Újra szabad a karakter, ha valakinek kedve lenne hozzá
diamonds are a girl's best friend
Tiffany's, Cartier, Black Starr, Frost Gorham, talk to me Harry Winston, tell me all about it, there may come a time, when a lass needs a lawyer, but diamonds are a girl's best friend
Immature love says: 'I love you because I need you.' Mature love says 'I need you because I love you.'
★ hozzászólások száma ★ :
29
★ :
Re: Deborah Winchester
Hétf. Aug. 14 2023, 13:20
Deborah Marquez-Winchester
Szabad • Stoppolt • Foglalt
Play by
Eva De Dominici a képen, de bárki latina vonásokkal
Születési hely
New York
Kor
29
Lakhely
Staten Island
Szexuális beállítottság
hetero/bi?
Családi állapot
eljegyzett
Csoport
Egészségügy
Történetünk
A családom sosem kedvelt, számomra viszont szerelem voltál első látásra amint találkoztam veled a Harvardon. Utolsó évesek voltunk, amikor eljegyeztelek és megbeszéltük, hogy az esküvővel várunk a rezidens éveink végéig, vagy legalább amíg egy kicsit nyugodtabb időszak következik be. Szerettelek, azt hiszem valóban szerettelek, az évek alatt viszont mintha ez változott volna. Észre sem vettem, így nem is tudom mi történt pontosan, csak azt, hogy mára valami visszafordíthatatlan...
// Lisan megcsalta Deboraht a húgával, Lilyvel. Talán voltak jelek, talán látszott valahol, de nagyon kellett keresni őket, mert a felszínen ők tökéletes pár voltak: gazdagok, szépek, sikeresek és nagyon szerelmesek. Ezért is fog váratlanul érkezni a megcsalás, az eljegyzés felbomlása és... a család szétszakadása? Nem szerelmi plot, az csak a múltban volt és addig tart amíg ki nem derül Lisan félrelépése, a jövőben inkább a fájdalomról és a továbblépésről szólhat majd - bármit is jelentsen az számukra. Nagyon várunk
A képen Eva de Dominici van, de bárkit elfogadunk aki latina vagy félig latina vonásokkal rendelkezik.
Születési hely
New York
Kor
29
Lakhely
Staten Island
Szexuális beállítottság
Hetero/Bi?
Családi állapot
jegyes
Csoport
egészségügy
Történetünk
Testvérek vagyunk, de ennél különbözőbbek nem is lehetnénk. Azt hiszem a tíz éves korkülönbség az egyik legfőbb oka, hogy soha nem tudtunk igazán közel kerülni egymáshoz. Te volotál a szüleink várva várt gyereke, a golden girl, aki minden elvárásuknak megfelel, aki fejet hajt és úgy él, ahogy azt elvárják tőle. Látszólag semmi gondod azzal, hogy a család bizonyos értelemben rád terhelte az elvárások mázsás súlyát. Tehetséges vagy, gyönyörű és nagyon okos. Orvosin végeztél a Harvardon, ahol megismerted a vőlegényed Lisandrot. A rezidnes éveitekre tértetek vissza New Yorkba, immár jegyesekként, mindketten beköltözve a családi otthonunkba Staten Islandre. Azt hiszem, hogy ez volt az a pillanat, amikro minden elindult lefelé a lejtőn, én és a kedvesed egyre több időt töltünk egymással, észrevétlenül, anélkül, hogy bárkit is szánékunkban állna bántani. Ahelyett, hogy a testvéri kapcsolatunkat elmélyítenénk, egyre nagyobb a szakadék kettőnk között. Különbözőségeink egyre jobban kiütköznek, személyiségünk különbőzősége éket ver közénk. Akármi is történik, akárhogyan is alakul az életünk, a testvérem vagy és nem tudok bűntudat nélkül a szemedbe nézni amiatt ami történt köztem és a vőlegényed között. Bármennyire is furcsa ezt hallani, nem akarlak megbántani, és igenis szeretném, ha a jővőben stabilizálódna a kapcsolatunk, mégiscsak a nővérem vagy akit szeretek.
// nem lesz könnyű a lányok kapcsolata, kifejezetten azután, hogy Lily viszonyba kezd a Deborah vőlegényével. Szeretném ennek a plotnak megélni és kijátszani a mélységeit, a fájdalmait, nem egy egyszerű plot, de annál izgalmasabb és szerethetőbb végkifejlete lehet. Izgatottan várunk //