Történelem (+ még valami, ha akarod) professzorként dolgozol a Columbia egyetemben, meg persze lehetsz vendégelőadó számos másik egyetemen is, de a Columbia a fő munkahelyed. Mikor egyetemre jártál, csináltál családfakutatást, mint minden történész, és rájöttél arra, hogy apai ágon van egy féltestvéred, aki csak néhány évvel fiatalabb tőled. Ez lennék én. Akkoriban nem foglalkoztál ezzel, mivel volt ettől fontosabb dolog is az életedben, aztán el is felejtetted, de valahol mindig ott motoszkált a fejedben a dolog, azonban egyik nap, amikor éppen a zárthelyik eredményét raktad ki a faliújságra ilyen old-school módon, megláttad a nevem egy szórólapon, ami egy geológia témájú előadásról szólt. Mivel nem túl gyakori a nevem, így megnézted a kutatási anyagodban és kísérteties egyezést mutatott a faliújságon látott névvel. Úgy döntöttél, hogy megkeresel, de persze ekkor még nem tudtad, hogy valóban én vagyok-e az, akit keresel. (Hogy egy kicsit különlegesebbé tegyünk téged, csak egy ötlet, ha tetszik: olyan tanár vagy, akitől nem áll messze egy tanár-diák románc, annak ellenére sem, hogy ha lebuksz, akkor ez az állásodba is kerülhet akár.)
Ezeken kívül nem szabnék meg semmit igazából, alkosd őt olyanra, amilyenre szeretnéd, ne csak rám építsd, én csak egy plotot kínálok egy helyes pofival. A pb-hez eléggé ragaszkodom, mivel ők IRL is irtó jók együtt, rengeteg kép van róluk. A névhez sem ragaszkodom, de szerintem illik hozzá. A találkozásunk mikéntjét meg a családi dolgokat majd egyeztessük, de mivel én semmit nem írtam az apai ágról, így az rád van bízva igazából, majd ötleteljünk együtt. Amit még kérek, hogy ha bevállalod őt, akkor ne tűnj el, légyszi, nem akarok csalódni. :/ És ami a legfontosabb: VÁRLAK NAGYOOON!! I-má-dom a családos játékokat és rengeteg játéklehetőség van ebben a kapcsolatban, úgyhogy gyereee!!!