New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 110 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 99 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Ethan Sharp
tollából
Ma 08:45-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:27-kor
Dean Calver
tollából
Ma 07:25-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 23:32-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Leave me alone - Mat & Niki
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
TémanyitásRe: Leave me alone - Mat & Niki
Leave me alone - Mat & Niki EmptyPént. Szept. 27 2024, 17:43

Niki & Matteo
Akármennyire jó, akármennyire izgató ez az egész a talajon kell maradnunk, még akkor is ha a fejem most teljesen kótyagos a fűtől és persze a szextől. Tudom mit vált ki belőlem, nem igyekszem elnyomni,pedig el kellene, nagyon erősen, de nem teszem. Nem kellett volna eddig fajulnia az estének, egyszerűen hagynom kellett volna, hogy utáljon és nem érezné most azt amit.
- Számít ha jelentett bármit is? Mármint rajunk kívül senkinek nem számít és senkit nem fog érdekelni, az előítéletes világ nem fogja nézni, hogy mit érzünk. Sok minden forog kockán a hírnevük, a Rizzi név, a hotelek miatt, muszáj, hogy makulátlan maradjon és ezzel nem lehet. A látszatot fenn kell tartanunk Niki, akármit akarunk igazából. Ráadásul azt sem tudom mit akarok. - fejezem be tanácstalanul a mondatot, hiszen tényleg nem tudom. Veszek egy mély levegőt és ránézek, nem akarom megbántani, ahogy a haját simítom ki az arcából, azt érzem, hogy meg kell védenem mindattól, ami majd most jön. Nem akarom bántani, nem akarom, hogy miattam legyen szomorú, de az eltervezett életemen nem tudok és nem is akarok változtatni, nem tökéletes közel sem, de majdnem makulátlannak hat és az üzlethez kell.
Tiszta lapokkal játszok, elmondom neki ami az életem, ami vár ránk ha tényleg folytatni akarja.
- De hallgatlak Niki, mégis hogy tervezed folytatni, az itt maradást ne kérd, nem akarok itt élni, a hotelem tökéletes kényelmet nyújt és neked is az lenne ha együtt akarnánk lenni. Plusz egy ok, hogy ne maradjak, de a többire nincsen ötletem. - miatta maradjak, de akkor nem lenne semmi több, csak a testvéri viszony ha elfogadja ezt ha nem.
- Meg akarsz változtatni, értem én, nem tetszik aki vagyok, nem is a legjobb emberrel kezdtél, és hülyeség lenne azt mondani, hogy hűséges leszek, megpróbálhatom, de el fogok bukni, ha ez azzal jár, hogy más pasikkal leszel együtt legyen. Én tudom, hogy tudlak visszacsábítani és te is tudod, hogy tudsz engem. - felé fordulok, adok egy csókot a durcis szájára és elmosolyodom. - Játszhatunk piszkosan is, de előre szólok, hogy gyorsan rá lehet kapni és tetszeni fog, túlságosan is. - simítok végig a felsőtestén, hogy fokozzam a vágyat benne egy olyan dolog iránt, ami elképzelhető lehetne számunkra. Akarom, tényleg, de a hogyant nem tudom megfogalmazni, hiszen a kapcsolatok sosem az én életem részei voltak, sokkal inkább a gyorsan jön és megy alapra alapuló dolgok jöttek be.
- Ne csináld ezt. - nézek rá megint vágytól izzó szemmel, amikor ő is közeledik, talán ez azt jelenti, hogy benne van, vagy csak azt, hogy nem fogja elfogadni, hogy más is van, nem szeret osztozkodni, és ez tetszik, talán ő lesz aki igazán birtokolni tud majd?

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Leave me alone - Mat & Niki F695af9f32a8b1b6bf7d103f2f3090c7410a7e06

Leave me alone - Mat & Niki 99b0c17e8272954dbb60f8a69a76219e3361cbd3
★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
è qualcosa di completamente diverso
Leave me alone - Mat & Niki 016fd1b68013be0ec15fed4fd9a78970db72199f
★ lakhely ★ :
NY
★ :
Leave me alone - Mat & Niki 19be41642cb77f056fb5779b930e09e4f53e6420
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
★ hozzászólások száma ★ :
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki 5f2ded4b71783f570c9e2449702c75d31dcdc31f
Leave me alone - Mat & Niki EmptyVas. Szept. 15 2024, 07:43

Matteo & Nikita

Hangos nyögésekkel jutok el a csúcsra, közben pedig valami hihetetlen boldogságot érzek. Ez valahogy sokkal jobb volt az előzőnél, talán azért, mert bár igyekszem tagadni, de egyértelmű, hogy a részemről nagyon is vannak érzelmeim a mostohatestvérem felé. Még csak bűnösnek sem érzem magam ez miatt, ugyanakkor rettegek attól, hogy ha kiderülne az, hogy miket teszünk a szüleink hátában, az a házasságukba is kerülhet. Én örülök annak, hogy anya végre boldog, de nem tudom elfogadni azt, hogy éppen a Mat apjával. Sokkal könnyebb lenne, ha a testvérem - akit nem kértem - nem nézne ki ilyen piszok jól, vagy ha lányból lenne. Így csak mindennap szembe kell néznem a ténnyel, hogy bele szerettem a mostohatestvérembe, akivel minden érintésünk titkos kell legyen, és úgy kell tennünk mindenki előtt, mintha valóban azok lennénk, akik a szüleink látni akarnak. Szívem szerint szétkürtölném az egész világnak, hogy én kaptam meg azt a srácot, aki minden lány álma. Mert az ki van zárva, hogy mindez csak ennyiről szóljon köztünk. Mégsem tetszik a kérdésemre kapott válasz, mert utálom, amikor így viselkedik velem. Mégsem tűnik őszintének a hangja. Bár nem értek annyira az érzelmekhez, de úgy érzem, mintha teljesen mást mondana, mint amit gondol. Nem lehet az, hogy ne akarjon ennek folytatást..
- Shh...ezt ne mondd! - a hangom remeg miközben a tekintetét keresem, és közben a mutató ujjam az ajka elé vezetem óvatosan, hogy ezzel is jelezzem, nem akarom, hogy hülyeségeket beszéljen. Csak el kell fogadnunk azt, hogy többek vagyunk egymásnak, mint azok, akiknek a szülei össze házasodtak. Nem vagyunk testvérek... hogyan is lehetnénk? A következő válasza sem nyűgőz le, ami miatt makacsul meg is rázom a fejem és igyekszem vissza folytani a ki kívánkozó könnyeimet. A boldogságom a csalódottsággal vegyül össze, és nem is tudom, hogy melyiknek engedjek utat előbb.
- Akkor miattam is maradj... Mat, kérlek. Majd kitalálunk valamit. Nem akarom, hogy elköltözz és Miaval vígan éljetek együtt, mintha mindez köztünk semmit sem jelentett volna... - tényleg próbálom megtartani a nyugodtságom, mert túl szép volt minden köztünk ahhoz, hogy elrontsam a hisztériámmal, viszont nem könnyíti meg a helyzetem egyáltalán. A történtek után ugye nem gondolja, hogy hogyam, hogy vígan éljen együtt Miaval? Tartozik nekem annyival, hogy véget vet annak a nevetséges kapcsolatának. Bárkivel, csak vele ne... Sőt senkivel. Épp ezért is próbálok minél szorosabban bújni hozzá, hogy Ő is érezze azt, amit én, de eltávolodik tőlem, és a szavai hidegzuhanyként érnek. Már megint itt tartunk. Mindig ugyanoda lyukadunk ki. Nem lehet más lányokkal, csak velem. Akkor is, ha ez így ahogy van köztünk szinte vesztett ügy.
- Oké, hallgass! Nem akarom tudni, hogy mit csinálsz lányokkal. - szólok rá zsörtölve, majd idegesen fészkelődök az ágyban addig, amíg meg nem találom a helyem. Bár jelenleg sehol sem érzem kényelmesen magam. - Ha engem akarsz, akkor szerezz meg újra! Mert én is azt akarom, hogy csak a tiéd legyek. Nem érdekel az sem, ha titkolnunk kell az egész világ előtt. De ne merj más lányok közelébe menni! - persze, hogy csakis magamnak akarom. Hiszen én nem vagyok olyan lány, mint azok, akikkel eddig dolga volt. Nem leszek senki játékszere, még az övé sem! -  Viszont, ha játszani akarsz, akkor tudd, hogy nem hátrálok ki én sem. A szemed előtt fogok minden lehetőséget megragadni, hogy boldog legyek, és közben megmutatom azt is, hogy mit veszíthetsz! - nem fenyegetem, csak akarom, hogy tudja, hogy ha igazán akarom, akkor bárkit megszerezhetek magamnak, és mindent meg is teszek azért, hogy legalább annyira fájjon neki a hiányom, mint amennyire nekem fáj az, hogy egyik percben engem akar, a másikban meg eltávolodik tőlem. Egy kicsit még közelebb csúszok hozzá, és kezem végig húzom meztelen felsőtestén, sőt még az alsó ajkamra is rá harapok.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Leave me alone - Mat & Niki 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f394d72695674517a4843485377513d3d2d3730302e313631316235313330663132376262353738343132313632323838342e676966
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
Leave me alone - Mat & Niki 1c7cc6a80093dc4e72bd936eaf87b01c00aa6131
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
Leave me alone - Mat & Niki A2ec11c72eed581bdcb46583a6b628602f396452
★ foglalkozás ★ :
tanuló, elűzni Mat mellől a lányokat
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
Leave me alone - Mat & Niki James%2BEdward%2BQuaintance%2BIII%2Bor%2BJimmy%2BQ%2B(9)
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki 2f8aba4f465dab6a9ee9af025179073223bc4030
Leave me alone - Mat & Niki EmptyKedd Aug. 13 2024, 10:34

Niki & Matteo
+18
Ő tudja, de én erősen kételkedek abban, hogy ez holnapra megbánás nélkül lesz az emlékezetünkben. Azt érzem rajta, hogy a szex közben is akarja, nem csak ezt az egy éjszakást többet is, vonzódik hozzám és tagadhatatlanul én is hozzá, nem akarom titkolni, nem is teszem, sosem volt tervben még egy éjszaka együtt, sosem akartam jobban belemenni, mint amennyire már így is benne vagyunk, de már elbuktam.
Lassan, majd talán egy kicsit vadabbul dolgozom, minden érintése egyre jobban és jobban készteti ki belőlem az élvezetet, próbálok megállni, nem azonnal szétrobbani, de teljesen megbolondulok tőle.
Beszélgetni akar, elhitetni velem, hogy mindez nem baj, hogy ez normális, és mindenki szemében az lesz majd, de tudom, hogy nincs igaza. Ellenkezne, de a csípőm lökései visszatartják benne a szót és bennem is csak halk sóhajok jönnek ki belőle, és az sem segít a lecsillapodásban, hogy a kéjtől izzó hangja a fülemben duruzsol.
Érzem, hogy egyszerre robbanunk szét, szinte remeg a testem, de tartom magam, mielőtt leemeli rólam a lábát jelezve, hogy vége. Vége, mintha mi sem történt volna, el kellene mennem a szobából, ki kéne sétálnom, hogy megbántsam, hogy utáljon, de helyette csak lerogyok mellé és a plafont bámulom, miközben a nevemet mondja. Ránézek, de nem tartom sokáig a szemkontaktust. Megszabadulok a kényelmetlen plusz rétegtől odalent és hanyagul a padlóra dobom.
- Semmi Niki, nem lehet semmi. - fájdalmas a válasz, csakúgy, mint neki, és szerintem érzi, pont ahogy én, hogy ebből pontosan semmit nem érzek igaznak. Mindent akarok vele és közben tudom, hogy semmi nem lehet köztünk még ez sem történhetett volna meg, de meztelenül fekszünk egymás mellett, és arra vágyok, hogy megint az enyém legyen, benne akarok lenni, hallani akarom ahogy felsóhajt ahogy a nyelvem hozzáér, de nem teszek semmit, hogy folytassuk.
- Muszáj elköltöznöm én nem itt élek, csak miattad vagyok itt, ha itt maradnék feltűnő lenne, ahogy a szakítás is. - ráemelem a tekintetem, tudom, hogy ezzel mekkora törtst okozok neki, de nem változtathatunk azon, ahogy eddig éltünk mert ez most megtörtént. Meg kell értenie, hogy ez a világ számára elítélendő, még ha semmi közünk nincs is egymáshoz vér szerint, a szüleink jól megcsinálták és még haragudni sem tudok rájuk, mert boldogok.
Ahogy bújik nem tudom neki azt mondani, hogy megbántam, huazdnék, pedig ez lenne a jó döntés, megbánni és nem megismételni helyette felé fordulok, kicsit kibújva az öleléséből.
- Nem bántam meg, pedig nem ez a jó válasz. Gondolkodj Niki, nem fogja senki elfogadni soha, ha ezt akarod folytatni tudnod kell, hogy Mia az életem része marad, és ha iszok más is az lesz. Nem tudok olyan pasi lenni, akire annyira vágysz és önző vagyok mert én magamnak akarlak, miközben tudom, hogy ha én ezekkel a feltételekkel játszok, akkor neked is engednem kell. Legszívesebben a lábad közé másznék ismét, de nem tudom, hogy abba lenne e több, mint kényszer, hogy az akit ennyire kívánok az enyém legyen újra. - felelem neki minden titkolózás nélkül, jobb ha tudja, hogy begerjedek rá, megőrülök tőle annyira akarom, de nem lehet minden a miénk, amit szeretnénk.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyHétf. Aug. 05 2024, 07:44

Matteo & Nikita

+18
Mivel korábban még soha nem tapasztaltam senkivel hasonlót, nem volt olyan érzésem egyetlen egy srác mellett sem, hogy bizsereg az egész testem pusztán annyitól, hogyha az rám néz, nem is tudom igazán hogyan kell kezelni a helyzetet. Egyszerre haragszom Mattre, amiért egyáltalán az életembe lépett, teljesen felforgatva azt, és örülök is annak, hogy van. Minél több időt töltünk együtt, annál biztosabb vagyok abban, hogy utálom mindezt, amiben a szüleink kényszerítettek bele. Nem akarom a testvére szerepét játszani. Én szeretnék lenni az a lány, akit büszkén mutat majd be a haverjainak és, akit nem akar soha elengedni. Bár nem tudom, hogy mi fog kisülni a túlzott közelségétől, de eszem ágában sincs tiltakozni, valahogy minden porcikám arra vágyik, hogy még tovább és tovább menjünk. Az ágyon fekve érzem, hogy bele remegek ahogyan a nyelvével kezd kényeztetni, halk sóhajokkal a tudtára is adom, hogy mennyire tetszik az, amit tapasztalok, és közben rá döbbenek arra is, hogy egyáltalán nem úgy bánik velem, mint legutóbb, amikor részegen tett a magáévá inkább a saját öröme kielégítése miatt, mintsem az enyémre. Most viszont sokkal finomabban bánik velem, és mintha fontosabb lenne az egójánál az, hogy én is élvezzem a játékunkat. Kicsit rosszul esik, amikor abba hagyja, és a szívem heves kalimpálásba kezd, amint feljebb csúszva az ajkamra tapad, majd óvatosan hatol belém. Először egy kicsit felszisszenek, de a kezdeti kellemetlennek tűnő érzés hamar eltűnik, és rögtön a csodálat veszi át a hatalmat. Két lábam átfonom a dereka körül és igykeszem tartani is vele a lépést, miközben olyan boldogságot érzek, amilyent korábban még sosem. Már most azt szeretném, ha ez, ami pillanatnyilag köztünk történik sose érne véget. Makacsul rázom meg a fejem a kijelentésemre tett válasza miatt, mert ezt az örömet nincs az az isten, hogy meg tudnánk bánni.
- Nem... - csak ennyit bírok kinyögni, hiszen minél gyorsabban kezd mozogni, én annál közelebb érzem magam a gyönyörhöz is. Körmeimet a hátába mélyeztem, egy kicsit oldalra döntöm a fejem, mert tetszik ahogyan a nyakamat harapdálja, majd egyre hangosabb és erőteljesebb nyögések szakadnak fel a torkomból. Úgy érzem magam, mintha egy másik univerzumba repítene, az újabb szavai pedig engem is rásegítenek arra, hogy közelebb érjek a csúcshoz. A hajába túrok, amikor a mellkasomhoz fúrja az arcát, és érzem, hogy lassít a tempón, ami engem sem hátráltat egyáltalán abban, hogy elérjek abba az extázisba, amelyikbe Ő is. Az ajkamba harapva folytom vissza a belőlem ki kívánkozó sikolyt, miközben érzem, hogy az erőm egyre jobban elfogy. Bár szeretném még, de elgyengülve érzem magam. Remegő lábaimat le emelem a derekáról, és zihálva játszok a hajával, közben pedig azon gondolkodok, hogy most mi is fog vajon történni ezután. Mert az nem lehet, hogy véget érjen azelőtt, hogy egyáltalán elkezdődött volna.
- Mat... - suttogom még mindig erőtlenül és csak akkor folytatom, amikor a tekintetem találkozik az övével. - Most mi lesz...velünk? - egy kicsi kétségbeesés is hallatszik a hangomból, mert félek attól, hogy megint azt fogja csinálni, amit mindig. Nem akarom, hogy távolságot tartson tőlem. Azt szeretném, ha megmaradnánk így, még akkor is ha tudom, hogy tilos. Talán épp az tetszik az egészben a legjobban, hogy tudom, nem szabadott volna eddig elmennünk.
- Gondolom szakítasz Miaval és nem fogsz elköltözni. - térek is egyből a lényegre, és bár félek a reakciójától, de mégis reménykedek abban, hogy olyan választ ad, ami számomra kedvező. - Mármint... én nem bántam ezt meg, oké? Ne merészeld azt mondani, hogy Te igen... - miközben beszélek igyekszem minél szorosabban hozzá is bújni, hogy ne legyen lehetősége arra, hogy felálljon és faképnél hagyjon. Én nem akarok az a lány lenni, akit kihasznál.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Leave me alone - Mat & Niki 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f394d72695674517a4843485377513d3d2d3730302e313631316235313330663132376262353738343132313632323838342e676966
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
Leave me alone - Mat & Niki James%2BEdward%2BQuaintance%2BIII%2Bor%2BJimmy%2BQ%2B(9)
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzer. Júl. 31 2024, 18:45

Niki & Matteo
+18
Jobb is ha most csak arra koncentrálunk, hogy itt vagyunk, na meg arra kellene, hogy ne tegyem, amit most a legjobban akarok vele. Bassza meg a testvérem valamilyen értelemben, a szüleink gondolataimban és mindenki más fejében, akik a közelünkben vannak. HOgy néz ki, hogy már túl vagyunk egy meneten és van egy olyan érzésem, hogy nem az utolsó volt. Elég ránéznem, szinte mindenem remeg, oda vagyok értem a bőréért a szemeiért, a hajaérintésérét, és ez nem szerelem, ez vonzódás, amit nem lehet egy papír miatt egyszerűen az asztal alá söpörni, hogy jól van az ott. egy házban kell élnünk, egy hülye családi szabály miatt, szokjunk össze. Hát jól van apa rajta vagyok, összeszkok vele, de a csókjába beleveszek és ott minden veszni látszik az ő értelmezésük szerint nem szokunk össze, egyszerűen egymásnak esünk.
Eszem ágában sincs otthagyni, de tudom, hogy ott kell hagyjam ha azt akarom, hogy ne egy hirtelen hozott felelőtlen döntés legyen a következménye ennek az estének. A távollétem rövid, mert érzem hogy a vérem pezseg és Őt akarja, nagyon akarja, tagadni sem tudnám hiszen el is felejtem, hogy kinek kellene őt néznem, nem egy lánynak, akiben az ágytornát látom, de ilyenről szó sincs, még magam sem ismerem ezt az egészet. Időnk azt hiszem lesz kitapasztalni, bár titokban, mert ezt soha senki nem tudhatja meg.
Nem tudok várni, mégis azt érzem, hogy többet érdemel, az azonnali támadásnál, bár tudom, hogy minden készen áll a nyelvemmel mégis rásegítek, és be kell vallanom, hogy tetszik, amit látom rajta, amit érzek, hogy zihál, ahogy nyög, ahogy az ajkába harap, amikor elszakadok tőle és engem mér végig, azt amit csinálok.
Nem tudom várni, már megbolondulok, hogy nem vagyok benne, nem is várok, hamar hatolok bele, óvatosan, nem akarok neki fájdalmat okozni és közben igyekszem nem elszakadni az ajkaitól, mert nem akarok. De ő teszi meg helyettem egy pillanat az egész,d e kicsit mégis sikerül kizökkentenie.
- Meg fogjuk. - mondom röviden, mielőtt a nyakába mélyesztem az arcom és óvatosan harapdálom a nyakát, miközben a fülem az ajkai mellet figyeli minden lélegzetvételét és a nyögéseit, amik mámosoran hatnak rám, és úgy érzem most egy olyan menet lesz, amit nem fogok bírni ha most folytatom.
Mantrázom magamnak, hogy ez nem más csak szex, de kit akarok becsapni, saját magamat nem fogom tudni, érzem, hogy ez sokkal több, sokkal sokkal több, de nem vallom be mi. Igyekszem fenntartani magamban, hogy vonzódunk egymáshoz jó a kémia, ott van egy két erősebb érzelem, de ez nem szerelem, ez nem tudott ilyen gyorsan kialakulni.
- Baszki, nem fogom bírni sokáig. - nem akarok előtte elmenni, de régen volt ilyen szexben részem attól függetlenül, hogy két napja még más ágyában voltam, amitől egy kis bűntudat is előtör belőlem, de nem hagyom abba a mozgást benne, egyszerűen hagyom, hogy elöntsön az öröm, hangosan felnyögök, a mellkasához hajolva, behunyva a szemem, lassan folytatom a mozgást, ameddig folyamatosan söpör végig rajtam az élvezet, és az érzékenységem ellenére odalent, olyan, mintha akarnék még, mintha nem ez lenne a vége, de zalán pont itt kellene meghúzni a vonalat, amit nem megyünk át többet, de melyikünk fogja megtenni?  

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzomb. Jún. 29 2024, 07:53

Matteo & Nikita

+18
Próbálom minden erőmmel leküzdeni magamban az érzéseimet, amelyek napról napra csak egyre inkább felémesztenek, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Kezdetben gyűlöltem ezt az egészet, lázadtam az ellen, hogy eljátszuk a boldog és szerető családot, nem volt szükségem sem apára, sem testvérre, de mostanra... azt érzem, hogy szükségem van a Mat közelségére, így talán a lelkem mélyén még örülök is annak, hogy lehetőségünk van együtt élni. Mert senkinek sem gyanús mindez, ami kettőnk közt történik. Bár attól még iszonyú haragot érzek nem csak az anyám, de mindenki más irányába is. Épp azért, mert tudom, hogy soha nem lehetünk olyan pár, amilyenek szeretnénk lenni. Vagy legalábbis én szeretném, hogy legyünk.  Mia megkaphatja azt, amit én valószínűleg sosem, és ez épp elegendő ok ahhoz, hogy gyűlöljem Őt és azt, hogy Mat úgy beszél róla mindig, mintha valóban fontos lenne a számára. Talán tényleg az is, és csupán csak én képzelgek arról, hogy a mostohatestvéremet is több fűzi hozzám, mint az, hogy egy család lettünk. Végeredményként pedig ismét oda lyukadok ki, hogy nem akarok a testvére lenni.
- Fogd be! Nem akarom tovább hallgatni, hogy Miat az egekig magasztalod és úgy teszel, mintha csak Ő létezne... - hisz itt vagyok én is. Persze ezt nem mondom ki hangosan, hiszen néha akaratom ellenére is felbukkan előttem a tilos feliratú gomb, amit van hogy meg kell nyomnom, de... attól függetlenül, még pokolian kínzó érzés ez, ami belülről felemészt. Olyan, mintha folyamatos kihívást jelentenénk egymás számára, vagy épp azon versengenénk, hogy melyikünk adja fel előbb. A fürdőkádban is ismét kiderült, hogy én  vagyok a gyengébb kettőnk közül, mert mivel korábban sosem éreztem ilyent, fogalmam sincs, hogy hogyan kell kezelni az érzelmeimet. Valamiféle macska egér játékot játszunk egymással, ami bár izgalmas, és még inkább ösztönöz arra, hogy megszerezzem Őt magamnak, de csakis magamnak, ugyanakkor fárasztó is néha. Nem csak egymás elől menekülünk, hanem a saját érzéseink elől is. Az, hogy nem menekült el és még mindig a szobámban vár rám, ismét kihívásnak veszem, és mostanra már egyáltalán nem is zavar az sem, hogy teljesen meztelenül állok előtte. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Zavarodottságot érzek, és fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem, de végülis hagyom, hogy az ágyra kerüljek. Csendben bólintva, bámulok utána mikor egy rövid időre magamra hagy, miközben érzem, hogy az egész testem beleremeg a vágyakozásba. Amint visszaér, tudatosul bennem, hogy ezúttal nem fog kihátrálni, megtesszük azt, amit azóta a mámoros este óta nem tettünk, és hiába tudom, hogy ezzel mekkora kockázatot vállalunk, valahogy nem érdekel. Aprókat nyögve élvezem, ahogyan a testem minden pontját végig járja az ajkával, és már most el tudom dönteni azt, hogy ez sokban különbözik a legutóbbi alkalomtól. Most olyan, mintha számítana neki az is, hogy én is kellően élvezzem, ne csak Ő... Az első sokkal ridegebb volt, és egyértelműen a tudtomra adta akkor minden egyes érintésével, hogy az első és utolsó lesz. Tévedtünk mindketten. Olyan örömet okoz most a nyelvével, amit eddig még sosem érezhettem, és szinte ostorcsapásként ér mikor azt abba hagyja. Zihálva pillantok rá, szinte már kérlelve, hogy folytassa, de amint meglátom, hogy a gumit készíti elő, tudom, hogy mi következik. Nyelek egyet, az alsó ajkamba harapok az egész látványától, és hagyom, hogy a csókkal terelje el a figyelmem arról, hogy belém hatol. Először kicsit kellemetlen érzés, még fáj is, ezért ösztönösen szorítom meg a karját, de végül sikerül ellazulnom, ami már egy teljesen más érzést vált ki belőlem. Örömöt és élvezetet. Vele egyszerre mozgatom a csipőmet miközben nem túl hosszú, de éles körmeimet a hátába mélyeztem, a lábaimmal átfonom a derekát és teljesen rá bízom magam.
- Tudom, hogy nem fogjuk ezt soha megbánni. - suttogom egy pillanatra elszakadva az ajkától és szavaimat egyre hangosabb nyögések követik és már érzem, hogy nem is kell sok ahhoz, hogy a csúcsra érve a fellegekben érezzem magam. Közben pedig szembesülök a keserű valóságommal is: bele szerettem a mostohatestvérembe.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyCsüt. Jún. 06 2024, 17:24

Niki & Matteo
+18
Nekem talán könnyebb, sokkal könnyebb, hiszen sosem érdekelt éppen apám hány nővel hetyeg, ha ő így érzi jól magát, akkor nem érzem, hogy bele kellene szólnom. Főleg, hogy egyszer kétszer olyan csajokat választott be, akiket nem volt olyan rossz nézni, ahogy végig flangálnak a házban, bár ezt csak sikában nézegettem, mégiscsak apám csaja volt. De most azért a házasság merész húzás volt, mégis egy percig sem zavart, egészen máig, hogy igent mondott annak a nőnek, akinek a lánya megőrjít és egy percig sem tudom titkolni előle. Mégis igyekszem, de ezzel csak mérges lesz és nemhogy könnyebb lenne azzal, hogy elutasítom, hanem egyre nehezebb, mert ami bennem tombol az úgyanúgy benne is. De nem lehetne, ugyebár Mia, de igazság szerint mi sosem voltunk együtt, és nagyon régóta esedékes egy szakítás szerűség a nem kapcsolatunkban is.
- Mi kell egy pasinak szerinted? de őszintén, egy jó szex, vagy sok jó menet és ez elég, nem vágyom többre és sosem vágytam, és Mia ebben partner, talán ez az ami miatt ő van legtovább mellettem, vagy alattam. - vonom meg a vállam válaszolva kérdésére, amire szerintem nem is igazán volt kíváncsi. Egyszerűen nem bírja őt, mert mellettem van, de ha nem ismerném Miát, akkor Niki egészen biztos kedvelné. Ő egy normális lány egy nagy hibával, hogy elég esélyesen belém szeretett, de ezt én nem fogom tudni viszonozni neki, szerintem sosem.
De nem akarom tovább feszegetni az egészet, még a kísértésnek sem akarok engedni, pedig ott van, a vállamon ül az ördög és az a baj, hogy mindkettőn, de mégis megszólal a vészcsengő és én ott hagyom őt egyedül. De nem megyek sehova, hogy is tehetném, amikor tudom, hogy ez az egész máris jobban kicsinálja belülről, mint amennyire kellene. A testvére vagyok, nem több, és ennek így is kellene maradnia, persze, nem közös fürdőzéssel, hiszen abból már  nagyon régen kinőttünk, és ez már egy teljesen másik műfaj.
Amikor kijön nem akarom hallgatni, vagy látni, mennyire szomorú, azonnal odalépek hozzá, nem tudom mi borítja el az agyam, talán a látványa, aztán ahogy leesik róla a törölköző és ott végem van teljesen.
Azt hiszem az ágy a legjobb menedék, ahova menekülhetünk, még ha tudom, hogy nem kellene, ő is tudja, de a testünk mást akar, jelzi, szinte sikít, hogy tegyük meg és én belemegyek. Az ágyhoz viszem, de még mielőtt jobban belemerülnénk, vagy én bele, gondoskodok arról, hogy egészen biztosan ne legyen gond utólag, már a meglévőnél nagyobb.
Kiszaladok a szobámba, de nem akarom sokáig váratni, kitépem szinte a fiókot, hogy kiszedjek egy gumit, na jó hármat veszek ki, de tudjuk, hogy ez nem olyan játék, amivel sokáig mernénk szórakozni, mégis az étvágyam után megyek és sosem a józan eszem után.
Visszaérve azonnal lecsapok rá a csókjaimmal, és a testét egyre jobban feltérképezve haladok lefelé, ez a korábban kimaradt. Akkor a részeg szex volt az egész, egy behatolás, aminek nem volt semmi alapja, nem voltak érzelmek. És hiába akarom most is azt kiabálni, hogy most sincsenek, de vannak, csak nem ismerjük őket. Amikor az öléhez élek lassan csapok le a nyelvemmel, és ő azonnal reagál rám, elmosolyodok, de nem hagyom abba, óvatosan körkörös mozdulatokkal kényeztetem, és önelégülten sz-vom magamba a hangokat, amit miattam hallatt. Tudom, hogy kínzó a félbeszakítás de én mégis megteszem és könnyedén húzom fel a gumit, miközben le sem veszem róla a szemem. Már nem kérdezem meg akarja e, a szeme izzik, szinte könyörög, hogy most ne hagyjam abba. Fölé tornyosulok és megcsókolom, miközbena csípőmmel óvatosan behatolok. Halk nyögés csúszik ki a számon, és behunyom a szemem. Tökéletesen fel volt készülve arra, ami most jön, el sem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt fel tudtuk egymás húzni ennyire, hogy máris itt tartsunk. Pedig mennyire tiltakoztunk, mennyire elutasítottuk az elején, már szinte lázadtunk ellen és most mégis itt vagyunk.
Elfelejtjük a tényt, hogy milyen viszonyban vagyunk, csak ő és én vagyunk, és életemben először azt érzem a szex nem csak az kielégítést szolgálja valamivel több, én is más vagyok, de közben érzem a szorítást, ami nem engedi, hogy ezt csináljuk. Bár ellenállok a rossz érzés ott van bennem, miközben egyre tempósabban kezdek mozogni benne, és közben csókolom.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyVas. Jún. 02 2024, 07:43

Matteo & Nikita

+18
Már a kezdetek óta nehezen tudom elfogadni az anyám új házasságát, amihez egy testvér is társult, de mostanra a külömbség az, hogy már egyáltalán nem az zavar, hogy tönkre ment a családunk, ami csak anyából és belőlem állt, hanem sokkal inkább az, hogy nem bírok uralkodni az érzéseimen, amik nem is szabadna, hogy létezzenek. Talán sokkal könnyebb lenne, ha nem ismertük volna egymást azelőttről is, hogy a szüleink ki mondták volna egymásnak a boldogító igent. A tudat, hogy az a pasi lett a mostohatestvérem, aki az esküvő előtt nem sokkal el vette a szüzességem és olyan örmöket okozott, amilyent korábban soha nem éreztem, valami elképesztően idegesítő egy érzés. Minden igyekezetem ellenére sem tudom hagyni, hogy Miaval boldog kapcsolatban éljenek, miközben én semmi másra nem tudok gondolni csak arra, hogy mennyire akarom, hogy az enyém legyen. Azt szokták mondani, hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb, és én most értem meg, hogy ez pontosan mit is jelent. Akarom azt, amit nem szabadna.
- Nem kételkedek abban, de mi lenne, ha nem is lenne szükséged arra, hogy bármit is ki védj, mert nem bújsz össze azzal a... szóval Miaval. Ne már, Mat... mit látsz benne? - igyekszem még mindig úgy beszélni, mint akiben egy hajszálnyi féltékenység sincs, pedig a valóság az, hogy kurvára zavar, hogy Miat képtelen lekoptatni. Én olyan szívesen megtenném helyette, de ezt inkább nem hozom fel ötletnek, mert tudom, hogy nem tetszene neki, hogy bele akarok pofázni a kapcsolatába. Amúgy sem lenne egészséges senkinek az, ha csak egy apró gyanakvást is keltenék a kettőnk kapcsolatát illetően, ami fogalmam sincs, hogy milyen is. A testvérinél egy kicsit több azt hiszem. Mármint a testvérek nem szoktak csókolózni, sem pedig egymásról fantáziálgatni. Én viszont szoktam Matről olyanokat is elképzelni, ami miatt az anyám megkövezne, egészen biztos. Főleg mert Ő olyan elveken él, hogy házasság előtt nincs szex. Főleg nem a mostohatestvéremmel.
- Nem lenne semmi. De szeretek őszinte lenni. Az őszinte véleményem pedig az, hogy Mia egy hárpia. - vonom meg a vállam a legkisebb megbánást sem mutatva a szavaim miatt. Ez még csak nem is arról szól, hogy Matet idegesítsem, mert szidom a barátnőjét. Egyszerűen csak kiráz a hideg attól a csajtól. Idegesítő, csúnya és az övé lehet az a srác, aki az enyém viszont nem. Kell ennél több ok, hogy gyülöljek valakit? Még saját magamra sem ismerek rá, mert korábban senki iránt nem éreztem ekkora ellenszenvet. De Miat képes lennék megfojtani egy kanál vízben.
A közös fürdőzésünk nem éppen úgy sikerült, ahogyan akkor elképzeltem, amikor Mat meztelenül megjelent a fürdőben, azt hittem, hogy végre megismételhetjük azt, amit akkor tettünk, amikor még nem voltunk testvérek, de ahogy mindig, most is csak össze zavar, még eldönteni sem tudom, hogy szándékosan szórakozik-e velem, vagy tényleg ennyire bizonytalan Ő is. Nem vagyunk könnyű helyzetben az igaz, de attól függetlenül, én hiszek abban, hogy titokban bármikor egymáséi lehetünk. Bárcsak tudnám, hogy mit érez, mert akkor sokkal könnyebb lenne hülyeségeket tervezgetni. Az én érzéseimben akkor leszek teljesen biztos, amikor végül magamra hagy, és mint valami kisgyerek úgy kezdem síratni azt, hogy ennyire elérhetetlen. Szerencsémre sikerül össze szednem magam, bár azt eldöntöm, hogy nem fogok át menni a szobájába vele aludni, mert nem akarok két jó testvérként megnézni valami gagyi filmet. Meglepetten eszmélek rá, hogy ott maradt a szobámba, ami ismét ellágyítja a szívem és miután szó szót követ, csak ahygom, hogy a törülköző le essen rólam, miközben a nyakát átölelve tapadok az ajkára. Jelenleg erre van szükségem. Fel vagyok készülve egy újabb elutasításra, de szerencsémre nem tiltakozik, így ismét hatalmas reményt kelt bennem, de tudom, hogy megéri. Akkor is, ha a történtek után meglehet, hogy megbánjuk majd. Lábaimmal átfonom derekát, miközben az ágy felé halad velem, közben pedig érzem, hogy a szívem egyre hevesebben ver, és tudom, hogy abból ami ezután következik már nem lesz kihátrálás. Nem is akarom.
- Velem sosem lesz könnyű dolgod. - suttogom a tekintetét fürkészve, miközben rá harapok alsó ajkamra és kicsit értetlenül nézek rá miközben elhúzódva tőlem áll fel az ágyról. Bólintok szavaira, és engedelmes maradok az ágyban a hátamon fekve, csak akkor ülök fel egy kicsit, amikor ki megy a szobámból. Zavartan igazítom meg a hajam és érintem meg az arcom, amely olyan meleg, mintha tüzelne, szinte biztos vagyok abban, hogy ki is vagyok pirosodva. A szemem azonban ismét felcsillan, amint megpillantom a vissza érkező mostohatestvérem, nyelek egy nagyot és szinte vágyakozóan dőlök hátra ismét és adom át magam az érzéseimet és Matnek is. Az övé akarok lenni. A csókja ezúttal kicsit mohóbb, de élvezem miközben egyre lejjebb halad a testemen az ajkával, időnként halkan felnyögök, mélyeket sóhajtok, eszemben sincs tiltakozni, főleg akkor nem mikor elér a nőiességemhez is. Ösztönösen húzom fel a lábam egy kicsit jobban széttárva azokat, be csukom a szemem és bár nem akarom, de mégis kicsit hangosabb hangok jönnek fel a torkomból. Egyik kezemmel megmarkolom a lepedőt, míg másikkal a Mat hajába túrok vágytól fűtve. Még biztosabb vagyok abban, hogy képtelen leszek a testvére lenni. Ezek után még annyira sem fog menni.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzomb. Jún. 01 2024, 10:14

Niki & Matteo
Az ellenséges mostohákból lett nem id tudom milyen mélyen szántó bezsélgetsekbe belemenp testvérpát lennénk? Magában a testvér szó, olyan szarul hangzik ránk, közünk nincsen ilyen téren egymáshoz, a szüleink, na és ez talán annyira fontos, láttunk már olyat filmekben, hogy ez megtörtént, egy kicsit fura volt, de a mi kapcsolatunk nem olyan komoly egy pillanatig sem, mint a szüleinké. El tudunk beszélgetni és igen ott van az a vágy, az a kémia, ami vonz egymáshoz, de talán ennyi az egész. Mia ott van nekem és azt hiszem ez a fontos az életben, vagy annak kellene lennie.
Mégis amikor azt ecseteli, hogy mivan ha pont attól a lánytól lesz gyerekem, amire nem is vágyok egyszerűen kiráz a hideg és csak megrázom a fejem.
- Nem ejtek senkit teherbe Niki, már van annyi eszem, hogy tudjam mivel lehet ezt kivédeni. - netek fel egy rövidet, mert ez sosem történhet meg és erről én magam minden esetben gondoskodok is. De róla nem tudom elképzelni, hogy ne akadjon gyereket.
- Mi lenne ha egyszer egy mondatodban, nem hárpiaként tüntetnéd fel Miát? - kérdezem reménykedve, bár tudom, hogy szinte lehetetlen kérés, és talán ezt el is kellene engednem.
A kádban nem is tudom mik forognak a fejemben, egyszerűen jónak tűnik ott minden, mégis olyan gyorsan akar belevágni mindenem vagy csak abba az egy dologba, és nekem életemben először szólal meg egy vészharang, hogy ideje egy kicsit lassítani. De egyszerűen szórakozásnak fogja fel az ellentmondásom, és nem érti meg a mögötte lévő akarást.
Mivel elküld én kimegyek, de a szobájából nem megyek ki, az ágyra ülve várom, hogy megjelenjen, bár fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék neki. Ő többet akar, nyilvánvaló, én több okból is visszakozok, és szomorú, de a legnagyobb része ennek nem az, hogy ott van nekem Mia. Nme vagyunk együtt, vagyis sosem tudjuk, mi van köztünk, olyan nem akarok vele lenni, de  a biztonság meg felőle azért nem olyan rossz.
Amikor megjelenik az ajtóban felállok, hogy a haragját csillapítsam és azt hiszem, hogy sikerül de a tanácstalanság megmarad köztünk. Valóban nem tudnánk mit akarunk? Nem ezt nem hinném, pontosan tudjuk mit akarunk de a kivitelezése lehetetlen és ennek mindannyian tudjuk az okát.
Minden szava igaz, de nem reagálok rá, csak a dereka köré fonom a kezem, amikor a karjai a fejem mellett pihennek meg, figyelem a szavait és amikor megcsókol magamhoz szorítom. Azt hiszem ez ha most történik meg sem egy gyors numera lesz, de elég nagy esélyt látok arra, hogy ezután minden más lesz vele. De ő akarja és baszki én is akarom. Az ágyhoz viszem, miközben magamra kapom könnyű testét, majd óvatosan az ágyra fektetem.
- A nők bonyolultak és van egy olyan érzésem, hogy ezután sem lesz veled könnyebb dolgom ugye? - kérdezem elszakadva tőle rá mosolyogva. - Várj meg, ne mozdulj! - mondom neki és a szobámba megyek, remélve, hogy addig nem zár majd ki a szobájából. Mint mondtam neki nem tervezek gyereket és muszáj, hogy mindig észnél legyek, és gyorsan fel is kapok egy gumit, mert ennek úgyis az lesz a vége, amit ő akar.
Kétség sem fér hozzá, hogy mennyire akarom őt, amikor visszamegyek még mindig ott van és nem tudok várni, óvatosan csapok le rá az ajkaimmal. Az arcától egészen a melléig vándorolok, majd egyre lejjebb és lejjebb, még viszakozhat, ha akar, de nem fog, és ez az ami még jobban megőrjít.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzer. Jan. 24 2024, 06:45

Matteo & Nikita

Fogalmam sincs, hogy a Jasonnel közös tanulástól hogyan jutottunk el a gyerekekig, de valahogy olyan egyszerű Mattel mindenféléről beszélni. Bár néha semmi értelme annak, amiket egymásnak mondunk, olyan, mintha legtöbbször elbeszélnénk egymás mellett, de én most csak örülök annak, hogy kettesben lehetünk. Jó, hogy elűzte az osztálytársamat, bár azt még mindig nem tudom, hogy hogyan fogom lebeszélni Jasont arról, hogy beáruljon. Bár az a tervem, hogy holnapa beteget jelentek, de ha a tanuló társam elárul, akkor simán felhívhatják majd anyut. Az az egyetlen reményem, hogy kellően megijedt Mattől, és nem fog merni feleslegesen fecsegni. Ha meg mégis... akkor nem tudom. Valahogyan ki találjuk a továbbiakat is. Most csak és kizárólag a jelenre szeretnék koncentrálni, ami lehet még jó is.
- Na és ha valaki teherbe esik tőled? Mit csinálsz? Csak közlöd vele, hogy bocsi de nekem nem kell gyerek? Mat... egyszer tutira lesz neked is. Leghamarabb Miatól. Bár ő tutira arra vár, hogy valamivel még jobban magához láncolhasson. - gúnyos vigyor jelenik meg az arcomon, hogy aztán ne mondhassa, hogy én nem szóltam. Egyértelmű, hogy sem Miaval, sem más lányokkal nem csak sakkoznak, hanem annál többet is csinálnak. Ennek még a gondolatától is felfordul a gyomrom. De mégis azt szeretném, hogy ne használjon ilyen nagy szavakat, hogy neki nem lesz gyereke. Hát aki így szereti élni az életét és úgy cserélgeti a lányokat, mint más a zokniját, annál nagyon is benne van a pakliban, hogy egyszer valaki felkeresheti egy pucér kis békával és közölheti vele, hogy az ő gyereke.
Bár először kellemetlenül éreztem magam, amikor be ült mellém a kádba, de minél több időt töltünk el egymást ölelgetve és pont úgy, mint akik valami hős szerelmesek, annál inkább szeretném, ha ismét megtennénk azt, amit még akkor, amikor a szüleink nem forgatták fel ennyire az életünket. Bizonytalanság persze van bennem, hiszen elég sok veszítenivalónk lehet, ha valami nem úgy sülne majd el, de szeretek kockázatokat vállalni. Érte pedig mindenképp megéri, még akkor is, ha talán mindössze csak hírtelen fellángolás is ez, ami köztünk történik. A csókjaink, a körém fot karja, a szavai és az egész jelenléte is azt érezteti velem, hogy ő is szeretné, mégis mintha pofon csapott volna a visszautasításával. Egyre jobban azt érzem, hogy csak játszadozik velem. Folyamatosan reményt ad, amitől végül mindig megfoszt. Épp ezért is húzódok el tőle és kérem meg, hogy hagyjon magamra. Mert kicsit ilyenkor mindig bele gázol a lelkembe és önbecsülésembe is. Hát nem könyöröghetek én senkinek azért, hogy máshogyan nézzen rám! Még neki sem. Bár hallom a szavait, de mégis úgy teszek, mintha elengedném a fülem mellett. Nem akarja, hogy egy gyors numera legyek, azt sem szretné, ha megpróbálnánk titokban valami szépet össze hozni ebből az egész furcsa helyzetből, de viszont ha haza hozok egy fiút tanulni, akkor úgy érzi, hogy jogában áll azt elűzni mellőlem, hogy nehogy tovább mehessünk a tanulásnál. Én ezt komolyan nem értem. Összezavar. Az pedig még rosszabbul esik, hogy eleget tesz a kérésemnek, ésvalóban magamra hagy. Pedig azt szerettem volna, ha kiengesztel. Amint becsukódik mögötte az ajtó kezdenek el potyogni a könnyeim is, úgy érzem magam, mint valami hisztérikus kislány, aki nem kapja meg azt, amit akar. A kádból kikelve, csalódottan tekerem magam köré a törülközőt és sóhajtva lépek ki a fürdőből is azt tervezve, hogy agyon zabálom magam egyedül, valami romantikus filmet nézve. Sőt, még azt is elterveztem, hogy a szobám ajtaját is be zárom, hogy ma Mat többet véletlenül se zavarhasson. Mégis meglepődök azon, hogy ott ül az ágyamon, mintha mi sem történt volna. Megtorpanok, és amint közelebb jön hozzám, érzem, hogy a magabiztosság belőlem fokozatosan tűnik el ismét, és már megint nem vagyok abban biztos, hogy szeretném nélküle tölteni az éjszakámat. Megrázom a fejem a kérdésére, és nyelek egyet mikor megsimogatja az arcomat. Tényleg nem értem, hogy mit akar tőlem.
- Ez nekem nem arról szól, hogy nem akarsz megfektetni, Mat. Hanem arról, hogy nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél tőlem. Egyértelmű, hogy nem tudunk testvérek lenni. De... - elhallgatok egy rövid ideig, és mindkét kezemmel átölelem a nyakát, ettől a mozdulattól pedig le is esik rólam a törülköző is. Egyáltalán nincs már bennem zavar azért, hogy meztelenül állok előtte. - ... de én mindig egy kicsit elhiszem, hogy több van köztünk mikor ilyeneket mondasz. Én komolyan mondtam, hogy szeretném megpróbálni veled azt, hogy csak mások előtt legyünk testvérek, de kettesben azok lehessünk, akik szeretnénk lenni... - ez úgy ostobaság ahogy van, de nem bírom csak úgy elengedni ezt az egészet. Még közelebb simulok hozzá, kicsit lábujjhegyre állok, és ajkamat az övére tapasztom és ha nem utasít el, akkor meztelen felsőtestünk is összeér.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzomb. Jan. 06 2024, 12:13

Niki & Matteo
Vele nehéz a jövőmről bezsélni, iki egy kcsit olyan, mtha  jelenben élne és nem akarna tágítani, amivel nem lenne semmi baj, csak nem könyű,amikor az én jövőm a téma- Tudom, hogy Mia is részese, de nem tudja megérteni miért van ez így. Ennek nagyon sok oka van, amit ő nem tud, nem is sejt és nem is kell tudnia, mert még jobban bosszantaná, sok mindenben segíthetne ez az összeköltözés, de minél jobban beszélünk róla annál jobban kezdem én is elhinni, hogy nem jó ötlet, mégis kiállok mellette még.
- Neked lesz gyereked Niki, ebben biztos vagyok, te nem olyan lány vagy aki tudna nélkülük élni, higgy nekem, csak most érzed ezt mert még te magad is gyerek vagy. Ahogy én is, nem bántásból mondom, de a nők mindig máshogy vannak beállítva, eleinte nem akarnak, de ahogy idősebbek lesznek valahogy csak kipattan a fejükből. - volt egy barátnőm, vagyis inkább egy hosszabb se veled se nélküled kapcsolatom, ahol a csaj terhes lett, elvetélt, de nála nagyobb gyerekellenes embert sosem láttam, mégis amikor megtörtént amire senki nem számított sokkal jobban összezuhant, mint azt hitte. Engem nem rendített meg, csak azt tudtam meg, amikor már elment a gyerek, fiatal voltam, nem fogtam fel teljesen, bár még a mai napig nem tudom felfogni, hogy igaz volt, de jobb, hogy nem ment végig a dolog, most nem itt tartanék ahol szeretnék. Önző dolog, de a pasik tudnak ilyenek lenni a  nők már annyira nem.
A kádban már teljesen meg van borulva az agyam, szinte kéri, az egész helyzet követeli, hogy tovább menjünk, eleinte huncut megjegyzésemmel akarom tovább fokozni a feszültséget, de végül mégis én vagyok az, aki nemet mond és megállítja a tettünket, pedig nem akarom.
- Pedig így fogok rád nézni, mert én képes vagyok uralkodni magamon, mert tudom mit akarok és az nem egy gyors numera veled nem. - értem a sértődése okát, lassan már jobban kiismerem, mint hittem volna, hogy fogom, de nem tudok ez ellen menni. Ez az én döntésem és nem hagyom, hogy befolyásolni a hisztije, mert ez érte is van. Miatta is mászok ki a kádból hallgatva rá és magára hagyom, hogy lenyugodjon, de nem hagyom ott. Az ágyához megyek és leülök, mert kattog az agyam, bár tompán a fűtől, de kattog. Mégis miért pont ő az aki ennyire be tudta vonzani az agyam, miért pont neki kellett ezt csinálnia velem és nem egy olyan lánynak, akivel nem élünk egy háztartásban mint mostohatestvérek.
Ahogy kilép nem a durcás énje jelenik meg előttem, sokkal inkább látom rajta a szomorúságot, ami nekem is fáj. Felállok és odamegyek hozzá.
- Még mindig nem érted ugye? - kérdezem miközben megsimogatom az arcát. - Fontos vagy nekem, még én sem tudom miért pont te, de nem foglak egyedül hagyni, már nem, nekem sem menne, pedig az lenne a helyes, de nem teszem meg azonnal, amit akarsz. Nikita akarod azt amit a fejedbe vettél, komolyan szeretnél lefeküdni velem, mert ez majdnem öntudatos lesz, és nem foghatjuk a piára, már a szüleink neve is egy és ezzel minden más lesz. Várhatunk még, mert én tudok, de most ebben neked kell dönteni. - mondom neki olyan finoman, ahogy csak tudom, hogy tovább ne tudjam bántani.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyKedd Jan. 02 2024, 08:44

Matteo & Nikita

Utálom, hogy mindig megvédi Miat és bár feldühít vele, de inkább ezt most szó nélkül hagyom. A gyengéknek szükségük van védelemre, az a liba még arra sem lenn képes, hogy egyedül ki álljon maga mellett. Mert biza nem félnék az ő arcába sem elmondani a véleményem. Mindig meglepődök magamon, hogy képes vagyok bárkire is ilyen gyűlölettel gondolni, de az a lány szerintem egyáltalán nem olyan, mint amilyennek mutatni próbálja magát. Nem is értem, hogy Mat mit lát benne, és honnan a fenéből jutott eszébe az, hogy össze költözzön vele? Miért pont VELE? Nem is szép. A kedvessége is pedig csak színjáték ebben biztos vagyok. Az ujja köré akarja csavarni Matet még ennél is jobban, de most már én is itt vagyok, és egészen biztos, hogy nem hagyom azt, amit terveznek. Az élet azért elég csúnya játékot űz velünk, mert mindene akarok lenni Matteonak, de a testvére az semmiképp. Nem is bírnék soha úgy nézni rá. Utálom ezt az egészet, amibe a szüleink bele kényszerítettek, de azért mégis megpróbálom a jó oldalát is nézni. Gyakran lehetünk kettesben, anélkül, hogy gyanúsak lennénk. Már csak Matet kéne meggyőznőm arról, hogy nem bűn, ha többet viszünk a kapcsolatunkba. Bár nyílván jobban örülnék, ha másképpen, más körülmények között lennénk együtt.
- Akkor ez legalább közös bennünk. Én sem szeretnék gyereket soha. Azokkal csak a baj van. Meg mindig sírnak. Képzeld csak el mikor egy gyerek megszületik... olyanok, mint egy kicsi pucér béka. Kinek hiányzik a nyakára még azis? - még egy mutrát is vágok, hogy hatásosabb legyek, bár tényleg komolyan gondolom amit mondok. Anya szerint ezeket csak azért mondom, mert még fiatal vagyok és, hogy majd ha benő a fejem úgy igazán és találok egy olyan férfit, aki megbecsül másképpen fogom ezt gondolni, de szerintem a véleményem évek múlva sem lesz másmilyen. Szóval Matnek sem kell attól féljen, hogy majd eljátszom, hogy teherbe estem, csak azért, hogy magam mellett tartsam. Bár ahhoz amúgy is el kéne jutnunk odáig.
Feldobott a közös alvásunk tervezése és egy kicsit a reményemet is vissza adta ahhoz, hogy megismételjük mindazt, ahonnan indult a kapcsolatunk is, és amikor tényleg csak Mat és Niki voltunk. Akik nem testvérek, csak két ismeretlen, akik jól érezték együtt magukat. Az azonban meglep, hogy a fürdőbe utánam jön, meztelenül és a kádba is mellém ül. Igyekszem minél jobban hozzá simulni, de nem csak azért, mert vágyok arra, hogy megérintsen olyan helyeken ahol nem lenne helyes, hanem azért is, mert imádom a közelségét. Bár nem ér hozzám úgy, ahogyan szeretném, de azért mégis elveszek a pillanatban és annyira örülnék, ha ez örkké tartana. A szavai nagyon halkan jönnek ki belőle, de én mégis tisztán hallom.
- Például miben? - pillantok rá kíváncsian, szélesen vigyorogva, majd próbálom rá hárítani a felelőséget is. Mert megtehetnénk azt, amire mindketten vágyunk. Az ajkára tapadok annak reményében, hogy egy kicsit talán mégis tovább megyünk. Bár viszonozza a csókot, de még mindig óvatos, amikor pedig elszakadunk egymástól és megszólal, úgy érzem, mintha arcon csaptak volna. Morcosan és csalódottan húzódok el tőle, hiszen megint úgy érzem, hogy szórakozik velem. Miért olyan nehéz? Egyáltalán minek ad folyton reményt? Nem kellett volna utánam jönnie ide. A magyarázata azonban egyáltalán nem tetszik. Mitől néznénk egymásra, ha megtennénk azt, amin már amúgy is túl vagyunk? Annyi a különbség, hogy azóta a szüleink össze házasodtak. Na és? Attól még nem lettünk testvérek.
- Ne nézz rám akkor többet sehogy! Nézd Miat! - szólok rá hisztérikusan és bár én kérem, hogy hagyjon magamra, de mégis rosszul esik, amikor ezt valóban megteszi. Értetlenül nézem, ahogyan ki mászik a kádból, hiszen arra számítottam, hogy újra átgondolja a dolgokat. Csalódottan nézek utána amint egy törülközőt magára tekerve megy ki a fürdőből, és idegesen csapok bele a vízbe, ami végig priccolja a földet. Sóhajtva temetem vizes kezembe az arcom, megtörlöm könnyes szemeimet, aztán le mondva mindenről fürdök le. Dühösen és reményvesztve. Amint végzek, ki kelek a kádból és magamra tekerem a törülközőt is. Minek siratok bárkit is? Menjen csak ha akar! Egészen biztos, hogy ma nem alszok vele. És a hetet sem fogom a társaságában tölteni. Egy újabb sóhaj után lépek ki a fürdőből a szobámba, meglepetésemre azonban Mat ott vár rám.
- Miért vagy még mindig itt? Mit akarsz Mat? - nézek rá és remélem, hogy nem veszi észre az arcomon, hogy sírtam. Komolyan olyan, mintha játszadozna velem. Most akar vagy nem? Mi ez az egész?

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyKedd Dec. 19 2023, 22:42

Niki & Matteo
- Niki ne legyél ennyire negatív, tud ő döntést hozni, csak tudod milyen vagyok. - nem kelek Mia védelmére, vagyis nem akarok az akaratomon kívül reflexszerűen reagálok a szavaira pedig nem így kellene és ezzel tisztában vagyok.
- Nem lesz gyerekem Niki, sosem akartam és nem is fogok akarni, nekem nem való gyerek, nem lesz se lányom, se fiam, jobb ha a világ nem kér még egy Rizzit. - nem tudom, hogy az örökségem kinek adom tovább, de bízom benne, hogy lesz valaki aki majd tovább viszi, de a géneket megtartom magamnak. Az utolsó Rizzi leszek ebben biztos vagyok, mert én nem fogok gyereket nevelni, nekem nem menne és ezzel tisztában vagyok, nem is erőltetem, de ezt a témát nem is akarom tovább pedzegetni, mert nem esz része sosem az életemnek.
Mit kellene tennem egy olyan hír hallatán, amit a földszinten kapok? Hát a nagybáty szerepében suliba kellene küldenem és amint hazajön csak figyelni, hogy ne legyen baja, azt hiszem, de én ehelyett bemegyek mellé a fürdőbe, ruha nélkül, beülök a kádba és azt akarom kitalálni vele, hogy mi lenne a helyes, hogyan tudnánk normálisnak tűnni, de ezt nem tudom megválaszolni, akármennyire is uralom az életemet ez egy olyan pont amiben nem tudok támpontot nyújtani magamnak, mert nehéz és ismeretlen téma.
Tetszik,hogy hozzám simul, és nem látja, de élvezem a helyzetet és elmosolyodok, amikor tetszését fejezi ki az én zavaromon, amit ő nem ennek érzékel. Nekem furcsa ez az egész és ezt érzi rajtam, nem tudom kezelni, legszívesebben elhessegetném a habokat és mindent megtennék, hogy a testi vágyainkat éljem meg, de ez annyira egyoldalú és önző lenne, mint én magam és most ebben nem kellene magamnak lennem.
- Azt hiszem nagyon sok mindenben te vagy az első. - súgom a levegőbe, amit biztosan hall, mert nem volt még olyan egyéjszakásom, akivel utána akartam volna a folytatást, nem megesett volna, hanem én akartam volna célzottan és őt határozottan akarom, de még nem tudom képes vagyok e megkapni őt.
Megcsókol én visszacsókolom és tudom mennyire akarom folytatni, de amint elszakadunk egymástól és megszólalok, mint ahogyan ő szokott megsértődve csúszik el tőlem, én me meglepetten nézek rá, és nyújtom felé a kezem, de addigra már elutasítóvá válik velem szemben.
- Nem érted ugye?- kérdezek rá nevetve, és nem mozdulok a bebiztosított helyemről. - Ha megtesszük, akkor nem leszek több, mint az a srác, aki az elsőnél voltam. Használjalak ki, ezt akarod, mert megteszem, de akkor nem fogok tudni úgy nézni rád mint most. - a tekintete elfordul felőlem és közben már érzem, hogy ennek az estének vége, a részéről biztosan.Két opció forog a fejemben, kimegyek és békén hagyom, hogy lenyugodjon, talán magától fog majd a szobám ajtaján kopogtatni, de amilyen makacs, még csak be sem fog jönni és amíg kettesben leszünk hozzám sem szól. Vagy maradok és megteszem, amire kér, átmegyek azon a határon, amit képzeletben meghúztam magunk között, amit csak lassan akartam átlépni újra, véglis már egyszer megtettem a kiskapu talán ebben rejlik. A kezemet a kád szélére támasztom és kimászok a kádból, pontosan azt teszem, amit kér törölközőt tekerek magam köré és kimegyek az ajtón, de csak a fürdőből, mert a szobájából nem fogok elmenni. Hagyom, hogy megfürödjön itt fogom várni nem leszek az, aki ellent mond neki és megteszem amit kért, de nem hagyom magára teljesen, csak azt akarom, hogy egy kicsit durcis legyen, mert valamiért úgy még jobban fel tud csigázni.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyPént. Dec. 15 2023, 13:23

Matteo & Nikita

Egyértelműen csak bosszantani akarom a szavaimmal, meg megerősíteni őt a hitében, mert bármennyire is próbáltam megértetni azt vele, hogy Jason nem olyan célból jött ma át hozzám, amilyenre ő gondol, meg az anyám, sehogy sem sikerül. Így feladva a harcot hagyom rá az egészet és megadom azt a választ, amit hallani akar és amit talán ki is nézne belőlem. Bár ha sokat bosszantana valószínűleg meg is tenném azt, csak lehet, hogy nem épp az osztálytársam lenne hozzá a legmegfelelőbb partner. Megnézném az arcát azért, ha rajta kapna Nickel például.
- Talán soha meg sem tudtad volna. - forgatom meg a szemeimet, de még mindig csakis annyi a célom, hogy mérgelődjön, mert én is azt teszem valahányszor szóba kerül Mia, aki a levakarhatatlanság királynője. Ha engem kérdez, szerintem akkor sem tudná levakarni magáról, ha akarná. Az össze költözéses ötlet pedig pont kapóra jött neki és tutira nagy lett az önbizalma is miatta. Azt gondolja, hogy megnyerte magának Matet. Amennyi esze van, biztosan, hogy azt is elhiszi, hogy a mostohatestvérem bele szeretett, valószínáleg ha tudná, hogy milyen jól el vagyunk jelenleg nélküle is, akkor fejvesztve menekülne a közeléből. Ha rajtam múlna, biztosan a képébe mondanám a valóságot, de nem akarok ártani Matnek. Meg hát nem is bízok abban annyira, hogy nem lenne az első dolga a szüleink elé állni és elárulni mindent. Így egyenlőre biztosan hallgatok, de  azért remélem, hogy nem lesz túlságosan elszálva magától. Mert az tuti, hogy nem fogom hagyni, hogy megvalósuljon a összeköltözéses álmuk, amit nem is értek, hogy honnan jutott a Mat eszébe egyáltalán. Csak még nehezebb lesz találkoznunk mások nélkül, ha együtt fog élni azzal a boszorkával. Mert velem egyáltalán nem veteti be, hogy olyan ma született bárány lenne, mint amilyennek mutatni próbálja magát. Szerintem csak a mostohatesómnak akar felvágni mindig, amikor jópofizik.
- Hárpia. Még csak döntést hozni sem tud nélküled. - fintorgok és kicsit megrázom magam, hogy úgy tűnjön, mintha össze borzonganék attól, hogy valaki ilyen hülye tud lenni. Mert képtelenség, hogy ne vegye észre, hogy Mat nem szereti, és csak ki használja. Nem mintha tudnám, hogy milyen kapcsolat az övék, de ha a szerelemről szólna, akkor most nem lenne Mat olyan velem, amilyen vele sose lesz. Próbálom ugyan megérteni, hogy mitől lesz nekünk jó és előnyünkre ez az egész, de egyszerűen nem tudom felfogni. Olyan, mintha csak azért magyarázkodna, hogy ne hallgasson, de sok logika nincs benne. Sokkal jobb lenne ha egyedül költözik el és én is akkor lóghatok nála, amikor csak akarok. Anyáék biztosan nem gondolnának bele a valóságba. Annál jobban megbíznak benne, hogy kinézzenek belőle olyasmit, hogy a mostoha húgával mennyire közel került egymáshoz. Vagyis gondolom. De persze nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, én csak bízok abban, hogy majd a kedvünk szerint alakul minden. Mert másképp megőrülök.
- Na és ha lányod lesz? Talán akkor megértenéd, hogy az ilyen pasik, mint amilyen te is vagy, miért veszélyesek. - nem veszem komolyan a szavait, mert valamiért nem tűnik olyannak, mint aki képes lenne apaként helyt állni. Most még biztosan nem, szóval legalább az esküvő miatt és azért, hogy véletlenül felcsinálja Miat, nem kell aggódnom. Bár simán kinézem abból a csajtól, hogy valaki mással csináltat egy gyereket, hogy aztán Matre kenje és azzal próbálja meg magához láncolni. Én mondom... az ilyen tapadós lányok nagyon veszélyesek. Még jó, hogy itt vagyok én és megvédhetem őt az ilyen hárpiáktól.
Végig vigyorgok miközben a szobámba megyek, aztán a habzó kádba ülök, mert  egyszerűen még mindig nem tudom elhinni, hogy bele ment az együtt alvásba is velem. Nem tervezem különösebben semmit az éjszakát illetően, hagyom, hogy magával sodorjon az ár, nekem bőven elég a közelsége is. Egyenlőre legalábbis. Amint viszont felbukkan meztelenül ő is és még be is ül mellém a kádba, egyre nagyobb lesz bennem a vágyakozás, és ha volt is bennem bármiféle tiltakozás amiatt, hogy ne kerüljek hozzá ennél közelebb, az elmúlt. Főleg amint kimondja azt is, hogy a hét többi felében a szüleink nélkül lehetünk. Kettesben.
- Normálissá tehetnénk... valahogy. - ezt szinte suttogva mondom, bár tisztában vagyok azzal, hogy lehetetlen úgy tennünk bármit, hogy ne érezzük magunkat rosszul utána. Nem magunk miatt. Hanem a szüleink iránti tiszteletből. Mert ha a tudomásukra jutt, abból iszonyatosan nagy káosz lenne. Le kell mondanunk a saját vágayinkról azért, hogy az övék kiteljesüljön még jobb. Ezt pedig utálom. Mégis úgy dőlök neki, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ez, bár azért a habokkal igyekszem eltakarni magam, még akkor is ha tudom, hogy igaza van... már látott, amibe ha bele gondolunk elég ciki. Így főleg, hogy testvérek lettünk utána. Mély levegőt veszek, amint átölel és közelebb húz magához, a szavai miatt pedig csak még inkább elbizonytalanodok saját magamban. Akarom őt, a következményekkel együtt. Bár zavarba jövök, de azért mégis széles vigyorra húzódik a szám, és szeretném ha nem igyekezne ennyire. Sokkal könnyebb lenne, ha a hagynánk, hogy megtörténjen az, amit eddig próbáltunk kerülni.
- Jó hallani, hogy valamiben én vagyok neked az első. - válaszolok végül, bár ha az eszemre hallgattam volna, akkor valószínűleg valami másképpen szólt volna a feleletem. Például megkértem volna, hogy ne igyekezzen, és tegyen be bármit bárhová. De elég kínos lenne ezt így kimondani, meg nem is rám vall. Sokkal több annál a büszkeség bennem, hogy én magam könyörögjek azért, hogy a magáévá tegyen. Ezért is válaszolom meg a kérdését úgy, hogy neki kelljen döntenie, és azzal, hogy megcsókolom csak még nehezebbé akarom tenni a dolgát. Nem akarom, hogy megint elutasítson. Minél tovább húzódik a csókunk, annál biztosabb vagyok magamban, de nem merek én lenni az aki ennél jobban kezdeményez. Szerencsémre, mert amint szét válnak az ajkaink és megszólal, leesik, hogy túl léptünk egy határt. Akarom őt az igaz, de nem bírom az elutasítást. Épp ezért húzódok el tőle és csúszok a kád másik végébe durcásan. Mert megint nem akar. Pedig azt hittem, hogy ma félre tehetünk mindent egy kis időre.
- Holnap és holnapután is kitalálsz majd valamit. Elég volt a játszadozásodból Mat. Miért hagyod, hogy reménykedjek, ha aztán ilyen ostoba kifogásokkal el is löksz magadtól? - ő kezdte az egészet. Jasont is elűzte, a szobájában is ő csókolt meg, most is ő jött utánam. Nem értem, hogy akkor mit akar még? Olyan, mintha csak az agyamat akarná húzni. Mindig ezt csinálja. Egyzser akar, máskor meg nem. Miért olyan nehéz döntenie? Fogadjuk, ha Mia ülne itt helyettem, akkor nem csinálná ezt. - Ki kelnél a kádból? Szeretnék le fürödni és aludni. - miközben beszélek, nem is nézek rá, bár teljesen mást szeretnék, mint amit mondok. Azt akarom, hogy maradjon, és hitesse el velem, hogy számítok neki valamit.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzer. Dec. 13 2023, 09:16

Niki & Matteo
- Na látod, ezeket a lehetőségeket jobb is, hogy elkerültük, szerintem nem úszta volna meg ennyivel, ha az én szobám közelébe megy a srác, nemhogy az ágyamba. - pesze ezt nem merte volna megtenni, sem ő, sem pedig Niki, tudom, hogy csak a szája nagy, de azért tetszik, hogy ennyire próbálja kihúzni a gyufát, egy kicsit még hergelem is magam, de nem annyira, hogy robbanjak, csak, hogy tudja, hogy ez cseppet sem tetszene, viszont egészen pontosan tudom, hogy ez nem volt eshetőség, még ha azt is gondolom, hogy a srác ténylegesen tart tőle valamit.
Sem a költözés, sem a Miával való összeköltözés nem a kedvenc témája, és valljuk be nekem is okoz egy kis fejtörést, de az elköltözést semmi esetre sem fogom elhalasztani, nem akarok itt lakni velük, lehet így sokkal több mindenre lenne lehetőségünk, de ez nem adja meg nekem a löketet, hogy visszafelé fejlődjek az életemben. Nincsen szükségem a családi fészekre, ahhoz, hogy magam mellett tudjam őt is, meg fogjuk oldani, főleg, hogy az anyja megbízik bennem, és az apám tudja, hogy megbízható vagyok. Vagyis felé azt az arcomat mutatom és soha nem is látta azt, amit neki totálisan nem kell. Vannak titkos ügyleteim, de azokat megtartom magamnak és inkább  a bulikba használom ki őket, az életemet felelősségteljesen élem és mi sem mutatja jobban, minthogy felelősségteljesen magamhoz költöztetem a leendő vagy már most is éppen barátnőmet. Na igen, csak közben teljesen mást akarok magam mellett látni, ami nekem is okoz némi fejtörést.
- Nem tudom ő minek örülne, mindig eldöntöm én mit akarok és vagy belemegy vagy nem. - ezt is én döntöttem el, de nem ellenkezett, és valószínűleg örült ennek a döntésnek, a napjai nagy részét így is a lakosztályban tölti és nem a saját házukban. Neki is kell a függetlenedés, és ez egy jó kiindulópont lehet, de ezen kívül a ponton kívül nem nagyon látom a jövőt, és ez rohadt nagy fejfájást okoz, mind Niki, mint Mia miatt, és főleg azért amit nem tudom, hogy érzek e, vagy csak a kíváncsiság hajt, bár szerintem az utóbbi már régen odaveszett volna.
- Azt kellene tennem ugye, mert akkor lenne még egy pont, amin durcogj? - kérdezem tőle nevetve, de egy percig sem tudom már komolyan venni őt, mert tudom, hogy nem esik jól neki ez a téma, de be kell látnia, hogy a mi kapcsolatunk nem fog úgy működni, mint Miával a mienk, és nem is lehetne jobb álca, még ha csak egy kicsit is önző, ha nem nagyon és teljesen átbaszunk mindekit. - De nem fogom elvenni, nem tervezek megnősülni, majd megvárom, míg lesz egy fiam, akivel majd apámhoz hasonlóan ki tudok baszni.- kínos nevetés követi a szavaimat, de beleborzongok a tudatba is, hogy gyerekem legyen. Van akinek nem való a gyermekvállalás, és az én vagyok, leszek és voltam, sosem fogok készen állni arra, amin apám végigment. Ha nekem csak fele annyira rossz gyerekem lenne, mint én voltam kamaszként, akkor azt hiszem hamar elvennék tőlem azt a gyereket, főleg ha az anyja nélkül kell nevelni.
Amint szétválunk, tudom, hogy nem ez a vége, és talán azért is lelkesít be a kelleténél is jobban a tudat, hogy nem jönnek még haza egy ideig a szüleink, mintha újra kamaszok lennénk, akik arra várnak, hogy szabad legyen a ház, hogy egy nagy bulit csapjanak. Csakhogy  ami nulink privát és csak kettőnknek szól, amit senki nem fog megtudni. Talán ezért vágódok be olyan meggondolatlanul a fürdőbe és ülök be mellé. Tudom, hogy ilyet nem nagyon szoktam csinálni esténként, egy gyors zuhany, lehetőleg egyedül és buli vagy munka, de inkább a bulit választanám ennyi fűvel a szervezetemben most.
- Én annak örülnék ha ez lenne a normális és nem kellene annyira feszengeni minden miatt, ami történik vagy nem történik. - vallom be neki, miközben a teste az enyémnek ér és elég nehéz összeszednem minden gondolatom, de segít, hogy mint valami kis szégyenlős kislány szedi maga köré a habokat. Nevetve mondom neki, hogy nem nagyon tud már nekem újat mutatni, mert lehet, hogy részeg voltam, de majdnem minden porcikájára tisztán emlékszem és felesleges lenne takargatnia magát. A kezem így is bárhova eljut, ahova szeretne a habok alatt, de nem akarok saját magammal kibaszni így inkább csak összekulcsolom a kezemet a hasa előtt és úgy húzom magamhoz még közelebb, ami nem segít a lenti egyre jobban ágaskodó problémán.  
- Nem nagyon fürödtem így senkivel, hogy igyekeztem nem betenni semmit sehova. - fogalmazom meg egy kicsit nevetségesen, de csak nevetni tudok saját magamon és a kezemmel a vizet kezdem mozgatni magunk körül, talán zavaromban,talán mert fogalmam sincs mit kellene lépnem, vagy egyáltalán semmit sem kellene, valószínűleg az lenne a legjobb, ha megfürdenénk és mennénk megnézni azt a filmet, amit igazából még ki sem választottam.
A kérdésem igazából magamnak szól, a válasza pedig nem nyugtat meg és nem ad támpontot semmihez se, mi van azzal, hogy mindkettő fél egyezzen bele, a nem tudom nem egy jó válasz, ami löketet ad a folytatásra vagy a megállj gomb megnyomására. Amikor megcsókol mégis beindul valami, de még időben kapok észhez. Visszacsókolom, de a fejemben végig igyekszem a lehető legnagyobb önuralmat megtartani. Megdughatom most, és akkor lehet ennyi az egész, vagy kipróbálok valami egészen újat,valami teljesen mást, amit még eddig sosem és türelmes leszek, mert lehet felesleges lenne elsietni, be van szívva, még ha csak nem is érzi már annyira, ahogy látom a magabiztosságát, de a fű még egy ideig dominálni fog a szervezetében és nem így akarom, legyünk inkább tiszták, legalább most, ha az első alkalom nem volt az.
Elszakadok tőle és végig simítom az arcát, a vizes kezemmel. - Ne legyél morcos, de ma kivételesen rendes leszek és legközelebb megígérem, hogy nem engedem, hogy szívj, ha tiszta fejjel gondolkodsz, és én is akkor ezt folytatni fogjuk, de ki kell aludnod magadból a füvet és nekem is, aztán holnap ésa követető pár éjszaka csak a mienk. Na mit szólsz hozzá? - nem akarom, hogy megint bedurcizzon, mert ezután az szokott jönni. Nem visszautasítom csak ajánlok neki egy végre felnőttes megoldást a részemről.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyVas. Dec. 10 2023, 09:42

Matteo & Nikita

Soha nem értettem igazán, hogy anya miért viselkedik velem úgy ahogy, hiszen sosem adtam úgy igazán okot arra, hogy kételkednie kelljen bennem. Azt hiszem, hogy a saját hibáitól akar megóvni, ami talán jó, de nem tarthat emiatt életem végéig egy burokban. Én is akarok tévedni, megbánni dolgokat, megélni pillanatokat és következtetéseket leszűrni az egészből a legvégén. Mióta férjhez ment csak annyit változott az egész, hogy nem ő tartja rajtam a szemeit, hagyja, hogy egy kicsit jobban szárnyaljak, de cserében meg mindig rá bíz Matre, mintha valami kisgyerek lennék, aki nem tud egyedül megtenni egyetlen lépést sem. Vajon ha tudná, hogy a mostohatestvéremmel milyen a kapcsolatunk, akkor is ilyen nyugodtan hagyná hogy kettesben legyünk? Egészen biztos, hogy nem. Felvonom a szemöldökömet Matet hallgatva, és elnevetem magam. Miért nem hiszik el, hogy semmi rosszat nem akartam csinálni Jasonnel? Ebből levontam a következtetést az biztos... következőkor ha mellém raknak egy tanuló társat, akkor azt nem hozom haza, hanem inkább én megyek oda. Talán mindegyik osztálytársam családja sokkal normálisabb, mint az enyém, és nem fognak elűzni, mert tanulni próbálunk.
- Nem is volt dudorodó a nadrágja. - kelek ismét az osztálytársam védelmére, de amúgy meg nem is figyeltem a nadrágját, fogalmam sincs, hogy volt-e ott dudor vagy sem. Ő komolyan azt figyelte? Vagy csak azt hiszi, hogy mindenki olyan, mint ő? Meg ha igaz is, engem az akkor is hidegen hagy. - Ha nem lépsz közbe, akkor megírjuk a házifeladatot, aztán kipróbáltuk volna az ágyamat. Meg talán ha nem jössz haza a tiedet is. - vágok vissza végül, de persze egyáltalán nem gonolom komolyan, csak bosszantani akarom. Mert úgy tűnik, hogy nem képes lemondani erről az ostoba elméletéről, hogy egy fiú és egy lány semmiképp sem lehet kettesben anélkül, hogy bármi olyat is csinálnának. Bezzeg ő azt tehet a lányokkal, amit csak akar. Az ő dudorodó nadrágja egyáltalán nem probléma. Vele miért nem foglalkoznak a szüleink? Miért élhet sokkal szabadabban, mint én? Oké, hogy nagykorú, meg minden, de ez akkor sem igazságos. Talán tévedek, de nagyon úgy tűnik, hogy tetszett neki a megjegyzésem, miszerint megvállogatom a partnereimet. Ez valóban igaz, mert eddig csak vele voltam... úgy. Meg Nickel, de vele csak csókolóztam egyszer, és annál tovább nem is szándékozom el menni. Mert egyébként ő is jóképű, de valamiért Mat mégis más. Válaszul csak megvonom a vállam, mert eszemben sincs tovább növelni az önbizalmát. Abból pedig semmi esetre sem szeretnék engedni, hogy lányokat hozzon haza. Tilos. Nem bírnám végig nézni. Főleg azok után nem, amik köztünk történtek. Semmi olyasmi amióta testvérek vagyunk nem volt köztünk, amit más lányokkal tenne, de akkor is egyre bátrabb vagyok ahhoz, hogy ki akarjam sajátítani.
- Mia biztosan örülni fog ennek. - válaszolok fél vállról rá sem nézve, mert nem akarom, hogy észre vegye még ennél is jobban rajtam, hogy mennyire utálom még a más lányok gondolatát is. Arról nem is beszélve, hogy mennyire utálom a tényt, hogy össze akar költözni azzal a boszorkával. Komolyan nem hiszem el, hogy képes erről csak így beszélni. Azt hiszi, hogy sokkal könnyebb lesz, ha mással él együtt és nem velem? Neki talán igen. De nekem egyáltalán nem. Már azt sem akarom, hogy elköltözzön. Sokkal jobb így. A szüleink pedig valószínűleg egyáltalán nem gyanakszanak, mert ha úgy lenne, akkor nem hagynának minket kettesben egy percig sem.
- Miért nem mondod inkább csak azt az arcomba, hogy kopjak le rólad, és ne szóljak bele, hogy mit csinálsz és kivel? Ne áltass ilyen hülyeségekkel. - nem akarok duzzogni, sőt én tényleg próbálom megérteni, de képtelen vagyok felfogni, hogy mire is jó ez az egész. Felvonom a szemöldökömet, ahogy még egy esküvőt is szóba hoz. Oké, nem azt mondja, hogy mennek házasodni, de akkor is rosszul esik. - Még szerencse! Bár ha Mián múlik, akkor tutira már holnap mennétek is kimondani a boldogító igent. - mutrázok, mert valóban kinézném abból a csajból, hogy rá veszi arra. Mint egy pióca úgy tapad rá az emberekre. És én egyáltalán nem kedvelem, mindegy, hogy mit csinál. Sőt... még mindig idegesít az is, ha csak a nevét hallom. Még szerencse, hogy miközben be ülök a kádba sikerül megfeledkeznem mindenről és csakis arra gondolok, hogy mi fog történni akkor, ha Mattel alszok. Hiszen még sosem aludtunk együtt. Izgulok és úgy vagyok vele, hogy bármi is történik majd élvezni fogom, és megbánni semmiképp. Mégis amint felbukkan meztelenül a fürdőszobába, szinte nehezemre esik még az is, hogy le vegyem róla a szemem. Fogalmam sincs, hogy mit keres itt, de örülök neki és úgy avgyok vele, hogy nem történik semmi rossz azzal, ha az együtt alvás előtt együtt is fürdünk. Ez egy családban még akár normális is lehetne. Amint be ül mellém a kádba és megjegyzést tesz a habra, egyáltalán nem tetszik, de azért örülök, hogy nem válaszol a kérdésemre, mert igazán kár lenne elrontani az esténket azzal, hogy felbosszant. Az viszont már nagyon is tetszik, hogy egész héten kettesben leszünk és még az a tény sem zavar, hogy ismét a gondjaira lettem bízva, mintha nem lennék el amúgy egyedül is. De vele jobban.
- Akkor örüljünk annak, hogy semmi sem normális, ami történik. - vigyorgok rá, majd hátat fordítva neki dőlök a meztelen testének, minél több habot össze gyűjtve, bár fogalmam sincs, hogy mit akarok eltakarni igazából. Ahogy közelebb hajol a fülemhez és megszólal, érzem, hogy libabőrös leszek és örülök annak, hogy háttal vagyok neki, mert az arcom egészen biztos, hogy tűzpiros. Nem kicsit hoz zavarba ez az egész helyzet. Nyelek egyet a következő megjegyzésé és fejemet neki dőltve nézek pillantok fel rá.
- Milyent? - kérdezem az ajkamba harapva, és minél jobban össze ér a meztelen testünk, annál jobban érzem a vágyakozást. fogalmam sincs, hogy mi az ami jelenleg köztünk történik, de akarom. Igyekszem minél közelebb csúszni hozzá és a kérdésére csak megvonom a vállam. Nem kellene talán, de nem hiszem, hogy bármi baj történne abból, ha mégis tovább mennénk. Már úgyis túl vagyunk azon. Ez a pillanat pedig igazán romantikus. Mégsem tudom kimondani azt, hogy tegyük meg, amit akarunk, de azt sem, hogy ne.
- Fogalmam sincs. Te vagy az idősebb, mond meg te. - válaszolok teljesen rá hárítva a felelősséget, majd úgy helyezkedek, hogy ajkamat az övére tudjam tapasztani, közben pedig reménykedek abban, hogy jó döntést hoz. Mert ilyen késznek még sosem éreztem magam ahhoz, hogy megtegyük, ami talán tilos. De annál szebb.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzomb. Dec. 09 2023, 11:09

Niki & Matteo
Az, hogy nem vagyunk egy család azzal vitatkoznék, mert azzá kellene válnunk ebben az egy hónapban, amíg itt lakok velük, ez lenne ennek az egésznek a célja, de kit akarunk becsapni, ez nem elég ehhez, nem elég megszokni ezt az óriási változást, főleg neki. Egy idegennel kell együttélnie, vagyis inkább kettővel, egy ideig, én elmenekülhetek, ő nem nagyon, kiskorú, az anyja nem engedné,  még ha velem szerintük biztonságban is van.
- Úgy gondolom, szerintem ő csak félt téged és egy kicsit kivetíti rám, amikor felhív, hogy figyeljek rád, mi mást gondolhatnék ha a srác feltűnően dudorodó nadrággal bámul rád a zárt ajtók mögött? - kérdezem nevetve, mert őszintén szólva nem lestem meg mennyire vágyakozik Nikire, mert előtt kitettem a szűrét, feltűnés mentesen, mielőtt ezt megtette volna. - Anyádnak meg jó meglátásai vannak, ki tudja mi történt volna ha nem lépek közbe. - teszek úgy, mint valami hős lovag, de közben azért sejtem, hogy a vágyakozó tekintet ellenére, a srác semmit nem lépett volna, nem olyan, mint én, ez látszik rajta, még csak a magabiztosság enyhe jele sem volt kimutatható a közelségében, de majd fejlődik, vagy ilyen marad örökre, de minket ez cseppet sem fog zavarni, engem legalábbis addig nem amíg nem próbálkozik újra ilyen akcióval hogy átjön tanulni. - Szóval válogatós vagy? - húzom fel a szemöldököm, mintha bóknak venném, de sajnos a nagy egom és a nyilvánvaló több csaj a múltamból nem azt mutatja, hogy egy alig keresett testem van, ami így hangosan kigondolva annyira nem is nagy érdem, bár az élvezet mindenképpen az volt, amiről most annyira nem beszélnék, pont neki, így is mindig durcizik Mia miatt, nem meg az éppen említett leendő gyors meneteim miatt, amik csak a heccelése miatt jönnek szóba, de elég valószínű, hogy nem hoznék haza senkit sem, amíg itt lakok.
- Igazad van, a saját kis birodalmamban sokkal több lesz rá a helyem és a lehetőségem. - nevetek fel, mert tudom ez mennyire fel fogja majd csigázni, miközben már adja is a kezembe a következő aduászt, amit most rendes fiú módjára nem használok ki. Úgy érzem sínen vagyok és kezdek egyre jobban visszaesni olyan Matteonak, aki eddig voltam vele, mármint persze sokkal több mindent adok neki magamból, mint kellene, de az igazi kicsit mindig bunkó énem kezd visszajutni, ahogy megy ki elég gyorsan a fű a fejemből, mert túl sokat gondolkozok.
- Ha továbbra is egyedül élnék nem lenne senki és semmi ami meggátolna abban, hogy mindig vagy itt legyek veled, vagy te legyél velem, ami nagyjából egy hétig tartana, mert utána hamar rájönne mindenki mi a szar folyik itt, még azelőtt, hogy mi kiderítenénk. Jó lesz ez így Niki, több, mint jó, nem kell, hogy feleslegesen rajtunk legyen a kontroll és nem azt kérem tőled, hogy ne legyél más pasikkal, ez a te dolgod, mert ez még azt sem tudjuk mi. Valami ami tilos, és amint megtörténik elmúlik a varázs az egyik oldalról? Vagy sokkal több és sokal mélyebb, de ezt nem ma fogjuk kideríteni és nem is akarom ,a kideríteni, mert ez nem ennyire egyszerű. Idő, az kell nekünk és azt csak úgy tudom biztosítani magunknak, ha Mia odaköltözik, én kedvelem őt és ő téged kedvel, barátkozzunk meg ezzel az egésszel valahogy. - szar magyarázat egy olyan lánynak, aki utálja azt akivel össze akarok költözni. nem gyerekjáték, de bármikor felbontható a dolog és nem jár kötelezettséggel. - Nem feleségül akarom venni Niki, csak odaköltözik. - ne még rosszabb érv, de nincsen ennél jobb, hogy a téma ejtésre kerüljön.
Továbblépnünk és inkább mindenki elmegy a maga útjára, legalábbis egy kis időre, én bezárni az ajtót, ő fürdeni, biztosan tudom, hogy ma nem lesz több alvásnál, ez nem olyan dolog, amit siettetni kellene, már úgyis túl vagyunk rajta és akkor elsiettük, bár akkor nem tudtuk, hogy lesz következménye.
Mégis, amikor a telefonhívást követően kicsit lelkesebb leszek a kelleténél, olyan tempóban közelítem meg a szobáját, majd a fürdőt, nulla ruhában, mintha elfelejtettem volna, miért is nem szabadna ezt tennünk.
Beülök mellé, érzem a zavarát, ami bennem is felüti a fejét, de igyekszem rejteni, a hab idegesít, de legalább eltereli a figyelmet és a kérdését kikerülve fújok rá egy adagot.
- Normális körülmények között én most részegen buliznék valahol és nem a mostohatesómmal fürdenék egy kádban. - mondom neki nevetve, tudja már milyen vagyok, szélsőséges eset ez, hogy itthon töltöm a szabad estémet és mégsem bánom.
Mozdulatait figyelve fonom köré a karom, amint háttal nekem dől, nem érzem idegennek a helyzetet, pedig még soha nem csináltam ilyet, senkivel, a fürdések nem beszélgetésből álltak másokkal, habból és hangos sikolyokból, de ennyi. Ahogy igyekszik maga köré terelni a habot a füléhez hajlok. - Ugye tudod, hogy már mindent láttam? - nevetem el magam ész arcába lógó fürtöt a vizes kezemmel tűröm a füle mögé. - Én még soha nem csináltam ilyet. - vallom be neki sután, miközben a bőréhez simulok és egyre jobban érzem, hogy nem sokáig fogom tudni tartani azt, hogy ma csak alszunk és semmi több. Pedig igyekszem, nagyon ellenállok a bőrünk összeérintéséből fakadó energiának, amit olyan mértékben szabadít fel bennem, hogy egyre jobban érzem, hogy megőrülök tőle.
- Most nem kellene tovább mennünk igaz? - kérdezem tőle, mert igazából azt várom, hogy azt mondja, hogy nem kellene, és ez elég, hogy ülünk itt, azután megyünk megnézünk valami bugyuta horrort, vagy thrillert és elalszunk rajta ruhában, halkan, de a helyzet közel sem ehhez áll, és ezen nagyon gyorsan változtatni kellene. Van egy érzésem, hogy bármit mond nekem kell erősebbnek lennem, a csók is igencsak sok volt, pedig arról nem tudok lemondani, de ez, minden határt túllép és ezen túl menni ma nem szabad.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzomb. Dec. 09 2023, 10:25

Matteo & Nikita

Még mindig nehezemre esik elfogadni azt a tényt, hogy lett egy apám és egy testvérem, egyikre sem vágytam igazán. Annyit sikerült változnom, hogy már nem toporzékolok és valamennyire bele törődtem, de attól még egyáltalán nem vagyok elragadtatva a helyzettől. Mégis, ha a jó oldalát próbálom nézni, akkor talán az ilyen pillanatok miatt megéri csendben elfogadnom a sorsom. Hiszen Mattel látszólag egyre közelebb kerülünk egymáshoz, a szüleink egyáltalán nem gyanakszanak és más körülmények között valószínűleg nem sok esélyem lenne éppen nekem itt lenni a szobájában. Valamiért mégsem tudok még mindig örülni. Mert nem úgy akarok közel lenni hozzá, mint egy testvér és nem akarom, hogy szégyenkeznünk kelljen amiatt, hogy néha kicsit másképp nézünk egymásra, mint szabadna. Mert amúgy miért lenne tilos bármit is megtenni egymással? Csak egy ostoba papír miatt nem lettünk valóban testvérek.
- Az apád nem a családom. És... te sem vagy az. - rázom meg a fejem, de nem azért, hogy megbántsam ezzel, de ez az igazság. Nekem nincs szükségem rájuk. Vagy legalábbis ilyen formában biztosan nem. Tudom, hogy nincs ebbe bele szólásom, de akkor sem érzem úgy, hogy igazi család lennénk, vagy, hogy képes lennék az anyám férjére úgy tekinteni, mintha az apám lenne. Nekem sosem volt apám, és nincs is szükségem arra. Az pedig, hogy hirtelen lettem gazdag nem jelent túl sokat számomra. Talán csak annyit, hogy nem kell hetekig gyűjtögetnem a zsebpénzem ha meg akarok venni valamit, hanem egyszerre fizetem majd azt ki. Persze anya még minidg figyel arra, hogy ne legyen nálam egyszerre túl sok, mert egy kicsit ő is fél attól, amitől Mat is. Hogy majd épp a kezemben lévő pénz mennyisége lesz az, ami rossz irányba térít és retteg attól, hogy valami rosszba keveredek bele miatta. Mintha nem lenne eszem, hogy meggondoljam mi a helyes és mi nem. Azt hiszem, hogy az anya féltése életem végéig fog tartani. Bár azért a házassága alatt fejlődött. Ezt nem vitatom. Én viszont azt hiszem, hogy sosem fogok változni, ahogyan a hozzáállásom sem ehhez az egészhez. Mert valahogy máshogyan képzeltem el az életem. Szavaira egy széles vigyor jelenik meg a számon. Mi tagadás... anélkül, hogy tényleg testvérek lennénk, legalább a nagyfejűségünkben hasonlítunk.
- Akkor majd néha emlékeztetlek rá. - nem mintha szükség lenne arra, hiszen mióta csak egymás életének a részesei lettünk, olyan, mintha szándékosan húznánk egymás agyát, hogy aztán mikor végre kettesben lehetünk ne tudjuk eldönteni, hogy milyen kapcsolat is van köztünk. Mert testvéri semmiképp, és annál több sem. Vagyis a fene tudja. Valahol a kettő között próbálunk lebegni, és csak sodródunk az árral. Hiába próbálom tagadni, de ez valahol legbelül még tetszik is. Izgalmas. Attól mondjuk még pokolian kínzó is. Mintha az egész világ a kapcsolatunk ellen lenne. Nem mintha tudnánk, hogy mi is történik köztünk. Nekem legalábbis fogalmam sincs. De tetszik. Ilyenkor igen, mert ha senki sem lát sokkal könnyebb le venni az álarcunkat. Hiszen nem kell senkivel elhitetnünk olyasmit, ami lehetetlen.
- Tudod.. anyával nagyon egy rugóra jár az agyatok. Ő is azt hiszi, hogy ha egy fiú és lány kettesben vannak, csakis AZT lehet csinálni. Mint ahogy te is ezt hiszed. De én válogatós vagyok a fiúk terén. - ez tényleg igaz...mert akárkivel csak úgy nem tudnék ágyba bújni. Nem is akarnék mondjuk. Egy valakivel szeretnék, és az szinte tilos. Mert a szüleink házassága mindig köztünk lesz. Na nem mintha érdekelne. - Fogd be! Ne itt bontakozz ki a szeretőiddel! - szólok rá, mert talán számára ez vicces, de nekem egyáltalán nem az. Még a gondolata is elborzaszt. nem elég Mia, még ki tudja hányan mások is vannak, akik gondolkodás nélkül dobnák le a bugyijukat a kedvéért. Fúúj. - Hát... nem tudom. De biztosíthatlak arról, hogy vagyok elég leleményes ahhoz, hogy elvegyem a kedvét tőled. - vonom meg a vállam egyszerűen, mert tényleg nem tudom, hogy mire gondoltam, de az tuti, hogy nem nézném ölbe tett kézzel végig. Az egóját sem szeretném azért túlzottan növelni, hogy olyasmit mondjak, hogy megtépem azt, akit haza hoz. Mert azért ez nem rám vall. Bár nem tudom, hogy mit hozna ki belőlem ha valami olyan szituációban találnám. Miát is alig bírtam ki, hogy ne rángassam meg. Bár ő nagyon idegesítő is, az tény. Ezért is nem fér a fejembe, hogy honnan jött ez az ostoba ötlete Matnek, hogy éppen vele költözzön össze. Vagy bárkivel. Miért nem jó, ha egyedül él? Tutira nem törődök ebbe csak úgy bele. Még nem tudom, hogy hogyan fogom megakadályozni, de valamit biztosan kiagyalok. Még csak nem is illenek össze.
- Csak elvagytok? Ugye tudod, hogy ez most nagyon gyenge magyarázat volt? De oké. Mindegy. Vagyis nem mindegy. De csinálj amit akarsz. De ne gondold, hogy ezt csak úgy elfogadom. Tőlem addig szédítsd míg akarod... megérdemli, hogy pofára essen. De... egy összeköltözés szerintem nem gyerekjáték. - a válasza legalább arra kielégítő volt, hogy megtudjam, hogy nincsenek érzsései iránta. Mert ha lennének, akkor sokkal másabban válaszolt volna a kérdésemre. Így pedig csak még nagyobb hülyeségnek tartom ezt. Na meg ott van bennem az a félsz is, hogy mi van, ha egyössze költözés elég lesz ahhoz, hogy megváltozzon az érzése? Mi van ha rá jön, hogy igazából szereti és mindeddig csak engem hülyített. Zavaros ez az egész, így biztosan nem akarom, hogy együtt éljen majd vele. Bár kicsit morcos leszek ettől a témától, de azért mégis feldobom ötletnek az együtt alvást, hiszen úgy avgyok vele, hogy semmi bajunk nem lehet belőle. A testvérek is alszanak együtt, nem? Bár nagy valószínűséggel, ha a szüleink itthon lennének, nem jutna eszembe az ilyesmi. De most nincs semmi akadálya annak.
Amint a szobámba érve elé készítem a ruháimat az ágyra, rögtöna  fürdőszobába sietek, megengedem a kádba a vízet, amit jól meghabosítok közben, de még a kádban ülve sem tudom teljesen elfelejteni azt, hogy mire készül Miaval. Sóhajtok egyet és próbálok kizárni mindent az elmémből, hogy majd mikor vissza térek a szobájába, teljesen nyugodt tudjak lenni. Nem tudom még, hogy mi lesz ebből, de bármi is történjen, úgy akarok hozzá állni, hogy ne bánjak meg semmit. Mégis szinte kővé dermedek abban a pillanatban, ahogy a semmiből elé bukkan, meztelenül és azt hiszem, hogy soha életemben nem éreztem magam még ennyire zavarban. Mégis, mintha a világ legnormálisabb dolga lenne, szinte csak úgy be invitálom magam mellé, kicsit arrább is csúszva, nem mintha nem férne el anélkül is. Látom rajta, hogy kicsit ő is bizonytalan, mintha ő sem tudná, hogy mit akar csinálni, de mégis megkönnyebbülök, hogy végülcsatlakozik hozzám, emiatt pedig a szívem olyan erősen kezd kalimpálni, hogy félek, hogy menten ki ugrik a helyéről. Mozdulatlanul figyelem, és nevetni kezdek ahogy a habot rám fújja, bár a megjegyzése nem annyira tetszik azért.
- Hogy érted azt, hogy nekünk? - nézek rá kicsit szúrós szemmel és közben elgondolkodok azon, hogy vajon hány lánnyal fürödhetett már együtt? Mikor ismét beszélni kezd azonban sikerül is elterelnie a gondolataimat, és valami olyan boldogságot kezdek érezni, amit korábban még sosem. Egy hét csak kettesben? Ez azt hiszem, hogy sokkal több, mint amit kívánhattam volna valaha. Bár attól egy kicsit félek, hogy hogyan fogunk jövő héten vissza zökkenni a valóságunkba, ami sokkal másabb, mint amit jelenleg átélünk.
- Normális körülmények között most azt mondanám, hogy nincs szükségem senkire, aki szemmel tart egy kerek héten keresztül és, hogy eszem ágában sem lesz azt csinálni, amit szeretnél, de... de most ez tetszik. Azt hiszem. - válaszolok, és amint közelebb hajol hozzám én is azt teszem. Rá vigyorgok, adok egy puszit az arcára, majd el is távolodok tőle, de csak azért, hogy meg tudjak fordulni, háttal neki, hogy aztán hátrább csúszva neki dőlhessek. Közben pedig minél több habot próbálok magunk köré gyűjteni, mert a szégyenlősségem nem olyan könnyű tagadnom. - Ezt meg tudnám szokni. - motyogom halkan, bár fogalmam sincs, hogy mit kéne most tennem. Vagy inkább, hogy mi lenne a helyesebb. Vissza út ebből a különleges kapcsolatunkból már azt hiszem, hogy nem nagyon van.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyCsüt. Dec. 07 2023, 18:35

Niki & Matteo
Minden ami a mienk az az övé is, nincsen szó részemről semmiféle féltékenykedésnek vagy irigységnek, ő az akivel szívesen osztok meg mindent, főleg ha annyi van, hogy bőven jut mindenkinek. nem erről van szó, szimplán csak az ezzel járó pluszokról, ami néha jó dolgok és gyakran nem a jó rész érződik ki ebből mert valójában nem minden olyan szép és jó, mint a látszat.
- Az a családunk pénze Niki, vagyis apám vagyonán mindannyian osztoztok. - javítom ki, nekem egyetlen egy dolog van, amit nem vagyok képes kiadni a kezemből és az örökségemből, hiába vette el az anyját, az pedig a hite birodalom, amit már évek óta magamnak akarok egyszer és ő is nekem szán, amint nyugdíjba vonul, ami még sok idő, de ezt semmilyen házasság nem veheti el tőlem és nem is fogja. A pénz az olyan dolog, ami sosem érdekelt, kinek a zsebében landol, van elég nekem nincsen szükségem már apáméra, és tudom, hogy abból Niki is könnyedén élhet úgy ahogy csak szeretne, de jobb ha tudja a határait, mert könnyű elhasalni ezen az életen ha hirtelen csöppen bele az ember, még ha akaratán kívül is teszi, mint ő.
A saját jellemzésén felnevetek, mintha nem lett volna egyértelmű, hogy mennyire nehéz vele, de ez nem aj, ha könnye adta volna magát akkor talán nem itt tartanánk, hanem már sokkal tovább lennénk nagyon sok menet után, aminek a vége fejetlenség lenne a Rizzi házban és nem a baráti, vagy a jó családi viszony.
- Ja nem vettem észre, mennyire nehéz eset vagy. - mintha tényleg nem tűnt volna fel, vágok egy grimaszt rá és elnevetem magam. Makacs, ami jó, mert én meg olyan önfejű vagyok, hogy ha két ilyen személy egymás el van állítva abból legalább nem lesz unalmas hétköznap, mert mindig fogunk valami fogást találni a másikon csak az a baj, hogy az sokszor nem jó lesz, de ez az élet rendje és a miénk is.
Nagyon óvatosan bánik a szavakkal, én meg simán hozzá vágok mindent ami eszembe jut, mintha félne, hogy egy szavával el tudna üldözni maga mellől. Ami lehetséges is, mert nekem elég lobbanékony természetem van meg sem tudom jósolni mit tud még kihozni belőlem, de olyat nem hinném, amivel elzavarna maga mellől az biztos.
- Máskor akkor inkább csak szólj anyádnak, hogy ne jelezze nekem, hogy mire készülsz és akkor talán hagylak titeket tanulni, bár nem hinném, hogy lesz legközelebb. - nevetem el magam, mert szinte biztos vagyok benne, hogy Potter nem fog többet idejönni, hacsak nem vágyik a füvezésre velünk. - Hát abban az értelemben valóban nem tanulnék vele, de másban egészen biztos kibontakoznék egyikkel másikkal . - húzom fel a szemöldököm kajánul. - De mi lenne a következménye?  - kérdezem hirtelen megkomolyodva, kíváncsian, hogy mégis mit tenne ha egyszer tényleg bevetném a kíváncsi énem és meglesném mi az amit tenne, bár szegény harmadik fél, de ki tudja melyik részen toppana be a tesóm és venné a fejét. Na jó nagyon elkalandoztam.
nem fogok válaszolni neki ennél jobban kérdésére, mert nem igazán akarom sem őt megbántani, sem magamnak bevallani semmit sem. Nem tudom, hogy mi ez ami van köztünk, sem vele, sem Miával. Bonyolult, de ez egy nőnek nem magyarázat és neki sem lenne elég csak tovább feszegetné, pedig próbáltam rövidre zárni.
- Ha összeköltözünk az remek lehetőség, hogy levegyék rólunk a tekintetüket, azt sem tudjuk mi ez, Miával meg megvan minden, ami egy felnőtt kapcsolatban kell, és nem tiltott, nem tudom Niki, hogy szeretem e, ez az én életemben sosem volt fontos kérdés, és most sem akarok ezen agyalni, inkább csak elvagyunk. - bár azt is be kell vallanom, hogy őt sokkal jobban elviselném ha mellettem lenne és könnyebben menne mindenféle gondolkodás ha róla lenne szó és nem Miáról, de nem róla van, hanem arról a lányról, aki már évek óta az életem része és az is marad.
Nem tudom miért olyan félve kérdezi meg az együtt alvást, nem hinném, hogy tovább kellene mennünk már most az alváson, főleg, hogy annyira ingatag lábakon áll ez az egész, így filmnézés és alvás lesz a vége és kész. Lemegyek bezárni az ajtót, közben jön egy igen érdekes hívás Niki anyjától, egész sokáig távol lesznek és nekem kell vigyázni Nikire bár tud ő magára vigyázni az anyjának, mindig gyerek marad, akire figyelni kell és szerintem ez elég jól jön most nekünk, vagy nem. Lehet kinyírjuk egymást ebben a pár napba, de lehetne sokkal rosszabb történik és olyan alakul ki amit nem szeretnénk. De azért örülök neki, bár félek is a következő pár naptól, a vegyes érzések és a fű teljesen összezavarja a fejem, még ennél is jobban és elindulok fölfelé egyenesen a szobájába. Ahol egy kicsi hezitálás után ledobom az összes ruhám és benyitok a fürdőbe, ahol ott ül a kádban, felkötött hajjal és ijedten néz rám. nekem teljesen elborul az agyam, minden vér eltűnik onnan és lefelé kezd koncentrálódni de figyelek, hogy ne adjam jelét, hogy a helyzet is mennyire lázba hoz. Nem most kellene megfektetnem és nem így, csak fürdünk, mondom magamnak, de mi lesz belőle azt nem tudom.
- Fogalmam sincs. - felelem neki és még mindig állok, mázli, hogy apám mániája, hogy minden a lehető legnagyobb és legfényűzőbb legyen a helyen ahol lakik és egy legalább négy személyes kád díszeleg minden fürdőben, és nem kell olyan nagyon közel mennem hozzá, de így is összeér a  bőrünk, amikor beülök mellé. Igyekszem viszonylag így is messze tartani magam tőle.
A kezem a kád szélére támasztom az másik kezemmel a habot veszek magamhoz és ráfújom. - Mi a szarért kell nektek mindig ennyi hab egy egyszerű fürdéshez, - kérdezem általánosítva, mert Mia is pontosan ezt szokta csinálni, de nem mondom, hogy rá gondoltam mert tudom mi lenne a reakciója.
- A szüleink kivettek pár nap szabit tőlünk és én leszek a babysitter, a hét következő részében tuti nem mész suliba, nincsen kedvem egyedül lenni, és nem akarok megint egy hülye tanulótársat itthon. Mit szólsz hozzá ha holnap elmegyünk megnézni apám másik hotelét a közelben? Akár maradhatunk is ott a hétvégén, biztosan nem ott lesznek, apámat ismerve elviszi anyádat Nizzába vagy Velencébe, valami romantikus helyre, hogy nászutas dolgokat csináljanak, és minden olyat ami nyálas, mi meg addig csapunk egy nagy partit valahol kettesben. - kicsit közelebb hajolok, de csak egy nagyon kicsit, mert próbálom uralni magam és most kifejezetten örülök a haboknak, hogy nem látják mi folyik odalent, még csak a gondolattól is, hogy mi lehet az ő oldalán a fehér felhő alatt.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzer. Dec. 06 2023, 08:34

Matteo & Nikita

Nem értem, hogy miért akar megvédeni attól a világtól, ami őt veszi körül. Hiszen mindenki titkon olyan életre vágyik, nem? Luxus, csillogás és annyi pénz, amennyit elkölteni sem lehet. Engem sosem vonzottak ezek a dolgok igazán, most is jobban vissza vágynék a normális, unalmas kis életembe, viszont kezd egyre nagyobb lenni a kíváncsiságom. Ugyanakkor elgondolkodok azon, hogy vajon egy idő után engem is el fog bolondítani az ilyen gondtalan élet? Mindig is utáltam a gazdag embereket, azt gondoltam róluk, hogy egytől egyig nagyképűek, akik azt hiszik, hogy övék a világ és most épp egy ilyen világba csöppentem bele. Az ölembe potyogott minden, amiről korábban még ábrándozni sem mertem volna. Mégsem örülök neki. Mert mindez, ami körülöttem van, a nagy ház, sok pénz, és márkás ruhák nem a miénk. Sőt ha anyának sikerül eladnia a régi házunkat, akkor nincstelenné válunk abban a percben, ha a házasságuk mégsem fog működni. Oké, boldognak tűnnek együtt, de vajon ez mindig így lesz? Mi történik akkor, ha kiderül, hogy Mattel sokkal többek vagyunk egymásnak, mint a testvérek?
- Sajnos már bele csöppentem a te világodba anélkül, hogy beleszólásom lett volna. De nyugi... nem szeretnék olyan lenni, aki mindenki felett van és a ti pénzetekkel nagyoskodik. Számomra minden ami körbevesz csak értéktelen tárgyak. - mutatok körbe, mert hiába menő minden, meg valószínűleg drága is volt, de engem annyira azért nem érdekel. A gazdagokról alkott véleményem azonban egy hajszálnyit változott.  Mert Mat egyáltalán nem olyan, mint amilyennek hittem. Nagyképűnek és apuci elkényeztetett fiának gondoltam, aki azt hitte magáról, hogy mindent és mindenkit megvásárolhat, és ehhez képest kiderült, hogy tud aranyos is lenni ha akar. Csak ne legyen más körülöttünk. Mert olyankor teljesen másképp viselkedik. Persze ez logikus... hiszen mindent meg kell tegyünk azért, hogy ne jöjjenek rá, hogy kicsivel több van köztünk. Testvérekként kell viselkednünk azok pedig néha csípkelődnek egymással. Az mondjuk igazán érdekelne, hogy miért gondolja magát rossznak. Azon kívül, hogy szereti hülyének nézni az őt körül ugráló lányokat. Én biztosan nem fogok azok közé tartozni.
- Valóban? Képzeld... én is nagyon nehéz eset vagyok, úgyhogy felköthetnéd te is a gatyádat. - vigyorgok rá, mert biza én is tudok olyan lenni, aki feladja a leckét néha egy egy helyzetben. Mégis inkább jobban szeretném, ha mindig ilyenek lennénk, mint most. Mert látszólag amúgy tök jól kijövünk. Csak épp annyi a baj, hogy nem lehetünk azok egymásnak, akik igazán szeretnénk lenni. Ahhoz képest, ahogyan indult a kapcsolatunk, most úgy tűnik, hogy sikerülhet zöld ágra vergődnünk, bár azért még van hova fejlődnünk. Kicsit érzem, hogy bele pirulok a kérdésébe. Tényleg megszerettema  jelenlétét? Talán nem mindig, de... sokkal jobb vele lenni, mint nélküle. Az biztos.
- Lehetséges. - válaszolok zavartan, mert még mindig nem tudom, hogy mennyit beszélhetek ahhoz, hogy ne űzzem el magam mellől. - Mit tegyek, ha ma kellett tanulnom és pont Jasonnel? - vonom meg a vállam, majd össze húzom a szemöldököm egy kicsit. Tényleg azt hiszi, hogy elhinném, hogy tanulna a lányokkal? - Jajj, ne már Mat! Szerintem te soha életedbe nem tanultál a lányokkal. Vagyis nem olyan értelemben, ahogy én tanultam volna. Még mindig áll az alkunk azon része, hogy nem hordhatsz haza lányokat. Ha mégis, akkor vállalnod kell érte a felelősséget! - szögezem le, mert biza mindent elkövetnék én is, hogy az a lány, akit mégis a szobájába csalna, épp olyan gyorsan távozzon majd, amilyen gyorsan jött. Miat is el fogom űzni mellőle majd valahogyan, vagy ne legyen a nevem Nikita. Az a lány amúgy sem méltó hozzá. Szerintem csak a ragaszkodás az, ami össze tartja őket. De igazából nem is szerelmesek. Ha valaki valakit szeret, akkor az leolvasható a tekintetből, ahogyan egymásra néznek. De én nem láttam ilyent rajtuk. Matteon biztosan nem. Kicsit talán furcsán hangzik bele gondolni abba, hogy titokban próbáljunk meg azok lenni egymásnak, akik szeretnénk, de mégis hiszek abban, hogy sikerülne. A lelkesedésem is erre utal, mert bármit kész vagyok kitalálni, hogy működjünk. Csak ne lenne mindig köztünk az a hülye vörös.
- Jó, akkor ne tűnjön el. De mióta szokás a munkát össze keverni a szerelmi élettel? Attól amiért az apja a tiédnek dolgozik, miért kell ő a barátnőd legyen? És főleg miért kéne össze költöznötök? Ennek semmi értelme. Nem válaszoltál a kérdésemre sem. Szereted Miat? - még mindig reménykedek abban, hogy kikerüli ezt a választ, vagy elgalább olyat ad majd, ami még egyértelművé teszi azt, hogy nekem van igazam és semmi érzelme nincs felé. Legalábbis jobban örülnék annak, ha úgy lenne. Persze nem azt várom el, hogy éppen én legyek az, aki bármit is kivált belőle, de ha mégis úgy lenne azt hiszem, hogy örülnék. Nem tudom, hogy mi ez a zavar, ami az agyamba van, de én komolyan egyre nehezebben viselem ezt az egészet. Hogy nem lehetünk együtt, de külön sem akarunk.
Azt gondoltam, hogy elutasítja az együtt alvást, amit nem is tudok, hogy honnan jutott egyáltalán az eszembe, de mivel rá bólintott, fülig érő szájjal pattanok fel az ágyból, hogy aztán a szobáját elhagyva a sajátomba menjek. Egy kis ideig csak az ajtónak dőlve, az ajkamba harapva ujjongok saját magamban, aztán rögtön a fiókomhoz lépek, hogy magamhoz vegyem azt a fehérneműt, amit még közösen vettünk, és amit bár másnak akartam megmutatni magamon, de nem vagyok annyira ostoba, hogy le vetkezzek az első fiúnak, akibe bele botlok. A pizsamáim közül kiválasztok egy világos zöldet, ami egy rövid nadrágból és egy kis pántos blúzból áll, szépen leterítek mindent az ágyamra, majd kibújok a ruháimból, és úgy lépek be a fürdőbe és engedem meg a vizet a kádba, közbe pedig mindenfélét bele nyomkodok, hogy legyen jó habos a víz. Amint megtelik a kád, bele mászok, és kényelmesen dőlök hátra. A hajam felcsatolom és a fejem hátra vetem. Izgulok az együtt alvás miatt. Mi lesz ha feleslegesen készülődök hozzá, és még csak hozzám sem fog érni? Én hogy kell majd viselkedjek vele? Nyílván úgy, ahogyan ő is, nem? Gondolataimból az ajtó nyitása ébreszt fel, ösztönösen egyenesedek ki nem kicsit megijedve, hiszen nem vagyok hozzá szokva, hogy fürdés közben zavarjanak. Amint azonban megpillantom Matet ruha nélkül, nagyokat pislogva figyelem őt. Most ez mi? Bár zavarban vagyok, de mégsem akarom magam visítozva eltakarni, a hab a vízben amúgy is elég ahhoz, hogy ne lásson a fejem és vállamon kívül mást.
- Mit csinálsz itt? - nézek rá, de mégis széles vigyorra húzódik a szám és arrébb csúszok a kádban arra az esetre, ha ő is be akarna ülni. Közben pedig igyekszem nem túl feltűnően bámulni. - Jössz? Vagy csak nézzük egymást? - kérdem zavartan és remélem, hogy nem gondolja meg magát. Mert gondolom csak tervezett valamit, ha így jött utánam. Mindenre kész vagyok, bár azt nem tagadom, hogy egyre gyorsabb ütembe kezd verni a szívverrésem, olyan erősen kerített hatalmába a vágyakozás.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyPént. Dec. 01 2023, 15:07

Niki & Matteo
Nem akarom tudni, hogy fajult idáig ez az agász. tagadásból, veszekedésből és minden olyan taszító dologből az lett, amit el akartunk kerülni. Bonyolult lenne csak egyszer a szabályok szerint, íratlan szabályok, de olyan egyértelműek? Valószínűleg. Egyikünk sem az az engedjük el, mert akkor könnyebb lesz fajta, bele kell ásnunk magunkat mindenbe, hogy kapjunk egy pofont, ami fájni fog, vagy talán nem kapunk semmit sem, az lenne a legjobb, de ezt még nem tudhatjuk.
- Ugyanazt az utat kellene járnunk? Egy valamit ígérj meg nekem, soha ne akarj az én világomba tartozni, mármint ne akarj olyan lenni, mint azok akik ebbe születtek. Ebben nincsen semmi őszinteség, sem szeretet, ami ami vonzana és vonzóvá tudna tenni bárkit is. Tudod mi van itt? pénz és luxus, ami nem egyenlő a jóval, mert messze elkerüli azt. És tudom, hogy nem vagyunk annyira különbözőek szerinted, de addig örülj ameddig azt mondhatod, hogy de. - mindenki olyan életet akar élni, mint az elit, mert a látszat, amit mutatunk annyira tökéletes, de belül sok része rohad, amit nem látnak kívülről. A szülői törődés, az egymáshoz tartozó kapcsolatok a béka segge alatt vannak és tudom, hogy ha akarom ha nem ki lesz ennek téve. Az anyja nem fog megváltozni, de ő lehet, és nem akarom, hogy más legyen, de nem tudom megóvni ettől én nem erre csakis ő képes, még ha mellette vagyok is.
nem tudom magam sem mitől tudna működni köztünk bármi is, ismerve magamat, sosem voltam a kapcsolatok híve, nem ment nekem, meguntam, újat kerestem vagy inkább bele sem vágtam. Ez nem is kapcsolat, hiszen nem lehet nyilvánossá tenni semmit, meg azt sem tudtuk mi van köztünk, mégis közelebb áll hozzá az agyamban, mint eddig bármi, ami nem jó. Ha nem megy nekem, össze fogom törni és nehezebb lesz az együttélés még messze egymástól is, mint most, és most sem olyan gyerekjáték.
- Nem nem azért bosszantalak, ilyen vagyok, nem tudok mindig jó arc lenni, az fája a nem létező lelkemnek. - kacsintok rá pimaszul, mielőtt elnevetem magam. - Na látod és most is morcos leszel, pedig most csak magamat adom és nem akarom megjátszani azt aki vagyok. Jobb ha tudod, mire számíts, nem mondom, hogy annyira sajnállak, hogy a közelembe kell lenni, de nagyon nehéz eset vagyok. - tényleg nem akarom szépíteni magam, mert nem vagyok olyan ember, aki tökéletes. a csajokkal nem tudok bánni, ezt mindenki meg tudja mondani, bár Nikivel elég jól megy minden, olyan természetes és ő sem vesz mindent magára, ha mégis akkor könnyen elsimítjuk, vagy csak becsapja az ajtót előttem és elvonul, de ez is egy megoldás.
- Azt mondod? - húzom fel a szemöldököm meglepve. - Mi változott csak nem megszeretted a jelenlétem? - talán direkt húzogatom őt, de jobb így, mint állandóan egymásba állva veszekedni a semmin. - A vendégeidet meg akkor hozd fel, amikor tudod, hogy nem leszünk ketten a házban, mert ez azért elég csúnya húzás volt, hozzám lányok nem, de a srác simán hozzád. Honnan veszed, hogy hozzám nem tanulni jártak volna fel a csajok, egy kis bioszt? - kérdezem egy kicsit komolyan de egyáltalán nem annak gondolom.
Nem tudom miként fog zajlani a jövőnk, van e egyáltalán olyan, hogy jövőnk, mert nem hinném, hogy egyszerű lesz, a szavai mégis pozitív dolgot árasztanak, ami engem is bizalomra és türelemre int effelé. Sikerülni fog, bármit is akarunk? Nem tudom, lehet mi fogjuk feladni, mert amint a miénk amit akarunk nem fog tovább kelleni, nem mindig  a külső tényezők számítanak, sokszor egyáltalán nem ezek a gátló tényezők.
- Őszintén azért mert ez nem csak a magánéletről szól, ez üzleti oldalról is nehéz döntés lenne. Mia nem fog eltűnni az életünkből, mert az apja az én apámnak dolgozik, elég magas pozícióban. Nem tudom miért de van bennem egy olyan érzés, hogy őt magam mellett kell tartani. Talán alibi, vagy mert évek óta barátok vagyunk és most meg akartuk próbálni, de mindent összezavartál a fejemben, és nem tudom semmire sem a választ. Azt sem tudom mit akarok tőle, vagy tőled, van elképzelésem és sejtésem, de ezt kijelenteni nem merem, mert nehéz. - veszek egy mély levegőt és lehunyom a szemem, miközben kifújom. Olyan nehéz erről beszélni, eddig nem volt ilyen érzésem. Ragaszkodni valakihez, akit nem is ismerek igazán nem könnyű, és mégis ott van az a kis hang, ami nem akarja elengedni ezt a lányt mellőlem. De megint túlságosan mély dolgokat érintünk, aminek még nincsen itt az ideje.
A kérése egy kicsit kizökkent a komolyabb témákról és mosolyogva válaszolok neki, miért ne aludhatna itt, nincsen itthon senki és nem is lesz, szóval nincs akadálya. Csak a nadrágomat kell magamon tartani, sosem alszok csak úgy együtt senkivel, annak van előzménye, elég mozgalmas előzményes, így kicsit furcsa lesz, de nem tudom, hogy jó ötlet lenne e abba a részbe belemenni megint.
A kérésére bólintok és amint kimegy a szobából elindulok lefelé a bejárati ajtóhoz, hogy magunkra zárjam, minden ajtót ellenőrzöm, talán attól tartva hogy a szüleink mégis betoppanak, de legalább így majd hallani fogjuk, vagy nem.
A telefonom csörgésére összerezzenek, mintha valami bűnöző lennék, gyorsan előkapom.
- Szia Apa! - szólok bele a telefonba, és mint az esküvő után is a felesége hangja üti meg a fülem, aki boldogan szólal meg.
- Matteo drágám, sikerült Nikinek a barátjával a tanulás? - persze mert megbízott, hogy figyeljem őket és jelezte, hogy majd később visszahív, hogy minden rendben van e de hirtelen meg sem tudtam szólalni, tudva, hogy a lányával készülök egy ágyba aludni, mindegy, hogy nem lesz ott más. - Matteo? - hallom a hangom megint és csak megdörzsölöm a szemem a bejárati ajtóval szemben állva, és szóra bírom magam.
- Persze, hamar el kellett mennie, de szerintem minden rendben ment. - bólogatok, mintha látná és mardos a bűntudat is.
- Köszönöm Drágám, holnap úgy néz ki még nem tudunk hazamenni, a hétvégét meg úgy gondoltuk utazással töltjük, így a héten már nem megyünk haza, nagyon nagy kérés lenne, hogy addig figyelj rá? - rávágnám azonnal, hogy nem, de egy kicsit hezitálok, hogy ne legyek feltűnő.
- Megoldjuk. - felelem röviden majd elköszönünk egymástól és lerakom a telefont.
- Niki egész héten miénk a ház, találj ki valami programot a héten nem mész suliba. - kiáltom el magam és elindulok a lépcsőn egyenesen a szobája felé, mert kétlem, hogy hallott volna. Mivel kaptam engedélyt, hogy bemenjek, nem mintha a tiltás hatott volna, nyomom le a kilincset és hallom, hogy a víz csobog, leülök az ágyra, majd felállok, az agykerekek rendesen mozognak, de csak annyira amennyire a fű engedi, így nem sokat hezitálva dobom le a cuccaimat és indulok meg a fürdő felé.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyVas. Nov. 26 2023, 09:20

Matteo & Nikita

Még mindig nem értem, hogy hogyan lehetséges az, hogy ha van egy srác, aki igazán tetszik - az első egyébként -, az épp a tesvéremmé válik. Mint valami rossz szapanopera de komolyan. Ebben a hatalmas városban az anyám nem tudott volna megismerkedni valaki mással? Muszáj volt éppen a Mat apjába bele botoljon és hozzá menjen, ezzel tönkre téve az egész életem? És az a legrosszabb az egészben, hogy még csak nem is hozhattam ezt fel indoknak, hogy miért vagyok annyira ellene  a boldogságának már a kezdetektől fogva. Ő azt hiszi, hogy az el nem fogadásom csak egy aprócska hiszti, és majd előbb vagyu utóbb bele törődök úgyis, de ez egyáltalán nem így van. Ez nem hiszti, és elfogadni sem tudom. Mert elvették tőlem azt a lehetőséget, hogy bármi is lehessen Mat és köztem. Lehet, hogy ha nem lennénk ebben a helyzetben sem lehetne ennél több, de viszont akkor legalább tudnám, hogy az ok annyi, hogy nem képes lekomolyodni senkivel. De most a köztünk lévő legnagyobb probléma egyáltalán nem ez, hanem a szüleink házassága. Ami mindennél nagyobb gond, és amit azt hiszem, hogy sosem fogok tudni megemészteni. Mert egyszerűen lehetetlen ez a helyzet. Egy vicc.
- Ne beszélj úgy velem, mintha egy másik bolygóról jöttem volna. Csak más környéken éltem, és nem ekkora luxusban. De attól még képes vagyok megérteni és felfogni is, hogy az életcélunk is emiatt különbözik. De... jelenleg ugyanazt az útat járjuk, mivel pechünkre a szüleink egymásba szerettek, és a te életed már az enyém is. Nem mintha erre vágytam volna. - sőt egyenesen utálom ezt az életet és valamiért inkább vágynék vissza a régibe. Az egyedüli aminek talán most egy kicsit örülök, hogy tudok időt tölteni Matteoval, csak épp ezt nem így szeretném. Sokkal inkább lennék máshogyan az életének a részese, de még mindig túl kevés vagyok ahhoz, hogy ebbe beleszólásom is legyen. Mennyivel egyszerűbb lenne minden, ha őszintén beszélhetnénk a szüleinkkel a helyzetünkről. Ami lehet, hogy épp emiatt ilyen vonzó, mert tilos, de azért mégis jó elképzelni, hogy majd egyszer talán ennél többek is leszünk egymásnak. Mert amúgy szerintem már most jóval többek vagyunk mint egy átlagos testvérpár, de azért kevesebbek, mint amit szeretnék, hogy legyünk. Minél jobban telik az idő, én annál inkább szeretném őt ennél is jobban megismerni. Kíváncsi vagyok arra, hogy milyen ő és arra is, hogy velem miért nem olyan, mint másokkal. Mégis folyamatosan kitér a válasz elől, ami nem baj, de egészen biztos, hogy most már még azért is mindent el fogok követni azért, hogy megismerjem őt igazán. Azt az oldalát is, amit valamiért el akar rejteni előlem.
- Akkor néha csak azért bosszantasz, mert szerinted jól áll ha felkapom a vizet? Én azt hittem, hogy azért, mert olyan a stílusod. - nem mintha nem tetszene azért néha, hogy olyan amilyen, de ez a kedvessége azért sokkal jobban tetszik. Csak még inkább megzavarja vele az elmémet. Mert egyszer azt érzem, hogy akarja, amit én, máskor peddig azt, hogy nem.
- Szerintem te csak rosszul látod magad. Ha rossz lennél, akkor velem is úgy viselkednél. De oké. Legyen. Nem is kell udvarolnod. Egyáltalán nem várom el. - rázom meg kicsit morcosan a  fejem, mert egyébként nagyon is örülnék, ha én lennék az az egy kivétel, akivel mégis megteszi. Csak épp tilos. Úgyhogy lényegében ez mindegy is. De azért mégsem szeretném ezt ilyen könnyen feladani. Még mindig hiszek abban, hogy előbb vagy utób kerül egy megfelelő megoldás a helyzetünkre, amivel sem magunknak, sem pedig a szüleinknek nem ártunk majd. Amint ismét megszólal a morcosságom már el is tűnik, és nevetni kezdek. Mert úgy tűnik a saját szabályaimat éppen én szegem meg.
- Az csak az elején volt érvényes. Már nem számít. Szóval majd átjöhetsz te is az én szobámba bármikor. De tilos elűznöd a vendégeimet! - szólok rá határozottan, bár néhány barátnőmön vagy esetleg osztálytársamon kívül mást úgysem fogadhatok. Úgyhogy ezt most tényleg nem azért mondtam, hogy bosszantsam. Mert ha valami csoda miatt esetleg mégis lenne egy pasim, akit még az anyám is elfogadna, biztosan úgyis be zárnám az ajtót, ha hozzám jön. De ez azt hiszem, hogy úgysem a közeljövőben lesz. - Csak az a baj, hogy házasok. Úgyhogy sosem fogják elfogadni azt, ami köztünk van. - persze. Hiszen ez még nekünk is nehezünkre esik. Beismerni azt, ami van. Vagyis nekem fogalmam sincs, hogy mi ez az egész. És nagyon úgy tűnik, hogy neki sincs. De attól még tetszik. Szóljon ez bármiről is.
- Én biztosan nem adom fel soha! Nagyon is bízok abban, hogy megoldunk mindent. - jelentem ki magabiztosan, bár egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy ez tényleg így lesz. Mert jelen állásunk szerint elég kemény feladat az, hogy megoldást találjunk. De mégsem szeretném azért könnyedén feladni. Addig biztosannem, amig egy kis esélyt is látok arra, hogy működjön. Ez a  lelkesedésem oka is igazából, mert valóban olyan beleéléssel magyarázom, hogy milyen megoldás jutott eszembe, hogy még engem is meglepnek a saját szavaim. Mégis reménykedek abban, hogy ez lenne a legjobb, amit tehetnénk. Azon nyomban ahogy rám szól, viszont el is tűnik a jó kedvem. Mert elveszi azzal, hogy ilyen bizalmatlan ezzel kapcsolatban.
- Miért ne mehetne? - nézek rá nagyokat pislogva és megszégyellem magam, mert ilyen ostobaságok jutnak az eszembe. De enm akarom, hogy Mia az életében legyen. Sehogy. - Te nem is akarod ezt az egészet igaz? Mia biztosan találna magának másik pasit. Szereted őt? Vagy miért jó ez? - én tényleg csak megérteni szeretném, hogy honnan jött ez a nevetséges ötlete. Persze sejtem, de ez akkor is butaság. Összeköltözni valakivel, csak azért, hogy megmaradjon köztünk a testvéri kapcsolat, őrültség. És nekem ez nem tetszik. Tudom, hogy nincs jogom megmondani, hogy mit tegyen és kivel,  de akkor is nagyon rosszul esik. Mégis bambán teszem fel neki azt a kérdést, ami eddig soha az eszembe sem jutott. Az együtt alvás igencsak veszélyes lehet a mi helyzetünkben. De én mégis nagyon szeretném. Zavaromban azonban a hátamra fekszem, eltakarom az arcom és csak akkor veszem el a kezeimet előle, mikor megszólal. Nem tiltakozik. És ez jó. Azt hiszem. Kicsit mégis bele pirulok, és most valahogy nem zavarna ha nem lenne rajta felső.
- Azt hittem, hogy el fogsz zavarni. De örülök, hogy nem teszed. És akkor megyek, és majd jövök is. Hamar. Légyszi ne valami vígjátékot keress. Azokat nem nagyon szeretem. - veszek egy mély levegőt, amint megpuszilja a homlokam, rá mosolygok, aztán felállok, és még vissza pillantok az ajtóból, mielőtt becsuknám azt magam után. Sietnem kell, mert nem szeretném, hogy meggondolja magát. Remélem anyáék tényleg nem jönnek haza. Elég nehéz lenne megmagyarázni, hogy mit keresek a bátyám szobájában. Ráadásul az ágyában.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyPént. Nov. 24 2023, 17:10

Niki & Matteo
Ami ilyen helyzetben elvárható lenne kér embertől az a távolágtartá és abban az értelemben ami nekünk nem megy. Kellene egy egészséges távolság, amit meg tudunk tartani és megpróbálni testvérekké válni ha nem is szó szerint, de legalább úgy viselkedni. Erre itt vagyunk mi, ő makacs és mindenen felhúzza magát, én meg próbálom álcázni a nyilvánvaló érzéseimet, még magam előtt is. Jobb lenne nem gondolni semmire, csak élni az életet és mással foglalkozni, nem azzal, akivel nem lehet. Egyetlen egy lány képes megmozgatni rendesen a fantáziám és láss csodás az az egyetlen lány az akinek a testvéremmé kéne válni. A sors a legrosszabb forgatókönyvet adta  kezünkbe, és ezzel kellene gazdálkodnunk, eddig nem akarunk, nagyon nem.
- Ne vonogasd a vállad kicsi lány. - nevetem el magam. - Nem csinálok hülyeséget az én világomban ez amit teszek teljesen megszokott, csak nem ebben éltél, ami nem baj, a te életed sokkal normálisabb volt mindig, mint ami majd most jön. Nem akarom, hogy olyan legyél, mint a legtöbb lány abban a világban, amibe bele csöppentél és remélem anyád volt olyan szemfüles, hogy olyannak nevelt, aki nem fordul ki magából, de szinte az élet követeli ezeket a dolgokat, amit nem érthetsz meg. - nem azt mondom, hogy sokkal többek lennénk, mint az alsóbb osztály, sőt inkább vagyunk kevesebbek, akik a pénz által érnek el mindent, de ebben is van egy kis fantázia ha úgy nézzük. Nyilván nekem is lesz véleményem, és ha ő nem akarja is kinyilvánítja, vagy nekem feltűnne, mert képes vagyok tovább figyelni őt minden alkalommal a tekintetemmel mint illene.
Nem akarok senki beszélni arról miket tettem régen, a kemény drogok bár a múltam részei lennének, hiába nem állandó jelleggel, de most is egy olyan partin simán bekapok párat és nem számolok a következményekkel. Kihasználtam mindig is most is megteszem az életemmel járó luxust, amibe a fényűző házibulik, a beállt emberekkel teljesen normálisnak mondhatóak. De ezekkel nem kell szembesülnie neki, mert az én közegem ilyen és lehet egyszer kinővöm, lehet nem, de most nem tudok ennyire változni mert ő az életembe lépett, pedig nem lenne rossz ha nem vinném magammal a rosszba, azt nem tudnám elviselni és apámék sosem bocsátanák meg ha miattam kerülne bajba.
Amikor a keze az arcomon landol lefolyik az arcomról az a kaján vigyor, ami eddig rajta ült és egy kicsit megfagy az összes izom rajta. De a szavai által csak nevetni tudok, és megpróbálok úgy válaszolni neki, hogy ne akarjon egyből elrohanni, mert nem vagyok rossz ember, csak azokkal barátkoztam és benne maradtam abban a társaságban, ami egy kicsit megrontja az életem tökéletes részeit is, vagyis amik tökéletesek lehetnének.
- Jobb ha azt az oldalamat akarod megismerni, amit feléd mutatok, a többi nem is számít, és ne akard, hogy ne legyek néha bunkó, higgyél nekem, abba hamar beleunnál és nem lenne okod állandóan makacskodni meg hisztizni és egész jól áll, amikor durcás vagy. - nyomok egy puszit az orra hegyére, mert amikor egy kamu durci van egy picit mindig felhúzza és szerintem észre sem veszi.
- Niki én sosem udvarolok, az olyan pasik, mint én sosem teszik meg, nem vagyok az a jófiú, akinek hiszel szerintem és attól, hogy vannak érzelmeim és véleményem és akaratom veled kapcsolatban, nem leszek a szőke herceg. - nem lelombozni akarom, sőt, de nem akarom, hogy olyanokat gondoljon rólam, ami nem vagyok. Randizni ké elvinném, hogyne tenné meg, de arra nem lennék képes még vele sem, hogy hónapokig adjam neki a szépet egy csókért vagy egy dugásért. Igaz lassítani akarok, hogy legyen időnk átgondolni, kitapasztalni mit hogyan tudnánk kivitelezni, és lehet ez olyan, mint egy udvarlási folyamat de nem akarom annak szánni, mert ez totálisan más. - Ami meg a szobámat illeti, hogy is van ez, én ki vagyok tiltva a tiedből, de te csak úgy bejársz az enyémbe? - húzom fel a szemöldököm nevetve. Úgy emlékszem az elején még zárni is akarta a sajátját, régi szép idők, amikor csak veszekedtünk és nem kellett variálnunk nekünk sem. - Anyád jófej, ha tudná, hogy mi van, abban az esetben ha ők nem lennének házasok persze, engem tuti pártolna, láttad milyen jó fej tudok lenni vele. - pislogok rá ártatlanul, de az anyja sem ismer engem igazán, sőt még a saját apám sem, de ez így is van jól, nem kell mindent tudniuk.
- Ki kell találnunk Niki, mert nem tudom, ez egy olyan helyzet, amibe kevesen csöppenek a világon és nincsen róla írásos dokumentum. Kitaláljuk együtt, de addig is lesz millió kétségünk, sokszor fel akarjuk adni, elengedjük, lehet el is fogjuk, de valahogy csak menni fog. - bízom benne, mert most jónak tűnik az elmélet, de nem tudom mennyire fog megvalósulni bármi s abból, ami a fejemben van. - Nem tudom Niki, nem tudok. - mondom neki egy kicsit lemondóan, mert nem tudom mi lesz Miával, nem akarom megbántani, kedves lány és nagyon kedvelem őt, túlságosan is ahhoz, hogy elengedjem, de két kapura nem játszhatok, pedig Mia tökéletes álca lenne, de nem menne bele ha elmondanám  neki, és nagyobb baj lenne. Tudom, hogy össze kell költöznöm vele, én hoztam fel, én mondtam neki, mégis miért mondjam le mi legyen az indok? Csak bele kell törődnöm, hogy ez van és nem cselekedni máshogy és Nikivel agyalni valamin. Ez az ami nem fair egyikkel szemben sem, de nem tudok jó döntést hozni.
Mosolyogva hallgatom, hogy szerinte, hogy lenne jó, de egyre jobban belemegy a gondolatmenetbe annál jobban kezd a mosolyom nem őszinte lenni. belegondolok, hogy mennyi mindent kell majd megtenni azért, ami nem is biztos, hogy sikerülni fog.
- Niki, állj le egy kicsit. Nem tervezünk meg semmit, nem fog menni úgy, ahogy elgondoltad már most látom. - ez egy több emberes egyenlet, ami nem kiszámítható, lehet a szüleink teljesen máshogy reagálják le, mint ahogy mi gondoljuk. - Csak nem akarom, hogy a nagy lelkesedésednek felsülés legyen a vége. Mert nem biztos, hogy így reagálnak rá, és Őt sem tudom csak úgy lekoptatni Niki, majdnem egész életemben mellettem volt és olyan régóta akarja ezt az egészet és én tálcán kínáltam neki és most meghátrálok. Adj időt, kérlek, nekem is, és magadnak is, apának is. - simítom meg az arcát, annyira aranyos, amikor ennyire lelkes lesz valami miatt, és nem akarom lelombozni, de ha nem fog összejönni, akkor rohadtul fog fájni neki és nekem is, nem akarok előre inni semmire sem, még akkor sem ha a fejem most kótyagos és nem vagyok a helyzet magaslatán.
A plafont bámulom, valahogy nyugodtságot áraszt a semmi odafent, amikor mellé csúszik elmosolyodok kérdését hallva sem nézek rá, mert félek beszédülnék a sok fűtől most.
- De előtte ment el fürdeni ez a gönc tuti kényelmetlen lesz alváshoz, addig én is lefürdök, és felveszek valami felsőt is, hogy ne kapjak a kisasszonytól, hogy nincsen rajtam. - nevetem el magam és ránézek. - Keresek valami filmet, amin bealudhatunk. - nyomok egy puszit a homlokára. Elvégre apámék nem jönnek haza ma így senki nem tud rajtakapni, ha mégis az nagy szívás, de nem lesz ennyire pechünk most nem lehet.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptySzer. Nov. 22 2023, 09:08

Matteo & Nikita

Még a testvéri kapcsolatunk legelején a zavaromat tökéletesen tudtam álcázni azzal, hogy úgy tettem, mintha nem is számítana sem az, ami köztünk volt, sem pedig az, hogy milyen szerepet kéne betöltenünk egymás életében, most viszont egyre jobban érzem magamon, hogy kevésbé sikerül felvennem az álarcomat. Mert minden egyes mondatával egyre inkább azt érzem, hogy nem tudok ellen állni ennek az egésznek. Csakis az tart vissza, hogy ő látszólag igyekszik tartani a távolságot, aminek normális körülmények között ott is kéne maradjon köztünk. Néha így gondolom. Máskor pedig hülyeségnek tartom ezt. Hiszen az égvilágon semmi közünk nincs egymáshoz, szóval lényegében feleslegesen viselkedünk így. Néha a pokolba kívánjuk egymást, máskor pedig olyan könnyedén tudunk beszélgetni, mintha minden normális lenne körülöttünk, csak épp annyia a gond, hogy még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy kik legyünk egymásnak. Vagyis ő tudja, de én meg nem akarok csak egy testvér szerepet betölteni az életében. Az tök jó, hogy ennyire bele törődött abba, hogy bármikor bárkivel és akármit csinálhatok, de én attól még nem fogadom ezt el. Mármint a hideg is kiráz, ha bele kell gondolnom abba, hogy mi mindent csinálhat más lányokkal, miközben velem tilos megtennie bármit is. Nincs is rosszabb annál, hogy közel lenni hozzá, mégis távol.
- Csak az amiket te csinálsz sokkal nagyobb hülyeségek, mint amit én teszek. Ezért lehet nekem véleményem, neked meg nem. - csak könnyedén vonom meg a vállam, bár már annyira össze vagyok zavarodva, hogy azt sem tudom miről beszélünk igazából. De tényleg ő az, aki nagyobb hülyeségeket talál ki. Például az, hogy elköltözik, ráadásul még Miat is maga mellé költözteti elég nagy ostobaság. Persze, hogy nem tetszik ez nekem. Arról nem beszélve, hogy a legtöbbször úgy viselkedik velem, mintha ő maga is elhinné ezt az egészet, amit a szüleink várnak el tőlünk. Miért nem érti senki, hogy nem akarom, hogy tetsvérek legyünk? Nem akartam új családot sem. Vissza vágyok a régi életembe, amiben nem kellett nap mint nap ennyi mindennel szembe néznem. Mindig tudtam, hogy mit akarok, de mióta bővült a családunk, mintha elbizonytalanodtam volna. Mert gőzöm nincs, hogy mit kéne csinálnom. Csak ismét az ágyon fekve próbálom megélni a pillanatot, és nem is igazán számít, hogy mi fog történni köztünk, a lényeg az, hogy kettesben lehetünk és látszólag megpróbálunk elfelejteni  minden mást.
- Én azért mégis szeretném megtudni, hogy mit értesz a keményebb dolog alatt? Kétlem, hogy csalódni tudnék benned. Tudod miért? - tenyerem megpihentetem az arcán egy rövid ideig, majd vissza is húzom azt. - Azért, mert engem nem érdekel, hogy milyen vagy másokkal. Vagy milyen voltál. Csak az számít, hogy velem, hogyan viselkedsz. Kedvesen. Vagyis legtöbbször. Mikor nem vagy bunkó. - vigyorogva forgatom meg a szemeimet, és az utolsó mondatommal csak emlékeztetni akartam arra, hogy azért vannak olyan helyzetek, amikor nem túl kedves. De még akkor sem szoktam haragudni rá, csak néha megsértődök és akkor kénytelen vagyok én is úgy beszélni vele, ahogyan ő. Most viszont boldogsággal tölt el ez a pillanat, és tényleg igazán örülök annak, hogy elrémísztette Jasont, mert határozottan jobb vele még az ágyon fekvés is, mint a biológia az osztálytársammal. Még arról is sikerül elterelnie a figyelmemet, hogy mekkora bajba kerülök, ha Jason beárul és miatta bukok majd le a lógással. De mindezen elér majd rágódnom holnap, hiszen az, amiket a mostohatestvérem mond nekem, sokkal nagyobb lázba hoznak. Még sosem beszéltünk egymással ilyenekről és csak még jobban átkozom azt a pillanatot amikor a szüleink ki mondták a boldogító igent. Mert igaz, hogy nem tudhatjuk, hogy akkor mi és hogyan alakult volna, de jelenleg semmi sem mehetne olyan könnyedén, mint másoknál.
- Túl sok jó része lehet, hogy nincs. De ettől izgalmas. Nézd... még a szobádba is be jöhetek bármikor. Ha nem lennénk testvérek, és mondjuk csak udvarolnál, ahogyan normálisan szokás, sosem jutnánk el idáig, mert anya elijesztene még azelőtt. - vigyorgok rá, bár inkább csak azért, hogy saját magam megnyugtassam ezzel. Mert a rosszban is próbálom a jót keresni valahogyan. Attól mondjuk még utálom, hogy testvérek lettünk, sokkal jobban örülnék a titkos találkáknak úgy, hogy semmi ilyesmivel nem kell szembe néznünk. A hideg fut végig rajtam miközben ismét beszélni kezd és még csinálja is mindazt, amit mond, és így csak még jobban szeretném ha olyanok lehetnénk, amilyenek szeretnénk lenni. Ha nem lennének a szüleink házasok, talán akkor sem működne sokáig, de így meg ez nagyon rossz. És valamiért azt érzem, hogy csak még rosszabb lesz. Szeretném azt mondani neki, hogy álljunk a szüleonk elé és mondjunk el nekik mindent, de tudom, hogy akkor sem lenne könnyebb semmi. Az apját nem ismerem annyira, nem tudom hogy fogadná, de anya kiborulna. Meg bennem van egy kicsit az a félelem is, hogy ha minden rendben is menne és nem kéne titkolóznunk, akkor már a Matteo számára én sem jelentenék semmit. Mert lehet, hogy neki épp csak az tetszik bennem, hogy elérhetetlen vagyok.
- Akkor milyenek kell legyünk, Mat? Testvérek nem tudunk lenni, ez egyértelmű. Egy pár sem, mert nem akarod még titokban sem. Akkor mik tudunk lenni mások egymásnak? - nézek rá értetlenül, mert megint azt érzem, hogy ki akar hátrálni ebből. De én meg azt nagyon nem szeretném engedni. Nem akarom, hogy azt gondolja, hogy valami mániákus őrült vagyok, akit nem tud le vakarni magáról, de még sosem éreztem így magam. Tényleg utálom, hogy még csak meg sem tudjuk próbálni a lehetetlent. - És valahányszor hozzád menekülök mi lesz Miaval? Őt addig el küldöd? Vagy hármasban beszéljük majd meg, hogy mekkora gondokkal küzdünk? - mert amúgy nem lenne rossz ez tervnek. Lehetne az a hotel a mentsvárunk is akár, de valamiért az a hülye vörös mindig ott van köztünk. Mint valami pióca úgy tapad Matre. Miért kell elviselnem azt? Megbánom, hogy szóba hoztam a barátnőjét abban a pillanatban, hogy eltávolodik tőlem, de nem is az zavar a legjobban. Hanem inkább az, hogy nem mondja azt, hogy lefújja a dolgot Miaval. El költözhet ha akar, de ne vele. Azt nem szeretném. Sóhajtva fordulok az oldalamra, hogy Matre nézhessek, felkönyökölök az ágyra, a fejemet megtámasztva a kezemmel és igyekszem nem át menni megint hisztis kislányba.
- Elmondom, hogy én hogyan gondoltam... - kezdek bele, majd ismét veszek egy mély levegőt, kifújom és fogalmam sincs, hogy mit mondjak tovább. Fejben persze meg van minden. Csak azt nem tudom, hogy azt mennyire lehetséges összehozni. - Szólsz Mianak, hogy nem akarsz vele össze költözni mégsem. - kezdek bele egy kicsit félve, hogy mit fog szólni, de végül úgy vagyok vele, hogy már mindegy, ha egyszer kimondtam. - Szóval lekoptatod magadról, hogy egyedül élhess ott. Én úgy teszek, mint aki örül, hogy el mentél, mert amúgy lehet, hogy be költözök ebbe a szobába. Sokkal kényelmesebb az ágy. A szüleinkkel valahogy elhitessük,hogy nem tudtunk még mindig kijönni, ezért ők azt fogják akarni biztosan, hogy még több időt töltsünk együtt. Ha el kell utazzanak is tutira rád leszek bízva. Szóval ha nem lát senki, akkor lehetünk bárkik egymásnak. - zavartan vakarom meg a fejem, mert fogalmam sincs, hogy miről beszélek amúgy. Csak egyre jobban érzem, ahogyan bele pirosodik az arcom és utálom ezt. Közelebb csúszok Mathez, szabad kezem a mellkasára teszem és csak tehetetlenül bámulom.
- Szerintem már kicsináltuk. - motyogom egy nagyot nyelve, majd hirtelen vigyorodok el ismét. - Arra gondoltam... szóval mi lenne... hm... szóval ma aludhatnék veled is? Először és.. - remélem nem utoljára. De ezt inkább csak le nyelem. Egyre hülyébbnek érzem magam, így végül zavaromban csak a hátamra fekszek én is, hogy két tenyeremmel elrejtsem az arcom. Mikor gyerek voltam is mindig azt hittem, hogy ha én látok valakit, akkor engem sem látnak majd. Én pedig annyi hülyeséget beszéltem össze pillanatok alatt, hogy szeretnék láthatatlanná válni.

mind álarcot viselünk
Nikita Cox
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ családi állapot ★ :
Complicated
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Nicole Wallace
★ szükségem van rád ★ :
67
★ :
Leave me alone - Mat & Niki EmptyHétf. Nov. 20 2023, 21:40

Niki & Matteo
Hirtelen zavara egy kicsit megzavar, nem vagyok felejthető legalábbis azt veszem ki a szavaiból. Volt olyan lány,  aki egy éjszaka után nem szállt le rólam, majd Miával tudtam csak lekoptatni, ami elég nagy önbizalom növelő, de ugyanakkor egy kicsi mániákus is és ijesztő. Nem nézném ki belőle, hogy ő ilyen lenne, mégis mintha elég nagy hatással lett volna rá az az éjszaka, mintha valami olyat tettem volna, amit más pasi nem. Nem akarok beletrafálni,  nem akarok az lenni, akivel olyat tett, amit mással nem akart volna, mert lehet nem tudok neki többet adni annál az esténél. Még én sem tudom mit tudnék neki adni és ez engem teljesen összezavar.
- Dehogynem érdekel Nikita.- nevetek fel halkan. - Nagyon is érdekel mit gondolok, mert engem is érdekel te mit gondolsz, nem kell kérdeznem és elmondod, mert mindent elárul az arcod és ez aranyos. Mindenki azt csinál amit akar, de en várd, hogy ne legyen róla véleményem, amíg te is minden egyes tettem után kifejezed azt. - nem  olasz mégis olyan a habitusa, mintha az lenne tüzes és nem tudja és nem is akarja takargatni az érzéseit. Mindene jelzi ha valami nem tetszik neki, a hangja, a testtartása, a mimikája és ez kibaszottul vonzóvá teszi, ami nem jó, nagyon nem jó rám nézve.
Eljön az a pont, amikor már nem akarom és nem is tudom visszafogni magam, mert kihozza belőlem, akármennyire is akarom hogy ne történjen semmi, visszautasítom a saját érzelmeit végül én vagyok az, aki az ágyra dönti, de nem megy tovább, ma valószínűleg amúgy sem akarnék, de beszélek és nem kellene, de megteszem és mindent kimondok, ami kijön, amit gondolok.
- Minden kemény srác mögött van valami még keményebb dolog. Nem mindig voltam olyan jó fiú, mint ma és az sokat elmond, hogy ma sem vagyok mintapolgár. De ne akarj azonnal kiismerni, mert csalódnál, majd szépen lassan, hogy ne legyen sok egy infó  rólam.- elvégre időnk van, itt fekszünk egymás mellett, néha csókolva a másikat ,néha meg beszélve és egymást nézve, kiakadva, összeveszve, hisztizve, majd nevetve. Olyanok vagyunk, mint egy vidámpark sokszor vagyunk odalent de amikor a csúcsra érünk, az majd valami egészen más lesz, különlege.
Őszinte szavaim nem csak őt lepik meg hanem engem is a gondolataim szépen lassan válnak szavakká, és mindent meghall, reagál is rá. - Nem tudom, lehet. - kicsit zavarba hoz ez a dolog, nem nagyon szoktam randira vinni csajokat, de lehet őt elvinném, de komolyan keresnek kell az okot, amiért ő más. - Ebben csak én nem látom a jó részét? - kérdezem felnevetve, de tanácstalan arckifejezéssel mindeközben. - Pont ez az, hogy titkolózni kell, ha meg akarom érinteni az arcod nem tehetem, ha a kezedet akarom megfogni azt sem, mert félreértik, ha meg akarlak csókolni akkor el kell bújni és még csak egy olyan pillantás sem lehet, amit valaki elkap és azonnal variálni kezd. - miközben mondom mit nem tehetek vele megteszem őket sorban és ezzel csak magam alatt vágom a fát, mert egyre jobban érzem, hogy izgalomba hoz a tudat, a titok, ami a miénk lesz és az, amiről még mi sem tudjuk, hogy mi.
- Nem, nem lehetünk olyan, mint egy pár, mert abba tönkremegy valamelyikünk. - ő neki is mással kell lennie, és nekem is, hogy mindenki lenyugodjon. Nem tudom hogyan tudnék bárkivel lefeküdni ezután, de lehet amikor a  kimegy nem leszek ennyire mély érzelmi szinten és akkor meg fogom oldani, de most nem menne. - Meg kell játszani, hogy testvérek vagyunk, akiknek külön élete van, el kell költöznöm, de csak azért, mert akkor tudom, hogy a hotelbe bármikor menekülhetsz hozzám, a szüleink nélkül. - nagyot nyelek Mia hallatára és elemelem róla a teknitetem és hanyatt fekszek az ágyon eltávolodva tőle.
- Niki.. - nyögöm ki a nevét folytatnám hogyan tovább de elfogyott az ötletem. - Nem tudom hogyan gondoltam ezt. - mert ez nagyon szép elképzelés is lehetett volna ha van egy tökéletesen kivitelezhető tervünk, de nincs. Csak a beszívott hangulat, a szexuális feszültség és mi vagyunk. - Ki fogjuk csinálni egymást. - nézek rá fájdalmas tekintettel és felnyúlok a cigiért és beleszívok egy mélyet, hogy jobban bódítson és ne legyen ilyen kibaszott szar most.

BEE
mind álarcot viselünk
Matteo Rizzi
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :

★ kor ★ :
26
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
NY
★ :
★ play by ★ :
Gabriel Guevara
78
★ :
Leave me alone - Mat & Niki Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Leave me alone - Mat & Niki
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Maybe they'll leave you alone, but not me ✿
» All that you can't leave behind
» Max & Niki
» a party with danger - Niki, Mia & Matteo
» First day of our new life - Mat & Niki

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Lakóhelyek :: Házak-
Ugrás: