Hát szerintem meg pont, hogy a legtöbben nem ennyire egyszerűek, hanem a csajok lettek túl könnyűvérűek. Már ők is csak arra utaznak, hogy legyen szex, pénz és lehessen villogni a másikkal, aztán ennyi. Általánosságban elmondható, hogy baromi felszínesek, hatalmas elvárásokkal, aztán picsognak, mint a fürdős kurvák, hogy hova fajult ez a világ. De hát... tisztelet a kivételned, tudoood.
Hát ja, de szerintem nem a Tinder és hasonló appok hozzák meg az ember tényleges párját, ha engem kérdezel. Azok csak szórakozásra jók, általában. Ha ismerkedni akarsz, menj oda valakihez, vagy szögezd le, hogy ezt akarod, nem egy könnyű numerát. Hát, így is hívhatod, ha szeretnéd. De igazából inkább szexelnénk egy jót, aztán aludnánk. Reggel kapnál egy finom kávét a fejfájás ellen, nehogy szó érje a ház elejét, meg mert engem ilyen rendesnek neveltek. Aztán mindenki menne a dolgára.
Ezer szerencse, hogy ti férfiak annyira egyszerűek vagytok, mint a faék bááár bizonyos szempontból tényleg azok vagytok. Tisztelet a kivételnek, persze! Csak legyen szex, kaja meg tiszta boxeralsó, a többi másodlagos.
Sajnálom egyébként. Milyen fura, hogy a mai világban már mennyi lehetőség van ismerkedésre, és mégsem lehet egy normális párt találni. Hmm.. te és én egy ágyban. Mit csinálnánk? Netflixeznénk?
"Oh, I was a bitch to you, huh?! You don't remember when I was nice?! And nice again? And again...and again...? And then I was a bitch. Don't remember that. Do you?"
Nem tudom, mi az a Csajok bosszúja. De szerintem más az, ha elhanyagolnak valakit és ezért keres magának vígaszt, mint az, ha egyszerre három faszit hülyítesz, mert... szar az önbizalmad? Baromság...
Most? Nincs. Tinder "randijaim" vannak. Nem kell komoly kapcsolat. A nőkkel csak a baj van. Mármint... sorry. De eddig az összes egy kurva nagy kiábrándulásra volt elég, semmi másra. És hééé!! Nem is annyira bonyolult a dolog.
Miért? Szeretnél egy felejthetetlen és búfelejtő estét az ágyamban? Szívesen leszek a lelki és testi kielégülésed oka.
Bridget egy kurva, bezzeg a Csajok bosszújában Mark pedig a szegény, elhanyagolt férj, aki bánatában más nők után kajtat? És most nehogy előállj nekem azzal a kulcsos hasonlattal, mert a végén tényleg nem megyek sehova. Se nude-ban, se anélkül!
Amúgy van most valakid? Sose tudom eldönteni, mindig is olyan bonyolult volt a szerelmi életed. Csoda, hogy legalább te tudod követni tényleg! Te tudod?
"Oh, I was a bitch to you, huh?! You don't remember when I was nice?! And nice again? And again...and again...? And then I was a bitch. Don't remember that. Do you?"
Bridget Jones kurva volt, nem okos, hogy egyszerre három faszival kavart. Már mondtam. Luxus. Ennyi. Legyen drága, szűk, és rövid. A többi nem számít. Melyik szín? A nude. Egyértelműen, szerintem az állna a legjobban.
Pán Péter volt a gyerekkori crush-om, Bridget Jones pedig a legokosabb nő a világon, három pasival kavrt egyszerre. :'D no, de az évszázad bulijára visszatérve... van valami dress-code? Szín, márka, bármi? Szerinted milyen szín illik hozzám a legjobban? ha elég meggyőző tudsz lenni, akkor talán ma neked öltözöm fel..
Nyugi, semmi olyan, amitől a világodat ne tudnád, vagy amitől valaki kihasználhatna, drágám. Csak egy kis idegnyugtató-szíverősítő gyönyörűség.
Pán Péter a faszomat. A luxus lesz a ma este jelszava. Minél drágább, vagy drágábbnak tűnő a cucc, annál jobb. Szóval elő a party ruhával, le a pizsivel, Bridget Jones, aztán had szóljon.
hát, azért nem akarok az öntudatlanságig meg félholt állapotig lazulni.. éppen csak hogy egy kicsit jobb kedvem legyen, tudod... na, és mi lesz a buli tematikája? Remélem valami Pán Péter-es cucc. Abban mindig mindenki pizsiben nyomul. Három napja ki sem mozdultam nem csak itthonról, de még a szobámból sem. LOL
Olyan szinten kimaradt, ha ezt tudom, eszembe se jut oda menni dolgozni :'D
újból át kell gondolnom az estét, gyanítom már mindent tudsz : D lesz miről beszélnünk? : D
mondjuk te attól még mesélhetsz mik történtek veled mostanság, én nem kémkedtem és veled amúgyis mindig történik valami. Ha már suli meg lámpaláz... van valamid ami segíthet kicsit ellazulni?
Hát látod Jók a forrásaim. Ha kimaradt volna, Remy a haverom, és ő a góré arrafelé.
Uuuugyan már, jó lesz!! A prezentációt fél lábbal is lenyomod és megeszed reggelire az egyetemet. Ha eleget iszol, akkor bármeddig elmész vele. A ház vendége vagy valamire. Éljen a lazulás, nem élhetsz örökre csigaházban, drágám. Naná, hogy ott leszek, az enyém a hely, ott a helyem.
Úgy érzem árulás áldozata lettem : D vagy nyomozol utánam
különben honnan tudhatnád, hogy hol dolgozom? : D azt hiszem ma inkább a geek lány szerepét fogom magamra ölteni a dögös helyett. Három nap múlva prezentációt kell előadnom, a prof rám van szállva, és még sehol sem tartok. Bááár a ma este elfogyasztott vodka-martini talán kitart keddig, és segít legyűrni a lámpalázam. LOL még átgondolom. Te is ott leszel?
Hey Aunt Marie's lány! Ma este lesz az a buli, amiről a múltkor beszéltünk. Gyere el, ha gondolod. Hivatkozz rám, és akkor nem kell belépőt fizetned. Tematikus este lesz, szóval készítsd elő a dögösebbik énedet mára.