New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (159 fő) Pént. Ápr. 26 2024, 20:14-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Eilis V. Blanchet
tollából
Tegnap 23:39-kor
Jennifer Adler
tollából
Tegnap 23:21-kor
Alden Lindvall
tollából
Tegnap 23:10-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Tegnap 23:08-kor
Dok Min-Joon
tollából
Tegnap 23:01-kor
Georgia Westfield
tollából
Tegnap 23:00-kor
Loretta Maëlys Giroud
tollából
Tegnap 22:51-kor
Kimberly A. Thibodeaux
tollából
Tegnap 22:32-kor
Loretta Maëlys Giroud
tollából
Tegnap 22:20-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
23
Diákok
44
29
Egészségügy
26
14
Hivatal
7
11
Média
43
30
Munkások
30
22
Oktatás
11
7
Törvényszegõk
12
34
Üzlet
24
22
Összesen
208
192

Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
TémanyitásRe: Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca EmptyCsüt. Feb. 22 2024, 21:25

Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns.  --

Az rendkívül szimpatikus az ügyvédnőben, hogy maga készíti el a kávét, legalábbis ezt tudom leszűrni abból, hogy tőle veszem át a forró csészét. Mifelénk, Kubában az ügyvédek mind elkényeztetett emberek, akik élvezve a munkájuk gyümölcsét előszeretettel ugráltatnak mindenkit maguk körül. Volt már ilyen emberhez szerencsém, egy férfihez, úgyhogy már csak ilyen szempontból is örülök, hogy egy nőhöz kaptam időpontot.
Figyelem kifinomult mozdulatait, míg helyet foglal, melyek egyszerre gyengédek és határozottok, kétségkívül pontosan tudja, hogy mit csinál. Mi tagadás, azért különleges hangulata van egy Manhattan belvárosában található felhőkarcoló irodaépületnek, pláne ilyen professzionális légkörben, amit ez az iroda áraszt. Én is belekortyolok a kávéba, de nem iszom meg egyben. Ehelyett elkezdem összefoglalni az ittlétem okát.
Sok mindennek utánanéztem az elmúlt napokban, de ettől még rengeteg dolog van, amit nem értek és a jogi nyelvezet miatt könnyű elveszni a sorok között. Ez akkor is így lenne, ha helyi lennék, de nekem, aki még a nyelvet sem tökéletesen anyanyelvi szinten beszéli, annak pláne útvesztő.
Összeszorul a gyomrom, amiért rossz hírrel kezdi a választ és próbálok minden szavára nagyon odafigyelni, hogy megértsem, amit mond. A helyzet sajnos nem jó, igyekszem nem kimutatni az aggodalmamat, de megjátszani teljesen nem tudom magam. Persze nem is kell, ez nem póker.
- Szeretnék élni ezzel a lehetőséggel és a kérvény megfogalmazásával. - Összességében annak a híve vagyok, hogy mindent meg kell próbálni, minden kiskaput ki kell használni, máskülönben nem nyerhetünk. Ha nem teszünk semmit, biztosan elveszik a fedelem Jesus felől. Noha még ez sem teljesen igaz, hiszen haza mindig jöhet, otthon mindig lesz egy szobája, de amilyen makacs ő, inkább lakna a metróban, mintsem beismerné a családjának, hogy tönkrement az élete.
- Az elmaradást tudjuk már törleszteni, ezzel nem lesz gond. A testvéremé a lakás, jelenleg pedig vele lakom, úgyhogy megvan és meglesz hozzá a megfelelő kereset. - Ez ebben a pillanatban még nem teljesen igaz, mert jelenleg nincs még bejelentett állásom, de ha minden jól alakul, akkor nagyon hamar Loz jóvoltából ez változik. Bár ettől függetlenül is van még annyi tartalékom, hogy pár hónapig biztosan kibírjam fizetni a teljes lakbért is, persze az öcsémnek is van keresete, csupán meg kellene nevelni, hogy ne költse el az utolsó dollárig. Vagy legalábbis egy kicsit hagyjon a lakására is.
- Igen, egy pillanatot kérek… - azzal turkálni kezdek a táskámban, mivel fejből nem tudom a vállalat nevét, de elhoztam az utolsó két papírt, amit Jesus fiókjában találtam és azon rajta van a cég neve is. - Meg is van, ők azok - mutatok a logóra és az alatta szereplő névre, majd Diane elé fordítom a papírt az asztalon és kicsit várok, míg fejben összeszedem, hogy nagyjából mennyivel tartozhat Jesus.
- Tudomásom szerint hét havi lakbér tartozása volt a legutóbbi figyelmeztetés előtt, amiből én kifizettem múlthéten három havi összeget. - Remélem pontos vagyok, bár mielőtt eljöttem volna, átbeszéltük a legfontosabb számértékeket és hivatalos adatokat Jesus-szal, nagyon butaságot nem mondhatok.
- A testvérem nevén van a bérleti szerződés, teljes mértékben ő a bérlő jelenleg, mivel én még hivatalosan csak turista státuszban vagyok, de ha minden jól alakul, hamarosan ez változni fog. - Mivel eddig nem fordult a számítógépe felé, ezért feltételezem adatokat ő nem tud lekérdezni ezügyben, vagy csupán nincs értelme megtennie, mert érezhetően jelenleg nem fog tudni érdemben segíteni, igaz, én is elsősorban csak tanácsért jöttem. Ennek megfelelően nem szeretnék felesleges adatokkal dobálózni, mint például a testvérem teljes nevével, vagy pontos lakcímével. Majd megadom, ha kéri. Továbbra is picit feszült vagyok, de csak mert remélem, hogy idővel sikerül megszakítani a kilakoltatási moratóriumot, ugyanakkor Diane aurája roppantmód komfortos számomra. Kérdésére elmosolyodom és egy picit oldalra döntöm a fejem.
- Hát akkor kénytelen lesz megoldania, hogy eljöjjön, ha tetszik neki, ha nem. - Meg fogja tudni oldani. Ha nem hajlandó eljönni és kifogásokat keres az csak hiszti lesz tőle és nem fogom elfogadni. Mondjuk, talán most már ő is felfogta a helyzet súlyosságát és hajlandó lesz velem tartani legközelebb. - Ez esetben kérhetnék is most egy újabb időpontot, hogy ne kelljen online intéznem a foglalást? - Jobban szeretek közvetlenül, személyesen intézni a dolgaimat, most pedig ki tudom használni, hogy szemtől szemben ülök az ügyvédnővel.
When it hurts to look back and you’re afraid to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there.PLANET IS FINE
the people are strange
A SIMPLE FACT ☽ Any fool knows men and women think differently at times, but the biggest difference is this. Men forget, but never forgive; women forgive, but never forget.

mind álarcot viselünk
Rebeca Rodríguez
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 4eac079728c81b79d42963efe8654872e81527c2
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca Tumblr_ppvl4syLBh1y7ehc5o3_400
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
contra la pared
I'm selfish, impatient and a little insecure.
I am out of control and hard to handle. But if
you can't handle me at my worst, you don't
deserve me at my best.

instakarakterlaptinder
★ családi állapot ★ :
Elvált
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca Ec77296e69a7d26b2f95cdf13a24dc839074db78
She was chaos and beautiful intertwined.
A tornado of roses from divine.
★ idézet ★ :
Fix it, please.
Fix what?

Me!
★ foglalkozás ★ :
Zongorista, hostess
★ play by ★ :
Cenit Nadir
★ hozzászólások száma ★ :
61
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 69346c2d232d731c5e58bbaa3678688b78b0a5ca
TémanyitásRe: Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca EmptyVas. Jan. 28 2024, 15:39
Beca & Diane
Every friend was once a stranger and if you know this, you have to understand that conversations are the beginning of connection

Aki a kicsit nem becsüli, az a sokat nem érdemli, tartja a mondás, amivel jelen élethelyzetemben száz  százalékosan egyetértek. Mivel nem akarom beszüntetni az irodámat és valamivel fenn kell tartamon magam, kénytelen vagyok tanácsadásokat vállalni, hogy ne süllyedjünk bele teljes mértékbe a szarba. Kevesebb pénzért, kevesebb izgalmakkal járó ügyek ezek, de lényegesek a létfentartásom miatt. Sejtettem, hogy a banda ügye két esélyes lehet a karrieremre nézve, de ekkora pangásra és csendre azért nem számítottam. Szeretném tudni, hogy pontosan milyen most a megítélésem szakmán belül és kívül is, de az igazság az, hogy félek olyan választ kapnék, ami miatt egy életre tüske maradna bennem. Úgyhogy, ahelyett, hogy idióta kérdésekkel idegesítem magam, meghosszabítottam a fogadóóráimat és kiterjesztettem a tudásomat egyszerű tanácsadásra is. Jóllehet még így is jobb időben érek haza, mint amikor még a banda ügyeit is intéztem. Nem bánom, hogy több időt tölthetek a családommal, de a tehetetlenség szinte megbolondít. Nekem muszáj mindig csinálnom valamit, dolgoznom, terveznem, logisztikáznom. Nem bírom tétlenül ülni és arra várni, hogy valami majd csak lesz.
Gondolataim örvénylő viharából az időközben megérkező hölgy ránt vissza a valóságba. Tekintetemmel kíváncsian fürkészem arcát, alakját, megjelenését. Kellemes jelenség, gyönyörű, csinos, melegséget áraztó tekintete szinte bíztat arra, hogy rámosolyogjak. Nem is tudom mit vártam, vagy inkább kit, de az akivel most farkasszemet nézek az irodámban kellemes meglepetés. Mielőtt azonban a tárgyra térnénk megkínálom őt egy kis kávéval. Nekem mindnenképp szükségem van rá, és ha elfogadja, akkor természetesen neki is készítek egyet. Ahhoz képest, hogy rengeteg időm felszabadult, fizikailag mégis sokkal fáradtabbnak és úgymond: kihasználtabbnak érzem magam. Nem tesz jót, hogy folyamatosan őrlődök, aggódom és minden igyekezetemmel próbálom fenntartani magam a süllyedő hajóban. Astonnak nem akarok panaszkodni, hiszen az ígéretemhez mindenképp tartom magam, és nem szeretném, ha sínylődésem miatt hibásnak érezné magát. Akkor se, ha néha, túlságosan töprengő óráimban én hibásnak érzem.
Miközben a kávé illata lassan betölti a teret, igyekszem gondolataimmal újra visszatérni a jelenbe, az ügyfélre figyelni és úgy viselkedni, mint egy profi. Ami valójában vagyok, még akkor is, ha ez a jelenlegi munkáimat tekintve nem látszik.
Mosollyal az arcomon nyújtom át Rebecának a kávéját, miközben én is helyet foglalok a székemen, teljesen figyelmem neki szentelve végre.
- Szerintem nekem már koffein csörgedezik az ereimben nem is vér nevetek fel jókedvűen mielőtt belekortyolok a saját italomba. A gőzölgő csészét visszahelyezem a poháralátétre, de közben figyelmem nem lankad egy másodpercre sem.
- Hát a rossz hír az, hogyha már törvényre került a dolog, nagyon nehéz megakadályozni a tényleges kilakoltatást, de persze azért nem lehetetlen. Segíthetek egy kérést megfogalmazni, amiben felfüggesztést kérünk egy bizonyos időre, ami alatt ha törlesztődik minden felhalmozott és addig felhalmozódó számla, akkor nem lesz kilakoltatás. Ha viszont nem, akkor sajnos minden ingóságot, értéket hátrahagyva kell költöznie megadott időn belül. Ha valamilyen ügy ,ar a törvény elé kerül, akkor sajnos nagyon nehéz visszafordítani az ügyet, de azért soha nem lehetetlen.
- Nem biztos, hogy ez menni fog egy-két hét alatt, de addig is amíg elbírálják az ügyet vagy egyezkedésre kerül sor felfüggesztődik a kilakoltatás. Az elmaradást azonban apránként törleszteni kellene. Ebben az ügyben én tényleg csak annyit tehetek, hogy segítek elindítani az eljárást, megírni a kérést, eljuttatni az illetékes szervekhez, ha úgy adódik egyezkedni velük, de a nehezebb dolguk Rebecáéknak lesz.
- Tudod, hogy melyik vállalt perli? Körülbelül mennyi addóssága van felhalmozva? ha irtózatosan nagy összegről beszélünk, akkor nem biztos, hogy tehetünk bármit.
- A bérleti vagy adásvételi szerződés kinek a nevén van? Amennyiben a testvéred a tulajdonos vagy bérlő, a papírokat neki kell kitölteni és szignózni. Mit gondolsz, bejönni ő is veled legközelebb? Rebeca, mint családtag ebben az esetben nem tehet ennél többet. Kivéve ha a testvére valamilyen okból magatehetlen, vagy sérült, de mivel nem mondta gondolom erről nincs szó.

Being a working mom
The fastest way to break the cycle of perfectionism & become fearless mother is
to give up the idea of doing it perfectly
- indeed to embrace uncertainty
and imperfection.

Rebeca Rodríguez imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Diane N. Miles
Hivatal
ranggal rendelkezem
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f77577475684c776f6d4c2d3761513d3d2d3431323237343338332e313462656230303965353931363265343839313235353037363634372e676966

Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 86245eae6ae77845395fd009e9a3e0c3d0c0cf82
★ kor ★ :
32
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 04ec46b0f19f14646089b117e57c4b304e57b998
★ foglalkozás ★ :
Ügyvéd
★ play by ★ :
Courtney Eaton
★ hozzászólások száma ★ :
428
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 214765f45a4244040ab5cbe1a3710e1a065c71ed
TémanyitásRe: Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca EmptyPént. Jún. 09 2023, 12:45

Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns.  --

Mikor utoljára ennyire hivatalos helyen jártam, akkor éppen a válásomat intéztem és ezért a folyosókon végig haladva újra kiráz a hideg. Minden porcikámmal ellenkezek, de így is kiráz a hideg az emlékeim sokaságától, meglehet azért, mert ezúttal sem feltétlenül jó ügy miatt vagyok itt. Szeretem a személyes találkozókat, ahogy az is igaz rám, hogy intézkedni is hamar szoktam, ami valószínűleg Jesusnak is jól jön majd. Alapvetően nincs veszíteni valóm, hiszen már így is a kilakoltatás szélén volt a testvérem, amely jelenleg most, hogy visszafizettem némi összeget, talán enyhül, de azért nem vagyok biztos abban, hogy ha elindítanak egy ilyen eljárást, akkor azt nem viszik végig a közeli, vagy a távoli jövőben.
Nem pont úgy képzeltem el a New Yorki látogatásomat, hogy ügyvédet fogok keresni, de nem gond, mert nekem még mindig több a szabadidőm, mint Jesusnak és ismerem már magunkat annyira, hogy tudjam, én az ilyen hivatalos körökben jobban meg tudom érteni magam és talán komfortosabban is érzem magam. Valószínűleg pont ez a tulajdonságom jelenik meg, mikor bekopogok a résnyire nyitott ajtón és mihelyst meglátom a nőt, akihez érkeztem, csettintésre vált át az agyam egy sokkal közvetlenebb kisugárzássá. Elsőre nagyon kedvesnek tűnik az ügyvédnő.
- Köszönöm! - Azzal helyes is foglalok a csinos vöröses széken. Combom alsó felén megérzem az anyag tapintását. Körbe nézek az irodában, a tekintetem fél pillanat erejéig megragad a velem szemközti nagy ablak által elém tárulkozó kilátáson, de nagyon hamar a visszanézek Dianere. Biztos vagyok benne, hogy nem én leszek a legnehezebb eset, akivel nap mint nap találkoznia kell, pláne, hogy csak tanácsadásra jöttem.
- Elsősorban tanácsot kérni jöttem… - kezdek bele, de még mielőtt belemehetnék a részletekbe, meglátom mutatóujját, majd azt követően meghallom kérdését is, melytől oldódni kezd a bennem felgyülemlett feszültség. El is mosolyodom. -  Elfogadom, köszönöm. - Pláne annak fejében, hogy ahogy látom, ő is megszomjazott rá, amennyire gyorsan tűnik el az ajtónál, annyira biztos is vagyok benne, hogy az ő szervezete valószínűleg kétszer annyira igényli a kávét, mint az enyém.
- Persze, csak nyugodtan - felelem már kacagva a nő lendületességén, míg én a széken maradok, hisz nem otthon vagyok. Annak ellenére, hogy most nagy a kontraszt köztünk, a kuncogásom is annak szólt elsősorban, hogy felismertem magamat benne. Otthon én is ilyen vagyok.
Hallom, ahogy a kávégép darálója összetöri a kávészemeket, szemeim pedig a laptop hátoldala után Diane táskájára, majd onnan ismételten az ablakra vándorolnak. Számomra még mindig hihetetlen ez a látkép. Végigsimítok hajamon, majd hálás mosollyal veszem át a kávét.
- Oh köszönöm, ez gyors volt! - Ujjaim a pohárhoz simulnak és hagyom, hogy a kávé aromái elérjék orromat. - Gondolom életmentő tud lenni egy hosszú napon. - Természetesen nem tudom, mikortól dolgozik, de feltételezve, hogy az asszisztense már elment, nem szokott ő sem ilyen sokáig bent maradni az átlagos napokon. A megjegyzésemet persze abszolút baráti módon teszem hozzá, nem szeretem, ha csak tárgyra térek valakivel amellett, hogy elszaladunk az alapvető emberi értékek és tényezők mellett. Persze most én sem vagyok olyan helyzetben, hogy megkérdezzem, tőle, hogy van, de a gesztus attól még bennem van. Belekortyolok a meleg kávéba.
- Szóval lényegében információkra lenne szükségem. A testvérem lakására kilakoltatási eljárás indult meg, azonban a számlák azóta kifizetésre kerültek és azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy ezt az eljárást megszüntessék, vagy felfüggesszék. - Erősen tört angollal hangzik el tőlem az a pár mondat, aminek kulcsszavaira pár nappal ezelőtt kerestem rá az interneten. Ahogy az ő személyére, úgy a kilakoltatási dolgokra is a neten találtam rá, persze mindent megbeszéltem a testvéremmel és talán, talán elmondhatom, hogy végre egyetértés van köztünk a témát illetően. Végsősoron mindegy is hogyan, de kell fedél a feje fölé és ez ilyen szinten már túlmutat a hiúsági kérdéseken. Úgyhogy hát eljöttem ide, Dianehez.
When it hurts to look back and you’re afraid to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there.PLANET IS FINE
the people are strange
A SIMPLE FACT ☽ Any fool knows men and women think differently at times, but the biggest difference is this. Men forget, but never forgive; women forgive, but never forget.

Diane N. Miles imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Rebeca Rodríguez
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 4eac079728c81b79d42963efe8654872e81527c2
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca Tumblr_ppvl4syLBh1y7ehc5o3_400
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
contra la pared
I'm selfish, impatient and a little insecure.
I am out of control and hard to handle. But if
you can't handle me at my worst, you don't
deserve me at my best.

instakarakterlaptinder
★ családi állapot ★ :
Elvált
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca Ec77296e69a7d26b2f95cdf13a24dc839074db78
She was chaos and beautiful intertwined.
A tornado of roses from divine.
★ idézet ★ :
Fix it, please.
Fix what?

Me!
★ foglalkozás ★ :
Zongorista, hostess
★ play by ★ :
Cenit Nadir
★ hozzászólások száma ★ :
61
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 69346c2d232d731c5e58bbaa3678688b78b0a5ca
TémanyitásRe: Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca EmptyKedd Márc. 21 2023, 19:41
Beca & Diane
Every friend was once a stranger and if you know this, you have to understand that conversations are the beginning of connection

- Van még mára valaki? érdeklődöm asszisztensemtől, aki éppen egy aktát tol vissza a helyére a fiókba. Egy áldás az életemben ez a nő. Ruby azonnal fellapozza a kis jegyzetfüzetét a választ keresve benne.
- Igen, van még egy tanácsadás, nemsokára érkeznie kell a hölgynek. válaszolja azonnal egy széles mosoly kíséretében.
- Nélküled elvesznék. pillantok rá hálásan. - Hazamehetsz nyugodtan, ezt már elintézem. nincs semmi értelme annak, hogy odakint unatkozzon az íróasztala mögött, egyedül is elboldogulok a továbbiakban. Nem állítom, hogy képes leszek valaha megszokni ezt az igencsak felszabadult időt ami a nyakamba zuhant, de mostmár egészen komfortosan érzem magam. Az időmet szépen kitöltöm, munkahelyen kívüli programokat alakítottam ki magamnak, legtöbb időmet pedig Benjaminnal töltöm. Szemmel látható a minőségi változás a kapcsolatunkban. Elkezdtem főzni is. Nem biztos, hogy ennek Aston annyira örül, de azért mostmár vannak ételek amiket egészen jól el tudok készülni. Lehetőleg ne legyen tele a recept túlságosan sok technikai dologgal, az alapokkal már elboldogulok. Az viszont teljesen biztos, hogy nem mostanában fogok szakácsnak állni a fennmaradó szabadidőmben.
Telefonom képernyőjét bámulom, a tegnapi este készült közös legózás során készült fotókat nézem. Szegény Benji már biztosan unja, hogy az anyja folyamatosan fotózni akarja. Szerintem ez a kényszer az édesanyák mondjuk nyolcvan százalékát gyötri. Olyan gyorsan telik az idő, a fotókkal egy kicsit sikerül megállítani a pillanatot. Éppen Astonnak küldök el egy fényképet a vidáman pancsoló gyerekünkről, amikor először a magassarkú cipők kopogása, majd egy női hang vonja magára a figyelmem. Lezárom a képernyőt és mosolyogva emelkedem fel a székemből, hogy kezet rázzak az igencsak csinos és kellemes megjelenésű hölggyel. Nagy plusz pont, hogy azonnal tegeződni kezdünk, így szerintem is sokkal gördülékenyebb lehet a kommunikáció.
- Üdv Rebeca! Diane Miles vagyok, kérlek foglalj helyet! mutatok a az íróasztalom másik oldalán álló, bársonyvörös színű fotelre, ami igencsak kényelmes ülőhelyként szolgál a klienseimnek. Sokféle ember jár hozzám nap mint nap, bűnösök és ártatlanok egyaránt, de nem gyakori, hogy egy Becához hasonló törékeny hölgynek van szüksége a szakértelmemre.
Néhány hónapja kezdtem el tanácsadással is foglalkozni, szükség volt még valamire, amivel kitölthetem a munkaidőmet, vannak napok, amikor a szokásosnál is gyengébb a forgalom az irodában. Azt gondolná az ember, hogy egy olyan sikeresen véghez vitt ügy után, mint aminek részese voltam az Abbar ügyben csak úgy adják egymás kezébe a kilincset az érdeklődök, de sajnos az élet nem kívánságműsor. Szerintem van aki tart is tőlem. Jogosan, mert én tényleg képes vagyok átgázolni elég sok mindenen, hogy sikerrel zárjak le egy ügyet. Mondhatjuk, hogy nem vagyok szívbajos.
- Miben segíthetek Rebeca? érdeklődöm és amíg válaszol felnyitom a laptopom képernyőjét, majd magasba emelem a mutatóujjam. - Mielőtt a lényegre térünk, egy kávét? fel is állok, hogy az irodából nyíló kis konyha felé lépkedjek. - Az asszintesem már elment, úgyhogy egy pillanat türelmet kérek. szólok még vissza az ajtóból. Gyűlölöm ezt a kávéfőző gépet, valahogy soha nem akar nekem engedelmeskedni, még szerencse, hogy Ruby tudja hogyan bánjon vele, különben a megszokott koffein adagom igencsak lecsökkenne. Kivételes azonban most sikerül nekem is elindítani, hogy percekkel később egy vagy két csésze kávéval térjek vissza, válaszától függően. Elfoglalom a székem és egy kockacukrot dobok a saját feketémbe. - Hallgatlak...
Being a working mom
The fastest way to break the cycle of perfectionism & become fearless mother is
to give up the idea of doing it perfectly
- indeed to embrace uncertainty
and imperfection.
mind álarcot viselünk
Diane N. Miles
Hivatal
ranggal rendelkezem
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f77577475684c776f6d4c2d3761513d3d2d3431323237343338332e313462656230303965353931363265343839313235353037363634372e676966

Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 86245eae6ae77845395fd009e9a3e0c3d0c0cf82
★ kor ★ :
32
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 04ec46b0f19f14646089b117e57c4b304e57b998
★ foglalkozás ★ :
Ügyvéd
★ play by ★ :
Courtney Eaton
★ hozzászólások száma ★ :
428
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 214765f45a4244040ab5cbe1a3710e1a065c71ed
TémanyitásReal queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca EmptyKedd Márc. 07 2023, 10:46

Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns.  --

Időnként roppant nehezen jutok egyről a kettőre és most is azt érzem, hogy ahhoz, hogy akár egy mindennapi mozdulatot is megtegyek, át kell gondolnom mit csinálok. Igazság szerint mióta New Yorkban vagyok ezt érzem, de mehetnék még jobban vissza a múltba, csak felesleges lenne. Érthető okokból nem szeretnék több magánakcióba kezdeni, ezért este megbeszéltem Jesussal, hogy szeretnék írni egy ingatlanügyvédnek és jó lenne kikérni a véleményét azzal kapcsolatban, hogy egy már részben előkészített kilakoltatási eljárással mit lehet tenni. Szerencsére ez nem volt Jesus ellenére a kényes téma ellen sem, a veszekedésünk óta bizonyára lenyugodtunk és ha nem is teljesen egy hullámhosszon vagyunk, de legalább megtaláltuk a közös nevezőt. És ez jelen helyzetben fontos.
Hosszan google böngészés után aztán találtam egy emailcímet, amire megírtam egy közepesen hosszú, jogi szemmel talán inkább rövid és lényegretörő üzenetet, amely tartalmazta többek között azt is, hogy tanácsadásra lenne szükségem és szeretnék kérni tőle időpontot a találkozásra. Ezen a ponton pedig éreztem, hogy már az elmúlt hetekben is már sikerült újra felfejlesztenek az angolomat annyira, hogy már inkább szóban szerettem kommunikálni, mint írásban, ezzel együtt pedig elfogadtam, hogy apró nyelvtani hibák feltehetőleg még sokszor megbújnak majd a szavaimban.
Meglepődtem viszont, hogy egészen hamar válaszolt is, Kubában bármilyen hivatalos dolgot hetekbe telik elintézni. Apró mosollyal fogadtam a felvillanó üzenetet, a következő néhány rövid és udvarias üzenetváltásokban pedig megbeszéltük a helyszínt és az időpontot is.  
Nem vagyok előítéletes, de egy kicsit számított az a kiválasztáskor, hogy az ügyvéd egy velem egyidős nő, azt viszont már magam sem tudtam eldönteni, hogy a fiatal kora, vagy inkább a neme miatt kattintottam az email címére. Utóbbi időszakban észrevettem magamon, hogy komfortosabban érzem magam nők társaságában, egyszerűen azért, mert túl sokszor csalódtam férfiakban és egyszerűen nem tudok olyan bizalommal fordulni feléjük még, mint amennyire egészségesen kellene ezt tennem. Szeretném elkerülni, hogy egy ilyen fontos jogi kérdésben ne a nőt lássa bennem férfi szemeivel. Dianeben jobban megbízatm ismeretség nélkül is, mint egy férfi ügyvédben jelenleg.

Húsz perccel előbb érkezek a Central Parkhoz, ami kivételesen szándékos tőlem, mivel így tudok még egy kicsit sétálni a park közel eső felében. Nem gondolnám, hogy csak mert New Yorkban lakok, változtatni kellene az életmódomon és a kiegyensúlyozott napjaimat stresszel és rohanással megtölteni. Igyekszem figyelni magamra, az alakomra, az egészségemre és nekem ehhez a természet közelsége is elengedhetetlen. Mindazonáltal nem az elmúlt húsz perc miatt érzek magamban a megszokottnál sokkal nagyobb lelkesedést, mikor megnyomom a kaputelefon adott számát.
A liftben azon gondolkodom, hogy milyen gyorsan megszoktam a felhőkarcolók látványát és ami azt illeti, könnyen asszimilálódtam is az itteni formákhoz. Bár még túl sűrűnek érzem a várost, azért azt hiszem, kezdek élvezni az ittlétet. Ruhámon és igényes megjelenésemet egyáltalán nem látszik, sőt, valójában inkább kontrasztosan is hat a téma, amellyel kapcsolatban beszélni szeretnék vele.
Könnyedén megtalálom az irodáját, melynek ajtaja résnyire nyitva van, amiről arra következtetek, hogy már várt engem. A gesztusra elmosolyodva kopogok azért illemből, hogy észre vegyen, a félig nyitott ajtón át pedig tekintetét és szabad jelzését keresem.
- Sziaa! - szalad ki belőlem teljesen meggondolatlanul a mosolygós köszönés, holott nem szándékoztam őt letegezni. A tekintete és a kisugárzása valamiért ezt csalta ki belőlem, utóbbiról pedig első pillantásra megjegyzem, hogy borzasztóan csinos és szép nő Diane!
- Rebeca Rodrígues vagyok, köszönöm, hogy időt szakítasz rám - nyújtom felé kezemet, hogy kezet fogjunk, miközben bentebb lépek az irodájába, amely szintén roppant csinosan van berendezve. Nem tagadom, egy kicsit most lesokkolódom őt látva, hogy mennyire fiatalon mennyire sikeres nő. Van egy saját irodája, ez pedig feltételezem, önmagában is nagy érdem, habár nem vagyok nagyban jártas a hivatali pályafutásokban.
When it hurts to look back and you’re afraid to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there.PLANET IS FINE
the people are strange
A SIMPLE FACT ☽ Any fool knows men and women think differently at times, but the biggest difference is this. Men forget, but never forgive; women forgive, but never forget.

Diane N. Miles imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Rebeca Rodríguez
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 4eac079728c81b79d42963efe8654872e81527c2
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca Tumblr_ppvl4syLBh1y7ehc5o3_400
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
contra la pared
I'm selfish, impatient and a little insecure.
I am out of control and hard to handle. But if
you can't handle me at my worst, you don't
deserve me at my best.

instakarakterlaptinder
★ családi állapot ★ :
Elvált
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca Ec77296e69a7d26b2f95cdf13a24dc839074db78
She was chaos and beautiful intertwined.
A tornado of roses from divine.
★ idézet ★ :
Fix it, please.
Fix what?

Me!
★ foglalkozás ★ :
Zongorista, hostess
★ play by ★ :
Cenit Nadir
★ hozzászólások száma ★ :
61
★ :
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca 69346c2d232d731c5e58bbaa3678688b78b0a5ca
TémanyitásRe: Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
Real queens fix each other’s crowns - Diane & Rebeca
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Queens Hospital Center
» Kings and queens step aside
» Flor & Gretchen -Perdido en Queens
» when two queens "meet" // Ella & Ophelia
» Rebeca Rodríguez

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Kórházak és hivatalos helyszínek-
Ugrás: