★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 209 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 194 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Aramis Ritter, Deborah Winchester, Eric Lindström, Jasper Whitmore, Jayda Winters, Lyall Bradbury, Mallory Duval, Peggy Lynch, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Thibault Tellier, Wendy Hart, William Roberts, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Harvey Irvine
tollából Ma 17:02-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor Enzo De Santis
tollából Ma 10:12-kor Nova Garcia
tollából Ma 8:08-kor Lambert Schultz
tollából Tegnap 23:19-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Nathan. Szer. 31 Jan. - 15:35 |
| Nathan Osborne Szabad • Stoppolt • Foglalt | Play by Michiel Huisman Születési hely New York Kor 39 Lakhely Manhattan Szexuális beállítottság Hetero Családi állapot Jegyben jár Csoport Hivatal Történetünk L.A. 4 évvel ezelőtt; - 35 éves vagyok, te pedig kurvára 16. Lee, gondolkozz az isten áldjon meg, ezért börtönbe is kerülhetek. - úgy morog, mintha csak én tehetnék róla. A hajába túrva fel s alá sétálgat, mintha az megoldaná a problémánkat. - Tisztában vagyok vele Osborne.. - kezdenék bele, de csak feltartja a mutató ujját, hogy jobb ha csendben maradok. Leülök a kanapéra keresztbe font lábakkal és combomon dobolok az ujjaimmal, ahogy a felnőtt férfi, aki ügyvédként dolgozik darabjaira hullatja az életét. Minden remény szálba kapaszkodik. Én pedig ott ülök némán és figyelem minden mozzanatát. Még így is kibaszott dögös volt, még ha a kapcsolatunkat végül a törvény tiltja. - Jó, kifizetem, abortusz. Megoldjuk. – áll meg előttem, ahogy az állát dörzsölve próbál használható dolgot kitalálni. Na ilyenkor hova vész a nagymenő ügyvéd énje? - Mi van?! - háborodok fel azonnal, ahogy felpattanva rázom a fejem. - Biztos, hogy nem! Senki nem mondta, hogy gumi nélkül kefélj meg! Belém nem dugnak semmit, hogy elvegyék a gyereket. Menj a francba Nate.. - lökök egyet a mellkasán. - Figyelj elbasztuk. De kiskorú vagy, nekem meg ott van Jeny, ha megtudja azt, hogy megcsaltam kiakad. – áll meg mellettem, ahogy érzem, hogy átölel hátulról. Most nem szabadna bele simulni a karjába, de megteszem. - Ezért megölnéd a gyerekünket.. Igazán felnőttes hozzáállás. De baszódj meg! – viharzom ki a hotelszobából. A gyermek megszületett és Los Angelesben örökbe lett adva. Bár nem terveztem, hogy ide költözöm, nem utánad jöttem. De itt vannak a legjobb iskolák, hogy újságíró legyek. Egészen addig tágasnak tűnt a város, míg egy partin nem sodródtunk egymásnak újra. Így rájöttél itt vagyok, de te megrekedtél. Mármint nem vetted el a lányt, aki miatt abortuszt támogattad. Szóval nem is értem, hogy mit műveltél ebben a négy évben, ha úgy vesszük ugyan ott tartasz. De mi a jövőnk még összeforr vagy sem? Tudni akarod mi lett a gyerekünkkel? Van benned annyi mersz, hogy elém állj? Ha megérkezel elég sok mindent meg kell beszélnünk. Bár bevallom még mindig dögös vagy. |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Nathan. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |