módon alakult, hiszen nem csak te kerültél ennek a csapdájába, hanem a szüleid is. Valójában elég egyetlen pillanat, hogy az egész életet átértékeljük, és a veled történtek pont elegendőnek bizonyultak ahhoz, hogy szabadjára engedd mindazt a rengeteg gondolatot és érzést, amelyet eddig sikeresen elnyomtál. A tetteid ugyan nem helyesek, de abban a helyzetben amiben te vagy, nehezen hatna bárki is a lelkedre vagy beszélne le mindarról, amit a fejedbe veszel. Az már biztos, hogy nem érdemes szórakozni veled vagy lenézni a képességeidet, hiszen kitapasztaltad már azt, hogyan okozz az emberek számára meglepetéseket a legrosszabb módon. Mindezek ellenére remélhetőleg mégis akad majd valaki, aki segít egy másik oldalt megismertetni veled. Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Jack Lawen A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Jack Lawen 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Jack Lawen 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Jack Lawen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jack Cook
» Jack W. Kershaw
» Sophie & Jack
» Yasemin & Jack
» Sophie & Jack

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: